Myy Mukautettuja T-paitoja Omassa Ilmaisessa Verkkokaupassasi

Yleensä nämä ovat tyypillisesti rajallisia, mutta hyödyllinen tapa purkaa joitain malleja tien päällä. Ne olivat minulle liian kovia, ja olin liian laiska oppimaan kuinka selvittää ne. Tämä voi olla hieno toinen vaihtoehto, jos et pääse Merchiin, etenkin Amazon-integraation kanssa! Löydä suunnitteluideoita.

Amazon huolehtii teknisistä ominaisuuksista ja antaa sinun työskennellä luovuuden kanssa suunnittelusi suhteen. Nyt kun nämä 2 tiliä on linkitetty, sinun kannattaa siirtyä Amazon-sovellukseen ja napsauttaa ”Sell on Amazon”. Ne, joilla ei ole olemassa seuraavia, jotka tavoitetaan nopeasti. Erittäin hyödyllinen oppia mitään. Joten kiitos motivaatiosta ja viesti. Tässä on joitain menestystapauksia, joissa inspiraatio ja motivaatio ovat palavia ja vilkkaita! Itse asiassa olen ladannut vapaasti turmeltumattomia jäljitysvalmiita kuvia joka puolelle mainostaaksesi myymälääni. Olen alkanut kaivata kryptovaluuttaa, ja se on yllättävän helppoa - mutta olen silti 8 kuukautta poissa tasapainottamisesta. Mikä tuo eniten myyntiä?

  • Lassen tiesi heti, että hän etsii mahdollisuutta.
  • Hän tiesi, että hänen olisi löydettävä markkinarako, joka mahdollistaisi verkkokaupan menestymisen.
  • Jokaisella tuotantomenetelmällä on omat etunsa ja haittansa.
  • Monilla heistä on jopa oma taiteen tai graafisen suunnittelun osasto, joka auttaa sinua luomaan malleja ilmaiseksi.
  • Tämä tarkoittaa, että työsi on tehty, kun olet ladannut mallisi.
  • Jos kuvasi on valittu, lähetät heille taidetta, istuudut seuraamaan myyntiäsi ja odotat rojaltejasi.

Heillä on useita erityyppisiä perus-T-paitoja, puseroita, tankkitoppeja jne. Voit asettaa hinnat ja valita malleistasi, mitkä tuotteet ovat sinulle miellyttäviä. Tämä saattaa olla tärkein. Binaariopiskelmien kaupan edut ja haitat, kiitos arvostelusta! Amazon on eräänlainen hakukone, kuten Google.

He näyttävät sen puolestasi verkkosivullaan ja jos joku ostaa sen, tulostaa sen t-paitaksi ja lähettää sen suoraan asiakkaalle sinulle. Näitä yrityksiä on useita, mutta olen ollut Spreadshirtin pari muuta vuotta, ja mielestäni ne ovat loistava paikka aloittaa aloittelijoille. Vaihe 1: rakenna se ja he tulevat, antamalla kärkisäiliösivusi verkkosivustollesi ihmiset voivat vapaasti katsoa, ​​ja jos olet todella antanut heille jotain arvokasta, jotain, joka on koskettanut heidän sydäntään syvästi, he antavat, ja usein he ovat anteliaita. Parempi idea on saada upea muotoilu ja antaa sitten muiden tehdä tuotanto- ja toimituskulut puolestasi. Etsi esimerkiksi #kissanpennut, #hevoset, #soccer, #HarleyDavidson jne. Hyväksy Amazon MWS -sopimuksen ja olet linkittänyt tilisi onnistuneesti Shopifisiin! Ja kun lataan mallejani, pienoismarkkinayhtiöiden sisaryhtiömarkkinointi askel askeleelta prosessoi ne edelleen mallineeni?

Onko sinulla mitään ehdotuksia? Lisäksi he hoitavat hinnoittelua, toimituskuluja ja asiakaspalvelua. Erinomainen pienille tilauksille tai kertaluontoisille tilauksille. Nykyään verkkokauppa on voimakkaampaa kuin koskaan, mikä tarkoittaa myös kilpailua kovaa. Voit jättää ilmoituksen valtion viranomaisille. Sen lisäksi, että se on yksinkertainen, se on myös tehokas. Voit tutustua Melvinin tarinaa käsittelevään täydelliseen artikkelemme.

Tänään kaivasin paljon ja löysin useita sivustoja, joilla voit maksaa palkkioita T-paitojen suunnittelulle.

Kuinka luoda T-paita-malli

Se ei ole niin vaikeaa kuin luuletkaan, et tarvitse verkkosivustosi rakentamiseen kehittäjää tai erittäin teknistä henkilöä. Amazon on omistautunut parhaalle mahdolliselle asiakaspalvelulle. Nyt haluan selittää vähän Merch-matkani, jotta ymmärrät ylä- ja alamäet! Tämä on täysin ilmainen palvelu ja kaikki, mitä sinun täytyy tehdä käyttääksesi sitä, noudattaa verkon suunnitteluohjeita pitäen myyjän korkeat luottamuspisteet. Binaarisen vaihtoehdon demotilit, jdiqqpiv sanoo huhtikuun 2019 parhaan kodin. Voit etsiä yrityksiä verkossa tukkuhakemistoista.

Voit hallita sivustosi etuosaa WordPressillä kuten tavallisesti, ja BigCommerce isännöi luettelosi, tilausten hallintaa, toimitusta ja maksujen käsittelyä takaosassa. Meidän tapauksessamme se on siamilainen. 20 laillista tapaa ansaita rahaa verkossa, tämä tarkoittaa sitä, ettei Googlen “[lisää myymälän nimi] kuponkikoodi” kuluttamista enää vain tyhjin käsin keksiä. Saat tonnia kuvia ihmisten siamilaisista kissoista. Useiden kuukausien kuluttua itsekäyttöisen työkalumme kiillottamisesta julkaisimme sen yleisölle ja Merch Informer syntyi lokakuussa 2019. Suuri yksityiskohtien tarkkuus painetussa suunnittelussa.

Tämän jälkeen tilasit heidän tilauksensa manuaalisesti POD-yrityksen kanssa. Amazon kuitenkin poistaa tuotteet, joita ei ole myyty ensimmäisen 180 päivän kuluessa julkaisemisesta. Helppo harrastelu äidille, katso tammikuun rahat takaisin -lausuntoni, mukava pieni bonus ostoksille verkossa:. Näiden myyntipisteiden avulla sinulla on mahdollisuus levittää sisältöäsi satoille miljoonille ihmisille ympäri maailmaa. Voit välttää henkilökohtaisen mainonnan, joka perustuu mobiilisovelluksen toimintaan, asentamalla DAA: n AppChoices-sovelluksen tähän. Käytä työkalua, kuten http:

Mutta Merch by Amazonilla voit myydä t-paitoja ja ansaita rahaa jokaisesta myydystä paidasta.

T-paitojen Myynti Verkossa Ansaita Rahaa

Yksi tapa tehdä tämä on hankkia korkealaatuisia tuotteita, joita yritykselläsi on varaa. En voinut vain tehdä paitaa ja mainostaa sitä. Tämä on ylivoimaisesti tärkein vaihe myyntitapahtumien myynnissä Amazonissa.

Verkkokauppa

Toivon, että tämä opas antoi sinulle jonkinlaisen kuvan oman Merch-matkani ja on saanut inspiraatiota alkaa myydä T-paitoja verkossa rahalla! Kun käsittelet mallien laittamista Amazoniin, sinun on vältettävä kaikenlaisten suojattujen sanojen esittämistä merkkipalvelullesi. Tärkein etu on, että kaikki mitä tarvitset aloittamiseen, on Facebook-sivu ja PayPal-tili. Huomaa vain, että tarkat vaatimukset vaihtelevat käytetyn tulostimen ja tulostustekniikan mukaan (lisätietoja myöhemmin). Aloita luomalla tili BigCommerce-palvelussa ja perustamalla myymälä: Mutta sen sijaan, jos haluat vain luetella muutamia tuotteita ystäville, jotka tilaavat ja saavat myyntiä joskus jonkun verran, jos joku kompastaa mallisi haun kautta, Redbubble, TeeSpring tai Zazzle ovat todennäköisesti parhaat vaihtoehtosi. Nämä ovat sivustoja, jotka tarjoavat erityisen T-paita-suunnittelun erittäin edulliseen hintaan, yleensä vain 24 tunniksi. Joten jatka suunnittelua.

Ilman mitään näistä komponenteista saatat onnekas tehdä ja ansaita muutamia dollareita satoihin kuukausittain. Tämä näkyy julkisesti luettelossasi, joten varmista, että ne ovat kokonaisia ​​lauseita, jotka eivät näytä roskapostilta. Tätä tarkoitusta varten rakennettu työkalu on Merch Informer, yksi tehokkaimmista Merch-tiedonkeruijoista. 24 helppoa tapaa ansaita rahaa internetissä, rekisteröidy vain, luo tili ja saat palkan mikrotöiden suorittamiseen. Kiitos Niche Pursuits -yhteisölle, käytä NICHEPURSUITS-kuponkikoodia 20%: n alennuksella, jos haluat antaa sen mennä. Se on varmasti sijoitus. Voit käyttää Zazzle-sivustosuunnittelijaa tai ladata oman suunnittelun. Oman myymälän perustaminen on myös hieman monimutkaisempaa kuin myynti suoraan, esimerkiksi, TeeSpringin kautta.

Ulkoista Ulkoisilla Markkinoilla

Voit hallita paremmin tuotteitasi ja mallejasi avaamalla oman Spreadshopisi. Voit silti pyytää kutsua, mutta emme takaa, että sinut hyväksytään. Suunnittelemiesi T-paitojen myynti voi olla hieno tapa ansaita ylimääräistä rahaa. Voittomarginaalit näyttivät niin alhaisilta. On olemassa monia eri tapoja, joilla voit hankkia korkealaatuista suunnittelutyötä edulliseen hintaan. Urheilu on hyvää. Aloittaminen on mielestäni helpoin osa, mutta niin monet ihmiset käyttävät tätä tekosyytä. Siirrymme nopeasti vaiheisiin, joita tarvitaan Merch by Amazon -kertomusten käyttöönottoon:

Mainostaminen dollarilla on heidän rahantekijä, joten he haluavat ihmisten mainostavan. Monet ihmiset, jotka lukevat tämän ja kuuntelevat koko prosessia sivustollani, ovat aloittaneet asettamalla t-paitoja Amazoniin, koska juuri sitä käytin Amazonissa. Se on melkein kaksinkertainen vuoden 2019 2 dollari.

Millaiset Mallit Myyvät Parhaiten Kuratoiduissa Ja Alkuperäisissä Sivustoissa?

Asiakkaat maksavat sinulle manuaalisesti esimerkiksi PayPalin tai Stripen kautta. Se ei myöskään pyydä sinua perustamaan kampanjaasi. Löydät paljon enemmän tietosuojavalinnoista tietosuojakäytännöstämme. QuickBooks on suosittu ja luotettava kirjanpito-ohjelmisto pienille yrityksille. Myin malleja, joita asiakkaani halusivat. Vuoden 2019 parhaat osakekaupan välittäjät, heistä 99% on todella huono sijoitus, ja niiden hinnat ovat korkeammat - 99–149 dollaria kuukaudessa tai enemmän. Mikään ei estä sinua lukemasta samaa mallia useille alustoille, mutta suosittelen keskittymistä ensin vain yhteen.

Jos kirjoitat “Nike”, he pysäyttävät sinut. Epäilin lopulta, että syy oli jaettuani newpaper-artikkelin linkki. Omistele itsellesi se. Nyt kun olet rekisteröitynyt Shopify-palveluun ja saanut 14-päiväisen ilmaisen kokeilusi, on aika valita teema. Jos tällaista ajatusta ei ole, älä ajattele sen tekemistä isoksi myyntiosastolla.

Pinterest

Monien sivustojen avulla voit mukauttaa verkkokauppasi. Amazonin Merch vastaanottaa tuhansia pyyntöjä liittyäkseen ohjelmaansa. Se on kirjoitettu BKLYN. Esittely on yksi hieno tapa ansaita valtavaa voittoa. Sitten valitset prosenttimarginaalin, jonka haluat ansaita. Seuraavassa näytössä sinun on valittava, missä kauppapaikassa haluat tuotteesi näkyvän. Sen sijaan, kun kaikki keskittyvät muutaman paidan sijoittamiseen viikossa, voit ottaa mallisi ja laittaa ne satoihin tuotteisiin viikossa!

Erityiset lait vaihtelevat valtioittain ja yrityksesi suuruuden mukaan. Mutta muista, että tämä vie investoinnin aikaasi. Vaikka et haluaisi seurata toimintasi kolmansien osapuolten seuraamana mainontapalveluiden suhteen, näet silti henkilökohtaisia ​​mainoksia sivustollamme. Saat lisämyyntityökaluja Amazonista. Haluat, että mallisi ovat ainutlaatuisia ja pyörittävät kohderyhmääsi. Muuten saatat näyttää epäammattimaiselta.