35+ Parasta Tapaa Ansaita Rahaa Verkossa Vuonna 2019

Siirry vain Google Keyword Planneriin. Jälleen kerran, jäsenyys on 100% ilmainen. Nämä ovat helppoja, kustannustehokkaita tapoja rakentaa yleisölle ja testaa markkinarako onko siellä kysyntää. Suuntautu lähialueelle (viikonloput ovat yleensä parhaita - myös illat voivat toimia) ja mene ovelta ovelle tarjoamalla matkapuhelimen autopesupalvelua.

Ja sinne tulet sisään. AchieveMint toimii yhdistämällä jo käyttämiisi kunto-sovelluksiin, kuten Fitbit, RunKeeper, Healthkit ja MyFitnessPal, ja antamalla sinulle pisteitä tietyistä toimista. Oikolukemat asiakirjat kotoa. Mitä teen vapaa-ajallaan? Affiliate-markkinointi on yksi yleisimmistä tavoista, joilla ihmiset ansaitsevat rahaa verkossa Amazonin avulla. Myin Photoshop-tiedoston tai tarjoaisin mukauttaa niitä ja suunnitella käyntikortin itse lisämaksusta. Kuukauden sisällä ansaitsin enemmän kuin mitä vietin hänen kurssilleen!

Sanonta: "Säästetty penniäkään on ansaittu penniäkään" ei ole vain sanojen pelaamista; se on täysin totta.

95 kuukaudessa Bluehostin kanssa. Hänellä on 24 tuntia aikaa hyväksyä laskusi, ja varat vapautetaan välittömästi. Ajattele sitä tällä tavalla: Kun se on käytetty, se on mennyt ikuisesti. Kotona työskentelystä ja omien tuntien määrittämisestä työkuorman valitsemiseen ja omien palkkioiden asettamiseen on vaikea lyödä elämäntapaa, jonka hallitset täysin. Jotkut yritykset, jotka tarjoavat sovelluksia testaamiseen, vaativat myös toimivan mikrofonin ja kameran.

 • Saat myös digitaalisen avaimen, jotta voit käyttää autoasi milloin tahansa ja avata sen puhelimesta.
 • Napsauta tätä saadaksesi lisätietoja rahdinvälittäjäksi tulemisesta.
 • Jos haluat, voit jopa käyttää Just Park -sivua tai ladata Spot-sovelluksen tavoittaaksesi enemmän potentiaalisia asiakkaita.
 • Käytävätkö he huumoria?

Ideoita Ansaita Rahaa Kotoa

Saat 10 dollaria PayPalin kautta jokaisesta 20 minuutin videostasi. Sinun on vain tarjottava palvelu, jota ihmiset arvostavat ja haluavat maksaa hyvää rahaa. Käsityön etuna on, että ne ovat luonteeltaan luovia ja voivat toimia hyvin, jos olet luova tyyppi. Löydä mikrotöitä omalta alueeltasi tutustumalla tähän luetteloon parhaista paikoista löytääksesi mikrotöitä lähistöllä. Ne voivat olla myös erittäin kannattavia, koska ansaita rahaa monella tapaa. Koko osto ja tilaus tapahtuu Instacart-sovelluksen kautta, joten sinun on helppo noutaa asiakkaidesi haluamia päivittäistavaroita ja saada maksaa. Jos sinulla on huomattavia säästöjä ja haluat nostaa panoksia, kiinteistöjen joukkorahoitus saattaa olla sinun tekemäsi investointityyppi. Katso koko arvostelu Cinch Financial -sivustolta!

Arkistovalokuvaus

Tämä tarkoittaa, että yhtä mallia voidaan käyttää valmistamaan koko joukko mahtavia tuotteita, jotka tulostetaan ja lähetetään pyynnöstä aina, kun joku ostaa sinulta. Voit ansaita rahaa pelaamalla kaikenlaisia ​​Bingo-pelejä täällä. Kaikkia niitä voi pelata ilmaiseksi, mutta jakaa voittajille todellisia palkintoja. Sinun on hankittava todistus valtiostasi, mutta voit tehdä suuria dollareita lastenhoidosta samalla kun viettää päivän myös lasten kanssa. Kuinka tulla päiväkauppias, tiedän, että se on paljon ammattikieltä - mutta se on ammattikirja, joka sinun on opittava, jos aiot päivittäiseen kauppaan. Oppitunnistani paljastelen myös, kuinka voit ansaita rahaa nopeasti tällä ohjelmalla. On erinomainen mahdollisuus, että sinulla on yksi tai useampia soittimia varastossa, joita ei ole käytetty vuosien ajan.

Ota ILMAINEN cashback

Ansaitse rahaa verkossa on paljon. Joten työskentele kovasti rakentaaksesi uskollisia faneja. Eri tyyppisiä romuja voidaan kierrättää käteisellä romuaikoilla ympäri maata. Onko sinulla ylitöitä tarjoavaa työtä? Mutta on toinen tapa ansaita entistä enemmän Fiverriltä mahdollisesti paljon vähemmän työstä. Jos olet luottavaisempi taitoihisi, voit myös markkinoida suoraan verkkosivustoille ja blogeihin.

Ohjaa uusia käyttäjiä Vindale Researchiin

Ebates-kaltaisten rahat takaisin -sivustojen toimintatapa on, että ne toimivat online-kauppiaiden tytäryhtiönä. Jos rakastat kuvaa tai tallentaa materiaalia, voit ansaita rahaa tästä intohimosta. Täytä tutkimukset ja ansaitse palkintoja “Swagbucks” -muodossa. Työpaikkalautakunnan verkkosivuston luominen voi olla toinen kannattava hanke. Joillakin ihmisillä on kyky ottaa kuvia. Koska monet puhelinkeskuksen työt ovat sijainnista riippumattomia, työn löytäminen tällä alalla on helppo tapa ansaita rahaa kotona.

P2P-lainausalustojen avulla voit räätälöidä mieltymyksesi. Se on kuin hakkerointi paitsi pankkeja. Lopuksi, käyttämällä oikeita huippuluokan blogin kaupallistamisstrategioita oikeaan kohtaan blogin elinkaaren aikana, 200-kertaisesti lisäät tulosi - ja sinun on suljettava vain 3-4 huippuluokan asiakasta, ei satoja tytäryhtiömyyntiä. Selaamalla näitä sivustoja saat hyvän käsityksen siitä, mitä freelance-töitä on saatavana.

Myy tuotteitasi Amazonilla (FBA)

Kysely koostuu noin 55 kysymyksestä ja maksaa noin 25 dollaria. Kun valokuvaosasto on asetettu, se on voittoa tavoittelevissa kilpailuissa! Jep, melkein mikä tahansa - se toimii. Huippusuunnittelijoiden ansiosta tuhansia joka kuukausi vain myymällä mallejaan. Gallup-kyselyn mukaan kaksi kolmasosaa amerikkalaisista ei seuraa kuukausikulujaan verrattuna ansioihin - oletko yksi heistä?

Textbroker - Textbroker maksaa jopa viisi senttiä sanasta, jos olet 5 tähden kirjailija. Pinterest on loistava lähtökohta. Löydä rahaa, jota ei ole pyydetty, käymällä MissingMoney. Voit ottaa tutkimuksia, pelata pelejä verkossa, selata verkkoa, tehdä ostoksia, lukea sähköposteja ja lunastaa kuponkeja verkossa rahaa vastaan.

Älä ihmettele, jos sinut hylätään tutkimuksesta ilman paljon selityksiä.

Maksaa Kirjoittaa

Viidennellä sijalla on Jeffree Star, joka ansaitsi 18 miljoonaa dollaria YouTubessa ja jolla on kosmetiikkamerkki, joka myy vuosittain noin 100 miljoonaa dollaria tuotteita. Mutta sinun täytyy aloittaa jostain! Mutta jo muutamassa päivässä, voit nopeasti tuottaa positiivista kassavirtaa rakentaessasi asiakkaidesi ansioluetteloa.

 • Ja kuten sanoin, olen kokenut tämän ensi käden.
 • Työntekijät saavat yleensä palkkaa 10 dollaria testiä kohti.

Vaihtoehtoiset Hakukoneet Maksavat Sinulle Haun

DotCom Secrets eBook Erinomainen ilmainen resurssi, jonka olen ymmärtänyt kuinka rakentaa liikennettä verkkosivustoilleni on 100% ILMAINEN ladattava. Ei haastatteluja. Tarvitset myös kauppiastilin, kuten Stripen tai PayPalin tarjoamat. Jos olet haaveillut kirjoittamisesta kirjoja elantonsa puolesta, unelma voi olla lähempänä kuin luulet. Jos sinulla on kunnollinen käsitys siitä, mikä tekee hyvästä verkkosivustosta käyttökokemuksen kannalta, tietosi ja mielipiteesi voivat ansaita rahaa. Voit ilmoittautua Slice the piirakkaan täällä tai lukea Slice the Pie -arvostelun. Zoom-kaltaisella neuvottelualustalla tai jopa vain yksityisellä Facebook-ryhmällä ja Facebook Liven avulla voit jakaa tietosi ja asiantuntemuksesi yksi kerrallaan tai suuren ryhmän kanssa.

Joo, olen tosissani. Paras paikka ilmoittautua näihin tehtäviin on Amazon Mechanical Turkin kautta. Verkkosivusto on ollut olemassa jo vuodesta 1996, ja se tarjoaa koulutusta jopa edustajille auttaakseen heitä oppimaan asiakkaan liiketoimintaa. Vain klikkaamalla verkkosivua, kun teet ostoksia verkossa, voit ansaita jopa 40 prosenttia käteistä takaisin tietyissä kaupoissa. Jos sinulla ei ole kehitystaitoja, sinun on ensin opittava koodaamaan. 11 hienoa tapaa oppia kauppaa osakkeilla, pysyvyys on avain oppiessaan investoimaan. Kun olet saavuttanut vähintään 10 dollaria, voit nostaa rahaa PayPalin avulla ja näet varat 24 tunnin sisällä. Et voi luoda aikaa uudelleen.

Aina kun joku napsauttaa jotakin tytäryhtiölinkistäsi ja tekee myöhemmin oston, yritys maksaa sinulle tytäryritysmaksun. Hänellä on jopa kurssi, joka kouluttaa sinut näihin tarkkaan palveluihin ja auttaa sinua laskemaan rahaa ansaitsevia asiakkaita seuraavien 30 päivän tai vähemmän. Oman ruokablogin luominen ei ole vain hauskaa, vaan myös hyvin tehtyä. Sen pitäisi myös olla kannattavaa. Ensimmäisen kävijän hankkiminen vie vain vähän sosiaalisen median kytkemistä, ja sivuston rahaksi ansaitsemiseksi on paljon tapoja. Tämä tarkoittaa sitä, että paljon työpaikkoja on lähetetty erityisosaamisalueellesi. Kun olet tehnyt, saat ilmaisen viisi taalaa vain sovelluksen asentamisesta puhelimeesi. Saan palkkion vain ostoksestani tavaroista, jotka yleensä ostan!

Lue Seuraavaksi

Airbnb: n mukaan keskimääräinen isäntä ansaitsee 6000 dollaria vuodessa. Kuulostaa aika uskomattomalta. Jos olet kaksikielinen, tämä voi olla sinulle todellinen mahdollisuus ansaita rahaa verkossa.

Napsauta tätä saadaksesi Balloon Animal University Pro -sarjan. Jos olet ensimmäinen henkilö, joka ilmoittaa kiinteistöstä, ja se täyttää YouSpotProperty -kriteerit (yksityisomistuksessa, ei myytävänä eikä äskettäin ole haettu rakennuslupaa jne.), Voit valita €20 Amazon tai M&S -kupongin. Airbnb-majoittajat ansaitsevat keskimäärin 924 dollaria kuukaudessa, Internet-lainanantajan Earnestin tietojen mukaan. Nämä paikat toimivat, jos haluat kilpailla ihmisten kanssa ympäri maailmaa kilpailussa tehdä eniten työtä vähemmän. Tässä on totuus, josta kukaan ei halua puhua: Nämä ovat sivustoja, joissa saat palkkaa tehdä jotain. Tämä voi olla pitkä prosessi, joka sisältää prototyyppejä, keskusteluja tehtaiden kanssa, paketin suunnittelun ja paljon muuta. Kuinka perustaa oma virtuaalinen kirjanpitoyritys ja ansaita 80 dollaria yli tunti ilman velkaa.

 • Napsauta tätä saadaksesi lisätietoja elämänvalmennusyrityksen perustamisesta kotoa.
 • Jos olet luova ihminen, vaihtoehdot avautuvat!
 • Lista kirja 1 puntaan.
 • Lahjakortit Swagbucksilla.
 • Monet freelance-kirjoittajat tarjoavat palveluihinsa sekä copywriting- että blog-kirjoittamista.

Tapoja Ansaita Ylimääräistä Rahaa

Kun olet käynyt läpi valintarajan, jonka avulla voit ajatella blogia, ja käynnistänyt blogin (tai kapealla olevan verkkosivuston), seuraava vaihe on selvittää, minkä tuotteiden ja yritysten kanssa voit tehdä yhteistyötä tytäryhtiönä helpottaakseen liittyvän tuotteen myyntiä , hyödyllinen tuote tulevien lukijoiden yleisölle. Sitä on tällä hetkellä saatavana yli 50 kaupungissa. Kun olet luonut paremman luottotiedot, voit siirtyä paremmille rahat takaisin -korteille. Voit ansaita 7–21 dollaria tunnissa tai enemmän, jos aloitat oman yrityksen kirjoittamisen. Toivon, että olisimme voineet tutkia tätä enemmän, mutta se vain ei ollut mahdollista. Jos näin on, on järkevää löytää pankki, joka maksaa korkeaa korkoa.

 • Tai ehkä et ole varma, että sinulla on tarpeeksi tietoa, kokemusta tai rahaa oman yrityksen johtamiseen?
 • Kun aloitat etätyöntekijänä, sinulla ei ehkä ole paljon pääomaa uusimman laitteiston ostamiseen.
 • Tämän tyyppisessä mainonnassa on kuitenkin otettava suoraan yhteyttä yrityksiin ja kysyä, haluavatko he mainostaa verkkosivustollasi.
 • Panin tämän sivuston tähän luetteloon, koska vaikka se ei olekaan suuri ansaitsija, voit saada palkan nopeasti.
 • Jos sinulla on ylimääräisiä lahjakortteja maisemassa, voit myydä ne kokonaan ja ansaita muutama ylimääräinen dollari!
 • 10 dollarin Amazon-lahjakorttirekisteröintibonus.

Freelance-kirjoittaminen

Rakastatko antiikkia tai haluatko löytää arvoesineitä kirpputoreilta tai pihakaupoista? Suorita sitten niche-verkkokehitysyrityksesi ja aloita asiaan liittyvien töiden hakeminen. Koska likainen salaisuus on, että suurin osa näistä yrityksistä luottaa siihen, että tuhannet ihmiset käyttävät zombeja maksuprosessinsa läpi. 32% amerikkalaisista kuuntelee podcastteja kuukausittain - sama määrä ihmisiä käy säännöllisesti kirkossa. Voit joko laskuttaa ihmisiä lähettämään työluetteloita. Kuinka paljon voit ansaita: Ibotta on sovellus, joka maksaa sinulle takaisin ruokakaupasta ostamista asioista. Tärkeitä linkkejä, sektoreilla tarkoitetaan yritystyyppejä, joihin rahasto sijoittaa, kuten rahoituspalveluita tai terveydenhuoltoa. Annoin hänen aloittaa 1 000 dollarilla ja nähdä missä hän voisi viedä sen vuodessa.

Arvioi Musiikki Rahaa Vastaan

Amazonin suorittama: Itse asiassa joissain verkkosivustoissa voit käyttää vain 25 dollaria, mikä vaihtelee täysin vertaislainaussivustojen mukaan. Swagbucks-kaltaisten sivustojen avulla voit saada lahjakortteja ja alennuksia kyselyjen tekemiseen - mikä voi säästää. Sähköpostiluettelosi tavoitteena on luoda luottamusta, joten he avaavat sähköpostisi päivittäin. Kun sinulla on taidot, on aika aloittaa työn löytäminen.

Kuinka Minut Hyväksytään Kirjailijaksi?

Ja saat bonuksen, kun kirjaudut sisään. Tyypillisiä virtuaaliassistentin tehtäviä ovat muun muassa hallinnolliset tehtävät, matkan varaaminen tai kalenterien hallinta. Lähetä perustiedot, profiilikuva ja henkilöllisyystodistus.

Viesti julkaistiin alun perin 30. huhtikuuta 2019. 5 miljoonaa, mutta myös paikka, jossa voit lähettää työn ilmaiseksi. Kun ne alkoivat kasvaa, he alkoivat sitten puuttua muihin ongelmiin, kuten päästä eroon velasta, säästää rahaa (eläkkeelle) ja niin edelleen. Aloita Flexjobs.

Tässä on joitain tapoja, joilla voit ansaita rahaa ilmaiseksi sovellukseesi: Jos yrität ansaita rahaa verkossa, mutta et tiedä mistä aloittaa, tässä on useita parhaita ja realistisimpia strategioita, jotka tulee harkita: Verkkotunnukset ovat saatavilla GoDaddy-palvelussa. Lisäksi Doshin etuisuudet ovat yksinkertaisia: Entä verot?

Investointi

Ensimmäinen seuraa yllä kuvattua käynnistyspolkua: Sinun ei tarvitse edes olla siellä! Kyllä, on totta, että voit ansaita rahaa verkossa tulemalla Pinterestin virtuaaliassistentiksi. Saat myös pienen palkkion kaikista ehdotuksista, vaikka heitä ei valittu. Ansaitsetko rahaa tekemällä sen? Tätä varten he kääntyvät usein yksityishenkilöiden tarkastelemaan näitä tuotteita ja palveluita.

Suuret yritykset ovat rakentaneet suuren osan nykypäivän ohjelmistoista. Kun maksu on suoritettu, voit siirtää tuloja pankkitilillesi, mikä voi viedä muutaman päivän. Etkö käytä autoasi matkalla tai viikonloppuna? Onko kiinnostunut valokuvausta? Se on lopullinen painohaaste. ZipRecruiter-freelance-oikolukijat ansaitsevat keskimäärin 56 762 dollaria vuodessa (4730 dollaria kuukaudessa) mukaan. Voit myös osallistua kliinisiin lääketutkimuksiin, mutta muista arvostaa täysin mahdolliset riskit.

Aloin tutkia vaihtoehtojani kauan ennen sitä. Osta uusi tai kunnostettu tietokone, joka kestää sinulle joitakin vuosia ja jolla on tarpeeksi teknisiä tietoja pysyäksesi mukana toimisto-ohjelmisto- ja Internet-pohjaisten sovellusten muutoksissa. Äänikirja-ala kukoistaa, mutta vain 5% kirjoista tehdään koskaan äänimuotoon.

Toiset ovat erikoistuneet edistyneemmille aloille, kuten kirjamatkojen ajoittaminen ja podcasting.

Tutor Online

Toistaiseksi RateSetter sanoo, ettei yksikään sijoittaja ole koskaan menettänyt rahaa, ja he ovat täysin FCA: n sääntelemiä. Päivittäiskaupan helppo osa: virheiden tekeminen, et voi antaa sinun poistua valitsemastasi polulta. Sen ulkopuolella, että myydään tuhansien dollarien arvoisia omaisuuksia tai otetaan palkkapäivälaina, kaikki, mikä lupaa nelinumeroisen lyhyessä ajassa, on todennäköisesti huijaus. Verkkotutkimusten tavoin tämä on myös yksi mahdollisuus, joka on olemassa "harmaalla vyöhykkeellä" (paljon tämän alueen yrityksiä on tullut ja poistunut).

Ansaitse Rahaa Nopeasti Freelance-kirjoittajana

Mutta miten tämä toimii? Kun myyntitavarasi on loppunut, aloita oma verkkokauppa Oberlon avulla. Seuraa kokeiluni kanssa kahden täysin uuden blogin kasvattamista - yksi rahoitusblogi MoneyTalk ja toinen nimeltään SmartWP WordPressistä - lisätuottoihin yritykselleni. Onneksi nyt on enemmän tukea, koulutusta ja mahdollisuus saada rahoitusta orastaville startup-yrityksille kuin koskaan ennen. Vaikka jokainen napsautus on vain pieni muutos, jos blogissasi on paljon liikennettä ja paljon sivun katselua, tämä on nopeasti kohtuullinen summa. Paras day trading -keskusteluhuone - sijoittajien maanalainen, spartan-kauppa, mahtavia puheluita. YouTube on yksi maailman suurimmista hakukoneista.

Sinun tarvitsee vain ostaa haluamasi tavarat ja saat rahaa takaisin BerryCart-tilillesi vastaanottaneesi ostoskuitisi. Admiral markets pty ltd, cFD-swing-kauppaa / Swing-kauppaa Forexiä sovelletaan yleensä keskipitkällä aikavälillä. Toimintatapa on yksinkertainen: Se vie vaivaa, mutta voit käydä monia eri reittejä. Tule esimerkiksi esimerkiksi kuuluisan lemmikkieläinruokamerkin suoramyyjäksi - koska rakastat eläimiä. Tuo hämmästyttävä kuukausi puhalsi mieleni, koska se oli todella lähellä bloggastusmatkani alkua. Tämä vain osoittaa, että voit ansaita rahaa melkein minkä tahansa tytäryrityksen tai tuotteen kanssa, jos tunnet yleisösi ja rakennat tarpeeksi liikennettä myynnin luomiseksi.