Virtuaaliset Sijainnit, Virtuaalinen Sijainti

Todennäköisemmin, ne eivät todennäköisesti ole kannattavia vuodeksi tai pidempään. Maksun käsittely kestää melkein viikon. Hakijoiden on oltava korkeakoulututkinnon suorittaneita ja U. Aloita nyt, jos haluat olla oma pomo ja ansaita rahaa verkossa parhaiden online-töiden avulla, joita voit tehdä kotona.

 • Onko sinua kiinnostava lääketieteellinen transkriptio?
 • Sinun ei tarvitse olla tietokoneohjelmoija tai verkkosivuston kehittäjä voidaksesi olla menestyjä testaajana.
 • Itse asiassa monenlaisia ​​töitä voidaan tehdä yhtä tehokkaasti - ellei vielä enemmän - kotitoimistosta.
 • Toisin sanoen, et tarvitse uraa jatkamaan tutkintotodistusta tai tutkinnon graafista suunnittelua.
 • Koska asiakkaat ovat yritysten tärkein liikkeellepaneva voima, asiakkaiden ostaminen johtaa korvaamattomiin.
 • Joillekin ihmisille se on paras osa.

FlexJobs nimitti Sykesin vuoden 2019 100 parhaimpaan etätyöyritykseen. Ilmaisia ​​tietoja ja työpaikkailmoitukset ovat saatavilla verkossa. Ihanteellisilla kirjoittajilla on harmaa tutkimusosaaminen ja tietoa sisällön markkinoinnista ja SEO: sta. Kotoa työskenteleminen saattaa jopa pahentaa sitä. Siksi täysin jaettu yritys on paikka, jossa kaikki yrityksen työntekijät työskentelevät etäyhteydessä.

Kummassakin tapauksessa maksetaan enimmäkseen viikoittain tai kuukausittain. Kyselyjen ottamista ei myöskään ole tarkoitus olla kokopäiväinen. Kun työskentelin toimistossa, pomo oli kaapissa vastapäätä minua. Jos äänesi (kuten haastattelut) muuttaminen tekstiksi on jotain mitä mieluummin käy, tutustu näihin 15 maksavaan verkkotranskriptioyritykseen. Bonuspisteitä, jos olet naapurustossa. 8 miljoonaa - 3. Osa-aikainen, väliaikainen. Tietojen syöttö ja vahvat organisaatiotaidot.

 • Ne palvelevat erityisesti lukiolaisia.
 • Jotkut jopa antavat elävää luomalla karttoja kuvitteellisista maailmoista tai räätälöityjä aikuisten värityskirjoja.
 • Sinua pyydetään lähettämään tai keräämään maksumääräyksiä tai käsittelemään Western Unionia.
 • Se voi antaa sinulle hyvän käsityksen siitä, mistä aloittaa, mitkä ovat odotustesi ja joitain tapoja ansaita rahaa.
 • Kurssi opettaa sinulle kaiken mitä sinun tarvitsee tietää maksettujen sosiaalisen median kampanjoiden järjestämisestä Facebookissa.
 • Jos et ole varma, että yritys on laillinen, kysy viitteitä.
 • Keikkatalous ei ole menossa minnekään pian.

Lionbridge

Freelance-ohjelmointi- ja koodaustehtävien määrä ylittää huomattavasti muut asemat volyymin suhteen. Nämä kotiyhtiöiden tekemä työ tarjoaa työntekijöille joustavan työajan, paremman palkan ja vapauden toimistojen seinistä. Vuonna 1982 perustettu LanguageLine Solutions tarjoaa tulkkaus- ja asiakirjojen käännöspalveluita. Paljon muuta tietoa ei ole saatavilla. Palvelu tarjoaa englannin toisena kielenä kahdeksanvuotiaille lapsille Kiinassa.

Ja vaikka työskentelisitkin osana virtuaalia joukkuetta, olet silti ainoa tiimin jäsen. Myös viitteet auttavat, varsinkin jos voit luetteloida ketään, joka on valvonut tekemiäsi töitä millä tahansa näistä kentistä. Breakout forex -strategioita, jos keskipitkän aikavälin suuntaus jatkuu ja pienellä ajanjaksolla jakautumisyritykset ovat näkyvissä, niin säännöllisen spekuloinnin todennäköisyys vain tarkoituksella on suuri "kallista" markkinoiden planktonia, joka avaa jatkuvasti positioita vahvan liikkeen lopussa. Sinun on läpäistävä kaksiosainen arviointitesti ennen Leap Force -urakoitsijaksi tulemista. Koko pinon kehittäjät ovat halutuimpia kuin asiantuntijat. PayScale näyttää äänipalvelun keskimääräisen palkan 49 132 dollarina.

Jos yritys ei anna viitteitä, älä hae.

Etsiä

Copywriter - Olemme jo kattaneet kirjoittamisen ja muokkaamisen edellisessä kohdassa. VocoVision tarjoaa puheterapiaa lapsille videoneuvottelujen, interaktiivisten istuntojen ja pelien avulla. Strategiat, *** Pääomaasi saattaa olla vaarassa. Voit asettaa oman aikataulun ja työskennellä milloin haluat, jotkut kirjoituskirjoitustehtävät ovat lyhyitä noin 2 minuutissa ja toiset voivat kestää useita tunteja. Työtilasi hallitseminen on hienoa, mutta terveellisen ja tehokkaan kotitoimiston ylläpitäminen vaatii ajattelua, suunnittelua ja ympäri vuoden huomion. Onko sinulla erinomaisia ​​viestintätaitoja? Työnantajien ei pitäisi veloittaa sinua aloittamasta työtä heidän puolestaan. Jos haluat ensisijaisesti keskittyä ansaitsemiseen maksettujen verkkotutkimusten avulla, Survey Junkie voi maksaa sinulle viikoittain.

99 Dollar Social palkkaa sosiaalisen median sisällön asiantuntijoita. Voit luoda oman maksuaikataulun riippuen siitä, haluatko viikoittain vai kuukausittain. Ajattele aiemmin tekemiäsi toimia osoittaaksesi, että olet itseluottavainen ja itsenäinen aloittaja. Täältä löydät lisää yrityksiä, jotka vuokraavat toisinaan työpaikkoja kotikeskustelutoimistoissa.

 • ”Aluksi kohtasin hylkäämisiä, koska luottamuksesta puuttui.
 • Sinun ei myöskään tarvitse erikoistuneita tutkintoja virtuaaliassistentin liiketoiminnan aloittamiseksi.
 • Nämä työpaikat vaativat kuitenkin myös tonnia aikaa ja poikkeuksellisen paljon emotionaalista energiaa.
 • ETC tarjoaa saapuvia ohjelmamahdollisuuksia lukiolaisille ympäri maailmaa opiskellakseen amerikkalaisessa lukiossa ja asuakseen amerikkalaisen perheen kanssa.
 • Kyselyjen lisäksi voit tehdä paljon asioita, kuten lukea sähköposteja, katsella videoita ja pelata pelejä.

Lisensoitu Vakuutusedustaja

Tässä on joitain tärkeimmistä kentistä, jotka se on tunnistettu kahden viime vuoden aikana. Se on kirjoittanut yli 52 000 opiskelijaa 50 osavaltiossa ja 150 maassa. Upwork on yksi suurimmista all-in-one-freelance-alustoista.

Työnhaku

Kuten kopiointityö, sinun on pystyttävä kirjoittamaan hyvin, jos onnistut chat-agenttina. Digitaalisen markkinoinnin online-työpaikoilla on suuri kysyntä, ja osaamisvaje ei pysty täyttämään näitä tehtäviä. On todennäköistä, että olet kokenut joukkotoimintaa aiemmin, koska se on Uberin ja Lyftin kaltaisten yritysten liiketoimintamalli. Luuletko, kuinka vaikeaa se voi olla? Voit mainostaa LinkedInissä ja liittyä freelancer-alustoihin rakentaaksesi asiakaskuntaasi.

Ja olkaamme rehellisiä, myös pääsykustannukset ovat vähäiset. Maailman parhaat sijoittajat antavat keskimäärin 10–15 prosenttia., siksi saat yleensä paremman tuoton aktiivisella yrityksellä kuin passiivisella yrityksellä. Viime kädessä nichesi tarvitsee sitä, jota kutsun ARP - yleisön tulopotentiaalia. Sinun tulisi hankkia koulutus digitaalisen markkinoinnin ja mainoshallintojen maailmassa. Veteraani freelancerit ja muut etätyöntekijät voivat veloittaa sanakohtaisesti pitkistä artikkeleista, jotka ansaitsevat heille yli 1 000 dollaria. Tällaisilla sivuilla kerättäviä henkilökohtaisia ​​tietoja, joita keräämme muista ihmisistä, voivat olla henkilön nimi, osoite, sähköpostiosoite tai puhelinnumero. Päivitämme tämän luettelon joka viikko maanantaina. Tarkka (ja nopea!) Sinun on haettava vain verkkosivustoltamme.

Katso tämä opas, jos haluat jotain harjoittaa. On erittäin todennäköistä, että et voi odottaa asiakkaiden tulevan luoksesi. Muut mahdollisuudet. Jos nautit muiden opettamisesta ja sinulla on kandidaatin tutkinto, se on täydellinen työ kotona suoritettavasta työstä. Vastustan tätä suosittua käsitystä. Lyft - Lue Lyft-arvostelu - Anna ihmisille ajoa Lyft-matkanjako-sovelluksen kautta.

Ota Yhteyttä

Palkan arvioidaan olevan jopa 16 dollaria tunnissa. Etsitään arvosteluja sekä englanniksi että espanjaksi. Tämäntyyppinen haamukirjoittaminen on eräänlaista metroa ja harmaalla alueella, kun kyse on eettisestä kirjoittamisesta, mutta se on ollut olemassa vuosien ajan suosituissa online-treffisivustoissa, kuten Match. Koska etätyö houkuttelee työntekijöitä, se ei olisi niin vahva trendi, jos työnantajat eivät tunnustaisi myös heidän työpöydänsä etuja.

Se auttaa, jos pidät myös viinistä. Työskentely freelance-kirjoittajana on lähtötason työ, joka ei vaadi erityistä kokemusta. Tämä voi olla joustava sivutyö lisätulojen saamiseksi. Transkriptionistit ansaitsevat 0 dollaria. Se vähentää myös matkamittariin lisättyjen mailien määrää dramaattisesti, mikä vähentää ylläpitokustannuksia ja pidentää ajoneuvon käyttöikää. Sinulla ei ehkä ole yhtä iso hankintakaappia kuin yrityskonttorissa, mutta sinun on varustettava kotitoimistosi samoilla tarvikkeilla, jotka löydät muualta. Rakastat myös näitä viestejä: Mielestäni Monster on hyvä paikka löytää ei-etätyö, mutta ei kannata aikaa etsiä täältä etäaukkoja.

Virtuaaliassistentti (VA) voi tarjota laajan valikoiman palveluita, mukaan lukien joitain muita täällä jo mainittuja palveluita, kuten kirjoittaminen ja sosiaalisen median hallinta. Katso, kun seuraava luokka on täällä, muuttaaksesi rakkautesi muiden virheiden korjaamiseen (ja rakkautesi punaisiin kyniin) kannattavaksi liiketoiminnaksi. PayScale ilmoittaa graafisen suunnittelijan keskipalkkaksi 44 084 dollaria. Koska tämä on freelance-työ, voit valita tehtävät, joissa haluat työskennellä, ja suorittaa ne mistä tahansa tietokoneesta! Jos sosiaalisen median kommentit ja sähköpostilaatikoni viittaavat mihinkään, näihin kotona tehtäviin töihin on kiinnostunut paljon - etenkin vanhemmilta, joilla on pieniä lapsia kotona.

 • FlexJobs varmistaa, että jokainen lähetetty teos on käsin seulottu sen laillisuuden tarkistamiseksi.
 • Joitakin eniten palkattuja kotona tehtäviä ovat vakuutusmatemaatikot, yritystietojen analyytikot ja ohjelmistokehittäjät.

Digitaalisen Markkinoinnin Freelance

Jotkut kotitöistä vaativat materiaalien tai laitteiden hankkimista aloittamiseksi, ja vaikka tämä ei tarkoita, etteivät ne ole laillisia, sen pitäisi olla punainen lippu. Yrittäjien avustajien mielipiteet ovat heidän omat. Lääketieteellinen koodaus on suosittu ura-ala, ja voit itse tehdä tämän työn kotona. Voit avata omat tilisi, kuten IRA tai solo 401k. Rakastatko tarinoita goresta, kauhua, romantiikkaa, sci-fiä tai seikkailua? Ne, joilla on neuvontakokemusta ja koulutustausta, voivat ansaita 15–25 dollaria tunnissa, kun taas ylemmän tason neuvonantajat, joilla on yli 10 vuoden kokemus, voivat jopa ansaita 50 dollaria/tunti. Katso ilmainen verkkoseminaarimme napsauttamalla alla olevaa painiketta tai siirry EarnMoreWriting-sivustoon.

Ongelmien Ratkaisija Tai Yleinen Tutkija

25 000 - 80 000 dollaria/vuosi (Yhdysvaltain työvoimatoimiston ja palkkalaskelman Bureau. )Durst sanoo, että korkeimmin palkatut virtuaaliassistentit työskentelevät kokopäiväisesti ja tarjoavat johtotukipalveluita tai korkeammin palkattuja palveluita, kuten web-suunnittelua, kun taas alhaisimmin palkatut keikat ovat verkkopalveluita, jotka maksavat tunnilla, kun työ on käytettävissä. Matkapuhelimet ja VoIP: t ovat kiellettyjä. Nämä positiot maksavat 80 000 dollaria vuodessa, mikä pyöristää jopa 20 dollaria tunnissa. Ei ole sopimuksia, ei palkkiokattoja, ei osapuolia, ja sinun ei tarvitse jakaa yhteystietoluetteloasi. On kirjaimellisesti satoja tehtäviä, joita ihmiset eivät halua tehdä.

Hän loi ilmaisen johdanto-koulutuksen kuuden lukuisen kirjoitusuran rakentamiseksi. Freelancing-alustojen lisäksi on olemassa myös verkkosivustoja, kuten ACX ja Voicebunny, jotka yhdistävät tekijöitä ja äänitaitoja. Siellä on tonnia käynnistysleirejä, online-koulutuskursseja, oppaita ja niin edelleen, missä voit hioa käsityösi. Parhaat bitcoin cloud mining -verkkosivustot, ennen kuin valitset tietyn vaihtoehdon, yritä ymmärtää sen toiminnallisuuden pääperiaatteet. Transkriptio on melkein aina tuotantoon perustuvaa, eli maksat ääniminuutin eikä sitä, kuinka kauan sen kirjoittaminen vie. Aloita kylmä sävelkorkeus. Saat valita hinnan. Palkka vaihtelee valitsemiesi tehtävien mukaan.

Voit myös estää kaiken markkinointimateriaalin vastaanottamisen Bonnieriltä alla kuvatulla tavalla. Tulot ovat kannustinpohjaisia, ja siinä on monia mahdollisuuksia palkankorotukseen hyvien tulosten saavuttamiseksi. Suosittelen lukemaan Ashleyn haastattelua aiheesta "Vauvan tarvikkeiden vuokrausyrityksen perustaminen" Kuinka paljon voin tehdä? Varmista, että etsit etätyöpaikkoja Amazonista ja hae suoraan yhdestä ja ainoasta laillisesta sivustosta - Amazonista. FlexJobsin globaalin työpaikkaanalyysin 2019 tutkimus. Suurin osa alla luetelluista yrityksistä on lähtötason yrityksiä. Vuonna 2019 perustettu Equivity on 100%: n virtuaalinen yritys, jossa kaikki työntekijät työskentelevät etäyhteydessä. Urakoitsijoiden on työskenneltävä vähintään kaksikymmentä tuntia viikossa.

Työn Löytäminen Ja Edut

Jotkut näistä keikoista siirtyvät myös sosiaalisiin verkostoihin ja jopa blogeihin. Jos et löydä yhtä näistä työskentelevästä sinulle, FlexJobsin 100 parhaan listan joukossa on vielä 90 työnantajaa. Jokainen ansaitsemasi piste voidaan lunastaa lahjakorteilla tai PayPal-käteisellä. Tarve houkutella sisältöä verkkosivustoihin ja sosiaaliseen mediaan on lisännyt infografioiden ja bannerimainosten tarvetta. Sinun on läpäistävä useita tenttejä, kuten tentti P ja tentti FM. 60 000 dollaria - 100 000 dollaria +/vuosi (Yhdysvaltain työvoimatoimiston toimisto & U. )

Freelance-verkkosivustoilla ammattilaiset, joilla on 3–5 vuoden kokemus, veloittavat 1 000–1 700 r/tunti, kun taas ammattilaiset, joilla on 6–9 vuoden kokemus, veloittavat 2 000–3 500 r/tunti.

Emotionaaliset Näkökohdat

Kirja on yli 70 sivua pitkä ja päivitetty vuodelle 2019. Nykyään pienet ja keskisuuret yritykset yrittävät hillitä menojaan palkkaamalla työtä kotona toimivilta freelancereilta. Jos sinulla on laatikko, joka on täynnä vanhoja matkapuhelimia ja muuta käyttämätöntä elektroniikkaa, joka kerää vain pölyä, saatat pystyä myymään ne heti Decluttrissa. Jotkut sisältävät paljon kirjoittamista, ja toiset ovat lyhyempiä.

Online Juror

Jos itsesi ilmoittaminen psykologian virtuaaliterapeutiksi, se auttaa myös oikeita potilaita ottamaan sinuun yhteyttä. Sinun on luotava YouTube-tili ja sitten ampettava video joko puhelimella tai videokameralla ja lähetettävä se tilillesi. Ansaitsemasi riippuu kuitenkin siitä, kenelle työskentelet, ja päivittäisiin tehtäviin tarvittavaan taitotasoon. Tämä osa-aikainen mahdollisuus on avoin sekä Yhdysvaltojen että kansainvälisille asukkaille. Jos etsit kokopäiväistä työtä, sinun pitäisi viettää kokopäiväisiä töitä etsimällä. Miksi näemme kasvun näissä etätyöpaikoissa? Nyrkkisääntönä, korjauslukijoiden/toimittajien määrän tulisi olla vähintään kaksinkertainen verrattuna web-sisällön kirjoittajien määrään.

Rekrytoija

Ja jos olet kiinnostunut lääketieteellisestä transkriptiosta/muokkaamisesta, Career Step on minun mennä koulutuksen lähteeksi tälle erikoistuneelle toimialalle. Koska tulee aika, jolloin sinulla on kysyttävää, ja koko yrityksesi ei ehkä ole käytettävissä. Sinulla on myös mahdollisuus ansaita mentorointipalkkioita. Verblion mukaan he ovat ainoat freelance-kirjoitusalustat, jotka tarjoavat tämän kannustimen.

Oikoluku on toinen laillinen työ kotona, jossa voit tosiasiallisesti ansaita rahaa. Riippumattomien edustajien on myös täytettävä tekniset vaatimukset, mukaan lukien vain LiveOps-töihin käytettävän kiinteän lankapuhelimen asennus ja ylläpito. Virtuaaliassistentit tarjoavat hallinnollisia, teknisiä tai luovia palveluita mm. Terveydenhuollon, laki-, valtion- ja rahoitusalan yrityksille. Glassdoor: n mukaan voit odottaa ansaitsevan peruspalkan välillä 30 000–40 000 dollaria vuodessa aloittaaksesi.

Osa-aikainen, sopimus. Viimeisen 30 vuoden aikana olemme tunnustaneet kotona työskentelyn edut. Lisäksi voi olla tiettyjä matkaolosuhteita, joista et tiedä. Jotta pääset alkuun, olemme luoneet Earn More Writing -nimisen kurssin, jossa hahmotellaan tarkat vaiheet, jotka voit tehdä aloittaaksesi ansaita rahaa nopeasti. Ota selvää, mitä tukea yritys tarjoaa. Cabin stylisttinä ansaitset tuloja myymällä ohjaamon suunnittelijakokoelmia kotona olevien pop-up-kauppojen ja henkilökohtaisen verkkosivustosi kautta.

Oletko koskaan unelmoinut yrityksen johtamisesta tien päältä? Näin teen sen...

Etätyöhön sisältyy paljon henkilökohtaisia ​​luontoisetuja, kuten työmatkakustannusten säästäminen höyryhousuissa työskentelemiseen. Tämä antaa heille mahdollisuuden tehdä muutoksia tai ottaa käyttöön sovelluspäivityksen. Tietojen analysoimiseksi sinun ei tarvitse olla todellinen geek.

Viimeinkin, jos haluat alkaa ansaita rahaa verkossa, etätyöskentely Flexjobs-ohjelmalla on ensimmäinen valinta. Riippumatta siitä onko pihahalli tai TV-jalustan kokoaminen, voit ansaita rahaa parittomien töiden suorittamiseksi toisille. Innovatiivisen suoria myyntimenetelmiämme ja lahjakkaan myyntivoiman ansiosta yrityksemme kasvaa. Mutta jos sinulla on asiantuntemusta etkä enää halua poistua kodistasi, voit tehdä melko hyvin käytännössä. Maksut maksetaan joka viikko, ja tulot vaihtelevat työn laadun mukaan. Voit joko ansaita rahaa blogoimalla tiedostasi tai löytää verkko-opetusyrityksen, joka toimii usein välittäjänä opiskelijoille ja sinun kaltaisillesi opettajille. Niiden, jotka haluavat työskennellä etäkopioeditorina puolella, pitäisi voida todistaa taitonsa. Se on melko yksinkertainen työ, joka ei ole kovin stressaavaa, varsinkin jos sinun ei tarvitse käyttää puhelinta.

Yrityksessä työskentelee yli 110 000 riippumatonta urakoitsijaa kaikkialta Yhdysvalloista. Nämä olivat hyviä töitä, mutta niistä tuli väsyttäviä. Tässä tehtävässä saatat auttaa pienyrityksiä ja yksinmyyjiä hoitamaan päivittäiset tehtävänsä. Tämä tekee työpaikoista ihanteellisen lähtötason työntekijöille. Joybird on online-suorana kuluttajille suunnatun kodinkalusteyrityksenä keskittynyt nykyaikaisten, siirtymäkauden ja vuosisadan puolivälissä olevien huonekalujen myyntiin. Rakastatpa sitten zombiäänien tuottamista tai äänitehosteiden lisäämistä animaatioon, mobiilipeleihin, sovelluksiin, podcastiin, lyhyisiin mainoksiin, mainoksiin, yritysvideoihin, tarvitaan aina ammattimaisesti luotuja, ilmaisia ​​äänitehosteita. Vaikka jotkut tarvitsevat kandidaatin tutkinnon, tärkein vaatimus kääntäjille on tietysti sujuvuus ainakin kahdella kielellä. Tutkimus on erittäin tuottoisaa, koska useimmissa yrityksissä ei ole aikaa käydä läpi kurjuutta kerätä tuhansia paikallisia yritys-sähköpostiosoitteita tai louhia kosmeettisten lääkäreiden luetteloa tietyssä valtiossa.