10 Todellista Kotona Työskentelevää Työtä Vuodelle 2019 - Yksinkertainen Dollari

Monet ihmiset aloittivat blogitoiminnan joka päivä ja etsivät ainutlaatuista sisältökirjoittajaa kirjoittamaan blogiaan. Jos sinulla on vain kannettava tietokone tai tabletti tai haluat vain työskennellä tien päällä, sinulla on hienoja vaihtoehtoja odottamassa sinua. Rekisteröidy ja voit pisteet vakavan palkkapäivän (tällä hetkellä 50 dollaria vuodessa) vain pitämällä heidän sovelluksensa asennettuna puhelimeesi. Älykkyys, joka ei ole keinotekoista, kirjoittamishetkellä aakkosten osake oli kaupalla 1 121 dollarilla. 42 Kadonneiden matkalaukkujen myynti Huutokauppatalot myyvät ympäri maata rutiininomaisesti kadonneet matkalaukut, joita lentoyhtiöt eivät ole pystyneet vastaamaan omistajiinsa. Suosittelisin liittymistä Kolotibabloon ja Captcha2Cashiin, koska toistaiseksi he ovat aitoja maksuissaan jäsenilleen. Lisätietoja ansaitse rahaa verkossa virtuaaliassistenttina. Voit ansaita 25–100 dollaria tunnissa virtuaaliassistenttina.

Sinun on vain ladattava sovellus ja pidettävä sitä käynnissä.

Kuka tietää kuinka monta muuta otettiin? Jos bloggaaminen kuulostaa hyvältä sinulle, tutustu ilmaiseen 7 päivän sähköpostikurssini, jonka otsikko on: Vaikka kuka tahansa voi hakea ohjaajaksi, Chegg on erittäin korkeakouluopiskelijaystävällinen, mikä tekee tästä loistavan mahdollisuuden ansaita rahaa opiskelijana. Neliö on suosittu ja suhteellisen kustannustehokas vaihtoehto: Ben auttaa ihmisiä aloittamaan ja kasvattamaan omaa kirjanpitoyritystään online-kirjanpitokurssinsa avulla.

Tämän kysymyksen kysyin itseltäni odottaessani toisen lapseni olevan valmis tekemään siirron 9-5-vuotiaasta. Kun hakemuksesi on hyväksytty, Google alkaa näyttää mainoksia videossasi ja ansaita tuloja, jos kävijät ovat napsauttaneet. Voit odottaa tekevän Rs. Craigslist on ehdottomasti scrappiest suurimmista online-jälleenmyyntivaihtoehdoista.

Mitä virtuaaliassistentit tekevät? On paljon helpompaa löytää luotettavia tapoja ansaita rahaa verkossa oleskelupaikoistasi. Tässä on vain muutama tilaisuus työskennellä kotoa. Olen luonut ja myynyt kirjoja - 7 dollaria per e-kirja. Jos tiedät tehdä videota jostakin tai kuvaa jotakin tai jopa opetusvideon, voit ansaita videon ansaitaksesi ja ansaita siitä rahaa. Yksityinen kunto-ohjaaja ansaitsee mitä tahansa R: n välillä.

Koska näiden hakemusten kirjoittaminen voi olla vaikeaa, nämä yritykset kääntyvät usein lahjakkaiden apurahojen kirjoittajien puoleen.

Luo Verkkokauppa Pudottamalla Toimitus

Jos tämä kiinnostaa sinua, sinun on suoritettava tämä ilmainen sähköpostikurssi tietääksesi enemmän tavasta ansaita rahaa kotona. Heidän työnsä voi vaihdella sisällön kirjoittamisesta ja muokkaamisesta tutkimukseen ja tosiseikkojen tarkistamiseen. ”Se kääntää päät ja houkuttelee uutta yritystä kääntyessään kulmiin. Virtuaaliassistenttina työskentelet kotoa ja tarvitset vain tietokoneen ja Internet-yhteyden. ZipRecruiterin mukaan lastenhoitajan keskimääräinen tuntihinta on 28 dollaria. Suojaa itseäsi tekemällä asianmukaista huolellisuutta ennen kuin kirjaudut yritykseen. Uh, sen pitäisi saada pään kallistumaan.

Voit myös maksaa toimista, kuten sähköpostien lukemisesta, videoiden katselusta ja ostoksista kumppaneidensa kautta. Ensimmäisenä vuonna, kun Jessican perhe johti Amazon FBA -liiketoimintaa yhdessä ja työskenteli yhteensä alle 20 tuntia viikossa, he ansaitsivat yli 100 000 dollaria voittoa! Eri työskentelytavat sopivat eri ihmisille, joten jos työskentelet hyvin omalla tavallasi ja voit käyttää yleisiä teknologia- ja viestintäohjelmia, kuten Slack ja Google Drive, joita yritykset käyttävät; on todennäköistä, että kotona työskentelymahdollisuudet ovat sinulle. Tutustu Danielle-haastatteluni nähdäksesi miten se kaikki toimii ja ota hänen ILMAINEN mestarikurssinsa nähdäksesi, sopiiko tämä sinulle. Me kaikki tarvitsemme päivittäistavaroita. Ja vaikka budjetoit uusia laitteita, älä unohda ottaa huomioon hyvä kuulokemikrofoni - monet etätyöt vaativat niitä. Voit kokeilla Thinkificia (suositukseni parhaaksi verkkokurssiympäristöksi) auttaaksesi sinua luomaan oppitunteja ja jakamaan niitä suurelle yleisölle.

Tee sitten se komission puolesta tarjoamalla palvelusi vaihtoehtona matkatoimistoille. Laita tämä tieto toimimaan kotona (tai verkossa) ohjaajana. Heillä on ajoittain aukkoja eri maissa. Omat Ramsey-persoonallisuutemme Christy Wright opastaa sinut vaiheissa, kuinka ansaita rahaa tekemällä mitä rakastat hänen kirjassaan Business Boutique. Jotain on helpompaa löytää, jos olet selvä tavoitteistasi ja siitä, mitä haluat saavuttaa.

Alla on joitain sivustoja ja yrityksiä, jotka olemme päättäneet laillisiksi.

Kotona Töitä

Olen myös huomannut, että ansaitsen enemmän myyntiä suoraan henkilölle kuin kun käyn läpi kolmannen osapuolen alustan, kuten ThredUp tai Gazelle. Kuinka ansaita bitcoin: 5 yksinkertaista tapaa ansaita enemmän btc: tä, heillä on hyvä asiakastuki. Lisätietoja näistä ja muista mahdollisuuksista osoitteessa: Yhteyskeskukset joutuvat sitten palkkaamaan tai tekemään sopimuksia lisensoitujen vakuutusasiamiesten kanssa, "koska valtion lait säätävät, että vain lisensoidut edustajat voivat" myydä "vakuutuksia", Durst sanoo. Ja voit olla yksi heistä. Bloggaaminen on antanut minulle mahdollisuuden hallita taloustani ja ansaita enemmän rahaa.

Voit myös myydä joitain tuotteita ja myydä sitten näillä sivustoilla. On kuitenkin ongelma. Mitä oikein etsit? Mistä voit löytää tuottoisimman työn kotitöistä digitaalisen markkinoinnin asiantuntijoille? EBay-kaltaisten kauppapaikkojen avulla on entistä helpompaa päästä kohdemarkkinoillesi, sanoo USA: n rahaa säästävän blogin thesimpledollar kirjoittajan Trent Hammin mukaan. Muista, että sinun on ensin asetettava itsesi korkeatasoiseksi konsultiksi. Nautitko hausta verkosta? Nämä tehtävät maksavat yleensä 10–12 dollaria tunnissa ja kokeita koulutetaan.

Vierailet vain Ebates-verkkosivustolla ja napsautat sitä kauppaa, johon haluat tehdä ostoksia.

Liity Keskusteluun

Haastattelumme aikana hän selittää, kuinka tästä voidaan tehdä mahdollinen ura- tai sivutoimisuusvalinta. Ennakkomaksutettu matkakortti ilman kuluja vs. forex-kortti, nämä pisteet voidaan lunastaa Diners-eduista, kuten hotelli- / ravintolavarauksista ja klubeista. Hakeudu vain kahteen yritykseen, joita suosittelen artikkelissa Kuinka tulla verkkohaun arvioijaksi. Paras tie on sertifioitava National Tutorointiyhdistys ry: ssä. Kuitenkin monet Uber- ja Ola-kuljettajat ansaitsevat R: n.

Taloudellisen tutkimuksen analyytikko - GLO0002800

Sovellusten testaaminen vaatii taitoja. 01 perustuu tietokoneesi selaimessa katselemiesi mainosten pituuteen [noin 5–30 sekuntia]. Demat-tilin avaaminen demat-tilinpÄÄtÖs verkossa & aloita kaupankäynti 15 minuutin sisällä! Luotettava nopea Internet-yhteys on tietysti vaatimus pääsyyn tietokantoihin, joista työskentelet.

"Ihmiset, joilla on ilmiömäisiä tatuointeja, lävistyksiä tai vain erittäin mielenkiintoisia kasvoja, voivat saada tuhansia tekemään mainoksia, videoita tai yritystilaisuuksia", Birtles sanoo.

Mistä tulovirrasta et ole koskaan ennen kuullut, ennen kuin olet lukenut tämän viestin? Freelance-koodaus- ja ohjelmointityöt ovat suhteellisen helppoja saada ja ylpeillä korkealla tuntihinnalla. Tänään käytettävissä olevan automaation takia saatat pystyä suorittamaan työn kerran luotaessa pakattuja tietoja ja nauttimaan tarkistuksista, jotka tulevat tulevina kuukausina tai vuosina. Ehkä kortit, kutsut ja paljon muuta? Lue artikkeli, joka sisältää kaikki tarvitsemasi yksityiskohdat. Flebotomisti on henkilö, joka kerää verinäytteitä laboratoriotutkimuksia varten. Voit joko myydä valokuvia verkossa tai perustaa oman verkkosivustosi.

Call Center Work

”Vaikka olisitkin päättäväisesti tahallinen ostamistapojesi suhteen, sinulla on varmasti omaisuutta, jonka voit tehdä ilman: Ystävä tekee tämän paikallisessa ostoskeskuksessaan. Varmista vain, että myyt todella hyvännäköisiä valokuvia eikä vain joukko selfies-kuvia. Itse asiassa paljon rahaa.

Ja viettää vapaa-aikaa oppiaksesi artikkeleita parantaaksesi tietosi ja ansaitaksesi siitä myös rahaa. Oma blogi on erinomainen tapa potentiaalisille asiakkaille saada käsitys kirjoitustasi. Lue kuinka ansaitsemme rahaa. Kymmenen automatisoidun valuuttakaupan etuja, testauksen jälkeen tiedät, mitkä EA: t ovat parhaita tuloksia nykyisissä markkinaolosuhteissa. Rekisteröidy vain Trendsource-sivustolla ja aloita.

Kaunokirjoitus

Hoidat tavalliset toimistotehtävät (mutta oman kodin mukavuudesta), kuten vastaaminen sähköposteihin, tietojen syöttäminen, kokousten ajoittaminen ja kalenterien järjestäminen. Decluttr on erikoistunut viihteeseen (digitaalinen ja analoginen) ja kuluttajateknologiaan: Esimerkiksi tietojen syöttäminen vie hyvin vähän kokemusta; Jos et ole riittävän nopea, et ansaitse rahaa. 1 Antiikkien/keräilyesineiden kauppa Tunnetko tavaroitasi tietyntyyppisistä keräilykohteista? Voit seurata minua täällä.

Näin voit ansaita rahaa postikavereiden kanssa: Suosittelen erittäin suosittuja Quickbooks -yrittäjiä. Rikastu-nopea -järjestelmät rikastuvat vain yhdeltä: Tutustu verkkosivustoon referenmehappy. Usein he eivät tarvitse joku kokopäiväistä, vain muutama tunti kuukaudessa. Vaikka jotkut tarvitsevat kandidaatin tutkinnon, tärkein vaatimus kääntäjille on tietysti sujuvuus ainakin kahdella kielellä.

Jos sinulla on taito käyttää sosiaalisen median alustoja, kuten Facebook ja Instagram, voit ansaita elantonsa auttaa yrityksiä tavoittamaan, kiinnostamaan ja mainostamaan tuotteitaan sosiaalisen median markkinoinnin kautta. Nämä ovat todellisia tapoja ansaita rahaa kotoa. Jos olet rakentanut asiakaskunnan, voit alkaa tehdä hiuksia ja kynnet kotoa. Tietysti jokaisesta laillisesta työstä kotona, töissä on ton huijauksia. Voit lähettää niin paljon esseitä kuin haluat myydä, ja kolmen tai viiden päivän kuluessa saat tarjouksen hyväksymästään tarjouksesta. Tämä on täydellinen työ sinulle.

  • Tuhannet diagnostiikkakeskukset ympäri Intiaa tarjoavat nyt verinäytteiden keräämistä kotona.
  • Aloittaminen ei vie paljon.
  • Lue kuinka tulla virtuaaliassistentiksi ja työskennellä kotoa.
  • Monet äidit, joilla ei ole aikaa tehdä kotitekoisia ruokia leipomotuotteisiin ja juhliin, sekä perheet, jotka haluavat lomajuhlia ilman vaivaa.
  • Mainosta palveluitasi Craigslistissa tai paikallisessa musiikkikaupassa.
  • He veloittavat jonkin verran mainostajilta tuotteensa tai palveluidensa mainostamisesta ja maksavat meille käymästä mainostajasivustoilla.

Hakukone/sosiaalisen Median Arvioija

Verkkovaihtoehdoilla, kuten Etsy ja eBay, potentiaaliset markkinat ovat maailmanlaajuiset, mutta samoin kilpailu. Soita alueesi parempaan yritystoimistoon selvittääksesi, onko yritystä vastaan ​​tehty valituksia, ja tee online-haku yrityksen nimestä. 00 heti.

Tämä voi olla hienoa, jos haluat työskennellä kotoa, mutta haluat myös työskennellä normaalia työtä.

Nimeä Yritys

Jos sinulla on pätevyys, voit lähestyä jokaista kaupunkiasi ja jokaista yliopistoasi ja hakea osa-aikaista tiedekunnan jäseniä. Työnantaja maksaa tavaroista. Pidätkö kauniista kuvista? Saatat ajatella, että Airbnb: tä ei voida tehdä kotona. Paitsi, että ne voivat jopa auttaa sinua jäämään eläkkeelle paljon aikaisemmin päivätyöstäsi, jotta voit työskennellä omalla ajalla ja omassa tahdissa. Ohjelman puitteissa Amazon palkkaa osa-aikaisia ​​ja freelancereita tekemään hajua offline- ja online-tehtävissä. Terveydenhuollosta vähittäiskauppaan tarvitaan jonkun tekemistä. Se on helppoa yhdelle.

Jos näin on, sinulla on paljon mahdollisuuksia ansaita rahaa suorittamalla online- ja puhelintutkimuksia. Sovellus sovelluksen luomisessa on hieno, että voit tehdä sen ehdoillasi, ajallaan, kun olet kotona. Lisäksi freelancerina työpaikkojen saaminen ei ole vaikeampaa kuin normaalin työn saaminen. Joka viikko skannaat kaikki ostoksesi ja siirrät tiedot. Google "työskentele kotona" ja saat miljardeja - tosissaan - tuloksia. Tarvitset vaaditun työn suorittamiseen tietokoneen, joka täyttää puhelinkeskuksen ohjeet, kuulokkeet, Internet-yhteyden ja lankapuhelimen. Henkilökohtaisesti uskon, että mikrotehtävät on laiminlyöty osa-aikatyö.

Kun kirjaudut, Swagbucks antaa sinulle 10 dollarin bonuksen aloittamiseen. Toinen sana ”aamiaisessa” on yhtä tärkeä kuin ensimmäinen. Sekin on siistiä. Voit muodostaa yhteyden asiakkaiden kanssa melkein mihin tahansa online-tehtävään, mukaan lukien freelance-kirjoittaminen, graafinen suunnittelu, tietojen syöttäminen, asiakaspalvelu, tietokoneenkoodaus, käännös ja juridiset palvelut. Voit ansaita rahaa kerättäessä roskien parkkipaikoilta kaupallisten kiinteistöjen hallintayhtiöille. Jos niin, niin T-paitojen suunnittelu ja myynti voisi olla hieno tapa ansaita rahaa kotoa.

Bed and Breakfast: myydä tilaa kotisi

Hiljainen työtila ja nopea, erittäin tarkka kirjoitustaido eivät ole neuvoteltavissa olevia vaatimuksia. Meillä kaikilla on jotain sellaista, joka vain makaa ympäriinsä ja auttaa meitä ansaitsemaan rahaa kotoa Fat Lama -nimisen erittäin siistipalvelun kautta. Voit vain ilmoittautua täällä, ladata koulutuspaketti, joka ei sisällä vain blogointia, vaan kaikki osa-aikaiset työpaikat ja alkaa ansaita kaikista töistä. Jos onnistut, he muistavat sinut seuraavan kerran, kun he matkustavat kaupunkisi läpi. Bloggaaminen ei ole vetoomus toimitukseen New York Timesille.

Loin Making Sense of Cents noin seitsemän vuotta sitten, ja siitä lähtien olen ansainnut yli 4 000 000 dollaria blogiini ja yli 1 500 000 dollaria juuri vuonna 2019. Myynti Etsyllä ei ole helppoa, mutta oikein tehty voi tuottaa huomattavia tuloja. Myynti Amazonilla (FBA-ohjelma) Jos pidät ostoksista ja etsit paljon, sinun kannattaa ehdottomasti harkita Amazonin FBA-ohjelmaa. Lue lisää saadaksesi tietoa mielenkiintoisista tavoista ansaita rahaa kotona. Sen sijaan katsokaa muita, jotka ovat kulkeneet tietä ja oppineet kovan tietä mitä tehdä - ja mitä ei tehdä. Tämän työn, jota joskus kutsutaan ”etäkäytettävyystestaukseksi”, mahdollisuudet voivat olla rajalliset. On tärkeää haastaa tavoitteet lyhyellä ja pitkällä aikavälillä. Erinomaisen työpaikan verkkosivuston valitseminen ja työhälytysten asettaminen lisää todennäköisesti hyvää työtäsi kotikoodauksesta tai ohjelmointityöstä.

Kuinka Siirtyä Tiimisi Etätyöhön

Tällä sivustolla on korkein luokitus TrustPilotissa kaikista tutkimussivustoista, samoin kuin A-luokitus Better Business Bureau -sivustolla. Parasta on se, että sänkyä käyttävät ihmiset maksavat todennäköisemmin enemmän kokemuksesta. Listatimme sen myytäväksi 130 dollarilla ja se myi! Se riippuu myös mallistasi, teetkö yhden valmennusta vai ryhmävalmennusta? Tarvitset vain jonkin toisen asteen jälkeisen koulutuksen, sovellettavan kokemuksen ja rakentamasi ja hallinnoimiesi onnistuneiden sivustojen portfolion. Jos luet edelleen tätä artikkelia, kertoimet ovat, että joku olisi maksanut sinulle yli 100 dollaria jostakin laadultaan vastaavasta (tai toivottavasti paremmasta). 25 Jalokivikauppa Älä koskaan unohda Tupperwarea - jos sinulla on koruja, joita et enää halua tai halua, yritä järjestää juhlia myydäksesi niitä, Jones sanoo.

Jos et voi tai et halua vuokrata omaa kotiasi, voit silti ansaita rahaa Airbnb: n kautta.

Lyhyet Tehtävät

Kokkeille maksetaan suoraan sivuston kautta, joten käteistä ei koskaan vaihdeta. Julkisen palvelun kääntämistöihin tarvitaan myös julkisen palvelun tulkkauslain tutkintotodistus, julkisen palvelun tulkkien kansallisen rekisterin lupa ja rekisteröinti hyväksytyssä tulkkauslaitoksessa. Myynnissä on parempi käydä korkeatasoisen B2B-yleisön jälkeen, joka voi pudottaa 5 000 dollaria hatun pudotuksen sijaan, kun yleisöllä on vähemmän rahaa. Teknisesti et ansaitse rahaa, mutta saat rahaa takaisin (rahat takaisin) ostoista, jotka olisit kuitenkin tehnyt. Kotityöpaikkojen tyyppi: Voit tarkistaa suositut työportaalit, kuten todella, Quikr, TimesJob, Naukri jne. Yksi syy siihen, että kotiyritykset ovat niin suosittuja, on, että ne vaativat usein hyvin vähän investointeja.

Työskentele Kohderyhmien Kanssa

Transkriptionistit, jotka ansaitsevat eniten, erikoistuvat lääketieteelliseen tai lailliseen transkriptioon. Lisäksi työluettelot ja työnhaut ovat melko hankalia, ja työmahdollisuudet ovat entistä kilpailukykyisempiä. Sen sijaan, että laittaisit sen luottokortille, he voivat mennä Lending Clubiin ja ottaa henkilökohtaisen lainan paljon alhaisemmalla korolla. Yritykset maksavat sinulle 1–2 dollaria 2 000 kapteenin ratkaisemiseksi. Kokopäiväiset ja osa-aikaiset työt, jotka vaativat sinua toimistossa fyysisesti, ovat vähitellen lopettamassa toimintansa ja muuttumassa vähemmän merkityksellisiksi. Etkö ole hyvä kirjailija? Olen kuratoinut seuraavan 60 laillista tapaa ansaita rahaa talosi ulkopuolella.

Sinun on rekisteröidyttävä verkossa ja kelvollisuus kelpoisuuden suorittamisen jälkeen. Verkkosivusto yhdistää opiskelijat tutoreihin, jotka pystyvät työskentelemään kotitietokoneellaan. Nämä pyrkimykset eivät kuitenkaan ole ilman ansoja ja haasteita, joten tarkistamme muutamia asioita, joita sinun tulisi välttää ennen kuin katsomme joitain oikeutettuja tapoja ansaita rahaa kotoasi. Sain mielelläni työpaikan, koska se maksoi hyvin ja oli sillä, mitä luulin olevani uraportailla.

Kotiin työskentelevien yrityskehittäjien ZipRecruiterin mukaan keskimääräinen vuosipalkka on 71 148 dollaria. Entinen opettaja tai kouluttaja, kuka tahansa jolla on erityistietoa tietystä aiheesta, tai joku, joka löytää iloa auttaa muita oppimaan, tuntuu täyttyneen työskennellystään ohjaajana. Paras osa blogin perustamisesta on, että se voi johtaa huomattaviin tuloihin.

Toimia Lapsenvahtina

Vaikka työlle on valtava kysyntä, työntekijöitä on myös paljon ympäri maailmaa. Opetusohjelmani avulla on erittäin helppo aloittaa blogi. Kaivostoiminta, kauppa ja työskentely hana-alueilla. Tässä on joitain suosikkisivustoni ja tuotteitasi, jotka voivat auttaa sinua: Voit ansaita keskimäärin noin 25 dollaria tunnissa postikavereiden kanssa. Toinen tuottoisa tutorointivaihtoehto on StudyPool, jonka mukaan voit tehdä täällä enemmän kuin muut tutorointisivustot alhaisempien palkkioiden ja palkkioiden vuoksi. 95 kuukauden ajan. Ansaitsetko rahaa työskentelemällä kotoa?

Valitse toimiala. Voit tarkistaa sivustot, kuten Wiziq, Tutor India, TutorCity. Sinun on seurattava heidän rekrytointisivua hakeutuakseen.

”Kerran viikossa, hän menisi jonkun taloon valmistamaan kotitekoista ateriaa perheelleen, sitten tekemään kaikki astiat ja siivoamaan. Sähköyhtiö pg&e maksaa 65 miljoonaa dollaria väittäensä väärentäneen tietueita. DeWitt muuttaa vanhojen televisioiden ja videonauhureiden pelastetut osat taiteellisiksi kaulakoruiksi, korvakoruiksi ja figuureiksi. Aloittaminen on neljä perusvaihetta: Mitä tulee sellaisten toimitusten muokkaamiseen, joiden avulla voit ansaita rahaa kotoa, palkkaamalla johtajat etsivät usein osoitettuja editointitaitoja tai erikoisalaa. Ajattele toimiston yleisimpiä nimikkeitä: Yritykset haluavat varmistaa, että niiden verkkosivustot ovat intuitiivisia ja helppo navigoida.