18 Työtä Kotiyhtiöiltä, ​​joita Et Ole Ennen Kuullut

Tämän perusteella bloggaajat voivat odottaa ansaitsevansa muutamia satoja dollareita kuukaudessa jopa kymmeniin tuhansiin. Yhtenä ohjaajana tarjoat testien valmisteluohjausta. Napsauta tätä saadaksesi ilmaisen Le-Vel-tilisi perustamaan! Huomaa, että hinnat ovat yleensä paljon alhaisemmat, jos et ole Yhdysvalloista, Isosta-Britanniasta tai muista ensimmäisen maailman maista. Ei kotona juhlia.

Verkkokouluttajaksi todistuksen saamiseksi sinulla on oltava tutkintotodistus tai ilmoittautuminen Yhdysvaltoihin.

Kyselyjen suorittamisen jälkeen voit lunastaa lahjakorttisi tai käteispisteesi PayPalin kautta. Tarvitaan kahden tai kolmen vuoden matkailualan kokemus. Kuka voi vastustaa uuden sähköpostin pimeää ääntä?

Muista, että osavaltio saattaa vaatia lisensointia, jos haluat tehdä tämän virallisesti.

Pohjaviiva

Jos sinulla on valtava seuraaminen ja voit ”vaikuttaa” tähän yleisöön mainostamalla tuotteita ja palveluita, voit muuttaa Facebook-, Instagram-, Twitter- ja muut sosiaalisen median tilisi rahaa tuottavaksi salkkuksi. Joten se ei ole johdonmukainen kirjoitustyö. Oikolukijat voivat toimia ”yleisenä oikolukijana” tai he voivat erikoistua tietyille alueille - kuten oikolomakkeisiin tuomioistuimen toimittajille. Logot ovat tärkeä osa brändäystä kaikissa yrityksissä; logoja tarvitaan nyt verkkosivustoilla, blogeissa, sovelluksissa, painotuotteissa ja niin edelleen. Itse asiassa, jos pidät etätyötä win-win-skenaariona, voit hyväksyä sen ja arvioida sitten työntekijäsi ansioiden ja syiden perusteella, miksi haluaa työskennellä kotoa. Voit myös kuulla yrityksiä siitä, kuinka käyttää uutta ohjelmistoa tai miten ympäristöystävällisemmäksi tulee. Nykyään järjestelmänvalvojat voivat kehittää järjestelmiä, asentaa, ylläpitää ja päivittää tietokonejärjestelmiä ilman, että he olisivat paikan päällä. Jos pystyisit tekemään niin, sinulla olisi tuloja 3000 dollaria kuukaudessa.

Yhteydet Koulutus

Nämä tehtävät on tarkoitettu freelance-pohjalta työskenteleville, ja voit valita tietosi ja kykysi kannalta parhaiten sopivat työt. Johtava sukupolven asiantuntijat auttavat yrityksiä löytämään ja keräämään tietoja potentiaalisista asiakkaista, joilla on suuremmat mahdollisuudet ostaa tuotteita. parhaat aloittelijoille tarkoitetut verkkovälittäjät lokakuussa 2019, kustannukset ja maksut:. Hänellä on monta vuotta VA: na vyön alla. Löydät myös nämä kertaluonteiset projektit Upworkista.

  • Yhdysvallat, Etelä-Amerikka ja Eurooppa.
  • Yrityksen transkriptiontekijät ansaitsevat vähintään 20 dollaria äänituntia kohti ja keskimääräiset kuukausitulot ovat 250 dollaria.

Työskentele Kotona Asiakastuki

Peruspalkan ohella on saatavana lisäetuja riippuen haetusta tehtävästä. Kysy myös laitteidesi palautuskäytännöistä, jos uusi keikkasi ei toimi. Suorita SEO-avainsanatutkimus ETSY-, Amazon- ja verkkosivustolistamme, auttamalla tuotteita löytämään ja sijoittautumaan nopeasti tärkeille avainsanoille. Loppujen lopuksi kelloin neljä tuntia päivässä työmatkalla (ja joskus valitettavasti se oli lähempänä viittä).

Mutta koska niin monet yritykset käyttävät kirjanpitäjiä, työn löytäminen voi olla melko helppoa. Se on erittäin hyödyllinen! Toinen kotitöissä on englannin tai muun kielen opettaminen.

Kysymykset ovat lukijoiden esittämiä, ja alla olevia Taylorin vastauksia on muokattu pituuden ja selvyyden vuoksi. He palkkaavat myös transkriptoreita, tutoreita ja muita työskentelemään kotoa. Esimerkiksi, jos sinulle tarjotaan 50 dollaria äänituntia kohti, saat 50 dollaria jokaisesta äänitetunnistasi, mutta yhden tunnin äänitteleminen voi viedä sinut missä tahansa kahdesta viiteen tuntiin. Opettajilta vaaditaan valtion opetustodistus. Rev on perustettu yhdeksäksi vuodeksi ja sillä on maailmanlaajuinen maine. Yrityksen tarkoituksena on tehdä sosiaalisen median käyttö entistä helpommaksi kätevän sovelluksensa avulla, joka mahdollistaa ajoitetun lähettämisen ja muut hyödylliset palvelut. Kannattavan blogin luominen vie aikaa ja paljon kovaa työtä.

Phoenixin Yliopisto

Asiakassuhteiden hallintaohjelmistoja tarjoava Salesforce tarjoaa etätyömahdollisuuksia. Sinun on kyettävä työskentelemään 35–40 tuntia viikossa. Jos sinulla on terveydenhuollon tausta, tutustu kotona työskentelymahdollisuuksiin Anthemin avulla. Aikataulu on joustava ja tarjotut palkat ovat anteliaita palkattuille. Pääkonttorillaan San Franciscossa, Kaliforniassa, Williams-Sonomalla on nyt lähes 600 vähittäiskauppaa kaikkialla Yhdysvalloissa. Referenssejä/työnäytteitä pyydetään.

BCD-matka

Mutta jos sinulla on aikaa perustaa oma yritys ja löytää yksityisiä asiakkaita, voit tehdä paljon enemmän. Freelancerit saavat maksun suoritettuaan useita tehtäviä. Heillä on roolia hallinnollisessa avustamisessa, asiakasmenestyksessä, Junior Engineeringissä jne. Zirtual tuo yhteen asiakkaita, jotka haluavat palkata virtuaaliassistentteja. Ja vaikka sinulla olisi tietokone, sinun ei pitäisi tarvita henkilökohtaista tietokonettasi työhön. Kuinka nopeasti luoda verkkokauppa shopifyn avulla, 00 jokaista 10 pistettä kohden. Esimerkiksi, sinulla voi olla neljä asiakasta, joista kukin maksaa sinulle 1 000 dollaria kirjoittaaksesi heille.

Virustorjunta, palomuuri ja muut tietoturvasovellukset. Loin tämän verkkosivuston jakaakseen heidän tarinoitaan artikkelissa, jonka kirjoitin Stay at Home Mom Jobs -sivustolla. Sinun on osallistuttava koulutukseen paikan päällä 10 päivän ajan, mutta sitten voit työskennellä kotona kokopäiväisesti, 40 tuntia viikossa.

Kotiyritykset Muille Yrityksille

Esimerkiksi McDonald's-ravintolan avaaminen voi maksaa sinulle jopa 2 dollaria. Oletko valmis leikkaamaan härän ja oppimaan todellisia tapoja ansaita rahaa kotoa? Yhdessä työskennellessäsi voit suunnitella järkeviä politiikkoja ja selviä suunnitelmia, jotka voivat vaikuttaa nykyisiin ja tuleviin työllisyyspäätöksiin. Joillakin ihmisillä ei ole itsenäistä kurinalaisuutta, jota vaaditaan etätyöntekijäksi. Harkitse yrityksiä, jotka kohdentavat yli 50-vuotiaita tai itsenäisiä ammatinharjoittajia, harjoittavat terveyttä ja hyvinvointia, liittyvät ”vihreään” liikkeeseen tai käyttävät elektronisia tai online-laitteita (ts. )Haluatko tehdä nopean vastineen tekemättä käytännössä mitään?

Täytyy olla englannin kielen äidinkielenään puhuja ja kyetä kirjoittamaan 80+ WPM virheetömästi. Tänään aion jakaa kotityöni yhdessä 15 muun kotitöistäni, jotka maksavat hyvin. Groupon - Tämä yritys palkkaa asiakaspalvelun työntekijöitä auttamaan asiakkaitaan tiedusteluissa puhelimitse tai sähköpostitse. Työn mukana on kaikki edut: Opettajilla on oltava asiaankuuluva (usein valtionkohtainen) opettajasertifikaatti, vähintään kolmen vuoden kokemus ja vahva kirjallinen ja sanallinen viestintätaido. Paras marginaalikauppa bitcoin- ja salauspörsseissä vuonna 2019, yksi parhaimmista asioista Binancessa on se, että ensimmäisen vuoden käyttäjät maksavat erittäin alhaisen palkkion, kun he käyttävät pörssin apuohjelmaa, Binance Coinia, kaupan tekemiseen. Tehokas kuuntelu- ja analyyttitaito sekä kyky tehdä yhteenveto tiedoista ja tarjota ratkaisuja. Jokaisessa yrityksessä, joka palkkaa työntekijöitä kotona työskentelemään, saattaa olla, että myös muut työskentelevät heidän puolestaan.

Autat asiakkaita teknisillä tuotteilla. Kummassakin tapauksessa maksetaan enimmäkseen viikoittain tai kuukausittain. Markkinat, siellä on myös sosiaalinen näkökohta. Nämä ovat joitain yrityksiä, joilla on vahva etätyökulttuuri, ja ne voivat sopia hyvin etätyöhösi. Löysimme 153 yritystä, jotka palkkaavat ihmisiä palkkaamaan kirjoittamista.

Uber ja Lyft kohtaavat 2 suurta uhkaa liiketoimintamallilleen Kalifornian uuden lain jälkeen

Keskimääräinen palkka heidän urakoitsijoilleen on 20 dollaria tunnissa. Toinen koti-työpaikkoja tarjoava yritys on Altegra Health. Sinulta vaaditaan nopea Internet-yhteys, mutta Wintergreen Resort tarjoaa tietokoneesi, kaksi näyttöä ja kuulokemikrofonin. Yritykset voivat säästää huomattavasti rahaa käyttämällä etätyöntekijöitä perinteisten työntekijöiden sijasta. ARO tarjoaa puhelinpalvelu- ja yrityskäsittelypalveluita. Sinun on oltava valmis työskentelemään vähintään 40 tuntia jokaista työtä.

Palkataksesi sinun on todennäköisesti oltava salkku vankkaa työtä tai ainakin joitain kirjoitusnäytteitä, jotka voit sisällyttää ansioluetteloosi. Kun työntekijät pyytävät sinua antamaan etätyön, käytä näitä vinkkejä oikean päätöksen tekemiseen. ETS - Lue ETS-katsaus - avoinna Yhdysvalloille ja toisinaan muille maille. Hanki palkka opettaa englantia kotisi mukavuudesta Open English -sivustolla. Behance - Tämä yritys on ihanteellinen luoville ihmisille ja taiteilijoille, jotka haluavat ansaita rahaa verkossa. Palkka on tunneittain 10–11 dollaria molemmista töistä. Hallinnoi sivustoilmoituksia, kun tiedät, minkä luokan koulutusta etsit, sinun on päätettävä, haluatko ilmaisen koulutuksen vai maksatko mielelläni tiedosta. Koska suurin osa viroista saa työpaikkakoulutusta, olemme korvanneet ”Koulutusresurssit” -kohdan ”Työresurssit” -osiossa kunkin luettelon lopussa. Freelance-kirjoittaminen on yksi parhaista tavoista saada se tapahtumaan.

Mobiili Baarimikko

Nyt sinun on arvioitava työntekijäsi. Vielä on paljon todellisia kotona työskenteleviä töitä, joissa voit työskennellä vakiintuneessa yrityksessä. Etsitään osa-aikaista Lifestyle Writeria kirjoittamaan artikkeleita, informatiivisia luetteloita ja ajankohtaisia ​​uutisia, jotka kattavat tekniikan, sosiaalisen oikeudenmukaisuuden ja ihmisoikeudet, identiteetin ja feminismin. Tämän suosio kasvaa! Intohimo kuntoon? Kuvaile vaihtoehtoja työstä kotoa, jota muut yritykset ovat käyttäneet ihmisille, jotka työskentelevät sinun kaltaisissa töissä, etenkin jos odotat työntöä. Tässä on muutama parhaista englanninkielisten opetustehtävien taulukoista: Transkriboi äänitiedostot ja Scribe maksaa sinulle.