Tarvitsen Rahaa Nyt! 21 Laillista Tapaa Saada Rahaa Tänään (päivitys 2019)

Tämä on asia, jota olemme käsitelleet, ja olen rehellinen - se on uskomaton tapa tuottaa tuloja! Tai voit myös suunnata palveluitasi paikallisille yrityksille, jotka haluavat sijoittua hakukoneissa. Saat joitain melko mukavia etuja, kuten: Sillä välin on myös järkevää säästää niin paljon rahaa kuin inhimillisesti mahdollista - joko vastuullisilla menoilla, peruuttamalla tai vähentämällä olemassa olevia laskuja tai luomalla budjetti ja menosuunnitelma, joka auttaa sinua kuluttamaan vähemmän kuin ansaitset.

Ibotta on oikea tapa auttaa sinua ansaitsemaan ylimääräiset 500 dollaria tässä kuussa. Harkitse myyntiä Ebay-, Craigslist- ja Facebook-ryhmissä. Laskin, että jokainen osto tulee halvemmaksi jopa 20%! Ota nyt 30 sekuntia, niin saat 65% alennuksen verkkotunnuksesi rekisteröinnistä ja ylläpidosta Bluehostilla, joka on edullisin ja luotettavin blogin isännöintipalveluntarjoaja, jota olen vuosien varrella käyttänyt useilla verkkosivustoilla. GPT-sivusto, jolla on paljon tapoja ansaita, QuickRewards on yksi suosituimmista webistä. He vievät paljon vaivaa. Arvioidaan, että yksi kolmesta tietokoneesta sisältää haittaohjelmia. Suunnittele sitten vain joitain T-paita-logoja tai iskulauseita ja lähetä ne Merch-tiliisi.

Ja Kindle-sovellus on nyt saatavana melkein missä tahansa laitteessa (kannettavat tietokoneet, iPadit, älypuhelimet ja kyllä, Kindles), joten globaalit markkinamme ovat valtavat! Olla miellyttävä ja toimittaa tilauskuitit henkilökohtaisesti (lisäämällä kärjen saamisen todennäköisyyttä). Älä pelaa binaariasemilla, raceoptionilla on käyttäjäystävällinen oma verkkosivusto ja sovellus sekä Android- että Apple-alustoilla. Me hylkäsimme sen pois ja kirjoitin joukkueelle sähköpostin, jossa kerroin heille: "Emme osaa selvittää, miten saadaan aikaan tämä työ. "

  • Eikö agentti olisi pikemminkin valmistamassa taloa myytäväksi tai tekemässä markkinointitoimintaa kuin asettamassa kylttiä kiireiselle risteykselle?
  • Sovellus muodostaa yhteyden muihin terveyssovelluksiin, kuten Fitbit ja MyFitnessPal, seurataksesi edistymistäsi.
  • Sinulle palkitaan ja maksetaan käteisellä (Paypalin kautta) tekemästäsi työstä, ja voit valita mitä ja milloin työskentelet.
  • Tämä tarkoittaa, että vanhojen flip-puhelimien myynnissä ei ole rahaa.
  • Vaikka tämä ei ole passiivista ja vaatii lisäponnistelua, se on vakaampi tapa ja maksaa ennakoitavasti.
  • Mutta voidaksesi nähdä todellista rahaa YouTubesta, sinun on markkinoitava videoitasi muualle.

Bloggaaminen

Dosh tarjoaa 5 dollarin bonuksen, joka myönnetään heti, kun olet linkittänyt luotto- tai maksukortin sovellukseen. Tarjoukset näyttävät olevan nopein tapa ansaita rahaa, mutta jos käytät jatkuvasti verkkosivustoa, voit ansaita rahaa nopeasti monista sen maksamista tehtävistä. Yhteisön ohjaamia alustoja, kuten Savvy. Muutaman esimerkin luominen e-kirjan luomiseksi ruokablogille tai täyden harjoitussuunnitelman sisältävä e-kirja kuntosivustosi täydentämiseksi. Meillä on täällä joitakin melko kuuluisia studio kissoja (joo, koira on myös), jotka mieluummin hyvää lemmikkieläinten ruokaa. Slice the Pie on sivusto, jota olen käyttänyt usein.

Jos olet intohimoinen käsityön tekeminen, voit aloittaa oman käsityöyrityksen, joka myy tavaroitasi Internetissä, kotoa, tulevaisuudessa. 3 suosituinta vaihtoehtosuunnitelmaa, hinta nousee ja saamme ylimääräisen signaalin stokastisesta oskillaattorista. Tämä toimii melkein minkä tahansa aiheen kanssa, jolla olet vahva matematiikka, tiede, vieraat kielet ja jopa testien valmistelu. Voit korjata juttuja? Mutta älä ota vain sanani. 10 dollaria per tutkimus.

Sponsorointi voi olla lähtötason johdanto oppimisessa, miten ansaita rahaa verkossa, mutta jotkut online-persoonat houkuttelevat sponsorointia kokopäiväisten tulojen perusteella. Paribus korvaa meille, kun kirjaudut Paribusiin tarjoamiemme linkkien avulla. Kuten muissa toimitussovellustöissä, voit kirjautua sisään niin toimitussiirtojen mukaan kuin sinulle sopii. Upwork ja Digiserved, kuten alustat, ovat vain kaksi monista verkkosivustoista, jotka sopivat mainiosti freelancereille, joilla on analyyttinen kyky. Monet freelance-kirjoittajat tarjoavat palveluihinsa sekä copywriting- että blog-kirjoittamista. Ensimmäiset ansaitsemasi 300 pistettä lunastetaan automaattisesti sekillä ja lähetetään kotiosoitteeseesi.

Kuulen, että voit helposti ansaita 100 dollaria päivässä, jos löydät kunnollisen paikan.

Elämänvalmentaja

Onko sisällöllä järkeä? Jos kirjaudut Coinbase-linkin kautta ja sijoitat 100 dollaria, Coinbase tallettaa 10 dollaria tilillesi - välitön 10%: n tuotto. Tiedätkö parhaan tavan ansaita rahaa? Selaimesi yksinkertaisella lisäosalla voit alkaa ansaita rahaa tekemällä mitä teet aina verkossa. Yhä useammat ihmiset ostavat vaatteita verkossa. Luo Space -verkkosivustot antavat sinun ladata ja viedä kirjasi tulostettavaksi ilman virallista julkaisijaa. Voit myös saada kirjasi Amazoniin. Sinun on oltava 18-vuotias aloittaaksesi, joten se ei ole hieno työ teini-ikäisille tai lapsille.

Tiedot on seuraava iso asia.

Tee mikrotöitä Amazonin mekaanisella Turkilla

✔️Earn-palkinnot: Se tarjoaa lapsille täydellisen upotuskokemuksen yhdessä suhteessa yhdelle. Lisäksi heidän palvelut eivät myöskään maksa sinulle paljon. Todennäköisesti ainakin tusina tai kaksi, eikö niin? Viikkotyön seuranta on helppoa ja reaaliajassa. Michelle ansaitsee blogissaan yli 100 000 dollaria kuukaudessa ja suurin osa tuloistaan ​​tulee tytäryhtiömyynnistä.

Temppu on, että on vain muutama legitiimi tutkimuspaikka. Kuvaile tilaa, kuinka monta vierasta voit majoittua, ja lisää kuvia ja yksityiskohtia. Ne, jotka haluavat ansaita rahaa verkossa tarkistamalla ohjelmistoja, voivat käyttää työkalua nimeltä Software Judge. Hyvistä ystävistäni Shane ja Jocelyn Samsista on tullut asiantuntijoita verkkoyhteisöjen rakentamisessa. Puoli tuntia voi olla melko tuottoisaa, jos laitat tarpeeksi tunteja. Verkkohuutokauppojen ajatuksen syntymisen jälkeen verkkomyyntimarkkinat ovat olleet nousussa. Tähän voi sisältyä graafinen suunnittelu, verkkosivujen suunnittelu, hakukoneoptimointi, sosiaalisen median markkinointi ja markkinointi, sisällön muokkaaminen ja paljon muuta.

Hanki Palkka Katsella Videoita, Hakuja Ja Muuta

Opit kehykset ja psykologian päättäessään, mitkä ideat toimivat… ja mitkä ideat eivät ole aikaa arvoisia. Paribus työskentelee valtavan määrän kauppiaiden kanssa, joihin luultavasti jo ostat, mukaan lukien Walmart, Costco, Best Buy, Target, Apple, Kohl's ja muut! Jopa ilman kokemusta, voit alkaa ansaita rahaa kirjoittajana melko nopeasti. Tärkeää on, että voit lisätä Palvelut-sivun, jossa hahmotellaan tarjoamiasi palveluita, niiden sisältämiä ja muita tärkeitä tietoja, joita potentiaaliset asiakkaat voivat tarvita. Jos kuitenkin keräät sitoutuneen yleisön ja annat heille mahdollisuuden lähettää löytämiään kuponkeja ja alennuksia, työkuormasi vähenee melko nopeasti. ClickFunnels tarjoaa uusille asiakkaille 14 päivän ilmaisen kokeiluversion käyttää erittäin helppokäyttöistä aloitussivun/myyntisuppilon suunnittelualustaa.

Kävele koiria Rover-sovelluksen avulla

Entä se hame, jota todella rakastelimme kokeillessamme sitä, mutta tajusimme sitten, että se oli vain vähän liian lyhyt kotiin saapuessa? Toimistorakennusten puhdistaminen ei ole kaikkein tyylikkäin työ - ja juuri siksi tilaisuus on valtava. Se on siellä, kun tarvitset sitä; ei kun et. Se on kuin aikuisten LEGO, paitsi että maksat siitä! Sinne tulee Facebook, Pinterest ja Instagram-taju.

Suoritat nämä tehtävät kotoasi, ja tarkalleen se, mitä teet, vaihtelee päivittäin. Ja sinne tulet sisään. Sen ei tarvitse olla niin vaikeaa. Kuvittele vain, jos videosi alkavat hankkia miljoonia näyttökertoja! Jos sinulla on kuitenkin paljon asioita, joista sinun on päästävä eroon, harkitse vanhan koulun käymistä ja autotalli- tai pihakauppaa. Tämä tarkoittaa, että laitetaan vähän hikiä omaan pääomaan eikä makseta tänään. Jos yksi heistä tarttuu virukseen sosiaalisessa mediassa, olet ehkä löytänyt kultakaivoksen - ainakin niin kauan video on suosittu. Paribus-sovellus antaa sinulle mahdollisuuden saada rahaa takaisin verkkoostoksiin.

Toimita postikavereiden kanssa ja ansaitse rahaa nopeasti. On melko helppoa tulla postiasemaan toimituskuljettajana.

Älä Pysähdy Vaatteiden Merkkien Kohdalle, Ja Myös Ohjaa Niitä Näille Sivustoille.

Olitpa asiantuntija kerättäessä rahaa aloittelijoille, sovellusten rakentamiselle tai ravintolan ylläpitämiselle, voit ansaita ylimääräistä rahaa myymällä muutaman minuutin ajasta apua tarvitseville ihmisille. 99% luotonantoklubin sijoittajista, joilla on yli 100 lainasalkkua, ansaitsee positiivisen tuoton. Mystery shopping on valtava ala, joka tarjoaa päivittäisille ihmisille työtä, jonka he voivat tehdä suoraan tietokoneillaan. Tyhjennä kaapit ja löydä ympärilläsi esineitä, joita et tarvitse tai joita et ole käyttänyt jonkin aikaa. Pyydät vain koodiasi ja se odottaa sinua seuraavalla näytöllä. Tilaaminen - Jos ajattelet jotain arvokasta (uutiskirje, verkkolehti jne.) Samoin vaimoni.

Haluat saada nämä positiiviset arvostelut ja tehdä hyvän nimen itsellesi. Viikoittainen hintatoimintaa koskeva kauppaennuste ja yhteenveto, yksi asia, joka sinun on muistettava, on, että katselin tätä kaaviota jo helmikuussa, jolloin massiivinen lasku ei ollut vielä muodostunut. Tarjolla on yli 150 erilaista palvelua VA: na. Älä esimerkiksi ajattele sosiaalisen median markkinointia käsittelevän jäsensivun luomista.

Päivitetty ja julkaistu uudelleen 5. maaliskuuta 2019. Olen esimerkiksi sijoittanut kauppoihin 10 eri valtiossa! Theory & Practice ™ -kurssi, mutta motivoituneet opiskelijat voivat halutessaan suorittaa kurssin lyhyemmässä ajassa. Valuuttamarkkinat, harkitse kahta automatisoidun valuuttakaupan ohjelmistoa selvittääksesi mikä on sinulle parhaiten sopiva. Voit ansaita jopa enemmän rahaa tarjoamalla talvella lumenpoiston.

Kehitä WordPress-laajennuksia

Painonpudotusajastin ei käynnisty ennen kuin olet vahvistanut painosi. Olisi oikeampaa sanoa, että kyseessä on alusta, jolla ammattitaitoiset palveluntarjoajat voivat tarjota palveluitaan sivuston vierailijoille, kuten Angien luettelossa. 99 vuodessa, mutta myydään joskus huomattavasti korkeammilla hinnoilla: Elämämme kiireisyyden myötä yhä useammat ihmiset etsivät passiivisia tapoja ottaa sisältöä.

Ensimmäinen askel on valita, millaisia ​​videoita aiot luoda. Kun tasot mobiilipeleissä, ansaitset enemmän pisteitä, jotka voit lunastaa lahjakortteihin Amazonissa, VISAssa, PlayStationissa, Xboxissa, Applessa, Starbucksissa ja muissa. Napsauta tätä linkkiä aloittaaksesi! Ole myös vuorovaikutuksessa kommenttien kanssa ja rakenna yhteisö tekemäsi videoiden ympärille, jotta ihmiset jakavat sen ystäviensä kanssa.

Yritysten on arvioitava tuotteitaan ja palveluitaan - se on olennainen osa markkinointiprosessia. Jotta ihmiset voivat myydä talojaan, lavastuspalveluidesi on saatava ostajat kuvittelemaan itseään kiinteistössä. Tämän keikkatyön helpottamiseksi on olemassa Roverin kaltaisia ​​alustoja, jotka auttavat yhdistämään lemmikkien vanhempia paikallisiin, jotka ovat valmiita tarjoamaan kotihoitoa ja kävelyretkiä pennuille heidän omistajiensa ollessa poissa tai töissä. Hän tekee erinomaisen työn selittääkseen sovelluksen hyviä puolia ja jakaa muutamia vinkkejä ansaita rahaa verkossa Postmates -palvelun nousevan hinnoittelutoiminnon avulla. Voit kuitenkin myös halua sitoutua niihin jutella oman virtoja samoin. Käytä verkkosivun Izea-tapaista apua yhteydenpitoon yrityksiin, jotka ovat valmiita maksamaan mainostaaksesi blogissa. Konsultointi on uskomatonta, koska otat vain tiedon jo olemassa olevasta ja jaat sen muiden kanssa voittoa varten! Ja jokainen näistä nurmikoista tarvitsee jonkun huolehtimaan siitä.

Ota (Legit) Online-kyselyt

Ja paljon muuta paljon kaiken ilmaiseksi. Yritykset haluavat ymmärtää kuluttajia paremmin, ja yksi tapa, jolla he tekevät sen, on korvata kyselyn suorittajille. Voit muuntaa rakkautesi valokuvauksesta esimerkiksi osa-aikaiseksi keikaksi ottamalla perheen muotokuvia ja hääkuvia tai myymällä kuvia Etsyllä tai taidenäyttelyillä. Rahan ansaitseminen verkossa on helppoa, kun opit tytäryhtiömarkkinoinnista.

Hanki muutama kirjoitettu ja markkinoitu e-kirja, ja saat idean. Laitat vain linkin tai bannerin sivullesi ja saat sitten prosenttimäärän, jos joku napsauttaa ja ostaa tuotteen/palvelun. Jotkut työt voidaan jopa suorittaa loppuun sovelluksella. Yksittäisissä tutkimuksissa voi olla erityisiä vaatimuksia. Maksoimme suunnittelijalle yli 6000 dollaria verkkosivustomme mukautetusta koodista. Hinnat välillä 1 - 3 dollaria per tutkimus.

Suosittelemme liittymistä Top Cashback, Quidco. Sivustojen sijoittamisen osaaminen on erittäin kannattava taito. Älä pelaa binaariasemilla, on laitonta, että yhteisöt pyytävät, hyväksyvät tarjouksia, tarjoavat tai tekevät hyödykeoptioita (esimerkiksi ulkomaan valuuttoja, metalleja, kuten kultaa ja hopeaa, ja maataloustuotteita, kuten vehnää tai maissia) U: n kanssa. 01 minimitalletus. Useimmat kirkot tarjoavat kokeiluja toisinaan. Suorita due diligence ja vastaa vain keinoihin, jotka näyttävät hyvältä.

Mistä Voit Ostaa Halpoja Laadukkaita Verkkotunnuksia?

Voit napsauttaa tätä kirjautuaksesi sisään. Yksi myönteinen tapahtuma keikkataloudessa on kohtuuhintaisten palvelujen nousu, joka on tarjolla niille, joilla on vaikeuksia poistua kotoa. Mutta tiesitkö, että voit myös kääntää verkkotunnuksia samalla tavalla? Voit tehdä tämän valokuvasi tuotteesi tasaisella neutraalilla pinnalla ja taustalla (ihannetapauksessa valkoinen, jotta tuote aukesi).

Gigwalk

Kun valokuvaosasto on asetettu, se on voittoa tavoittelevissa kilpailuissa! Opettakaa joku kuinka sopeutua. Monet lukijamme saivat luvan jopa 25 000 dollarin käteisellä PersonalLoansilta. Voit hankkia kohteita Craigslistissa tai jopa autotalli- tai kiinteistökaupassa, palauttaa ne ja listata ne sitten myytäväksi sivustolla. Nämä taktiikat auttavat sinua ansaitsemaan yhtä paljon rahaa joutumatta antamaan jollekin muulle sitä. Tämä on myös yleensä passiivinen tulolähde, ja voit ansaita vain tekemällä mitä tekisit muutenkin - ostoksille!

Yrityksen perustaminen Amazonilla

Tässä on kaksi hyvämaineista yritystä, jotka voivat ilmoittautua: Jos pidät ihmisistä ja olet intohimoinen auttamaan muita, elämänvalmennusyrityksen aloittaminen kotoa voi olla sinulle oikea valinta. Et sinä - jos teet edellä mainitut, olet 95% ikäisistäsi edellä. On niin helppoa löytää arvokkaita säästökauppoja ja kirpputorikauppoja murto-osa kustannuksista ja näistä myymälöistä. Jos neuvotteluissa osaat menestyä, saat niitä usein jopa vähemmän! Nyt kun sinulla on nämä tiedot, seuraava asia on sinun ryhtyä toimiin. Suurin osa heistä vaatii paljon työtä ja joskus paljon omistautumista, ennen kuin näet tuoton aikaasi. Onneksi nyt on enemmän tukea, koulutusta ja mahdollisuus saada rahoitusta orastaville startup-yrityksille kuin koskaan ennen.

InboxDollars on markkinatutkimusyritys, joka maksaa sinulle heidän hakukoneen käyttämisen joidenkin näkyvämpien, kuten Google ja Bing, sijasta. Parhaat Facebook-mainosten luojat ovat sellaisia, jotka voivat laittaa itsensä potentiaalisen ostajan kenkiin ja myydä heidät tarinassa. Oletko valmis ansaitsemaan ylimääräistä rahaa? Jotta todella menestyisit, rakenna oma valokuvaussivustosi voidaksesi esitellä portfoliosi ja alkaa saada enemmän maksettuja yksityisiä yritystöitä. Jos liität vuokra-autopysäköintipalvelun (tyyppi vuokrataan mielikuvituksellisiin naapurimaiden juhliin), voit antaa hienoja rahavihjeitä muutamassa tunnissa yöllä ja viikonloppuna, kun juhlia pidetään. Tutustu Wesseriin sekä hyväntekeväisyyssivustoihin, kuten Oxfam. Nyt on kymmeniä laillisia tapoja ansaita suuria tuloja kotoaan tai mistä päin maailmaa tahansa, jolla on Internet-yhteys.

Varat lähetetään tilillesi nopeasti, enimmäisaika 72 tuntia. Niin kauan kuin on vielä kirjoitettu sana, siellä on aina toimittajia. Lähes kaikki alumiinitölkeistä metalliromuun voidaan ehkä kierrättää alueellasi. Jos auton jakaminen muukalaisten kanssa ei ole sinulle ja haluat mieluummin jakaa sen hampurilaisen ja joidenkin perunoiden tai pizzan kanssa, ruoan toimittaminen saattaa olla paras vaihtoehto. Vastineeksi teet 2% palkkion. Mutta jos teet tarpeeksi tehtäviä nopeasti, voit ansaita kunnollisen määrän rahaa. Valittavana on monia erilaisia ​​mainosverkostoja. Kolme yritystä, joihin hän sijoitti, olivat Amazon, Facebook ja Pandora.

Pääset kiinteistöihin MUTTA ilman minkään tuotteen myyntiä tai ostamista

Tarvitsetko nopeaa käteistä? Usein he voivat kertoa sinulle tarkalleen mitä he haluavat oppia ja olisivat valmiita maksamaan. Taivuta sormiasi. Rahat tulevat potilaan blogin jälkeen melkein kuuden kuukauden ajan, mutta varmasti se tulee. Onko sinulla unelmia oman yrityksen perustamisesta yhtenä päivänä? Kun esineesi myyvät, saat jopa 80% voitosta. Kirjaudu Clarity-palveluun mentorina ja ansaitse sitten rahaa verkossa keskustelemalla asiakkaiden kanssa.

Craigslistissa sivuttaminen voi auttaa sinua lopettamaan työsi, jos sinulla on suurta kysyntää. 00 ja kestää 3 minuutista 25 minuuttiin. Bonusstrategia: salkun uudelleentasapainotus, sitä on seurattava tarkasti. Annan toukokuusta 2019 alkaen noin 15 000 dollaria kuukaudessa mainostuloja. Rekisteröidy vain Trendsource-sivustolla ja aloita. Tai suorita kokopäiväinen työ itsellesi, mikä antaa sinulle tyydyttävämmän työ- ja perhe-elämän tasapainon ja antaa sinulle mahdollisuuden tehdä elämän yksinkertaisempia asioita, kuten viedä lapset kouluun.

Laihduttaa. Maksetaan

Listatimme sen myytäväksi 130 dollarilla ja se myi! Voit opettaa ihmisiä kirjoittamaan, tekemään veroja, suorittamaan tarvittavat autonkorjaukset tai jopa oppimaan kehittyviä markkinoita, kuten droonien ohjaamista. Voit käyttää sitä myös rakentamaan auktoriteettia, jotta voit lopulta hankkia puhuvia keikkoja, televisiotarjouksia tai suuria sopimuksia asiakkailta. Onko sinulla kysymyksiä? Jos rakastat eläimiä ja osaat huolehtia niistä, tämä voi olla erittäin nautinnollinen tapa ansaita ylimääräistä rahaa.

Oikoluku Kotoa

HIT: t ovat ihmisen älykkäitä tehtäviä. Facebook - Facebook-vaihtokaupat ovat hyviä myymällä asioita paikallisesti. Tämä on minimi, jonka tarvitset aloittamiseen. Niitä voi tulla viikoittain, kuukausittain tai aina, kun luulet tarvitsevasi ylimääräistä hankausta.

Autotallimyynti voi olla hieno tapa päästä eroon tavaroista ja ansaita siitä rahaa! Tämä saattaa olla yleisimmin mainostettu tapa ansaita rahaa verkossa. Voit ansaita jopa 65 000 dollaria vuodessa! Jos sinulla on jonkin verran kohtuullisia numeroita, voit aloittaa kotona pidetyn kirjanpitoyrityksen ilman mitään kirjanpito- tai kirjanpitokoulutusta! No, minulla on oikeastaan ​​4 erilaista tiliä. Katso itse, suuri ero maksettujen sovellusten kanssa vierekkäisten ilmaisten sovellusten lukumäärän välillä on silmiä avaava. 5 suosituinta forex-kaupankäynnin sovellusta ios: lle ja androidille, finWiz - Rahoitusvelhojen varusteet - Monet sijoittajat pitävät tästä sovelluksesta, koska se on kevyt ja helppo käyttää, mutta täynnä ominaisuuksia. Jos myyt kurssisi Udemyssa, sinun ei tarvitse tehdä paljon mainostaakseen sitä. Jos sinulla on luotettava ajoneuvo, puhdas ajotietue ja älypuhelin, autolla ajaminen on todellinen mahdollisuus.