Työskennellä Kotona

Esimerkiksi wellness-valmentaja voi keskittyä erilaisiin sellaisiin asioihin, kuten juomaongelmiin, kunto-ongelmiin ja niin edelleen. PPC-konsultti auttaa hallitsemaan maksettuja mainoskampanjoita ja päättämään, mikä verkko (Google/Bing/jne.) Opi kuinka perustaa oma verkkosivusi ja ansaita rahaa verkkomainonnan kautta, miten voit muuttaa roskakorisi rahaksi eBayssa ja kuinka voit tulla kotiyritykseksi tarjoamalla palvelun tai luomalla tuotelinjan. Kokemuksestasi riippuen voit ansaita jopa 1 000 dollaria kuukaudessa/asiakas. Ubiqus etsii yhdysvaltalaisista asukkaista kotiin tehtäviä transkriptioita. Ei paha päivä kovaa työtä, eikö niin? Voit myös estää kaiken markkinointimateriaalin vastaanottamisen Bonnieriltä alla kuvatulla tavalla.

Amazon mTurk - Lue Amazon mTurk Review - avoinna ympäri maailmaa, mutta et voi saada rahaa käteisellä, ellet ole Yhdysvalloissa - sinun on valittava raha Amazon-tililtäsi. Lisäksi ajanhallinnan hallitseminen on välttämätöntä, koska ansaitset enemmän rahaa enemmän kirjoittaessasi. Missä tahansa on keittiö ja työvälineet, voit luoda työtilan. Sinun on oltava jonkin näistä palkattavista valtioista asukas, mutta voit työskennellä mistä tahansa: He haluavat ymmärtää paremmin potentiaalisia asiakkaita, jotta he voivat parantaa tuotteita ja kohdistaa yleisönsä paremmin. Tätä varten he todella maksavat ihmisille tutkimuksista. Brainfuse - Lue Brainfuse Review - avoin Yhdysvalloille, et ole varma muista maista. Jokainen työntekijä toimii etäyhteydessä ja voi tuottaa jopa 20 dollaria tunnissa. Jos olet luonnollinen flirtti, jossa jatkuu vahva romantipeli, miksi et auttaisi muita ihmisiä aloittamaan rakkauselämänsä?

Työtehtäväsi sisältää tulevien ja lähtevien puhelujen ottamisen. Ajattele toimiston yleisimpiä nimikkeitä: Alorica tarjoaa etäasemia kotiasiamiehille, jotka tarjoavat asiakaspalvelua puhelimitse ja chatin kautta. Tiimin jäsenet, joilla on vuosikymmenten etätyöntekijöiden asiantuntemus, tuovat arvoa asiakasohjelmiin ja johtavat niitä. Ei kauan sitten odotin toista lastaani ja epätoivoisesti jättävän 9–5-vuotiaani jotain riittävän joustavaa kiertääkseni lapseni aikataulua, mutta en tiennyt mitä tehdä. Päätoiminen + edut. Bloggaaminen ei ole vetoomus toimitukseen New York Timesille. Ero ja kauppa, lisäksi, vaikka valitset varhaisen tulon tai päiväpäivän kaupankäynnin strategiat, riskisi hallitseminen on välttämätöntä, jos haluat vielä olla rahaa pankissa viikon lopulla. Sijoitusaste on 91%, joten se on korkein freelance-teollisuudessa.

 • Voit esimerkiksi lähettää henkilön nimen ja sähköpostiosoitteen sähköisen kortin lähettämistä varten; tai jos tilaat lahjan verkossa tai offline-tilassa ja haluat lähettää sen suoraan vastaanottajalle, saatat lähettää vastaanottajan nimen ja osoitteen.
 • Jotkut meistä haluavat lieventää talouttamme hiukan ylimääräisillä käteisvaroilla.
 • Sseko-kumppanina saat jakaa Ssekon tarinan ja myydä korkealaatuisia kauniita tuotteita.

Sosiaalinen

Minulla on tämä sivusto edellä luettelossa ”hakukoneiden arviointi”, mutta luettelen heidät myös tähän, koska he palkkaavat myös ihmisiä “väkijoukkojen työntekijöiksi” suorittamaan lyhyitä tehtäviä. Verkkokehitys voi vaatia pitkiä tunteja tietokoneen näytön edessä, ja monet kotona työskentelevät kokevat parittomia aikoja vastatakseen asiakkaiden vaatimuksiin ja uuvuttaessaan. Bookmindersin työntekijöille tarjotaan mahtavia koulutus- ja urakehitysohjelmia. Ei kokemusta. Löydä mikä sopii sinulle parhaiten pitämään sinut järjestäytyneenä ja tehtävissä. Voit kysyä henkilökohtaisia ​​tietoja, jotka Bonnier on kerännyt sinusta, tai muista tavoista korjata näiden tietojen tosiasiavirheet lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen privacy @ bonniercorp.

Siksi niin monet yritykset etsivät nykyään palkata sosiaalisen median johtajia. Sinun on todennäköisesti esitettävä haluamasi projektiisi tai keikkoihin liittyvä työsalkku, joten varmista, että sinulla on yksi kätevä asia ennen hakemusta. Tämä suuri hotelliketju palkkaa säännöllisesti kotona tekeviä varausasiamiehiä useissa Yhdysvaltojen osavaltioissa. Palkka riippuu tyypillisesti ajasta, jonka oikolukija pystyy sitoutumaan, ja heidän kokemuksestaan.

Asiantuntijapalvelut (kirjanpito, Käännös Ja Verovalmius) Toimivat Kotona

Etsitään freelance-web-suunnittelijoita tai pieniä suunnittelusstudioita, joilla on kokemusta verkkokaupasta ja jotka tuottavat pakkauksia. Se auttaa, jos pidät myös viinistä. Opiskelijoille on tarjolla yhä enemmän mahdollisuuksia etäopiskella.

Maksu tapahtuu Paypalin kautta. Gramlee - Sillä on satunnaisia ​​aukkoja etäkorjajille/toimittajille. Keskimääräinen palkka on 9 dollaria. Tarjoamasi musiikkityylin mukaan hinnat voivat olla yhtä perustasoa kuin 100 dollaria pop-levyltä tai jopa 1000 dollaria yritystöihin. ”Lyhyt tehtävä” -sivustot ovat yleensä hyviä vain lisärahalla. Suorita white-hat SEO -työt asiakkaillemme. Voit ansaita enemmän rahaa pitämällä poissa vanhoista artikkeleista, jotka suosittelevat verkkokyselyjä, kuponkien keräämistä, lastenhoitoa tai virtuaaliassistenttia. Työskentelemällä suoraan asiakkaan kanssa päätät molemmat maksuaikataulusta, jos työ toistuu.

Hakuprosessin valmistuminen voi kestää 1-3 viikkoa. Voit maksaa kerran viikossa Paypalin kautta. Rakastatko kohtuuhintaisia ​​muotieteen koruja, rakastat pitää hauskaa, rakastat tunnustusta ja haluat ansaita tuloja? TutaPoint on online-tutorointiyritys, joka palkkaa etäohjaajia työskentelemään opiskelijoiden kanssa videopuhelun kautta. Ja jos käytät Ways To Wealth-yksinoikeuslinkkiä, saat 50 prosenttia alkuperäisestä hinnasta, joka on 7 dollaria.

 • Mutta löysin pian ystävän.
 • Suora talletus tai maksukortti ovat käytettävissä maksutapoja.
 • Monet verkkosivustomme tarjoavat keinoja tarkistaa ja päivittää henkilökohtaisia ​​tietoja, jotka olet antanut kyseiselle verkkosivustolle.
 • Kun työskentelet toimistossa, voit kysyä pomoltasi tulevan esityksen yksityiskohtia, kun näet hänet yrityksen keittiössä.
 • Suurin osa alla luetelluista on matalamman palkkauksen omaavia sisältösivustoja.

Säästäjien Parhaat Ja Huonoimmat Metrot Vuonna 2019, Sijoittui

Työskentele tämän yrityksen mysteeriostajana ja ansaitse 0 dollaria. Quicktate palkkaa freelance-urakoitsijoita kirjoittamaan monenlaisia ​​projekteja. SimplyFun - eikö olisi hauskaa pelata elantonsa puolesta? Onneksi nykyään on olemassa useita täysin laillisia tapoja ansaita rahaa kotoa, vaikka et olisi tarpeeksi onnellinen työskentelemään yrityksessä, joka antaa sinun tehdä etätyötä. Esimerkiksi crossoverilla on jatkuva tarve QA-testaajille ympäri maailmaa. 99 Dollar Social palkkaa sosiaalisen median sisällön asiantuntijoita. Tämä on loistava luettelo kotona olevista töistä aloittelijoille. Yksi alueista, joilla robotti ohjaa, tarvitsee edelleen apuamme, on hakukoneissa.

Clickworker

Yhtiöllä on säännölliset aukot teknisille virkoille, kuten kehittäjille, vuosipalkalla 60 000 dollaria. Suoritusjuoksijana autat ihmisiä suorittamaan tehtäviä koko päivän ajan, joita heillä ei muuten olisi aikaa tehdä. Kaikki alla mainitut yritykset palkkaavat eri maissa, mutta kaikki nämä lailliset kotitöistä tehdyt työpaikat eivät tällä hetkellä palkata.

Osa-aikainen, sopimus. Kokopäiväiset ja osa-aikaiset roolit ovat saatavilla. Toinen sivutyö, joka on melko joustava ja maksaa hyvin. Olen ollut jäsen vuodesta 2019 ja voin taata yritykselle. Se on helpompaa kuin luulet! Voit liittyä 99 dollarilla ja ansaita jopa 31% palkkiota henkilökohtaisesta myynnistä. Kymmenillä sivustoilla on luettelo puhelinkeskuksen edustajien avoimista työpaikoista, mukaan lukien Upwork.

FlexJobsilla on pieni kuukausimaksu - ei prosenttiosuus - ja vastineeksi he tarkistavat kaikki työmahdollisuudet, jotta voit alkaa ansaita rahaa heti. Kenelle se sopii: Voit myös etsiä chat-agenttityöpaikkoja työpaikoilla, kuten Upwork, todellakin ja FlexJobs. Arvostelu - avoinna Yhdysvalloille. Jos sinulla on intohimoasi, josta olet intohimoinen, tai aihe, josta tunnet paljon, ala kertoa siitä ihmisille. Tämä yritys on tarjonnut kotona töitä jo pitkään ja on usein avannut. Yliopistojen, sairaaloiden ja voittoa tavoittelemattomien järjestöjen on usein haettava apurahaa. Mutta jos olet vasta aloittamassa ja haluat vakaampia tuloja, voit tutustua Android Jobs- tai Core Intuition -sovelluksiin (iOs/Mac) mobiilisovellusten kehittämistöihin tuntihintaan tai projektiperusteiseen maksuun.

 • K12 tarjoaa opetusmahdollisuuksia digitaalisen oppimisalustan kautta.
 • Jos niin, on online-työntekijöiden alarako, jonka päätavoitteena on ratkaista asiakkaiden ongelmat.

Veron Valmistaja

Ei ennakkokustannuksia tai taustatarkastuksia. Skyword yhdistää freelance-kirjoittajat tuotemerkkeihin, jotka tarvitsevat sisältöpalveluita. Palkka ja muut yksityiskohdat ovat kääreissä - työntekijöiden on allekirjoitettava NDA, joten on vaikea löytää monia yksityiskohtia verkosta. VA-työpaikat ovat täydellinen työ kotona töistä kiireisille ihmisille, joiden on ehkä jouduttava lopettamaan työnsä heti ilmoituksella (tai joilla on hyvin satunnaista saatavuutta).

Liity Work at the Home -yhteisöön

Työskentele yrityksesi mukavasti kotona, juhlia ystävien kanssa, järjestä messuilla tai käytä sosiaalisen median taitojasi. Vaikka sinulla ei ole opettajan tutkintoa tai todistusta, voit silti ansaita rahaa verkko-ohjauksessa. Oikeudellisella alalla on laaja valikoima työpaikkoja. Ansaintapotentiaali on alle 100 000 dollaria vuodessa. Vuonna 2019 perustettu Equivity on 100%: n virtuaalinen yritys, jossa kaikki työntekijät työskentelevät etäyhteydessä. Kuinka paljon freelance-kirjoitustyöt maksavat?

Kumppanin Kanssamme

Mutta kotona työskentely osoittautui paljon haastavammaksi kuin kuvittelin. Asiakaspalvelutehtävät olivat yksi ensimmäisistä legitilaisuuksista, joita verkossa oli saatavilla. Bloggaaminen on yksi passiivisten tulojen suosikkimuodoistani. Lisäksi, jos vietät aikaa esimerkiksi selailuun Internetissä tai selaat loputtomasti puhelimellasi, voit myös kokeilla heitä.

Kokoaikaisen työntekijän tyypillinen palkka on välillä 60 000–700 000 dollaria vuodessa. Tarjoamme lisätuloja, kannustinmatkoja ja bonuksia. Työskenteletkö jo yhdessä hakuarviointiyrityksessä? Voit valita oman työaikataulun, mutta kaikki tunit perustuvat Pekingin aikatauluun.

Aivan kuten sinun tulee VA: ksi tai freelanceriksi, sinun on verkotettava ja markkinoitava itsesi potentiaalisille asiakkaille. Jos et halua uraa ja haluat vain ansaita ylimääräistä rahaa, on olemassa useita verkkosivustoja, joissa voit aloittaa transkription arkipäivän perusteella. Voit maksimoida ansiosi sarjakuvaajana noudattamalla näitä vinkkejä.

Kuitenkin, kun monet aluksi astuvat vapaiden kirjoitusten työmarkkinoille, heillä ei ole aavistustakaan siitä, mitä he tekevät.

Ohjelmoija

Se on… kun tiedät mistä etsiä. Normaalimaksu kuukaudessa olisi 14 dollaria. CareerStep-kurssit eivät ole halpoja (ne alkavat 2 999 dollarista), mutta ne tarjoavat sekä maksusuunnitelmia että alennuksia armeijan puolisoille. Yrityksen koosta ja tarvittavan työn määrästä riippuen voit laskuttaa jokaiselta asiakkaalta 200–10 000 dollaria kuukaudessa, sanoo freelancereiden verkkosivusto Upwork. Jos olet etsinyt laillista osa-aikatyötä kotitöistä, nyt on hyvä aika olla markkinoilla. Ilman epäpuhtausindeksi, hyppäät koodin sisään ja pääset pois. 07 Verkkokoulutus Dougal Waters/Getty Images Saatavilla olevat online-koulutuksen työpaikat kattavat nyt laajan valikoiman ehdokkaiden tutkintoja; kaikkea erittäin kokeneista opettajista, joilla on maisterin tutkinto ja opetustodistukset, korkeakouluopiskelijoihin, joilla on tutor-ohjeet.

Tässä tehtävässä työskentelet itsenäisenä urakoitsijana. Tärkeintä on olla pysyvä ja ammattitaitoinen. Tutustu tähän, mitä FlexJobsilla on sanottavaa Xeroxin etätyötöistä.

Osallistu pilkkoavaan tuomaristoon; saat 5 dollaria. Saatamme myös kieltäytyä käsittelemästä automatisoituja, toistuvia, järjestelmällisiä tai epäkäytännöllisiä pyyntöjä tai jotka saattavat vaarantaa muiden yksityisyyden. Olemme tehneet paljon työtä varmistaaksemme, että kaikki tämän oppaan tiedot ovat oikeita. Mene tänne ladataksesi kopion. Ensimmäisen vuoden opettajien keskipalkka on 30 000–40 000 dollaria. Sinun ei myöskään tarvitse erikoistuneita tutkintoja virtuaaliassistentin liiketoiminnan aloittamiseksi. Jokainen listaus selittää kuka voi hakea, maksaa tiedot ja muut asiaankuuluvat tiedot, jos löysin sen.

Tietojen Syöttö Kotona

Swagbucks - Lue Swagbucks Review - avoinna Yhdysvalloille, Iso-Britannialle ja Kanadalle. Olemme Denverissä, CO: ssa toimiva, täyden palvelun transkriptioyritys, jolla on laki-, lainvalvonta-, lääketieteellisiä, taloudellisia ja yleisiä transkriptioasiakkaita kaikkialla Yhdysvalloissa. Nyt hän ansaitsee yli 200 000 dollaria vuodessa pelkästään kirjoittamisesta. Sinulla on myös mahdollisuus ansaita mentorointipalkkioita. Kun Magic Ears keskittyy vähentämään heikommassa asemassa olevien lasten koulutuskuilua Kiinassa, se yhdistää maailmanlaajuisen luokkahuoneen edullisten 1-4 online-englanninkielisten oppimisohjelmien kautta.

Purduen Yliopisto

Jos opit nyt rakentamaan ohjelmistoja, voit työskennellä kenelle tahansa pienestä käynnistyksestä valtavaan yritykseen, yleensä paljon vapautta ja omien aikojenne aikana, jolloin se on täydellinen työ kotona -mahdollisuudesta. Hanki palkka 4–12-vuotiaille tutorille lapsille tämän Peking-yrityksen kanssa. Lakisäännökset voivat yleensä veloittaa enemmän, koska se on erikoistuneempi ala. Oletko tarpeeksi kärsivällinen puhdistamaan ja muokkaamaan lemmikkejä? Työskentelyyn tarvittavat asiakirjat liittyvät lääketieteen, biotieteiden, tekniikan ja tekniikan aloihin. He ovat brändin suurlähettiläitä, ja heille maksetaan palkkaa tehdä salaista "suusta suuhun" mainontaa. On sivustoja, joihin voit kirjautua ja jotka maksavat sinulle arvostelujen kirjoittamisesta - jotka vaihtelevat siitä, että jätetään arvosteluja muille sivustoille tuotemerkkitutkimuksen tekemiseen ja heidän tuotteensa arviointiin, mutta molemmilla tavoin kotona suoritetun työn kirjoittaminen on helppoa tapa tehdä nopea buck.

Jos olet kiinnostunut ansaitsemaan vakavia rahaa transkriptionistina, mene Janetin nelipäiviseen transkriptio-ohjelmaan ILMAISEKSI, joka opastaa sinua kehittämään intohimosi kokopäiväiseksi työksi. ”rakas päiväkirja…” - hyvin hoidetun päiväkauppaa koskevan lehden merkitys. Uusi tutkimus kattoi keskiviikkona Harvard Business Review -lehdessä - siinä tarkasteltiin työstä mistä tahansa tapahtuvan politiikan vaikutuksia Yhdysvaltain työntekijöihin. Yhdysvallat, Etelä-Amerikka ja Eurooppa. Tämän yrityksen kanssa työskentelet kotoa transkriptorina, joka muuntaa lyhyitä äänitiedostoja. Jos näin on, yritä vuokrata ne ihmisille, jotka voivat käyttää niitä. Alkuinvestoinnin yhteydessä franchising voi tarjota valmista yritystä, jolla on tuotemerkkitietoisuus, järjestelmä ja alue, kertoo WorkAtHomeSuccessin perustaja Leslie Truex.

Mitä enemmän kiirehdit tämän työn kanssa, sitä enemmän voit ansaita. Ja toisaalta, ne, jotka haluavat työskennellä kotona, saavat entistä tuottavampia mahdollisuuksia. Lisää tavaraa, tässä vaiheessa voit siirtyä asetuksiin ja valita kaupan määrät, kaupankäyntitavan, käytetyt indikaattorit ja minkä omaisuuden avulla robotti voi käydä kauppaa. Muotityylistiksi tuleminen on monille unelma. Jos et löytänyt etsimääsi tietystä kategoriasta, muista napsauttaa sinivihreäluokan otsikkoa saadaksesi lisää työluetteloita. Ne vaativat yli 3 vuoden kirjanpitokokemuksen. Työskentele kotona pisteyttämällä opiskelijoiden esseitä kirjoituspisteille! Vaikka on vaikea löytää tarkkaa palkkaa puhelinkeskuksen edustajille, jotka työskentelevät kotona, Glassdoor. Ansaitse 1 dollarin välillä.

 • Cabin stylisttinä ansaitset tuloja myymällä ohjaamon suunnittelijakokoelmia kotona olevien pop-up-kauppojen ja henkilökohtaisen verkkosivustosi kautta.
 • Tämä on loistava tapa löytää laillisia kotipalveluita ilman huijauksia huijausten käsittelystä.
 • Selvitä missä kiinnostuksen kohteesi sijaitsevat ja mitkä näistä kotipalveluista (tai yrityksistä) saattavat olla sopivia sinulle.
 • Tarvitset vain profiilin luomisen houkuttelevalla videoesittelyllä ja tarttuvalla kuvauksella.
 • Voit työskennellä oppaan kanssa Vaavan kanssa.
 • Työskentelet virtuaaliassistenttina Timeetcin kanssa, joka käsittelee järjestelmänvalvojaa, sähköposteja, tapaamisasetuksia ja muita tehtäviä.
 • Vaikka tämä työ ei ole puhelinta, joudut ehkä toisinaan keskustelemaan asiakkaiden kanssa puhelimitse.

Aloita Vauvojen Vuokrausyritys

Heroes @ Home -ohjelman kautta palkkaamme päteviä veteraaneja ja armeijan puolisoja kotona työskentelymahdollisuuksiin. Kokopäiväisille työntekijöille on saatavana sairausvakuutus ja 401 kt: n suunnitelma. Avain onnistuneen uran aloittamiseen freelance-kirjoittajana on oikean markkinaraon valitseminen. Siirrä kahden ja kolmen henkilön väliset neuvottelupuhelut, joissa keskustellaan eri aiheista lääkkeistä, rahoitussuunnittelusta maanviljelyyn Itä-Aasiassa. On hyviä uutisia jokaiselle, joka etsii hyviä osa-aikaisia ​​töitä kotoaan: Voit työskennellä niin paljon kuin haluat. Laadukas verkkosivusto myy noin 30-kertaisesti kuukausitulonsa. Jotkut kotona toimivat huijausyritykset väittävät olevan laillisia transkriptio-töitä - mutta hakemuksen yhteydessä sinua hylätään ja rohkaistaan ​​ilmoittautumaan transkription varmennuskurssille, joka maksaa pari sataa dollaria.

Suunnitellessasi sen niin kauan kuin ihmiset jatkavat ostamista, ansaitset rahaa joutumatta tekemään enää työtä. Käytettävissä olevat työpaikat riippuvat kokemuksestasi ja taidoistasi. Joustavat työpaikat, kuten osa-aikaiset ja etätyöt, voivat myös auttaa vähentämään stressiä ja parantamaan terveyttä. Se tukee yli miljoona kotiopetettua opiskelijaa.

Tililläsi on oltava vähintään 25 dollaria maksaaksesi, ja voit valita postitetun sekin, pankkisiirron tai Paypalin. Kirjailijoiden ja toimittajien ilmoittama keskimääräinen hinta on 30–40 dollaria tunnissa. Täytä tämä lomake saadaksesi lisätietoja. TeleReachilla on A + -luokitus Better Business Bureau -järjestön kanssa. Vaikka palvelusi luetteloiminen Care. Ansaitsemasi rahasumma riippuu osittain siitä, mitä käännät.

Tutor ESL Camblyn kanssa

Yritykset, jotka myyvät mitä tahansa tuotetta, jossa on työosat, saattavat tarvita teknisen tuen edustajia auttamaan asiakkaita, joilla on ongelmia tuotteen käytössä. Nämä alustat kasvavat räjähdysmäisesti, ja uusia syntyy jatkuvasti. Älypuhelimien ja mobiililaitteiden maailmassa on aina tilaa enemmän sovelluksia, joten tämän urakehityksen näkymät ovat positiiviset myös vuoden 2019 jälkeen. Tutorointituntien lisääminen tai verkko-ohjauksen yhdistäminen toiseen luettelossa olevaan vaihtoehtoon voi auttaa sinua luomaan kokopäiväisen palkan kotona. Tehtäviin voi kuulua käytännöllisesti katsoen mitä tahansa hallintotehtäviä, joista voit ajatella - mukaan lukien sähköpostien käsittely, kirjanpito, myynnin loppuun saattaminen, asiakaspalvelu, verkkosivustojen muokkaaminen ja paljon muuta.

Jätä Kommentti

Tai ninja-soturi asiasta. Oman verkkosivustosi rakentaminen on melko helppoa, jos käytät monia ilmaisia ​​verkko-opiskelu mahdollisuuksia. On olemassa joukko muita yrityksiä, joilla on samanlaiset nimet (joihin yleensä liittyy “ansaitse rahaa” tai “voittoa”), jotka viittaavat siihen, että sosiaalinen verkostoituminen voi olla käteislehmä. Yrityksen omistaminen voi olla avain taloudelliseen vapauteen ja siihen, että sinun ei tarvitse koskaan mennä uudelleen toimistoon. Heillä on kuitenkin toimistoja myös Yhdysvalloissa ja Isossa-Britanniassa, ja ne tarjoavat mahdollisuuksia 130 maassa ympäri maailmaa.

Saadaksesi uuden lähestymistavan puhelinpohjaisiin töihin, saatat päättää tulla neuvoa-antavaksi neuvonantajaksi kohtaan Piste kotona.

Lisävalikko

Yrityksen mainitseminen ei tarkoita suositusta sen hyväksi. Voit lisätä ansiosi hoitamalla kotiin perustuvaa päivähoitoa, jossa vanhemmat voivat maksaa viikolle käteisellä, sekillä tai luottokortilla. Niitä tarvitaan usein verkko- tai puhelinkonsultoinnissa, sekä kliinisen tiedon tarjoamiseksi että tulevien soittajien ohjaamiseksi hoitopalveluihin. Jotkut kokeneet IT-ammattilaiset siirtyvät riippumattomiksi konsultteiksi saatuaan usean vuoden ammattikokemuksen. Ansaitsemasi määrä riippuu monista tekijöistä, kuten siitä, kuinka käytännössä olet luomisprosessissa (mitä vähemmän työskentelet henkilökohtaisesti, sitä pienempi voittomarginaalisi), kuinka paljon kulutat ylennykseen ja siirrytkö vai ei postituskulut ja muut tapaukset asiakkaillesi. Verkossa on useita sivustoja, jotka etsivät äidinkielenään puhuvia ihmisiä ohjaamaan ESL (englanti toisena kielenä) -opiskelijoita. Vapaasti sisustetun sisustussuunnittelun konsultoinnilla on useita hyviä puolia - mutta se vaatii paljon työtä. Jos kuitenkin siirryt oikeaan suuntaan, tippatavaraliiketoiminnassa on paljon potentiaalia.

Se hajoaa noin 16 dollariin. Yhtiö tarjoaa palveluita useilla kielillä. Digitaalimaailma toimii sisällöllä. Mutta kun kyse on sosiaalisen median markkinoinnista, suurin osa ihmisistä voisi käyttää apua mainontaan Facebookissa, Instagramissa, LinkedInissä, Pinterestissä ja muissa kanavissa. Ja tässä kirjoitat pelin. Jotkut työpaikat ovat ilta-/yötyötä.

Kuluneen vuoden aikana olemme tehneet työharjoittelua asiakashoitajille, kuvankäsittelylaitteille, tietoanalyytikoille, asiakaspalvelun asiantuntijoille, järjestelmäkehittäjille, johtotehtävissä ja monissa muissa tehtävissä. Taitojoukollesi on tehtävä toimistotoimistosta verkkosivuston suunnitteluun ja ohjelmointiin. Jos nautit numeroiden parissa työskentelystä, ura kirjanpidossa tai siihen liittyvä finanssiala voi olla hyvä idea. Koulutus on maksettu, ja vain yhdysvaltalaiset hakijat ovat oikeutettuja hakemaan. Olen myös sisällyttänyt joitain hyviä maksavia puoleisia keikkoja, jotka voivat antaa sinulle lisätuloja. Jotta voit työskennellä TaskRabbitin kanssa, sinun on lähetettävä online-hakemus ja osallistuttava tiedotustilaisuuteen alueellasi. Hoito kaikki sosiaalisen median tehtävät pienyritysten omistajille Keskimääräinen palkka: Sitten tämä on sinulle tehtävä, jonka voit tehdä kotisi mukavasti!

Verkkotutkimus

Löydät lisätietoja Applen työstä kotitöistä täältä. Durst ehdottaa, että tarkkaillaan näitä "todellisen" kotoa työllisyyden positiivisia indikaattoreita: Etsi työtä kirjoittamalla haluamasi sijainti + kaukosäädin ja jättämällä sitten ”Missä” -ruutu tyhjäksi. Sinun on oltava laillinen Yhdysvaltain kansalainen, ja hänen on suoritettava tausta- ja luottotarkistus. Katso, mitä notaariksi tulee, ja tarjoa palveluitasi verkossa! Niille, jotka haluavat opettaa englantia vieraana kielenä, online-TEFL-todistuksen ansaitseminen voi olla hyvä sijoitus. Hanki lisää tavaraa!

Itse asiassa Flexjobsin raportin mukaan joka kolmas työntekijä väittää kotona työskentelevänsä lisäänevän tuottavuuden. Tämä on valtava punainen lippu. Käännä, oikoluku ja kopioi projektin julkaisut ja asiakirjat.

Harkitse työskentelyä kotoa matkatoimistona ja nauti etuisuuksista. Arviot ovat noin 350 sanaa kahden viikon kuluttua kirjan antamisesta. Niillä, joilla on poikkeuksellisen kielioppi ja kirjoitustaidot, on suuri mahdollisuus menestyä freelance-toimittajana. Noin 6 kuukautta suoritettuaan freelanceria puolella hän ansaitsi tarpeeksi rahaa korvatakseen tulonsa ja työskennelläkseen kotona kokopäiväisesti. Avaa erillinen sähköpostitili vain tutkimuksia varten. Hilton tarjoaa osan roolissa suorittamiseen tarvittavista tarvikkeista, mutta sinulla on oltava näyttö, ylijännitesuoja, nopea langallinen Internet-palvelu ja hiljainen työympäristö.

Sininen Seepra-nimitysasetus

Muita tärkeitä huomioitavia asioita ovat aukioloajat, minkä tyyppinen liiketoimintamalli toimii parhaiten yhteisöllesi, yhteisösi lasten tarpeet, joissa tarjoat kodin palvelun ja budjetin viihdettä ja ruokaa varten. Muutoin et voi ymmärtää käyttäjän käyttäytymistä ja tehdä parannuksia. Sivustojensa mukaan monet ansaitsevat 23–25 dollaria tunnissa. Tai ehkä tarvitset vain syyn päästäksesi ulos talosta. Ne foorumit tarvitsevat moderaattoreita roskapostin poistamiseksi ja kysymyksiin vastaamiseksi.

Tarvittavat Työt:

Nämä etätoimiset, kokopäiväiset työpaikat tuovat etuja ja paljon etuja. Hienoa on, että voit tehdä tämän freelance-työntekijän tai työskennellä web-suunnitteluyrityksen kanssa. Tilastojen mukaan vaikuttajamarkkinointi on noussut 90-kertaisesti vuodesta 2019. Opeta kieliä tai muita erikoistuneita aineita. Vastaaja etsii kohderyhmän osanottajia moniin tutkimustutkimuksiin ja verkkosivustojen testauskeikkoihin. Täältä löydät tietoja huijausten välttämisestä. Koska toisin kuin ohjaajat, toimittaja voi työskennellä mistä tahansa. Jos sinulla on kirjanpitoon liittyvä todistus tai tutkinto, tämä voi olla sinulle täydellinen työpaikka kotona.

Business Intelligence -analyytikot kääntävät monimutkaiset tiedot toimiviksi tiedoiksi yrityksilleen - informaatioksi, joka voi auttaa organisaatioita päättämään, hoitaako tuomioistuin tietyn tyyppisen asiakkaan (vai hylkääkö hän) vai antaako he tietoja, joita he tarvitsevat sisäisen toiminnan tehostamiseksi. ContractWorld palkkaa kotona työskentelevät asiakaspalvelun edustajat suurille yrityksille, kuten Pizza Hut, Loreal ja KFC. Voit myös pyytää yhteenvedon säilyttämistämme tiedoista, kuinka olemme käyttäneet niitä ja kenelle ne on paljastunut.

Tarvitset kuitenkin runsaasti rahaa käyttääksesi käsirahana ensimmäisestä vuokrakohteestasi. Palkkahinnat perustuvat peruskoron, suorituksen, ruuhka-ajan ja osallistumisen yhdistelmään. Tavalliset freelance-verkkosivustot - joudut kilpailemaan muiden verkkosivustojen kanssa ympäri maailmaa. 3% muita bloggaajia. Sinun on kuitenkin erikoistuttava, jotta ansaitset yli 50 000 dollaria vuodessa tietojen syöttämisestä. FlexJobs takaa, että jokainen työ on 100% laillista.

Bloggaaminen vie "PALJON" työtä (alussa joka tapauksessa), mutta se on niin palkitsevaa, jos ripustat sinne.

Verkkokurssit, Valmennus Ja Konsultointi

Maksa laillisesta kopioinnista on 0 dollaria. Katso Creative Liven tulevasta kalenterista luettelo ilmaisista graafisen suunnittelun luokista, joihin voi osallistua. Kynä on miekkaa voimakkaampi, joten laita se kynä (tai näppäimistö) työskentelemään viipaloimiseksi ja pilkkomiseksi sisältöä! Aloita hakeminen TÄNÄÄN! Tämä on laillinen tilaisuus jollekin, joka nauttii mielipiteiden jakamisesta tuotteista, palveluista ja suuntauksista nykypäivän markkinoilla. Tämä työ kotona -työhön kuuluu muun muassa lääkäreiden lääketieteellisten muistiinpanojen, oikeudenkäyntien, professoreiden luentojen ja jopa televisioiden suljettujen tekstien transkriptio! ModSquad palkkaa freelance-urakoitsijoita ympäri maailmaa liittymään heidän digitaalisten kihlautuspalveluiden tiiminsä.

Luo Github-profiili - Vaikka henkilökohtainen verkkosivusto on välttämätöntä; ohjelmoijien ei pidä unohtaa laittaa koodejaan myös Githubiin. Jos sinulla on kysyttävää tai huolenaiheita tästä politiikasta tai jos epäilet, että olemme käyttäneet henkilökohtaisia ​​tietojasi tämän politiikan vastaisella tavalla, ota meihin yhteyttä osoitteessa: Koska teemme kovasti töitä asettaaksemme teidät ja auttaaksemme teitä menestymään, etsimme vain ihmisiä, jotka haluavat vakavasti tulla taloudellisesti itsenäisiksi tekemällä osa-aikatyötä kotona. Et kuitenkaan tarvitse mitään aiempaa kokemusta, ja voit aloittaa 10 dollarilla tunnissa. Tässä on totuus: Vuodesta 2019 lähtien USA: n matkapuhelinten määrä on kasvanut 103%.

Google-nimeä Käyttävät Huijarit

Kun työskentelet projektin parissa, sinun on oltava käytettävissä vähintään 25 tuntia viikossa 2–12 viikkoa kerrallaan, kunnes kampanja on valmis. Esimerkiksi Amazon Mechanical Turk maksaa sinulle kevyen tutkimuksen, prosessoida tietoja ja paikantaa kuvia ja videoita verkossa. Jos voit vetää sen pois, saat 300 dollaria ponnisteluistasi.

Jos olet perehtynyt ohjelmistoihin ja tietokoneisiin, jotka voivat olla vielä enemmän etu. Saatat huomata, että haluat kirjoittaa asiat muistioon tai haluat ehkä kalenteri-ilmoitukset. Aloitin tämän blogin elokuussa 2019. Ne, joilla on edistyneempi koulutus, voivat ehkä ansaita enemmän kotona tehtävien töiden kautta online-tutkinto-ohjelmien apulaisprofessoreina. Katso, mitä heistä esiin tulee Glassdoor ja Better Business Bureau -sivustolla. GMR-transkriptio tarjoaa transkriptio-, käännös-, editointi- ja oikolukupalveluita monilla aloilla. Amazon ilmoitti äskettäin aikovansa lisätä 5000 etäasiakaspalvelutehtävää seuraavan vuoden aikana.

Kirjoittaminen on luultavasti yksi viime aikojen kuuluisimmista kotitöistä. Työmahdollisuudet muuttuvat jatkuvasti American Support -palvelussa, mutta he yleensä palkkaavat töitä kotona saapuvien myyntiedustajien ja asiakaspalvelun edustajien kautta. Kaikki palkat maksetaan työntekijöille, joilla on viiden tai kahdeksan vuoden kokemus ja jotka ilmoittavat, että heillä on mahdollisuus muuttaa etätyötä tai työskennellä kotoa. Vaikka palkka vaihtelee, virtuaaliassistentit voivat tyypillisesti veloittaa 15–75 dollaria tunnissa. Parempaa vielä: rakenna verkkosivusto portfoliosi mukaan, jotta voit markkinoida animoituja videoita tehokkaammin. Monet roolit ovat osa-aikaisia ​​ja sisältävät epäsosiaalisia tunteja. Sähköpostimarkkinoinnin asiantuntija käyttää tilastollisia analyysejä ja sosiaalisen median vihjeitä myynnin kasvattamiseksi.

Rosettan Kivi

Siinä on yli 39 000 opiskelijaa 50 valtiosta ja 130 maasta. Tiedätkö kuinka soittaa soitinta? Monipuoliset vaatteet lisäävät luottamusta ja yksinkertaistavat pukeutumista. Verkkoturvallisuuteen kiinnitetyn huomion vuoksi tämän työpaikan odotetaan kasvavan tasaisesti seuraavien vuosien aikana.

He raportoivat usein myyntijohtajalle ja tekevät tiivistä yhteistyötä yrityksen sisäisten sidosryhmien ja asiakkaiden kanssa. Lisäksi on aika saada nuo listat tekevät lihakset toimintakuntoon. Olen alkanut taas olla aktiivisempi ja haluaisin mielelläni olla yhteydessä äideihin, jotka saavat sen. Yhtäältä yritykset säästävät ylimääräistä rahaa ja tarpeetonta päänsärkyä tällä tavalla.

Aloita budjetointi kuten pomo ilmaisella budjetointityökalulla! Katso sivustoja, kuten Survey Junkie ja Swagbucks, mutta jos haluat ansaita enemmän kuin pieniä raharahoja, tutustu muihin luetteloihin. Koska monet tietojen syöttötyöt ovat kotitöitä, voit aina löytää kymmeniä tietojen syöttämistä koskevia työpaikkoja Upwork-kaltaisilta sivustoilta. Tämä ei kuitenkaan ole lähtötasoa. Nykyään verkossa on lähes 2 miljardia verkkosivustoa ja tämän määrän kasvaessa ura verkkosivustojen suunnittelussa ja kehittämisessä voi tarjota uskomattomia mahdollisuuksia ja työpaikkojen turvallisuutta. Stella & Dot - Johda omaa muoti-sosiaalista myyntiyritystäsi. Kun teet työnhakua, etsi nimeä: Jotkut näistä kotitöistä vaativat vähän taitoja, kokemusta tai valtakirjoja - kun taas monet muut kotitöistä, joita tänään käsittelemme, eivät vaadi aikaisempaa asiantuntemusta.

Kotitehtävien Ohjaus

Miksi et tutkisi kotona työskentelevää työtä näiden sovellusten kehittämisessä? Kuten aina, jätä kommentti alle, jos sinulla on mitään näitä työpaikkoja koskevista kysymyksistä. Tämän työn, jota joskus kutsutaan ”etäkäytettävyystestaukseksi”, mahdollisuudet voivat olla rajalliset. Tämä sisältää jalkapolkimet, kuulokkeet ja ohjelmistot. Kaikkikokoiset yritykset tarvitsevat kirjoitettua sisältöä, kuten blogiviestit, verkkosivun kopion tai e-kirjat. Työ on johdonmukaista ja Skyword maksaa ajoissa kaksi kertaa kuukaudessa. Valitettavasti tämä tarkoittaa, että kilpailu näihin tehtäviin voi olla korkea. VA (virtuaaliassistentti) on nykypäivän sihteeri.