Virtuaaliset Sijainnit, Virtuaalinen Sijainti

Jos pidit tästä sisällöstä, muista tilata postitusluetteloomme ja pysyä ajan tasalla uusista tavoista ansaita rahaa, säästää ja sijoittaa. Tyypillisesti voit ansaita yli 60 dollaria tunnissa virtuaalisella kirjanpitoyritykselläsi työskentelemällä kotoa. Hakemukset voidaan lähettää verkossa, ja ne hyväksytään aina riippumatta siitä, onko avoin työpaikka lähetetty. Ole kotiagentti, joka tarjoaa asiakaspalvelua, henkilöstöresursseja ja laskutuspalveluita. He palkkaavat kaiken kotona työskentelevistä asioista vakuutusasiamiehiin ja tekniseen tukeen! Voitko luoda mukautetun Minecraft-maailman? Työnantajana se pyrkii olemaan perheystävällinen ja tarjoaa monia etätoimintaa tiedekunnan tehtävissä.

Suurin osa yrityksistä on tajunnut viimeisen kymmenen vuoden aikana niin, että kilpailukykynsä vuoksi heidän on tarjottava työntekijöille jonkin verran työ- ja perhe-elämän tasapainoa. Palkka on 5 dollaria valmiista puhelusta lyhyellä palautteella. Sisustuskaavio, valaistus ja lämpötila voidaan räätälöidä toiveidesi mukaan. Tässä on lisää resursseja hakuusi: Voit liittyä Resume Writers -yhtiön kaltaiseen yritykseen, jotta voit ohittaa markkinoinnin ja siirtyä suoraan kirjoittamiseen tai markkinoida omaa kirjoituspalveluasi Fiverrin kaltaisella alustalla. On niin monia eri alueita, jotka säästää rahaa, kun työskentelet kotoa.

 • Tämä yritys tarjoaa erittäin laillista työtä kotitehtävistä, jotka liittyvät varausten tekemiseen ja asiakaspalveluun.
 • Leapforce palkkaa kotiagentteja hakukoneiden arvioijien töihin eri kielillä.
 • Paljonko ansaitset tekstinkirjoittajana.
 • Peruspalkka on 9 dollaria yhdessä kannustimien kanssa.
 • Yleensä ne ovat tehtäviä tai palveluita, jotka voit suorittaa verkossa.
 • Voit ansaita 17–22 dollaria/tunti ja vaaditaan kandidaatin tutkinto mistä tahansa aiheesta.
 • Fiverrillä on suosittu oopperalaulaja, joka ansaitsee sinulle mahdollisuuden tuloihin online-laulajana. Hän ansaitsee 1000 dollaria jokaisesta tuotetusta minuutti kappaleesta.

Tuntihinnoin kirjoitustyötä on harvinaista löytää. Westat on markkinatutkimusyritys, joka palkkaa osa- ja kokopäiväisiä puhelin- ja kenttätietojen kerääjiä. Aikaisempi bitcoin ansaita rahaa blockchainista, kun tämä aika tulee, voit myydä kryptovaluuttasi voitolla, joka on ansainnut rahaa hintaerosta. Opetat ihmisille kuinka puhua englantia. Tämä johtuu siitä, että työnantajat yleensä tutkivat paikallisia palkkatasoja ennen kuin tarjoavat kotipalveluita mahdollisille vuokralaisille. Palkka on 10–30 dollaria tunnissa.

Olet hakenut virtuaalista kantaa ja osallistut siten virtuaaliseen haastatteluun. Napsauta tätä saadaksesi lisätietoja seuraavista yllä olevista tietojen syöttötyöistä. Se tarkoittaa 700 000 enemmän freelancereita kuin edellisenä vuonna.

 • Napsauta tätä saadaksesi lisätietoja nykyisistä aukkoista.
 • Nautitko puhumisesta ystävillesi?
 • Aetna palkkaa etätyöntekijöitä hoitamaan, siirtämään ja analysoimaan lääkemääräyksiä, tarkistamaan annosohjeet ja tarjoamaan virtuaalisia potilaan hoitopalveluita.
 • Tarvitset erinomaiset ihmissuhde- ja viestintätaidot.
 • Tärkeimpiä ura-alueita, jotka tarjoavat tällaista työtä, ovat tietokone/IT, lääketiede/terveys, myynti, koulutus ja asiakaspalvelut.
 • Tarvitset kandidaatin tutkinnon, erinomaisen kirjoitetun englanninkielen taiton ja hyvän ymmärryksen MS Wordista ja Excelistä.

Kierros

Apple ei ilmoita, kuinka paljon se maksaa. MoneyTalksNews tarjoaa paljon tietoa työn löytämisestä, jonka avulla voit työskennellä kotoa. Kirjoitat äänitiedostojen segmentit, jotka asiakkaat ovat lähettäneet alustalle. Se on toinen verkkokoulu, joka tarjoaa kielitunteja verkossa. Jos olet perehtynyt tällä alalla ja jos olet työskennellyt kirjanpitäjänä, tämä on yksi tapa, jolla voit ansaita rahaa verkossa. Varmista, että olet siirtynyt FlexJobs-palveluun. ”Voit suorittaa tehtäviä verkossa ja muualla. 7 vinkkiä tavaroiden myyntiin verkossa, lähetä malli kilpailuun, ja jos he valitsevat mallisi, ansaitset rahaa. Suoritusasiat ja toimitukset ovat hienoja nopeaan käteiseen kotiin.

Useat luettelossa olevista yrityksistä palkkaavat melkein aina ja ovat myös yrityksiä, joille olen saanut hyvää palautetta yhteisöltäni. Sinun ei tarvitse olla ehdottomasti tekniikkaa löytääksesi työpaikan Dellistä; itse asiassa monet heidän asiakastukiroolistaan, jotka vaativat suuria ihmissuhde- ja ongelmanratkaisutaitoja, ovat työpaikkoja kotoa. Voit hallita omaa työaikaasi, mutta siihen voidaan odottaa sisältyvän viikonlopun työaika. Saat maksun sanalla, ja maksu lähetetään PayPalin kautta. Kaikilla tasoilla on työpaikkoja, mukaan lukien ylimmän johdon roolit. Jos sinulla on tausta lääketieteen tai lakien alalta, saat korkeamman palkan.

Tuutorit voivat työskennellä missä tahansa 5 - 30 tuntia viikossa. Saavuttuaan melkoisen menestyksen sen jälkeen, hän päätti haluavansa opettaa muille, kuinka tehdä sama asia. LexisNexis palkkaa kotona toimivat myyntiedustajat ja teknisen tuen edustajat. Alla on luettelo yrityksistä, joista olen tietoinen säännöllisten chat-agentti-aukkojen kanssa. Tämän sivuston avulla voit muodostaa yhteyden oppituntia tarvitseviin oppilaisiin ja tehdä opetuksia suoraan kotitietokoneeltasi. (5x peruskorko). Näillä tehtävillä työskentelet sosiaalisessa mediassa.

Työt ovat osa-aikaisia, kokopäiväisiä ja freelance-työntekijöitä.

Kuinka tulla Amazon-myyjäksi FBA: n avulla 5 vaiheessa

Nämä yritykset ovat ymmärtäneet, että siirtyminen etätyöpaikoille voi lisätä tuottavuutta, pienempiä yleiskustannuksia ja suuremman kykypohjan, josta voidaan vetää. Maksut suoritetaan suorana talletuksena tai PayPalilla, kun tilisi saavuttaa 1 dollarin. Kuka tietää kuinka monta muuta otettiin? Sillä on usein aukkoja online-apulaisopettajan tiedekunnan jäsenille ja ohjaajille. Tällä alustalla asiakkaat lähettävät tilauksia artikkeleita varten. 40 luovaa tapaa ansaita rahaa nopeasti, scott on loistava talouden suhteen ja hänellä on tekniset taidot ja kokemus saadakseen erittäin hyödyllisiä neuvojaan kaikille. He työllistävät monista maista ympäri maailmaa. Palkkaaminen kotona transkriptioita.

Yhteydet Koulutus

Ehkä sinulla on työmatka, joka tekee turhautuneeksi ennen kuin edes lyö pöydällesi, ja kaikki mitä voit tehdä aamukahvia juoessasi, fantasioit mitä voisit ostaa kaikella kaasurahalla. Oikealla kapealla ja riittävän suurella seurannalla voit ansaita todella hyvää rahaa, vastaanottaa ilmaisia ​​tuotteita ja nousta sosiaalisen piirisi kärkeen. En myöskään, mutta haastattelin pomoäitiä Ashley Andersonia, joka teki minusta uskovan. He hyväksyvät vain yhdysvaltalaiset hakijat. Arvostelu - avoinna Yhdysvalloille. Jos olet harkinnut työskentelemistä kotoa ja etsinyt mahdollisuuksia, toivottavasti tämän viestin pitäisi antaa sinulle loistava paikka aloittaa. Suuret yritykset, kuten Apple, American Express ja Uhaul, palkkaavat kotona toimivia asiakaspalveluyrityksiä. Ja ennen Internetin kynnystä oli paljon vaikeampaa lajitella huijauksia ja todellisia mahdollisuuksia.

Jos olet taitava antamaan jatkamisen näyttävältä vaikuttavalta HR-henkilöstön silmälle, voit kokeilla onneasi tällä kirjoittamisen alasektorilla. Mitä enemmän tutkimussivustoja kirjaudut, sitä enemmän voit tehdä. Kokemus mieluummin, mutta oikealle henkilölle he tarjoavat koulutusta ilmaiseksi. Ryhdy Upwork-palvelun virtuaalialan freelanceriksi. Kuinka asettaa itsesi menestykseen kotona. Vaikka kaikki eivät nautti asiakaspalvelutehtävistä, Enterprise on täydellinen kotona työskentelymahdollisuus monille ihmisille. Maanantaista lauantaihin klo 00 (EST).

Korjausluku

Boston, NYC, Philadelphia, Chicago, Denver, Santa Barbara tai LA. Sinun on oltava äidinkielenään puhuja, jotta voit hakea tätä yritystä. BLS: n työllisyysennuste vuosille 2019-2026. Se on yksi parhaista tavoista ansaita ylimääräistä rahaa puolella. Paras sovellus valuuttakauppaan 2019, • Ota nyt hyvä valuuttapari. Kun työskentelet kotoa, sinun pitäisi tehdä jotain mitä haluat tehdä. 00 tunti aloittelijoille? Jos osaat numeroita, voit työskennellä kotona virtuaalisena kirjanpitäjänä tai kirjanpitäjänä. Kaikki hakemusmateriaalit tulee lähettää sähköpostitse osoitteeseen:

Tutkimus, tutkimus, tutkimus: ACD Direct palkkaa kotona edustajia soittamaan tulevia ja lähteviä puheluita. Se on yksinkertainen rekisteröintiprosessi. Jokainen tehtävä maksaa 10–15 dollaria 20 minuutin työstä. Aktiivinen tukee vaihtoehtoisia aikatauluja ja osa-aikatyötä. Parhaat tutorit voivat ansaita 1 000 dollaria +/kuukausi. Voit saada tilauksen jopa 30% alennuksella tarjouskoodilla AFFILPROMO.

Suorita SEO-avainsanatutkimus ETSY-, Amazon- ja verkkosivustolistamme, auttamalla tuotteita löytämään ja sijoittautumaan nopeasti tärkeille avainsanoille. Yhtiö palkkaa transkriptiolaisteita laillisesta työstä kotona. Brainfuse palkkaa tutorit työskentelemään kotoa.

Tutorit ilmoittavat ansaitsevan noin 25 dollaria tunnissa.

10 Yllättävää Keskiluokan Työtä, Jotka Kutistuvat

On todella paljon parempi käydä läpi tämä upea, mutta haastava äitiysmatka yhdessä. Yhdysvaltain tutkimuksen mukaan Voit hakea LiveOps-töihin täältä. Yhdysvallat, Etelä-Amerikka ja Eurooppa. ESL-yritykset maksavat hyvin - joskus yli 20 dollaria tunnissa. Pankki ja T-Mobile. Keskimääräinen palkka on.

Palkkaaminen Ohiossa. Tarvitset vähintään kolmen vuoden kokemuksen hakeutuaksesi kooderin asemaan. 23 500 dollaria on 25. prosenttipiste. Ja työnhakijoilla on ollut paljon menestystä näiden roolien löytämisessä, kuten voit lukea Menestystarina -sivultamme. Voit saada Internetin melko halvalla, vain tehdä ostoksia parhaan tarjouksen suhteen. Convergys palkkaa kotipalveluiden edustajat tarjoamaan asiakaspalvelua.

Sitel on tilaisuus, jonka kannattaa tarkistaa, etsitkö työtä kotiasennosta. Clevertech on yritys, joka suunnittelee räätälöityjä verkko- ja mobiilisovelluksia, ja todennäköisesti heillä on työpaikka sinulle. Keskimäärin kotona työskentely voi säästää satoja dollareita vuosittain pelkästään polttoainekuluilla. Yrityksellä ei ole aina käytettävissä olevia tehtäviä, mutta toisinaan.

MyPoints

Dellin etätyövoiman etuihin sisältyy pakattuja työviikkovaihtoehtoja ja ammatillisen kehityksen mahdollisuuksia. Vaikka teet tämän osa-aikaisesti, voit tehdä jopa 1000 dollaria kuukaudessa. Yleensä ohjaajat eivät tarvitse opettajan pätevyyttä päästäkseen työhön, mutta lisensoitujen opettajien hinnat voivat nousta.

Kysy kuinka monta ja selvitä jos pystyt ottamaan yhteyttä johonkin heistä. Kaplan tarjoaa online-tutorointipalveluita korkeakouluopiskelijoille. Työskentelet myös yksityishenkilöille, verkkovastaaville ja yrityksille. Niiden taitojen tekeminen, jotka voit oppia alle vuodessa. Transkriptionistit, joita kutsutaan myös transkriptoreiksi, kuuntelevat ääntä ja transkriptoivat sitten kuulemansa. Mutta mahdollisuus on kaikki sinun - kaikki 30 miljardia dollaria siitä. Voit liittyä 99 dollarilla ja ansaita jopa 31% palkkiota henkilökohtaisesta myynnistä. Olen jakanut luettelon verkkoyrityksistä, jotka tarjoavat laillista kotityötä asiakaspalvelun, teknisen tuen, puhelintutkimuksen ja muun suhteen:

Työntekijät työskentelevät keskimäärin 25 tuntia viikossa, ja heidän on oltava käytettävissä joinakin öisin, viikonloppuisin ja lomilla. He hyväksyvät hakijat Yhdysvalloista, ja sinulla on oltava aiempaa kokemusta asiaan liittyvästä alalta. Jos sinulla on ongelmia hakemuksen lähettämisessä tai ilmoituksen saamisessa siitä, että sähköpostiosoitteesi on jo rekisteröity, ota yhteyttä suoraan Lionbridgeen lähettämällä sähköpostia Yhdysvaltoihin. Nämä paisutetut kokonaismäärät eivät vaikuta kaasun, auton kulumiseen tai työn saatavuuteen. Olemme aina iloisia kuullessamme ihmisten kokemuksista työskennellä missä tahansa näissä yrityksissä, jotka palkkaavat kodityöntekijöitä. Tulemalla Wahveksi, sinulla on mahdollisuus neuvotella tuntihintaasi.

Mukauta Tapahtummei

”Yli 40 000 yrityksen FlexJobs-tietokannan yritystietojen analysointi osoittaa, että yritykset Dellistä ja UnitedHealth Groupista Xerox, SAP: iin ja Salesforce-ryhmään kuuluivat parhaiten käytettävissä olevista etätyöistä. 8 miljoonaa amerikkalaista, jotka jättivät työpaikkansa vuosien 2019 ja 2019 välillä, mainitsivat suuremman joustavuuden, lisääntyneen onnellisuuden ja paremman palkan, koska ne olivat päätekijöitä päätöksessään ojata perinteinen 9 - 5 jauhaa ja työskennellä kotoa. Tämä yritys on paras puhelinpalvelualalla. Se tarjoaa useita töitä kotiasemissa monilla aloilla. Löydä hyviä tarjouksia tuotteista tiili- ja laastimyymälöistä tai verkosta ja myy ne Amazonista korkeampaan hintaan. On syytä huomata, että melkein kaikki nämä ohjelmat vaativat ennakkoinvestoinnin alkuperäisen varastosi ostamiseksi. Sinun ei tarvitse työskennellä pöytätöitä valokuvaajana, jotta voit ansaita suuria tuloja.

Samoin kuin TaskRabbit, mikrotöityssivustot ovat upeita kaikille, joilla on vähän rahaa ja jotka voivat työskennellä vain 1-2 tunnin välein. Transkriptio työskentelee - sekä video- että ääni-, video-tekstitys ja asiakirjojen kääntäminen. NexRep - https: Se toimii monien isoyritysten kanssa ja on painottanut kotona tehtyä työtä.

Capella University

Shutterstock kannattaa myös etsiä valokuvien myyntiä, jos olet taitava valokuvaaja. He palkkaavat vain Yhdysvalloissa. Aetna on yksi suurimmista sairausvakuutusyhtiöistä. Olen jakanut luettelon tietojen syöttöyrityksistä, jotka tarjoavat laillista työtä kotona: PPC-konsultti auttaa hallitsemaan maksettuja mainoskampanjoita ja päättämään, mikä verkko (Google/Bing/jne.) Kun tarkistettu, aseta hinta ja pidä hauskaa viikonloppuna tai jopa viikon aikana, aikataulu sallii, rakastavan lemmikin kanssa. Kävin yhden kurssin, Ansaitse lisää kirjoittamista, kirjoittanut Holly Johnson, ja opin niin paljon kuukaudessa, että saan ensimmäisen työpaikkani. Kirjailijoiden ja toimittajien ilmoittama keskimääräinen hinta on 30–40 dollaria tunnissa.

Tule edustajaksi NexRep-kauppapaikalle! Tiedän, että bloggaajat ansaitsevat 2 000–100 000 dollaria + kuukaudessa (ja olen yksi heistä) Miten pääsen alkuun? Esimerkiksi jotkut ihmiset päättävät tulla Pinterestin virtuaaliassisteiksi ja auttavat erityisesti asiakkaita kasvattamaan läsnäoloaan sivustolla. Aseta omat tunnit ja ota käyttöön niin monta tai niin vähän tiliä kuin haluat. Voit asettaa omat tunnit, mikä on hienoa.

Maksu suoritetaan kahdesti kuukaudessa kuukauden 15. ja viimeisenä päivänä. KellyConnect on heidän etätyöosasto. Voit tulla itsenäiseksi urakoitsijaksi lääketieteellisen transkriptionistiksi! Meillä on elinvoimainen naisyhteisö, joka on valmis ottamaan vastaan ​​ja mentoroimaan sinua aloittaessasi… ja joka tavalla! Voit toimia yhtenä yrityksen transkriptoreista.

Verkkosuunnittelijat voivat käyttää taitojaan julkaisuun, mainontaan, liikkeenjohdon konsultointiin ja muihin aloihin.

Oikeiden Kotona Töiden Löytäminen

Kirjoittaminen on ylivoimaisesti yksi parhaista kotitöistä äideille, koska työskentelet täysin aikataulun mukaan. Näihin etäasemiin Apple toimittaa sinulle iMacin ja kuulokemikrofonit, jotta voit suorittaa työtehtäväsi. Nämä yritykset yleensä käyttävät evästettä tai kolmannen osapuolen verkkomajakkaa keräämään näitä tietoja. Nämä 100 yritystä lähettivät tuhansia työpaikkoja kotoa vuonna 2019, ja ne ovat hyvä veto jatkaa ihmisten palkkaamista kotoa työskentelemään tulevina vuosina. Aikaisempi kokemus ei ole näiden työpaikkojen sääntö, mutta tyypillisesti annetaan pitkä kokemus taitoistasi. Tämä tarkoittaa, että voit ansaita jopa 51 dollaria. Voit lunastaa pisteesi käteiseksi PayPalin tai lahjakorttien avulla esimerkiksi Amazoniin ja Walmartiin.

Joka kerta kun tuutoria, palkkasi on noin 10 dollaria. Luo kirjallinen sisältö seuraavalle: Tämä testivalmisteluyritys palkkaa toisinaan etätyön kotona tapahtuvaa opetusta varten. Nämä paikat ovat sijaintikohtaisia. Asianomaiset osapuolet osallistuvat yleensä rekrytointikeskusteluun prosessin ensimmäisenä vaiheena ennen hakemusta. Maailmanlaajuinen, voimanpesämerkki, joka on synonyymi kauneudelle ja erinomaiselle laadulle.

Hae Appen täältä. Äideillä on erityisen vaikeaa, kun on kyse todellisen työn purkamisesta kotoa. Minulla on myös useita tapoja saada keikojen kirjoitus artikkelin lopussa. Ryhdy toimituskumppaniksi Amazonin kanssa. Ja jos palkattu hakukonearvioijaksi, voit yleensä työskennellä yhdessä tai toisessa yrityksessä, ei molemmissa. Aseistettu joukko yrityksiä, jotka palkkaavat säännöllisesti kotityöntekijöitä, olet matkalla etätyön saamiseen.

Teknologiatyöt:

Jos kiire ja haluat jonkin verran sinulle tehdystä hakutyöstä, katso Flexjobs-sivustoa. Tiedätkö mikä ei ole hauskaa? Toinen koti-työpaikkoja tarjoava yritys on Altegra Health. Uusi FlexJobssays-kirjoittaja, insinööri, markkinointipäällikkö, apulaisopettaja ja ohjelmistokehittäjä ovat yleisimpiä töitä kotona. He palkkaavat vain Yhdysvalloissa, ja palkka on 10 dollaria tunnissa.

He ovat erityisen kiinnostuneita palkkaamaan henkilöitä, joilla on erityistaitoja tietyissä asioissa, sekä neuvoja ja hallintovirkamiehiä. Luonnoksista lasten kirjapiirroksiin, anime- tai mustavalkoisiin muotokuviin voit myydä taideteoksesi verkossa riippumatta siitä, missä piirtotyylissä olet hyvä. Yli 150 maassa toimiva Deloitte koostuu seuraavista tytäryhtiöistä: Tällä työllä ei taata tiettyä määrää työtä, koska saat työtä tarvittaessa. Kun kyse on transkriptio-tehtävistä, GMR Transcription erottuu tuhansien alan yritysten joukosta.

Stylistit:

U-Haul tarjoaa kotiagenttien työmahdollisuuksia useilla aloilla - mukaan lukien asiakaspalvelu, myynti ja varaukset sekä tienvaihto. Napsauta verkkosivustolla “Work for Button” -painiketta, jolloin näyttöön tulee ruutu. Monet roolit vaativat tutkinnon ja luokkakokemuksen. Tervetuloa “Work From Home Q&A: hen. (Käy sen sijaan kunkin lehden asiakaspalvelusivustolla.) Se tarjoaa sinulle niin monia vaihtoehtoja ansaita pisteitä, kuten ostoksia, verkosta etsimistä, videoiden katsomista, kyselyiden ottamista ja paljon muuta. Voit työskennellä kotona työskentelevän asiakaskeskuksen edustajana asiakaspalvelussa, myynnissä ja teknisessä tuessa.

Tämän kanssa sinun on työskenneltävä vähintään neljä tuntia päivässä.

Hae nämä VA-paikat täältä. Sivusto lähettää sinulle ilmoituksia, kun uusia töitä tulee saataville, ja voit valita, hyväksytkö työn. He palkkaavat Yhdysvalloissa. Se voi olla hyvä valinta niille, jotka rakastavat keskustella puhelimessa! Tietenkin, sinun tulee tarkistaa ne huolellisesti itse ennen kuin pääset mukaan. Tällä hetkellä on olemassa laaja valikoima aukkoja tehtäville, kuten Business Analyst, projektijohtaja ja Care Consultant Senior. 95 kuukauden ajan.

Terveydenhuollosta viestintään tekniikkaan, kukin toimiala tarjoaa roolit, jotka voidaan suorittaa oman kodin mukavuuksin.

Web-, Mobiili- Ja Ohjelmistokehitystyöt

Suosittuihin työryhmiin kuuluvat asiakaspalvelu, myynti, markkinointi, toiminta, henkilöstöhallinto, tuotehallinta ja ohjelmistokehitys. Vedät kotiin 100 prosenttia ansaitsemastasi summasta ja maksut suoritetaan viikoittain tai käteisellä, kun haluat heti. Verkkokamera tarvitaan melkein aina, jotta voit opettaa englantia muille kuin englanninkielisille. Voit myös valita olla täysin kotona toimiva tai liikkuva ja työskennellä mistä päin maailmaa tahansa. Tämä online-transkriptioyritys toimii yli 65 000 lakiasiain, valtion, lainvalvonnan ja yksityisen sektorin asiakkaan kanssa.

Mene tänne, jos olet kiinnostunut hakemaan. Se on mahdollisuus päästä jossain käytännössä ja työskennellä korkeammin palkattujen transkriptio-töiden parissa. Appen on sisällytetty Forbes-lehden 100 parhaan joustavia työpaikkoja tarjoavan yrityksen luetteloon kolmen viime vuoden aikana. Tietotieteilijä on joku, joka on pöydässä siivoamaan suuren tietomäärän tietoja heidän tietonsa avulla. Nämä ovat työntekijöiden tehtäviä.

Philips

Kuinka paljon bloggaajat ansaitsevat? Joko kirjoittaminen, tietojen syöttäminen tai kirjanpito, yhä useammat yritykset tarjoavat etätyöntekijöiden töitä. Tämän aseman avulla voit opettaa missä tahansa päin maailmaa, kunhan olet kotoisin Yhdysvalloista tai Kanadasta ja sinulla on vakaa Internet-yhteys.

Tarvitset tarvittavan koulutuksen, jotta voit tehdä niitä hyvin, mutta ei paljon kokemusta. Sutherland tarjoaa koti-asiakaspalvelumahdollisuuksia hienolla etuisuudella: Voit ajoittaa istuntoja sinulle sopivina aikoina, koska verkkosivusto toimii 24 tuntia vuorokaudessa. Se tarjoaa kotipalveluita transkriptoreille. Innovatiivisen suoria myyntimenetelmiämme ja lahjakkaan myyntivoiman ansiosta yrityksemme kasvaa. Tarjoamme henkilökohtaista mentorointia, liiketoimintaa, johtamista, henkilökohtaista kehitystä ja tuotekoulutusta.

Suosituimmat Kotityötyypit

Joybird on online-suorana kuluttajille suunnatun kodinkalusteyrityksenä keskittynyt nykyaikaisten, siirtymäkauden ja vuosisadan puolivälissä olevien huonekalujen myyntiin. Lähes jokainen iso yritys on päässyt sosiaalisen median vaunuun keinona tavoittaa asiakkaansa suoraan ja maksamatta suuresti televisio-, painotuotteista tai radion mainoksista. Kokeile ja ota hyvä asenne, kun kyse on työskentelystä kotoa. Mitä enemmän kirjaudut, sitä enemmän ansaitset. Tämän viikon kysymys tulee Tonista: Koko koulutus tarjotaan.

Voit lunastaa ne lahjakortteihin esimerkiksi Starbucks, Amazon, Gap ja Target. He haluavat vain varmistaa, että sinulla on upea persoonallisuus, että sinulla on paljon energiaa ja voit olla vuorovaikutuksessa hyvin lasten kanssa. Miljoonat luottavat yhdysvaltoihin, kaavio - Opi tulkitsemaan ja hyödyntämään kaavioita teknisten indikaattorien testaamisesta kuvioiden tunnistamiseen. Jotkut yritykset palkkaavat etälääketieteellisiä koodereita sopimuksin tai jopa osa- tai kokopäiväisenä työntekijänä. Kotiin työskentelevien ihmisten määrä on viimeisen vuosikymmenen aikana noussut 115%! Kaikki ne yöt, jotka vietit juomien sekoittamisen sijasta opiskeluaan, ovat maksaneet!

Vaikka tästä kotona tehdystä työstä on saatavilla vain vähän tietoa, koska se on suhteellisen uusi, tuhansia sosiaalisen median johtajien luetteloita löytyy CareerBuilderin kaltaisilta sivustoilta. Apple palkkaa kotona toimivia neuvonantajia tarjoamaan asiakaspalvelua ja teknistä tukea. Maailmankuulu Walt Disney Company ja sen tytäryhtiöt ovat tarjonneet perheviihdettä perustamisestaan ​​lähtien vuonna 1923. Saat palkkaa 0 dollaria. Palkka on 14–18 dollaria tunnissa.

 • Tässä on nyt aivan erilainen skenaario, eikö niin?
 • Roolit, palkka ja tunnit vaihtelevat asiakaskohtaisesti.
 • Jos olet tyyppi, joka on itse motivoitunut ja mukava työskennellä kotonasi, nauttia sellaisesta työstä kuin sähköpostin asiakaspalvelu, tietojen syöttäminen ja tuotteiden tarkistaminen, niin olet henkilö, jota etsimme.
 • He ovat online-mediayritys, joka pyrkii helpottamaan yhteisöjärjestöjen ja yksityishenkilöiden osallistumista aktiviteetteihin ja tapahtumiin.
 • Ne tarjoavat ammatillisen kehityksen, kilpailukykyisen palkan ja suuria etuja.

Työskentele Kotona Asiakastuki

Ansaitsemasi riippuu kuitenkin siitä, kenelle työskentelet, ja päivittäisiin tehtäviin tarvittavaan taitotasoon. Ansioluettelot voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen: Jinglien luominen on ollut muusikoiden suosittu sivukeikka vuosikymmenien ajan, mutta YouTuben ja verkkomarkkinoinnin tulo on päivittänyt suosionsa ja näyttää olevan kasvava alarako videotuotannossa. Philips - https: Sinua pyydetään lähettämään tai keräämään maksumääräyksiä tai käsittelemään Western Unionia. Sinun on oltava laillinen Yhdysvaltain kansalainen, ja hänen on suoritettava tausta- ja luottotarkistus. Tähän luetteloon olen koonnut vain vakiintuneita yrityksiä, joilla on laillista työtä kotitöistä ja jotka nyt palkkaavat. Löysin 7 yritystä, jotka palkkaavat tällä hetkellä online-kirjanpitäjiä, ja se on vasta alkua.

Nämä yritykset sallivat tai vaativat työntekijöitä etätyötä muualla kuin työmaalla, usein ymmärtäen, että työntekijöiden on käytettävä omaa tietokoneyhteyttä ja muita laitteita työtehtäviensä suorittamiseen. Se ei ole kuitenkaan asia, josta sinun pitäisi olla huolissasi. Viimeisimmät FlexJobs-yritystiedot sisältävät hoitopäällikkö, tuotepäällikkö, raportointianalyytikko ja Medicare-konsultti.

Support.com

Mene Hilton Careers -sivulle nähdäksesi mitä työpaikkoja on käytettävissä, siirrä hiiren osoitin vain valikon Alueet of Talent -vaihtoehdon päälle. Jos haluat työskennellä kotona laillisesti, Hilton on erinomainen yritys. FlexJobs-tutkimuksen mukaan osa-aikatyöstä kiinnostaa enemmän ihmisiä (47%) kuin freelance-töitä (41%). Kerran päivässä hän mainitsi minulle, että hänen oli lähdettävä varhain kotiinsa ajoissa tehdäkseen perhevelvoitteen. Palkka riippuu siitä, millaisessa projektissa työskentelet ja asiakkaasi. Tutkimukset ovat osoittaneet, että pidätkö tästä blogiviestistä - rakastat myös seuraavia artikkeleita. Mutta tiedän ihmisiltä, ​​jotka todella toimivat modina, että palkka alkaa 9 dollarista. Se on pieni tekninen työ, jonka kuka tahansa voi oppia sopivalla määrällä koulutusta joko verkko-ohjelman tai paikallisen yliopistoosi kautta.

Ravintosuunnittelija

He palkkaavat asiakaspalvelun ja matkatoimiston tehtäviä. Aikaisempi tietojen syöttökokemus on parempi. Zirtualin virtuaaliassistenttina olet vastuussa monenlaisten tehtävien suorittamisesta tapaamisten suunnittelusta yleisiin järjestelmänvalvojan tehtäviin. Sitten voit lunastaa pisteitä lahjakortteihin paikoissa, kuten Google Play, Forever 21, Amazon, American Airlines ja Walmart - niin ansaitset itsellesi ilmaista käteistä kuluttaa. Jaamme myös tapoja havaita ero todellisen kotona tehtävän työn ja huijauksen välillä. 30–50 dollaria tunnissa Kuinka aloitan? Jos olet ilmoittautunut 5K: n tapahtumaan tai muuhun juoksutapahtumaan usean viime vuoden aikana, on suuri mahdollisuus, että se tehtiin aktiivisen verkon kautta.

Valtava yritysluettelo, joka tarjoaa laillista työtä kotona. Koulutus on maksettu. Blogiminen on ollut minulle suurin pelinvaihtaja, varsinkin kun on kyse kotona työskentelystä. Siksi tein kaiken tutkimuksen puolestasi. He tarjoavat korkea-asteen koulutusohjelmia verkossa ja kampuksilla, testien valmistelua ja ammatillista koulutusta.

CyberCoders rekrytointi- ja henkilöstöyritys kirjanpito-, tekniikka-, toimeenpano-, talous-, lakiala-, markkinointi-, toiminta-, myynti-, tiede- ja teknologiateollisuudelle. Jos sinulla on taito käyttää sosiaalisen median alustoja, kuten Facebook ja Instagram, voit ansaita elantonsa auttaa yrityksiä tavoittamaan, kiinnostamaan ja mainostamaan tuotteitaan sosiaalisen median markkinoinnin kautta. Opetat englantia opiskelijoille monenlaisista ikäryhmistä. EnglishKeyn mukaan tuntipalkkasi on neuvoteltavissa ja perustuu kokemukseesi. Säästät vaatekaappisi, lounasten ja muiden satunnaisten asioiden varalta. Annan noin 4000 dollaria kuukaudessa bloggaamista osa-aikaisesti, ja suosittelen sitä kaikille, jotka etsivät lisätuloja verkossa. Verkkosivustolla todetaan, että palkka määräytyy tapauskohtaisesti ja opettajille maksetaan tunnissa. Jos kohdistat pienituloisiin, voit periä 47 dollaria tunnissa, jos kohdistat korkeampaan tuloon, voit veloittaa 297 dollaria tunnissa tai enemmän.

Amazon

Koulutus järjestetään yleensä ja sinun on hyväksyttävä sovittu aikataulu, mutta voit odottaa erilaisia ​​vuoroja, joista valita, etenkin jos yritys on avoinna ympäri vuorokauden. He palkkaavat rekisteröityjä sairaanhoitajia konsultteina, kliinisen hoidon johtajina, samanaikaisesti toimivina kouluttajina/kirjoittajina, terveysriskien kouluttajakonsultteina ja monina muina tehtävissä. Kirjaat sen jälkeen jokaisen postin sen yrityksen verkkosivuille, jonka palveluksessa olet.

Aiomme pitää oppaan säännöllisesti ajan tasalla, ja tiedot tarkistettiin viimeksi 5. helmikuuta 2019. Katselimme vanhempiemme liikkuvan vuosikymmenien ajan ja oletelimme tekevämme samoin. Huomaa, että jos valitset freelance-reitin jollain näistä yllä luetelluista uravaihtoehdoista, voit aina neuvotella eduista (tai niiden vastaavasta määrästä) ennen allekirjoittamista katkoviivalla. Sinulla ei ole kiinteää tuloa, mutta jos mallistosi tulee suosittua, voit ansaita varmasti paljon tässä liiketoiminnassa ja jopa muuttaa kaikki aiemmat mallit passiiviseksi tuloja tuottavaksi koneeksi. MetroParent etsii kokeneita freelance-kirjoittajia luomaan sisältöä vanhemmuuteen liittyvistä kysymyksistä, lapsista, tweeneistä, perheen matkoista ja vastaavista. Vastaat tuotteisiimme ja palveluihimme liittyviin kysymyksiin, jotka rikastuttavat asiakkaiden elämää auttamalla heitä pääsemään ihmeeseen, jota he ovat odottaneet Applelta. Maksut suoritetaan sekillä kerran kuukaudessa. Palkka on noin 15 dollaria tunnissa, ja he työskentelevät Yhdysvalloissa.

Ei ole väliä, jos et ole teknikko tai ammattikirjoittaja, jos sinulla on intohimoa ja kiinnostusta mihin tahansa markkinarakoon, voit oppia kaiken matkan varrella. Yksi e-kirja voi hoitaa vain 100 dollaria tai jopa 1 000 dollaria. Löydät lisätietoja Applen työstä kotitöistä täältä. Palkan muokkaaminen ja oikoluku: Lahjakortit Amazonille ja Walmartille ovat saatavana. BLS: n ennustetaan kasvavan tällä alalla 18 prosenttia.

Onko Sinulla Kysymys, Johon Haluat Vastata?

Vuodesta 2019 lähtien järjestö on tarjonnut englanninkielisiä kursseja ja ohjelmia kiinalaisille opiskelijoille. Olemme täällä kaikilla vaiheilla erityisen Stylist-tukitiimin kanssa sekä verkossa että henkilökohtaisesti. Jos sinulla on hullu HTML- ja CSS-koodauksen taito ja syvällinen kielitaidon tuntemus, kuten Ruby, JQuery ja JavaScript, voit ansaita jopa 70 000 dollaria vuosittain Web-kehittäjänä. Suurilla osaa väestöstä ei kuitenkaan ole kykyä rakentaa omaa sivustoaan tai sillä ei ole aikaa, minkä vuoksi niin monet ihmiset tekevät elävien rakennusten verkkosivustoja ja blogeja muille.

Jos palkat, sinun pitäisi työskennellä todella kovasti! Tässä on 10 yritystä, jotka palkkaavat online-tutoreita. Sinun tulisi tutustua muiden sivustojen tietosuojailmoituksiin, koska meillä ei ole hallintaa näille kolmansille osapuolille toimittamiin tai keräämiin tietoihin.

Työnantajille

Koulutus on maksettu, ja vain yhdysvaltalaiset hakijat ovat oikeutettuja hakemaan. Samoin kuin monissa hyvämaineisissa yrityksissä, Uscreen ei paljasta avoimen työpaikkansa palkkaa. Koko prosessi voidaan kuitenkin tehdä paljon helpommaksi, jos tiedät, mitkä yritykset rekrytoivat kotona työskentelyyn melkein vuoden ympäri. Yksi tällainen kurssi, FB Side Hustle Course, näyttää sinulle kuinka aloittaa paikallisten yritysten Facebook-mainosten hallinta askel askeleelta. Jotkut yritykset tarjoavat perinteisissä rooleissa työskenteleville työntekijöille mahdollisuuden työskennellä etäyhteyden kautta koko tai osan työviikoistaan. Voin vakuuttaa teille, etten kirjoittanut tätä artikkelia tänään, ja se kuitenkin ansaitsee minulle rahaa.

Kun saat mukavan määrän ihmisiä lukemaan artikkeleitasi, se tuottaa mukavia tuloja. Voit hakea aikaa jne. Yli 19 000 opiskelijan kanssa GCU palkkaa etäopettajia osa-aikaisesti ja väliaikaisesti. Hieno vanhempi - Ansaitse 75 dollaria per viesti. Kuten BLS toteaa, noin 22% kääntäjistä oli itsenäisiä ammatinharjoittajia vuonna 2019. Urakoitsijana voit työskennellä vain 10 tuntia viikossa tai jopa 40 vuotta yli.

25 etätyötä tekevää yritystä ovat seuraavat: Heidän ajatuksensa on, että etätyöntekijät ovat yhtä tärkeitä kuin heidän toimipisteensä. Olen jakanut kaksi luetteloa, jotka auttavat. Seuraavien vuosien aikana hän oppi muun muassa: