75 Parasta Kotona Työskentelevää Työpaikkaa, Joka Palkkaa Nyt Jopa 25 Dollaria Tunnissa Vuonna 2019

Niillä, joilla on todistettu tuloksia kasvavasta tulosta tytäryhtiömarkkinoinnin kautta, on mahdollisuus ansaita jopa 80 000 dollaria vuodessa plus palkkiot asiakkaiden kanssa tekemästäsi sopimuksesta riippuen. Tässä on opas verkkosivun luomiseen, joka voi auttaa sinua pääsemään alkuun. Sosiaalisen median arvioijat palkkaavat sosiaalisen median verkot (tai suuren sosiaalisen median palkkaamat ulkopuoliset yritykset) arvioimaan alustan tiettyjä osia ja parantamaan uutissyötteen osuvuutta käyttökokemuksen parantamiseksi.

VarageSale on online-markkinapaikka perheille, jotka haluavat myydä ei-toivottuja tavaroitaan naapurustonsa ihmisille.

He palkkaavat vain Yhdysvalloissa, ja palkka on 10 dollaria tunnissa. Voit aloittaa työpaikkojen yhdistäjänä, kuten Ann Poirier's FlexJobs. Kun siellä on niin paljon huijaamattomia kotona suoritettavia työpaikkoja, kotona työskentelyllä on taipumus saada paha räppi.

Käytä tarjouskoodia AFFILPROMO lähtiessäsi. Vertaa online-osakekaupan tilejä, keskustelemme alla olevista robo-neuvonantajayrityksistä. Tämä työ vaatii yleensä ensin taustan tai koulutuksen, mutta kun olet saanut sen pois tieltä, voit suorittaa kaiken työsi etäyhteyden kautta. Shutterstock - Lue Shutterstock Review - voi olla avoinna ympäri maailmaa. Rahoitusjättilällä on yli 63 000 työntekijää ympäri maailmaa, ja sen vuositulot ovat lähes 32 miljardia dollaria. Nämä voivat olla itsenäisiä urakoitsijatyöitä, joita voit tehdä omalla aikataululla, mutta on paljon sovelluksia ja verkkosivustoja, jotka auttavat sinua löytämään työtä tekemällä jotain rakastamaasi.

 • Tehtäviä ovat tietojen syöttäminen, transkriptio, kyselyjen täyttäminen jne.
 • Emme halua nähdä käyttäjien takertuvan tuhansien dollareiden varastoihin vain ymmärtääkseen, että he yrittävät purkaa LuLaRoe -sovelluksensa jo kylläisillä markkinoilla.

Työpaikkamme. He ovat ympäri karttaa.

Työtä on saatavana sekä kokopäiväisesti että osa-aikaisesti kaikkialla Yhdysvalloissa. Täältä löydät tietoja huijausten välttämisestä. Jotkut työpaikat vaativat kuitenkin vain jonkinlaista "epävirallista" opetuskokemusta, kuten ohjausta, valmennusta tai mentorointia. ”Lyhyt tehtävä” -sivustot ovat yleensä hyviä vain lisärahalla. Jos tiedät kuka, mikä, missä, milloin, miksi ja miksi tarinoita luet päivä päivältä, journalistinen kykysi yrittää päästä eroon. Joitakin tapoja, joilla bloggaajat ansaitsevat rahaa, ovat tytäryhtiömainonta, sponsoroidut viestit, Google Adsense ja tuotemyynti. Hän ansaitsi yli 43 000 dollaria työskentelemällä osa-aikaisesti oikolukijana vuodessa.

Verkkosuunnittelun näkymät ovat edelleen korkeat, kasvun ollessa 27% vuoteen 2024 saakka. 06 Medical Anchiy/Getty Images Vaikka kotoa työskenteleminen ei yleensä liity lääketieteen alaan, kotoa voi suorittaa yllättävän määrän lääketieteellisiä töitä. Oletko poikkeuksellisen mahtava tietyssä pelissä? Myy varastossa valokuvia ja videoita.

 • Se on melko yksinkertaista.
 • Etsitkö laillista kotityötä?
 • Chattilaatikon löytäminen verkkosivustolta on nykyään yleistä.
 • Ja vaikka sinun ei tarvitse olla toista puhelinlinjaa tätä työtä varten, se on suositeltavaa.
 • Luokat ovat tyypillisesti töitä omassa tahdissa, maksavat yhdestä kolmesataa dollaria, ja ne voidaan suorittaa vain muutamassa lyhyessä päivässä - melko kohtuullinen kompromissi työlle, joka voi ansaita jopa 70 000 dollaria vuodessa.
 • Tämä Xeroxin sivuliiketoimintaprosessipalveluyritys tarjoaa laajan valikoiman mahdollisuuksia tietojenkäsittelyyn ja asiakaspalveluun.
 • Yleensä ohjaajat eivät tarvitse opettajan pätevyyttä päästäkseen työhön, mutta lisensoitujen opettajien hinnat voivat nousta.

Onko Uskomattoman Myyvän Koneen Arvoinen 4997 Dollaria?

Tämä Internet-markkinoinnin ammattilainen on kaveri kaikessa, joka liittyy tehokkaiden markkinointistrategioiden ja sähköpostitiedotteiden asianmukaisten jakelutekniikoiden luomiseen. Valitse kannattava markkinarako. Kun olet löytänyt työpaikan, voit peruuttaa työn, ja jos et usko sen olevan sen arvoista, voit pyytää palautusta... joten todellista riskiä ei ole. Hakijoiden on suoritettava taustatarkastus. Suosittelen vain rekisteröitymistä Survey Junkie-, Swagbucks- ja PrizeRebel-ohjelmiin. Kuten freelance-kirjoittaminen, tarvitaan vain Internet-yhteys ja ajaminen menestyäksesi aloittamisessa.

Älkää myöskään uskoko, että tämän on aloitettava kokopäivätyönä. Mutta jos luotat sivustooni, kuten tiedät, siellä olevista suurista työpaikoista, mutta olet mahdollisesti kilpailemassa jyrkän kilpailun kanssa niiden purkamisen suhteen. On kirjaimellisesti satoja tehtäviä, joita ihmiset eivät halua tehdä. Suurin osa alla luetelluista on matalamman palkkauksen omaavia sisältösivustoja. Joskus he turvautuvat muiden freelancereiden seuraamiseen ja katsomiseen, mitä he kirjoittavat, lukemaan useita vanhoja blogin kirjoituksia ja paljon muuta. Sinun on oltava jonkin näistä palkattavista valtioista asukas, mutta voit työskennellä mistä tahansa:

Appen

Todennäköisemmin, ne eivät todennäköisesti ole kannattavia vuodeksi tai pidempään. Nyt on tärkein osa. Holly laski freelance-kirjoittamiseen kappeliin.

Toinen luotettava tapa ansaita rahaa kotona ruuan toimittamisen avulla. Kuten aiemmin mainitsin, riippumatta siitä, mitä teet ja minne mennään - sisältöä on kaikkialla. Pankit ja muut rahoituslaitokset ovat suhtautuneet myönteisesti lyijyjen luomiseen verkossa ja ovat alkaneet palkata virtuaalisia asuntolainojen virkamiehiä, jotka työskentelevät kotoa. He etsivät niitä, joilla on vakaa viestintätaido ja jotka pystyvät tarjoamaan vahvaa asiakaspalvelua.

Suosituimmat Kotona Tehdyt Työt

Tässä on kaikki mitä tarvitset aloittamiseen, samoin kuin 15 yritystä, jotka palkkaavat tällä hetkellä lääketieteellisiä ajureita. Hakijoiden on toimitettava omat laitteet ja tekniikan ja liitettävyyden suhteen hyväksytään rajoituksia. Kuinka maksetut verkkokyselyt toimivat: Kotoa työskenteleminen on erinomainen tapa ansaita elantonsa etsiessäsi työ- ja perhe-elämän tasapainoa kodin ja perheen hallitsemiseksi tai yksinkertaisesti viettää enemmän aikaa poistamalla työmatkasi työelämästä. Airbnb tarjoaa turvallisen tavan suorittaa liiketoimia turvallisesti. Jos olet itse motivoitunut ja kurinalainen, uran aloittaminen kotoa työskentelemällä olisi sinulle täydellinen, koska kaikki se todella vie. Kun löydät kiinnostavan työpaikkailmoituksen, ole erityisen varovainen tutkiessa palkkaavaa yritystä.

Se tarjoaa lukemattomia laajennuksia ja integrointeja varmistaaksesi, että saat tehokkaan ja ammattimaisen blogin, jolla voit tehdä vaikutelman sekä yleisöllesi että asiakkaillesi. Entä auto, jolla et aja päivittäin? Muista, että osavaltio saattaa vaatia lisensointia, jos haluat tehdä tämän virallisesti.

 • Laaja joukko yrityksiä tarvitsee työntekijöitä syöttämään järjestelmäänsä erilaisia ​​tietoja riippumatta siitä, käytetäänkö näitä tietoja varaston tai lähetysten seuraamiseen, liiketoimintasuunnitelmien luomiseen tai suorituskyvyn tai tuotannon mittaamiseen.
 • Ne, joilla on erikoistuneita taitoja tai jotka osaavat useita kieliä, saattavat pystyä hallitsemaan korkeampia kursseja.
 • Aloittaminen ei todennäköisesti maksa mitään muuta kuin vähän markkinointia, koska sinulla on todennäköisesti jo työkalut ja resurssit.

Kiitos Sanan Levittämisestä!

Kuten saatat odottaa, Facebook-markkinoijat auttavat yrityksiä turvaamaan enemmän asiakkaita ja tuottamaan lisää myyntiä. Tiimin jäsenenä suoritat erilaisia ​​töitä, kuten online-tietojen syöttämistä, vastauksia sähköpostiin, arvosteluita, tutkimuksia ja muita online-projekteja. Transkriptionistit ottavat ääni- ja video-asiakasohjelmat ja muuttavat ne tekstiksi. Jotta voit tehdä tämän työn hyvin, sinulla on oltava erinomaiset: Tämä sähköisen kaupan jättiläinen palkkaa kausiluonteisen kotona tapahtuvan puhelinkeskuksen ja asiakaspalvelun edustajat. Voit maksimoida ansiosi sarjakuvaajana noudattamalla näitä vinkkejä. Se on todella mukava keikka, varsinkin kun se on kotona tehtyä työtä. Tietojen syöttäminen yrityksille ei ole kaikkein mielenkiintoisinta työpaikkaa.

Jos näin on, on tonnia yrityksiä, jotka järjestäisivät palvelukseensa palkata sinut hallitsemaan heidän sosiaalisen median tilejään. Tililläsi on oltava vähintään 25 dollaria maksaaksesi, ja voit valita postitetun sekin, pankkisiirron tai Paypalin. Degiro, olemme myös julkistaneet uuden alaluokan, Paras ammattilaisille, tunnustaakseen välittäjät, jotka palvelevat vaativimpia kauppiaita. Teetkö käsintehtyjä tuotteita, kuten koruja tai huonekaluja? Luomista tarvitsevista verkkosivustoista ei ole koskaan pulaa, joten web-kehittäjille on edelleen kysyntää. Jos he eivät halua antaa viitteitä tai yhteystietoja, se ei ehkä ole hyvä merkki. Maksu tapahtuu kerran kuukaudessa Paypalin kautta, tai voit maksaa pankkisiirrolla, jos olet Yhdysvaltojen ulkopuolella.

Tiesitkö, että et tarvitse mitään asiantuntemusta tai kokemusta tullaksesi kotikirjanpitäjän teoksi? Jokaiselle yritykselle olemme toimittaneet linkin kohtaan, missä ne yleensä mainitsevat kotipohjaiset työmahdollisuutensa. Tietotieteilijät voivat saada palkkaa 200 000 dollaria vuodessa. Työskentele kotona chegg-ohjaajana, joka opettaa erilaisia ​​aineita.

Työt Liittyvien Otsikoiden Kanssa

Myynnissä on parempi käydä korkeatasoisen B2B-yleisön jälkeen, joka voi pudottaa 5 000 dollaria hatun pudotuksen sijaan, kun yleisöllä on vähemmän rahaa. Userfeel - Tämä yritys maksaa noin 10 dollaria testiä kohti. ”Jos se kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, niin todennäköisesti on. Ne, jotka haluavat työskennellä yrityksen kanssa, voivat viedä kotiin jopa 44 000 dollaria vuosittain työstä kotoa -raportoijan tehtävästä. Saavuttuaan melkoisen menestyksen sen jälkeen, hän päätti haluavansa opettaa muille, kuinka tehdä sama asia. Useimmissa rooleissa pääset töihin myös kotoa. Vuonna 2019 perustettu Joybird luo kanta-asiakkaita yhden vuoden koeajan kaikille ostoille.

Matkatoimisto

Koti-ura on saavutettavissa useimmille ihmisille, joilla on tietokone, mobiililaite ja Internet-yhteys. Joissain tapauksissa verkkotutorointityöt saattavat edellyttää kandidaatin tutkintoa tai ammatillisia todistuksia. Tietojen syöttämistä on vaikea saada, varsinkin jos haluat ansaita toimeentulon. Vähimmäispalkka 8 dollaria.

Tämä ei tarkoita, että blogin kirjoittaminen ei ole todellinen vaihtoehto kotona työskentelemiseksi. Työskentelet tämän yrityksen toimittajana. Kuten huomaat, en puhu mistään liiketoiminnan menestyksestä tai siitä, mistä väitän olevan hyvä - se on enimmäkseen vain valokuva minusta vauvana. LiveOps tarjoaa asiakastukea useille toimialoille, joten saatat joutua tekemään saapuvaa myyntiä, tienvarsipalveluita, vakuutuskorvauksia tai mitä tahansa muuta puhelutyyppiä.

EduwizardS antaa sinun asettaa omat hinnat. Tällä yrityksellä on useita mahdollisuuksia tarjolla. Nopea internet ja videoyhteys - monet työpaikat eivät vaadi sinua olemaan siellä henkilökohtaisesti. Tämä on laillinen tilaisuus jollekin, joka nauttii mielipiteiden jakamisesta tuotteista, palveluista ja suuntauksista nykypäivän markkinoilla.

Alun perin julkaistu 9. kesäkuuta 2019.

Katso Work at Home -tiimimme toiminnassa

Se on kuitenkin erittäin joustava. Keittiö- ja huonekalukauppa tarjoaa säännöllisesti suosittuja kotona työskenteleviä mahdollisuuksia, jotka yleensä täyttyvät nopeasti. Koska niin monet yritykset toimivat pääosin tai jopa kokonaan verkossa, ei ole ihme, että monet palkkaavat virtuaaliassisteja pitämään heidät järjestäytyneinä ja hoitamaan hallinnolliset tehtävät.

Yksi helpoimmista tavoista ansaita rahaa kotona työskentelemällä verkossa. 80 tapaa ansaita rahaa puolella vuonna 2019, tajusin nopeasti, etten ollut yksin ja että toiset (ei vain äidit) etsivät tapoja ansaita rahaa kotoa ja haluavat tietää vain kolme asiaa:. Kysy kuinka monta ja selvitä jos pystyt ottamaan yhteyttä johonkin heistä. Voit ansaita enemmän rahaa asettamalla omat hinnat ja etsimällä noita korkean palkkaa käyttäviä asiakkaita. Ansaitsemasi määrä riippuu projektin laajuudesta ja kokemuksestasi. Kuinka hän teki sen?

Palkka on noin 9 dollaria tunnissa Yhdysvalloissa. FlexJobsilla on täällä tietosivu American Expressin kotityötöistä. 4 tapaa ansaita rahaa verkossa vuonna 2019, haluatko rakentaa oman myymälän? Tässä on 25 asiantuntija-ehdotusta parhaasta työstä kotitöistä vuonna 2019: Tämän yrityksen kanssa työskentelet kotoa transkriptorina, joka muuntaa lyhyitä äänitiedostoja. Tunnit ovat melko joustavia, ja voit odottaa työskentelevän noin 35 tuntia viikossa. Peruspalkka on 9 dollaria yhdessä kannustimien kanssa.

30+ Sivustoa, Joilla Myydään Asioitasi Ylimääräisellä Rahalla

Palkka vaihtelee maittain, ja se vaihtelee välillä 12–19 dollaria tunnissa Glassdoorin mukaan. Siellä on paljon yrityksiä, jotka haluavat palkata ihmisiä ompelemaan kotoa, ja voit jopa muuttaa ompelutaitosi omaksi kokopäiväiseksi yritykseksi, joka on riippumaton työnantajista. Sen sijaan opiskelijat maksavat prosenttiosuuden tuloistaan ​​työn purkamisen jälkeen.

Rekrytointikoordinaattori

Oletko luonnollinen tutkimassa? Tämä yritys palkkaa tilaajia verkossa tuotantostudioille. Voit hyödyntää useita mahdollisia digitaalisen markkinoinnin taitojasi. Voit nähdä koko haastattelun artikkelissa Kuinka tulla oikolukijaksi. Tämän on meidän oma Leisa Good, joka kirjoittaa monia artikkeleita ansaitseville tapoille. Durst sanoo, että tulosi ”riippuvat siitä kuinka monta tuntia käytät siihen ja luokan tyyppiin, jota opetat. On myös mysteeriostoksia, jotka tehdään puhelimitse.