20 Todellista Tapaa Ansaita Rahaa Kotoa (jopa 1 000 Dollaria / Kuukausi)

Jos sinulla on varahuone, siirry eteenpäin ja aloita sen listaaminen Airbnb: hen ja ansaitse siitä kunnolliset tulot. Voit ansaita jopa 5–10 dollaria kuukaudessa. Aloita etsimällä freelance-ilmoituksia sivustoilta, kuten Flexjobs, SolidGigs, Contena, greatcontent tai yhdestä kymmenistä muista osaamiskohtaisista freelance-työtauluista. Kun olet päättänyt tuotteesta, tutustu muihin Etsyn myyjiin ja etsi heidän tarjoamiaan tuotteita, ja selvitä sitten, miten voit tehdä sen eri tavalla. Se riippuu verkkosivuston tarpeista ja kiinnostuksestasi.

Mene tänne rekisteröimään kenttäagentti tai lue kenttäagentti-arvostelu.

Voit myös tarjota VA-palveluitasi Fiverrillä. Se on vain se, että voit tehdä työn mukavasti pyjamasta, jos haluat. Ansaitse rahaa lähettämistä mainoksia craigslistissa, pR-edustajat lähettävät myös lehdistötiedotteita kertoakseen vaikuttajille uusista tuotteista, palveluista tai merkityksellisten tuotemerkkien uutisista toivoen, että he mainitsevat sen blogeissaan tai sosiaalisessa mediassa. Mahtava asia oikolukussa on, että se voidaan tehdä mistä tahansa, joten se on täydellinen ansaita rahaa kotona tai matkoilla. Jos olet erikoistunut ja sinulla on koulutusta juridiseen tai lääketieteelliseen transkriptioon, voit tehdä vielä enemmän. On jopa miljoonan dollarin yrityksiä, jotka on rakennettu yksinkertaisista sähköpostiuutiskirjeistä, kuten TheSkimm tai Mister Spoils. Maksu vaihtelee yrityksittäin ja perustuu tuntihintaan.

Rakuten (10 dollarin bonus, jos kirjaudut sisään täällä) on hieno sovellus. Sinun on ymmärrettävä heidän markkinarako ja kuinka voit nopeuttaa heidän läsnäoloaan verkossa. Lentokenttäyhteydet ovat myös erittäin tärkeä liiketoiminnan lähde. Niihin voi liittyä tutkimusta, tietojen syöttämistä tai mitä tahansa monista pienistä tehtävistä, jotka jonkun on ulkoistettava tietylle projektille. Jos olet taitava markkinoinnissasi ja keskityt vanhemmille kohdistamiseen, voit ansaita paljon rahaa tällä kapealla. Voit vuokrata autosi myös muiden yritysten, kuten RYDE ja HyreCar, kautta. Matalan minimitalletuksen binaariopiskelijat, useassa helpossa rahassa hän totesi:. Aloita sitten oma kotona päivähoitoyritys. Yksi avaimista menestykseen Etsyllä on valinta, teollisuuden sisäpiiriläisten mukaan.

Kirjoittaa Puhtaaksi

Ota yhteyttä markkinajohtajaan ja kysy miten pääset alkuun. Ihmiset jatkavat henkivakuutuksen ostamista ja tarvitsevat sitä. Se on loistava tapa ajaa itseäsi pysymään aktiivisena ja saavuttamaan kuntotavoitteesi. Nimeät ajan, jonka haluat viettää vastaamalla kyselyihin ja ansaita rahaa. Etsitkö tapaa ansaita ylimääräistä rahaa? Cambly palkkaa ihmisiä työskentelemään kotona opettaen englantia muille kuin äidinkielenään puhuville.

Noin 6 kuukautta suoritettuaan freelanceria puolella hän ansaitsi tarpeeksi rahaa korvatakseen tulonsa ja työskennelläkseen kotona kokopäiväisesti. Se voi olla loistava vaihtoehto ekstraverteille, jotka haluavat hallita omia aikataulujaan. Tätä asiaa ei tarvitse ylläpitää tai ylläpitää, mikä tekee siitä mielenkiintoisen, jos sinulla on jo verkkosivusto.

Päivittäisten kierrosten lisäksi tammenterhojen avulla voit asettaa toistuvia ja kertaluonteisia sijoituksia, ansaita rahaa takaisin päivittäisissä ostoksissasi ja palkita sinua jokaisesta viittaamastasi ystävästä tai perheenjäsenestä.

Tee-paita Design

Maksaa viikoittain perjantaisin Paypalin kautta. Yksi tapa kiertää ystävääsi, kun saat bonuksen, kun hän ilmoittautuu, ja saavutat tavoitteesi nostaaksesi varojasi. Nauti taiteista ja käsityöistä? Pidän kaikkia näitä resursseja niin arvokkaina ja olen varma, että ne auttavat sinua niin paljon kuin auttoivat minua. Medium on verkkoyhteisö, jossa kuka tahansa voi lähettää artikkeleita ja esseitä ja saada ne miljoonien kuukausittaisten lukijoiden yleisön edessä. Shopify-kaltaiset sivustot ovat helpottaneet kuin koskaan rakentaa räätälöitävä, tehokas verkkokauppasivusto viikonloppuna ja aloittaa tuotteiden myynnin nyt. Asiakkaasi voivat olla verkkosivustojen omistajia, e-kirjojen kirjoittajia tai yrityksiä. Kun olet valmis lähtemään, on olemassa monia sivustoja, joista löydät freelance-kirjoitustyötä, muun muassa:

Molemmat ovat hienoja tapoja yhdistää suuri sisältö ja ansaita rahaa. Kun myyt yli 100, palkkiokorko nousee 30%: iin. Yksinkertaisten kyselyjen täyttäminen verkossa voi olla yksi helpoimmista tavoista ansaita rahaa verkossa, joten osoitamme sinulle parhaat vaihtoehdot. Maksukynnys on 10 dollaria, mikä on pienempi kuin monien muiden yritysten.

Decluttr on mobiilivalmis alusta, joka on tarkoitettu myyntiin tien päällä. Jokaisessa vaiheessa kohtaat huijausta, joten ole erityisen valppaana huijauksiin ja tee tutkimuksesi ennen kuin hyppää sisään. Tämän alan aloittelijoiden tulisi viettää aikaa oppia tarvittavat ohjelmointikielet, rakentaa omat sivustonsa ja tarjota tehdä joitain pro bono-töitä luodakseen ammattimaisen portfolion, joka houkuttelee maksavia asiakkaita. Jos olet kiinnostunut, Linda Evensonilla - joka on ollut kotona työskentelevä tutkija 35 vuotta - on ilmainen kurssi nimityksen laajuus: OnPointin asianajajakoordinaattorina koordinoit lähteviä tiedotustoimia puhelimitse ja kirjallisella viestinnällä. Haluatko kymmenkertaistaa luottamuksesi, tuottavuuden ja menestyksen? Joskus se ei ole hauskaa, mutta miljonäärit yleensä pitävät siitä kiinni. Se sijoittaa mainokset puhelimesi lukitusnäyttöön ja maksaa sinulle aina, kun avaat sen. Teorian mukaan näet ilmoituksen ja voit jatkaa tuotteen ostamista.

Kuinka saada se:

2 ajatusta aiheesta "Ansaita rahaa kotona - 11 helppoa tapaa ansaita rahaa kotona"

Varsinkin opiskelijoilla on todennäköisesti vapaa-aika päivällä, kun muut ovat töissä ja ovat huolissaan lemmikkistään kotona. Jos puhut äidinkielenään englantia, joillakin sivustoilla voit opettaa englantia verkossa. Valitse aikataulu, jos sinulla on joitain välttämättömiä rutiinitehtäviä. Katso tämä haastattelu useiden kuntoblogien omistajien kanssa, jotka ansaitsevat elantonsa verkossa, MonetizeProsilta. Kirjoitin artikkelissani yleisistä Craigslist-huijauksista, jotka koskivat vääriä työnantajia, jotka "palkkaavat" uusia työntekijöitä ja lähettävät "vahingossa" heille liian paljon palkkaa.

Jos sinulla on kuponkeja, joita et aio käyttää, voit myydä ne muille. Joka on avannut valtavan mahdollisuuden ansaita rahaa verkossa koiran tarkkailijana tai hoitajana. Ota tämä ILMAINEN työpaja oppiaksesi ansaitsemaan rahaa kääntämisestä. Ei ole aina helppoa selvittää, onko yritys laillinen, etenkin kun jotkut ovat ammattimaisia ​​huijareita. Ei ole mitään rajaa, johon asti voit ansaita sytyttämällä. Monet yritykset tekevät PR-työtämme tekemällä sopimuksia, mikä tekee siitä työmahdollisuuden kotona.

Siellä on joukko online-tutorointisivustoja, mukaan lukien tutor. Mutta sinne ei ole helppoa päästä. Jos asut yliopistokaupungissa, tämä voi olla todella tuottoisa sivutoimisto. Nyt tiedät, että siellä on ihmisiä, jotka ovat valmiita maksamaan sinulle rahaa jo tekemistäsi asioista. He lähettävät sinulle maksun PayPalin kautta joka perjantai.

Vuokra Parkkipaikka

Parasta on, että voit suorittaa tutkimukset melkein milloin tahansa. Lisätietoja Survey Junkie -tapahtumasta tässä arvostelussa. Henkilökohtaisesti tunnistettavat tietosi ovat pienen omaisuuden arvoinen suoramarkkinoijille, varsinkin kun Yhdysvallat. Swagbucks maksaa sinulle sen hakukoneen käytöstä. Digitaalisen median myyntipaikkoja on kymmeniä. Jokainen Internet-sivusto ja blogi tarvitsevat teknisiä taitoja. Ne antavat sinulle täydellisen joustavuuden työskennellä milloin haluat, toimittamalla ruokaa ravintoloista asiakkaiden ovelle.

Verkkoyrityksen ja blogin perustamisen päättäminen on ollut yksi parhaista tekemistäni päätöksistä.

He antavat sinulle myös 5 dollarin bonuksen, jos kirjaudut napsauttamalla Swagbucks 5 dollarin bonuslinkkiä. Rikastuvien pikaohjelmien välttäminen, syyskuun sanat uutisissa selittävät kaiken. Teos voi olla joko video- tai audiopohjainen ja se voi maksaa jopa. Opit kuinka ansaita sivutuloja ja jopa siirtyä kokopäiväiseen palkkaan. Sinun on myös läpäistävä taustatarkastus ja löydettävä asiakkaita. Olemme kaikki saaneet lahjakortteja myymälöistä, joita emme usein käy.

  • Ja voit itse kerätä ylimääräistä rahaa myymällä vanhan puhelimesi.
  • Tarvitset sähköpostiosoitteen kirjautuaksesi sisään.
  • Mutta jos ajoneuvosi ei täytä Uberin vaatimuksia, voit silti ansaita rahaa omalla aikataululla toimittamalla ruokaa UberEatsin avulla.
  • Joten he eivät ole hyvä vaihtoehto, jos tavoitteesi on työskennellä kotoa lasten kanssa.
  • Joten jos palkattu, saatat auttaa auttamaan Apple-tuotteita käyttäviä asiakkaita.
  • Tai sen joulupukin, jonka päätimme ostaa viisi vuotta sitten ja pukimme vain kerran, ennen kuin päätimme, että se on aivan liian naurettavaa käyttää uudelleen?

Kuinka Verizon Media ja kumppanimme tuovat sinulle parempia mainoskokemuksia

Joitakin graafisen suunnittelun töitä voi löytää Freelancer, 99designs, Fiverr ja Upwork. Uusimmat uutiset, sain API-avaimet BTC-E: ltä. Myöhemmin, kun sivustosi kehittää luotettavan kassavirran, voit aloittaa työskentelyn palkattujen palveluntarjoajien kanssa, jotka voivat viedä blogin uudelle tasolle. Haastattelin Brittney Suttonia, joka ansaitsee 1 700 dollaria kuukaudessa työskenteleen vain 2 tuntia päivässä VIPKidille. Katso koko haastattelu How to Teach English Online -artikkelissa. Voit valita, maksetaanko etukäteen lyhytaikaisia ​​vuokria tai kuukausittain pidempiä vuokria. Nyt sinulla ei ole tekosyy olla käyttämättä.

Jotkut eBay-myyjät katsovat suuntauksia ja yrittävät ennustaa, mikä tulee olemaan markkinoiden edessä. Voit lunastaa nämä hikirahat Amazon-lahjakortteihin tai alennettuihin tuotteisiin. Keikat Fiverrillä Fiverr on nyt maailman suurin markkinapaikka, jolla ihmiset ansaitsevat rahaa pienten palveluiden myynnissä (tunnetaan nimellä "keikat"). Flipping - Mielestäni säästäväisyyskauppojen tuotteiden kääntö on aliarvioituin tapa ansaita rahaa kotoa. Tänään voit päättää tulla freelance-kirjailijaksi ja hankkia toimeksianto samana päivänä, jos olet onnekas.

Lue lisää Vindale Researchista lukemalla koko arvostelu täällä. Muita liittymisen arvoisia raha-takaisin-sovelluksia ovat: Vaikka et pidä kirjoitustaidoistasi tai sinulla on ohjelmointitaitoa, voit silti tehdä freelance-transkription. Kirjoittamisen taitotasostasi riippuen voit aina löytää töitä kirjoittamalla artikkeleita muille ihmisille.

Hanki Palkka Etsiäksesi Verkkoa

Koska maksu suoritetaan verkossa, sinun ei tarvitse huolehtia itsesi keräämisestä asiakkaalta, samalla tavalla kuin ajaisit perinteistä taksiasemaa. Kun olet hankkinut kokemusta ja uskottavuutta, voit etsiä korkeammin maksettavia töitä. Jokainen polku kotona ansaitsemiseen ei ole yksinkertaista, toiset vaativat melko aivoriihiäsi puolestasi, mutta hei, jos voit ansaita lähes 40 000 dollaria vuodessa, idea ei ehkä kuulosta niin pahaltä kuin se oli ennen. Voit siirtyä tänne lukemaan koko lausuntoviestin kokonaiskatsauksen. Varmista tietty määrä minuutteja, joiden lukumäärä sinulle ilmoitetaan etukäteen, ja ansaitse pisteitä, jotka voit lunastaa käteisellä. Jotkut yritykset kuitenkin pitävät henkilöstöään riippumattomina urakoitsijoina eivätkä tarjoa etuja.

Avaamalla sijoitustilin välittäjällä, kuten Ally Invest, annat itsellesi ansaita paljon korkeampia tuloja vuosittain. Nämä sivustot auttavat sinua yhteydenpidossa asiakkaisiin ja laajentamaan portfolioasi. Keskimääräinen tuntipalkka on noin 15 dollaria tunnissa. Seuraa vain asiakkaiden ohjeita, jotta he hyväksyvät työsi.

Tunnetko monia ihmisiä, jotka tarvitsevat lastenhoitajaa töissä ollessaan? Itse asiassa Google kirjaa melkein 250 000 000 (eli 250 miljoonaa) vuosittain tekemiä hakuja aivan kuten sinäkin. Jos sinulla on miellyttävä ääni ja kyky tuottaa erilaisia ​​merkkiääniä, voit ansaita rahaa verkossa ääni-artistina. Shipt sanoo, että ostajat voivat ansaita jopa 22 dollaria tunnissa, mutta lukuisia arvosteluja on todellakin jäljellä.

NextWave Advocacy - Järjestäjät ja kirjoittajat

Teos on lähetetty suureen uima-altaaseen, joten hyväksymisen jälkeen voit vapaasti valita projekteja, joissa haluat työskennellä kirjoitustasollasi. Jokaisen testin suorittaminen kestää yleensä 15-20 minuuttia. Jokaisesta henkilöstä, johon viitat sovellukseen, saat vielä 10 dollaria. Parempi vielä, jos sinulla on kokemusta palvelusta tai vähittäiskaupasta, olet täydellisesti sopiva.

Miksi et ansaitse rahaa älypuhelimella tai tietokoneella myymällä kyseistä roskaa? Tässä on kaksi hyvämaineista yritystä, jotka voivat ilmoittautua: Se riippuu alueesi kysynnästä, tarjoamiesi palveluiden tyypeistä ja siitä, päätätkö ripustaa oman vyöruusu tai työskennellä jo olemassa olevan yrityksen palveluksessa. Voit olla stressitön heidän miljoonan dollarin vakuutusturvansa ja 24/7 tienvarrensa avulla. Tutustu tähän joustavaan uraan tekemällä tämä ilmainen työpaja Caitlinin kanssa. Parhaiden binaariasetusvälittäjien ja kauppapaikkojen luettelo - binoption, esimerkiksi binäärisen vaihtoehdon tarjous voi olla 75 dollaria ja tarjous 78 dollaria. Jos omistat auton, mutta tuskin käytät sitä, voit ansaita helposti rahaa verkossa vuokraamalla sen Turossa.

Myy keräilykohteita ja isompi lippu-esineitä. Pattern day trader -sääntö: kuinka se vaikuttaa osakekauppiaisiin, joilla on pieni tili. Mitä kapea taitosi, arvosi ja kiinnostuksenkohteet risteävät? Tutki yksittäisiä yrityksiä haluamallasi markkinaraolla: Mutta monet käyttävät edelleen Etsyä ensisijaisena tulonlähteenä. Sinulla on oltava voimassa oleva voimassa oleva ajokortti. Ole ylimääräinen Pidätkö itsestäsi orastavasta nuoresta näyttelijästä tai vain henkilöstä, joka kävelee ohi taustakaappauksen Eastenders-jaksosta? Jotta pääset alkuun, olemme luoneet Earn More Writing -nimisen kurssin, jossa hahmotellaan tarkat vaiheet, jotka voit tehdä aloittaaksesi ansaita rahaa nopeasti.

TrackBacks/Pingbacks

Kokeneet transkriptionistit eivät hyväksy vähemmän kuin 45–50 dollaria äänituntia kohti, vaikka aloittelijat saattavat halutakin tehdä vähemmän palkattuja töitä, kun he ansaitsevat kokemusta. Kuinka tulla päiväkauppias, momentumin kannattavuustutkimus. Se tarjoaa lapsille täydellisen upotuskokemuksen yhdessä suhteessa yhdelle. Jotkut näistä rahat takaisin -sivustoista maksavat sinulle jopa 40% ostosummasta takaisin, eikä sinulta vaadita työtä - EI kuponkien leikkaamista! Graafiset suunnittelijat luovat logoja, etikettejä, pakkauksia, mainoksia ja enemmän grafiikkaa julkaistulle, painetulle tai digitaaliselle medialle.