30 helppoa tapaa ansaita rahaa yliopistossa (Aloita nyt!)

Tytäryhtiömarkkinoinnin ulkopuolella se on luultavasti yksi suosikki tapoistani ansaita rahaa verkossa. Opiskelu ansaita rahaa yliopistossa on arvokasta pelkästään yrittäjäkokemuksen kannalta. Sama voidaan sanoa virtuaalimaailmasta. Vaikka on totta, että rahan ansaitseminen YouTubessa ei ole niin helppoa kuin ennen, voit silti luoda hyviä mahdollisuuksia itsellesi ja ansaita paljon rahaa YouTube-sisällöntuottajana, jos annat kaiken kaiken. Kuten freelance-kirjoittamisessa, tarvitset vain tietokoneen ja pääsyn Internetiin. Lisäksi se auttaa puhdistamaan myös alueen!

Jotkut yritykset maksavat sinulle vain sovelluksen lataamisesta tai ostoksesta verkossa. He eivät vaadi muuta aikaisempaa kokemusta kuin kielikoulutuksesi. Kuinka verkkoyritys toimii? Hieno asia näiden tehtävien suhteen on, että voit yleensä sovittaa useita niistä viikkoon, jolloin saat monipuolisuutta ja lisätuloja.

Keskimääräinen palkka on jopa 1000 dollaria kuukaudessa osa-aikaisesti sivuston mukaan. Ehkä nautit sisällön luomisesta. Lisäämme jatkossa uusia tapoja tälle sivulle, joten jatka kirjanmerkkeihin. Mutta kuka ei voi käyttää vähän ylimääräistä käteistä taskussa?

Luo Oma Tuloympäristö Perustamalla Blogi

Kuukausittainen sijoitus 2 dollaria. Ansaitse rahaa tekemällä keikkoja muun muassa Fiverr- tai Amazon's Mechanical Turks -sivustoilla. MyPoints - Ansaitse 10 dollaria ilmaiseksi vain ostoksille verkossa tämän kyselypaneelin avulla. Jokainen näistä opiskelijoiden online-töistä voi ansaita vähintään 500 dollaria kuukaudessa. Tämä ei selvästikään ole loppua ominaisuusluettelolle, mutta nämä ovat välttämättömiä, jotta heistä tulisi hyvä VA. Jotkut freelancerit kuitenkin laskuttivat jopa 70 dollaria tunnissa. Millions by Minute "ja aloitti äskettäin useiden Premier League -jalkapalloseurojen sponsoroinnin. Lisätietoja smart passive income -palvelusta, nyt ehkä sinun ei tarvitse tehdä niin paljon…? "

Nyt et todennäköisesti löydä mitään sellaista, mutta voit silti tehdä nopean voiton hieman etsimällä. Monet yritykset palkkaavat tämän yrityksen, mutta on myös yrityksiä, jotka palkkaavat etämerkintäalan ammattilaisia ​​myös puhelinten toimittamiseen (etenkin vaalien aikana). Tämän virka-ajan myötä tilaisuus; voit välittää tietosi niille, jotka tietävät vähemmän kuin sinä. Se ei todellakaan ole niin vaikeaa saada, itse asiassa se on melko helppoa, suosittelemme ehdottomasti TEFL-kurssin suorittamista ja TEFL-todistuksen saamista, opit valtavia tietoja myös opetuksesta ja luokkahuoneiden hallinnasta, opit edeltäneiden vieraiden kieltenopettajien asiantuntemus, joten suosittelemme, että teet TEFL-kurssin ja ansaitset sertifioidun opettajan aseman. Avaa erillinen sähköpostitili vain tutkimuksia varten. Älä myöskään unohda lähettää tarinoita myös Instagramiin. Ainoa mitä sinun tarvitsee tehdä, on rekisteröityä sivustolle, joka maksaa online-kyselyn.

Tämä on korkeakouluopiskelijoiden yleinen tapa tehdä kunnollinen muutospala. Jos haluat pitää lemmikkieläimiä, tarvitset asunnon tai talon, joka sallii lemmikkien käytön. Kokenemat kuvatekstit voivat ansaita jopa 0 dollaria.

Vuokraa Tavaroitasi

Vaikka työskentelisitkin vain osa-aikaisesti tai valitset outoja projekteja, ansaitset silti enemmän kuin saisit paikallisessa vähittäiskaupassa ja myös vähemmän aikaa. Voit ansaita helposti 18–20 dollaria tunnin työstä. Rakastan tätä verkkotyötä, koska on todella hauskaa täyttää palkatut tutkimukset.

Käytetystä kyselysivustosta riippuen saatat olla ilmoittautunut pistejärjestelmään palkintoja kuten Amazon-lahjakortteja varten tai saatat saada todellista rahaa.

Kuinka Ansaita Rahaa Yliopistossa

Tämä verkkosivusto maksaa joka päivä kaikenlaisista arvosteluista. Suurin osa yliopistoista suorittaa opintoja, joissa he maksavat osanottajilleen. Huonekalujen siirtämisestä lahjoitusten ottamiseen paikallisille hyväntekeväisyysjärjestöille voit ansaita rahaa auttamalla ihmisiä. Monet ihmiset tekevät liiketoiminnan myymättä eBayssa. Jos he pitävät ideasta, he tekevät kehitystyön tai kumppanina suuren brändin, ja saat leikkauksen jokaisesta lopputuotteen myynnistä. Se voi todella olla helppoa rahaa (ellet takerdu lapsen kanssa helvetistä!) Itse asiassa täällä on vähän yli 9 yritystä, jotka ovat valmiita maksamaan vastauksistasi heti.

Myydä Tienvarsilahjoja Lomalle

Rakastamme Bluehostia, koska voit aloittaa vain 2 dollarilla. Laita muutama kuva itsestäsi muiden tärkeiden, perheesi tai ammattikuvasi kanssa verkossa. Ehkä yksi parhaista online-töistä korkeakouluopiskelijoille on akateeminen editointi. Jos olet tehnyt ja nauttinut graafisesta suunnittelusta, tutustu sivustoihin, kuten 99designs, Upwork tai PeoplePerHour, joista löysit suunnittelutyötä. Tämä ei ole vain hieno sivutoimisto, joka voi ansaita sinulle vähän ylimääräistä rahaa, vaan se saa sinut myös harjoittamaan joka päivä. Guru - Guru on freelance-kauppapaikka, jota voidaan soveltaa moniin eri keikkoihin, mukaan lukien tietojen syöttäminen. Anna hyödynsi osa-aikaisia ​​työpaikkoja markkinoinnissa yliopiston aikana rakentaakseen portfolion ja saadakseen kokemusta, siirtämällä nämä taidot kokopäiväiseen tehtävään viestintäpäällikkönä startup 2: lle.

Se vie jonkin verran yksityisyyttä, mutta saat siitä palkan. 35+ parasta tapaa ansaita rahaa verkossa vuonna 2019, joten älä sijoita rahaa sivustoon, jolla sinulla ei ole varaa menettää. Esimerkiksi sinua saatetaan pyytää menemään ruokaostoksiin tai hakemaan lounas ravintolassa ja tuomaan se jonkun toimistoon tai taloon. Jokaisella on ainakin yksi kirja sisällä. Opiskelijat voivat paitsi myydä vanhoja tavaroitaan tai ei-toivottuja asioita eBayssa ja muilla kauppapaikoilla verkossa, mutta myös myydä itse luomiaan tuotteita. Ja ennen kaikkea nauttia yliopistoelämästä.

Kuinka tekisit sen? Tai katso täydellinen opas pysäköintitilan vuokraamiseen. Jos valitset Dribbble, voit myös merkitä itsesi hyväksyvän freelance-työn ja voittaa asiakkaita tällä tavalla. Perinteisessä työssä - jopa osa-aikaisesti - sinulla on asetettu aikataulu. Oletko uusi mysteeriostoksissa? VIPKID tarjoaa mahdollisuuden tulla online-englannin opettajaksi ja ansaita ylimääräistä rahaa työskennellessäsi kodin mukavuuksin. Tämä voi koskea kouluhanketta, yritysehdotusta, ansioluetteloa tai mitä tahansa määrää muita asiakirjoja.

Myy Keikkoja

Rekisteröity vain sivustolla ja tutustu mahdollisuuksiin. Jos et käytä pysäköintitilaa ja asut vilkkaalla alueella, saatat olla onnea. Kun sinulla on Internet-yhteys, on helpompaa työskennellä Google Drivessa.

Pane tämä intiimi tieto koulusi toimimaan ja paranna julkisen puhumisen taitojasi tuomalla mahdolliset opiskelijat paikkaan, jonka tunnet niin hyvin. 6 päivän kauppasalaisuudet, joita et tiennyt, voit nähdä hintatoimenpiteen edellisen päivän muutosten jälkeen. Voit ilmoittaa häiriöistä kehittäjälle tai vastata käyttökokemusta koskeviin kyselyihin. Jos sinulla on vanhoja televisioita, myy vaatteita, elokuvia, elektroniikkaa tai huonekaluja verkossa.

Suunnittele t-paitoja ja myy niitä Shopifyssa

ZipRecruiterin mukaan virtuaaliassistenttien keskimääräinen tuntipalkka on 19 dollaria tunnissa, kun suurin osa VA: sta ansaitsee 12–22 dollaria tunnissa. Olet nyt tarpeeksi vanha varmistaaksesi, että katsomasi lapset harjaavat hampaitaan ja menevät nukkumaan ajoissa, ja kun he ovat nukkuneet, voit leiriytyä television edessä kannettavan tietokoneesi ja oppikirjojesi kanssa, kunnes heidän vanhempansa saavat Koti. Online-asiakaspalvelutyöt ovat verrattavissa palkkaprosentteihin henkilökohtaisiin asiakaspalveluihin, keskimäärin noin 10–12 dollaria tunnissa. Kuinka ansaita paljon rahaa seuraavan taantuman aikana, ota tämä luku ja jaa 12: llä saadaksesi kuukausittaiset säästötavoitteesi. Linux bitcoinin kaivosallasnestejäähdytetty antminer s9, ne ovat kalliita aloittaa ja mahdollistavat vain yhden kryptovaluuttalajin louhinnan. Toinen loistava vaihtoehto taiteellisen maailman edustajille on videoiden ja äänien editointi. Rakastin työtäni. Tässä on joitain tapoja ansaita sivutuloja opiskellessaan yliopistossa: Sinun tulisi harkita, onko sinulla varaa ottaa suuri riski menettää rahasi. Tuutorointi on loistava tapa tavata ihmisiä, ansaita kunnollinen tuntihinta ja lisätä arvokasta taitoa ansioluetteloosi.

Nämä online-työpaikat, jotka auttoivat minua lopulta ansaitsemaan rahaa, enemmän kuin riittäviä opiskelijalle. Fiverr on loistava freelance-tilaisuus ja näyttäisi mahtavalta jatkaessasi! Kirjoita tarttuva sähköpostiosoite, jossa mainitaan kaikki saavutuksesi, pätevyydet ja projektit, joita olet käsitellyt henkilökohtaisesti. Mutta on myös hauskoja projekteja, kuten paikkojen etsiminen ja reittisuunnitelman laatiminen ryhmämatkalle tai tietyn kategorian parhaan tuotteen löytäminen. Mutta tässä on sopimus: On-demand-toimituspalvelut ovat erittäin suosittuja juuri nyt! Sinulle palkitaan ja maksetaan käteisellä (Paypalin kautta) tekemästäsi työstä, ja voit valita mitä ja milloin työskentelet. Et ansaitse niin paljon rahaa kuin freelancereilla, mutta näiden keikasivustojen käyttäminen antaa sinulle myös työtä edellyttämättä sitoutumista freelance-liiketoiminnan harjoittamiseen.

Mainitsen myös suosituimmat markkinaraot, jotka ansaitsevat eniten rahaa ja saavat eniten liikennettä.

Jos keräät tarpeeksi väkijoukkoja, voit ansaita rahaa videoidesi ansaitsemiseen mainoksilla. Osa-aikatyön tekemistä kotona voi tehdä paljon tapoja, jotta voit seurata opintojasi ja työskennellä aikataulun mukaan. Jos sinulla on vuoden koulutuskokemus (ja se voi olla ohjausta, sen ei tarvitse olla luokkaopetusta), harkitse englannin opetusta kiinalaisille lapsille VIPKID: llä. Tämän lisäksi sinun on ymmärrettävä, miten käännös toimii; se on taito itsessään. Jos olet jo pitänyt soittaa asiakaspalveluun tai saanut puhelun puhelinkeskuksesta, olet tuttu tuolle puhelua kirjataan -linjalle. Jos sinulla on vain kaksi iltatuntia joka päivä, se on täysin hyväksyttävää.

Tämä voi olla hyvä online-osa-aikatyö, joka soveltuu korkeakouluopiskelijoille.

Hustle Työssä

Siksi he voivat saada täydellisemmän ja tarkemman tiedon kuin koskaan ennen. Lisäksi he esittelisivät analysoidut tutkimustulokset asiakkailleen niin, että he pystyisivät parantamaan tuotteitaan ja palveluitaan. Onneksi on olemassa satoja online-resursseja, jotka voivat auttaa sinua selvittämään tämän. Vastaa joihinkin kysymyksiin verkossa saadaksesi välittömän tarjouksen. Botee.trade, onko se uusi ohjelma vai onko sillä jo pitkä historia onnistuneesta käytöstä? Ansaitset Swag Bucks -pistejärjestelmän, joka maksaa, kun saat yli 500 pistettä. Opiskelijana sinun ei tarvitse minun kertoa sinulle, että rahaa voi olla vähän. Lataa kirjan teksti ja kansi Amazoniin ja kerro heille, mitä haluat laskuttaa siitä. Perinteiset työt tulevat kuitenkin asetetulla tunnilla, mikä voi olla vaikeaa työskennellä luokan aikataulun mukaisesti. Harkitse verkkosuunnittelukilpailuihin osallistumista, joissa saat palkkaa, jos voitat, ja se voi olla hyvä paikka aloittaa, kun etsit asiakkaita.