50 Parasta Työtä Kotitöistä, Jotka Maksavat Hyvin Vuonna 2019

He palkkaavat freelance-kääntäjiä, joilla on jonkin verran kokemusta alalta ja joilla on kandidaatin tutkinto. Osittaiset ja täysin etätyöt löytyvät Philipsistä. Ensinnäkin voit tunnistaa viisi taitosi. Palvelu on erittäin joustavaa, voit asettaa omat tunnisi, eikä oppituntisuunnitteluun ole mitään tekemistä. Muista, että sinun on ensin asetettava itsesi korkeatasoiseksi konsultiksi. Sinun ei tarvitse valmistella mitään luokkahuonetehtäviä. Jotkut ovat huijauksia. Voit työskennellä mistä tahansa, ja palkka eroaa tehtävästä.

Freelance-koodaus- ja ohjelmointityöt ovat suhteellisen helppoja saada ja ylpeillä korkealla tuntihinnalla. 11 tai 12 asiaa, jotka olen oppinut elämästä päiväkaupalla miljoonia dollareita. Monet ihmiset luovat videoita YouTubeen harrastuksena. Jos sinulla on tapa sanoilla, voit aloittaa heti rekisteröimällä tilin freelance-alustoille, kuten Upwork ja Freelancer. Yhtiö palkkaa toisinaan järjestelmäkehittäjiä, jotka ansaitsevat 20 dollaria tunnissa vastaavaa työtä kohden. Jokaisesta siellä olevasta laillisesta kotitöistä löytyy yhtä todennäköisesti huijaus.

Hertz on valtava yritys, joten on syytä tarkistaa heidän luettelonsa säännöllisesti. Verkkosivustot etsivät jatkuvasti laadukkaita virtuaaliassisteja. Etkö ole varma miten pääset alkuun? Sinulle annetaan todennäköisesti asetetut työtunnit työskennellä Televaren palveluksessa, ja sinulla on oltava ajan tasalla oleva tietokone ja nopea Internet-yhteys. Mitä enemmän sitoutumista voit ajaa, sitä paremmin saat palkan. 25 suurinta yritystä, jotka tarjoavat kotona töitä vuonna 2019, työntekijöillä on oltava tietokone, langallinen puhelin, nopea langallinen internet ja kuulokemikrofoni. Kuinka paljon virtuaaliassistentit ansaitsevat? Voit kirjoittaa kopiota yrityksille kotonasi ja joissain tapauksissa ansaita jopa kuusi numeroa. Tämä viesti voi sisältää tytäryhtiölinkkejä.

Tehtäviä ovat puheluihin vastaaminen, sähköposteihin vastaaminen, tehtävien järjestäminen ja paljon muuta. Kyselyjen lisäksi voit tehdä paljon asioita, kuten lukea sähköposteja, katsella videoita ja pelata pelejä. Kokopäiväisen kääntäjän keskipalkka on 44 190 dollaria. ”Jos se kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, niin todennäköisesti on. Tämä artikkeli ilmestyi alun perin GOBankingRates-sivulla. Kannattavan blogin luominen vie aikaa ja paljon kovaa työtä. Mahdollisuus avata tippatavarakauppa voi tuntua yksinkertaiselta, mutta todellinen prosessi ei ole niin helppoa kuin ihmiset ajattelevat. Kun katselimme, suurin osa rooleista oli Yhdysvalloissa ja Isossa-Britanniassa, useat Italiassa.

Nykyään jopa jättiläisyritykset, kuten Amazon ja TeleTech, tarjoavat lähtötason positioita hyödyllisinä.

Kiinteistöjen Virtuaaliassistentti

Ansaitse 1 dollarin välillä. Heidän järjestelmiään käyttävät lukuisat terveydenhoitoyhtiöt, yleislääkärit, yksityiset käytännöt ja muut terveydenhuollon organisaatiot ympäri Yhdistynyttä kuningaskuntaa. Voit vain tavata verkossa sen sijaan. Hän otti hiljattain kaiken, mitä tiesi freelance-kirjoittamisesta, ja rakensi kurssin Earn More Writing, joka opettaa sinulle, joten sinun ei tarvitse tuhlata aikaa löytää se itse. Voit myös ilmoittautua tälle ILMAISEKSI kurssille, joka kertoo vinkkejä ja strategioita ansaita jopa 40000 dollaria vuodessa oikolukijana. Vain viikossa opit kaiken, mitä sinun on tiedettävä blogin onnistumisesta. Tämän sivuston avulla voit luoda oman profiilin, jotta voit asettaa hinnat ja saatavuuden. Uusi tekniikka helpottaa yritysten, pienyritysten ja jopa bloggaajien palkkaamista virtuaalisia henkilökohtaisia ​​avustajia, jotka voivat suorittaa erilaisia ​​hallinnollisia tehtäviä.

Itse asiassa olemme keskellä kotivallankumouksellista työtä, koska enemmän ihmisiä työskentelee kotona nyt kuin koskaan ennen.

Grant Writer

Durstin mukaan vakuutusyhtiöt ulkoistavat yhä enemmän saapuvia puhelujaan yhteyskeskuksiin. Tämä maailmanlaajuinen rahoituspalveluyritys tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia etätyöntekijöille. Löydä verkkosivustojen testaustöitä tarkistamalla UserTesting. Hyvin tästä syystä tässä on joitain verkkosivustoja, joihin voit rekisteröityä ansaitaksesi helppoa rahaa tekemällä tutkimuksia tai ansaitsemalla rahaa nopeasti muiden toimintojen avulla. Kandidaatin tutkinto vaaditaan useimmissa sivustoissa.

Huomaa, että kaksikielisten töiden tulisi olla korkeampia kuin englanninkieliset tekstitykset. Kyllä, vähittäiskaupan jättiläinen Amazon palkkaa kotona työskenteleviä ihmisiä asiakaspalveluagentteina. Suhteellinen lujuusindeksi (rsi), seuraan kaupankäyntitilastoni Tradervue-ohjelmaa, mikä on ollut valtava apu strategioiden hienosäätöön. Kaikki ne yöt, jotka vietit juomien sekoittamisen sijasta opiskeluaan, ovat maksaneet! 03 Transkriptio JGI/Jamie Grill/Getty Images Kodinkopiointityöt on yleensä suunnattu niille, joilla on vähän kokemusta. Koti kotityöstä on tullut erittäin suosituksi. Ei enää purista niin monien ihmisten kanssa junalla ruuhka-aikana.

Vaikka tämä yritys tunnetaan parhaiten kauko-ohjattavien virtuaaliassistenttien palkkaamisesta, heillä on toisinaan avoimia myös etätyöntekijöitä. Ja kyllä, ne tarjoavat esimerkiksi palkan, edut, kasvupotentiaalin jne.... hullu, eikö niin? Huomaat, että suuri osa näistä on laillista kotitöistä tehtyä työtä ilman aloitusmaksua ja että suurin osa näistä kotitöistä voidaan tehdä osa-aikaisesti. Pysy kotona, isännöi matkustajaa, hanki ystäviä ja pidä hauskaa! Vastaavasti, jos yrityksesi on jo lueteltu täällä ja tunnet tietojen olevan epätarkkoja, lähetä meille suoraan!

Monipuolistaa Ja Kasvaa Iraasi

Voit saada kaiken upean tiedon sisältä pienestä, vain 5 dollarin hinnasta! Lue virtuaalisen avun oppaani täältä. Kuinka ansaita rahaa verkossa nopeasti: 53 sivustoa, jotka maksavat heti. Luuletko, kuinka vaikeaa se voi olla? Jatkaen numeroa 20, yritykset vaativat sosiaalisen median manageria. Voit suodattaa vain etähakutuloksia Glassoorsin työnhakutyökalulla ja asettamalla paikkasuodattimeksi ”Remote (Work From Home)”. Jotkut roolit vaativat hakijoista huolimatta siitä, että ne ovat kotiperusteisia asumaan tietyn etäisyyden päässä tietystä toimistosta. Positron-sijoitukset, (Tietysti, kun olin kaksikymmentävuotinen, riskiin 10 prosentilla joillakin kaupoilla ... jos menin rintamaan, se ei ollut niin suuri kauppa.). Nämä ovat ei-puhelintehtäviä, joille minulla ei oikeastaan ​​ole luokkaa. Tämä yritys tarjoaa mahdollisuuksia kokeneille etätyöntekijöille.

Yksi haittapuoli hakukoneiden arvioijaksi tullessa on se, että monet yritykset rajoittavat työtuntien lukumäärän. Yrityksen omistajana sinun on selvitettävä, miten saada asiakkaita johdonmukaisesti, jos haluat vakaat kuukausitulot. Löydät kirjoitusvirheitä asiakirjoissa ja parannat lauseita ja sanoja paremmin! Hinnat voivat olla alhaisella puolella, mutta ottaen huomioon, kuinka monta tietojen syöttötyötä on käytettävissä ilman koulutusta/taitoja koskevia vaatimuksia, se on loistava tapa aloittaa ura kotona. Alankomaiden finanssiregulaattori sakottaa sääntelemätöntä välittäjää fplus tradingia, he kertovat kaikille, mitä sinun on tiedettävä binäärisistä vaihtoehdoista ja kuinka ansaita rahaa myynti- ja soitto-optioilla. Tämä sijainti tunnetaan hakukonearvioijana. Ibotta on toinen kaikkien aikojen suosittu palkintopaikka. Ne ovat melko helppoja ja hauskoja tehdä. Virtuaaliassistenttityöt ovat eräitä parhaimmista kotitöistä.

WorkingSolutions

Älä unohda rekisteröityä IRS: ään ennen kuin aloitat tämän kotiyrityksen. Se on yksinkertainen kaava, kun olet vasta aloittamassa; mitä haluan kutsua Enfroyn 3: ksi liikettä: Jos sinulla on taitoja tietyssä kouluaineessa tai haluat auttaa ihmisiä oppimaan toista kieltä, tämä voi olla sinulle hyvä työmahdollisuus. Itse asiassa tässä on luettelo yli 150 erilaisesta palvelusta, joita voisit tarjota virtuaaliassistenttina! Jos tämä kaikki kuulostaa houkuttelevalta (ja jos sinulla on itsekuria pysyäksesi keskittyneenä ja tuotteliaana työskennellessäsi kotoa), kannattaa tutustua FlexJobsin viimeisimpään luetteloon eniten maksetuista kotona suoritettavista töistä. 21 tapaa ansaita 100 dollaria päivittäin verkossa, kuvittele vain, taivas on raja. Muut tutorointityöt, kuten englannin kielen opettaminen vieraana kielenä (TEFL), vaativat vuorovaikutusta ja opastusta opiskelijoiden kanssa ympäri maailmaa.

Koska kun huomaat, että et saa toivottuja tuloksia, lopetat todennäköisesti - aivan kuten vähintään 59.

Ohjelmistokehittäjä

Esimerkiksi tutkimusmikrobiologi voi tutkia viruksen ja isännän välistä vuorovaikutusta ja määrittää tautien kestävyyden. Tule Pinterestin virtuaaliassistentiksi ja saat palkkaa viikossa. Löydä laillista työtä kotona Googlessa siirtymällä sen työllisyys- ja urasivustolle. Jotkut ansaitsevat jopa 80 000 dollaria vuodessa, mutta kaikki riippuu kokemuksesta, asiakastyypeistä, palkkioista jne.

Esimerkiksi lääketiede, ala, joka vaati perinteisesti pitkiä käyntejä lääkärin vastaanotolla ja henkilökohtaisia ​​tarkastuksia, mullistaa telelääketieteen myötä, jonka avulla lääkärit ja potilaat voivat kommunikoida etäyhteyden kautta.

Myydä tuotteet edelleen verkossa (Amazon FBA-ohjelma)

Jokainen kirjoitustyö tuo uusia aiheita, joista voit oppia ja kirjoittaa. Yksi parhaimmista tavoista on luoda tili freelance-alustoille ja sitten listata palvelusi siellä. Aloita oma itsesi luomalla ensimmäinen blogi nyt käyttämällä ilmaista vaiheittaista opastamme.

Kun työskentelet projektin parissa, sinun on oltava käytettävissä vähintään 25 tuntia viikossa 2–12 viikkoa kerrallaan, kunnes kampanja on valmis. Voit vihdoinkin laittaa yliopistossa opitut taidot käyttämään! DionData Solutions palkkaa tiedonsiirtotyöntekijät työskentelemään kotoa. Mutta jos sinulla on aikaa perustaa oma yritys ja löytää yksityisiä asiakkaita, voit tehdä paljon enemmän. Voit ehkä valita verkkotunnuksen 10 dollarilla ja myydä sen 1 000 dollarilla. Niiden monien yritysten joukossa, joilla on laillista työtä kotoa, on Appen. Kaikki riippuu taitoistasi, laadusta, kapeasta, liikenteestä jne. Hänellä on kaikki mitä tarvitset oppimiseen!

  • Jos sinulla on Instagram-tili, olet epäilemättä törmännyt mainoksiin, jotka ovat naamioituneet normaaliksi päivittäisiin viesteihin.
  • Saat maksun kahdesti kuukaudessa sekillä tai suoralla talletuksella.
  • Palkkaa virtuaaliassistentti, joka auttaa hallitsemaan suhteita tavarantoimittajaasi.

Pohjaviiva

Avustavat pääneuvonantajat voivat ansaita keskimäärin jopa 190 000 dollaria vuodessa. Jos aiot maksaa opintolainavelka, Aetna auttaa myös tässä. Tässä on vain muutama: Täällä How We Money Money Online -sivustolla on yrityspolitiikkamme lähettää vain ensiluokkaisia ​​töitä kotitöistä, jotka maksavat vähintään 10 dollaria. Vaikka saatat joutua työskentelemään tiettyinä aikoina, sinulla on joustavuus työskennellä kotoa. Joten kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä on ohjaaja kaksi tuntia viikossa ja saat palkan. Sen 6000 työntekijää voi työskennellä paikan päällä tai etäyhteydessä, ja sen avoimet työpaikat ulottuvat Yhdysvaltoihin. Ei enää syödä napata ja mene-aamiaista pöydälläsi (lopuksi voit nyt ottaa aikaa valmistaaksesi itsellesi terveellisen aamiaisen aloittaaksesi päiväsi).

Kotona Työpaikat, Jotka Maksavat Paljon Tai Paljon Enemmän Kuin Keskimääräinen Amerikkalainen Palkka

Joissain tapauksissa chat-pohjainen tuki saattaa edellyttää vain tietokonetta, nopeaa Internetiä ja hyväksyttävää kirjoitusnopeutta. Tämä asunto- ja omavarastointialan yritys palkkaa etätyöntekijöitä erilaisissa asiakaspalvelu- ja myyntirooleissa, esimerkiksi varauksilla ja tienvarsipalveluilla. Verkkokauppana Cozymeal auttaa ihmisiä löytämään ruoanlaittokursseja, ateriapalveluita, ruokamatkoja, yksityisiä kokkeja ja paljon muuta. Saatat päättää, että opiskelijat maksavat kunkin oppitunnin lopussa tai suorittavat ennakkomaksun koko kuukaudelle (mikä voi olla parempi kuin maksaa viikoittain). Tärkeintä on, että sinun on ensin keskityttävä rakentamaan yleisö, joka on sama käynnistettäessä podcastia. Kuusi kuukautta blogini aloittamisen jälkeen sain ensimmäisen tarjoukseni freelance-kirjoittajana.

Mistä Voit Löytää Tuottoisimman Työn Kotitöistä Digitaalisen Markkinoinnin Asiantuntijoille?

Graafinen suunnittelija, jolla on vuosien kokemus web-suunnittelusta, voi helposti palvella asiakkaita, joilla on näitä projekteja uransa tai liiketoimintansa lisäksi. Jos sinulla on hyvät sanataidot, kuten kirjoitusvirheiden ja kirjoitusvirheiden estäminen, tämä on sinun tehtäväsi. Verkkosivuston mukaan huippuosaajat voivat ansaita rahaa.

Carly Campbell on kuitenkin keksinyt tavan siirtyä välillä 1 000 - 300 000 kiinnittämällä manuaalisesti Pinterestissä. Sinun on kyettävä työskentelemään 4-6 tuntia yhdessä vuorossa. Usertesting on sovellus tai verkkosivusto, joka maksaa sinulle katsella videoita verkossa. Tässä ilmaisessa työpajassa voit oppia lisää siitä, miten tulla oikolukijaksi ja aloittaa oma yritys Caitlin Pylesta. Viimeaikaisiin etätyöluetteloihin kuuluvat ohjelmistokehitysinsinööri, vanhempi ratkaisuarkkitehti ja digitaalisen alustan markkinointijohtaja. Voit olla yhteydessä asiakkaisiin ympäri maailmaa, jotka haluavat hioa englanninkieltään parantaakseen työllistymismahdollisuuksiaan. Suosittelen lukemaan Ashleyn haastattelua aiheesta "Vauvan tarvikkeiden vuokrausyrityksen perustaminen" Kuinka paljon voin tehdä?

Paikallinen Matkaopas

Tämä on epäilemättä paras äitien kotitöitä. Asiakaspalvelun edustajista ja sosiaalisen median johtajista, matkatoimistoihin ja transkriptiohenkilöihin kuuluva, laillinen työ kotona tekemästä työstä tarjoaa oleskelun kotona toimiville äideille, korkeakouluopiskelijoille ja digitaalisille paimentolaisille mahdollisuuden ansaita elantonsa tien päällä. Harkitse yrityksiä, jotka kohdentavat yli 50-vuotiaita tai itsenäisiä ammatinharjoittajia, harjoittavat terveyttä ja hyvinvointia, liittyvät ”vihreään” liikkeeseen tai käyttävät elektronisia tai online-laitteita (ts. )VA: t tarjoavat ammattimaista hallinnollista, teknistä tai luovaa (sosiaalista) apua asiakkaille etäyhteyden kautta kotitoimistosta. Tällä menetelmällä pystyin purkamaan kirjoitustyön, joka maksoi yli 2 000 dollaria muutaman viikon kuluessa. Jos sinulla on hyvät viestintätaidot etkä halua ottaa puhelinta, asiakaspalvelu olisi paras online-työ sinulle. Jos haluat kursseja e-kirjoihin, Janet Shaughnessy Transcrip Anywhere -pelissä on hyvä. He etsivät usein varausasiantuntijoita, jotka voivat työskennellä kotoa.

  • Jos olet ystävällinen, lähtevä ja intohimoinen siitä, että olet paras tekemässäsi, he haluaisivat kuulla sinusta.
  • Tarvitset konekirjoitusnopeuden vähintään 60wpm.
  • Voit napsauttaa tätä kirjautuaksesi sisään.
  • Ensimmäisen vuoden ohjaajat saavat palkkiota 25–30 dollaria tunnissa.
  • Jopa asianajajat voivat työskennellä kotoa ja ansaita huomattavia tuloja.

Lääkäri

Täältä löydät useita erilaisia ​​ohjelmia perusasteesta edistyneempaan. Lisää strategioita, täällä voit nähdä EUR / USD-valuuttaparin avoimen pisteen, sulkemispisteen ja korkean ja alimman arvon kullekin valitun ajanjakson päivälle. Testaajat jakavat sitten palautteensa videossa. Vältä näitä töitä varsinkin jos rooli vaikuttaa erittäin helpoalta.