Kuinka ansaita rahaa blogin kanssa vuonna 2019. Viisi tapaa selitetty.

Bloggelmissa on se, että rajoituksia ei ole - on tuhansia tapoja ansaita rahaa blogointiin. Googlen tehtävänä on löytää käyttäjille paras mahdollinen vastaus kyselyyn, joten katson työskenteleväni Googlessa, koska haluan artikkelini olevan ensimmäinen artikkeli, joka näkyy kohdistamani pitkähäntäisellä avainsanalla. Tarkastelin kymmenen suosituinta artikkelia, jotka sijoittuvat tälle pitkälle avainsanalle Googlessa, ja minulla on iso kilpailu. 40 painettua kuponkia kohden (minulla on erilaiset sopimukset kunkin verkon kanssa ja osa maksaa tulostettua kuponkia kohti, toiset maksavat kiinteän maksun tulostusistunnosta käyttäjää kohti päivässä). Jos haluat tietää enemmän tytärmarkkinoinnista, olen luonut mukavan ja yksinkertaisen aloittelijan oppaan tytäryhtiömarkkinoinnista juuri sinulle HiLoSolossa.

Tämä johtuu siitä, että rahankäynnin oppiminen ei ole vain loistavan sisällön kirjoittamista. Se vie vähän aikaa ja luovuutta. Jotkut ihmiset jopa luovat blogeja tämän tavoitteen mielessä, koska se on täysin kannattava vaihtoehto ja yksi laillisista tavoista ansaita rahaa. Paras aika oppia on ennen kuin alat saada liikennettä blogiisi, jotta voit treenata kaikki ystävät. Hyödynnä tietoa ja taitoja, jotka muovaavat ja ohjaavat optimointeja tuottamaan parhaat mahdolliset sijoitukset, jotka tuottavat arvokkaan orgaanisen hakuliikenteen. Vaihdin toiseen mediaverkkoon nimeltään Mediavine, joka maksaa 5–10 kertaa enemmän kuin Google Adsense 4. kuukauden blogini! Se on erittäin yksinkertainen, vaivaton tapa ansaita pitkäaikaisia ​​tuloja, jotka voivat muuttaa dramaattisesti elämääsi.

Tässä on yksinkertainen visuaalinen opas Google AdSense -hakemukseen

Sijoitamme pieniä mainoksia verkkosivustollemme (ja blogi-viesteihimme), jotka auttavat meitä tuottamaan vähän tuloja kuukausittain. Yksinkertaisesti sanottuna - tytäryritystulot ovat, kun linkit tuotteelle, jota myydään toisella sivustolla (ota esimerkiksi Amazon) ja jos joku seuraa linkkiäsi ja lopulta ostaa kyseisen tuotteen, ansaitset palkkion myynnistä. Sinulla on kaksi tapaa maksaa. Katso miten tämä toimii? Verkkoseminaarit ovat loistava tapa rakentaa yleisöäsi, jakaa kokemuksiasi ja kasvattaa yritystäsi. Rahan ansaitseminen verkkosivustolla ei ole vaikeaa, eikä sen tarvitse olla turhauttavaa. Muista, että ole aina etukäteen ja rehellinen lukijoidesi kanssa.

Hustle at home. rahoituskorvajat ja kasvuohjelma, se myös valmistelee yritystä säätämään markkinoiden menettelyjen epälikvideillä korjauksilla. Esimerkiksi ilmaisen luotto-sovelluksen rekisteröinti saattaa nettouttaa meille muutaman dollarin, mutta 100 dollarin oston seurauksena voi olla 30–40 dollarin palkkio. Voit tutustua äitiblogien mentoriin täällä.

Kirjoitan (X-X) vierasviestejä kuukaudessa ja linkin mielelläni sivustoosi sisällössäni. Ainoa mitä sinun täytyy tehdä, on lisätä Googlen käsikirjoitus verkkosivustollesi ja aloittaa mainosten näyttäminen. Seuraavan luominen ja blogin luominen, jonka käyttäjät käyvät säännöllisesti, vie aikaa, energiaa ja sitoutumista. En voinut uskoa sitä. Toisin sanoen, se on viimeinen vaihe elinkelpoisen tuotteen validoimiseksi. Tässä on kuva minusta kuvaamalla kurssi useita vuosia sitten, joka osoittautui erittäin syvälliseksi, 30 päivän vaiheittaiseksi prosessiksi, jonka opiskelijat voivat seurata. Ne voivat olla mitä tahansa valmennuksesta tai konsultoinnista kirjoittamiseen tai suunnitteluun, koulutukseen tai muihin freelance-palveluihin. 20 todellista tapaa ansaita rahaa kotona, ✔️ Hanki sovellus, mene verkkoon - Yhdistä prepaid-korttisi Fleet-sovellukseen, siirry sitten verkkoon ja ala hyväksyä toimitustarjouksia ja saat maksun! Se on ilmainen ja erittäin joustava, ja sitä käytän Gathering Dreams -tapahtumiin.

Rakenna Postiluettelo

He eivät välitä! Jaa tämä blogissasi! 95 kuukaudessa aloittamiseksi; Lisäksi saat ILMAISEN verkkotunnuksen. Esimerkiksi, jos sivustosi koskee golfia, lukijoillasi on todennäköisesti terveelliset tulot. Jaa ja mainosta ääni- ja/tai visuaalista sisältöä lisätäksesi liikennettä ja sitoutumista uusille alustoille. Ei vain, että, mutta me opimme erityisiä yksityiskohtia siitä, kuinka he yrittivät laihtua ja miten he ovat tällä hetkellä epäonnistumassa (s.o. )

Tämä voi usein olla ero epäonnistumisen, pienen menestyksen ja erittäin menestyvän yrityksen välillä. Voit todella ansaita rahaa blogin avulla! Upea esimerkki esillä olevasta menetelmästä on Todd Tresidder, Financial Mentor. Älä käytä täsmälleen samaa käsikirjoitusta, ja muista pysyä kohteliaana ja kohteliaana.

Jälkikaverien arvostelu - Pitäisikö sinun olla postikaverien kuljettaja? Otetaan selvää

Olen koordinoinut joitakin suosikki sponsoroimani viestejäni Collabor8-sovelluksen ansiosta. Jos käytät olemassa olevaa WordPress-blogiasi laajennusten myymiseen, sinun kannattaa varmistaa, että luomasi laajennus täyttää yleisösi tarpeet. Sen sijaan, että työnnän loppuun saadakseni taaperoini aamiaisen valmiiksi, näkemäni sai minut pysähtymään ja tuijottamaan. Sinun ei tarvitse olla “asiantuntija” aiheesta. Kuinka tunnet blogiisi? Voit myös saada keskimääräisiä hakumääriä tietyille avainsanoille. Myyntikanavasi koostuu viidestä pääalueesta, jotka johtavat käyttäjiä tielle korkeatasoiselle 3 000 dollarin + konsulttitarjoukselle lopputavoitteesi saavuttamiseksi. Suosikki maksetut blogiteemamme ovat seuraavat:

Podcast on paljon työtä. Tämä tekee sinusta erittäin huonon välittäjän. Huomaa, että olen juuri oppinut tekemään kaiken tämän avainsanatutkimuksen ja hakukoneiden optimoinnin heinäkuun 2019 lopulla. Vie artikkeleiden sijoittuminen Googleen, kun teet asianmukaisen avainsanatutkimuksen ja saat käänteisiä linkkejä (puhun tästä pian). Koska emme purjehtineet veneellä, minulla oli paljon aikaa työskennellä blogin parissa, kun emme työskennelleet veneessä. Nämä toimivat hyvin, koska kuka tahansa viestiä lukeva on todennäköisesti kaukana ostopäätöksessä, jossa tietävät tarvitsevansa ratkaisun ja he ovat lähellä ostamassa jotain.

PYSY TIETOA itseäsi

Blogit eivät ole urheilujoukkueita. Kun sinulla on kasvava blogi, sinulla on yleisö. Tiedän omakohtaisesti, koska teen täällä tällä verkkosivustolla. Sitten mainostaa, mainostaa, mainostaa. Tätä ei tapahdu yön yli, mutta suurin osa bloggaajista huomaa, että itse työ on palkitsevaa tarpeeksi jatkaakseen matkaa.

Useimmille bloggaajille suosittelen aloittamista tytäryhtiöiden kanssa ansaitsemalla blogiisi. Ymmärrä, että nämä eivät ole jotain, jonka voit allekirjoittaa joka kuukausi, mutta kun saat sopimuksen, se voi olla muutama tuhat parin kuukauden aikana. Ehdotan aloittelija-bloggaajaa seuraamaan näitä kolmea ansaitsemistapaa: Se kestää muutama viikko, ehkä kuukausia.

Joten tässä esimerkissä sanotaan, että suunnittelet aloittavan blogin kodinsuunnitteluradalla. Sinun tehtäväsi on ottaa mikä tahansa valitsemasi niche-aihe (vaikka se olisi matainestien elinkaari) ja tehdä tämä lukijoillesi. Kuusi ilmaista tapaa ansaita rahaa internetistä ilman sijoituksia, myönteisesti, BuySellAds antaa käyttäjilleen 75% kokonaistuloista - mikä on melko korkea prosenttiosuus. Tässä on yleiskatsaus siihen, mitä käsittelemme tässä kattavassa artikkelissa, jolla kerrotaan rahablogista: Luulet sen olevan kilpailukykyinen, mutta olen huomannut, että henkilökohtaisen rahoituksen blogosfääri on täysin ystävällinen ja avulias. Jotkut bloggaajat ansaitsevat rahaa suoraan blogistaan, kun taas toiset ansaitsevat rahaa epäsuorasti bloginsa takia. Saa aikaan lisää myyntiä ja laajenna kattavuutta - kokeile Network Effect CJ: n kanssa. Kuten sanoin, kun olet valinnut tytäryhtiösi, sinun on sitten ryhdyttävä toimiin saadaksesi asiat liikkumaan. Kyllä, palaat muokkaamaan vanhoja viestejäsi.

Tapoja Ansaita Rahaa Blogiin

Sivuston bannerimainostilan suora myyminen voi olla tuottoisampaa. Monet bloggaajat istuvat ja ajattelevat: ”Mitä minä kirjoitan tänään? Kolmas menetelmä, jota suosittelen kokeilemaan, on sponsoroidut viestit.

Monet bloggaajat tarjoavat palveluja suhteessa omaan markkinarakoonsa tarjotakseen apua ja apua yleisölleen. AINO syy, jonka vuoksi napsautin kyseistä nastaa ja kävin hänen verkkosivustollaan, oli se, että se erottui minulle syötteeni tapien merestä. Tämä toimii hyvin vakiintuneiden blogien kapeassa kapeassa paikassa. Jos sinulla on jo verkkosivusto tai blogi, investointisi on puhtaasti tarvittavien verkkosivujen luomiseen käytetty aika.

Miksi Ei Vain Blogi Käyttää Sosiaalista Mediaa?

Tämä on ylivoimaisesti yleisin kysymys, jonka saan lukijoiltaan. Kuinka paljon rahaa voin ansaita bloggaamisesta? Ansaita rahaa bloggaaminen se vie aikaa.

Sivustot, jotka todella ansaitsevat rahaa, ovat ne, joilla on pidempi jäsenen elinikä, ja ne, jotka voivat pitää jäsenet kiinni vuosia. Toisin sanoen ponnahdusikkunan käyttämättä jättäminen on epäeettistä. Tytäryhtiöiden tulojen ansaitseminen on asia, josta olen erittäin kiitollinen etenkin viime aikoina. Lukijasi eivät halua myydä heille, he haluavat sinun auttavan heitä. Mielestäni näyttömainonta on kuoleva malli, jonka asteittainen käyttö on vähitellen poistumassa, joten on tärkeää olla tekemättä siitä pitkäaikaista tuotemallia. Tässä on 4 vinkkiä, joiden avulla voit ansaita rahaa blogistasi tytäryhtiömarkkinoinnin kautta:

Luo Hämmästyttävä Liiketoimintasuunnitelma

Kuten aiemmin totesin, suurin osa tuloistamme on nykyään tytäryhtiömarkkinoinnista, joka on palkkiopohjainen mainonnan muoto blogissasi. Tämä ei sisällä rahaa, jonka olen ansainnut tytäryhtiömyynnissä, josta puhun seuraavaksi. Se oli hieno tuote. Plugineilla on hyviä ja huonoja puolia, etkä halua varmasti vain sukeltaa sisään ja alkaa asentaa laajennuksia vasemmalle ja oikealle.

Varmista, että valitsemasi teema toimii hyvin mobiililaitteissa. Jos lukijasi eivät löydä lisäarvoa napsauttamalla lähettämääsi linkkiä, he eivät napsauta sitä. Monille bloggaajille kurssin luominen tapana ansaita kotona voi tuntua suurelta ja karvaiselta rohkealta tavoitteelta, mutta se on yksi parhaimmista pitkän aikavälin strategioista ansaita tuloja blogistasi. Peruskirjaan tarvitaan vain tekstinkäsittelyohjelma (Microsoft Word, Google-sivut, Apple-sivut), jonka avulla voit viedä asiakirjan PDF-muodossa. Laita se alas jonnekin lähellä.

Sittemmin minulle on maksettu 500–3000 dollaria yksinkertaisten sosiaalisen median mainosten tarjoamisesta muiden ihmisten sisällöstä. Tämä on liiketoimintaa ja antaa minun pysyä kotona lasteni kanssa ja edistää perheen tuloja. Miksi sponsorien pitäisi sijoittaa sinuun? Jos rakastat kirjoittamista, en voi kuitenkaan kuvitella parempaa yritystä. Monilla yrityksillä on sisäinen markkinointitiimi, joka luo sisältöä.

17 tapoja ansaita rahaa Blogging

Se on aivan liian suuri riski. Joten pitämällä tämä kirjoitusrakkaus mielessä, voit alkaa ansaita rahaa blogistasi myymällä freelance-kirjoituspalveluita. Haluan luoda korkealaatuisen suppilon, jossa annan jatkossakin arvokasta tietoa lukijoilleni ja pitää heidät iloisina aikoina, jolloin minulla ei ehkä ole suurinta wifi-yhteyttä.

Maksimoidaksesi tulosi tytäryhtiönä kirjoittamalla vaiheittaiset ohjeet tuotteen toiminnasta ja siitä, millaisia ​​tuloksia sinä tai joku muu sait. Jos sitoudut seuraamaan kaikkia tämän artikkelin vaiheita, sinun pitäisi ehdottomasti ansaita rahaa blogiisi muutamassa kuukaudessa. Blogituloni eivät tule kertomalla muille ihmisille, miten ansaita rahaa blogointiin.