18 Parasta Työtä Kotona

Yhden kuukauden aikana verkkoon ladataan enemmän videosisältöä kuin TV on luonut 3 vuosikymmenen aikana. Sitten voit ansaita 8–15 dollaria tunnissa asiakaspalvelun edustajana. Määritä itsellesi rikkaus ja menestys, kaikki tämä on valmistelua. Ensimmäinen askel on päättää, millaisesta valmentajastasi tulee ja millaisia ​​kursseja aiot tarjota. Työskentelet virtuaaliassistenttina Timeetcin kanssa, joka käsittelee järjestelmänvalvojaa, sähköposteja, tapaamisasetuksia ja muita tehtäviä. On vaadittava töitä öisin ja viikonloppuisin. Tietenkin, monet työt, jotka antavat sinun tehdä suurimman osan työstä etäyhteyden kautta, voivat olla matalaa palkkaa - mutta ei aina.

Kaikki yritykset eivät tarvitse sitä, mutta aiempi kokemus on plus.

Se muuttaa toimintatapaa, etenkin tekniikan alalla. Tutkintotodistus tai todistus on plus, mutta ei välttämätön asia. Lopeta kaupankäynnin menetykset, jokaisen tekemäni virheen jälkeen joku kertoi minulle, että se olisi voitu välttää. Tämä työsuunta voi olla ihanteellinen sinulle, jos sinulla on aiempaa kokemusta opettamisesta/ohjaus ja BA-tutkinto tai jokin korkeakoulu. Olemalla haavoittuva ja todellinen sisältösi suhteen, voit murtaa melua, olla yhteydessä seuraajiisi ja rakentaa vaikutusvallasi nopeammin. Tarvitset konekirjoitusnopeuden vähintään 60wpm. Tällä hetkellä palkkaamme arvioijaa, Internet-hakujärjestelmänvalvojaa ja muuta. Rekisteröinti on ilmaista, ja sinulla on välitön pääsy kymmeniin käännös-, tulkkaus-, tekstitys-, tekstitys- ja ääni-työtöihin.

Aetna

Luomalla profiilin tälle etätyöpaikan alustalle annat itsesi sellaiseen näköyhteyteen yritysten kanssa, jotka haluavat edistää pitkäaikaisia ​​suhteita, ei vain keikkapohjaisia ​​projekteja. Rahoitusjättilällä on yli 63 000 työntekijää ympäri maailmaa, ja sen vuositulot ovat lähes 32 miljardia dollaria. Tiedän, että suosittelen vain tuotteita, työkaluja, palveluita ja resursseja, joita olen henkilökohtaisesti käyttänyt ja joiden mielestäni olen todella hyödyllisiä, en pienten palkkioiden vuoksi, jotka teen, jos päätät ostaa ne.

Ihmiset Katsoivat Myös

He työskentelevät tällä hetkellä yli 400 yrityksen kanssa ja heillä on yli 20 000 kotiagenttia. Palkka alkaa 20 dollarista tunnissa ja voit ansaita enemmän kysynnän aiheiden ohjaamisesta, ja ylimmät tutorit ansaitsevat vähintään 1 000 dollaria kuukaudessa! Tämä maailmanlaajuinen hotelliketju palkkaa kotityöntekijät varausasiamiehiksi ja asiakaspalvelun koordinaattoreiksi. MeetEdgar auttaa yrityksiä kasvamaan sosiaalisen median automatisoinnin avulla. Ennen kuin jaamme arkaluonteisia henkilötietojasi aiemmin lueteltujen olosuhteiden ulkopuolella, pyydämme sinulta ensin lupaa. Tekemäsi määrä riippuu suoritettujen tehtävien laajuudesta ja kyvystäsi päättää oikein, kuinka paljon materiaalisi maksavat. Oletko tarpeeksi kärsivällinen puhdistamaan ja muokkaamaan lemmikkejä? He ovat kilpailukykyisempiä ja vaativat enemmän kokemusta kuin muut työpaikat, mutta kun olet sisään, olet sisällä.

Tämä transkriptioyritys palkkaa freelance-transkriptoreita ja toimittajia ympäri maailmaa. Scribendi - Lue Scribendi Review - avoinna Yhdysvalloissa ja muissa maissa. Valitettavasti ainoat ansaitsevat rahaa ovat ihmiset, jotka työntävät aloituspaketteja maksua vastaan. Voit muodostaa yhteyden asiakkaiden kanssa melkein mihin tahansa online-tehtävään, mukaan lukien freelance-kirjoittaminen, graafinen suunnittelu, tietojen syöttäminen, asiakaspalvelu, tietokoneenkoodaus, käännös ja juridiset palvelut. Kokemuksestasi riippuen voit ansaita jopa 1 000 dollaria kuukaudessa/asiakas. Ylityöt maksetaan puolitoista kertaa. Toinen joustava ei-puhelinvaihtoehto kotona työskentelemiseen on testipisteytys.

Yleensä sosiaalisen median vaikuttajille maksetaan joko postia tai kampanjaa kohti, ja hinnat määräytyvät seuraajien lukumäärän perusteella. Franchisen aloittaminen voi olla erittäin kallista. Kuka tahansa, jolla on koskaan ollut kadehdittamaton tehtävä siivoa myytävänä oleva talo omistajan kuoleman jälkeen, tietää kuinka tärkeätä tämä työ on. Jos haluat lisätietoja Bobbyn ja Miken taustasta ja siitä, kuinka he ovat rakentaneet oman Facebook-mainosyrityksen, tutustu heidän tarinansa täällä. Matkatoimistot ilmoittavat ansaitsevansa 35 000–45 000 dollaria vuodessa ja saaneet erinomaisia ​​etuja.

Sosiaalisen Median Arvioija

Tässä on 25 asiantuntija-ehdotusta parhaasta työstä kotitöistä vuonna 2019: Luuletko, kuinka vaikeaa se voi olla? Yhä useammat Amazonin kaltaiset yritykset ulkoistavat osan henkilöstöresurssien toiminnastaan ​​näille freelancereille, joille maksetaan palkkioita. Parhaat online-tutorointityöt vuodelle 2019, oman ajan vastuu on huomattava hankaluus. Sinun on kyettävä työskentelemään 4-6 tuntia yhdessä vuorossa. Noiden verojen hoitaminen on niin paljon helpompaa, kun ne on jo otettu kassasta! Palkka on korkeintaan 25 dollaria tunnissa. Tehtäviä ovat sähköposteihin vastaaminen, tietojen syöttäminen, ajoittaminen, blogien hallinta ja jopa ostokset.

Vanhuustaso

Peruspalkka on 9 dollaria yhdessä kannustimien kanssa. Ogg sanoo, että kapeaseen matkaan erikoistuneilla matkatoimistoilla, kuten varakkaiden asiakkaiden erityisillä kohteilla, on mahdollisuus ansaita 100 000 dollaria vuodessa työskentelemällä kotoa. Fiverrillä ja Upworkilla on tarjolla tonnia keikkoja animoidulle videotöille, joten muista tarkistaa, mitä on saatavilla.

Varmista, että noudatat kaikkia valtion vaatimuksia kodin salonkihoidosta, koska ne voivat olla tiukat. Suosittelen hänen valintaa, jos haluat työskennellä kotona kirjoittamalla ja seuraamaan hänen tietään menestykseen. Kiertääksesi huijausmittariasi etsiessäsi ihanteellista työtä kotona, varmista, että arvioit huolellisesti työpaketin ja sitä tarjoavan yrityksen uskottavuuden. Care-verkkosivustot. Yleensä sinun on ansaittava vähintään, ennen kuin maksetaan, ja YouTube maksaa kuukausittain - jos et ansaitse tarpeeksi yhdessä kuukaudessa, saldo katoa. Tässä on tapoja, joilla voit lainata yhden ja ansaita elantonsa. Nautin perusteellisesti ylimääräisen tunnin nukkumisen joka päivä, työskennellessäni mukavasti pyjamissani ja keinuvan John Mayerin luo - ilman kuulokkeita. Opi vaihtamaan valuuttauutisia, karkaa kaavioistasi, kun markkinat ovat hitaita ja hiljaisia. Tehokas kuuntelu- ja analyyttitaito sekä kyky tehdä yhteenveto tiedoista ja tarjota ratkaisuja.

Lisää kommentti Peruuta

Nykyään voit myydä mitä tahansa kenelle tahansa kaikkialla maailmassa. Parasta on, että muodollisen tutkinnon suorittaminen ei ole este tällä alalla, kun olet itsenäinen. Mitkä ovat parhaat bitcoin-sivustot, joihin voit turvallisesti sijoittaa? Joillekin ihmisille innostus tämän uuden tekniikan suhteen riittää, että he ovat enemmän kuin halukkaita menemään läpi kaiken tämän. Sen etätiimi nauttii kaikista kustannuksista maksetuista retriitteistä, rajoittamattomasta lomasta ja terveydenhoidosta 75%: lla vakuutusmaksuista. Katso parhaat online-tutorointityöt.

Palkka on 10–35 dollaria tunnissa tehtävästä riippuen. Voit joko myydä tuotteita suoraan ja ansaita rahaa tällä tavalla, tai voit myös ilmoittautua muiksi tytäryhtiöiksi, aivan kuten monitasoinen markkinointi. Verkkoyritykset luottavat mainoksiin houkutellakseen lisää asiakkaita ja levittämään tietoa tuotteistaan ​​tai palveluistaan. Nämä roolit ovat enimmäkseen osa-aikaisia.

Konsulttina koet paljon suurempaa vapautta työelämässäsi heidän etätyönsä kanssa, sillä voit valita, kenen kanssa työskentelet, milloin ja mistä. Alla on luettelo yrityksistä, joista olen tietoinen säännöllisten chat-agentti-aukkojen kanssa. Työnantajat katsovat, että etätyöntekijät - ja joukkueet, joiden kanssa he työskentelevät - eivät ole yhtä tuottavia kuin silloin, kun he ovat paikalla. Siksi matkatoimistoilla on edelleen markkinoita, jotka voivat etsiä verkosta parhaat tarjoukset, jakaa neuvoja tai suunnitella reittejä.

Otetaan vain oikein siihen!

Korjauslukija

Toinen psykologinen käsite - jota Judith Olson kutsuu "sosiaaliseksi helpotukseksi" - katsoo, että ihmisillä on taipumus toimia paremmin, kun niitä ympäröivät muut, jotka tekevät töitä. Tule edustajaksi NexRep-kauppapaikalle! Aloita blogi nyt. Arvostelu - avoinna Yhdysvalloille. He ovat maksaneet minulle monta kertaa. Otetaan rokkaa tämä unelma. K12 tarjoaa yksilöllisiä ja lukukausimaattomia julkisia verkkokouluja, ja sillä on erilaisia ​​avoimia virtuaaliopettajien palkkaluokkia K - 12 erilaisilla aloilla.

WorldLingo käyttää sinua vain kääntämiseen äidinkielellesi ja hankkeisiin, jotka on suunnattu maalle, jossa asut. Päätin tavoittaa työtä kotimomien kanssa ja haastatella heitä nähdäksesi mitä he tekivät, miten he aloittivat, kuinka he pystyivät tekemään sen lasten kanssa ja mikä tärkeintä, kuinka paljon he pystyivät ansaitsemaan kotona työskentelemisen. Etätyö on harvempaa yhteisö- ja sosiaalipalveluissa, tieteessä, tekniikassa ja arkkitehtuurissa sekä koulutuksessa työskenteleville. He palkkaavat Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa ja Kanadassa. Tämä tarkoittaa yli 45 dollaria tunnissa. Voit jopa kirjoittaa sanoituksia asiakkaan romanttisiin kihlasuunnitelmiin tai hankkia sen espanjaksi, hepreaksi tai muulla kielellä. Yhtäältä yritykset säästävät ylimääräistä rahaa ja tarpeetonta päänsärkyä tällä tavalla. VA-työpaikat ovat täydellinen työ kotona töistä kiireisille ihmisille, joiden on ehkä jouduttava lopettamaan työnsä heti ilmoituksella (tai joilla on hyvin satunnaista saatavuutta).

Work at Home Vintage Experts on ainutlaatuinen etätyöyhteisössä, koska se keskittyy erityisesti ”pretireesien” palkkaamiseen - 50-vuotiaita tai vanhempia, jotka eivät halua lopettaa työskentelyä vielä, mutta jotka haluavat muutoksen päivittäiseen toimistoon. Aloita keskustelemalla korkealla tasolla haluamastasi työskennellä etäyhteydessä, mukaan lukien hyödyt organisaatiollesi ja kuinka tyypillinen se on missä työskentelet ja toimialallasi. Yllä oleva luettelo on massiivinen kokoelma kaikenlaisia ​​etätyöskentelytyyppejä. Kotona työskenteleminen on monien unelma, ja tekniikan ansiosta tämä unelma toteutuu yhä useammille ihmisille kuin koskaan. Keskeiset roolisi ja vastuusi ja miten suoritat ne etäyhteydessä. Schellman & Company, LLC on johtava todistus- ja vaatimustenmukaisuuspalvelujen tarjoaja.

Kotityön Löytäminen äitinä

Työpaikat maksavat keskimäärin 50–130 dollaria tehtävää kohden. Vaikka jotkut ihmiset vannovat 40 tuntia viikossa toimistossa, toiselle leirille tuetaan yhä enemmän tukea, koska heidän mielestään he työskentelevät tuottavammin kotona. Yksi keikka on valmis, saat palkan. Aikaisemmin, jos sinulla oli tuotetta myytäväksi, sinulla oli oltava myös myymälä ja kaikki siihen liittyvät kustannukset. Terveydenhuollon ja 401 (k) -sovituksen ohella Articulate tarjoaa 100 dollaria kuukaudessa stipendin terveydelle ja hyvinvoinnille, joka voi sisältää mitä tahansa kuntosalin jäsenyydestä joogatunteihin hierontaan. Tämä on paljon potentiaalia tarjoava työ, koska otsikko kattaa monia asioita. Tätä silmällä pitäen, jos haluat ansaita elantosi todellisilla online-töillä, tutustu seuraaviin vaihtoehtoihin:

He palkkaavat Yhdysvalloissa. Emme käsittele pyyntöjä, joissa emme voi varmistaa pyynnön esittäjän henkilöllisyyttä. Meillä on elinvoimainen naisyhteisö, joka on valmis ottamaan vastaan ​​ja mentoroimaan sinua aloittaessasi… ja joka tavalla! Palkka on 0 dollaria. Se riippuu markkinoistasi. Oikealla asiantuntemuksella virtuaalinen avustaminen on loistava vaihtoehto hyvin maksavaan, joustavaan asemaan, jonka työntekijät voivat suorittaa kotitoimistonsa mukavuudesta.

Minulla on ystävä, joka tekee freelance-hakukoneoptimointia ja matkustaa tällä hetkellä Kaakkois-Aasiassa työskennellessään. Kauppaa globaalin forex-kaupan asiantuntijan kanssa, valuuttamarkkinoiden monimutkaisuuden vuoksi on helppo sekoittaa, kun asiakkaat pommittavat asiakaspalvelun henkilökuntaa liian monilla kysymyksillä. Tyypillisesti matkatoimiston kanssa työskentely on asiakkaalle ilmaista. TaskRabbit voi olla loistava tapa ansaita rahaa työskentelemällä kotoa.

46 Vastausta "60 Parhaaseen Etätyöverkkosivustolle Hyvän Etätyön Löytämiseksi (nopea) Vuonna 2019"

Lue luettelo huolellisesti vaatimusten ja aikataulujen varalta. Kasvata henkilökohtaisesti ja ammattimaisesti, tee ystäviä, jotka tuntevat olonsa perheenjäseniä, auttavat ruokkimaan ja kouluttamaan lapsia myymällä valittuja tuotteita ja tekevät kaiken ansaitsemalla rahaa aikataulusi ja ehdoiesi mukaan. Chegg maksaa tutoreille 20 dollaria tunnissa.

Landi on melko uusi yritys online-tutoroinnissa (englanti).

Käsintehty Crafter

Ole hyvä. Bonnier on nimittänyt tietosuojavastaavan, jonka kanssa voit ottaa yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää tai huolenaiheita Bonnierin henkilötietoihin liittyvistä käytännöistä tai käytännöistä. Koska jokainen alusta vaatii vähintään kaksi tuntia päivässä, älä rekisteröidy useampaan kuin kolmeen sivustoon.

Pidän Contenasta eniten siitä, että niissä on sekä freelance-töitä että kokopäiväisiä etätyöpaikkoja. IT-harjoittelija/IT-tuki KAV Partners Ltd Lontoo €400 viikossa Loput työstä tehdään kotoa päivittäin Skypen tai Google Hangoutsin kautta pidettävien tapaamisten avulla. Aloittaminen penny varastot, jos välitys voi tarjota sinulle volyymialennuksia (kuten Ally Invest) ja aiot harjoittaa suurta määrää kauppoja, voi olla järkevää jatkaa välitystä. Etätyöntekijänä saatat työskennellä yksin - mutta et tule toimimaan yksin. Täytä tämä lomake saadaksesi lisätietoja. Sinun on oltava valmis työskentelemään vähintään 40 tuntia jokaista työtä. ESL-ohjaus on teknisesti ei-puhelin, mutta ihmisten vuorovaikutus on silti olemassa. Jos haluat viettää aikaa lemmikkien kanssa ja ansaita rahaa puolella, kirjaudu Roveriin. Monet asiakaspalvelun edustajat toimivat vähittäiskaupoissa, pankeissa ja luottolaitoksissa.

Bridgewater poistui Chesapeakesta: Pitäisikö sinun?

Yhä lisääntynyt kiinnostus vaihtoehtoisiin hoitomuotoihin ja paikallisesti kasvatettujen ja luomuruoan kysyntä lisäävät yrttikasvattajaa paljon asiakkaita, etenkin jos olet kaupunkialueella. Jos pystyt todistamaan asiantuntemuksesi millä tahansa alalla, sinä olet pätevä asiantuntijaksi. Sinusta tuntuu hyvältä saadaksesi muut näyttämään upeilta.

Voidaan ansaita keskimäärin 70 000 dollaria, mutta nämä tulot voivat laskea tai kasvaa kokemuksesta ja asiantuntemuksesta riippuen. Mainosta ja julkaise palveluitasi LinkedInissä ja suosituilla freelancer-alustoilla, jotta asiakkaat voivat löytää sinut. Työskentelet kotipuheluagentteina Ver-A-Fast -sovelluksen kanssa. Missä olen hyvä?

He palkkaavat monissa Yhdysvaltojen osavaltioissa, ja palkka on noin 8–15 dollaria tunnissa kaupungista riippuen. Heijastuvatko trendit yritysten haluihin leikata kuluja tai tarjota työntekijöille paljon toivottuja vaihtoehtoja, hyödyt ovat kaikki meidän etuja. Kuinka moni ihminen työskentelee tällä hetkellä kotoa? Jokainen, joka nauttii hauskista, ystävistä, joustavuudesta, muotista ja hyvistä … etsitkö sivukausua, kokopäiväistä mahdollisuutta tai aivan uutta uraa! Olen ollut jäsen vuodesta 2019 ja voin taata yritykselle. Omasta keittiöstäsi voit aloittaa catering-yrityksen tai tulla henkilökohtaiseksi kokiksi.

Kuljetuspalvelu

Rakastatko inspiroivia tarjouksia ja sydäntä lämmittäviä onnittelukorttimalleja? Jos sinulla on puhelinlinja ja Internet-yhteys, voit työskennellä kotoa puhelinkeskuksen edustajana. Tietojen syöttäminen yrityksille ei ole kaikkein mielenkiintoisinta työpaikkaa. Jos saamme valituksen sinulta, otamme sinuun yhteyttä yrittääksemme puuttua huolenaiheisiisi.

Tulevat puhelut maksettu koulutus, jatkuva tuki ja kasvumahdollisuudet ovat olemassa. Voit ansaita rahaa autolla, pyörällä tai skootterilla. Opiskelijat: 8 helppoa työpaikkaa ansaita rahaa verkossa, joka vuosi sadat mahdolliset opiskelijat ja heidän perheensä vierailevat yliopistossasi tai yliopistossa oppiaksesi lisää elämästä kampuksella, ja oppaana esität yliopistoasi tai yliopistoasi hyvässä valossa auttaaksesi pääsyä parantamaan. Kun näet sinulle sopivan työn, hae sitä välittömästi! ”Yrityksen mukaan” avoin lähdekoodi on DNA: ssamme, samoin kuin sataprosenttisesti etäällä.

Nyt kun sinulla on oikeat työkalut ja työtilat, katsotaanpa joitain parhaista kotiin perustuvista liiketoimintaideoista, joita voit aloittaa tänään. Hilton on tunnistettava hotellienhallintayhtiö, jolla on 14 tuotemerkkiä. Mitä haluan tehdä? Yhä useammat työpaikat tarjoavat työntekijöille mahdollisuuden työskennellä etäyhteydessä. Kuinka lahjoja ja lahjoituksia verotetaan, kun IRS alkaa torjua kristovaluuttaverotusta, on tärkeätä, että yksityishenkilöt pitävät kirjaa liiketoimistaan ​​ja ovat valmiita tarkastuksiin, verojen maksamiseen ja mahdollisiin seuraamuksiin. Toinen etu kotona toimivista välittömistä vuokratyöpaikoista on, että ilmoittautumisessa ja aloittamisessa on usein alhaiset esteet. Raha-asiantuntijan Clark Howardin mukaan ongelmana on, että kotona toimivien työasujen, jotka väittävät löytävänsä sinulle työn - ennakkomaksua vastaan ​​- on liian paljon luetteloimiseksi. Verkkosivustolla on saatavana monia työpaikkoja, jotka voivat olla ylivoimaisia, mutta haut ”kotiperustaiseen” ja ”etäkäyttöön” tuottavat yleensä tuloksia. Palkkaavatko nämä kotialan yrityksiä?