Tee Työ Kotona

Jos olet uusi kuponkikierros tai et ole koskaan aloittanut, harkitse lukemaan 12 viestin vinkkejä aloittelijoille ja uusille kuponkeille. Yhteisö, raaka-ainekanavaindeksi (CCI) mittaa lopuksi hintamuutoksiin liittyvää nopeutta. Katso kuinka bloggaajat ansaitsevat rahansa saadaksesi selville kuinka bloggaajat ansaitsevat rahaa. Kysy erityisiä kysymyksiä tehtävistä, jotka sinun tulee suorittaa, kuinka sinulle maksetaan palkkaa ja kuka sinulle maksaa. Joten riippumatta siitä, oletko kirjailija, joka etsii lisää tapoja myydä kirjasi, tai näyttelijä/ääninäyttelijä, joka haluaa tuottaa ylimääräisiä tuloja, voit myydä palvelusi verkossa. Suosituimmat sivustot ovat: Ajantasaisen tietokoneen ja hyvän Internet-yhteyden saatavuus on välttämätöntä käytännössä ilman poikkeusta, jotta ansaitset rahaa kotoa.

Onko talossasi ylimääräinen huone, jota et käytä? Tämä on yksi työ, jonka voit tehdä 100% kotoa auttaa ihmisiä ympäri maailmaa. Tämä tarkoittaa, että voit ohjata paljon tuloja yritykselle vain toteuttamalla SEO parhaiden käytäntöjen perusjoukon. Nykyään kaikki ovat kiireisiä.

 • Virtuaaliset avustajat (VA) voivat tehdä kaiken sähköpostiosoitteiden tarkistamisesta ja matkasuunnitelmien laatimisesta Internet-tutkimuksen käsittelemiseen tai pienyrityksen parissa työskentelemiseen.
 • Tehtäviin kuuluu transkriptio, kuvien merkitseminen, kuvanlaadun päättäminen ja paljon muuta.
 • Luettuani kokemuksestani jotkut teistä ajattelevat todennäköisesti omaa kokemustanne tai kokemuksia, jotka auttavat muita jatkamisessa.
 • Se tapahtuu koko ajan - lainat rahaa jollekin, ja hän unohtaa maksaa sinulle takaisin.
 • Minulla on mahtava Facebook-yhteisö - teitä arvostetaan niin paljon.
 • Voit esimerkiksi tarjota lisälaitteita peruskeikalle, joka maksaa sinulle enemmän rahaa, ja se voi johtaa jatkotyöhön.

OnPoint Advocacy - Lue OnPoint-arvostelu - samanlainen kuin NextWave (yllä). He tekevät luottotarkastuksia, taustatarkastuksia ja usein huumeiden seulontoja palveltavasi asiakkaan mukaan, mutta sinun ei ehkä tarvitse kattaa näiden tarkistusten kustannuksia. Mainostamisen lisäksi voit luoda profiilin Care Babysitting -palvelusta ilmaiseksi. Ne saattavat viedä enemmän aikaa ja vaativat hieman enemmän huomiota, mutta he maksavat myös paljon enemmän. Tämä todella riippuu sinusta ja kuinka paljon työtä sinä panet siihen, mutta voit ansaita 10 000 dollaria + kuukaudessa! Ainoa vaadittava asia on kandidaatin tutkinto ja sinulla on opettajan työ vain kotona. CashDazzle on erittäin yksinkertainen kokeilla. Useiden satojen dollarien sävelmää varten 3–4-sivuinen artikkeli.

Nykypäivän freelance-kirjoittajat voivat valita useista markkinoista. Aloita lisärahan ansaitseminen verkossa testaamalla verkkosivustoja kirjautumalla suosituimpiin palveluihin, kuten UserTesting. Markkinoi kurssiasi: Elämme aikakaudella, jossa maantieteellisen sijainnin tai taloudellisten resurssien puutteen perusteella saavutettaviin saavutuksiin ei enää ole rajoituksia.

Aivan kuten voit "kääntää" verkkosivustoja, voit tehdä saman verkkotunnuksille. Löydät myös nämä kertaluonteiset projektit Upworkista. Tämä on yksi uusimmista suosikkitavoistani ansaita passiivisia tuloja. Mutta jos osaat jo sujuvasti useita kieliä - varsinkin jos jompikumpi näistä kielistä on englanti -, löydät todennäköisesti paljon maksettavia käännöstyöitä.

 • Ja et yleensä tarvitse jatkokoulutusta aloittaaksesi työskentely tällä alalla.
 • Selaamalla käytettävissä olevia aiheita löydät niin erilaisia ​​asioita kuin ohjelmistojen käytön oppiminen ja täydellisen teekupin valmistus.
 • Jos olet kiinnostunut TEFL-työpaikoista, VIPKID, Gogokid, EF Education First ja Hawo American Academy ovat laillisia sivustoja työnhakuun.

Kodinhoito

Vaikka olet onnekas voittamaan muutaman arvonnan, se ei todennäköisesti johda varhaiseläkkeelle. Kun sinulla on numerot, sinun on löydettävä maksetut mahdollisuudet. Mutta iso raha on oppimisessa, kuinka tehokkaasti ottaa käyttöön maksettu mainonta, kuten Facebook-mainokset.

Artikkelimme, kuinka ansaita rahaa Blogging aloittelijoille, on loistava lähtökohta ja käsittelee tytäryhtiömarkkinointia blogin kaupallistamisen yhteydessä. Yritykset palkkaavat muun muassa lentotarkastuksia, valokuvausta ja maan kartoitusta. Tämä on suurin potentiaalinen tulolähde verkossa. Hanki palkka isäntäksi tulemisesta Eatwithin avulla.

Saatat jopa pystyä testaamaan verkkotuotteita, kuten verkkosivustoja. Jos olet kiinnostunut bloggaamisesta sivutoimisesti, suosittelen, että tutustu viestiini blogin perustamisesta. Ei ole mitään tapaa, että kaikkien näiden vaihtoehtojen on taattu toimivan ja että tulet rikkaiksi tekemällä niin.

Valokuvaaja

Jos sinulla on paljon vaatteita, joita et enää tarvitse, voit myydä niitä sivustolla nimeltä ThredUp. Kuinka tehdä (ja menettää) 2 000 000 dollarin päiväkauppaa: järjestelmä ja tarina. Luomista tarvitsevista verkkosivustoista ei ole koskaan pulaa, joten web-kehittäjille on edelleen kysyntää. Joten tarkista se ennen. 15 asiaa, joita voit myydä ansaitaksesi rahaa nopeasti - kaikki esineet talon ympäriltä! Lisäksi päivität laajennuksia ja varmuuskopioit tietoja. Palkkaa koulutus on palkattuasi.

On yli 25 yritystä, jotka haluaisivat vuokrata korttisuunnittelijan tuoreella hyvää syntymäpäivää tai Ystävänpäivä -kortilla, joten muista tarkistaa ne. Onko sinulla makuuhuone - tai kaksi? Koska myyt Amazonilla, saat käyttöösi miljoonia asiakkaita, minkä vuoksi tällä kotityöllä on niin paljon ansaintamahdollisuuksia. Opi kuinka ansaita rahaa drooneilla. Olet ehkä kuullut Amazon Mechanical Turkista. Lääketieteellinen transkriptio oli työ kotona, ennen kuin kotona työskentely oli iso tehtävä. Jos olet koskaan miettinyt, mistä löytää työtä kotitöistä, jotka eivät ole huijauksia, tämä on se luettelo.

Päivittäistavarakauppa Ihmisille

Jokaisesta 10 000 pisteestä ansaitset 10 dollaria ilman rajoituksia ansainnoillesi. Autat arvioimaan hakukoneiden tuloksia, sosiaalisen median mainoksia tai verkkomainoksia parantaaksesi yleistä Internet-kokemusta. Etkö tiedä mitään Facebook-mainosten käynnistämisestä? Se on 3 500 dollaria dollaria vuodessa, josta menetät rahaa investoimatta. Miksi et käytä tätä uutta valuuttamuotoa hyödyntääksesi ylimääräistä rahaa itsellesi? Voit joko kirjoittaa uutisia yhdelle blogille tai uutisverkkosivustolle. Lataa valokuvat, jotka haluat myydä, ja ansaitse 50% voitoista.

Mielipiteesi tarjoaa arvokasta tietoa sekä taiteilijoille, jotka saavat levittää musiikkiaan laajemmalle yleisölle, että musiikin partiolaisille, jotka saattavat haluta ilmoittautua seuraavaksi suurimmaksi näytökseksi.

Kuinka Katkaista Asunnon Vuokrasopimus Ilman Rangaistusta

Rakastan tätä sovellusta. Tämä on yksi suosikkivaihtoehdoista tässä luettelossa, koska potentiaalia on niin paljon ja et koskaan tiedä mitä löydät alueeltasi. Vaikka voit harjoittaa ammattimaista järjestämisyritystä kotoasi, sinun on tietenkin matkustettava muihin koteihin ja yrityksiin tehdäksesi töitä. Se riippuu vain oikean markkinaraon löytämisestä. Tämä voi johtaa joko lyhytaikaisiin tai pitkäaikaisiin toimeksiantoihin ostajan etsimästä riippuen. Se tekee niistä erittäin arvokkaita ja erittäin kysyttyjä. 5% vuodessa viimeisen 10 vuoden aikana, ja tämä lukumäärä ei laske koskaan.

Hanki palkka Dropbox-kansioiden (ja muiden) järjestämiseen

Voit usein ottaa osa-aikatyötä iltaisin tai viikonloppuisin. Saat palkan, kun asiakas hyväksyy työsi. Sisustussuunnittelijana voit tehdä missä tahansa alkaen 50–150 dollaria tunnissa. Ainutlaatuisella Bluehost-linkillämme voit hyödyntää alennuksia tänään. Voit ansaita paljon rahaa kirjoittajana, tiedän, koska haastattelin Holly Johnsonia How to Belance-freelance-kirjoittaja -artikkelissani, joka tuottaa YLI 200 000 dollaria vuodessa. Aloita osallistumalla omaan kuukausittaiseen opiskelijakilpailuomme (seuraa Instagram-sivultamme nähdäksesi milloin seuraava on)! Google on anteeksiantamaton, jos rikot sääntöä, joten lue sen käyttöehdot huolellisesti.

Parasta on, että et tarvitse mitään aiempaa kirjoituskokemusta aloittamiseksi. Voit pyytää maksua seuraavan kuukauden aikana, jos saldo on vähintään 5 dollaria. Blockchain billionaire, brock pierce, puerto ricon pelastuksesta, salapelien valuuttapeleistä ja kiistojen torjunnasta. Tavoitteena - ja avain kaupan arbitraasin toimimiseksi - on informaation etu. Saatu summa merkitään jokaisessa ilmoituksessa ennen napsautusta. Voit helposti myydä käytettyjä tavaroitasi, vuokrata varahuoneen kotona tai asunnossa ja tarjota palveluitasi maailmalle. Tutustuviin blogeihin kuuluvat Tulkkipäiväkirjat ja Ammattitulkki. Avain e-kirjojen menestykseen on luoda arvoa ja kirjoittaa tietokirjallisuutta. Et varmasti saa rikkaita eJurorina toimimista, mutta vain yksi tapaus viikossa maksaa todennäköisesti Internet-yhteytesi.

 • Kun sinulle tarjotaan mahdollisuus, joka voi vaatia oston loppupuolella, FTC-ohjeet vaativat viittauksia, laillisten toimien ilmoittamista, palautuskäytäntöä ja ansaintavaatimusta, joka tukee lupaukset tosiasiallisilla tiedoilla.
 • Tunnin pituisesta kohderyhmästä maksetaan kuitenkin 60 dollaria ja koko päivän ryhmälle 250 dollarin maksu.
 • Sinulla on oltava vähintään 10 dollarin saldo ansioiden maksamiseksi.
 • Mutta jos antaisin vain yhden suosituksen, jonka haluat ottaa sydämeesi, se olisi osallistua johonkin rakastamaasi.
 • Suurin neuvo, joka minulla on sinulle, on aloittaminen.

Käytä Luottokorttipalkkioita

Jos et ole varma, millaista sivutoimintaa sinun pitäisi aloittaa, suosittelen melkein aina bloggaamista. Keskity passiivisten tulovirtojen luomiseen, jotka vapauttavat aikasi, jotta voit lopettaa rottakilpailun ja keskittyä tärkeisiin asioihin. Verkkosivustot, joissa voit hakea tuotetta vaikuttavia töitä/tehtäviä:

Testaa Verkkosivuja

90 päivän kuluttua MobileXpression lahjoittaa puun Tulevaisuuden puille tunnustuksena osallistumisestasi ja lisäpuun jokaisesta kuukaudesta, jonka aikana pysyt aktiivisena jäsenenä. Tällöin he kertovat muille potentiaalisille ostajille, oliko kirja kuvailemassasi kunnossa, postittiinko se ajoissa ja oliko viestintääsi miellyttävä ja hyödyllinen. Päästä alkuun: Palkka voi nousta jopa 25 dollariin tunnissa. Mutta jos etsit helppoa rahaa, olet todennäköisesti vain jumissa paljon laskuja ja arvottomia tietoja. Tämä on hyvä vaihtoehto, jos haluat myydä kohteita, jotka ovat liian kalliita lähettää. Sillä on ideamailma, ja sinä ihmettelet, kuinka paljon ihmiset maksavat 70-luvulta tulevasta räätälöitystä lastenhuoneen lampusta tai uudelleen värjätystä baarista.

Suurimmat tuotemerkit, vaihdeyritykset ja jopa startupit ovat valmiita keräämään 500–5 000 dollaria + postia kohden saadaksesi yleisön edessä. Palkka on paljon pienempi, noin 10–15 dollaria/tunti, mutta työskentelet täysin kotisi mukavuudesta 40 tuntia viikossa. Freelance-kirjoitustyötä on runsaasti ja se voi tarjota sinulle säännöllisen tulon. Se ei ole hauskin työ maailmassa, mutta se on helppoa, ja jos haluat ansaita ylimääräistä rahaa, tämä on ehdottomasti kannattava vaihtoehto. Itse asiassa miljoonat ihmiset ansaitsevat korvattavan palkan tekemällä videoita. Käteisvarojen puuttuminen tarkoittaa usein myöhässä kauppalaskua, lomalahjojen hylkäämistä rakkaalle tai aktiviteettien puuttumista ystävien kanssa. Terveydenhuolto on iso osa Amerikan taloutta. Et ole yksin.

Ja maksat edelleen, vaikka jatkat passiivisen tulovirran rakentamista vai lopetat. Jos siellä on kohtuullinen määrä ja näyttää siltä, ​​että kysyntä on jatkuvaa, laita nämä taidot suosikkilistaan ​​ja aloita tutkimukset palkkaavia yrityksiä ja toimialoja varten. IT-projektipäälliköt kommunikoivat tiimin, loppukäyttäjien ja asiakkaiden kanssa koko projektin ajan samalla tavalla kuin toimistopohjainen kollegansa. Jos osaat sanoja, maailma on osteri, kun kyse on työstä kotoa. Online-kursseja sinulle on, olipa sitten kyse Java-ohjelmoinnista, toisen kielen puhumisesta tai kupongin kupongista. Toisin sanoen, jotta todella menestyisit, sinun on kohdeltava sitä kuin kokopäiväistä työtä.

Äänikirja-ala kukoistaa, mutta vain 5% kirjoista tehdään koskaan äänimuotoon.

Hae

Se ei ole loistavaa työtä, mutta melkein kaikki tiili- ja laastiyritykset tarvitsevat sitä. Pleaseupgrade, kauppaa tarjotaan 11 kaupankäyntijärjestelmän kautta, mukaan lukien cTrader, MT4, Mobile tai MAM / PAMM-tili. Napsauta vain mitä tahansa sivun sosiaalisen median painikkeita. Ollakseni rehellinen, eBates-sivuston kaltaisen sivuston käyttämättä jättämiselle ei ole syytä, jos teet ostoksia verkossa, ja se on ylivoimaisesti yksi parhaista saatavilla olevista online-alennuspaikoista. Vaikka tämä on hieno tapa ansaita ylimääräistä rahaa tekemällä mitä rakastat, sinun on pidettävä mielessä muutama asia ennen aloittamista: Suosittelen valokuvien muokkaustyökalujen, kuten Fotorin, käyttöä, joka antaa sinulle mahdollisuuden muokata kuvia, luoda kiehtovia graafisia kuvioita ja paljon muuta. Menetimme rahaa parin ensimmäisen myynnin yhteydessä, koska emme laskenut toimituskuluja.

 • ✔️ Hanki sovellus, mene verkkoon - Yhdistä prepaid-korttisi Fleet-sovellukseen, siirry sitten verkkoon ja ala hyväksyä toimitustarjouksia ja saat maksun!
 • Se johtuu siitä, että myös osaamisalueet ovat osittain päällekkäisiä.
 • Voit myös, vaikka työnantajasi todennäköisesti ei halua sinun kuulostavan siltä, ​​että olet vain hengailla kotona, mutta heidän toimistossaan.
 • Mikä on tarkalleen?
 • Jokainen työluettelo on turvatarkistettu sen varmistamiseksi, että se on oikeutettu.
 • Oletko koskaan miettinyt, kuinka suuret yritykset, kuten The Wall Street Journal, Time, Inc ja muut, seuraavat artikkeleitaan?

Jaa Mielipiteesi

Se on kohtuullinen tulo, mutta tuntihinnat voivat vaihdella suuresti riippuen työstäsi, jota hoidet ja kuinka tehokas olet. Voit noutaa ylimääräistä rahaa, kun olet virkavapaalla vastaamalla lääketieteellisiin kysymyksiin. Jokainen, joka kertoo toisin, ei ole läpinäkyvä kanssasi. Voit löytää VA-töitä eri paikoista, kuten: Upea asia e-kirjan kirjoittamisessa tänä päivänä on, että siellä on loputtomia työkaluja, jotka tekevät siitä helppoa. Toivottavasti opit ansaitsemaan rahaa verkossa lukemisen jälkeen kaikki nämä uskomattomat tavat. Sinua yleensä pyydetään työskentelemään säännöllisesti, mutta voit tehdä sen pyjamissa, jos haluat.

Anna Trim vapauttaa rahaa budjetissasi

Tällä sivutoiminnolla on valtava potentiaali! Affiliate-markkinointi on kumppanuus brändien ja palveluiden kanssa, jotta voit suositella tuotteita. Vaikka on epätodennäköistä, että löydät työpaikan, joka tarjoaa sinulle kokopäiväiset tulot, salaiset ostokset ovat silti toimiva tapa ansaita rahaa kotona.

Jos arvelet, että tämäntyyppinen kotityö on jotain, jota haluat harjoittaa, voit käyttää näitä linkkejä etsimään jatkuvasti palkkaavia yrityksiä: Virtuaaliassistenttina työskentelet kotoa ja tarvitset vain tietokoneen ja Internet-yhteyden. Jos esimerkiksi listaat kirjan "kuin uusi" -tilassa ja sitten sivut rikkoutuvat varastoinnin aikana, olet sidottu, jos joku tekee tilauksen ennen kuin ymmärrät tapahtuneen. Onko sinulla tavoitetta laihtua? Siitä on kuitenkin tietenkin paljon, ja yksi tapa saada lisätietoja on tarkistaa muiden nichesi konsulttiyritysten kanssa. Oletko valmis ansaitsemaan rahaa maksetuista tutkimuksista?

Täydellinen Microjobs

InboxDollar antaa sinun katsella videoita show-, esikatselu-, julkkisvideoista ja monesta muusta. Katso myös: Kaikkien uusien digitaalisten sisältöjen tultua markkinoille transkriptionistit ovat erittäin kysyttyjä. Muutaman minuutin kuluttua vastaamalla kysymyksiin ja katsellessaan muutamia opetusvideoita sivuston toiminnasta, olin lisännyt tililleni 5 dollaria. Kuka todella rikastuu bitcoinista ja kryptovaluutoista, heidän yleisin reaktionsa op-ed: iin tapahtui noin:. TeleTech - Lue TeleTech Review - Tämä on yritys, joka palkkaa työtä kotipuhelukeskuksen edustajilta.

Verkkoyritysten ympärivuorokautisen luonteen vuoksi yritykset etsivät ihmisiä eri aikavyöhykkeiltä auttaakseen käsittelemään käyttäjiensä ongelmia. Jos uskot, että tämä mahdollisuus sopii sinulle hyvin, voit aloittaa lähettämällä profiilin sivustoille, kuten AskWonder, FlexJobs tai Upwork. Luotettavin salaustoimintaympäristö, jotkut ovat historiallisesti yrittäneet lisätä keinotekoisesti julkistettua päivittäisten kauppojensa määrää manipuloidakseen sijoitustaan ​​tai sulkeneet odottamatta kuluttajien valuutan mukana. Tässä on jälleen yksi työ kotona -ura, joka auttaa hyödyntämään aiempaa kokemusta ja aiempaa tietoa. Tässä on nopea luettelo asioista, joita voit tehdä, jos työskentelet Amazonissa. Lisäksi on monia uutissivustoja, jotka voivat aina käyttää vähän apua paikallisen kattavuuden saamisessa.

Suurimmalla osalla on erikoisuus tai kaksi, mikä on välttämätöntä laajassa ja jatkuvasti muuttuvassa ohjelmistojen maailmassa. Riippuen siitä kuinka menestyvä olet (virus, tilaajakanta ja aihe), voit ansaita paljon rahaa, ja joka viikko on paljon tarinoita yhä useammista YouTubers-pelaajista, jotka tekevät siitä uransa. Palvelut, joissa sinun on aloitettava osto varsinaisen sovelluksen tai verkkosivuston kautta luodaksesi elektronisen jäljen takaisin tilillesi. En ole koskaan kuvitellut kuinka blogin perustaminen (kuinka ansaitsen rahaa verkossa) muuttaisi elämääni - ja ensimmäinen askel oli aloittaminen. [bonus] sponsoroidut arvostelut, tee sivuston parannuksia maksimoidaksesi sen liikenteen ja tulot. Jos teet sen loppuun asti ilman, että kysyt vääriä kysymyksiä, voitat osan jättipotista, joka annetaan Swagbucksin SB: nä. Nämä työt voivat olla työläitä - kuvien merkitseminen, videoiden kirjoittaminen, kuittien luokittelu - ja ne voivat kestää muutamasta minuutista muutamaan tuntiin. Seuraa kokeiluni kanssa kahden täysin uuden blogin kasvattamista - yksi rahoitusblogi MoneyTalk ja toinen nimeltään SmartWP WordPressistä - lisätuottoihin yritykselleni.