27 Asiaa, Joita Voit Myydä Kotoa Ansaitaksesi

Vaikka tämä on "seksikkäin" ja tehokkain menetelmä, minun on varoitettava sinua... En suosittele seuraamaan sokeasti muita myyjiä ja myymään vain mitä tahansa tuotetta. Pakkauksissa olevat paristot voivat aiheuttaa ongelmia. Kilpailu on kovaa eBayssa, joten on täysin mahdollista, että tavarasi eivät näy kohdennetuille asiakkaillesi. Monet ihmiset hinnoittelevat verkkokurssejaan vähintään 100 dollarilla, kun taas itse julkaistut kirjoittajat antavat kirjojensa hintaan 0 dollaria. Kuinka paljon voit ansaita myymällä Amazonin alustalla? Swap hyväksyy lasten vaatteet, mutta voit myydä myös käytettyjä leluja ja pelejä. Vakoilee muita myyjiä: Jokaisen tämän sivun sanan on kirjoittanut freelance-kirjoittaja, joka ei ollut englannin tai journalismin pääopiskelija.

Kun mietit, miten ansaita rahaa nopeasti, keskity arvoarvoihin, kuten kannettaviin tietokoneisiin, televisioihin, puhelimiin, huonekaluihin, suunnittelijoiden käsilaukkuihin tai vaatteisiin. Bitcoin-, ethereum-hinnat antavat syyn varovaiselle optimismille, litan kosketti myös avainkysymystä, joka koski tapaa, jolla asiakkaan bitcoinit pidetään. Huomaa, sanoin paremman tarjouksen. Tämä tuo esiin yhden suurimmista asioista eBayssa: Löydä liiketoimintamahdollisuudet ehdottomasti kaikkialle. Seuraava kirja, jonka he kuuntelevat, voi todella olla sinun! 6/5 Trustpilot-arvosanasta Decluttr voi olla yksi ensimmäisistä paikoista, joissa harkitaan käytetyn elektroniikan myyntiä. Tämä auttaa sinua tekemään päätöksen, myydäänkö tämän yrityksen tuotteet vai etsitkö jatkuvasti toista yritystä, joka tarjoaa etsimäsi tiedot.

Joitakin tavaroita ei kielletä suoraan, mutta niiden ostamiselle ja myymiselle on rajoituksia. Aseellisena kykynä ennustaa kaikki nämä tiedot, toivon, että tunnette vihdoin riittävän varmoja tuotevalinnassanne siirtyäksesi lopulta eteenpäin ja siirtyäksesi harppaukselle. Kaiken kaikkiaan LED-valaistus on kasvava trendi. Yksi helpoimmista tavoista päästä alkuun on kirjautumalla ACX: ään. Tai ehkä olet tällä hetkellä vanhempi, joka harjoittaa kotikoulutusta tai auttaa lapsiasi oppitunneilla. Voit myös tehdä sijoituksen tyypistä riippuen jopa 12% vuodessa tai enemmän. Voi ja tietysti verkkomarkkinointi, sillä kaikki mitä tarvitset, on rekrytointimutkisi. Mutta jälleen kerran, päivän päätteeksi tämä on vakava yritys, joka voi tuottaa merkittäviä voittoja.

Mistä voit ostaa halpoja laadukkaita verkkotunnuksia? Ja olen täällä auttamassa. Jos ylläpidät suhteita asiakkaisiisi, he tulevat takaisin takaisin lompakkojensa ollessa auki. Jos sinulla on hieno, mutta huonosti pakattu tuote, saat lopulta yleisöllesi vaikutelman huonosta tuotteesta. Tunnetulla bloggaajalla, jonka nimi on Joseph Hogue, on menestyvä blogi (My Work from Home Money) ja kukoistava julkaisutoiminta. Koska he ovat ostaneet jotain, he ostavat todennäköisemmin samanlaisia ​​tuotteita.

Auta Uusia Opettajia Myymällä Opetussuunnitelmasi

Voisiko kymmenen parhaan hakutermin luettelon käyttöä parantaa? Älä anna epäonnistumisen pelon estää sinua tutkimusprosessista. Valitse tuoterako: Tämä tarkoittaa, että sinun on vietettävä aikaa tutustuaksesi asiakkaisiisi ja siihen, mitä he arvostavat.

Kuluttajat etsivät aina kameroita, stereoja, CD- ja DVD-soittimia ja jopa VHS-soittimia. Joten… se voi olla sivutuloa tai kokopäiväistä yritystä. Tämä tarkoittaa, että yhtä mallia voidaan käyttää valmistamaan koko joukko mahtavia tuotteita, jotka tulostetaan ja lähetetään pyynnöstä aina, kun joku ostaa sinulta. Brändit ovat tuottaneet miljoonia dollareita tuloja toteuttamalla videostrategioita. Tai voit auttaa siirtämään kokonaisia ​​perheitä TaskRabbit-siirtopalveluilla. Ja kyllästyn tähän vanhaan, laiskaan neuvoon. Mikä tahansa tuote, jolla on korkeat numerot näissä sarakkeissa - haluat siirtyä seuraavaan vaiheeseen.

Tilaustenhallinta

Viihde: Tämän avulla yrityksen mittakaava on paljon helpompaa. Aseta sitten profiili esimerkiksi Fiverr- ja UpWork-sivustoille tuottaaksesi yritystä: Tuotteidesi on oltava korkealaatuisia ja kilpailukykyisen hinnoittelun kanssa.

Paras tapa tarkistaa kysyntä on löytää kuukausittaiset arviot samankaltaisista tuotteista, jotka myyvät jo Amazonissa. Nyt tässä on hyviä uutisia. Nämä ovat tuotteita, joita kaikki tarvitsevat. Voit saada tämän numeron samalla tavalla kuin aiemmin FBA-maksut. Koska Amazon tosiasiallisesti täyttää nämä tuotteet nykyisille myyjille, tiedät, että tämä on todellinen vahvistettu lähetyspaino! Jos olet kiinnostunut myymään kehosi tieteelle, käytä kliinisiä tutkimuksia. Voit avata oman ilmaisen verkkokaupan. Korkea kysyntä (varsinkin jos tuodaan kulttibrändejä).

Tämä saattaa vaikuttaa ylhäältä, mutta ajattele sitä: Jos vierailijat seuraavat tätä linkkiä ostaaksesi kenkäsuosituksen, saat palkkion kävijöiden ohjaamisesta kyseiseen kauppaan. Palvelimen käyttöaikaa valvoo myös sisäinen järjestelmänvalvojaryhmä, joka varmistaa hyvän käytettävyyden ja käytettävyyden. EBayssa on vähemmän maksuja kuin Amazonissa. Esimerkiksi muutamalla hiiren napsautuksella Terapeak voi kertoa minulle eBay: n kuumimpia tuotteita ja tarkalleen kuinka paljon tuloja se tuotti viime kuussa. Kun teet myynnin, maksu suoritetaan heti ja ArtPal siirtää vaikuttavan 95–100% voitosta eikä jäsenmaksuja ole. Ne ovat kaikki tärkeitä, mutta tärkein asia, joka sinun on saatava heti alusta alkaen, on tarkalleen, mitä myyt ja kuinka hinnoitlet näitä tuotteita.

Tule Extreme-kuponeriksi

Tuotteen myymiseksi, jota ei tällä hetkellä ole sivustolla, sinulla on oltava Professional-myyjätili. Etsitkö online-liikeideoita tuottaaksesi ylimääräisiä tuloja? Meillä on ideoita sinulle.

Lisäksi, jos saat liian paljon tilauksia, saatat saada varmuuskopioita ja pettyä asiakkaita. Valitse, mitä verkkokauppaalustoja myydä, kuten omassa verkkokaupassasi, Amazonissa, eBayssa, Facebookissa ja muilla asiakkaiden ostamista sivustoista. Kytke vain esineesi kustannukset ja prosentuaalinen merkintä, ja se spitted esineesi hinnan ja voittomarginaalin. Sinun on lisättävä kuponkeja, joita ei ole jo jaettu. Tämä on tuote, jota voidaan valmistaa Kiinassa ja jolla on vähän teknistä asiantuntemusta. On sivustoja, kuten Clarity. YouTube ja Instagram.

Ensimmäinen ja tärkein tehtävä on seurata kuukausikustannuksiasi. Käynnistä video. Ansaitset rahaa niiden ihmisten määrän perusteella, jotka lukevat kuukausittain viestejäsi ja käyttävät niitä. Olemme kaikki nähneet sivustoja, jotka käyttävät mainontaa koko sisällöllään. Ehkä tarjoat eri väriä tai kuviota kuin kilpailijasi, tai ehkä on olemassa täysin erilainen ominaisuus tai komponentti. Sen sijaan kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä on tarjota tytäryhtiö-linkki. Kirjoita muistiin haluamasi asiakas ja kirjoita sitten yrityksille ja aloita luettelon laatiminen. Aloita tuotteiden myyminen verkossa jo tänään saadaksesi hyviä tuloksia huomenna!

99 tuotetta kohden Amazonille - 0 dollaria.

Myy Omia Tavaroitasi

Automaattisen reitin valitseminen johtaa siihen, että menetämme rahan hallinnan ja pakottaa meidät siis hallitsemaan jäljellämme olevaa, mikä lisää säästöprosenttia. Kun he tekevät niin, tytäryhtiömarkkinoija tekee sitten palkkion kyseisestä myynnistä. Erottuaksesi sinun täytyy olla fiksu, etsiä parhaat mahdollisuudet ja olla ainutlaatuinen tavoilla, joilla lähestyt ansaita rahaa verkossa. Sinun ei tarvitse turvautua rakastettujen esineiden myyntiin rahan ansaitsemiseksi - voit ansaita kunnollista rahaa myymällä tavaroita, joista et edes tiennyt olevan arvokkaitakin! Yhtiöllä on tuotteita vaurioiden kääntämiseen, herkälle iholle, vaurioiden torjunnalle, ikääntymiselle ja aknelle. Onko sinulla kokemusta, jolla muut eivät ole? Tehtävät voivat olla mitä tahansa yksinkertaisista korjauksista tyhjentäviin yrityksiin.

Oletetaan, että tuot hiuslisävarusteita Kiinasta 0 dollarilla. Jos mahdollista, tapaa tavarantoimittajat henkilökohtaisesti tai ajoita puhelu. Toisin sanoen haluat rakentaa uskollisuutta yleisöidentiteetin perusteella. Lisäksi teet sivustostasi/verkkokaupastasi houkuttelevan Googlen silmissä lisäämällä säännöllisesti hyödyllistä tietoa artikkeleiden, videoiden jne. Muodossa. Digitaalisten tuotteiden aliarviointi lähettää viestin, että et ajattele heitä kovinkaan paljon ja että kuluttaja voi odottaa alivalmiutta. Parhaat päiväkauppaa koskevat online-kaupankäyntijärjestelmät, alusta käyttää sarjaa valikoita loogisen koodin kirjoittamiseen taustalle, jolloin on helppoa luoda parametreihin perustuva salkku perinteisen osakehaun sijaan. Mahdollisen asiakaspalvelun painajainen.

Luottakaa minuun, tonnia vanhempia maksaa sinulle muokkaamista esseitä ja tarjoaa rakentavaa palautetta lapsilleen.

Kuukautiskupit

Esimerkiksi otan lentoliikenteen, kun olen sairas, mutta minulla ei ole mitään aavistustakaan, onko sillä todella mitään. Katso nyt kuvaajaa uudelleen. Kokeile virittää jokapäiväisiin tehtäviin. Nyt on yksi viimeinen vinkki, joka minulla on sinulle. Kaikki rakastavat oppimista, joten miksi et anna ihmisille mitä he haluavat? Voit luoda video-opetusohjelman, kirjallisen kurssin tai havainnollistetun kurssin ja tarjota sen sitten yhdellä hinnalla kaikille, jotka haluavat ostaa sen. Sitten lisäät oman tuotemerkkisi ja myyt tuotteet uudelleen. Salaisuudet siitä, kuinka maksat ilmoituksen lähettämisestä facebookissa, kuinka muotoilla viesti. Etkö tiedä kuinka luoda tai muokata videoita?

Joko niin - nyt sinun on ryhdyttävä toimiin! Luotto- tai pankkikorttimaksuja voi vastaanottaa kahdella tapaa. Surullinen sanoa, mutta taidetta tarvikkeiden kysyntä on laskussa. Oletko valmis myymään autosi? Nämä ovat todella hienoja mittareita, joita rakastan käyttää.

Joten tarjoat heille syvällisempiä, korkeamman hinnan tuotteita, joita kutsutaan ”takaisin lopputuotteiksi”. Vaikka online-kurssin rakentaminen, käynnistäminen ja markkinointi vie huomattavan määrän etukäteen tehtäviä, heidän ansaintapotentiaalinsa on katon kautta (etenkin verrattuna moniin muihin online-tapoihin ansaita rahaa, joista puhumme). Sinun on myös määritettävä kaksivaiheinen vahvistus Amazon-tilillesi, jos sinulla ei vielä ole sitä. Viime kädessä, jos aloitat rahan ansaitsemisen maailmassa, kauko-freelansointi Flexjobsin avulla on paras tapa aloittaa. Ihmiset nauttivat niiden ostamisesta, koska ne tuovat välitöntä nautintoa, ja ne voivat olla erittäin kannattavia, jos niistä tulee trendikkäitä tai villitys. Valmentaja, joka lupaa 30-naisille, että he saavat litteän vatsan kolmen kuukauden aikana? Kiinnostaako sinua viimeisimmät muotisuuntaukset ja uutiset? Lisäksi voit hajottaa sisällön ja esitellä sen verkkokurssina.

Tietotuotteen Räjähdys

Olemme huomanneet, että on paljon palkitsevampaa antaa takaisin kuin ottaa koko ajan. Esimerkki: Ja tytäryhtiömarkkinointi on erittäin kiireinen paikka! Etkö rakenna seuraajien lukumäärää? Katso itse, suuri ero maksettujen sovellusten kanssa vierekkäisten ilmaisten sovellusten lukumäärän välillä on silmiä avaava.

Jos sinulla on 1000 käyntiä verkkosivustollasi, muuttuuko työmäärä? Onko sinulla unelmia oman yrityksen perustamisesta yhtenä päivänä? Esimerkiksi NatoMounts myy autojen puhelimien pidikkeitä - jotka noin 80% yleisöstä ostaa puhelimitse (mutta toivottavasti ei autossa!) Niin kauan kuin olet rekisteröitynyt, voit vain ilmestyä. Et todennäköisesti palkata ampumaan häätä asiakkaalle, joka asuu 3000 mailin päässä. Tuotteen ei pitäisi viedä paljon fyysistä tilaa - Tietyt verkkokaupan liiketoimintamallit edellyttävät varastojen kuljettamista, joten on sinun etujesi mukaista valita myytäväksi pieni tuote ja mieluiten esine, joka sopii kenkälaatikkoon. Valitse voittaja, jolla on kysyntää, mutta joka ei hukku kilpailuun. Eikö sinun tarvitse ostaa tuotteita ennen kuin voit myydä niitä?

Siitä tulee kilpailu pohjaan, jota kukaan ei voita. Yleisvalitus (ei rajoitu tiettyyn sukupuoleen tai väestöryhmään). Yksityishenkilöt ja yritykset voivat listata tuotteita Amazonissa. He työskentelevät yleensä kokopäiväisesti eBay-liiketoiminnassaan. Tässä on tarkempi kuvaus prosessista:

Et Usko Mitä Löysimme...

Koska on turvallista olettaa, että retkeilyreppuja etsivän osto-aikomus on melko korkea, seuraava looginen vaihe on, että kohtuullinen määrä sivuston kävijöitä napsauttaisi tytäryhtiölinkkien kautta ja suorittaisi oston ajan myötä. Kyky haarautua muihin tuoteryhmiin (muoti, matka, retkeily jne.) Tule miettimään sitä jäsensivustosi kanssa; tappaat kaksi lintua yhdellä kivillä. Sivustosi ansaitseminen mainonnalla on yleensä varattu, kun sivustosi saa paljon liikennettä. Välitystilit: mikä on ja kuinka välitystilit avataan, koska välitysyrityksen on ilmoitettava voitto sisäiselle verohallinnolle, sinun on annettava sosiaaliturvatunnuksesi tai muu verotunnus. Jotkut äänen peruskoulutukset voivat auttaa sinua aloittamaan kannattavan uran helposti. No, jos etsit laillisia tapoja ansaita ylimääräistä rahaa verkossa joutumatta ensin ostamaan syvällinen koulutuskurssi (joka näyttää aina maksavan 97 dollaria) siitä, miten ansaita rahaa verkossa, olet oikeassa paikassa ! Tuotemerkki houkuttelee paljon katsojia, ja rehellinen, perusteellinen kuvaus kohdistaa luettelon juuri oikealle henkilölle, joka lopulta rakastaa ostoa.

Osumia ympäristöystävällisestä trendistä. Internet on asettanut aukon perinteiseen julkaisumaailmaan. Nuo pienet häirinnät voivat osoittautua loistavaksi liikeideaksi. Muista, että tämä on todellinen yritys ja sinun on käsiteltävä sitä sellaisenaan.

Mutta kuinka tämä ohut, aloittelijaystävällinen yritys toimii yksityiskohtaisesti? Kun sinulla ei ole ajan ylellisyyttä, rahan ansaitseminen verkossa tai offline-tilassa voi tuntua mahdottomalta tehtävältä. Pudotuskuljetusyrityksen johtamisen suurin etu on alhainen pääsyn este, vähimmäisinvestoinnit ja vaivaton tai vaivaton. Kauppa ecn forex / cfd, sääntelyn parantamisen ja paremman tietoisuuden pitäisi toivottavasti vähentää tämän tyyppisiä valituksia. Myynti eBayssa ei ole sama kuin menestys eBayssa. Koska olet saattanut maksaa muutaman tuhannen dollarin pukeutumisestasi, käteinen saattaa olla enemmän kuin muistojen arvoinen. Pienemmille tuotteille Chairish lähettää sinulle prepaid-UPS-tarran postituksen helpottamiseksi. Jotkut suurimmista ei-julkkiksista vaikuttajista saivat usein ensimmäisen makualtistuksensa näillä alustoilla.

Vaikka minulla oli tapana perustaa verkkosivusto, jotta voisin itse myydä näille ihmisille henkivakuutuksen, kaikkien erilaisten pyyntöjen ja asiakkaiden käsittely oli paljon työtä.

Ansaitse Rahaa Kirjoittaminen, Itse Julkaiseminen Ja Kirjoittaminen

Voit ansaita rahaa verkossa verkkosivustoilla, kuten Virtual Assistant Jobs, todellakin tai Upwork. Tässä on joitain tapoja, joilla voit ansaita rahaa ilmaiseksi sovellukseesi: Jos olet kiinnostunut myymään kyseisen yrityksen tuotteita, siirry verkkosivustollesi ja etsi rekisteröintilinkki. Yksi sellainen paikka on Fiverr, josta pääsee melkein kaikkiin auringon alla. Tämä tyyli sisältää esimerkiksi web-sarjoja, komediavideoita, keppoja, arvosteluja, videopelien esittelyjä ja paljon muuta. Oletetaan esimerkiksi, että halusin myydä joogamattoja verkossa. Kaikki myyjät on koottu yhteen sijaintiin.

Ehkä tavallisin tapa ansaita rahaa tytäryhtiömarkkinoinnilla on luoda oma verkkosivusto. Katso, mitä potentiaaliset asiakkaat tarvitsevat, ja katso kuinka voit auttaa heidän liiketoimintaansa kasvaa. Ja se joskus toimii! Monille B2C-verkkokauppiaille merkkituotteiden kaupat yhdessä Amazonin ja eBayn kanssa muodostavat yli 90% kaikesta myynnistä. Jos tiedät kaiken kentästä, mutta et tiedä kentän vaikuttajia, et voi mennä pitkälle.

Onko nichelläsi fani perusta? Jos haluat myydä tavaroita joko Amazonissa tai eBayssa, sinun on noudatettava samoja perusvaiheita: Lataa se vain verkkosivustollesi (tai myyjätilille Amazonissa) ja aloita julkistaminen sosiaalisen median alustoilla, sähköpostiluettelossasi, blogissasi, verkkosivustollasi jne.

Kokoa Kaikki Yhdessä

Älä huoli, että verkossa on paljon resursseja, jotka tarjoavat ilmaisia ​​ja maksettuja opetusohjelmia ja kursseja. Monet näistä tuotteista ovat kirjoitettuja, mutta videotuotteet ovat yhä suositumpia ja usein käytetään myös ääntä. Jos haluat oppia uutta ohjelmistoa tai sinulla on kokemusta äänen editoinnista, voit laittaa näytön itse. Sinun on kiinnitettävä enemmän huomiota näiden työkalujen tarjoamiin TIETOSI ja pystyttävä ennustamaan, kuinka kyseiset tiedot tulevat esiin todellisessa maailmassa. Mielestäni sinun pitäisi myös perustaa oma blogi, koska se on lopullinen liiketoiminnan etu.

Kysy Itseltäsi Nämä Viimeiset Kysymykset...

Tarvitset myös kauppiastilin, kuten Stripen tai PayPalin tarjoamat. Joitakin yleisimpiä verkkosivustojen ja sovellusten palautussivustoja ovat: Jos ostaja noutaa tuotteen, voit hyväksyä henkilökohtaisen shekin, maksumääräyksen tai käteisellä korttien ja PayPalin lisäksi. Tytäryhtiömarkkinointi on tekniikkana huomattavasti erilaista kuin fyysisten tuotteiden myynti. Jos editoit ja opiskelet korkeakouluopiskelijoita siitä, kuinka kirjoittaa pakottavia 500 sanaa kirjoitettavia aiheita kuten "Sinut kutsuttiin juuri puhumaan Valkoiseen taloon. "Halusimme olla oma pomo ja ansaita mitä olemme arvoisia, jotta voisimme matkustaa maailmaan ja elää nyt, sen sijaan, että odottaisimme 67-vuotiaana. Yleensä epäselvät tuotteet, joilla on kysyntää, ovat parhaat.

Esimerkiksi niitä on yli 6. Esimerkiksi tällä sivustolla suosittelen useita erilaisia ​​tuotteita ja ohjelmia. En ole lakimies!