College-vedonlyöntijärjestelmät Kulhopeleihin

Kaikki nämä kanavat ovat saatavana tyypillisellä kaapelipaketilla. Opiskelijajalkapallo-vedonlyönti on kuitenkin erittäin arvokasta, jos tutkit joukkueita ja teet kotitehtäviäsi. NCAA: n houkuttelevimmilla joukkueilla on aina ollut heikkouksia, ja asteikon toisessa päässä vähiten arvostetuilla joukkueilla on käytännössä melkein aina joukkueella vahvuusalue.

Puolustuksen tekemä peli täällä tai siellä voisi olla erottaja, SMU: lla on parempi puolustusyksikkö tässä ottelussa. Tässä on hienoa MIT: n kaltaisessa paikassa ja todennäköisesti muissa huippuluokan yritystoiminnan kouluissa: 51% alennus kaikista Mark “Shark” Simonsista kuponkikoodilla SHARK51! Yliopistojalkapallo-otteluissa lopputuloksena on yleensä 60-, 70-, 80-luvulla ja sitä suurempi osa ajasta. Suuri osa heistä aloitti NFL: ssä ja siirtyi sitten menestyksekkäästi vedonlyöntiin lauantai-jalkapallopelien vedonlyöntiin. Tämän vuoksi yleisö suhtautuu yleensä näihin valtaviin pistehajotuksiin saaviin raskaisiin suosikkeihin. Näiden konferenssien tuntemiseen on varmasti paljon arvoa, mutta myös oddsmakerit seuraavat näitä ryhmiä ja konferensseja. Tämän tekeminen vähentää mahdollisen menetysputken vaikutusta (jokainen kausi tuo ainakin yhden) ja se suojaa kokonaiskontrolliani ahnealta pelaajan sydämeltä, joka haluaa aina tuplata pahimmissa mahdollisissa tilanteissa.

Tällaiset sivustot tulevat olemaan tiukempia löytää arvoa, koska suuret vedonlyöjät tekevät suuria vetoja nopeasti, kun he näkevät arvon, ja tarttuvat mahdollisuuteesi. Voiton myötä spartalaiset palasivat No. Jos näin on, se tarkoittaa, että vedonvälittäjät näkevät ottelun tasapuolisena. Koska valtava valikoima, oddsmakerit ovat vähemmän todennäköisesti saada tarkkoja tietoja jokaisesta pelistä. Vammaiset keräävät tietoja, mallintavat tilastojaan ja tekevät ennusteita todennäköisyydestä, jonka molemmat osapuolet voivat voittaa. Sinulla on taipumus ajatella ryhmän työtä (makro) kuin viikon tuloksia (mikro). Tarkista koko yliopiston jalkapallojohdot joko DraftKingsistä tai FanDuelista nähdäksesi, mitkä WV-jalkapallopelit voit tehdä vetoja joka viikko.

Vaikka vedot ovat houkuttelevia tästä syystä ja muista, ongelma on, että sinulla on erittäin lyhyt aika päätöksentekoon, ja se voi olla erityisen haastava kiireisenä päivänä, kun monet pelit ovat samalla puoliskolla aika. Kunkin runkosarjan lopussa idän ja lännen divisioonien voittajat pelaavat Big Ten Conference Championship -mestaruuskisoissa. Yksi ainoa mahdollisuus päättää kausi korkealla nootilla.

 • Heinäkuussa kiertäin tätä peliä Syracusen kauhistuttavana aikataulutuskohtana.
 • Tarkoituksena on selvittää, kuinka D suorittaa vastustajan rikoksia, ja onko heillä mahdollisuus sammuttaa heidät.
 • Ajattele niitä super-kulhoina joukkueille, joiden vuodenajat ovat pääosin ohi.
 • Se tarkoittaa yhtä fantastista asiaa - kilpailupelejä.
 • Näiden vetojen haittapuoli on, että rahasi lukitaan hetkeksi.
 • Kaikilla urheilukirjoilla ei kuitenkaan ole laajaa valikoimaa korkeakoulujen jalkapallopelejä.
 • Koska heti viikko kannella ja Michigan kotona sen jälkeen, mäyrät auttavat mielellään Chippewas pois varhain siitä, mitä projisin olla snoozer.

WV-urheilukirjat

Urheiluvedonlyönti asettaa niin kutsutun "viivan", ja vedät, päätyykö pisteiden kokonaismäärä yli vai alle. Pelaa pelejä ja ansaitse rahaa!, katso tarkkaan tätä vaihetta kaikissa tavoitteissa, jotka olet asettanut tämän vaiheen jälkeen, olet matkalla saavuttamaan ne. Kaikki nämä yksityiskohdat ovat samat riippumatta siitä, tarkastellaanko pisteväriä tai rahalinjan vetoa. Joten nyt, kun sinulla on perustiedot, kysymys on, kuka asettaa parhaat linjat ja kuinka nämä urheiluvedot toimivat? Vedonlyöjät ovat saaneet ilmaisia ​​pisteitä kentän draaman takia.

Panostaaksesi tällaisiin kertoimiin sinun on kyettävä tunnistamaan arvo varhaisessa rivissä. Valmennuksella on merkitystä, mutta kentällä oleva kyky on tärkeämpi. Tässä on ajatuksemme viikon 2 taulukosta: Jos kokonaistalousarvio on 500 dollaria kaudeksi, saatat asettaa yksikkövedosi koon 5 dollaria. Tämä johtuu todennäköisesti siitä, että urheiluvedonlyönti siirtää linjaa tulevassa suosikkeissa saadakseen ihmiset panostamaan heitä vastaan. Jäseniin kuuluu kunkin valtion lippulaivayliopisto neljän julkisen ja kahden yksityisen koulun lisäksi.

 • Tämä korostaa vain kuinka vaikeaa kenellä tahansa joukkueella on palata takaisin läheisestä konferenssitappiosta vihollista vastaan, jota he olivat hallinneet viime vuosina.
 • NFL-soittimen prop-paketit ovat täällä.
 • Jos olet tekemässä jalkapalloa, mutta et ole oikeasti sekoittunut yliopistojalkapallo-vedonlyöntiin, tämä video on sinulle.
 • USF oli viime vuonna keskimäärin yli 500 jaardia ja 40 pistettä.

Vedonlyönti NCAA Jalkapallo

Mutta olkaamme todellinen hetkeksi. Maaliskuun fomc: varovaisuus kasvavasta inflaatiosta huolimatta, nämä lisäominaisuudet auttavat viime kädessä nauttimaan kuvista, joilla on erinomainen väritarkkuus - ja tämä varmistaa, että et unohda mitään tärkeitä päivityksiä. NFL on täynnä ammattilaisia. Jos lyöt vetoa vain korkean profiilin peleistä, yrität löytää arvoa, koska terävät kohtaavat nämä rivit yleensä paljon kovemmin. Konferenssi sisältää tällä hetkellä 15 ohjelmaa, jotka sijaitsevat kymmenen naapurivaltion rajoissa: Saat vielä enemmän järjestelmiä ja yliopistojalkapallo-vedonlyöntistrategioita rahalinjan vedonlyönti-sivulta. Jokaisella niistä ihmisistä, jotka edelleen vetoavat peliä, sinulla on jalka heidän ylöspäin.

Huippu

Jotkut heistä ovat pelaajapohjaisia ​​- kuinka monta jaardia tai kosketusta tietty pelaaja tekee. Et löydä näitä tietoja muualta kuin täältä. Jos kaksi joukkuetta nauttii pelaamisesta all-out -pelissä ja ollaan huolimattomia puolustuksessa, niin on parempi valita korkea pisteytysviiva sen sijaan, että kohdellaan joukkueita suosikkeina ja alikoirina. MAC - West koostuu: Niitä on tietyssä suhteessa liikaa.

Nämä linjat ovat myös epävakaampia, koska vedonlyöntipöytä on paljon pienempi kuin muut korkeamman profiilin yliopistojalkapallopelit. 50% tarvittavista telakoista ensin alas, 70% toisesta alas ja 100% kolmannesta tai neljännestä alas. Kuinka ansaita rahaa nopeasti (100–500 dollaria tänään, 1–5 000 dollaria tässä kuussa). Vielä on niin paljon aikaa, jonka ihmiset voivat omistaa urheiluvedonlyönnitutkimukselle viikossa, joten käytä sitä viisaasti ja älä sekoitu täyttämällä lautasesi liikaa ruokaa.

Meidän ei tarvitse olla sisäpiiriläisiä. Sinun on selvitettävä, kuinka ennustaa, kuinka valmentajien muutos vaikuttaa joukkueen tulokseen seuraavana vuonna. Nuolten avulla jäsenet voivat lajitella pelejä tähtiluokkien perusteella ja löytää heti kaikki pelit, jotka tarjoavat 4 tähden kokonaismäärän. Tuo esitys oli hyvä toiseksi Conference USA East -divisioonassa. Jos puhallettu joukkue on yleensä surkea joukkue, vedonlyöjän ei ole niin vaikeaa käsitellä niitä eteenpäin. Pelkkä pari peliä ei oikeastaan ​​ole riittävän määritelmä tässä yhteydessä.

Yksilöllinen Peli

Tasoitus NCAA-jalkapallot yhteensä: Tämä vedonlyönti on kaikki tai ei mitään, mutta se maksetaan vain, jos kaikki vedot (kaikkialla välillä 2 tusinaa) onnistuvat. Tietysti käytät silti loukkaavia tilastoja.

Konferenssi syyskuussa Kymmenessä konferenssissa on The Power Five -konferenssit. Katso peliyhteenvedot ja valintaruudut valintasi perusteella nähdäksesi onko hyötynyt onnesta.

Näiden otteluiden etiikka on kyseenalainen parhaimmillaan, mutta ne tarjoavat mahdollisuuden vedonlyöjille. Joukkueet, jotka täyttävät tänä vuonna NCAA-jalkapallovedonlyönnit, ovat SMU, Wyoming, Boston College, Stanford ja Kentucky. He eivät ole myöskään täysin kasvaneita yksilöitä, koska he ovat ammattilaisia. Esimerkiksi Oklahoma on joukkue, joka luottaa rikkomukseen ja pelaa monissa korkean pistemäärän kilpailuissa. Kulhot, pudotuspelejä ja mestaruuspelit ovat suosittuja vedonlyöjien keskuudessa ja jatkavat yliopistojalkapallokautta tammikuuhun. Joten yliopistojalkapallokauden viikot 2 ja 3, vammaiset tietävät, että pelaajat pelaavat joukkuetta, joka on toistaiseksi näyttänyt paremmalta. Molempien olisi peitettävä nuo numerot voittaaksesi kiusaajan.

Ole Varovainen Tilastojen Suhteen

Tällaista sisäpiirintietoa ei yleensä anneta ilmaiseksi tai luovuteta ollenkaan. Jos oletetaan kohtuullinen leviäminen, talon reunanlasku 110 on 4. Siksi, jos uskot silti Michiganin pitävän sen lähellä, kannattaa pelata heitä siinä vaiheessa. Ryhdy tietyn konferenssin asiantuntijaksi. ”En tiennyt, mitä tämä otsikko tarkoitti, mutta pohjimmiltaan hän kirjoitti siitä, kuinka tutkia erilaisia ​​urheiluvedonlyöntejä eri tavoin saman mahdollisuuksien prisman ja analyysin avulla, jota Wall Streeters tarkasteli varastossa.

Etkö ole vielä vakuuttunut? Yllättävän paljon liikevaihdot eivät ole suurin tekijä, joka on otettava huomioon tasoituspeleissä. Seuraavan viikon kertoimet julkaistaan ​​ensin lauantai-iltana ja heti kun pelit on valmis muina päivinä; nämä ensimmäiset kertoimet ovat enemmän kuin eivät pehmeitä. Parhaat päiväkauppaa / päänahanmuutosta / impulssia tarjoavat välittäjät, 6 miljoonan osakkeen VTI tekee erinomaisen valinnan päiväkauppiaille. Seurauksena on, että kertoimien päättäjät keskittyvät suurimman osan energiasta isoihin televisioituihin peleihin ja suuriin konferenssien otteluihin.

 • Mitä kone kertoo meille?
 • Ne ovat täydellinen yhdistelmä tottelemattomia olematta Eddie Haskellin kaltaisia ​​(ikään kuin he eivät ryömiä Internet-koneissaan selvittääkseen kuka se on) ja hiukan ylimielisiä pyytämättä lyöntiä.

Vedonlyönti Puolustuksesta

Loppujen lopuksi Notre Dame tuskin voitti, sen olisi pitänyt hävitä, eikä se mennyt läheskään kattamaan levitystä. Voi olla vaikea löytää rivin oikeaa puolta, mutta tässä on joitain huomioitavia analyysejä: Muista, että toisin kuin NFL, ei ole yliopiston ennakkotapahtumaa, mikä tarkoittaa hyvin vähän kenttätietoja siitä, kuinka klubi voi toimia. Rahalinjaveto on panos pelin voittajalle. Syy, jonka vuoksi ehdotamme tätä lähestymistapaa, on se, että CFB-vedonlyöntilinjat ovat yleensä hieman epävakaampia kuin NFL-vedonlyöntilinjat. Emini-kaupankäynnin tekniikat selitetty aloittelijoille, kuinka pääset alkuun sähköisessä päiväkaupassa, kirjoittanut David S. Osakkeilla 500 pisteen pudotus Dowssa on huono kaikille.

Sääolosuhteet

Kuinka haittaa yliopistojalkapallovalmennusmuutoksia Jokaisen yliopistojalkapallokauden loppuminen tarkoittaa, että valmennusmuutoksia tapahtuu upeasti. Yliopistojalkapalloilijamme luovuttavat täydellisen määrän yliopistojalkapallo-otteita, jotka toimitetaan Docin asiantuntijoiden NFL-jalkapallovalikoimien kanssa, 5 p. Näistä syistä on hyvä, että olet täällä. Voittojen kokonaismäärät ovat myös saatavilla, mutta ei jokaiselle ohjelmalle. Viime kaudella 4.

Yliopistojalkapallokausi on uskomaton aika vuodesta, joka on täynnä kirjaimellisesti tuhansia mahdollisuuksia metsästää arvoa ja kääntää tappajavoittoja. Kaivoskaivosten kannattavuus, muista vain pitää mielessä, että Bitcoinin päivittäiset vaihtelut ja hinta sekä kaivosvaikeudet voivat muuttua nopeasti, mikä voi olla vaikea ottaa huomioon määritettäessä Bitcoinin louhinnan yleistä kannattavuutta. Summat luetellaan usein noin +/- 55. Ei, se ei ole niin helppoa, etenkin pienen näytteen koon avulla. Katso myös mahdollista järkytystä. A&M: llä on pelaajia koko kentällä rikoksista ja puolustuksesta, erikoisjoukot (Braden Mann on nimi, jonka sinun pitäisi tietää) ja henkilökunta, joka voi hämmentää Clemsonin nuoria hyökkääviä tähtiä. Tutki joitain parhaista yliopistojalkapallo-vedonlyöjien maista ja kysy heidän mielipiteitään. On totta, että on olemassa edistyneillä algoritmeilla toimivia vedonlyöntiyhdistelmiä, jotka lyövät urheiluvihjeitä suurista rahaista, mutta ne eivät ole niitä järjestelmiä, joita mainostetaan verkossa. Koska nämä pistevälit asetetaan usein sellaiselle ylevälle lukumäärälle, pelaajat voivat kallistua pelin kokonaisvedonlyöntiin.

Sinun on tarkistettava kunkin pelin luettelot, koska yliopistojalkapalloa lähetetään melkein jokaisessa maan urheilukanavassa. Australian arvopaperipörssi, täyden palvelun välittäjä veloittaa enemmän, mutta he voivat myös neuvoa mitä ostaa ja myydä. 31% 3 10 535 4. Vaikka joukkueella ei ehkä ole ongelmaa käydä läpi sveitsiläistä juustopuolustusta, keskiarvot voivat laskea huomattavasti, kun he joutuvat kovempaan kilpailuun.

Vinkkejä Valitsemiseen, Mihin Peleihin Vedotaan, Kun Yliopiston Jalkapallo-vedonlyönti

Katso vain taaksepäin vuoteen 2019, jolloin Clemson-puolustaja Trevor Lawrence vei Tiikerit Kansalliseen mestaruuteen. Vedonlyöntiä harjoittavat ihmiset eivät usko saavansa vedonsa viikon alussa. 4 ppg ja sallitaan 18. Keskimääräinen yhdistetty pistemäärä on 43. Lopuksi, NCAA-jalkapallo päälle/alas voi olla vankka veto. Kauppaa globaaleilla markkinoilla luotettavan forex cfd -toimittajan kanssa. 34% 4 14 533 4. Lisäksi kauden alussa tai myöhään lämpötila on syytä harkita, jos konferenssi ulottuu ylös ja alas maata. Ymmärrettävästi yliopistopelaajat ovat paljon alttiimpia tekemään virheitä kuin ammattimaiset kollegansa.

Stat-sivustot eivät joskus korosta sitä tosiasiaa, että tilastot tulevat pienestä otoskokosta. He eivät ole harvinaisia ​​yliopistojalkapalloissa. 6) Stanford (-0. He tietävät olevansa loistavia, ehdottomasti älykkäämpiä kuin paneeliläiset, joita heidän on hoidettava, ja tietävät, että todennäköisesti jäävät eläkkeelle, laskemalla Karibian saarten kokoelman ja työmatkalla yksityisellä suihkukoneella lisäämään Sloanin tehtäviä ennen murrosikää. 35 oikeita tapoja ansaita rahaa verkossa, ajattele sitä pomosi näkökulmasta, haluaisitko mieluummin a) maksaa enemmän rahaa samasta palvelusta tai b) maksaa enemmän rahaa lisävastuusta. 9 parasta online-välittäjää osakekaupalle, lokakuu 2019, vaurauden loppupuolella 50%: lla Yhdysvalloista ei ole välitystilejä; näiden kahden markkerin välissä olevat ihmiset ovat paljolti kannattamattomia toimialan palveluita varten, mutta pankkiiriliikkeet (ja pankit) ovat saaneet kohtuullisen hyvin pelaamaan erittäin pitkää peliä asiakkaiden hankintakustannuksista ja kohortti-matematiikasta. Jokaisella näistä on jonkin verran vaikutusta tapaan, jolla sinun täytyy lähestyä vedonlyöntiäsi. Hyvää metsästystä! Voit lukea artikkelin, jonka julkaisin Futures-lehdessä (muista lukea viimeinen kappale). On pari muuta joukkuetta Division 1: n jalkapallomestaruuden alaosastossa, ja niitä ovat Monmouth Hawks ja Princeton Tigers.

Haluaisin jättää sen, mitä olen kehittänyt tässä liiketoiminnassa vanhana, ja haluaisin jättää yrityksen itse pojalleni. 101 laillista tapaa ansaita rahaa heti (enimmäkseen kotoa), ja sinun on ymmärrettävä sovellettavat maksut (PT Money on täällä hyvä arvion MasterWorksista) varmistaaksesi, että olet tyytyväinen tähän uuteen ja epätavalliseen varallisuuden tuottamiseen. Mutta kuten kerroimme sinulle alusta alkaen, et aio viimeistellä tätä opasta ja heti sinusta tulee menestyvä urheilun vedonlyönti. Et voi voittaa sitä, mitä et ole pelannut, eikö niin? Tässä skenaariossa etsimme alakoiraa, joka on kokenut minkä tahansa näistä kolmesta asiasta.

Ymmärrä Asiakasvaatimukset

Ne voivat tarjota mahdollisuuden teräville NCAAF-vedonlyöjille. Kerroinpiirtäjät lähettävät pistepisteen jokaiseen peliin, mutta vedonlyöntipelaajilla on etuna tietäen, että heidän ei tarvitse pelata jokaista peliä. Mutta muistatko, mitä sanoimme aiemmin korkean profiilin peleistä ja epäselvistä peleistä? Tämä konferenssi osallistui kollegiaaliseen jalkapalloon vasta vuonna 1996, eikä se ole konferenssi, jota mainostetaan voimakkaasti tai kilpaillaan kansallisella tasolla. Joskus liikkuminen kaikissa näissä valinnoissa, ketkä ja mitä panostaa, voivat kuitenkin luoda omia haasteita. Maksut voivat kuitenkin olla vähemmän kertoimista riippuen. Itse asiassa, kun voitat, on todella vaarallinen aika olla vedonlyönti! Kuten korkeakoulujen koripallokentät, myös jalkapallostadionit voivat olla raa'ita paikkoja pelata vastustaville joukkueille.

Mistä saat vedonlyöntiä? Tämä on myös hyvä aika katsoa taaksepäin viimeiseen kauteen ja analysoida, millä joukkueilla on vahva palautuva luokka, mitkä latautuvat uudelleen ja mitkä lupaavat joukkueet saattavat aloittaa kauden tänä vuonna. Ihmisillä oli mahdollisuus esitellä heille kaikki kavereiden aktiviteetit aikajanaan sen sijaan, että se kävisi Myspace-sivujen läpi, jotka oli peitetty gifillä, kappaleilla ja lumihiutaleanimaatioilla, ja kaikilla muilla CPU-muistisyöjillä, häiritsevällä hajautuksella ja markkinat toimivat itse. ulos. Monet unohtavat pelaajien olevan ihmisiä kuten kaikki muutkin. Ajattelen lähinnä perintöni ja lapsiani.

Mikä On Suosikkisi Valintasi Leviämistä Vastaan?

Jos sinulla on kärsivällisyyttä ja pelikassasi suorittaaksesi tällaisen suunnitelman, se on yksi turvallisimmista tavoista kasvattaa kassaasi ajan myötä. Yksi hieno resurssi on yliopistojalkapallopelien muistiinpanot, jotka jokaisen joukkueen tulisi asettaa saataville kutakin peliä varten. Kokonaisvedot ovat vedot, jotka asetetaan peliin saatujen pisteiden kokonaismäärälle. Tyypillinen kahden joukkueen parlay maksaa 2. Viime kevään lopulla hän lähetti minulle itsenäisen Sloan-tutkimuksensa, nimeltään “Kadonneen omaisuuden luokka. Ajojen viimeistelyssä on kyse vähemmän siitä, kuinka monta mahdollisuutta saat punaisella vyöhykkeellä, ja enemmän siitä, kuinka monta pistettä voit saada kerran 40: n sisällä.

Vuoden 2019 Viisi Parasta Yliopistojalkapallo-peliä

Under-raportit 232-214-53 koko tietojoukolle, mikä viittaa siihen, että ala-arvo on suositeltavampi paikka, jos vedonlyönti on sokea. Tässä ovat kuinka tuulen keskimääräiset eri nopeudet liittyvät äskettäin tekemäni tutkimuksen numeron alapuolelle. Nyt jos vain yksi joukkue häviää, he eivät ole kaikilla korteillasi, ja voit silti tuottaa voittoa. Puolustus luopui 425 ypg (#85) ja 31. Kuinka myydä bitcoineja - aloittajan opas, jos et ole oikeutettu käyttämään Coinbase-palvelua, voit silti löytää ostajia, jotka hyväksyvät Bitcoinisi PayPaliksi LocalBitcoinsin kautta. Ensinnäkin, sinun pitäisi karsia kaikki joukkue suositaan tiellä. Näillä kertoimilla sinulle annetaan kokonaissumma ja panos. Kääritämme yliopiston vedonlyöntioppaamme viimeisellä neuvolla.

Konferenssimestaruuspelit ovat useimmiten aivan kuten muutkin pelit - tai ainakin muut pelit, joissa on paljon vaakalaudalla. Meillä on lisätietoja siitä, miksi: Jokaisella maan joukkueella on ainakin yksi yksikkö tai pelin osa, jossa he ovat heikoimmat. Paras tapa aloittaessasi on keskittyä ensin pieniin asioihin, joista voi olla hyötyä. Ilmaiset binaariasetusten esittelytili, joten voit tallentaa mallin helposti ja käyttää sitä toisessa kaaviossa. Panosta vain peleihin, joilla on arvo. Tarvitset menetelmällisen lähestymistavan hyvien lajittelemiseksi huonoista.

Siksi yliopistossa, kun näet paljon pelaajia tulevan takaisin toiselle kaudelle pelaamaan joukkueessa, joka menestyi hyvin edellisenä vuonna, se on todella hyvä merkki. Sinun voittamasi taistelun osan kanssa sinun tarvitsee keskittyä vain voittajien valintaan! Jos haluat oppia lisää yliopistojalkapallon vedonlyöntistrategioita, lisää löytyy seuraavasta linkistä. Esimerkiksi viime syksynä Arizona State Sun Devils oli 2.

Kotikenttäetu

Kun meneillään oleva koetin ja Meyerin tila ovat ohjelman ollessa ilmassa, Buckeyes on pudonnut aukosta -38 arvoon -36. Rahalinjassa Sun Devils olivat -135 suosikki voittaa suorat voitot. Tämä ei ole keskimääräinen matkasi. Monesti urheilun vedonlyöjät tekevät päinvastaista työskentelemällä loukkaavasta näkökulmasta päätelläkseen, kuinka joukkueen O aikoo toimia opposition puolustusta vastaan. On ymmärrettävä, miten kirjat kertovat kertoimet - hyvä uutinen on, että se ei ole ollenkaan monimutkaista. Bollinger band -kaupankäyntistrategia - kuinka käyttää tätä indikaattoria ennustamaan purkautumisia. 5 lisäpistettä per jalka.

College Football Week 6 -vedonlyönti Lookahead: SP +: n käyttäminen harkitsemaan asenteesi pyöreillä Robinseilla

Tämä tilasto on samanlainen kuin baseballin perusprosentti. Maailman suurimman ulkoilmakokteilun voittaja päättää todennäköisesti SEC Eastin voittajasta. Kaksi pääasiallista syytä: Toisin kuin yliopistokoripallo, CFP on vain 4-joukkueen pudotuspelejä, joissa neljä joukkuetta valitaan komitean kautta. Jotkut esimerkiksi löytävät tasapainon ja nostavat sitten vedonlyöntirajoja, kun taas toiset saattavat muuttaa linjojaan paljon vähemmän selvästi ja olla käyttämättä rajoja yrittäessään ylläpitää tasapainoa. Tämä on rahalinjan valinta.

Esimerkiksi ero voiton todennäköisyydessä 2: n välillä. Tämä tarkoittaa mahdollisuutesi löytää selvästi vääriä linjoja menee ylöspäin, ja ansaitset paljon rahaa, jos pystyt tunnistamaan ne. Yliopistojalkapalloissa suuri osa viikolla tekemästäsi työstä keskittyy otteluihin. ”Hän on selvästi luopunut Eddie Haskell-rutiinista. Useimmilla ihmisillä on taipumus valita NFL vedonlyönnillä jalkapalloa.