NPR Choice -sivu

Joka kerta, kun sivustosi kävijä ilmoittautuu sivustolle, sinulle maksetaan lyijyn tarjoamisesta. Lippupalkimen suurin ongelma nykyään ei ole poliisit, vaan suurten välittäjien käyttämät robotit. Katsokaamme nopeasti muutama työpaikka, joka tekee sinusta miljonääri: Pyydä lisätietoja sopivana ajankohtana, kuten vuotuisen budjetin suunnitteluprosessi, toimii parhaiten, koska se voidaan keksiä lukuihin lähtökohdasta. Nämä mahdollisuudet yhdessä sen tosiasian kanssa, että CPA: lla on yleensä keskimääräistä korkeampi tietämys sijoittamisesta, tekevät tästä parhaan kentän miljonäärien luomiseen. Kirjoittajat Richard Thaler ja Cass Sunstein väittävät kirjassa Nudge, että minkä tahansa tavoitteen saavuttamiseksi se olisi jaoteltava tottumuksiin, koska tottumukset ovat ihmisille intuitiivisempia mukautumaan. —Se on aina houkuttelevaa luopua, kun asiat eivät mene tiellesi. Miksi maksaa heille enemmän, jos he jatkavat kovaa töitä riippumatta siitä

Jos hän tekee nämä asiat, tunnet hienosti antaa hänelle 30 dollaria.

Lukeminen on monien itsetehtyjen miljonäärien tärkeä tapa. 6% näistä rikkaimmista kansalaisista sai rikkautensa työn kautta, kun taas kumppanuuksien ja yritysten osuus oli 19. Muita suosittuja suuryrityksiä olivat sähkötekniikka (17 Forbes 400: sta), matematiikka (13) ja englanti (11). Tämä tieto on kriittistä, jos haluat saavuttaa taloudellisen vapauden. Ensi silmäyksellä ammattitaitoinen ammatti ei tarjoa samaa silmiinpistävää tulopotentiaalia kuin jo luetellut ura-alueet.

Ainoa ero? Usein sanotaan, että säästöt ovat vain laskennallista kulutusta. Jos osaat tiedettä ja nautit ihmisten auttamisesta, lääkäriksi tuleminen on hyvä uravaihtoehto. Yli 16 miljardia dollaria käytettiin säätöihin viime vuonna, ja se kasvaa vuosi vuodelta, etenkin sosiaalisen median aikakaudella. Mutta Amanda Hockingin kaltaisten omakustannustoimintojen ja miljonäärien menestystarinoiden noustessa yhä useammat kirjoittajat keksivät uusia tapoja ansaita elantonsa tekemällä mitä rakastavat. Öljy-insinöörit keskittyvät selvittämään parhaat menetelmät öljyn ja kaasun erottamiseksi maanpinnan alla olevista saostumista. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, se on yksi parhaimmista ja luultavasti riskialttiimmista tavoista rikastua ennen kuin olet 30-vuotias.

 • Voit tehdä siihen muutoksia tuloidesi noustessa, mutta etenkin on tärkeää, ettei heitä kulje.
 • Ja on myös muita asioita, jotka voit tehdä näiden kahdeksan aseman lisäksi menestyksen takaamiseksi.
 • No, kuinka moni niistä tapettavista pahoista, jotka meidän progressiivisen vasemman pakkomiellemme ovat, pelkäävät 1 prosenttia, lyövät kelloa, luuletko?
 • Vietä tämä kaikkeen mitä haluat, mukavista illallisista elokuviin.

14 Ohjelmistoarkkitehti

Näyttelijät of Game of Thrones, Big Bang Theory tai Modern Family: Ideasi alkavat tulla sinulle, kun alat niputtaa. Vaikka nämä ihmiset ovat huippulaatuisia, monet yritykset hyödyntävät heitä alhaisella korotuksella, kunnes he sanovat jotain - mitä he eivät tee, koska he tulevat virtauksen mukana! (1 kyseisessä luettelossa - ja sekin on rooli, joka yleensä vaatii myyntitaitoja).

Tilaa ja liitty yhteisöön luodaksesi ansaitsemasi taloudellisen tulevaisuuden. Mutta poikkeukselliseksi työntekijäksi saaminen antaa sinulle rikkaamman tulevaisuuden. Etsitkö parhaiten palkkaavia työpaikkoja opiskelijoille? Tällainen logiikka saattaa kuitenkin näyttää menevän liian pitkälle. Monet tunnetuimmista rikkaimmista ihmisistä ansaitsivat kaikki rahansa työskentelemällä muiden ihmisten hyväksi.

Mikä tahansa se on, hyvä koulutus näyttää olevan suuressa vauraudessa takana valtaosassa tapauksia.

Lastenlääkäri, Kenraali

Jos haluat helpon tavan luoda budjetti ja seurata taloudellista tilannetta, harkitse rahapajan kaltaisen sovelluksen käyttöä. Katso video tästä laskujen neuvottelemisesta saadaksesi lisätietoja tästä aiheesta. Nämä uudet tulokkaat lisäävät kilpailua, vähentävät voittoa, ja se ei ole enää niin houkutteleva. Suurimmalla osalla ihmisiä ei ole missään lähellä tätä taitojoukkoa, joten sen saaminen tekee sinusta erittäin arvokkaan. Keskimääräinen tuntipalkka: Mutta jos noudatat näitä sääntöjä, olet matkalla taloudelliseen menestykseen ja vaurauteen.

Tekninen Kirjoittaja

Aikaisemmin tässä artikkelissa lueteltujen ammattien tulisi antaa sinulle runsaasti vaihtoehtoja tutkia, varsinkin kun ne kaikki maksavat vähintään keskimäärin vähintään 60 000 dollaria vuodessa. FBI: n tilastojen mukaan pankkivarustajat ovat vähentyneet 60 prosentilla viimeisen 25 vuoden aikana, kun taas tietoverorikokset ovat räjähtäneet. Mutta Stanfordissa uratavoitteet saattavat näyttää hieman erilaisilta kuin muualla. Mitä yrityksesi odottaa sinulta? Sinun ei tarvitse edes soittaa ystävälle tai kysyä yleisöltä, koska meillä on kaikki täällä.

Erikoislääkäri - 204 Kt

Opi kuinka muut menestyneet yrittäjät ja miljonäärit ansaitsivat rahansa. Verkkosijoittaminen nukkeille huijari, lopuksi haluat tietää online-sijoittamisen terminologian varmistaaksesi, että puhut puhua. Useimmat ihmiset eivät perusta omaa yritystään; he luovat itselleen työpaikan, jonka lisäksi heidän on toimittava esimiehenä, sihteerinä ja markkinointihenkilönä - neljä työpaikkaa yhdessä, uupumissuunta kuin vipuvaikutus. Periaatteessa tietotekniikka ja ohjelmistosuunnittelu ovat tulevaisuutta ja tarjoavat suuria etuja tutkinnon suorittaneille, joilla on potentiaalia työskennellä huipputeknisissä globaaleissa yrityksissä. Kuka auttaa sinua rikastumaan entistä nopeammin. Täällä on kahta muotoa: joko varastettujen tavaroiden jälleenmyyminen tai patsy-yrityksen käyttäminen ostamaan tavaroita, jotka eivät maksa niistä, ja myydä ne alennuksella. Yhdysvalloissa on yli 500 kasinoa.

Puhekielen Patologi

(Jos tämä ei ole totta, meidän on odotettava, että joko ammatin tulot alenevat ajan myötä kilpailun vuoksi tai että kentällä olevat ihmiset asettavat enemmän esteitä työpaikkojen paluun säilyttämiseksi (valtakirjojen lisääminen/lisensointi) vaaditaan). Erilaisten miljardöörihaastattelujen ja itse tehtyjen miljonääritarinoiden perusteella menestys yrittäjänä johtuu usein: Pohjimmiltaan te ansaitset miljoonan dollarin omaksumalla oikean ajattelutavan, harjoittamalla rikkaiden ihmisten tapoja, ansaitsemalla korkeimmat mahdolliset tulot, elämällä varojesi alapuolella ja sijoittamalla säännöllisesti merkittävän prosenttiosuuden ansiostasi. Haluatko olla miljonääri? Aseta tapaaminen puhuaksesi pomosi kanssa. Kansalliset sairaanhoitajat tarvitsevat hoitotieteiden maisterin sekä valtion lisenssin harjoittamiseen, ja pyrkivien ammattilaisten on tiedettävä, että työtunnit ovat yhtä pitkiä kuin sairaanhoito ja vielä enemmän vastuuta. Nykyään teollisuuspsykologia on tehnyt tieteen työpaikasta, soveltaen psykologian käsityksiä toimistojen väliseen käyttäytymiseen, kuluttajakäyttäytymiseen, päätöksentekoon, arviointeihin ja muihin liiketoimintaan liittyviin huolenaiheisiin, kuten etiikka ja laki. Jälleen omalla tai yrityksen maksamalla.

 • Jos tarkastelemme teollisuuden työllisyyden kasvukaaviota, näemme, että liike- ja yrityspalvelut ovat ansainneet suuren liikkumavaraa verrattuna muihin aloihin/aloihin.
 • Toki yrityksellä saattaa olla työkuvaus, jonka joku HR-henkilö on laatinut viisi vuotta sitten, mutta ne ovat usein niin heikkoja, että et voi selvittää heistä mitään konkreettista.
 • Tietotekniikan tutkinnon suorittaneiden keskimääräisen aloituspalkan ennustetaan olevan noin 61 000 dollaria, joka on toinen vain tekniikan tutkinnon suorittaneille.
 • Mutta sen pitäisi tarjota vakaa palkka ja mahdollisuudet etenemiseen ja palkankorotuksiin.
 • Älä tee virhettä, nämä yritykset vaativat paljon työtä edessä ja halua oppia uusia taitoja.
 • Kaikki eivät arkkitehti- ja suunnittelupäälliköt rakenna kartanoita tai siltoja - vaikka monet tekevätkin.

Ohjaa lapsia Kiinassa

Laskujen lisäksi voit myös ansaita enemmän rahaa palkkaneuvotteluilla. Kuinka hakkerit ansaitsevat rahaa? Olen lukenut monia heistä ja kokeillut erilaisia ​​tekniikoita. Tarvitsenko tätä? Onko sinulla mitä tarvitaan?

Käytä mitä tahansa kustannusten seurannan mobiilisovellusta tallentaaksesi kulut. Yritysjuristi: Kuka tietää, mitkä kodit maksavat nyt 15–30 vuotta. Sinun on koulutettava itsesi ja työskenneltävä tarvittavien taitojen parissa. Löydä tapoja yhdistää tai lujittaa olemassa olevia materiaaleja (kuten lasi, kumi, muovit ja metallit) tai luoda uusia ainemuotoja tiettyihin tarkoituksiin. Avaa yksinkertainen tili 31.10.19 4 mennessä: Olen todella yllättynyt siitä, kuinka pienet teknikot ansaitsevat taitojensa vuoksi. Mitä enemmän säästät ja sijoitat, sitä nopeammin voit tehdä taloudellisista tavoitteistasi todellisuutta.

Virtuaaliassistentti

Plastiikkakirurgia on kaikkialla. Mutta ne ovat välttämättömiä nykyaikaiselle koulutukselle tarjoamalla palveluita, jotka auttavat pitämään koulujen terveinä ja turvallisina sekä opiskelijoille että tiedekunnille. Lupaan kuitenkin, että jos teet jonkin näistä neljästä vaiheesta, olet asettamassa itsesi pitkäaikaiseen menestykseen.

Mitä erikoistuneempi olet lääkäri, sitä suurempi korvaus on. Rakastat tässä tapauksessa mitä hän on tehnyt, koska hän on tehnyt enemmän kuin odotit. Päiväkauppaa koskevat tiedot, liian monet yritykset houkuttelevat kokemattomia ja alikapitalisoituja henkilöitä päivittäiseen kauppaan, joskus lainatuilla varoilla, joita heillä on huono varaa menettää. Henkilökohtainen kokemus. Monet meistä ovat saaneet negatiivisia viestejä rahasta (ja kyvystämme saada se) kasvaessaan ja aikuisuuteen tullessaan. Sinun ei tarvitse olla täysin positiivinen.

Wealth-X, joka suorittaa tutkimusta korkean nettoarvon omaavista henkilöistä, löysi yli 30 miljoonan dollarin ihmisiä opiskelemaan yliopistoon:

Ei sitä, mitä voit odottaa elokuvan opettajalta, jossa hitman voittaa kuusinumeroiset sopimukset. Hammaslääkärit diagnosoivat ja hoitavat hampaisiin, ikeniin ja suun liittyviä ongelmia. Ja vaikka voit varmasti tehdä niin rocktähtenä tai ammattiurheilijana, et ole enää teini-ikäinen ja nuo unelmat ovat todennäköisesti kuolleet. Yli puolivälissä korkeasti palkattujen laittomien työpaikkojen luettelomme ja seuraavaksi luettelossa on hakkerit. On tärkeää haastaa tavoitteet lyhyellä ja pitkällä aikavälillä.

Lakimiehet työskentelevät erilaisissa ympäristöissä yrityslaista yksityiseen asianajotoimistoon.

Adeel JavaidFollow

Opi kaikki mitä voit tehdä sijoittamisesta, jotta sinulla on mahdollisuus tehdä omia sijoituspäätöksiäsi ja välttää korkeita maksuja. Tietysti voit myös aina mennä omakustannusreitti. Tutkinnot, kuten tietokonetekniikka ja ohjelmistosuunnittelu, tukevat sekä innovaatiota että yrittäjyyttä ja ovat tuottaneet lukemattomia nuoria menestyksiä, jotka ylittävät tavanomaisen insinööriuran. He saattavat jopa ampua sinut. Olitpa lukemassa tätä blogia auttaaksesi intohimoprojektisi käynnistämisessä, valmistautumisessa yliopistohakemuksiin tai sinulla on keskitason kriisi ja haluat siirtyä uudelle kurssille, sinulla on runsaasti aikaa harkita ja aloita työskentely kohti unelmia tehdä vakavia pinoja!

Se tarkoittaa, että on olemassa kolme tapaa kerätä paljon rahaa kohtuullisen nopeasti työn aikana: Se voi tarkoittaa mitä tahansa muutoksista toimitusketjuun, tuotteiden organisointiin myymälässä suurempaa myyntiä varten ja henkilöresurssien optimointiin. 1 Joten työpaikkoja, jotka antavat paljon rahaa ihmisille, joilla niitä on, on todellakin olemassa.

Tutkia

Esimerkiksi äitini maksoi äskettäin putkimieslle 120 dollaria viiden minuutin työstä, keittiön pesualtaan venttiilin korvaamiseksi. Ansaitsemalla enemmän voit säästää enemmän, mikä johtaa nopeampaan taloudelliseen riippumattomuuteen. Lentoyhtiöksi tai kaupalliseksi lentäjäksi voi olla hyvä vaihtoehto. Kerro heille: “Olen suuri asiakas ja vihaan joutua poistumaan yksinkertaisen rahan myöntämisen vuoksi. Ja anna minun kertoa teille, ne eivät ole korkeita.

Jos olet uusi sijoittamisessa, tämä saattaa olla sinulle kaikki kreikkalaista - siksi kirjoitin valtavan, ilmaisen henkilökohtaista rahoitusta koskevan oppaan, joka menee tarkemmin tässä kuvattuihin strategioihin.

Luettelemme 5 uraa, jotka tekevät sinusta rikkaita nopeasti, ja hahmottelemme, mitä sinun on tehtävä pankille, on kokeiltu ja testattu - siirry yliopistoon ja tee pussi pois! Päätä etukäteen, miten menot on tehtävä. Kyse on edustaa itseäsi aitous. Kuinka ansaita rahaa verkossa vuonna 2019 [maailman täydellisin luettelo], on olemassa useita alennussovelluksia, jotka kattavat Amazon-ostot, jos toimit oikein. Jaa tämä viesti: Näin rikastuin nopeasti (realistisesti): Arkkitehtuuri (arkkitehdit, ei maisemaa tai merivoimia: )Jos lähdet ostamaan, etsi aina kuponkeja ja katso mistä saat parhaan tarjouksen. Pahinta on silti, että ne voivat potkaista sinut ulos, jos olet joutunut tekemään jotain kuten korttien laskemista, mikä on täysin laillista, mutta antaa sinulle etuna.

 • Mutta tyyppiset sivutyöt, joista me aion mainita, eivät ole teknisesti "työpaikkoja."
 • Siksi proaktiivisuus on tärkeä ensimmäinen askel kaikille, jotka haluavat ansaita enemmän.

Suuhygienisti

Suurin ero Yhdysvaltain ja Ison-Britannian yliopistojen välillä on heidän lähestymistavansa koulutukseen. Kysy vain Henderson Land Developmentin perustajalta Lee Shau-Keeltä, jota on kutsuttu nimellä "yksi Hongkongin rikkaimmista vuokranantajaista". Harvardissa ja Tigerissä hankkimansa taidot antoivat hänelle mahdollisuuden kerätä 50 miljoonaa dollaria omaan käynnistykseen, mikä johti Crimson Educationin perustamiseen ja hänestä tuli nuori miljonääri. Ryanin leluarvostelut ansaitsevat yli 20 miljoonaa dollaria vuodessa. Vaikka web-kehittäjät voivat suunnitella sivustojen ulkoasua, he ovat useammin vastuussa sivuston teknisestä toiminnasta (varsinkin jos he työskentelevät ryhmässä, johon kuuluu web-suunnittelija). Se on niin ottamisen hinnan arvoinen. Kaikesta muusta tulee olla varovainen sitoumuksille, jotka häiritsevät varallisuuden kasvattamistavoitteitasi. C-tason työpaikat jätettiin pois raportista.

Orthodontist- €226K

He olivat kymmenen parhainta. Saatat ajatella, että ihmiset käyttävät ideasi yhdellä erityisellä tavalla, mutta sitten lopulta he käyttävät sitä tavalla, joka on sinulle täysin yllättävä. Älä enää syö tavallisia nuudeleita päivälliseksi (ellet ole tällaista). Mutta onko tavoitteesi todella realistinen ja mahdollista saavuttaa? Sinun on mainostettava niitä varmistaaksesi, että ylimääräiset ponnistelut huomataan. Artikkelin mukaan Yhdysvalloissa vain 8.

Markkinapakkaus: Apple käyttää iPhone 11: n tuotantoa

Saako siitä elämäni paljon paremmaksi? Ohjelmistoarkkitehdit luovat tietokoneohjelmia ja toimittavat teknisiä suunnitelmia yritysjohtajille. Voit mennä yliopistoon oppiakseen liiketoiminnan eri näkökohtia, tai voit perustaa yrityksen nyt saadaksesi etumatkan kilpailuun. —Tämä laatu on pakollinen. Työntekijöiden tilastoviraston mukaan lääkärien ja kirurgien vuoden 2019 mediaanipalkka oli 208 000 dollaria vuodessa. Joka kuukausi tuloja tulee, ja kulut menevät laskujen ja vuokrien maksamiseen. Mitä tarkoitat, että sinulla ei ole varaa tehdä tätä, Starbucks hengittää? Usein nämä hankkeet osoitetaan, koska yrityksen omistajalla joko puuttuu aika tai taidot niiden toteuttamiseen.

Aloituskustannukset ovat nykyään tekniikan ansiosta melkein melkein kaikki. Esimerkiksi yritysasianajajalla on kohtuulliset mahdollisuudet tulla ylimmäksi johtajaksi yrityksessä, jossa hän työskentelee. Suuri ero on, että sinun on oikeasti opittava, saatava hyvät arvosanat ja mentävä melko hyvään kouluun laskemaan yksi halutuista pankkiiri- ja teknikotöistä. Earnestin kaltaiset yritykset voivat vähentää dramaattisesti tätä korkoa ja säästää tonnia lainaasi. Se vie usein vuosien kovaa työtä ja omistautumista (ja melko vähän onnea) sekä riskien ottamisen, epäonnistumisen ja virheistä oppimisen, ennen kuin he ovat lähellä lähellä liittymistä Jeff Bezoksen, Bill Gatesin ja Mark Zuckerbergin kaltaisiin luetteloon. maailman miljardääreistä.

Bill Gates

Yhdistä vahvat tulot jopa vaatimattomaan sivutoimintaan ja voit jäädä eläkkeelle kymmenessä vuodessa - ainakin vuosikymmen tai kaksi ennen kuin muuten voisi. Löydä lähellä oleva koulu Anna oikea postinumero. Tämä täydentää luetteloa vinkistä, joiden avulla voit asettaa taloudelliset tavoitteet ja saavuttaa ne tosiasiassa niin suurilla vaikeuksilla.

Vaikka sinusta voi tulla miljonääri säästämällä rahaa ja investoimalla ahkerasti, tietyt urat antavat itselleen paremman varallisuuden keräämisen.

Hammaslääkäri, Kaikki Muut Asiantuntijat

Luokat sisältävät kaiken grafiikasta ja suunnittelusta kirjoittamiseen videoon, musiikkiin ja ohjelmointiin. Nyt sinulla on rahaa sijoittaa ja kasvaa. pleaseupgrade, gOBankingRatesin äskettäisen tutkimuksen mukaan yli 47% amerikkalaisista ei sijoita rahaaan, ja 34% vastaajista sanoi, että syynä on, että heillä ei ole tarpeeksi rahaa sijoittamiseen. Sinulla on aina mahdollisuus kokea sivustojamme ilman yksilöllistä mainontaa verkkoselaamistoimintojen perusteella käymällä DAA: n Consumer Choice -sivulla, NAI: n verkkosivustolla ja/tai EU: n online-valintasivulla jokaisella selaimellasi tai laitteellasi. Lyhyt vastaus on: Se on lyhytaikainen huijaus, koska ravintola ei koskaan pysty maksamaan kaikkia kuluja, mutta väkijoukko tietää, että se voi aina siirtyä eteenpäin ja puristaa joku muu. Opiskelu tai koulutus nyt antaa sinulle mahdollisuuden menestyä myöhemmin.

On monia mahdollisia reittejä, joilla voit siirtyä YouTube-julkkikseksi. Ja haluat olla varma, että pomosi - ihmiset, jotka lopulta mainostavat sinua - tietävät kuinka poikkeuksellinen olet. Kaikki suuret yhtiöt eivät ole luotu tasa-arvoisiksi. Hitaalla ja tasaisella lähestymistavalla varallisuuden kasvattamiseen voit lopulta saavuttaa miljoonan dollarin nettovarallisuuden ja haluamasi taloudellisen riippumattomuuden.

Henkilöstöpäällikkö - 127 000 Dollaria

Tietokannan ylläpitäjät suunnittelevat ja rakentavat tietokantoja asiakas-, organisaatiotiedoista, taloudellisista tiedoista ja muusta organisaation toiminnan kannalta tarpeellisesta tiedosta. Joten vaikka jotkut kauppiaat eivät ehkä näytä miljonääreiltä, ​​ne saavuttavat lopulta nettotason. Tämä tilanne on niin selvä, että on olemassa erityisopetuksen luokkahuoneita, joissa on lapsia, jotka pystyivät lukemaan, kun he olivat kolmen vuoden ikäisiä. Onko muita urapolkuja, jotka auttavat sinua tulemaan miljonääriksi? Tarkoittaen, ne alkoivat 52 dollarilla.

Kesti kauan ja paljon kovaa työtä, mutta opin vihdoin realistisesti rikastumaan nopeasti. Päivä- ja swing-kaupankäynti valuuttamarkkinat - tekniset ja perustavanlaatuiset strategiat markkinoilta voittoa varten kasvattavat paperikirjan 3. Sinun on osallistuttava akkreditoituun ilmaliikennekoulutusaloitteen kouluun ja suoritettava muu kuin insinööritutkinto. Joten sinun täytyy työskennellä kykypinoasi kehittämisessä.

Koska et koskaan tiedä mitä yhteyksiä näillä ihmisillä on. Se vaatii kielteisten ihmisten virittämistä, jotka uskovat, että elämä on aina vaikeaa, ja virittämistä omaan hämmästyttävään potentiaalisi. En aio mennä yksityiskohtiin, mutta voit lukea siitä täältä. Glassdoor sanoo, että ensimmäiset upseerit voivat odottaa ansaitsevan keskimäärin 195 199 dollaria. Tekniikka (öljy-insinöörit: )

Saa CUInsight toimitettua postilaatikkoosi.

Viimeinen erottava tekijä on markkinoille pääsyn esteet. Tämä tarkoittaa, että huomaat, että jotkut ihmiset rikastuvat. 6 miljardia (6 puntaa). Sinun on ansaittava yli 700 000 dollaria vuodessa pysyäksesi 76 000 dollarin vuotuisella korotuksella.

Joskus myöhemmin tänä vuonna, jos saan jonkun auttamaan minua, laajennan tämän esseen kirjaksi. Tämän ansiosta sinulla on jonkin verran taloudellista joustavuutta 9–5-ajan ulkopuolella, joutumatta välttämättä ole paikalla, jotta voit hyötyä eduista. Mistä tahansa syystä, sinun on ymmärrettävä, että hyvin palkattuihin töihin liittyy hinta ja että hinta on yleensä vapaa-aikaasi tai stressisi, jonka saat. Puheesta ansaitsemisesta online-kyselyjen avulla on tullut katkaistu verkkopohjaisista tulokeskusteluista. Rohkeus johtaa eikä seurata - Yrittäjät, jotka antavat lopulta miljardeja dollareita, eivät yleensä ole tyytyväisiä seuraamaan laumaa. Mutta jos etsit jotain, joka vie hieman enemmän aikaa - jolla on paljon enemmän ylösalaisin -, sinun tulisi harkita oman yrityksen perustamista.

He ymmärtävät, että epäkohdat ovat osa yrittäjämatkaa. Jos olet vasta aloittamassa, voit tutkia korkeimmin maksettavia korkeakoulututkintoja ja tutkia korkeakoulututkinnon arvoa verrattuna siihen, ettei niitä ole. Taloudellinen koulutus on paras sijoituksesi. Verkkosivusto laillistaa yrityksesi ja siitä tulee online-portaalisi. Tietenkin tulee olemaan aikoja, jolloin sinulla on odotettua hullumpaa yörahaa ystävien kanssa, mutta sen ei pitäisi olla normaali. Kun vielä yksi valmistunut luokka liittyy työvoimaan, kysymme, onko olemassa tapa lankata tämä neula. Palkkalaskelmassa luetellaan Kanadan palkat yritysasianajajalle 51 428 dollaria - 208 541 dollaria. Hän paransi taitojaan, työskenteli ahkerasti ja alkoi lopulta tehdä niin paljon oikeussalin kopion oikolukijana, että hän lopetti 9–5-työnsä tehdäkseen sen täysipäiväisesti.

Ilmailualan Insinööri - 117 000 Dollaria

Riskiä kuulostaa rauhalliselta vanhalta mieltä, muistan ajan, jolloin lapset eivät vedonneet tulevaisuuteensa saadakseen maksua huonoista selfiesistään. Heidän keskimääräinen vuositulonsa on alle 5000 dollaria, ja alle 100 heistä on “tähtiä”. Taloudellisten tavoitteiden saavuttaminen on myös helpompaa. Kuka olisi uskonut, että muutos Instagram-malliksi voi olla toteuttamiskelpoinen uravaihtoehto? 6 miljardia (2 puntaa). Kiinteistönvälittäjät ansaitsevat mediaanitulon 80 420 dollaria, mutta palkansaajien kymmenen suurimman prosentin mediaanitulot olivat 178 770 dollaria, mikä antaa heidän lähelle lääkäreitä ja kirurgia ja huomattavasti edellä asianajajia ja insinöörejä.

Tarvitsee vain yhden laukauksen ja jos lyöt sen isoksi, voit saavuttaa miljonääritilan. Haastattelimme Whitneyä, entistä opettajaa, joka ansaitsi 2 000 dollaria + kuukaudessa ohjaajana toiselle alustalle. Voit esimerkiksi ostaa pomppulinnan ja vuokrata sen maksua vastaan. Hymyile kuin rakastat työtäsi. Jotkut uravalinnat tarjoavat muita (ei-monetaarisia) etuja. Ne eivät aina tarjoa tuottoja, jotka ylittävät inflaation tai seuraavat sitä.

Koneinsinöörit suunnittelevat ja rakentavat mekaanisia laitteita, työkaluista ja moottoreista lämpöantureihin ja nanoteknologiaan. Tutki muiden tarjoamia tuotteita, katso mitä voisit tarjota ja rakenna freelancer-palvelusi sieltä. Kaikki nämä työpaikat eivät taas tuota miljoonia heti, mutta sinulla voi olla melko rasva pankkitili noin kymmenen vuoden kuluttua ja mahdollisesti jopa nopeammin, jos et jatka kulutusjuhlaa ja hanki itsellesi jotain, en tiedä, kolme Bengalin tiikeriä ja kouluttaja. Olipa sitten kyseessä neljän vuoden tutkinto jalan saamiseksi ovelle tai vähemmän sosiaalisen elämän aloittaminen oman yrityksen perustamiseen, on joitain asioita, joista sinun on luovuttava. Se ei vaadi taikuutta, jumalallista onnea tai salaa viisautta.

Freelanceri Fiverrissä

Rakastan yrityksen johtamista ja suosittelen sitä henkilölle, jolla on oikea ajaa saada se toimimaan. Muista, että se, että joku voi ansaita vuosittain 100 000 dollaria näissä töissä, ei tarkoita, että se olisi taattu. Jatka lukemista löytääksesi uran, joka voi tehdä sinusta rikas. Apteekkariksi tuleminen edellyttää ensin suorittavan vähintään kolmen vuoden korkeakoulun ja monissa tapauksissa kandidaatin tutkinnon.

Ostopäällikkö - 126 000 Dollaria

Jos todella haluat oppia tämän hyviä ja hyviä puolia, suosittelen Affiliate Marketing -sovelluksen tekemistä. Siksi sinun on annettava itsellesi viikoittainen budjetti seurataksesi pysyäksesi radalla. Todellisuudessa jokaisesta voi tulla miljonääri, jolla on asianmukainen suunnittelu ja oikea taktiikka, mutta on olemassa muutamia sääntöjä, jos haluat tehdä leikkauksen. Aiemmat viestit ovat keskittyneet omaan matkooni ja auttamaan huoltoteknikkoja saamaan rahansa oikein. Ja meillä on yhä yhteensä 2 190 dollaria! Miljoonan dollarin nettovarallisuuden saavuttaminen vie aikaa, varsinkin jos sinulla ei ole yritystä.

00 lasku, laitit sen pois. Ainakin sinun pitäisi sijoittaa 10–15 prosenttia tuloista. Saatat joutua vapauttamaan sisäisen yrittäjäsi saadaksesi tämän tapahtumaan, mutta se voi olla tuottoisaa, jos sinulla on silmä verkkokaupasta. Se on yksi massiivisista Ivy League -etuista - ne toimivat syöttökouluina maailman parhaille yrityksille.

On täysin mahdollista tulla varalliseksi työntekijänä. Lisäksi voit automatisoida online-yrityksesi, joten heti kun lataat työn eteen, yritys maksaa sinulle uudestaan ​​ja uudestaan, vaikka nukutkin. Ansaitse rahaa musiikin kuuntelemisella verkossa, kuinka voit luoda passiivisia tuloja verkossa. Tässä vaiheessa saatat ajatella, että nämä viisi "yksinkertaista" vaihetta vaikuttavat paljon työtä - ehkä enemmän kuin olet valmis laittamaan. Voit tarkastella sijoitusten hallinnassa olevien työpaikkojen kokoa alla olevasta taulukosta.