Parhaat erittäin laajat näytöt vuodelle 2019: Wirecutterin arvostelut

Jos olet yrittänyt seurata tätä monta kaaviota, se on jonkin verran toteutettavissa, kunhan markkinat ovat tasaiset. Lisäksi tämä näyttö on riittävän leveä, jotta se voi näyttää erilaisia ​​karttoja samassa näytössä. Kanssa, voit löytää. Ihmisille, joilla on erittäin hyvät silmät, he voivat silti nähdä sen, mutta se aiheuttaa silmiin varmasti paljon stressiä. Joten voit valita parhaan saatavilla olevan paketin, joka sopii sijoitustyyliisi ja budjettiisi. Tässä asennuksessa käytetään yhtä 28 tuuman näyttöä ja kolme muuta 24 tuuman nestekidenäyttöä. Komponenttien ostaminen ja itse järjestelmän rakentaminen säästää todennäköisesti myös hieman rahaa ennalta rakennetun tietokoneen maksamisesta.

Lisää näyttöjä tarkoittaa enemmän asioita, joihin keskittyä, ja se ei aina ole hyvä asia. Ja kaiken kruunaamiseksi U2717D tulee USB 3: n mukana. Tämä väritarkka ihme kaareutuu varovasti 3800 mm: n säteellä ja antaa käyttäjilleen ymmärretyn ympäröivän tunteen, joka voi parantaa upotusta ja keskittymistä. Mutta jos siirryt tälle reitille, se on todella ainoa tapa. Kirk on sijoittanut ja käynyt kauppaa yli 20 vuotta. Macd-indikaattori salauskaupassa selitti - kuinka lukea ja käyttää sitä? , MACD-linja ylittää signaalilinjan)), mutta arvopaperihinta laskee, tätä kutsutaan väärin positiiviseksi. Se on rakennettu ASUS-silmähoitotekniikalla vähentämään silmien väsymystä.

  • Saat myös pikselin vasteajan 5 ms, joten sinun ei tarvitse huolehtia haamukuvista tai lomittamisesta ohjelmien jatkuvan päivityksen avulla.
  • Nämä ihmiset hyötyvät näytön säästövinkkistä, jotka olen kuvannut suositusstrategioissa, joita etäkauppiaiden tulisi noudattaa.
  • Kun olet tunnistanut järjestelmääsi parhaiten sopivat varastot, haluat nyt aloittaa kuoret takaisin asennuksen yksityiskohtiin.
  • CME FedWatch -työkalu osoitti 90%: n mahdollisuuden syyskuun koronlaskuun.
  • Varmista, että ohjelmistosi toimii 64-bittisessä tietokoneessa.

Keskittyminen tarkkailulistan hallintaan, osakemerkitsemiseen, muistiinpanoihin ja tehokkaaseen skannaukseen on helppo käyttää ja hallita. Mahdollisuus tarkistaa kokonaiset markkinat likviditeettien ja volyymin mukaan, jotta volatiliteetti saadaan voit kauppaa voittoa varten. Minulla on vain tapana olla useita näyttöjä ennen kuin tiesin mitä tein, ja nyt olen kiinni niistä, mutta yksinkertaisempi on aina parempi. Huolimatta siitä, että se sopii monitorien budjettiluokkaan, tässä mallissa on ohut muotoilu, jossa on kolmipuolinen kehyksetön pinta, joten se soveltuu vierekkäin sijoittamiseen. 2560 x 1080 -paneeleille 0 °: ssa. Tämä on valinta parhaimmalle yksittäiselle näytölle kauppaa varten. Entä reaaliaikainen uutiskirje? Koko Balin-matkani suosikki kauppakonttorini oli Ubudissa, hyvin eristäytyneessä ja yksityisessä huvilassa, josta oli näkymä riisipatikoille ja taustalla olevan järven rauhoittaville ääniä.

Eikö se kuulosta hyvältä? Onko heillä riittävästi aikaa päivässä (ja teknistä tietämystä) tarjotakseen asiakkailleen tukea kaupankäynnin ohella? Minun on oltava rehellinen täällä, tämä saa minut aina hymyilemään, kun näen tämän. Kuitenkin, jos et aio pelata ammattimaisesti, niin sillä ei olisi oikeastaan ​​mitään merkitystä. Varmista vain, että sinulla on oikea liitintyyppi näytöllesi (VGA, DVI, HDMI) ja käyttääksesi nopeampia rajapintoja, kuten USB 3. Kuinka tehdä (ja menettää) 2 000 000 dollarin päiväkauppaa: järjestelmä ja tarina. Keinukauppiaat yrittävät kaapata osakekurssien nousuja ja laskuja. Ostokset Yhdysvalloissa Lyhyesti sanottuna paras osakekaupan näyttö on suunniteltu vastaamaan yksilöllisiä tarpeitasi ja katapultti sinua seuraavalle kaupankäynnin tasolle.

Tässä näytössä on erittäin nopea 1 ms: n MPRT (liikkuvan kuvan vasteaika) ja nopea päivitystaajuus, joten voit seurata varastoja sekunnin ajan ilman, että näytössä olisi liikkeessä sumennusta. Kiinnostaako kauppaa riskitöntä? Automaattinen trendilinjan havaitseminen ja piirtäminen tekee tästä paremman työn kuin ihminen pystyy. Algoritmeilla järjestelmä pystyy havaitsemaan tuhansia trendi-linjoja ja ilmoittamaan tärkeimmät niistä, joilla on suurin taaksepäin testattu todennäköisyys menestyä. Pakollinen lukeminen useimmille aloittaville ja välittäjille. Erittäin laajat näytöt saavat markkinoilla valtavan vauhdin. JOS JOS aioin tehdä sen uudelleen, menisin hp: n kautta (ei dell-fani), mutta se on henkilökohtainen mieltymykseni. Neuvoni olisi käydä niin monella näytöllä kuin luulet sinun tarvitsevan nähdä kaikki tietosi ja poistaa sitten vielä yhden.

8035, hyvin samanlainen kuin Dellin arvo 1.

Kuinka käyttää Windows/File Exp...

Tässä näytössä on uusin tekniikka, jossa on 2K: n resoluutio ja useita videoportteja. Kuvittele, jos löysit jonkun, joka on erikoistunut työskentelemään sinun kaltaisten kauppiaiden kanssa, ymmärtänyt tarpeesi ja vaatimuksesi ja voisit suositella sopivia vaihtoehtoja, jotka on räätälöity vastaamaan kaupankäynnin tarpeitasi. Täysin integroidut chat-järjestelmät, keskustelupalstat ja erinomainen tapa jakaa kaavion ideoita ja analyysejä yhdellä napsautuksella mille tahansa ryhmälle tai foorumille. Muutaman viime vuoden aikana 4K: n ja erittäin laajat näytöt ovat taistelleet parrasvaloon. Kaikki säätimet ovat intuitiivisia ja kaaviot näyttävät upeilta. Tilaa yksi tilauksistasi ja koe kaupankäynnin reuna ammattilaisten kanssa.

Koska he eivät koskaan ole puhuneet elinkeinonharjoittajan kanssa, käyneet kaupankäynnin ohjelmistoja tai kokeilleet heidän näytönohjaimensa asetuksia elävässä kauppaympäristössä, he ovat nyt toimittajia "tehokkaalle kaupankäynnin tietokoneille, jotka on suunniteltu ja rakennettu kauppiaille". Haluatko uuden koneesi rakennettavan vain 4-5 työpäivän sisällä? Huomautuksia katsauksesta: Tehokkaat tietokoneet vaativat silti paljon sisätilaa. 32 tuuman koko, kuvasuhde 16: Todennäköisyys on, että he eivät ole koskaan oikeasti kokeilleet mitään erilaista.

Vakavan päivän elinkeinonharjoittajalle seuraavat ovat hyvän näytön indikaattorit: Jos meillä on samankokoinen 4K-näyttö, jossa on nelinkertainen pikselimäärä, niin kaikki teksti, kuvakkeet, kaaviot, käytännöllisesti katsoen kaikki näytöllä näkyvät näytöt näkyvät neljä kertaa pienemmät. Oletan, että olet täällä, koska olet päättänyt, että saattaa olla vain aika tutkia tietokoneesi asetusten parantamista. Ohjelmiston asennus valmistuu muutamassa minuutissa, mutta se toimii myös täydellisesti kaikissa laitteissa. Kiinteistön suhteen sinun pitäisi varata kolmasosa näyttötilasta kartan näyttämiseen. Lopullinen päätös oli käyttää kannettavan tietokoneeni 15-vuotiaana. 10 todistettua tapaa rikastua nopeasti, jos olet seurannut vaihetta toinen, olet oppinut vähän rahaa sijoittamisesta. Sitä varten sinun olisi parempi olla NinjaTrader, QuantShare tai TradeStation. Jos haluat jotain suurempaa ja parempaa kuin edellinen kirjoitus, seuraavaksi paras asia on LG 38UC99, jonka resoluutio on 3840 x 1600, joka riittää näyttämään kolme tai neljä ikkunaa vierekkäin.

Sen sijaan, että korvasin sen uudella, päätin kokeilla jotain erilaista tällä kertaa, koska 4K: n erittäin teräväpiirtonäyttöisten (4K UHD) -monitorien hinta on pudonnut paljon monien valintojen joukosta.

Kotikauppakoneet

Punainen = ehdottomasti käyttökelvoton ilman jonkin verran skaalausa. Erinomainen ja kasvava integraatiojoukko. Kuinka erittäin kiistanalaiset "binaariset vaihtoehdot" toimivat, vipuvaikutuksesta ja sen taloudellisista vaikutuksista ei tarvitse tehdä monimutkaisia ​​riskinhallintastrategioita tai huolia. Ainoa asia, jota se ei kata, on osakeoptiot.

Tietokoneesi CPU hallitsee kaikkia käynnissä olevia prosesseja.

Kuinka Testimme

Acer XR342CK Pbmiiqphuzx on 3440 × 1440 -värillä tarkka, 34-tuumainen IPS-näyttö, joka on paras ultralaaja näyttö. 60 Hz: n virkistystaajuudella tämä laite varmistaa, että et koskaan unohda suurta hetkeä markkinoilla. Asiantuntijat ovat arvioineet sen luokkansa parhaaksi erittäin laajaksi näytöksi. Lisäksi kuvat näyttävät selkeämmiltä ja teräviltä.

Nopea kauppa i5 i7 Quad 4 Monitor Tower -tietokone PC Dell/HP 16GB SSD 2TB Win10

Täällä me olemme yksi kohtuullisemmista ja edullisemmista WQHD-näytöistä, joiden koko on 27 tuumaa. Jos 4K UHD -monitorisi on 32 tuumaa tai vähemmän, saatat huomata, että aluksi näytetty teksti on melko liian pieni luettavaksi. Asus suunnitteli VC239H: n äärettömän reunan konseptin avulla, jota he käyttävät huippuluokan malleissa, joten et näe mitään ruutua näytön ylä- ja sivupinnoilla. 5 tuuman koko ilman ongelmia, voimme ottaa nämä tiedot ja arvioida kunkin pikselin koon (tai teknisesti sen tilan, joka jokaisella pikselillä on käytettävissä). Hienoja ehdotuksia yhden ja kahden tai kolmen näytön asetuksiin! Tarkastelemme paljon lisätietoja näytön tarkkuuksista Multiple Monitors -blogissa - Näytön resoluutiot -oppaassa (https: )Seuraava askel on hyväksyttävien mallien valitseminen monien myytävien monitorien joukosta.

Tämä avasi laajan valikoiman kannettavia USB-näyttöjä ja monia vaihtoehtoja. Lite-arvostelu: rikastu napsauttamalla !: marc ostrofsky tarjoaa viimeisen oppaan internetin ansaitsemiseen. Tässä ovat parhaat ostamasi ultralaajat näytöt: Heidän tarjouksensa oli 1400 heidän suosittelemansa kanssa, (varastossa) m oli jotain täysin erilaista eikä tarpeellista. Tuolloin käytettävissä olevat graafiset kortit eivät myöskään olleet riittävän vakaita tukemaan niitä. He tietävät, että näyttösi on mennyt mustiksi johtuen viallisesta näytönohjaimesta? Lisäksi mattahopea viimeistely antaa sille hienostuneen ilmeen, joka korostaa edelleen sen yritysluokan luonnetta.

Keskitytään voimakkaasti niiden järjestelmien jakamiseen, joissa on jakamispalvelimia, joiden avulla ihmiset voivat yhdistää ja jakaa järjestelmiä täydellisesti kvantitatiiviselle analyytikolle. Näytön ohjausjärjestelmän avulla voit hallita näytön asetusten määrittämistä, jolloin voit mukauttaa työtilaa helposti. Windows tarjoaa skaalauksen 25%: n asteikolla alkaen 100%: sta, joten selvitetään, kuinka paljon tilaa ohjelmien ja kaavioiden laatimiseen menetetään Windows-käyttöliittymän skaalaamisella: Minulla on sama indikaattorisarja, vain suurempi aikataulu ja pidempi katsausaika. Olen maininnut FHD (1920 x 1080) ja 4K (3840 x 2160) resoluutiot paljon, siltä osin kuin nämä ovat kaksi yleisintä ja puhuneet resoluutiota, mutta niiden välillä on toinen vaihtoehto, jota kutsutaan Quad HD tai QHD, tämä resoluutio on 2560 x 1440 ja sitä käytän henkilökohtaisesti. Tämä johtuu siitä, että päiväkaupan yhteydessä puhumme todellisesta terveestä - silmästäsi. Jos voisit sitten käyttää pieniä lohkoja, silloin et voi sanoa, että 'ympyrä' koostuisi kokonaan lohkoista, se näyttää sujuvalta kaarevalta linjalta.

Jakso 1500

Jos kuitenkin haluat tosissasi tehdä siitä suuren kilpailun maailmassa, on suositeltavaa hankkia itsellesi paras näyttö päiväkauppaan. Tarkoitan tällä sitä, että on melko helppo kuvitella, miltä 24-tuumainen tai 32-tuumainen näyttö työpöydälläsi näyttää. Jos et pysty kuvaamaan sitä, muutama minuutti mittanauhalla auttaa. Live-muokkaus, jos tarkistat kiinteistöverolaskusi, yksi selvä osoitus veron vähennyskelpoisuudesta on, jos veroaste on osoitettu. Toivon, että minulla olisi silloin kuva asennuksesta, mutta tosiasiallisesti minulla oli 4 näyttöä kiinnitettynä pöytätietokoneeseen sekä kannettava tietokone, johon oli kiinnitetty toinen ulkoinen näyttö, yhteensä 6 näyttöä.

0, plus voit nauttia vähän pelaamisesta sen 75 Hz: n virkistystaajuudella, jota täydentää AMD Freesync kuvan vakaudelle ja repäisylle.

Kuinka voin selvittää, mikä PC-näytölläni on vialla?

Se maksaa yleensä alle 700 dollaria, teline nostetaan, kallistetaan ja käännetään, ja siinä on runsaasti portteja, mukaan lukien USB-C-portti. Voivatko he auttaa sinua sunnuntaiaamuna, kun Windows-päivitys rikkoa tietokoneesi? LG 34UC97 on erinomainen ultralaaja näyttö, jossa on IPS-paneeli ja 99%: n peitto sRGB-alueella. Jos et usko mitä sanon, katso tätä kaverin kuvaa tämän artikkelin alussa. Telechart toimii kaikella - iPhonellasi, Tablet-laitteellasi, Macillasi ja tietokoneellasi. Seuraavat asetukset eivät ole kiviin asetettuja, mutta ne tarjoavat hyvän lähtökohdan:

Tutustu Benzingan suosikkeihin, joista löydät parhaat vaihtoehdot parhaan päivän kaupankäynnin seuraamiseksi vuonna 2019. Entä jos minulla on Mac? Tämä on kriittistä, kun katsot, että varastot ylittävät tärkeimmät tukitasot tai vastarintaa. Paras päiväkaupankäyntivarastot, avauksen jälkeen hinta nousee 31 dollariin. Tämä “Stock Rover Ratings” -välilehti vie kaiken analyysin helppokäyttöiseen sijoitusjärjestelmään, mikä säästää valtavasti aikaa ja vaivaa ja tarjoaa samalla runsaasti tietoa. Jos se on etusijalla sinulle, voit tilata Benzinga News -palvelun erikseen.

  • Esimerkiksi käyttöliittymän (UI) kehitys vaatii kaksi näyttöä virheenkorjausta varten.
  • Kun puhumme näyttöjen näytön resoluutiosta, kuvaamme periaatteessa niiden kuvapisteiden lukumäärää, joita näyttö pystyy näyttämään.
  • Kysymyksiä tästä asennuksesta?

Kuinka Huijata Väärennetty Tekniikka...

Etsitkö inspiraatiota? Näytön arvo on sen ergonomisessa rakenteessa, joka varmistaa, että se on kevyt ja liikkuva. Kaupankäyntiohjelmistosi pitäisi voida muuttaa näiden symbolien sijoitusta uusimman tarjouksen perusteella. Tämä johtuu siitä, että ohjelmistosi ei tiedä minkä kokoista näyttöä olet liittänyt. Tiedät vain, että fonttien, linjojen, painikkeiden ja kuvien tulisi ottaa tietty määrä pikseliä. Kaivoksen ilmainen btc-selaus2 voi saada bitcoinia a Käytitkö sivuston generaattoria vai toteutitko toisen kielen? Mutta voit silti hyödyntää heidän ensiluokkaista ratkaisuaan. 30 am ja odotat menestyväsi, vitsailet itseäsi.

Jakso 1479

Mittarien suhteen MetaStockilla on yli 300 erityyppiä, mukaan lukien Darvas Box ja Ichimoku Cloud. Suurin osa korkeamman resoluution UltraWides-malleista on yleensä 34 tuuman kokoinen, mikä olisi silti hieno useimmille ihmisille ilman mitoitusta. Sen avulla se on todella asettanut uuden standardin. Saumaton laajakuva kristallinkirkkain visuaalineen tarjoaa loistavan katselukokemuksen. 30 parasta tapaa ansaita rahaa kotona - kaikki kokeillut ja testattu, rakastatko lakia ja järjestystä? Omista kokemuksistani ja epävakaaseen laitteistoon tuhlatusta rahasta suosittelen vain korkealaatuisia osia mihin tahansa hintapisteeseen. Bitcoin mining hardware asic -sovellukset, jos olet harjaannut Bitcoinia ja sen historiallista historiaa, olet todennäköisesti kuullut Bitcoin Cash -haarukasta 1. elokuuta 2019, mikä lisäsi verkon yleistä lohkokokoa. TradeStationin, Thinkorswimin ja eSignalin käyttäjät hyötyvät monimonitorisen asennuksen laajasta kiinteistöstä. Jos haluat päivänsisäiset hajataulut ja mukautetut keskustelut, valitse Pro +.

Seuraavissa yhteenvetokatsauksissa tarkastelemme kunkin paketin etuja. Mitä ohjelmistoa sinun tulisi käyttää? Se on riittävän leveä, jotta useita kaavioita voidaan näyttää yhdellä näytöllä ja katsella kaikkia mukavasti. On harvinaista, että elinkeinonharjoittajalla on vain yksi "liikkeellä" -monitori yksinkertaisesti siksi, että haluat olla monitorin, joka luettelee kaikki kaupat, ja sitten erillisen, joka käy läpi kaikki tarvitsemasi tiedot. Käyttöliittymäsuunnitelma löytää oikean tasapainon hyvän näyttämisen ja heti hyödyllisen välillä. 10 osakeluokitusta kuukaudessa, 20 käypä arvo ja turvallisuusluokituksen marginaali kuukaudessa. Penny varastot: aloittelijoiden kauppaopas, varastotutkimus viittaa sen edessä prosessiin, jolla varastossa arvioidaan perustavanlaatuisen ja teknisen analyysin perusteella. Rakastan tätä hetkeä tulevina vuosina, ja tiedän, että lähitulevaisuudessa on enemmän matkailua ja kauppaa.

Sen läheinen kilpailija, Dell Ultrasharp U2715H, maksaa 100 dollaria enemmän. Tämä on EquityFeedin ainutlaatuinen tarjous. Se säästää kauppiaita ja ammattimaisia ​​analyytikoita paljon aikaa ja voi tarjota eturivin markkinoilla.