18 Legit Work-from-Home -työtä ilman aloitusmaksua. • Osa-aikainen raha®

Yrityksiä, jotka palkkaavat säännöllisesti verkkotöitä aloittelijoille, ovat Amazon, Apple, Verizon, Disney, HSN, Capital One Bank, Sykes, Aetna, United Healthcare, Google ja monet muut. Mysteeriostajat on palkattu eräänlaiseen "vakoojaan" yrityksen sijaintiin joko henkilökohtaisesti tai etäyhteyden kautta ja palauttamaan tietoja siitä, mitä yrityksessä tarkalleen tapahtuu. Hän viittaa siihen "Amerikan yksinkertaisimpaan liiketoimintaan". Kyse on persoonallisuudesta ja halusta mennä ylimääräinen maili, kun se palkataan palkattavaksi vastaanottovirkailijaksi EXEC-U-SISTiin. Etkö ole varma millaista työtä etsit? Seuraavassa on saatavilla kuusi verkkotyötä, jotka eivät yleensä vaadi paljon aiempaa kokemusta: Työmäärä vaihtelee kausiluonteisesti. Vaikka työskentelisit jo kokopäiväisesti, tietojen syöttövirkailijaksi voi ansaita ylimääräistä rahaa, jonka haluat maksaa velat, säästää lomaa tai vain säästää vähän ylimääräistä rahaa kunkin kuukauden lopussa.

Verkkokeskustelu vaatii nopeaa ja tarkkaa kirjoitusta, erinomaiset kirjoitus- ja asiakaspalvelutaitot. Hänen kirjoituksiaan on esitelty mm. Business Insider, AOL, Credit Sesame, Barclaycard ja New York Post. Kuten sen Facebook-sivu, pysyä ajan tasalla avoimista työpaikoista. Pinnacle - Luo oma aikataulu Pinnacle-mysteeriostajana, joka tarjoaa palautetta asiakkailleen. Maksu suoritetaan joka päivä PayPalin kautta. Steve at My Wife Quit Her Job on asiantuntija fyysisten tuotteiden myynnissä verkossa. Koti kotityöhön sisältyy kokopäiväiset ja osa-aikaiset etätyöt sekä freelance- tai sopimusmahdollisuudet. Älä käytä tätä sähköpostiosoitetta tilaustasi koskevien kysymysten lähettämiseen.

Täytyy olla äidinkielenään puhuja, jolla on kandidaatin tutkinto tai korkeampi. Mene tänne katsomaan ilmaista verkkoseminaaria Caitlin Pylen Proofread Anywhere -sivulta saadaksesi tietoa tämän reitin etenemisestä. Keikkatalous ei ole menossa minnekään pian. TurboTax (Intuit) - Auta asiakkaita ilmoittamaan verot online-videon kautta oman työtilan mukavuudesta. He maksavat kiinteämääräisesti sivulla (tai projektilla), joten se todella maksaa olla nopea ja tarkka. Käytämme kerättyjä tietoja vain tämän käytännön mukaisiin tarkoituksiin. Sinun ei tarvitse mitään tutorointikokemusta hakeutuaksesi. On olemassa useita organisaatioita, kuten American Sports Sports College ja American Council of Exercise, jotka tarjoavat henkilöstöharjoitteluun tarkoitettuja sertifiointiohjelmia, jotka kattavat anatomian, kinesiologian, harjoitustekniikat ja paljon muuta.

Järjestelmänvalvojan Työpaikat

ProofreadingServices. Vaikka joissakin työtehtävissä, kuten Upwork tai Flexjobs, on joukko etätyötöitä. Pudotettavan lemmikkieläinten hoidolla on kuitenkin ehdottomasti markkinoita (ts. )Shipt väittää, että on mahdollista ansaita 22 dollaria/tunti, mutta noin 10 dollaria on todennäköisempi useiden Shiptin ostajien raporttien mukaan. Nopea maksu Yhdysvalloissa Tämä nimeäminen maksaa 380 dollaria testistä plus yksi uudelleenotto.

Voit yleensä odottaa tekevän 8–15 dollaria tunnissa. Koska työskentelet kotoa, kaikki työsi tehdään tietokoneella. Tämä viesti on antanut sinulle paljon vaihtoehtoja, kun kyse on laillisesta, etätyöstä kotona tehtävistä töistä, joiden avulla voit paeta 9-5-rottakilpailusta. Hän kokosi tämän ilmaisen koulutuksen Side Hustle Nation -lukijoille. On voitava työskennellä vähintään 10 tuntia viikossa. Jos etsit kotitöistä töitä ilman tarvittavaa kokemusta, olet tullut oikeaan paikkaan. Alla on luettelo melkein kaikista muista kuin puhelimitse tehdyistä kotitöistä, jotka olen tarkistanut täällä, ja kahdella linkillä jokaiselle listalle. Kuitenkin siellä on paljon laillisia työstä kotoa -kirjoitusmahdollisuuksia, ja tämä voi olla hyvä tapa hyville konekirjoittajalle ansaita rahaa kotona.

Jos sinusta tuntuu, että tämä on jotain, jonka haluat tehdä, niin tässä on vinkkejä siitä, miten se tapahtuu. Scribendi - Nauti enemmän yhteisöllisyydestä, koska tähän freelance-editointityöhön sisältyy työskentely muiden henkilöstön kanssa. Jos sinulla on kysyttävää tästä tietosuojakäytännöstä tai tarkistaa tietosi tarkistaaksesi, päivittääksesi tai korjataksesi sitä, kirjoita meille sähköpostitse osoitteeseen privacy @ bonniercorp. 25/ääni minuutti. Esimerkiksi tämä blogi aloitettiin, kun meillä ei ollut aavistustakaan blogin perustamisesta. Yhtäältä yritykset säästävät ylimääräistä rahaa ja tarpeetonta päänsärkyä tällä tavalla. Jos olet valmennut nuorten urheilua tai opettanut sunnuntain koulua - ja sinulla on kandidaatin tutkinto millä tahansa alalla - on todennäköistä, että olet pätevä. Alla olemme tekemässä yli kuusi hienoa verkkotyötä, jotka palkkaavat usein ihmisiä, joilla on vähän tai ei ollenkaan kokemusta.

 • Nopea, tarkka kirjoittamistaito ja hiljainen ympäristö tekevät työstäsi nopeamman, mikä lisää ansaintamahdollisuuksia.
 • Bloggaaminen on edullinen ja helppo aloittaa.
 • Kummassakin tapauksessa maksetaan enimmäkseen viikoittain tai kuukausittain.

Kuinka pysyä kunnossa matkallasi digitaalina Nomadina - 27 parasta käytäntöä

Saatat olla tekemisissä pitkien tietosarjojen kanssa, jotka voivat alkaa näyttää samanlaisilta. Sinulla ei tarvitse olla erityistä taustaa. Kuten aina, jätä kommentti alle, jos sinulla on mitään näitä työpaikkoja koskevista kysymyksistä. Ei tutkintoa tai erityistä kokemusta vaaditaan. Selaa asiakkaiden lähettämiä avoimia työpaikkoja, jotka sopivat taitoosi ja palkkatasoisi.

Tämä on uusi online-työpaikkojen kasvualue. Saat palkkaa joka viikko palvelustasi, eikä sinun tarvitse työskennellä työmatkalla. Siksi on totta, että kilpailu on melko korkea. Harkitse tätä ylimääräisen tulotason mahdollisuutena! Tarjoamme myös kuukausibonuksia. Varmista, että keskityt muuntamaan kävijät yritysasiakkaiksi ja tarjoamaan erinomaista asiakaspalvelukokemusta. Epäilemättä, se on pelottava tehtävä etsiä kotona työskenteleviä töitä, kun aloitat ensimmäisen kerran. Lisäksi voidaan tarvita tiettyjä teknisiä laitteita, kuten älypuhelin ja pääsy laitteisiin, joissa on ääni-avustettua tekniikkaa (kuten Google Home, Amazon Echo jne.)

Ne, joilla on neuvontakokemusta ja koulutustausta, voivat ansaita 15–25 dollaria tunnissa, kun taas ylemmän tason neuvonantajat, joilla on yli 10 vuoden kokemus, voivat jopa ansaita 50 dollaria/tunti. Freelance-kirjoittaminen on täysin muuttanut elämäämme. Niiden avulla voit ansaita enemmän ansaita, mutta voit myös tehdä sen aikataululla, joka sopii kiireiseen elämääsi. Työ voi sisältää asiakkaiden auttamisen puhelimitse, live-chatissa tai sosiaalisessa mediassa. Hyvää lastenhoitoa voi olla vaikea saada aikaan, joten on tärkeää, että yrityksesi malli on hyvin harkittu etukäteen.

Tapoja Ansaita Ylimääräistä

Jokainen, joka etsii joustavia tai vaihtoehtoisia aikatauluja. Sinun on valittava, mihin haet vain, riippuen siitä, mistä olet hyvä ja mitä taitoja yritys etsii. Työpaja kattaa viisi merkkiä, joista voit tehdä loistavan oikolukijan, kuinka paljon rahaa voit odottaa ansaitsevan, ja vinkkejä ensimmäisten asiakkaidesi laskeutumiseen. Palkka on noin 10 dollaria per tutorointiistunto. Jos sinulla on teknistä tietoa matkapuhelimista, verkottumisesta, ohjelmistoista, sovelluksista ja muista yleisistä teknisistä kysymyksistä, sinut hämmästyttää käytettävissäsi olevien tukipalvelujen määrä. Ensimmäinen täysin etätyöni oli sisällöntuotanto. Ehkä haluat jotain hieman luovampaa kuin tietojen syöttäminen, oikoluku tai virtuaaliassistentti.

Henkilökohtaiset kokit ansaitsevat välillä 35–50 dollaria tunnissa. Hauskoja kopioita tekevät yritykset tarvitsevat myös näitä palveluja. Ja rajoitetun ajan, kun kirjaudut ja suoritat 100 ensimmäistä ajoasi, voit ansaita 300 dollaria bonuksen Lyftillä. Animaatioiden luojia palkkaavat yritykset, jotka haluavat houkutella nuorempia asiakkaita animaation avulla. ”Smith luo poliittisia tee-paitoja ja mukeja, koska poliittisiin varusteisiin on kiinnostunut juuri nyt. Shutterstock - Lue Shutterstock Review - voi olla avoinna ympäri maailmaa.

Kotien Etäratkaisujen Teknikko

Tämä vaatii laajaa kokemusta, koulutusta ja saavutuksia. Lam sanoo, että kiinan armeija voisi astua sisään, jos kapina pahenee. He etsivät freelancereita, joilla on tarvittava koulutus ja kokemus ja jotka ovat järjestäytyneitä, motivoituneita itsenäisiä aloittelijoita. Siellä web-suunnittelija tulee sisään. Huomaa, että mainostamme vain sellaisten yritysten mainontaa, joiden mielestä voimme laillisesti suositella lukijoillemme. 25 minuuttia puheaikaa kohden, joten voit ansaita 15 dollaria puheaikaa kohden auttamalla asiakkaita.

Tosiasia on, että datan siirtäminen lähteestä toiseen on yleensä tylsää ja työlästä. Jos sinulla on erinomaiset ihmisten taidot, vahva viestintätaito ja kyky pysyä rauhallisena paineen alaisena, online-asiakaspalvelutyö voisi olla hyvä sopivuus. Tämä yritys etsii perheitä, joissa on 4-10-vuotiaita lapsia. Virtuaali vastaanottovirkailija on kuin virtuaaliassistentti, mutta työ täällä on pääosin puhelinpohjaista. Useimmat työpaikat vaativat sinua keskustelemaan asiakkaiden kanssa verkossa tai puhelimitse, mutta heidän suurin haittansa on se, että ansaitset tuntipalkan ja saat (suhteellisen) tasaisen palkan.

Lääkärinlaskijana hoitaa lääkäreiden ja vakuutusyhtiöiden laskutukset. Joten jos et ole lähellä fyysistä Amazon-sijaintia tai haluat vain nähdä, onko alueellasi virtuaalimahdollisuuksia, olet oikeassa paikassa. Digitaalisen valmennusteollisuuden kukoistaessa on lisääntynyt useita uravaihtoehtoja ja yhä useammat asiantuntijat ovat kääntyneet toisten puoleen saadakseen apua eri aloilla. Scribie (arvostelu) - Scribie on kirjoittanut lyhyitä ääniraitoja ja maksaa 5 - 20 dollaria äänitunnilta vaikeustasosta riippuen. Muista seuraavaksi, että et ole vain bloggaaja, vaan yrityksen omistaja ajattelee samalla tavalla.

Palvelu tarjoaa englannin toisena kielenä kahdeksanvuotiaille lapsille Kiinassa.

Entry-level Digitaalisen Markkinoinnin Työpaikat

AdviseTech - Ei luetele mitään vaadittua kokemusta heidän osa-aikaisista telemarkkinointityöstään. PayScalen johtava analyytikko Katie Bardaro kertoo. Kysyvätkö ihmiset salaisuudestasi täydellisen piirakkakuoren tarjoamisen tai miten sinä teit seppeleen? Saatat löytää mahdollisuuksia sellaisten yritysten kautta, kuten Sigtrack, Axion Data, Smart Crowd (osa Lionbridgeä) ja Clickworker. Sinun pitäisi ansaita 300–3000 dollaria kuukaudessa ensimmäisenä vuonna. Liity ilmaiseksi. Voit myös tehdä sen.

Kirjoita avainsanaksi "etätyö" tai "etä" ja etsi yli 9 kt osa-aikaisia, sopimus- ja kokopäiväisiä töitä brändeiltä, ​​kuten Forever 21 Inc, Xerox ja Univision. Niin kauan kuin voit kirjoittaa äidinkielellä ja sinulla on kunnollinen kirjoittaminen, voit olla kirjoittaja. Kuinka työskennellä kotoa (ja tehdä se hyvin), etätyön saaminen freelancerina on hieno ensimmäinen vaihtoehto. 75 per video minuutti.

Hänellä on oltava vahvat organisaatiotaidot, huomiota yksityiskohtiin, tietojen syöttötaidot, työn tarkkuus ja aikataulun joustavuus. Voit rekisteröityä BestMark-ohjelmaan, havaintostrategioihin, Yardi Matrixiin. Voit myydä Fiverrillä lähtötason kirjoittajana, katso vain! Nykyään pienet ja keskisuuret yritykset yrittävät hillitä menojaan palkkaamalla työtä kotona toimivilta freelancereilta. Kirjoittajana kuuntelet lukevien lasten äänitteitä ja merkitset/merkitsee, kun he tekevät virheitä. Kirjaimellisesti mitä tahansa!

TyÖpaikkien Vinkki

Luuletko, kuinka vaikeaa se voi olla? Voit tehdä tämän monella tapaa: siirtämällä freelance-kirjoitussivustoille, ilmoittautumalla Contenaan ja BloggingProan, kuten työtauluihin. Esimerkiksi Michelle of Sense of Cents -blogi lopetti 9–5 työpaikkansa taloudellisena neuvonantajana ja hänestä tuli kokopäiväinen bloggaaja. Ja keskittyminen vain intohimoihisi ilman liiketoimintasuunnitelmaa ei ole tapa aloittaa projekti, jonka on tarkoitus rakentaa seuraava ja tuottaa tuloja. FlexJobs on kouluttanut tutkijoita, jotka kuratoivat joustavia työpaikkoja, jotta sinun ei tarvitse tuhlata aikaa verkossa etsimiseen. 3 miljoonaa ihmistä Yhdysvalloissa

Sinun on pystyttävä kirjoittamaan nopeasti ja tarkasti, ja työskentelet laskentataulukoissa ja tietokoneohjelmissa suuria aikoja. Nyrkkisääntönä, korjauslukijoiden/toimittajien määrän tulisi olla vähintään kaksinkertainen verrattuna web-sisällön kirjoittajien määrään. Kuten asiakaspalveluagentitkin, myös teknisen tuen asiantuntijat keskittyvät vastaamaan asiakaskysymyksiin ja ratkaisemaan heidän ongelmansa. Kuten näette, on olemassa käytännöllisesti katsoen loputtomia tapoja ansaita elantonsa työskentelemällä kotoa, vaikka sinulla olisi vähän tai ei ollenkaan aikaisempaa työkokemusta. Jos emme pysty ratkaisemaan valitusta, osallistumme tarvittaviin riippumattomiin oikeuskeinoihin. Pleio/Goodstart - Lue Pleio Goodstart Review - Auttaa ihmisiä lääkkeitä koskevilla muistutuksilla. Nämä aggregoidut tiedot eivät missään tapauksessa sisällä mitään tietoja, joita voitaisiin käyttää tunnistamaan tuotteidemme tai palveluidemme yksittäisiä käyttäjiä. Quicktate - Lue Quicktate-arvostelu - Quicktate on jo kauan ollut tunnettu palkkaamaan aloittelijoita.

Tiedonsyöttöanalyytikko

Lue haastatteluni (Kuinka tulla lemmikkisitteriksi) Lilyn kanssa, joka saa 40,00 dollaria + vuodessa yksinkertaisella lemmikkien hoito- ja koiran ulkoilualalla, jota hän hoitaa yksin kotoa. Apple - Teknologia-jättiläinen Apple etsii kotona edustajia tarjoamaan chat-tukea asiakkaille, joilla on ongelmia tiliensä tai laitteidensa kanssa. Sain työpaikan, jolla ei ole kokemusta tällä alalla. Jos sinulla on kykyjä ja ohjelmistoja prosessille, voit muokata hämmästyttäviä äänitehosteita, jotka auttavat sinua saamaan lisää työpaikkoja. Päiväkauppaa, kuulet paljon siitä, kuinka kaupankäyntilehdet ovat tärkeitä, mutta rehellisesti kukaan ei pidä niitä. Vaikka tämä on kausittainen keikka, voit ansaita yli 30 000 dollarin palkan. Henkilökohtaisia ​​tietoja voidaan siirtää myös tarvittaessa laillisten vaatimusten esittämistä, käyttämistä tai puolustamista varten. Tilapäisiä työvaihtoehtoja voi myös olla, koska monet yritykset palkkaavat runsaasti asiakaspalvelun ammattilaisia ​​kiireisten vuodenaikojen tai lomien aikana.

Valitettavasti, jos olet etsinyt kotona työskentelemisen mahdollisuuksia, tiedät jo saalis. Vaikka siellä on runsaasti freelance-mahdollisuuksia, suuri haaste on löytää ne ja neuvotella oikeasta hinnasta. He auttavat asiakkaita suorittamaan tehtävänsä. Olen pitänyt jokaisen yhteenvedon lyhyt sinulle. Luojan kiitos. Tunnen henkilökohtaisesti kymmeniä ihmisiä, jotka tekevät yli kuusi lukua vuodessa blogistaan, mukaan lukien oma perheeni. Mutta tosissaan, mobiili baarimikoja tarvitaan ympäri maailmaa auttamaan muualla kuin tapahtumissa, ja yritykset palkkaavat säännöllisesti työpaikkoja.

Nopea käännös. Jos näin on, kokeile perustaa Etsy-kauppa ja myydä käsintehtyjä käsityösi verkossa. Monet verkkosivustomme tarjoavat keinoja tarkistaa ja päivittää henkilökohtaisia ​​tietoja, jotka olet antanut kyseiselle verkkosivustolle. Usein yritysomistajat haluavat muuttaa iskulauseensa tai hankkia uuden. DionData Solutions on toiminut jo yli kymmenen vuotta ja on vakiintunut hyvämaineinen yritys. Opettajat ovat englanninkielisiä, jotka järjestävät yksi-to-one-kursseja, jotka perustuvat Yhdysvaltain yhteisiin ydinosavaltion standardeihin.

Crowd-sisältö

Yhtiöllä on A + -luokitus Better Business Bureau -yrityksellä sekä rahojen palautuskäytäntö, jos et ole tyytyväinen verkkosivustoosi. Mystery shopping on ihana etätyö, josta voit aloittaa. Sinun on pidettävä mielessä, että suurin osa asiakaspalvelutehtävistä vaatii sinun olla puhelimessa. Aloita binaariasetusten esittelytilillä, jos vaihdat huolimatta ja kasvatat alkuperäisen 20 000 dollarin 100 000 dollariksi, se ei tarkoita, että pystyt replikoimaan feat todellisella tilillä, koska kun omat rahasi ovat linjalla - arvaa mitä -, alat huolestua. Ei ole nousuaikaa eikä pidempään harjoittelua, jota ei aina kompensoida. Jotkut online-tutorointiympäristöt vaativat korkeakoulututkinnon tai asiaankuuluvan kokemuksen, mutta monet muut antavat mielellään mahdollisuuden ilman aikaisempaa kokemusta tai pätevyyttä. Onko sinulla mitä tekee tulevasta James Earl Jonesista tai Morgan Freemanista? Tässä on 11 parasta laillista työtä kotitöistä vuodelle 2019, jotta voit ansaita rahaa kotona omalla ajallasi. Aloita kylmä sävelkorkeus.

 • Valitse vain kirjoitusrako ja kasvata taitojasi ajan myötä.
 • Appen voi auttaa.
 • Tulet saapuneesi loisteputkivalaistuihin valopilloihin, joissa työskentelet, missä yksi monista esimiehistasi käskee työskentelemään lounaan kautta korjaamaan pieni ongelma, joka ei ollut sinun syytäsi.
 • Olen palkannut useita avustajia tälle alustalle, ja kymmeniä vieraita suositteli sitä The Side Hustle Show -sivustolla.
 • On joitain lähtötason kotipalveluita, jotka eivät oikeasti sovi muihin luokkiin.

Tiedonsyöttö

Voit työskennellä kotona, kahvilassa tai jopa rannalla, jos olet seikkailunhalu lähtötason työpaikoilla kotona. Etsi aktiivisia ryhmätauluja ja hae liittyä niihin. Mutta kyselyjen avulla voit yksinkertaisesti avata ja sovelluksia tai käydä verkkosivuilla milloin tahansa tehdäksesi kyselyn ja ansaitaksesi vähän ylimääräistä rahaa. Useat toimialat, mukaan lukien tekniikka, rahoitus ja lääketiede, tarjoavat nyt työntekijöilleen enemmän joustavuutta pyrkiessään palkkaamaan ja pitämään yllä huippuosaajia.

Logosuunnittelija

Sitten nouseminen Job Boardsiin on turvallisin panos. Kirkus - Etsii usein kirjanarvioitsijoita. Ja aina kun on tarvetta, voit löytää tapoja hyötyä siitä. Rover - Lue Rover-arvostelu - Voit työskennellä kotona (tai jonkun muun kotona asiakkaan kanssa tekemäsi erityisen järjestelyn mukaan) ja lemmikkien istunnossa. Ja mikä parasta, monet yritykset haluavat palkata kirjailijan toistuviin töihin, joten ei ole niin, että sinun on löydettävä uusi asiakas aina, kun haluat toimeksiannon. Yhdessä on paljon työtä kiertämiseen.

Laitevaatimukset ovat melko vakiona, mutta huomaa, että ne vaativat kaksi näyttöä. Muista, että tämä on kausityötä, joten se ei ole ympäri vuoden. Jos saamme valituksen sinulta, otamme sinuun yhteyttä yrittääksemme puuttua huolenaiheisiisi. Ensinnäkin, Flexjobs seuloo työnantajat puolestasi, jotta sinulla olisi parhaat ottelut.

Myy Kalligrafia

Monet verkkojulkaisut ja yritykset tarvitsevat henkilöitä, jotka voivat auttaa heitä tutkimaan erilaisia ​​aiheita. Kuten useimmissa näissä yrityksissä, tämä on joustavaa työtä, jota voit tehdä omalla aikataululla. Toimistossa oleminen ei ole tarpeellista, kun voit lähettää sähköpostia, keskustella ja liittyä videoneuvotteluihin kaikkialla maailmassa. Asiakas ei aio etsiä apua tavalliselta John Doelta. Aloitaksesi VA: n työskentely tunnista, mitä voit tehdä ja haluat tehdä asiakkaalle. Muista, että tietojen syöttötyöt ovat avoinna toisinaan ja sinun on haettava nopeasti. Vaikka et ehkä hyppää ylös ja alas ajatusta tehdä asiakaspalvelua verkossa, tutustu tarkemmin.

Toiset liittyisivät freelanceriin tai oman yrityksen perustamiseen. Jos olet nopea ja tarkka konekirjoittaja, joka ei mielessä toistoa, saatat etua tietojen syöttämisessä. Paitsi, että tarjolla on monia erilaisia ​​palveluita, voit myös kiertää nykyistä aikataulusi ja tehdä siitä osa- tai kokopäiväisen keikan. Osa-aika ja joustava aikataulu tähän freelance-kotityöhön. Siitä huolimatta, ne ovat loistavia paikkoja aloittelijoille saada arvokasta kokemusta. Tämä käytäntö päivitettiin viimeksi 16. toukokuuta 2019.

Ja jos nämä eivät riitä, niitä on satoja enemmän. 004/sana - 0 dollaria. Stemberger kertoo, että kiireisimmät ajat ovat lomakausien aikana: Yleisesti ottaen tarvitset kiinteän verkon puhelimen, tietokoneen ja pääsyn Internetiin. Jos rakastat kokata, tämä voi olla täydellinen työ kotona.

 • Ensimmäinen askel on luoda salkku.
 • Joustava kotona tehtävä työ, joka sopii hyvin ujoille ihmisille, koska sinulla ei tuskin ole suoraa yhteyttä ”todellisiin” ihmisiin.
 • Tarvitsetko kannattavaa työtä kotitöissä aloittelijoille, jotka eivät vaadi kokemusta, koska haluat ansaita ylimääräistä rahaa kotoa?
 • Älä käytä tätä ruutua kysyäkseen työllisyydestä, koska saat vastauksen, joka selittää, että he eivät vastaa työpaikkakysymyksiin live-chatissa.
 • Tämä tarkoittaa myös, että saat palkan vain tekemällä töitä ja suorittamalla projekteja.

10 Työpaikkaa, Joissa Voit Työskennellä Yön Yli

Ja toisaalta, ne, jotka haluavat työskennellä kotona, saavat entistä tuottavampia mahdollisuuksia. Sivusto osoittaa jopa, että on täysin OK työskennellä PJ- ja pupupussiissasi. Sitten tämä työ on erinomainen vaihtoehto sinulle. Cambly - Opiskelijoiden ohjaamiseen Camblyn kautta ei tarvita kokemusta. Kuten yllä näet, olemme toimittaneet täydellisen arvion näistä kotona työskentelevistä yrityksistä, jotta voit hakea niitä. Tarvitset vain Internet-yhteydellä varustetun tietokoneen, ja voit olla virtuaaliassistentti mistä tahansa.

Asia on, kotona tehtävät työpaikat eivät ole enää epätavallisia. Alkutason Pinterest-markkinoijaa tarvitaan etätyöntekijälle riippumattomaan urakoitsija-asemaan. Aloita luettelemalla kaikki taitot, jotka osaat tehdä, ja lue sitten kaikki ne, jotka voit helposti oppia. Se auttaa kuitenkin, jos olet nopea ja tarkka konekirjoittaja.

Ota minut esimerkiksi. Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus työskennellä kotoa julkisissa asioissa viestinnän edustajana. Jos etsit työtä, joka tarjoaa sekä joustavuutta että tervettä palkkaa, nyt on täydellinen aika asettaa itsesi työmarkkinoille. Transkriptiotyöt ovat erittäin kilpailukykyisiä ja niihin sisältyy usein lääketieteellisten toimenpiteiden kopioiminen kuunnellessaan mainitun toimenpiteen nauhoitusta.

Tuotemerkin Suurlähettiläs

Tässä on lyhyt opas aloittaaksesi tiputtamisen: Voit ansaita rahaa pisteyttämällä tai arvioimalla opiskelijoiden esseitä, testejä tai tenttejä. Live-asiakaspalvelun keskusteluista on tulossa yksi parhaista lähtötason töistä kotitöissä, ja meillä on Internet kiittää tätä tehokkaammasta palvelusta. Voit toimittaa ruokaa, vähittäiskauppaa tai alkoholia ja ansaita jopa 25 dollaria tunnissa ajoituksen ja toimittamasi paikan mukaan. Mysteeriostajat ovat ihmisiä, jotka yritykset ovat palkaneet ostamaan salaa tai erillisiä ostoksia enimmäkseen saman yrityksen myymälöissä tai sivuliikkeissä. Siellä on lyhyt pätevyyskoe, ennen kuin voit avata työn palkkaan. Yksi yleisimmistä asioista, joita blogin lukijani ja ystäväni kertovat minulle, on, että he RAKASTAVAT saadakseni tukikohdan, eivät tiedä mistä aloittaa. Vaikka kokemuksesta matkatoimistona on hyötyä, se ei ole välttämätöntä useimpien mahdollisuuksien kannalta (vaikka jotkut sitä vaativatkin).

Muut. Työskentele kotona ei-puhelintyöt

Se auttaa sinua ymmärtämään, onko transkriptio sinulle oikea, ansaintapotentiaali ja miten aloittaa. Voit myös ilmoittaa meille lähettämällä sähköpostia seuraavaan osoitteeseen: Nämä ovat kuitenkin kaikkia online-töitä - mikä tarkoittaa, että tarvitset nopeaa Internet-yhteyttä voidaksesi työskennellä kotoa. Rekrytoijat etsivät Monsteria joka päivä ja haluavat täyttää huipputyöt - myös kotona työskentelymahdollisuudet - pätevillä ehdokkailla, kuten sinäkin. Kun olet asiamies, sinulla on mahdollisuus tarkistaa ja esitellä itsesi ohjelmiin, joiden mielestäsi taitosi vastaavat sinua.

Joustavat Ja Freelance-online-syöttötyöt

Hän teki myös kohderyhmän keikan Respondent-nimisen yrityksen kanssa ja sai 190 dollaria. Markkinointiyhtiöt palkkaavat säännöllisesti ihmisiä kirjoittamaan musiikkitekstejä mainoksille ja muun tyyppiselle sisällölle. Lue lisää - Kuten nimestä voi päätellä, päivittäinen transkriptio antaa sinulle mahdollisuuden työskennellä päivittäin ja ansaita viileää rahaa samalla.

Lisäksi VR-videot tarjoavat sinulle mahdollisuuden olla vuorovaikutuksessa videon kanssa, mikä on merkittävin myyntikohta. Glassdoor käytti alustaansa koskevilla tiedoilla joitain nykyisin tietokantaansa parhaiten palkattavia työpaikkoja kotona -työtä. Vaikka saatat joutua työskentelemään tiettyinä aikoina, sinulla on joustavuus työskennellä kotoa.

Nykyisistä asiakkaista riippuen joskus on käytettävissä etäkeskustelupaikkoja.

Graafinen Suunnittelija

Paljon yrityksiä palkkaa etätyöntekijöitä tämän tyyppiseen työhön. Joitakin moderaattoreita palkkaavia yrityksiä ovat: Sitä pidetään yhtenä parhaimmista työstä kotoa -työnä, ja sen odotetaan kasvavan yli 88 000 työpaikalla tulevina vuosina. Hyvä silmä yksityiskohdille ja kyky varmistaa, että sisällössä ei ole typografisia, oikeinkirjoituksen, muotoilun, välimerkkejä ja kielioppivirheitä ovat tärkeimmät vaatimukset menestyväksi korjauslukijaksi. Etätyö tai työ kotona on mitä tahansa työtä, joka voidaan tehdä kokonaan verkossa. Voit tarjota heille haluamansa koulutuksen saadakseen ylimääräistä voittoa. Ja etätyöt ovat yhä suositumpia tunti.

Monet yritykset tarvitsevat jonkun suunnitellakseen logonsa, verkkosivustonsa tai visuaalisen mainoksensa. Haet suoraan yritystä eikä WWR-verkkosivuston kautta. Jakson tiedot, voimme lähentää ja nähdä, olisiko se antanut meille mahdollisuuden. Se tukee yli miljoona urakoitsijaa ympäri maailmaa.

Esimerkkejä etätyötyypeistä ovat koulutussisällön ja opetussuunnitelman kirjoittaminen, opetus ja koevalmistelut. Siellä on paljon yrityksiä, jotka haluavat palkata ihmisiä ompelemaan kotoa, ja voit jopa muuttaa ompelutaitosi omaksi kokopäiväiseksi yritykseksi, joka on riippumaton työnantajista. Entä auto, jolla et aja päivittäin? Ajattele asioita, jotka voivat vetää sinut tiedon syöttämiseen: Muista, että sinun on ensin asetettava itsesi korkeatasoiseksi konsultiksi. Mahtavalla nimellä, loistavalla resurssivälilehdellä (luettelo kirjoittajista, joita seurataan ja sivustoja, joissa on apua etätyöelämässä) ja kunnollisella luettelolla etätyöpaikoista, tämä sivusto on totta samannimiselle tehtävälleen. Babycenter - Babycenter palkkaa usein moderaattorirooleja erittäin aktiivisille vanhemmuusfoorumilleen.

Lemmikkien Hoitoa Ja Koiran Kävelyä

Nämä tehtävät vaihtelevat henkilökohtaisesta avustajasta paikallisen alueen yleismiehen palveluihin. Speechpad - Etäkääntämiset Keskustelet asiakkaiden kanssa tuotemerkeistä. Kirjailijana voit valita suorittaa kokopäiväisen etätyön tai valita freelance-kirjoitusasiakkaita. Ensimmäinen askel on rekisteröityminen FlexJobs-kaltaiselle palvelulle löytääksesi korkealaatuisia, joustavia etätyötöitä, joita voit tehdä missä tahansa maailmassa. Aloita Flexjobs-palvelu tänään.

Tiedonsyöttöoperaattori

Mahdollisuus palkata ihmisiä etätyönä vapauttaa työnantajat tarpeesta kallista fyysistä tilaa. Esitteiden jakelupalveluita palkkaavat yritykset, jotka haluavat paikallisia markkinointipalveluita. Jos olet järjestäytynyt ja nautit istunnosta tietokoneellasi suorittaessasi perinteisempiä toimistotöitä, virtuaalinen avustaminen voi olla hyvä vaihtoehto 9-5-työmatkalle.

25 dollaria ja 50 dollaria tunnissa. Sinusta voi tulla testaaja eri yrityksille ja kokkeille. Jos etsit lähtötason transkriptiota, sinun on noudatettava yleistä transkriptiota. Sähköpostien copywriting-palveluita palkkaavat yritykset, jotka käyttävät sähköpostimarkkinointia.