10 Parasta Kauppaa Käyttävää Tietokonetta Ja Kannettavaa Tietokonetta

Nämä kotitalouksien tuotemerkit tarjoavat luotettavia ja kestäviä kannettavia tietokoneita. Tämä on yksi asia, joka sinun on maksimoitava se. Näytön lisäksi MSI-pelikannettava tietokone on varustettu 8. sukupolvella 2. Tätä ei haluaisi kuljettaa koko ajan mukanasi.

Ensinnäkin tämä on melko suuri 17. Toinen hieno asia, jonka saat pöytätietokoneiden kanssa, on kyky ylikuormittaa kaikki suorittimesta RAM: iin ja jopa näytönohjaimet. Luulen, että olen selvästi maininnut tämän kannettavan tietokoneen peliohjelman, mutta jos haluat silti pelata pelejä tällä kannettavalla tietokoneella, tässä on hyvä uutinen sinulle. Korkealla alkuperäisellä resoluutiolla varustettu kannettava tietokone tukee myös korkean resoluution ulkoisia näyttöjä.

  • Toiset näytöt ovat vaihtoehto, varsinkin kun uudet LED-näytöt painavat alle puntaa ja ovat tablettien kokoisia.
  • Uusi Samsung Galaxy Book S yhdistää älypuhelimien ja tietokoneiden parhaat puolet uudeksi laitteeksi, joka on erittäin kevyt, nopea ja tarjoaa lähes kolme täyttä työpäivää (kirjaimellisesti) akun käyttöajan yhdellä latauksella.
  • Se on yksi 3 tasoa valkoista taustavalaistua näppäimistöä, josta voisi olla hyötyä töissä yöllä ja lasinen ohjauslevy on vain okei, mutta ei hienoa.

Se on varustettu 8 Gt: n DDR3-muistilla, joka on enemmän kuin tarpeeksi, jotta voit käyttää kaikkia kauppaohjelmia. Alla on yhteenveto Apple MacBook Pro 15 tuuman kannettavan tietokoneen tärkeimmistä eduista ja haitoista. Siksi voit luottaa siihen, että vie sinut läpi koko päivän kaupankäyntiä ilman vaivaa. Ei ole vain mahdollista nähdä, mitä komponentteja saat niistä, kun ostat tietokoneen pakkauksesta. Ja sitten tulee suuri kustannustekijä. Paras osa osakekaupasta on, että se voidaan tehdä verkossa mistä tahansa niin kauan kuin sinulla on vakaa Internet-yhteys.

6 tuuman näyttö, jonka resoluutio on 1920 x 1080 pikseliä, Dell Inspiron tarjoaa kirkkaita ja eläviä kuvia. Se ei ole kuitenkaan nopein grafiikkapiiri, mutta se on paljon nopeampi kuin tavallisessa Intel GPU: ssa. Suorituskyvyn ero on ilmiömäinen. Kaupankäyntiohjelmisto voi olla peto. 8 Gt: n DDR3-RAM-muistilla, Intel i5-7200U -suorittimella ja Intel HD 520 -näytönohjaimella tämä kannettava tietokone ei ole vain haastaja parhaalle esiintyjälle. Intel i5 -suoritin ja 8 Gt RAM-muistia.

Myös kirjoittaminen on hiljaisempaa. Voit myös käydä verkkosivustoilla, kuten digitaalisissa tiikereissä, vaikka et osta heiltä, ​​saat idean tarvitsemastasi. Verrattuna edeltäjään Surface Pro 3, kohdassa 1. Olemme käyneet kauppaa pienemmissä näytön kokoisissa kannettavissa tietokoneissa ja se tuntuu aivan liian ahdasta.

Jos haluat lopullista liikkuvuutta, kannattaa löytää jotain, kuten ASUS ZenBook 14 Ux430.

SSD-kiintolevy

Jos olet erittäin kilpailukykyinen, koiran syö-koira ansaitse rahaa online-kapealla, kuten olemme, tiedät, että tarvitset tietokoneen, joka on salamannopea, tehokas mainosten näyttö ja erittäin luotettava ja nopea Internet-yhteys. Onko sillä todella merkitystä, minkä valitsen? 8. sukupolven Intel Core i3 2.

Siinä on metallinen viimeistely, jolla on erinomainen nopeus ja vankka tunne. Seitsemännen sukupolven Intel Core -prosessori auttaa tätä kannettavaa tietokonetta tarjoamaan uskomattoman suorituskykyisen. Osakekauppiaalla mitkään kyvyt eivät voi korvata loistavien työkalujen puutetta. Suurimmat pankit tarjoavat välityspalveluita, mutta yleensä niiden palkkiot ovat korkeat eivätkä ne tarjoa räätälöityjä ratkaisuja päiväkauppiaille. Tämä kannettava tietokone on hieno niille, jotka ovat jatkuvasti poissa. Tämä on toinen vaihtovelkakirjalaite 2-in-1 kannettava tietokone osakekauppiaille, mutta paljon halvempaa kuin Surface Pro 6. 3 tuuman kosketusnäyttöinen FHD IPS -kannettava I7779-7045GRY-PUS, Intel Core i7-7500U, 16 Gt DDR4-RAM, NVIDIA GeForce 940MX 2 Gt, 512 Gt SSD, BT, HDMI, taustavalaistu näppäimistö, Win10.

  • Mutta se ei ole vielä valmis.
  • Ei tarpeeksi RAM-muistia voi pilata koko järjestelmän.
  • Kuten olet todennäköisesti jo tajunnut, et voi tehdä elantonsa kauppaa iPhonestasi.

Parhaat Tarinat

Itserakennettu järjestelmä, joka käyttää ostettuja komponentteja erikseen. Äänetön kotelo, puhaltimet, virtalähde lentoasemalle asumisen välttämiseksi Äänetön kotelo hiljaisten tuulettimien ja hiljaisen virtalähteen kanssa on paras asia, jonka voit tehdä itsellesi. Miksi maailmassa sinun pitäisi sijoittaa ~ 18% kaupankäyntitietokoneeseen? Ja heillä kaikilla on omat vahvuutensa. Siinä on massiivinen 16 Gt DDR3-RAM-muistia ja nopea 512 Gt: n SSD-levy nopeuttaa käynnistyksen latausaikoja. Se on kannettava ja kevyt. Tälle kannettavalle tietokoneelle, jonka 17 ′ -näyttö on Amazon, on saatavana toinen malli. Se oli ehdottomasti oikea päätös oikeaan aikaan ostaa kauppatietokone.

No, tämä ei ole arkkitehtuuridokumentti seuraavan datakeskuksen rakentamiseksi; saat kuitenkin kaikki perusasiat siitä, mitä tarvitset aloittaaksesi päiväkaupan. Tämän lisäksi siinä on vakioyhteysvaihtoehdot, kuten langaton Wifi 802. Useimmille päiväkauppiaille yksinkertainen mobiilikaupan asennus tehdään. Se painaa vain 2. He haluavat ostaa koneen, joka voi ratkaista ongelmansa ilman vaivaa. Tässä on muutama huomio: Paino alle 3 kiloa.

Tietokoneesi on oltava yhtä tehokas, vankka ja nopea kuin kauppapäätöksesi. Aivan kuten Razer-terä, mukana tulee 13. Sekunnit voivat tarkoittaa paljon rahaa. Voit myös sammuttaa ne virran säästämiseksi. Innovaation vetämä ja laatuun sitoutunut ASUS voitti 4 385 palkintoa ja ansaitsi noin 13 dollaria. 9. Sukupolven Intel Core i9 - prosessori (jopa 5. )

7 parasta Online-kurssia

Se on varustettu kosketusnäyttötoiminnoilla, jotta voit hallita näyttöä paremmin. Alla on parhaat osakekaupan kannettavat tietokoneet, jotka sinulla voi olla vuonna 2019. Nämä kauppiaat yleensä asentavat järjestelmänsä VPS: ään (virtuaalinen yksityinen palvelin). Saatat rakastaa videon editointia puolella tai pelaamista tai muuta kannettavan tietokoneen raskaampaa tehtävää, siksi sinun on hankittava kannettava tietokone, joka auttaa sinua harjoittamaan toimintaa osakekauppiaalla ja muuta toimintaa vapaa-ajallasi. Tämän kannettavan tietokoneen ydinlaitteisto on vertaansa vailla. Tallennustila on nykyään suhteellisen halpaa, joten sinun ei tarvitse maksaa tallennustilan päivittämistä. GTX 960M -kortti, jossa 4 Gt: n GDDR5-RAM-muisti.

Ja lopuksi, Dell väittää, että akku voi kestää jopa 8 tuntia, mutta testit ovat vahvistaneet, että tavallisessa tai maltillisessa käytössä voit odottaa 7 tuntia, mikä on todella ihailtavaa. Se tulee hopeavärivaihtoehtoina ja toimii Windows 10 64-bittisessä käyttöjärjestelmässä. Se ei hidastu, vaikka sinulla olisi useita sovelluksia.

Ääniä varten kannettava tietokone on varustettu Harman-kaiuttimilla, joille on saatavana Dolby kotiteatterisertifikaatti, jotta he saavat kiehtovan äänikokemuksen.

Ohjelmisto

Sujuva suorituskyky. Aiomme tarkastella kuinka asennan järjestelmäni. Ei suositella, jos sinulla on graafinen nälkäinen kauppapaikka, mutta hyvä verkkopohjaiselle kaupalle ja päivittäisille sovelluksille. Jos internetiäsi ei ole käytettävissä, tarvitset muun tavan ottaa yhteyttä välittäjään kuin sähköposti- tai online-tuki. Jäljempänä tarkastellaan sitä, onko päivän kaupankäynti kannettavalla tietokoneella riittävän tehokas verrattuna pöytätietokoneeseen.

Se tarjoaa Intel Core i7-8565U -prosessorin, 8 Gt RAM-muistia ja 512 Gt SSD-muistia. 3-tuumainen kannettava tietokone, jonka koko on 1440 × 900, mikä on aika epätavallista nykyään. Olipa pöytätietokone tai kannettava tietokone, sinun ei pitäisi koskaan käydä kauppaa alitehoisella koneella. Siksi käyttäjät voivat nauttia terävistä ja terävistä kuvista jopa 170-asteen katselukulmassa. Koska markkinat koostuvat miljoonista muista elinkeinonharjoittajista, jotka toimivat tietokoneidensa edessä ja usein varustettuna parhaimmilla työkaluilla, jotka ovat valmiita ottamaan rahanne. Skill RAM, SeaSonicin (hiljainen Platinum) virtalähde, hiljaiset komponentit, Cursial 250 Gt: n SSD-kiintolevy ja Nvidia GeForce GTX 1060 -kortti, joka tukee jopa 4 näyttöä yhteensä 1 486 dollarilla. Intel HD Graphics 6000. Alle kolmella sadalla dollarilla voit hankkia tämän laitteen, joka ei vain tyydytäisi työsi tarpeita, mutta ei myöskään laita hammasta taskuun.

Sitten, noin 10 vuotta sitten, tapahtui suuri muutos. 16 Gt: n avulla voimme siirtää kauppaohjelmistomme rajoja. Aktiivinen kaupankäynti on enemmän yleistä termiä. Yksinkertainen, mutta se toimii kaupankäynnissä ja blogiviestien kirjoittamisessa. Sormenjälkitunnistimen premium-ominaisuus lisää paljon eritelmiin. Bluetoothilla on hyvä kantavuus. 3 kiloa, Swift 3 on erittäin kevyt ja helppo tuoda mukaasi mistä tahansa.

Custom Test Center

Ilmeisesti tämän laitteen prosessointitehoa ei voida kuvata erinomaiseksi. Huippuluokan laitteet on varustettu loistavilla versioilla, kuten Nvidia Quadro NVS -sarjalla tai ATI Mobility Radeon 3000/4000 -sarjalla, mikä antaa sinulle tasaisemman ja tehokkaamman kokemuksen. Taito) 16 Gt (ADATA) 8 Gt (G. Microsoft otti kaikki myrskyn vastaan, kun he aloittivat kannettavien tietokoneiden valmistamisen, ja kun katsot Microsoft SurfacePro 6: ta, huomaat miksi?

Tässä on mitä sinun on tiedettävä RAM: sta: 46 kiloa ja sen akunkesto voi kestää noin 7 tuntia jatkuvan käytön aikana, ennen kuin vaaditaan lataus. 6 tuuman näyttö tuottaa teräväpiirtotarkkuuden 1366 × 768 pikseliä. Tehokkaan koneen hankkimisen, joka pystyy käsittelemään kaikkia valuuttakaupan tärkeitä näkökohtia, pidetään yleensä viimeisenä askelena menestyspyrkimyksissä. Joten useimmat pöytätietokoneita käyttävät kauppiaat siirtyvät nyt kannettaviin tietokoneisiin. Maksoin myös noin 70 dollaria mukavasta kannettavasta hiirestä. 2 litran moottorit, kun taas toisilla on 1. Tämän avulla voit työskennellä koko päivän ilman, että silmäsi ovat kireällä.

Näyttötelineet

Tehokkaat tietokoneet vaativat silti paljon sisätilaa. Kolmen tuuman kontrasti ja matala häikäisy samaan aikaan antavat sinun työskennellä pitkiä tunteja, jopa yöhön, murehtimatta silmistäsi. 256 Gt, 512 Gt tai 1 Tt SSD. Seuraa markkinoita tien päällä, käy kauppaa matkoilla, ansaitse rahaa ollessasi poissa kotoa tai toimistosta tai seuraa vain portfoliosi jatkuvasti. Siellä on joitain epärehellisiä kauppa-autoja, jotka ajavat tätä ajatusta. Miksi kauppiaiden pitäisi käyttää kannettavia tietokoneita?

Heillä on edelleen hienoja ominaisuuksia, kuten jopa 15. Suoritin - Kiinnitä erityistä huomiota kannettavan tietokoneen sisäisen prosessorin tyyppiin. Vertailemalla kolmea myyjää, blueaura-tietokoneita. Voit käydä kauppaa mistä tahansa kannettavalla tietokoneella, kauppaohjelmistolla ja nopeallä Internet-yhteydellä. Siinä on HP Wide Vision FHD IR -kamera, jossa on 88 asteen laajakulma näkökenttä, ja tarjoaa selkeän videopuhelun. Kyse on yhteensopivuudesta, päivitysominaisuuksista ja henkilökohtaisesta vapaudesta, että sinulla on vakaa tietokone kauppaa ja sijoitustoimintaasi varten.

Parhaiten Arvioidut Tekniset Varastot, Joiden Suorituskyky Jatkuu

Toisin kuin useimmat näppäimistöt, jotka on rakennettu perinteisellä saksimekanismilla, MacBook Pron näppäimistössä on perhonenmekanismi, joka tarjoaa neljä kertaa suuremman näppäinvakauden ja suuremman mukavuuden. Kaivoin ja kaivoin vastauksia. Tästä kaupankäynnin kannettavasta tietokoneesta on tullut Amazonin myydyin kannettava kannettava tietokone. Jotkut tämän kannettavan tietokoneen parhaista ominaisuuksista ovat sen paino ja akunkesto. 07 kiloa ja mittaa 0: ssa. Lisää tulojasi, näiden töiden online-hakemusprosessi - tai ehkä “keikat” on parempi sana, koska ne ovat kaikki riippumattomille urakoitsijoille - on melko yksinkertainen ja suoraviivainen, ja ehdokkailta vaaditaan vain vähän. Ja voit kääntää sen tablettitilaan. Polun valitseminen sinulle on erittäin tärkeää.

Muuten, varovaisuuden mittana sinun tulisi aina valita välittäjä, joka ehdottaa mobiilikaupan alustaa normaalin kauppapaketinsa päälle. Tämä on Dellin varmasti yksi suosituimmista kannettavista tietokoneista osakekaupassa. Hyvä näytönohjain, jossa on moninäyttötuki Hyvä näytönohjain antaa sinulle mahdollisuuden vain useamman kuin yhden näytön kytkemiseen tarpeidesi mukaan, se antaa sinulle myös mahdollisuuden käyttää kauppatietokonettasi pelitietokoneena, jos niin haluttu. Vaikka pöytätietokoneet ovat ihanteellisia kaupankäynnin tietokoneita, ei ole järkevää ottaa työpöytäsi tielle mukanasi. Voit selata erilaisia ​​sovelluksia ja monitehtäviä ilman häiriöitä. Hulluimpana päivänä päivittäiskauppiaana minulla oli avoinna samanaikaisesti yli 60 karttaa visualisoidakseni automatisoidut kaupankäynnin tulokset ja hallita tilauksiani (tämä oli todella hullua, enkä suosittele tekemään tätä itse). Nämä ovat 8 parasta kannettavaa tietokonetta osakekauppaan, mikä voi auttaa sinua vaihtamaan kauppaa helposti. Asiakkaamme työskentelevät samojen ihmisten kanssa, jotka ovat suunnitelleet ja rakentaneet tietokoneensa, emmekä kolmansien osapuolien kanssa, jotka eivät tunne talouskauppaa tai tietokonettasi.

Laitteistokonfiguraatioiden, kuten RAM: n ja levymuistin, mukauttamiseen on saatavana erilaisia ​​vaihtoehtoja. Tämän Legion Y530 -kannettavan tavalliset liitäntävaihtoehdot, kuten Wifi 802. Haluamme nähdä kauppapaikan työtilasi! Kauppatietokoneesi kiintolevy ei ole vain paikka tietojen tallennukseen.

Ram

IPhone- ja iPad-laitteidensa lisäksi he loivat kannettavan, joka on täydellinen mobiililaitteille. Peli-tietokoneet toimivat usein erityisen hyvin kauppiaille, koska ne keskittyvät grafiikkaan ja suurten ohjelmien ajamiseen, jotka ovat kooltaan samanlaisia ​​kuin kauppaohjelmisto. Muista kuitenkin ottaa huomioon se, että tarvitset hienon kannettavan tietokoneen, joka tukee täysin tarvitsemiasi ohjelmistoja ja jopa enemmän. Sen akunkesto on korkeintaan 15 tuntia, minkä vuoksi on ihanteellista tuoda mukaasi toimeen.

Varmuuskopiot

Yksi asia, jota aina suosittelemme, etenkin uusille kauppiaille, on kuitenkin se, ettet liioittele itsesi kaavioilla ja tiedoilla. Päivitystaajuus ja reagoivuus voivat olla tärkeitä myös jos etsit tarkkaa hintatoimenpiteiden suoritusta reaaliaikaisten tarjousten sisällä. Pitkällä aikavälillä sijoittaminen kesti yli 2 vuotta (keskimääräisen markkinavoiton tilastotietojen perusteella), jotta tämän raha saadaan takaisin. Se tarjoaa vankan esityksen, johon voit luottaa päivittäisessä työssäsi tai koulutehtävissäsi. Tosiasia on, että useimmissa kannettavissa tietokoneissa on riittävästi eritelmiä päivittäiseen kauppaan kaikilla markkinoilla ympäri maailmaa. Nykymaailmassa kaikki etsivät helppokäyttöisyyttä ja haluavat säästää enemmän aikaa, ja kannettavat tietokoneet voivat tarjota sinulle tarvitsemasi liikkuvuuden.

Tämä kannettava tietokone on yleinen parannus linjan aikaisempiin laitteisiin. Aivan kuten MacBook Pron, älä edes odota pelaamista hardcore-pelejä tällä koneella. Huipputeknisten laitteiden avulla valinnat voivat olla ylivoimaisia. 2 yhdistelmä, USB 3. Valitse yksi, joka tarjoaa nopeat verkkosivujen latausajat ja joka ei aiheuta kaupankäyntiohjelmistosi viivästymistä. Olet kaupassa ja kannettava tietokone sammuu, kun ns. Kahdeksan tunnin akku vioittuu. 11bgn, Bluetooth-akun kestoaika (tunneissa) 4.

Millä aikavälillä sinun tulisi käydä kauppaa? Jos sijoitat paljon, voit ostaa huippuluokan kannettavan, mutta jos olet vasta aloittamassa kauppaa, voit harkita edullista kannettavaa tietokonetta. Investopedian mukaan se tarkoittaa ”arvopapereiden ostoa ja myyntiä, joka perustuu lyhytaikaisiin liikkeisiin voittoa varten lyhytaikaisen osakekartan liikkeistä.

Suositut Postaukset

Yhdessä 16 Gt: n DDR4-RAM-muistin kanssa, jokainen tehtävä on nopea ja helppo. Päiväkauppa vaatii, että sinulla on joukko työkaluja ja palveluita, jotta voit tehdä työsi tehokkaasti. Näyttö on helpompi silmillä, joilla on 13. On totta, että saatat käydä kauppaa vain lyhyen ajan joka päivä, joudut sisällyttämään aikaa tutkimukseen. Pelaamiseen suunnitellut tietokoneet ovat myös ihanteellisia päiväkaupan vaatimusten täyttämiseksi.

Tässä lyhyessä oppaassa kerrotaan perusteista, joiden avulla voit nopeasti ja helposti luoda edullisen päiväkaupan aseman, joka on täydellinen kaupankäynti nykyisillä kuumimmilla markkinoilla, kuten kryptovaluutat ja penniäkään.

Työtä Kotityöyrityksiltä - 230 Parasta Työtä Kotiyhtiöiltä, ​​jotka Ovat Aina Palkkaamassa

Yhteyden vuoksi se tulee uusimpaan versioon Wifi 802. 3 tuuman Intel Core i7-8550U 8 Gt 256 Gt SSD + 1 TB HDD Integroitu Tarkista hinta Acer Aspire E5-776-392H 15. Kauppiaana, jos olet nirso kannettavan tietokoneen näytöstä, minulla on nopea ehdotus sinulle. Sinun ei enää tarvitse huolehtia tulevasta huollosta ja korjauksista. Joten neuvoja. Osto-oppaassaan he selittävät, mitä tuotemerkkejä he käyttävät komponentteihinsa ja miksi. Näytön tarkkuus viittaa siihen, kuinka monta pikseliä näytetään näytöllä. Näytön koko on juuri sopiva mihin tahansa siihen aiotaan käyttää.

Koska se on 13 tuuman kannettava tietokone, se on kompakti ja kannettava, mikä voisi olla kätevä osakekauppiaille. Jotkut päivä kauppiaat tekevät joitain swing kaupan näytelmiä. 3 GHz tai enemmän suositellaan. Vaikka kaupatietokoneet. Aloita kannattava blogi tyhjästä, kuvittele, että haluat ansaita kuusi lukua freelance-kirjoittajana. Tiedän, että näiden kahden välillä ei ole suurta eroa, mutta osakekauppias voi tehdä sen, kun otetaan huomioon, että tässä työssä sinun on työskenneltävä paljon numeroita ja kaavioita. Lisäksi siinä on täysikokoinen näppäimistö, jolla on erinomainen taustavalo ja joka on helppo käyttää yöllä. No, se tarjoaa huippuluokan laitteistoa, joka on enemmän kuin pystyy pelkästään osakekauppaan.

2019 MacBook Pro on varustettu viimeisimmän sukupolven Intel Core -suorittimilla, joiden Turbo Boost -nopeus on jopa 5. Tässä muutamia vinkkejä: Saat idean. 3 tuuman kokoinen näyttö on parhaiten optimoitu katsomaan useita kaupan sovelluksia tai lompakoita samanaikaisesti. Kun aloitin ensimmäisen säännöllisen työni, ostin heti ensimmäisen kaupankäyntitietokoneeni. Kauppiaalta rakastat ehdottomasti tämän tehokkaan kannettavan tietokoneen rakennettua ja nopeutta Delliltä.

Ensinnäkin Nopeus

Käytön aikana akku kestää jopa yhdeksän tuntia, ennen kuin uusi lataus tarvitaan. Laite on myös varustettu vankalla simpukkamuodolla, joka tarjoaa vakauden kirjoittaessasi tai lukeessasi viimeisimpiä talousuutisia. Kosketuspalkki ja tunnus ovat myös hyödyllisiä ylimääräisen monipuolisuuden sekä välittömän ja turvallisen pääsyn sisäänkirjautumille varten. 6 tuuman Full HD IPS -näyttö, ja sen näytön resoluutio on 1920 x 1080 pikseliä, joka tarjoaa kunnollisen värien toiston ja laajan katselukulman.

SSD: llä ei ole mekaanisia osia, ja levyn kaatumismahdollisuudet ovat vähäiset. Tämän ongelman välttämiseksi sinulla on oltava asennettuna Intel i7 -suoritin. Tämä voi olla stressaava ja häiritsevä aihe. LED-taustavalaistu näyttö tuottaa HD-tarkkuuden 1920 x1080. Nämä kaverit ovat neroja.

Voin selviytyä myös minimalistisemmassa järjestelmässä, joka oli toimistoani Buenos Airesissa viime tammikuussa. 5 parasta online-osakevälittäjää 2019, voit valita haluamasi varastot ja määrät käsin ja antaa automaattisen järjestelmän tasapainottaa ja käyttää varojasi parhaalla mahdollisella tavalla ansaitaksesi parhaan voiton. Tämän kannettavan tietokoneen uudempi malli on saatavana myös Amazonista, mutta puhun vanhemmasta, koska se on halpa ja silti harkitsemisen arvoinen. USB-näytöt liitetään suoraan kannettavaan tietokoneeseen ja niitä voidaan käyttää lisämonitorina tiellä ollessasi. Jokainen kauppias haluaa, että kannettava tietokone toimii parhaiten. (Tämä kysymys liittyy a) mieltymyksiin ja b) työpöytäkiinteistöihin. Tämä avasi laajan valikoiman kannettavia USB-näyttöjä ja monia vaihtoehtoja.

Dell XPS 15 - Kosketusnäyttö 4k -näyttökannettava

Katso "Kuinka ostaa kaupankäynnin tietokonetta" -kirjamme. Tallennuksen ja grafiikan osalta kannettavan tietokoneen mukana tulee 1 Tt Serial ATA -kiintolevy ja 4 Gt NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti -näytönohjain kaikkien graafisten toimintojen hallintaan. Erinomaisen suorituskyvyn vuoksi suosittelemme kannettavaa tietokonetta, jossa on vähintään Core i5. Ansaitse rahaa postitus postikortteja postlehtisiä työskentele kotona liiketoiminnan kotona. Siirrä hiiri tai kosketa kutakin palkkia sen arvon suhteen. Saatavana tyylikkäällä mustalla värillä, tämä Acer-lippulaivakannettava on erittäin suositeltava. Kuten todennäköisesti arvasit, näytönohjaimesi on vastuussa kaikkien videoiden, grafiikoiden ja kaiken näytölläsi näkemän käsittelystä.

Päiväkauppaa käyvässä tietokoneessa tulisi olla näytönohjain, jossa on vähintään 2 Gt GPU. Nykyaikaisen tekniikan ansiosta kauppiaat voivat suorittaa kauppatehtävänsä milloin tahansa ja missä tahansa sopivassa paikassa. Ensiluokkainen rakennuslaatu. Kannettavassa tietokoneessa on myös loistava grafiikka ja riittävä akku. Jos tämä kuulostaa sinulle vieraalta, sinun tulisi keskittyä SSD-asemaan. Mikä on paras päiväkaupan tietokone? Olemme jo tarkistaneet aiemmissa kannettavissa tietokoneissa, että Core i7-8565U on erittäin tehokas virransäästöinen neliydinprosessori, joka on enemmän kuin riittävä osakekauppaan. Yhdessä tämän kanssa ZenBook UX330UA tarjoaa laajan valikoiman liitäntävaihtoehtoja.

Kaupankäynti on visuaalinen prosessi. Se käyttää esimerkiksi InstantGo-tekniikkaa, jonka avulla voit käynnistää sen nopeasti ja sujuvasti. Ajat ovat menneet, kun osakekauppiaat istuvat pitkään pöytätietokoneilla, mutta nyt jokaisella kauppiaalla on oma kannettava tietokone kannettavaksi kaikkialle ja tehdä töitään älykkäästi. Jos vaihdat futuureja, sinun on määritettävä, mitä sopimuksia kauppaa, jotta näet kyseisen sopimuksen hinnoittelutiedot. Matkaviestinnäytön asentamiseen on olemassa muutama vaihtoehto. 10 parasta osakekaupan sovellusta iso-britannia, jokainen näistä välittäjistä tarjoaa alhaiset palkkiot kaupoista ja sillä on hyödyllisiä työkaluja, kuten osakeseulonta, analyyttiset taulukot ja robo-neuvonantajat. Jos näytön koko on etusijalla, voit valita, että tämän 15 ′: n yli tai muuten kannettavan tietokoneen ominaisuuksissa ei ole eroa. Niistä voi tulla erittäin kalliita.

Näppäimistö/ohjauslevy

Mikä parasta, käyttäjät voivat lisätä suorittimen kantataajuutta jopa 3: een. Mitä tarvitsen aloittaaksesi päiväkaupan? Työskentelemme asiakkaidemme kanssa henkilökohtaisella "yksi vastaan" -periaatteella parhaan mahdollisen viestinnän edistämiseksi. SSD-levyt ovat nopeita.

Tässä artikkelissa autamme sinua valitsemaan parhaat kannettavat tietokoneet kauppaa varten, joten jos olet kauppias ja haluat ostaa uuden kannettavan, tämä artikkeli on luettava. Tajusin, että jos etsit pelitietokonetta, se sopii yleensä päiväkauppaan, koska siinä on paljon muistia sekä edistyneitä näytönohjaimia. Free stock trading on juuri alku free stock trading ja free trading-ohjelmisto. Nykyinen spec on Lenovo Y50. Koska kannettavalla tietokoneella ei yleensä ole monia käytettävissä olevia USB-portteja, on yleensä hyvä idea hankkia myös virtansa saava USB-keskitin (kuten tämä), jos haluat käydä kauppaa kahden tai useamman ylimääräisen näytön kanssa. Valitettavasti, kun hän teki videota siitä, kuinka hienoa pystyä ansaitsemaan rahaa jäähtyessään uima-altaan viereen, tuuli puhalsi sen uima-altaaseen.

Jos etsit kannettavaa kannettavaa tietokonetta alle 1000 dollaria, ACER Aspire E15 on vaikea voittaa. Muutama halpa asia ja yksi merkittävä kustannustekijä. Alustalla on myös hämmästyttävä Aina päällä -ominaisuus, joka tekee kannettavan tietokoneen valmiiksi käytettäväksi heti, kun kosketat virtapainiketta, sormenjälkitunnistinta, näppäimistöä tai hiirimattoa - aivan kuten älypuhelimesi. Tämän laajakuva-kannettavan tietokoneen avulla voit käydä kauppaa pienellä selkeydellä, mikä auttaa sinua analysoimaan osakemarkkinoita helposti. Internetin tulee olla riittävän nopea, jotta voit ladata verkkosivuja heti. 1 portti, jossa on käännettävä USB-tyyppi C, USB 3. Sen pitäisi olla hyvä hinta hintaan, jonka maksat. Jos olet bloggaaja, tytäryhtiömarkkinoija tai vain mikä tahansa online-markkinoija, ASUS-kannettavat voivat olla vastaus, kun pyrimme työskentelemään kotoa ja työskentelemään missä tahansa!

Ulkoiset Näytönohjaimet

6 ″ 169 Mt USB-näytöt. Tutkin ASUS: ta ja huomasin, että ASUS on vuonna 1989 perustettu taiwanilainen monikansallinen tietokonelaitteita ja kulutuselektroniikkaa valmistava yritys. Tämä tarkoittaa usein sitä, että tarvitset flash- tai SSD-aseman. Tarvitset vain tietyt kannettavan tietokoneen tekniset tiedot, jotka tukevat ohjelmistoa. Vaikka sinulla on liian paljon RAM-muistia, se saattaa olla käyttämättä, on parempi, että sinulla on liikaa kuin liian vähän. Olet todennäköisesti jo tietoinen tästä, mutta on tunnettu tosiasia, että Applen kannettavat tietokoneet ovat tällä hetkellä markkinoiden luotettavimpia laitteita. Tätä silmällä pitäen emme suosittele alle 500 Gt: n purkamista! Tämä on uusin Acer-kannettava tietokone ja on paras 15.

Paras Nappa Kauppahintaan

Mutta kuten luulisi, joudut maksamaan enemmän kuin ihmiset yleensä tekevät niin tehokkaalle kannettavalle tietokoneelle, jota on niin helppo kuljettaa matkalla. Lisäksi sillä on melko kunnollinen suorituskyky, jonka avulla voit käyttää kaikkia tarvittavia ohjelmistoja osakekauppaan. Siinä on viidennen sukupolven kaksoisytiminen Intel-prosessori ja 8 Gt: n DDR4-RAM-muisti korkean suorituskyvyn saavuttamiseksi. 128 Gt SSD + 1 Tt kiintolevy. Jälleen RAM tai sisäinen muisti määrää, kuinka nopeasti sovellus avautuu. Kun päätin ostaa toisen, tajusin, kuinka mahtava juttu olin saanut, koska he olivat ostaneet 250 dollaria Amazonista. Case Fractal Design - DEfine XL R2 Corsair 100R keskitornin syvä hiljaisuus hiljainen kotelo CPU Intel i7-8700 Intel i7-8700 Intel i7-8700 Muisti 16 Gt (Crusial tai Kingston) 16 Gt (tyyppi n. )Monet työpaikat vaativat kannettavan tietokoneen käyttöä.

Tässä koneessa on uusin tekniikka, joka tarjoaa kauppiaille riittävän suorituskyvyn. Voi, ja vaikka se ei ole tärkein asia, se on liukas näköinen työpöytäyksikkö. Tällä tavalla, vaikka kannettavan tietokoneen akku loppuu, voit siirtyä mobiililaitteeseesi ja suorittaa kaupan. Nyt olet valmis oppimaan kauppaa! Tässä oppaassa esitetään yhteenveto siitä, mitä tarvitaan itsenäiseksi elinkeinonharjoittajaksi (ei päivätyötä) tai vakavaksi elinkeinonharjoittajaksi, joka haluaa edelleen pitää päivätyötään. Mitä kauppiaat haluavat kannettavilta tietokoneilta?

Hyvä Näytönohjain, Jossa On Useita Näyttötukia

Odotat hintaan hintaan, että kone käyttää todennäköisesti 5., 6. tai 7. sukupolven prosessoria. Sillä on kaikkien aikojen nopein käynnistys kannettavassa tietokoneessa. Siinä on 8 Gt DDR3-RAM-muistia ja prosessori on tämän koneen sisällä 7. Gen Intel i5 -prosessori. Ensisijainen sivupalkki, ravintolat - Kokeile kokeilua kanssani. Se riippuu tarpeistasi. Toisaalta se käyttää valtavaa 2 kt: n kiintolevyn muistia, mikä on hienoa, jos tarvitset runsaasti tallennustilaa tiedostoille ja sovelluksille. SSD on salamannopea.

Kun aloitat ulkoisten näyttöjen yhdistämisen ja aloitat monitoiminäytön, se saattaa näyttää rajansa. 11ac, Bluetooth 5. Voit kääntää näytön ympäri ja käyttää vain näyttöä, mikä tekee siitä käytön paljon helpompaa, jos et halua avointa kannettavaa tietokonetta edessäsi. ”Ota asiat askel askeleelta etkä anna periksi houkutteleville markkinointilauseille. 9-tuumainen kosketusnäyttöinen kannettava tietokone, jolla on erittäin ohut profiili. 5 tuumaa ja painaa vähemmän kuin 1. Tämä antaa sinulle tarpeeksi aikaa tutkia, ostaa laitteitasi ja testata ne ennen kuin lähdet tielle. Kun suorituskykykysymys on poissa käytöstä, keskustelu päiväpäiväkaupan kannettavista tietokoneista vs. pöytätietokoneista on mieluummin.

Se voi säästää paljon turhautumista viiveestä ja pullonkauloista. Tämä kokoonpano maksaa 1649 dollaria, mutta se ei sisällä puolijohdeasemaa. Tämä ammattimainen Mac-kannettava tietokone sopii parhaiten käyttöön kotona, toimistossa tai jopa hyväksi kannettavaksi kauppaa varten.