Opas Kryptovaluutan Käyttäjille Ja Veroammattilaisille

Lompakon siirto lompakosta ei ole verotettava tapahtuma. Nykyisessä verolainsäädännössä on ehdotettu, että vain kiinteistökaupat voisivat käyttää tätä verostrategiaa tulevaisuudessa. 61% muuntamispalveluiden liiketoimista voitaisiin yhdistää laittomaan toimintaan.

Ei Australiassa. Samoin kaikilla salausmenetelmillä, joita et tällä hetkellä pidä, on samanlainen vaikutus (jos käsittelet salaustekniikkaa salaisista kaupoista verollisena tapahtumana). Tämä johtuu siitä, että IRS määrittelee verotettavan salauksen "virtuaalivaluutana, jolla on vastaava arvo todellisessa valuutassa tai joka korvaa todellisen valuutan. "

Odota… olenko todella verovelkaa tänä vuonna?

Kuinka ne voivat korvata voitot tappioilla? Mutta vaikka yhä useammat sijoittajat käyttävät mahdollisuutta uusiin valuuttoihin, kuten Bitcoin, Ethereum ja Ripple, monet ovat edelleen hämmentyneitä siitä, kuinka käsitellä sitä liittovaltion tuloverotuksessa. Järjestetäänkö yritystoimintamalli (esimerkiksi onko sinulla liiketoimintasuunnitelma, toimitilat, tilit ja kaupparekisteritiedot?) Pääomavaroina pidettäviä bitcoineja verotetaan omaisuutena. Jos Bitcoinia pidetään pääomina, sinun on kohdeltava niitä verotuksessa omaisuutena.

 • Mitä tapahtuu, jos en ilmoita Bitcoin-verojani?
 • Salausvaluutasta saatava voitto määritetään AUD-määräisinä, kun vaihdetaan salausvaluutta fiat-valuuttaksi, muiksi salausvaluutoiksi tai tavaroiksi ja palveluiksi.
 • Pesusääntö ei todennäköisesti koske salaustuotteita.
 • Jos et käyttänyt pörssiä, harkitse dollarin arvon käyttämistä käyttämässäsi pörssissä (ole varovainen, että käytät useiden pörssien keskimääräisiä dollariarvoja, koska otat huomioon valuutanvaihdon, jota et olisi voinut käyttää).
 • Vaikka kaikki, mitä olen keskustellut tähän asti, on melko selvästi vahvistettu verolaki, haarukat ovat todella silloin, kun asiat ovat sekaisin verojen kanssa.
 • Ainakin verotuksessa.
 • He ovat edistyneet tutkimatta mahdollisesti ilmoittamattomia tapahtumia, kuten jonkin verran alustavaa menestystä laillisissa pyrkimyksissä pakottaa Coinbase luovuttamaan asiakasrekisterit.

Bitcoin-vero-ohjelmisto

Tämä tarkoittaa, että kaikkea, joka on ostettu digitaalisen valuutan avulla, verotetaan verotuksellisena myyntivoitona joko lyhyellä tai pitkällä aikavälillä riippuen siitä, kuinka kauan omaisuutta pidettiin. Ennen laskelmien tekemistä sinun on kuitenkin ymmärrettävä verotettavat tapahtumat. Yhdysvaltain mukaan Loppujen lopuksi henkilö on vastuussa salausvaluuttakauppaan liittyvien tarvittavien tietueiden ylläpidosta. Joten sinun pitäisi pakata matkalaukku ja lentää Berliiniin?

Tämän tekemättä jättämistä pidetään veropetoksina IRS: n silmissä.

Mitä tapahtuu, jos en ilmoita Bitcoin-verojani?

Yksi käytännöllinen haarukoiden ongelma on, että uusi valuutta ei välttämättä aloita kauppaa heti. Aika sijoitus: Tähän luokkaan kuuluvat kryptovaluutan voitot tai tappiot kannetaan tyypillisesti henkilö- tai yritystuloverolla. Joulukuun 2019 alkupuolelle mennessä, bitcoinien hinta oli noussut 16 000 dollariin, ja John päätti käteistä rahaa bitcoinistaan ​​ja muuntaa ne Australian dollareiksi. Hänen mukaansa IRS etsii todennäköisesti vain henkilöitä, jotka eivät ole ilmoittaneet salaustehtävistä saatavia voittoja tai tappioita huolimatta siitä, että ne olivat suorittaneet. (Virallisia ohjeita on tällä hetkellä hyvin vähän.) Jopa parhaimmista kriptovaluuttapörsseistä ja isännöimistä lompakoista puuttuu tällä hetkellä kirjanpito-ohjelmisto, joka tarvitaan varmistamaan, että kaupat toteutetaan osakekohtaisesti. Saksan arvonlisäverolain 8b kohta, koska Bitcoins eivät ole laillinen maksuväline.

Siksi sinun on pidettävä kirjaa vastaanottamasi kryptovaluutan arvosta (Australian dollareissa). Siihen mennessä, kun hän osti huonekaluja ja muunsi jäljellä olevan Bitcoinin takaisin dollareiksi, Timin Bitcoinin arvo oli kasvanut 500 dollarilla. Monissa maissa, kuten Yhdysvalloissa. Salausvaluuttamerkit ovat mahdollisesti verovapaita. He sanoivat, ettei sitä voida koskaan säännellä. Jotkut yritykset, kuten Coinbase, tarjoavat yhteenvedon liiketoimista, joita voidaan käyttää verojen ilmoittamiseen, mutta jos poistat kryptovaluutan pörssistä, vaihto ei enää voi seurata milloin tapahtuu. Teknologian ja markkinoiden kypsyessä voidaan löytää parempia ratkaisuja, hän sanoi.

Seuraavat on otettu IRS: n virallisista ohjeista vuodesta 2019 siitä, mitä pidetään verotettavana tapahtumana salauksen maailmassa.

Masternode-tuloverot

Heillä on suora yhteys kaikkiin alustoihin, jotta ne voivat tuoda kauppatietosi automaattisesti. Yleensä halutaan löytää dollariarvoja pörssistä, jota he käyttivät salauksen saamiseksi. Pääomaomaisuuden myynti (tai arvottomuus/hylkääminen) laukaisee ensimmäisen tappiovuoden. Yhtiö on äskettäin avannut portaalin, jonka avulla sijoittajat voivat sijoittaa kryptovaluuttaan eläketililleen, eli kauppojen voittoja ei tarvitse ilmoittaa veroilmoituksissa ennen kuin rahat siirretään tililtä.

IRS edellyttää, että ilmoitat käyvän markkina-arvon valuutan vastaanottamispäivänä. Ilmainen online-kaupankäyntikurssi, kääntöpuolelta huolimatta elinvoimaisesta keskusteluryhmästä ylpeilevällä alustalla ne eivät kuitenkaan tarjoa mahdollisuutta kopioida kauppoja. Tämä saattaa kuulostaa pieneltä erottelulta, mutta se ei ole. Oletetaan, että sijoitat Bitcoiniin 1 000 dollarin arvosta. Elokuussa julkaistun raportin mukaan

Kaivostoiminta Harrastuksena

Verojen maksaminen ei ole asia, jota useimmat ihmiset odottavat, mutta muista menettää paljon enemmän rahaa sakkojen vuoksi tai ajankäyttö liittovaltion vankilassa on paljon pahempaa. Sinun on yleensä suoritettava merkittävää toimintaa, joka on osa tuloja ansaitsevaa prosessiasi. ATO: n mukaan voit käyttää näitä tietoja "hyvämaineisen online-vaihdon" kautta. Virasto on jo haastanut ainakin yhden salausvaluutan välittäjän sellaisten ihmisten kirjanpidosta, jotka eivät ehkä ole ilmoittaneet bitcoin-voitonsa. Samoin, jos käytät BTC: tä, ETH: ta jne. Maksamaan kahvi tai ateria ravintolassa - tämä on myös verotettava tapahtuma. Bitcoin-hintojen dramaattisten heilahtelujen jatkuessa jatkuvasti monilla bitcoin-keinottelijoilla on tappioita. Nämä esitetään ATO: n ohjeissa siitä, kuinka salausvaluuttaa verotetaan, ja niihin sisältyy: Perinteiset kotona työskentelevät päiväkauppiaat ovat vähemmän taipuvaisia ​​muuttamaan Saksaan.

Miksi Tarvitsin Kryptovaluuttaveron Kirjanpitäjää?

Selvittääksesi, mitä olet velkaa, sinun on laskettava voitot ja tappiot vuodessa ja vähennettävä se kustannusperusteeltasi. Laskeessasi perustasi lasketaan ostohinta ja siihen liittyvät kulut, kuten palkkiot. Nyt "itsekkäästä" näkökulmasta tulet aina saamaan enemmän rahaa, jos myyt salauksen, maksat veron ja pidät loput.

 • Pitääkö minun ilmoittaa jokaisesta tapahtumasta?
 • Yleisesti luottoluokituslaitoksen kanta on, että käypä markkina-arvo on korkein dollareissa ilmaistu hinta, johon halukas ostaja ja halukas myyjä, jotka ovat sekä tuntevia, tietoisia ja varovaisia ​​että toimivat toisistaan ​​riippumattomasti, suostuisivat avoimet ja rajoittamattomat markkinat.
 • Jos olet ostanut salauksen suoraan Australian dollarilla tai myynyt salauksen Australian dollareilla, osto- ja myyntihinnat on helppo laskea - muista sisällyttää välityspalkkiot kunkin tapahtuman kokonaiskustannuksiin.
 • Kryptovaluutojen uudenlaisuuden ja monimutkaisuuden vuoksi paras ja tehokkain tapa varmistaa, että verosi on suoritettu oikein, on palkata ammattilainen CPA, joka tuntee salausvaluutat.
 • Blockchain-ratkaisut soveltuvat myös hyvin näiden tietojen tallentamiseen ja korostavat verojen kannalta merkityksellisiä kohtia.
 • Vero on kryptovaluuttakauppiaille rakennettu ohjelmisto veroilmoitusongelman ratkaisemiseksi.
 • Tämä on verotapahtuma, ja se voi tuottaa myyntivoittoja tai tappioita, jotka voivat olla lyhytaikaisia ​​tai pitkäaikaisia.

Kuinka lasken Bitcoin-myyntivoitoni?

Käyttäjät voivat myös lähettää valmiit veroraporttinsa suoraan TurboTaxiin helpoksi arkistoida. Toisin sanoen, ole valmis koko joukkoon selvennyksiä digitaalisten omaisuuserien kaupan verovaikutuksista. Jos bitcoineja saadaan kaivostoiminnasta, sitä käsitellään tavanomaisena tulona.

Ymmärretään, että tietyllä osalla crypto community: aa on taipumus nähdä salausta "verovapaana", koska IRS: n (todellinen ja havaittu) vaikeus "tietää" tapahtumista. Fiat-lainanotto kryptovaluuttaasi vastaan ​​Fiat-lainan ottaminen kriptovaluuttavakuutta vastaan ​​ei ole tällä hetkellä IRS: n mielestä verotettava tapahtuma. Tietojen ylläpitämiseksi oikein on tärkeää ymmärtää kuinka kryptokoineja verotetaan. Oikeiden ohjeiden puuttuessa useimmilla sijoittajilla on taipumus sivuuttaa kovat haarukat kokonaan ja ilmoittaa tuotot vain myyntivoittoraportistaan, kun tällaiset kolikot myydään - kustannusperusteella nolla. Voit tehdä tämän täyttämällä muutetun veroilmoituksen lomakkeen 1040X avulla, joka sisältää salausvaluuttaverot täyttämällä verkon TurboTax/TaxACT-järjestelmällä. Jos arkistoit verkossa TurboTax- tai TaxAct-palvelun avulla, sinun on lähetettävä tiedosto myyntivoitoistasi. Asiat voivat tulla monimutkaisiksi hyvin nopeasti. Hän totesi, että kirjeissä vaaditaan veroa vuosien 2019 ja 2019 välisistä liiketoimista, ja lisättiin:

Teknologia on jännittävä, mutta monet ihmiset eivät ymmärrä raportointivaatimuksia. Mitä tarkoittaa olla rikas? - vaurauden määritteleminen tulojen, nettovarallisuuden ja elämäntavan perusteella. EI verotettava tapahtuma: Wall Street Journal -lehden mukaan virasto sai tietoja salausvaluuttakauppiaista Coinbase: lta. Tämä tarkoittaa, että jos kaupat salaustesi "tavaroita", sinun on ilmoitettava jokaisesta vaihdosta salauksen myyntiin ja laskettava myyntivoitot/-tappiot, aivan kuin olisit myynyt salauksen käteisellä. Jos pitit bitcoinia vuoden tai vähemmän, se on lyhytaikainen voitto, joten sitä verotetaan tavallisina tuloina vero-osuutesi mukaan.

Minnesotan Pormestari Vastaa Videoon Teinien Pidätyksestä

Vaikka IRS noudattaa ennakoivaa lähestymistapaa, muut viranomaiset, mukaan lukien Tanskan, Kanadan ja Ranskan viranomaiset, ottavat huomioon verot, jotka kryptovaluuttakauppiaat saattavat olla velkaa. Kuka oikeassa mielessä haluaa kuluttaa jopa dollarin salausvaluuttana halvalle kahvikupille, kun sama dollari voi olla kymmenen, kaksikymmentä tai viisikymmentä kertaa enemmän kuin vuosikymmenen aikana? Pidä kaikki tietueet, jotka osoittavat, kuinka lasit käyvän markkina-arvon. Useat muut maat harjoittavat myös omaa politiikkaansa salauksen käytön rajoittamiseksi. Salausvaluutat toimivat omassa pörssissä, joka ei sido mitään veroystävällisiä tilejä. On yleinen väärinkäsitys, että salaustekniikka salaustuotteisiin ei saisi olla verotettavissa olevia tapahtumia, koska ne ovat niin kutsuttua samankaltaista vaihtoa. Erityissääntöjä sovelletaan myös, jos maksat työntekijälle kryptovaluutalla: Koska George sai alle gifting kynnystä hän ei tarvitse ilmoittaa mitään tämän tulona.

Vaikka lähettäisit samanlaista tyyppiä tai yrität käyttää pesusääntöä, IRS voi sanoa “ei” ja lähettää sinulle laskun. Ei enää Excel-arkkeja, ei enää päänsärkyä. Myydään kolikoita, jotka oli kiinnitetty haarukan kautta (ts. )IRS käsittelee salausveron kiertäjiä kuten kaikki muutkin veron kiertäjät. Jos kaivostoiminta on harrastusta, he menevät riville 21 (muut tulot) ja kaikki kaivostoimintaan suoraan liittyvät menot käyvät aikataulussa A (sekalaiset, joihin sovelletaan 2% AGI-rajoitusta). IRS julkaisi vuonna 2019 lausunnon, jossa sanottiin: "Rahoitusrikollisuuden valvontaverkosto, joka antaa ulkomaisten pankkien ja rahoitustilien (FBAR) raportteja koskevia sääntelyohjeita, ei vaadi digitaalisten (tai virtuaalisten) valuuttatilien ilmoittamista FBAR tällä hetkellä, mutta voi harkita tällaisten tilien ilmoittamista tulevaisuudessa. "Pitkäaikainen korko (yli 365 päivän hallussa oleville varoille) on noin puolet lyhytaikaisesta korosta.

Bitcoin Maksoi Tavaroista Ja Palveluista, Joita Verotettiin Tuloina

Tärkein erotin on pakettikohtaisten tapahtumien lukumäärä, joka vaihtelee 100: sta rajattomaan. Ongelmana on, että jos vastaava tyyppi on voimassa, silloin rahapito rajoittaa vaihtoehtoja. Jos sen sijaan, että yrityksesi omistaa kryptovaluuttaa, yrityksesi omistaa sijoitukset, voit vähentää sijoituksiin liittyviä palkkioita Aikataulusta C (tai yhteisösi verolomakkeesta). Francis osti alun perin nuo bitcoinit 15 000 dollarilla ja vaihtoi ne 100 yksikölle Ethereumia 20 600 dollarilla, mikä tuotti myyntivoittoa.

Esimerkiksi Bitcoin arvostetaan erikseen Litecoinista.

IRS-ilmoitus 2019–21

Kun olet päättänyt, mitkä ilmoitetaan verotettavina tuloina, tästä määrästä tulee myös kustannusperusteesi uudessa salauksessa (BCH). Se uskoo, että finanssitekniikat, kuten: Salattujen lainojen kohtelu on tällä hetkellä samanlainen kuin perinteinen lainananto. Siksi kiinteistökauppoihin sovellettavia yleisiä veroperiaatteita on sovellettava myös kryptovaluutojen vaihtoon. Entä ketjun halkaisut ja kovat haarukat? Yksi yleisimmistä väärinkäsityksistä kryptovaluutoissa on, että koska niitä ei ole antanut keskushallinto, niitä ei tarvitse maksaa veroja kaupasta tai kaivostoiminnasta saatavista voitoista. Ei, sinun ei tarvitse ilmoittaa salauksen valuuttaasi FBAR-tiedostossasi. Cryptocurrency kaivostyöntekijöiden on maksettava veroja ansiostaan, mikä tarkoittaa, että cryptocurvaluuttaan sovelletaan tuloveroa.

Erityisen hankala kysymys nousee esiin, kun kehittäjät modifioivat salausvaluutan taustalla olevaa lukkosarjan pääkoodia siinä määrin, että se aiheuttaa ”kovan haarukan” - yksinkertaisesti sanottuna erillisen rinnakkaisvaluutan luomisen. Ne ovat myös yhteensopivia sekä keskitetyn että hajautetun pörssin kanssa, mikä alentaa hajautetun kaupan vaikeustasoa. Verotusta ja kirjanpitoa varten myyntivoitot ja -tappiot lasketaan määrittämällä, kuinka paljon kustannusperusteesi on noussut tai laskenut siitä hetkestä, kun olet hankkinut omaisuuserän (tässä tapauksessa kryptovaluutta), kunnes tapahtuu verotettava tapahtuma. Salausvaluuttakaivostoiminnan kautta tuotetut tulot ovat 15: n alaisia. Jos esimerkiksi lisäät omaisuuserän joko uudeksi ostoksi tai uudelleensijoitukseksi, sinun perustasi on kustannuksesi plus jokaisen seuraavan oston/uudelleeninvestoinnin kustannukset. Loppujen lopuksi looginen tapa tulla verohenkilöksi Saksassa on saada asuinpaikka siellä.

Huollettajien Luotto- Ja Vähennyslaskuri

Vaikka jokaisen yksilön kokemus on erilainen ja hänen erityisen lainkäyttöalueensa verolakeihin sovelletaan, korkean tason kryptovaluuttaverosäännöt, jotka sinun pitäisi olla tietoinen, ovat seuraavat: Jos olet hankkinut bitcoinin (tai osan siitä) kaivostoiminnasta, kyseinen arvo on verotettava välittömästi; verovelvollisuuden luomiseksi ei tarvitse myydä valuuttaa. Viimeinen asia, jota hyvä sijoittaja haluaa, on tutkittava IRS: n toimesta, ja siitä on nopeasti tulossa todellinen mahdollisuus, kun kryptovaluutat tulevat valtavirtaan. Viime vuonna IRS käynnisti ”Virtuaalisen valuutan vaatimustenmukaisuuskampanjan” virtuaalisen valuutan käyttöön liittyvien sääntöjenvastaisuuksien korjaamiseksi. Ensimmäinen asia, jonka sinun pitäisi tietää, on, että suurin osa tästä keskustelusta koskee veroja, joissa työskentelet parhaillaan (vuoden 2019 verot). Hyväksyykö yrityksesi kryptovaluutan maksuna tarjoamistaan ​​tavaroista tai palveluista?

Sinulla on realisoitunut pääomatappio 250 dollaria (myyntihinta 750 dollaria - 1 000 dollaria). Kryptovaluutoista luovuttavan veronmaksajan ilmoittaman käyvän markkina-arvon tulisi toimia lisäkustannusperusteena valuutan hankkivalle uudelle veronmaksajalle. AGI löytyy vuoden 2019 verolomakkeen riviltä 37 (lomake 1040) tai uuden 2019 lomakkeen 1040 riviltä 7. Voit esimerkiksi valita vaihtokurssin samasta vaihtovälittäjästä, jota käytät, tai keskipäivän arvojen keskiarvon useiden suuren volyymin vaihtovälittäjien välillä.

Se ehdottaa verovapautusta salauksenvaihtovaluuttakaupoista, jotka ovat alle 600 dollaria.

HBO Max saa yksinoikeudet 'Sesame Street'-Elmolle keskustelemaan keskusteluesityksen kanssa

Jos bitcoineja vastaan ​​maksetaan tavaroiden tai palvelujen tarjoamisesta, hallussapitojaksolla ei ole merkitystä. On vaikea tietää kuinka monta salauksen omistajaa saattaa olla verovelkaa. Ryhmä G kattaa arvopapereiden, johdannaisten, todistusten, joiden haltijat voivat saada arvoa kohde-etuudesta, ja joidenkin muiden instrumenttien myynnin. Sinun pitäisi voida valita FIFO: n ”Ensimmäinen ensin ulos” ja ”Viimeinen ensimmäisenä” LIFO (ja mahdollisesti muutama muu laskentamenetelmä, tarkista CPA: lta). IRS on torjunut salausvaluuttaraportointia. Koska Paavali hankki alun perin kyseisen kryptovaluutan sijoituksena, sitä ei kuitenkaan luokiteltu henkilökohtaiseen käyttöön, joten se on siten CGT: n alainen. Kirjeen vastaanottajien nimet on saatu IRS: n suorittamista "monista jatkuvista sääntöjen noudattamista koskevista pyrkimyksistä". Mutta kuten kaikki veroihin liittyvät asiat, mitä nopeammin aloitat valmistautumisen huhtikuuhun, sitä helpompaa se on.

Joten laskeaksesi kustannusperusteesi toimisi seuraavasti: Samoin vuonna 2019 vain 800 ihmistä oli ilmoittanut salaustekijänsä IRS: lle. Käymme läpi sen, mitä tarkalleen on ilmoitettava, miten verot lasketaan ja kuinka voit minimoida verotettavat voitosi. Muutamaa päivää myöhemmin hän siirtää LTC: n lompakostaan ​​Coinbase-tililleen ja myy sen siellä 1000 USD: lla, mikä tuottaa mojovan voiton 500 USD. Entä jos en pitänyt hyviä ennätyksiä? Hyödyt/haitat - futuurimarkkinat ovat teoriassa melko tarkkoja. Selkeys saadaan todennäköisesti vasta kun ensimmäiset finanssituomioistuimen tuomiot ovat saatavilla. Samoin, jos ansiot voidaan luokitella yritystuloiksi tai myyntivoitoiksi, silloin mahdolliset tappiot käsitellään liiketoiminnan tappioina tai pääomatappioina.

Crypto Exchange, joka on vapautettu arvonlisäverosta, kauppavoitot verottomilta

pyrkimys korjata havaitut aiemmat epäonnistumiset näkyy läpi ja ulottuu tietojenvaihtoon vaihtopalveluiden asiakkaista kutsuakseen heitä maksamaan veroja aiemmilta vuosilta. Jos käytät kryptovaluuttavaihtoa, suosittelemme, että viet vientiä näistä vaihtoista säännöllisin väliajoin, jotta vältetään tapahtumien ilmoittamiseen tarvittavien tietojen menettäminen. Jos pidit kolikkoasi vähintään yhden vuoden ajan ennen myyntiäsi, sinulla on ”Pitkäaikainen myyntivoitto” -veroaste, joka voi vaihdella välillä 0–20%. Jos lahjan arvo ylittää 15 000 dollaria, lahjan antajan on täytettävä lahjaveroilmoitus lomakkeella 709. Vaikka suurin osa Bitcoinin sijoittajista on innoissaan altcoinien tulevaisuudesta ja siirtymisestä perinteisistä pankkiryhmittymistä, ylivoimainen vetoomus on voitonäkökohta. Pysyvän matkustajan (PT) verovapaan elämäntavan muuttaminen tai jopa eläminen verovapaalla tavalla voi aiheuttaa kuuden tai seitsemän numeroisen eron kustannuksissa. FIFO-sääntöjen tulisi olla valinnaisia.

Se suojaa myös yksittäisiä sijoittajia sijoitusrahastoilla varmistamalla, että tiedot heidän mahdollisista sijoituksistaan ​​paljastetaan kokonaan. Pienintä hallussapitoaikaa, jonka päättymisen jälkeen verovapaus syntyy, ei tässä tapauksessa ole. Salausvaluutta- ja salausveroja koskevat säännöt - etenkin sellaiset, jotka koskevat samankaltaista vaihtoa, ovat parhaimmillaan hämärtyviä. Viimeaikainen kehitys, joka liittyy IRS: ään, on kuitenkin vain osoittanut, että krypto-sijoittajat, jotka eivät ilmoita salausvaluuttatuottoja ja/tai voittoja, tulevat tutkimaan huomattavasti. Tiedonanto 2019-21 tarjoaa myös ohjeita salausvaluutan verotuksesta, joka saadaan työntekijöiden palkoina, riippumattomien urakoitsijoiden suorittamista palveluista suorittamista maksuista ja muista tavaroiden tai palveluiden maksuista. Molemmat kirjeet ovat informatiivisia eivätkä vaadi vastausta.

IRS arvioi elokuun loppuun mennessä lähettäneen yli 10 000 kirjettä veronmaksajille.

Toisin sanoen, aina kun jokin näistä 'verotettavissa olevista tapahtumista' tapahtuu, voit saada aikaan myyntivoiton tai pääoman menetyksen, joka on ilmoitettava veroilmoituksessa. Yleensä olet itsenäisen ammatinharjoittamisen veron velkaa, jos ansaitset yli 400 dollaria. Näitä salausvoittoja voidaan pitää vastaavina henkilökohtaisiin tai yritystuloihin, ja siksi niihin sovelletaan asianomaista tuloveroa, kun salausvaluutta on saatu liiketoiminnan aikana. Kun salauksen haltijat vaihtavat tai myyvät salausvaroja, he saavat myyntivoiton tai -tappion. 8 prosenttia sijoitustoiminnan nettotulovero. Bitcoinilla ja Yhdysvaltojen hallituksella on mielenkiintoinen suhde. Pidä kirjaa salaustehtävistä, kun ne ovat valmistuneet. Voitto mitataan dollarin arvon muutoksella hankintamenon (hankintahinta) ja luovutuksesta saadun bruttotulon (myyntihinta) välillä.

Vastuuvapauslauseke

Jos omistat salauksen yli yhden vuoden, voit vähentää jopa 30% vuotuisesta bruttotulostasi (AGI). Pääomatappiot ovat päinvastoin kuin myyntivoitot, verot, joita IRS yleensä kerää, kun henkilö hyötyy omaisuuden myynnistä. Oletetaan, että ostat 100 dollaria Bitcoinia, mukaan lukien transaktio- ja välityspalkkiot. Ilmoitat transaktiosi Yhdysvalloissa. Lisäksi tulisi olla mahdollista käyttää menetelmien yhdistelmää erilaisissa tapauksissa. Tästä huolimatta saattaa olla joitain verovaikutuksia. Mutta IRS: n painopiste on siirtynyt yhä enemmän kryptovaluuttaveroihin. Saa selville:

Jotta voit jättää tuloveroilmoituksen, sinun on tiedettävä, kuinka arvottaa kryptovaluutat. CoinDeskin näkemä kirje oli päivätty 29. heinäkuuta 2019. Myyntivoittoveroja on kahta eri tyyppiä: Toimintojen toisto, määrä ja säännöllisyys (kuinka usein ja kuinka paljon kaupat?) Vaikka kirjeet saattavat kuulostaa tuomion tuomitsejilta, ne ovat luonteeltaan enemmän neuvoa-antavia; vastaanottajalla ei ole velvollisuutta maksaa. Foustin Coin Center -raportissa todetaan, että kun haarukka tapahtuu, alkuperäisen kryptovaluutan omistajat eivät saa yrittää haltuunsa uusia kolikoita eikä koskaan saa niitä tosiasiallisesti, eikä tässä tapauksessa pitäisi olla verovaikutuksia. Olosuhteista riippuen verovelvollinen voi tai ei pysty valitsemaan vastaanottaakseen rahakkeita ilmakopin kautta.

Tätä lähestymistapaa on riitautettu tuomioistuimessa, ja tuomioistuimet ovat johdonmukaisesti pitäneet tätä kantaa; sillä on jopa oma viileä nörtti veronimi - "aarrearkku" -oppi. Lisäksi kaivostoiminta on itsenäistä ammatinharjoittamista. Mitä verolailla ja kryptovaluutoilla on yhteistä? 3% normaalin tuloveron lisäksi. Muista, että kauppoja pidetään myyvinä. Laske myyntivoitosi valitsemallasi kirjanpitomenetelmällä (FIFO/LIFO). Lähetä myyntivoitosi täyttämällä lomake 8949 ja aikataulu D.

Kolme lomakekirjettä, jotka IRS lähetti viime kuussa yli 10 000 salatoimistoalan kauppiaalle, pyysi veronmaksajia tarkistamaan, että he ilmoittivat salausveroistaan ​​ja -tappioistaan ​​perittävät veronsa oikein, tai muuttamaan veroilmoituksiaan (yksi väärinkäytöksen seurauksena).

Esimerkki

Toinen selvennystä herättävä kysymys on pienten transaktioiden tila, kun ihmiset käyttävät kryptovaluuttaa tavaroiden ja palvelujen ostamiseen, Phillips sanoi. Samoin Litecoinilla, joka oli viidenneksi suurin kryptovaluutta, oli kova haarukka - Litecoin Cash - helmikuussa 2019. Tokeninvaihto voi johtaa myös siirtämiseen sopimusosoitteesta toiseen samassa lohkoketjussa. Vaikka lakeja kehitetään edelleen, yksi asia on selvä: Tunnista kustannusperusteinen menetelmä ja valuuttakurssi. Tämän vuoksi se on luontaisesti hajottava tekniikka.

Kun hän on lisännyt lompakko-osoitteen, Koinly voi helposti sovittaa siirron Binance -> lompakosta ja lompakosta -> Coinbase ja tuottaa tarkan veroraportin.

Maksettu Käteisellä.

Veroryhmä teki yhteistyötä Intuit's TurboTaxin kanssa tehdäkseen arkistointiprosessista saumattoman ja nopean kauppiaille. Ja riippumatta siitä, kuinka paljon voittoa teet kun myydä kryptovaluutta jälkeen hodling yli vuoden, et velkaa valtiolle mitään veroa voitot. Kuinka pitää kaupankäyntilehteä, tehokkaan kauppaa koskevan lehden avulla forex-kauppiaat pystyvät nopeuttamaan tietä kurinalaisempaan ja kannattavampaan kaupankäynnissä. Sitten olet velkaa prosenttiosuuden tästä 100 dollarista. Kolme kirjainta eroavat kuitenkin IRS: n odotetusta vastauksesta. Tämä tarkoittaa, että heidät on verotettava myyntivoittoveroa, kuten osakkeita ja joukkovelkakirjoja tai kiinteistöjä.

Tämä tarkoittaa, että kryptovaluutan verot jaetaan samoihin seitsemään IRS-veroluokkaan, vaihteleen 10 prosentista 37 prosenttiin. Ensinnäkin, kuinka voit laskea myyntivoitot? Pääoman menetys on päinvastoin päinvastoin.

 • Kaikissa näissä hämmennyksissä tiedämme varmasti yhden asian - on tärkeämpää kuin koskaan ilmoittaa voitto/tappio IRS: lle (tai maasi veroviranomaiselle).
 • IRS: n näkökulmasta ei ole väliä, myitkö krypto käteisellä ja ostit auton sillä käteisellä vai vaihdoitko vain krypto kauppaa suoraan autolle - molemmissa tapauksissa IRS katsoo, että olet myynyt kryptoosi.
 • Et saa voittoja, ennen kuin vaihdat, käytät tai myyt kryptoosi.
 • Salausverotus eroaa maasta toiseen.
 • ✓ Se tarjoaa tiedustelutietoa ja analyyttistä tukea lainvalvonnalle ja pyrkii maksimoimaan tiedon jakamisen lainvalvontaviranomaisten kesken.
 • Salausverojen ilmoittamiseen kuluva aika riippuu käytettävien kolikoiden lukumäärästä, tehtyjen kauppojen lukumäärästä ja vaihtamasi vaihtojen lukumäärästä.

Tappioiden Vähentäminen Hakkeroidusta/varastetusta Kryptovaluutasta

Odotus, että kaivosteollisuudessa käytetyt varat voivat arvostua arvoon Lähde: Monet kauppiaat ovat vakuuttuneita siitä, että Blockchain- ja salaustoimenpiteiden nimettömän ja hajautetun luonteen takia hallitukselle ei ole mitään keinoa nähdä tai tietää, että he tekevät rahaa kaupankäynnillä/ostavat/myyvät Bitcoin-kauppaa. Yritykseni, CoinTracker, on yksi - ja Fred on todellinen asiakas. Saman logiikan mukaan arvonlisävero lasketaan vasta, kun salausvaluutta-omaisuutta käytetään hyödykkeen tai palvelun hankkimiseen, hän sanoi. Alla on joitain kryptovaluuttaan ja veroihin liittyviä kysymyksiä ja vastauksia. Lisäksi kaksi aihetta edustavat polaarisia vastakohtia kulttuurin/maailmankuvan näkökulmasta. Salausvaluutan antaminen lahjaksi tai lahjoitukseksi ei ole verotettava tapahtuma.