55 Parasta Työtä Kotona, Jota Voit Tehdä (päivätyöpuolella)

Jos haluat saada esimerkiksi freelance-copywriting-keikan, aloita keräämällä näytteitä hämmästyttävästä kopiosta, joka myy tuotetta. Ryhmä veloitti suuren maksun taustatarkistuksesta ennen hakijoiden huomioon ottamista. Luo Github-profiili - Vaikka henkilökohtainen verkkosivusto on välttämätöntä; ohjelmoijien ei pidä unohtaa laittaa koodejaan myös Githubiin. Mitkä ovat parhaat kauppafoorumit / yhteisöt? Huvipuistot tai impulsiiviset riskinottajat, jotka harjoittavat usein myös muita riskialttiita toimintoja, kuten huumeiden käyttöä. Google on tällaisten töiden suurin työnantaja, mutta on myös useita legit yrityksiä, jotka palkkaavat hakukonearvioijia säännöllisesti.

Ansaitsemasi määrä riippuu siitä, kuinka monta lasta hoitat päivässä, ja kuinka paljon hoitoa annat. Mistä rakastat lukea? Ja työpaikkojen näkymät ovat lukuisia, joustavan työpaikka-sivuston FlexJobsin mukaan. He palkkaavat vain Yhdysvalloissa, ja palkka on 10 dollaria tunnissa.

Jokainen, joka nauttii hauskista, ystävistä, joustavuudesta, muotista ja hyvistä … etsitkö sivukausua, kokopäiväistä mahdollisuutta tai aivan uutta uraa! Mutta kuten aina, pidä Clarkin varoitukset mielessä. Erinomaisen työpaikan verkkosivuston valitseminen ja työhälytysten asettaminen lisää todennäköisesti hyvää työtäsi kotikoodauksesta tai ohjelmointityöstä. Yhtiö työskentelee joidenkin kanssa maailman suurimmista yrityksistä, mukaan lukien kahdeksan kymmenestä parhaasta teknologiayrityksestä. Valitettavasti ainoat ansaitsevat rahaa ovat ihmiset, jotka työntävät aloituspaketteja maksua vastaan.

Voit joko kirjoittaa uutisia yhdelle blogille tai uutisverkkosivustolle.

Aloita Verkkokauppayritys

Aineita, joilla on eniten kysyntää, ovat englanti, luonnontieteet ja matematiikka (kaiken koulutuksen ydinaineet). FlexJobs tarjoaa The Work at Home Woman -lukijoille yksinoikeudellisen alennuksen, joka on jopa 30 prosenttia alempi - käytä promokoodia WAHWOMAN kassalla. Ja jos nämä eivät riitä, niitä on satoja enemmän. Kokeiluversio, oletko suorittanut sitä vielä live-kauppaistunnossa? Mitä taitavampi olet, sitä enemmän asiakkaita saat todennäköisesti suusanallisesti. Ja myydä on huomattavasti helpompaa - koska kaikki vaativat sisältöä. Usko tai älä, tämä on sinulle kotimainen työmahdollisuus. Voit hakea heidän verkkosivuillaan, ja he palkkaavat Yhdysvalloissa, Kanadassa ja Intiassa.

15+ Laillista Työtä Kotitöistä, Jotka Nyt Palkataan

Tyylit ansaitsevat 20-33% palkkiot, bonukset ja palkkiot. Todellisella tavalla Kelly Services käytännössä pioneeri työpaikkoja kotoa, koska se alkoi lähinnä väliaikaisena työpaikkana. Myy bitcoin-käteisellä, napsauta Tilit-välilehteä, avaa Bitcoin-lompakko ja napsauta “Vastaanota”. Tämä on yksi vakaimmista työpaikoista, joihin voit purkaa. Koti-töistä tehdyn kopiointityön avulla voit kuunnella ääntä ja kirjoittaa mitä kuulet. Myös viitteet auttavat, varsinkin jos voit luetteloida ketään, joka on valvonut tekemiäsi töitä millä tahansa näistä kentistä. Virtuaalihoitajat käyttävät Internetiä seuraamaan elintoimintoja, muodostamaan yhteyden virtuaalisiin komentokeskuksiin kommunikoidakseen lääkäreiden kanssa, neuvomaan potilaita verkossa ja suorittamaan muita vastaavia tehtäviä.

Kääntäjä

Aloita blogin kirjoittaminen Blogin pitäisi olla ykkösluettelo tässä luettelossa, koska se on mitä teen ja rakastan sitä, mutta ymmärrän, että se ei ole kaikille. Helvemmin sanottu kuin tehty, mutta jos olet ollut mukana yrittäjyyden unelmissa, yritä tutkia kuinka mahdollista ne ovat kotona työskentelemisen saavuttamiseksi. Internet on muuttanut matkatoimintaa dramaattisesti. Palkka ja muut yksityiskohdat ovat kääreissä - työntekijöiden on allekirjoitettava NDA, joten on vaikea löytää monia yksityiskohtia verkosta. Lisäksi freelancerina työpaikkojen saaminen ei ole vaikeampaa kuin normaalin työn saaminen. Alice's Table tarjoaa jatkuvaa koulutusta ja tukea naisten on käynnistettävä liiketoimintaansa ja yhdistää heidät isäntäyhteisöön eri puolilla maata. Voit auttaa heitä kodin mukavuudesta ja saada palkkaa (yleensä) melko yksinkertaisesta työstä.

Mutta myymällä vain 5-10 erittäin ainutlaatuista tuotetta, sinulla on parhaat mahdollisuudet todelliseen menestykseen. Jos haluat kursseja e-kirjoihin, Janet Shaughnessy Transcrip Anywhere -pelissä on hyvä. Voit työskennellä sängystäsi pyjamassa, välttää kiireistä päivittäistä työmatkaa ja mahdollisesti hallita enemmän aikataulusi. Kokemus mieluummin, mutta oikealle henkilölle he tarjoavat koulutusta ilmaiseksi.

Transcribers:

08 Hakukoneiden arviointi Westend61/Getty Images Hakukoneiden arvioijat työskentelevät verkossa riippumattomina urakoitsijoina ja antavat palautetta siitä, ovatko hakukoneiden tulokset kattavia, tarkkoja, osuvia ja ajantasaisia. Tule live-virtuaaliagentiksi; saat prosenttiosuuden kaikista hyväksytyistä vastauksista. Joten tarkista ja jatka, kun paikat ovat auki. Boston, NYC, Philadelphia, Chicago, Denver, Santa Barbara tai LA. ???? nuket opas ansaita rahaa bitcoin ja cryptocurrency vuonna 2019 ???? (käytetty 20 000 dollaria). Tässä on muutamia taitoja, jotka jokaisella digitaalisen markkinoinnin ammattilaisella tulisi olla: Nautitko puhumisesta ystävillesi? Tämä yritys palkkaa tilaajia verkossa tuotantostudioille.

Monet etätyöntekijät eivät vain ole huijauksen arvoisia. Jos sinulla on tietoa yliopiston hakkeroinnista - sisäänpääsyistä, taloudellisesta tuesta tai luokan ulkopuolella - tämä voi olla sinulle täydellinen työ kotona. Kuinka löytää työsi kotoisin olevista freelance-töistä? Katso tämä opas, jos haluat jotain harjoittaa.

Kirjanpitäjä

Tämän joustavan sivutyön aloittamiseen ei tarvita aiempaa kokemusta. He palkkaavat monissa Yhdysvaltojen osavaltioissa, ja palkka on noin 8–15 dollaria tunnissa kaupungista riippuen. Tyypillisiä aiheita ovat: Päänsärky - ellet tiedä miten parranajoa vaihtoehdot. Siksi se on win-win-tilanne kaikille. Joissain tapauksissa saat jopa nähdä tuotteita suurelle yleisölle ja jopa osallistua niiden testaamiseen verkossa.

Sinun tulee olla ammattitaitoinen ja positiivinen, ja sillä on oltava myös korkea motivaatio ja kyky työskennellä itsenäisesti työssäsi. Älykkäät joukkueet tietävät, että parhaat ihmiset eivät ole aina paikallisia. Voit tehdä tämän niin, että tarjoat joitain neuvojasi ilmaiseksi kirjoittamalla blogeja säännöllisesti. Vain 206,28 dollaria kuukausittain yksityinen mentorointi, osa 2 (maksaa 2019 dollaria) voi olla joko kahden päivän live-kurssi tai neljä kolmen tunnin online-istuntoa. Jos olet markkinoilla sopimuksia, osa-aikaisia ​​tai kokopäiväisiä töitä, joita voit tehdä kotoa, online-töitä tai yksinkertaisesti joustavuutta työskennellä kotoa, tämä työpaikka on juuri sitä mitä tarvitset. Alorica tarjoaa etäasemia kotiasiamiehille, jotka tarjoavat asiakaspalvelua puhelimitse ja chatin kautta.

Indianassa sijaitseva Purduen yliopisto tarjoaa 200 perus- ja jatkotutkinto-ohjelmaa.

Tulkki/kääntäjä

Palkka on noin 12–18 dollaria tunnissa. Voit työskennellä oppaan kanssa Vaavan kanssa. Pitäisi sijaita 35 mailin päässä koulutuskeskuksesta Portlandissa, Maineessa tai Lewistonissa, New Hampshiressä.

Maksut suoritetaan pankkisiirrolla tai voit saada rahaa Amazonin käyttämiseen. Hyväksyttävä kanne vetoaa harvardin myöntämispäätökseen, kaikki edellä luetellut välittäjät sallivat jatkuvat siirrot. Uskon, että päivät eivät ole kaukana, jolloin kuka tahansa voi työskennellä kotoaan tai valitsemastaan ​​virtuaalipaikasta VR-kuulokkeilla ja sovelluksilla, kuten Virtual Desktop ja AltSpaceVR. En koskaan myy tietojasi kolmansille osapuolille ja suojaan niitä tietosuojakäytäntöni mukaisesti.

Tänään jaan melko pitkän viestin, jossa on erittäin suuri luettelo laillisista töistä kotitöistä, jotka maksavat missä tahansa välillä 8–25 dollaria tunnissa. Vuokraaja on vakiintunut yritys. Rev palkkaa freelance-transkriptioita, kuvatekstejä ja kääntäjiä. Oletan, että jos teit sen täällä, puhut englantia, joten miksi et työskentele kotoa opettamalla muita ihmisiä?

Tämä on yksi parhaista ruoanjakeluyrityksistä, jossa voit ansaita niin paljon tai vähän kuin haluat toimittaa ruokaa.

Vanhempi Full Stack -kehittäjä

Etkö ole varma miten pääset alkuun? Voit työskennellä kotona tekemällä transkriptioita. Tästä syystä UX-suunnittelijat - jotka varmistavat, että sivusto tai sovellus näyttää ja tuntuu tyytyväiseltä käyttäjille - ovat nyt niin kysyttyjä. Onneksi kotona on paljon töitä, jotka eivät vaadi mitään kokemusta!

Haluatko oppia olemaan kaiken kaupan VA?

Eksklusiiviset kokoelmat, joita myydään stylistiverkoston kautta ja rakentavat omaa yritystään poikkeuksellisen yhteisön tuella. Edgenuity palkkaa virtuaaliopettajat tarjoamaan ohjeita chatin, puhelimen, sähköpostin ja virtuaalisen taulun järjestelmien kautta. Löysimme 153 yritystä, jotka palkkaavat ihmisiä palkkaamaan kirjoittamista. Autan, kun alla on luettelo kotona pysyvistä töistä.

Tiedonsyöttötyöt:

Hanki palkka saadaksesi kaikki maailman kielioppit katoamaan! Voit työskennellä osa- tai kokopäiväisesti elämäntyylisi mukaan. TeleReachilla on A + -luokitus Better Business Bureau -järjestön kanssa. Kirjailijana tarjoamalla eBook-paketin asiakkaillesi voit keskittyä yhteen aiheeseen kerrallaan ja toimia tauona vaativista määräajoista. Riippuen siitä, mikä toimii parhaiten sinulle, voit asettaa tuntihinnan 35–50 dollaria/tunti tai kertaluonteisen maksun, joka vaihtelee 200–1000 dollaria koko kampanjalle. Laillinen nopea koti-Internet-yhteys. Jos haluat oppia taitoja oman freelance-oikoluvun aloittamiseksi tai nähdä, onko tämä oikea sinulle, katso tämä ILMAINEN johdanto-työpaja.

Koska tämä on suurelta osin online-rooli, tämä on yksi niistä töistä, jotka on helppo suorittaa kotoa. Kun näet sinulle sopivan työn, hae sitä välittömästi! VA-työpaikat ovat täydellinen työ kotona töistä kiireisille ihmisille, joiden on ehkä jouduttava lopettamaan työnsä heti ilmoituksella (tai joilla on hyvin satunnaista saatavuutta). Tiesitkö, että et tarvitse mitään asiantuntemusta tai kokemusta tullaksesi kotikirjanpitäjän teoksi? Yritys on erikoistunut matkailu- ja vieraanvaraisuusaineiden, televiestinnän, tienvarsipalveluiden, korkean teknologian, vähittäiskaupan, rahoituksen, terveydenhuollon ja vakuutusyhtiöiden sekä jopa liittohallituksen tarjoamiseen. Tutorit ilmoittavat ansaitsevan noin 25 dollaria tunnissa.

Jälkikaverien arvostelu - Pitäisikö sinun olla postikaverien kuljettaja? Otetaan selvää

Katso, mitä vaihtoehtoja sinulla on ansaita rahaa video-/äänieditorina: Voit ansaita äänituntia kohden, ja Ubiqus palkkaa monista maista ympäri maailmaa. Sinun on oltava vähintään 17-vuotias, sinulla on oltava lukion tutkintotodistus tai yleinen vastaavuustodistus ja langallisesti kytketty Internet-yhteys. Yhtiöllä ei ole puhelinpalvelukeskuksia tavanomaisessa merkityksessä, vaan sen sijaan työllistää yli 20 000 etätyötä tekevää riippumatonta agenttia. Nykyään sinun tarvitsee vain kirjautua sisään ja kirjautua sisään sivustoihin, kuten Homeworktutoring. Tämä johtuu siitä, että työnantajat yleensä tutkivat paikallisia palkkatasoja ennen kuin tarjoavat kotipalveluita mahdollisille vuokralaisille.

Vuodesta 1993 ABC-varainhankinta on auttanut yli 50 000 ryhmää, keräänyt yli 50 miljoonaa dollaria, ja haluamme auttaa sinua aloittamaan uuden uran tänään. Palkka riippuu siitä, millaisessa projektissa työskentelet ja asiakkaasi. Kaivossovellukset, 58 - 00275968 _____ (Microsoft Corporation) C:. Muista, että kaikki nämä yritykset eivät palkata tällä hetkellä. Tietotekniikka on ala, jolla kotona työskentelevät työpaikat kasvavat eniten. Sertifikaatin saaneet voivat ansaita jopa 100 dollaria/tunti, kun taas harrastelijoiden sukututkijalle maksetaan 15–25 dollaria/tunti tai projektikohtaisesti. Koulutus on maksettu, ja vain yhdysvaltalaiset hakijat ovat oikeutettuja hakemaan. Tieteenaloja on paljon.

Selaa avoimia Work From Home -asentoja

Vaikka teet tämän osa-aikaisesti, voit tehdä jopa 1000 dollaria kuukaudessa. Työskentelet tämän yrityksen toimittajana. Tai voit jopa käyttää kotiasi tuottamaan ylimääräistä rahaa. Vapaasti sisustetun sisustussuunnittelun konsultoinnilla on useita hyviä puolia - mutta se vaatii paljon työtä. Transkriptio on yksi laillisimmista kotitöistä, ja GMR Transcription tarjoaa roolia sekä kokeneille että aloittelijoille. Voit työskennellä joko muutama tunti viikossa tai kokopäiväisesti.

Voit jälleen tarkistaa suuret työpöydät, mutta sinulla saattaa olla parempi onni tavoittaa paikallisia yrityksiä tai aloittavia yrityksiä, jotka ovat tärkeässä kasvutilassa ja voivat käyttää apuasi. Tässä roolissa tarjoat asiakaspalvelun Disney Store -vieraille. FlexJobsin sisarpaikka Remote. Droonien suosio kasvaa vuosi vuodesta, kun heille löytyy uusia käyttötapoja melkein päivittäin. Palkka on noin 12–18 dollaria tunnissa. Aloita sen sijaan kapeammin, kuten SaaS SEO, B2B-sisällön markkinointi tai muu alaosa. Kuinka paljon luulet heidän maksavan sinulle lisätäksesi lapsen mahdollisuuksia?

Virtuaaliassistentti

Siirrä kahden ja kolmen henkilön väliset neuvottelupuhelut, joissa keskustellaan eri aiheista lääkkeistä, rahoitussuunnittelusta maanviljelyyn Itä-Aasiassa. Jos haluat tietää enemmän matkapuhelinyrityksen perustamisesta, tutustu täällä oleviin vinkkeihini. Etkö usko minua? Yhtiö kannustaa työskentelemään kotoa -järjestelyihin. Tämä on täydellinen työ kotona, jos sinulla on taitotietoa, koska kaikilta ihmisiltä, ​​joilla ei ole, tarvitaan taitojasi uskomattoman suuri kysyntä. Voit ansaita paljon rahaa kirjoittajana, tiedän, koska haastattelin Holly Johnsonia, joka ansaitsee YLI 200 000 dollaria vuodessa freelance-kirjoittajana. Nykyään on tulossa tapana mennä töihin pyjamiin ja vihaan - hyvin, jos työskentelet silti kotona. Nyt on paras aika tulla online-valmentajaksi.

Oletko innostunut aloittamaan tämän yrityksen? Aloita koulutuskurssi, joka opettaa sinulle yhteiset taidot, joita tarvitaan virtuaaliassistentiksi. Se on yksi helpoimmista töistä kotona ”työpaikkoja” siellä, ja se vaatii nolla kokemusta. Jopa hakkereini avulla kotona tehtävien työpaikkojen löytäminen Googlessa ei vie sinua palkkaamaan. Se on erittäin hyödyllinen! Toinen suosittu ei-puhelintyö on verkossa tapahtuva akateeminen tutorointi. Voit hakea verkossa heidän verkkosivujen kautta. Ovatko forex-voitot verollisia?, vähennä sitten kaupankäynnin ulkopuoliset erät, kuten korkotuotot, lisää korkokulut ja muut kulut, ja sinulla on nettokaupankäynnin voitot tai tappiot valuuttakursseista. Tällä yrityksellä on monia etäasemia, mukaan lukien virtuaalinen asiakaspalvelu, saapuva vähittäismyynti ja yritysanalyytikot.

Valitse Kannattava Markkinarako.

Vahva lähtevä persoonallisuus, erinomaiset viestintätaidot ja hieno työetiikka. Kirkus - Etsii usein kirjanarvioitsijoita. Swing-kaupankäynti käyttämällä tasapainotilavuuden ilmaisinta (obv), huomaa myös, että OBV rikkoi tukea tällä eroajanjaksolla. Palkka on yleensä 15–20 dollaria tunnissa lähtötason sijainneista ja 25–35 dollaria + korkeamman tason positioista.