Ansaitse rahaa verkossa Intiassa 2019 (ilman sijoitusta)

Tämä auttaa brändäystä. Opiskele yritystä, johon haluat sijoittaa, ja sijoita vain silloin, kun uskot yrityksesi olevan potentiaalinen. Intiassa on lukemattomia mahdollisuuksia ansaita rahaa verkossa, mutta puhutaan tänään kymmenestä suosituimmasta. Todennäköisesti valitset toisen (eikö niin?)

Sinun on ehkä aluksi hinnoiteltava palveluitasi.

Nämä sivustot tarkistavat sekä lastenhoitajat että niitä, jotka etsivät hoitajia taustatarkistuksilla, joten voit varmistaa, että keskustelet luotettavan lähteen kanssa. Kääntäminen puolestaan ​​on melko yksinkertainen tehtävä. Jos haluat luoda useita kursseja yleisen aiheen ympärille ja johtaa akatemiaa, jota mainostat webinaarien, podcastien, blogien ja yhteisyritysten kautta, ja rakentaa elämäntyyliyritystä kotoasi, voit tehdä sen myös! Joihinkin tärkeimpiin työalueisiin kuuluvat puheluiden soittaminen, sähköpostin kirjeenvaihto, Internet-tutkimus, tietojen syöttäminen, tapaamisten aikataulutus, muokkaaminen, kirjoittaminen, kirjanpito, markkinointi, blogin hallinta, oikoluku, projektinhallinta, graafinen suunnittelu, tekninen tuki, asiakaspalvelu, tapahtuma suunnittelu ja sosiaalisen median hallinta. Fiverristä sanomani mukaisesti tässä on vielä yksi tapa, jolla saat maksun verkkohausta. Nesteet, tämä tiedekenttä kehitettiin alun perin varhaisista lähestymistavoista ratkaistakseen Navier-Stokesin yhtälö numeerisesti. Voit perustaa myymälän, mukauttaa sitä, järjestää ja mainostaa. Voit myydä mitä tahansa verkossa, mutta muista, että se kannattaa käyttää rahaa.

Ihmiset haluavat seurata henkilöitä, jotka ovat päättäväisiä työhönsä, ja pitää heidät kiinnostuneina. Tässä digitaalimaailmassa käytämme Internetiä päivittäisten uutisten ja toimituksellisten artikkeleiden lukemiseen sähköisen paperin kautta. Kysyt, kuinka ansaita ylimääräistä rahaa kotona Intiassa helposti? Jotta tämä olisi hetken arvoista, sinun on todella saatava paljon asiakkaita ja tehtävä tämä irtotavarana. Ole vain varovainen, tee kotitehtäväsi ja jatka kovaa työtä, onnistut varmasti.

 • Intian ulkopuolelta tulevien ihmisten tulee lukea maalakejaan ennen näiden tilien rekisteröintiä.
 • Intiassa on gazillion tapoja ansaita rahaa verkossa, ja yksikään niistä ei ole helppoa ja rentoa.
 • Voit ansaita hyviä tuloja, jos keskityt yllä mainittuihin tapoihin.
 • Niitä ei pidä tulkita sijoitusneuvoiksi tai juridisiksi lausunnoiksi.
 • Kun ajattelet sitä, se on enimmäkseen helppoa rahaa.
 • Pidän alla olevista osakkeista tosiasia, että huolimatta siitä, että Sensex kaatui kallion yli ja rekisteröi yli 3000 pisteen pudotukset, seuraavat pysyivät positiivisina.
 • Vaikka pystyt tavoittamaan pienen kohderyhmän ja palvelemaan sitä, se on enemmän kuin tarpeeksi.

Vuokraa ylimääräinen tila Airbnb: llä

Tilaa kiinnostavat tarjoukset. Sen sijaan, että sanot: "Teen tämän tuotteen, joka tekee x, y ja z. Ilmaiset demotilit, menestys liittyy kokeiluun ja virheeseen, ja binäärioptiopalvelut eivät ole poikkeus. "Luo oma salkku itsellesi ja näytä se verkkosivustollasi. Millaista rahaa he ovat valmiita tarjoamaan? Haluaisin luokitella Google Adsense ensimmäisenä tällä ylimmällä sivustolla ansaita verkossa, koska se on luotettavampi kuin mikään muu sivusto. Kun lähetät foorumeita, sinun tarvitsee vain aloittaa uusia ketjuja tai vastata jo olemassa oleviin ketjuihin ja jatkaa keskusteluja. Erityisesti siksi, että Fiverr vie 20%, joten todellakin, että myyt sitä 4 dollarilla (ja se on ennen kuin PayPal laskee heidän leikkauksensa).

 • Olen yleensä taipuvainen kuluttamaan vähän ja ostamaan niistä 100 tai 200 irtotavarana.
 • Suoritettuaan juuri ohjelmoinnin käynnistyslevyn ja ilman kokemusta opetuksesta, he aloittivat kurssin, jonka voitto oli yli 2 miljoonaa dollaria.
 • Kaikki riippuu taitoistasi ja siitä, mitä pystyt toimittamaan.
 • Yleensä opiskelijat ja pienyritysten omistajat, jotka haluavat oppia Internet-taitoja, etsivät työpaikkaa tai markkinoivat omaa yritystään.
 • Keskimääräisistä tuloista, joita voit saada tytäryhtiöksi, ei ole selkeää tietoa.
 • Voitto on matemaattinen varmuus.
 • Esimerkiksi, jos kustantaja etsii kuvaa rannasta ja olet ladannut tällaisen kuvan, kustantaja voi käyttää Fotolia ostamaan kuvan käyttöoikeudet julkaisussaan, ja saat rahan leikkauksen.

14 passiivista tapaa ansaita rahaa verkossa Intiassa

Jos saavutat hyvän maineen valmentajana, voisit jopa vetää verkon välityksellä järjestettyjä webinaareja -luentoja tai seminaareja. Saat rahaa vasta sen jälkeen, kun asiakas on hyväksynyt työsi ja siten se edellyttää työn tarkistamista useita kertoja. Sulje nyt suusi, se on totta. Kun aloitat valokuvien ottamisen, rakenna itsellesi portfolio Shutterstockissa. Hanki tietoa siitä, kenelle he ovat kohdistuneet. Joten viettäkää aikaa vierailla viidellä sivulla oppiaksesi järjestelmän kokonaan.

 • Java, JavaScript, CSS/HTML, C ++, PHP, SQL jne.
 • Tämä verkkosivusto tarjoaa erinomaisen markkinapaikan myydäkseen mitä tahansa ammattimaista palvelua.

Johtopäätös

Aina kun löydät jotain mielenkiintoista, napsauta sitä saadaksesi pisteitä, jotka voit lunastaa myöhemmin. Ollessani muutaman vuoden hyviin rahoituskeskuksiin, avasin toisen verkkosivun nimeltään Jeffin henkivakuutus. Slate mukaan keskimääräiset tulot kannattaville Etsy-myyjille ovat 44 900 dollaria, mikä on hiukan yli 3700 dollaria kuukaudessa. Useimmat ihmiset saavat muutaman sadan dollarin kuukaudessa tytäryhtiömyynnillä, vaikka jotkut poikkeavat ovat luoneet siitä kokonaisia ​​yrityksiä. Ensimmäisiä ovat ne, jotka ostavat verkkotunnuksen ja myyvät sellaisenaan.

Selitän ensin, että kuka on virtuaaliassistentti. Voit aloittaa verkkosivustotuotteiden avulla, mutta suosittelen, että aloitat työskennellä minkä tahansa paikallisen yrityksen kanssa ja luoda heille viittauksia. Kuinka kannattavaa on bloggaaminen: No, sellainen. Jos osaat kirjoittaa:

Koska markkinat ovat uudet ja paljon ihmisiä on tulossa sisään, voit odottaa paljon kasvua tulevina kuukausina tai vuosina. Seuraava askel olisi suunnitella makuusi sopiva kansi. Jotkut yleisimmistä virtuaalipaikoista sisältävät asiakaspalveluroolit ja tietojen syöttötyöt. Rehellisesti sanottuna verkkotunnusten kaupankäynti on hankalaa ja sinun on oltava asiantuntija edes aloittaessasi, muuten saatat menettää rahaa.

Myy Taidettasi Ja Mallisi Yhteiskunnassa6

Kun olemme tottuneet ostamaan tavaroita verkosta, olen nähnyt tietotuotteiden myynnin kasvun. Mikä tärkeintä, valitse oikea verkkotunnus ja räätälöi blogiisi kohdeyleisöllesi osuvalla ja oikea-aikaisella sisällöllä. Palkkaa huipputason tiimi, joka hallitsee eri toimintoja aloituksessasi. Sinun tarvitsee vain 48 tuntia, ennen kuin kirjasi tulostetaan käsikirjoituksen lähettämisen jälkeen.

Kuinka voin perustaa blogin?

He tallettavat rahaa arvopapereihin ja ostavat kiinteistöjä ja ovat vakuuttuneita siinä toivossa, että kaikki on hyvin. Ne sopivat ihmisille, joilla ei ole taitoa, mutta jotka haluavat ansaita ylimääräistä rahaa. Suurin osa näistä myy kuin kakut. Yritykset maksavat nämä sovellukset, ja ne puolestaan ​​maksavat osan käyttäjille näiden tehtävien suorittamisen jälkeen.

Vertaisluotot

Kun sivustosi kävijät ostavat tuotteita tai palveluita napsauttamalla tällaisia ​​linkkejä, ansaitset siitä. Siirry Google-asiakirjoihin ja kirjoita ne. Itse käytin ilmaista käänteisen linkin tarkistustyökalua ja lähetin omistajalle sähköpostia siitä, kuinka hyvä se oli. Se vaatii paljon testausta, etsimällä kapealle ihanteellista sisältöä, kommentoimalla muiden ihmisten viestejä pitääkseen heidät kiinni. Mikä on sinun vastuusi lomaneuvojana MakeMyTripin kautta?

Rakenna Blogi

Sinun ei tarvitse olla Thomas Cook tarjotaksesi kävelykierroksia näkyvissä paikoissa kaupungissa. Jos olet kiinnostunut jostakin aiheesta, harrastuksesta tai ideasta, mahdollisuudet ovat myös muut ihmiset. On monia syitä, miksi ihmiset eivät halua toimistotyötä. Lähetä aiheeseen liittyvissä Facebook-ryhmissä. Aseta selkeä suunnitelma ja tavoitteet sille, mitä haluat saavuttaa, ja jos pysyt siitä kiinni, siellä on paljon ansaittavaa rahaa.

Yksi sellainen esimerkki on, kun Udemy asetti 50 dollarin korkki kursseilleen ja lähes 1000 heidän ohjaajistaan ​​siirtyi Teachableen, jotta heillä olisi täysi hallinta kurssillaan. Mutta ehdotan, että teet tämän hyvin varovaisesti, koska on olemassa mahdollisuuksia, että menetät rahasi. Tämä voi nousta jopa 100 dollaria tunnissa ottaen huomioon maan elinkustannukset. Sinulla voi olla ruusuisia ideoita sellaisesta sisällöstä, jonka haluat kirjoittaa. Fiverr on hakukone, ja kuten kaikille hakukoneille, jos annamme sille mitä se syö, voimme keikat kertoa korkealla.

Lue tämä MoneyConnexion-viesti saadaksesi lisätietoja. Älä säästä säädyllistä katsausta talouteen. Kun olet kirjoittanut kirjan, olet valmis julkaisemaan sen. Roolistasi ja kokemuksestasi riippuen voit tehdä missä tahansa 5–20 dollaria tunnissa. Blogista on tullut hyvin yleistä tänään. Jos teet tämän johdonmukaisesti, verkkosivustosi tulee tankkimaan pitkällä aikavälillä. Kerro minulle, jos olen unohtanut tai jättänyt huomiotta minkään todella mahtavaa online-liiketoimintaidean, jonka avulla joku voi ansaita rahaa verkossa. Nyt jaan joitain töitä, jotka vaativat töihin joitain taitoja.

Sosiaalinen Media

Kun valitset sijoittamisen liiketoimintaan, ehdotan, että suosit yrityksesi mainetta ja nimeä enemmän kuin osakkeiden hinta. Suurin osa alustoista ei poista sivustosi, jos kirjaudut sisään kerran 3–6 kuukaudessa. Sanon sen taas, että on mahdollista oppia verkkotaitoja muutaman kuukauden ajan omistautuneena. Kyllä, tietysti on kotoa kotoa verkkotöitä, joihin sinun ei tarvitse sijoittaa mitään muuta paitsi aikaasi. Kokkeille maksetaan suoraan sivuston kautta, joten käteistä ei koskaan vaihdeta. Mutta jos etsit vain ylimääräisiä tuloja vapaa-ajallasi etkä olisi säännöllinen tehtävien hoitamisessa, suosittelen, että pidät ilmaisen jäsenyyden sen sijaan, että saisit palkatun jäsenyyden. Voidaan ilmoittautua Vedantu-kaltaisille verkkosivustoille.

Voit tarkistaa BhakSalan, Gabbar Singhin ja StoryPickin faneja ja voit kuvitella, kuinka arvokkaita nämä voivat olla jokaiselle yritykselle, joka haluaa mainostaa tällaisilla sivuilla. Sinun on oltava vakuuttava sähköpostissasi ja annettava heille vahva syy palkata sinut. Voit tehdä räätälöityjä malleja ihmisille heidän verkkosivustonsa ja kapeansa perusteella, tai voit tehdä ClipArtin myymään suurille. Mitä tahansa ajattelet, olen jakanut niin monia ideoita online-liiketoiminnasta. Kuten bannereissa, tämäkin riippuu suuresti maineestasi kentällä.

T-paitojen Suunnittelu

Aika ja raha, jonka kulutat hankkimalla asiakkaasi yrityksessäsi, maksaa itsensä uudestaan ​​ja uudestaan. Koska näin opit ja parannat itseäsi. Noudata seuraavia ohjeita ansaitaksesi rahaa ClipArt: llä: Brändikumppanuudet ovat yksi suosituimmista vaihtoehdoista bloggaajille, jotka ovat vasta aloittamassa kaupallistamisen. Älä huoli siitä alussa. Jos sinulla on hyvä kirjoitustaido ja joustava aikataulu kirjoittaa, voit ansaita rahaa kirjoittamalla monista asioista. Sinun on luotava Facebook-ryhmä tai sivu ja lähetettävä hyödyllisiä viestejä tai resursseja.

Blogin ideaali.

Liittymisluettelot auttavat sinua luomaan online-liiketoiminnan arvokkaimmat varat. Sieltä löytyy paljon ihmisiä, jotka ovat valmiita ostamaan tuotteesi, jos se on hyödyllistä. Jokaisesta suorittamastaan ​​keikasta ansaitset 5 dollaria, josta saat 4 dollaria käteen ja jäljellä olevat 1 dollari otetaan Fiverriltä palkkiona. Oletko koskaan kokeillut käsiäsi online-liiketoiminnassa? Se on hidas ja vakaa liiketoiminnan rakentaminen, joka auttaa sinua kasvattamaan tulojasi tasaisesti. Jotkut alustat voivat tarjota joustavan ja kätevän ajan työskennellä online-ohjaajana.

Työskentele Jooga-ohjaajana

Luo YouTube-kanava ja löydä jotain, josta ihmiset voivat olla kiinnostuneita. 5000 päivässä, en siis ole väärässä, jos luulen tunteesi olevan jännittäviä. Sieltä tulee Steven asiantuntemus, joka menetti merkittävän summan transaktiomaksuina lähettäessään rahaa ensimmäistä kertaa. Näihin tehtäviin voi kuulua uuden pelin kokeileminen, kyselyn ottaminen, sovelluksen tarkistaminen ja muut mobiililaitteisiin liittyvät tehtävät. Tuotetta voidaan mainostaa monin tavoin. Tämä riippuu siitä, haluatko laskuttaa kappaleelta (voit mennä alkaen. )Henkilö, joka työskentelee kirjailijana, suunnittelijana, esiintyjänä tai vastaavana ja myy työtä tai palveluita tunnin, päivän, työn jne. Perusteella. Rekisteröidy vain PTC-sivustoihin, kuten clixsense, Neobox, Offernation, Gptplanet, ja kirjaudu sisään tiliisi, napsauta mainoksia joka päivä ja saat maksun - siinä kaikki.

 • Sähköposteja jatkettiin.
 • Kun alat saada paljon asiakkaita, tämä voi olla tuottoisaa ja hauskaa sinulle.
 • Muokkaa piki.
 • Jos kirjaudut ilmaiseksi Make 1K Challenge -sovellukseen, jossa näytän kuinka aloittaa blogi ja tehdä esimerkiksi ensimmäinen 1000 dollaria, minulla on 7 dollarin päivitys, joka sisältää joitain PDF-tiedostoja ja kulissien takana olevan videon.
 • Suosittele asianmukaisia ​​työkaluja tai kursseja.
 • Ehdotan, että ostat joitain sähköpostitilejä irtotavarana tätä tarkoitusta varten.

Esittelyssä Koodaussarja

Saatat yllättyä nähdessäsi, että opiskelijat lähettävät ystävilleen ja sukulaisilleen ja jollekin heille tuntemansa henkilön. Hyvä lukija, sinun on vietettävä aikaa kouluttaa itseäsi. Voit hankkia tuotteen valmistajalta irtotavarana ja alkaa myydä markkinoilla.

On sekä ilmaisia ​​että maksettuja teemoja, joita voit käyttää haluamallasi tavalla. On tärkeää, että panostat ja sijoitat aikaa online-työhösi, jotta voit kasvattaa tulojasi ja saada rahaa lepotilassa oleviin varoihin. Kurssien avulla voit portailla ja veloittaa sisällöstäsi, mikä toimii erittäin hyvin. Sano, että sinun täytyy puhua yleisön edessä ilman mitään ennakkovalmistelua.

Jos joku ostaa valokuvasi, saat maksun!

Lentokenttä-hotellin Noutopalvelu

He voivat testata 10–50 tuotetta löytääkseen parhaat 5 tai 10. Ja jopa kaikkein kylläisimmät verkkotunnukset, esimerkiksi kuinka rakentaa yritystä verkossa, voivat olla erittäin hedelmällisiä, jos tiedät, mihin keskittyä. Nyt sijoitat ansaitut rahat takaisin online-yrityksiisi tehdäksesi siitä niin suuren, että joskus voit lopettaa työsi tai tehdä siitä kokopäiväisen uran. Jos haluat alkaa myydä Amazon Intiassa, sinulla on oltava seuraavat: Joten tässä annan sinulle kolme virhettä, jotka voivat estää sinua ansaitsemasta rahaa verkossa. Ilman arsenaalia soturi ei voi taistella tehokkaasti. Tässä on sarja seitsemää peräkkäistä vaihetta oman online-liiketoiminnan perustamiseen.

Tarjoa Miehistö Paikallisille Ravintoloille

Kyllä, luit sen oikein, voit maksaa vain napsauttamalla muutamia sivustoja. Se on niin yksinkertaista. Jos olet kiinnostunut opettamisesta ja haluat muodostaa yhteyden verkossa olemassa olevaan valtavaan opiskelijayhteisöön heidän ongelmiensa ratkaisemiseksi, se on sinulle erittäin hyvä työ. Kirjoita paperille kaikki aiheesi, jotka mieleesi tulevat. Omien tavaroiden myymisen lisäksi omalla verkkosivustollasi on tietysti paljon vastuita ja teknisiä kokoonpanoja sekä vaatimuksia. Jos osaat luoda erinomaisia ​​cocktaileja, tiedät juomien ja sekoittimien viimeisimmät trendit tai voit yksinkertaisesti palvella juomien mittaamista, työskennellä osa-aikaisena baarimikkona. Kuusi kuukautta aiemmin ja sinulla on hyviä kokemuksia blogiisi artikkeleiden kirjoittamisesta säännöllisesti, olet myös avannut Amazon-sivuston ja saanut altistumisen tytäryhtiömaailmaan. Tämän uran alussa sinulla ei ole paljon tekemistä.

AdSense tuskin maksaa maapähkinöitä ja kirjoittajana saat pienen osan kyseisestä maapähkinästä. Jos et tiedä mitään näistä kriteereistä, joudut viettämään pari kuukautta koodausta suositeltavista lähteistä. Sinun on tehtävä yksinkertaisia ​​tutkimuksia, täydellisiä tarjouksia ilmoittautumalla muille verkkosivustoille, pelata pelejä, katsella videoita jne. Aluksi sinun on rekisteröidyttävä mille tahansa suositulle verkkomyyjälle ja luotava tili heidän kanssaan. Vaikka ansaita ansaita rahaa verkossa on lukuisilla tavoilla, jotkut näistä saattavat johtaa huijauksiin, joten sinun on oltava varovainen.

Ryhdy Online-myyjäksi

Jos on myymälää tai tuotetta, jota rakastat niin paljon, että suosittelet sitä jatkuvasti ystävillesi ja perheellesi, kannattaa ehkä harkita tytäryritykseksi tulemista. IOS-kehityskeskus tarjoaa sinulle erinomaisen alustan testata sovelluksiasi suoraan iPadilla, iPhonella tai iPod touchilla. Suosittelut ovat yhtä tehokkaita kuin suusanallisesti ja edistävät myyntiä. Jos ei, lue tämä artikkeli.

Raha-asiat: Kuinka säästät rahaa?

Monet kiinnostuneet rekisteröidyivät kanssamme. On paljon online-alustoja, joilla voit myydä online-kurssejasi. Vaikuttajilla tarkoitetaan ihmisiä, jotka ovat rakentaneet suuren seurannan ja sitoutumisen tekemällä mitä heillä on hyvää. Sinun on rekisteröidyttävä itsesi ilmaiseksi näillä PTC-sivustoilla ansaitaksesi rahaa.

 • Tämä ei ole mahdollista, ja päädyt huijaukseen.
 • Nämä kirjat julkaistaan ​​maailmanlaajuisesti, ja kirjasi on saatavana suuremmille lukijoille.
 • Ateriaurakoitsijat, jotka tarjoavat häitä, syntymäpäiväjuhlia, yhteisö- ja yritystapahtumia, etsivät väliaikaista henkilöstöä, joka voi tarjota ruokaa vieraille ja kutsutuille.

Miksi Sinun Ei Pitäisi Huolestua, Jos Työskentelet Kotoa?

Suurin osa ihmisistä epäröi sukeltaa osakekauppaan aiheeseen liittyvien myyttien määrän takia. Haluat sijoittaa pörssiyhtiöön - katso miten he johtavat yritystään. Olit samalla sivulla 6 kuukautta sitten, tiedät ongelmat ja sinulla voi olla niin monia kysymyksiä aloittaessasi.

On olemassa useita osakevälitysyrityksiä, joiden avulla voit käydä kauppaa osakkeilla, hyödykkeillä tai millä tahansa mieleisesi sijoitusvälineellä käyttämällä vain puhelimen sovellusta. Osakemarkkinoille sijoittamisen välttämättömyys on tässä muutamia vinkkejä ja neuvoja, joiden avulla saat parhaan hyödyn osakekaupastasi. Älä tuhlaa aikaa sellaisissa epäammattimaisissa tehtävissä. Nyt sinulla on myytävä verkkotunnus, seuraava askel on myydä se.

Affiliate-markkinointi (suosikkini)

Sieltä voit rakentaa käteistä milloin tahansa joku ostaa tuotteen tai palvelun linkkisi kautta. Odota, kunnes juhlitte, tiedä, että tehtäväkohtainen maksu ei ehkä ole paljon. Suurin osa ansaitsevista bloggaajista on kiinnostuneempaa tulojen tuottamisesta, liikenteen ohjaamisesta ja niiden sisällön mainostamisesta laajemman yleisön tavoittamiseksi - joten he ulkoistavat usein sisältönsä kirjoitusosansa muille, jotka voivat luoda heille tarpeeksi hyvää sisältöä. Aloitin blogini CashOverflow toukokuussa 2019 tehdäkseen kestäviä tuloja verkossa. Älä pelaa binaariasemilla, vaikka kauppiaat onnekkaat muutamalla peräkkäisellä kaupalla, nostamiset voivat olla melko massiivisia jatkuvalle häviämiselle. Kun olet varma, että sinulla on tarpeeksi suuri käyttäjäkunta, jotta sitä voidaan pitää ”suosituna”, älä epäröi ottaa yhteyttä uusiin tuotemerkkeihin ja yrityksiin.

Toisaalta elämävalmentajat voivat ladata noin 160 dollaria tunnissa. Ja kyllä, kaikki tällä sivustolla on täysin ilmaista ja ilman sijoituksia. Onko sinulla verkkosivusto tai haaveilet silti konsepteja verkkopalvelusta, voit tutkia myös tytäryhtiömarkkinointia. Voit kuitenkin kääntyä myös ammatillisen myyntiympäristön, kuten FBA: n (täyttää Amazon), myymään tuotteesi. Suurimmassa osassa freelancer-verkkosivustoja luetellaan nämä työt, ja voit ilmoittautua mihin tahansa heistä alkaa ansaita välillä 300–1 500 Rs tunnissa. Jotkut parhaista freelancer-verkkosivustoista ovat yllättäviä. Olen ansainnut rahaa bloggaamisella viimeisten 7-8 vuoden aikana.