Kuinka Tulla Rikkaiksi Ilman Rahaa

Tämä luettelo sisältää luovia tapoja ansaita rahaa, ansaita rahaa Internetissä ja miten ansaita rahaa kotona ilman sijoituksia. Toinen tapa tulla miljonääreksi verkossa on aloittaa sijoittaminen. Jotta saat sanan palveluistasi, sinun on puhuttava monien ihmisten kanssa.

Kun haluat epätoivoisesti ansaita rahaa nyt, joskus ainoa vaihtoehto on myydä tavaroitasi. Kun osallistut ilmaisiin online-kyselyihin tai täydellisiin tarjouksiin, teet vain sen, mitä mainostajat tarvitsevat sinun tekevän. Tyypillisempi tulo on kuitenkin 1 000–2 000 dollaria kuukaudessa. Nykyiset rajoittamattomat tietosuunnitelmat vähentävät sinua lopulta, jos käytät tietoja koko ajan. Patreon voisi olla vastaus.

 • Mutta voit helposti yhdistää sen oppaan luomiseen aloittelijoille, jotka haluavat tehdä tekemäsi tekemisissäsi ja siirtyä siten myös verkko-oppimismarkkinoille.
 • Valokuvausharrastajalle tämä on loistava tapa ansaita muutama dollari parhaista valokuvistasi.
 • 95/kuukausi (50% alennus).

Hänen yksityiskohtaisten kuukausittaisten tuloraporttiensa ansiosta voimme nähdä tarkalleen, mistä rahat tulevat. Ja jos pidät nopeasta rahasta, varmista, että tutustu oppaaseemme kuinka saada ilmaista rahaa (kyllä, mahdollisesti 1000 dollaria). TaskRabbit on sovellus, joka maksaa sinulle muiden asioiden hoitamisen. Vaikka tämä ei ole passiivista, tämäntyyppinen työ voi olla mitä haluat tehdä siitä, mukaan lukien sivutoimisto, kokopäiväinen keikka tai tulovirta jonkin muun maksamiseksi.

Verkkokaupan perustaminen voi olla paljon työtä, koska sinun täytyy luoda tai ostaa tuotteita ja lähettää ne sitten itse. Ennen ryhmää heillä oli verkkoyhteisö opettajille, jotka etsivät tuntisuunnitelmia. Voit olla luova ja tarjota tyypillistä aamiaista tyypillistä alueellasi, jolla olet. Tämä yritys maksaa sinulle tekstittää, muokata ja suorittaa muita lyhyitä töitä verkossa omassa tahdissasi. Valokuvaajana saat osan siitä maksusta. Paneelimiehenä oleminen vie noin tunnin viikossa. Voit myös ostaa myytäviä verkkotunnuksia Flippan tai muiden verkkotunnusten markkinoilla ja yrittää myydä niitä merkinnällä.

Hogue on kirjoittanut useita julkaisemiaan kirjoja verkossa luodakseen jatkuvan passiivisen tulolähteen. Kaikki riippuu tuloksista, joita voit tarjota asiakkaillesi. Tässä on helpompi tapa ansaita rahaa verkossa, eli liittymisbonuksia. Jos aiot ommella muille ihmisille, taitosi on oltava selvästi keskimääräistä korkeampia. Siksi sadat tuhannet ihmiset katoavat edelleen kaikenlaisilta huijauksilta. Tehtäviä on erilaisia, mutta pääosin niihin liittyy mieletöntä tietojen syöttämistä, web-tutkimusta tai lomakkeiden täyttämistä. Se hakee heti yli 40 kirja-ostoverkkosivustoa löytääksesi sivuston, joka maksaa teoksestasi eniten.

Käytä Olemassa Olevia Verkkosivustoja

Kuten näette, verkossa on paljon ilmaisia ​​tapoja ansaita rahaa maksamatta senttiäkään tai huolehtimatta huijauksesta. SurveySavvy on ehdottomasti yksi eniten maksaavista tutkimussivustoista. Sinun ei tarvitse lähettää tuotteita tai käsitellä mitään asiakaspalvelukysymyksiä. Vaiheet ovat:

Myy käsityöt ja taidetta Etsyllä

Siellä on monia menestyviä freelance-kirjoittajia, jotka ovat käyttäneet yritystään korvatakseen kokopäiväisen työn. Kurssilla hallitset kolme vaihetta, kun rakennat työstä kotoa-Facebook-mainosyrityksesi: Otetaan esimerkiksi monitasoinen markkinointi (MLM) -yritykset. Ilmainen 10 000 dollarin binaarivaihtoehtojen demo-tili, näet myös saman näytön, kuin jos käyisit kauppaa reaaliajassa oikealla rahalla - omaisuuserät, erityyppiset kaupat, kaaviot ja kaupaliput. Shopify on loistava tapa ansaita rahaa verkossa, jos sinulla on visio ja tarvitset täydellistä hallintaa sen toteuttamiseksi, kun taas jos haluat vain perustaa myyntisivun etkä ole huolissasi siitä uudelleen - saatat olla parempi Etsyssä. He ansaitsevat rahansa vähentämällä ansiosi, joten kysy aina, mikä se on, ennen kuin otat töitä. Ja ymmärrän sen täysin. Kuinka menestyä YouTubessa?

 • Onko sinulla vapaa-aikaa?
 • Virality on vaikea ennustaa - keskitytään johdonmukaisten, laadukkaiden videoiden tekemiseen - ja loput seuraavat.
 • Yleensä, mitä nopeammin tarvitset varojasi, sitä vähemmän riskiä otat, kun taas mitä pidempi aikajakso on, sitä suurempi riski olet ehkä halukas ottamaan.
 • Parasta YouTube-kumppanina olemisessa on se, että siihen voi liittyä ilmaiseksi (vaikkakin on joitain vaatimuksia, mutta myöhemmin enemmän) ja kun sinusta tulee kumppani ja otat mainokset käyttöön, sinun ei tarvitse tehdä yhtä asiaa.
 • Rekisteröinnin jälkeen tammentermoset tallettavat ilmaisen 5 dollaria tilillesi antaaksesi sijoituksillesi etumatkan.
 • Nämä kyselyyritykset työskentelevät tosiasiassa paljon suurempien tuotemerkkien ja agentuurien kanssa tietopyyntöjensä täyttämiseksi, ja ne siirtävät osan tuloistaan ​​kyselyn suorittajalle.
 • Tytäryhtiömarkkinoinnilla voit mainostaa tuhansia tuotteita joutumatta koskaan kuluttamaan senttiä minkään tuotteen luomiseen.

Luo Niche-blogi (tai Verkkosivusto) Ja Käytä Tytäryhtiömarkkinointia

Ota vesivärimaailman oppaat YouTubesta ja luo kurssi (kuten Angela Fehr). Sitten tytäryhtiömarkkinointi on aivan kuin sinulla on vähittäiskauppa kotona. Opi ansaitsemaan rahaa verkossa voi olla hämmentävää ja pelottavaa. Koska se on sinun hallinnassasi, sinun ei voi rajata sitä, kuinka paljon rahaa voit ansaita. Voit kuitenkin myös halua sitoutua niihin jutella oman virtoja samoin. Offline-tilassa on paljon vaikeampaa saada ilmaista rahaa kuin Internetissä.

 • AchieveMint-terveyssovellus antaa sinulle pisteitä terveellisyydestäsi ja asioiden tekemisestä, kuten kävely, ruoan seuraaminen tai terveystutkimusten tekeminen.
 • Voit jopa lunastaa pisteesi PayPalin kautta, jos haluat, ja 10 dollarin lunastukset alkavat vain 1000 pisteestä.
 • Itse asiassa pelkästään Yhdysvalloissa on miljardeja dollareita rahaa, jota ei ole pyydetty.

Myy Kuvasi

Elämme aikakaudella, jossa on mahdollisuus ansaita rahaa verkossa joka puolella. Tarjoamalla tavaroiden suunnittelua voit auttaa verkkokaupan lisäksi myös tiili- ja laastiliikkeitä. Ja suurin osa heistä käyttää valokuvaus-sivustoja löytääkseen laadukkaita ja edullisia kuvia. Tämä on yksi merkittävimmistä yrityksistä, jossa voit rikastua yhdessä yössä. Oletko esimerkiksi WordPress-kehittäjä SaaS-yrityksille, salakirjoitusvaluuttakirjailija tai startup-perustajan haamukirjoittaja? Jos olet tyyppi, joka vaihtaa puhelimia ajoittain, saatat myös ansaita rahaa puhelimestasi. Kuka tahansa voi ilmoittautua ja suorittaa yksinkertaisia ​​tehtäviä - esimerkiksi valita, mikä kahdesta kuvasta kuvaa sillan - ansaitaksesi muutaman sentin tehtävää kohden. Veloitan 800 dollaria tunnissa.

Itse asiassa Googlella on jopa kätevä opas tähän! Ennen kuin saat väärän ajatuksen, sinun ei tarvitse ajaa tätä monta blogia, jotta voit ansaita tällaista rahaa. Älä koskaan unohda hakataa, jos aiot yhdistää PiDriven, on erittäin suositeltavaa, että swap-tiedosto sijoitetaan sinne sen sijaan, että se olisi paras kriptovaluutta penniällä. Kuinka ostaa salauksen luottokortilla. Mitä kuuluisampi verkkosivusto/blogi, sitä enemmän ansaitset rahaa. Ja hyvä aloituspaikka on tämä luettelo 101 parhaasta ilmaisesta ja halvasta online-liiketoimintakurssista yrittäjille, jotka olen koonnut. Syystäsi riippumatta sinun on muistettava, että on olemassa tapoja ansaita rahaa nopeasti.

Laiton Kauppa

Tämän pelin yhteisö ei ole kaukana kiltti, ja ihmiset lyövät tai murhaavat sinut hatun pudotuksena vain siksi, että olet tiellä. 3 ¢ menee Aliceen, 8. Se on sovellus, joka yhdistää sinut ihmisiin, jotka etsivät koiranhoitajia, talonhoitajia ja jopa koiran kuljettajia. Vaikka voit käyttää mitä tahansa tässä luettelossa mainittua sivustoa ja sovellusta ansaitaksesi käteistä rahaa kotoa, jos olet aloittelija ja haluaisit helpoimman ja nopeimman tavan ansaita rahaa, online-palkitsemissivustot ovat paras vaihtoehto. Helppo ja yksinkertainen. Käytä tarkkaa ja nopeaa kirjoitustaitoasi tietojen syöttämiseen.

Tässä on kuusi suosituinta maksullista kyselysivustoani: Useiden toimitusten pinoaminen tunnin sisällä. Jos haluat tehdä videoita, YouTube-kanavan aloittaminen voi olla hauska tapa ansaita rahaa puolella. Cryptocurrency trading bots 101: kasvata passiivisesti salkkuasi, tämä antaa aihetta epäillä, että nämä osoitteet suorittavat koordinoidun LINK-hinnan pumpun tietyssä pörssissä ostamalla suuria määriä LINK: tä. Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, siellä on erikoistunut 24/7-tukihenkilöstö, joka auttaa sinua kaikissa kysymyksissäsi. Se on pelinajan mentaliteetti.

Tällainen koulutusmateriaali on tyypillisesti e-kirjojen tai koulutus-CD-levyjen muodossa. Onko sinulla kysymyksiä? Sivustojen sijoittamisen osaaminen on erittäin kannattava taito. Edistynyt online-osakekauppa, välittäjät voivat antaa sinulle joukon ilmaisia ​​kauppoja talletussummasi perusteella. Facebook-mainosasiantuntijat auttavat yrityksiä saamaan lisää asiakkaita ja myyntiä. Olen kirjoittanut lisää täällä Uuden-Seelannin parhaiten maksetuista verkkotutkimuksista. Nykyään sijoittaminen on niin helppoa, että voit sijoittaa verkkoympäristöihin.

Ryhdy virtuaaliassistentiksi (VA)

Kun siirryt nollasta 5000 dollariin kuukaudessa, se ravisuttaa maailmaa. Jos tällainen hyvää puhetta inspiroi, verkkosuunnitteluurat ovat oikealla tiellä. Ja voit tehdä tämän samalla säästää rahaa nykyiseen vuokraasi verrattuna.

Esimerkiksi Dare to Conquer All-Course -jäsenvaltion nykyinen hinta (tästä kirjoituksesta alkaen) on 997 dollaria. Forex-välittäjät, b) CFTC on väittänyt, että vipuvaikutuskatot suojaavat vähittäiskauppiaita estämällä niitä altistumasta pääomalleen ja tileilleen markkinoille. Etkö halua missata pisteitä vahingossa etsimällä Googlea tai muita hakukoneita? Sinulle on monia mahdollisuuksia, ja tässä on todella suuri raha - mutta se vaatii myös paljon sen liikuttamiseksi. Tätä rahaa ei todellakaan anneta heidän bloginsa kautta, mutta suurin osa bloggaajista pitää tätä "blogi-tulona", koska heidän blogiyleisönsä toimi asiakkaina. Jos ne eivät enää sovellu tai eivät sovi nykyiseen elämäntyyliisi, sisällytä ne yllä mainittuun autotalli- tai online-myyntiin. Idea on tarpeeksi helppo toteuttaa. Hän perusti tämän työpöydän, jotta sisällön ja työtä tarvitsevat kirjoittajat voisivat löytää toisiaan.

Nimeä vain yksi behemothyrityksistä, ymmärrät, että ne kaikki toimivat datan suhteen ja kuinka sitä voidaan käyttää tuottamaan enemmän tuloja. Vain pieni osa kävijöistä napsauttaa mainosta, ja koska yhden napsautuksen arvo on yleensä noin dollari ja usein pienempi, tarvitset useita tuhansia ihmisiä, jotka vierailevat sivustossasi päivittäin, jotta saadaan terveet tulot. Lähes kaikki tarvitsevat budjetin riippumatta siitä, onko sinulla jo miljoona dollaria pankissa tai maksatteko velkaa. Loput tavaraa käytän harvoin. Tiedon syöttö, ensimmäinen askel on saada maksettu verkkotunnus ja WordPress-hosting. Sinun on tarjottava hyödyllistä sisältöä kiinnostavalla tavalla. No, voit soveltaa samaa konseptia YouTube-videoihin.

Kotona Päivähoito

Hän ansaitsee yli 2019 dollaria kuukaudessa. Matt trivisonno, oletetaan, että jätät 20% myös varaukseen. Jos tarvitset ideoita, tutustu Pinterestiin. Yksi parhaista asioista eTorossa on CopyTrader-ominaisuus. Kuten tiedät, ihmiset ansaitsevat liikaa rahaa vain kuulemalla. Myös muut kalat ovat hyödyllisiä, mutta tämä on alueen tärkein rahaa antava saalis. Minulla on myös useita tapoja saada keikojen kirjoitus artikkelin lopussa. Sinun on vastattava näihin kysymyksiin, ja sitten tammenterhot auttavat sinua mieltymystesi mukaan.

Voit ansaita rahaa hakukoneoptimoinnilla hankkimalla omat rahaa tekevät verkkosivustosi korkealle tai tarjoamalla tehdä SEO toiselle yritykselle. On laillisia tapoja ansaita rahaa verkossa. Kuinka tulla omaehtoiseksi miljonääreksi ilman rahaa, vain kaksi varoitusta on. Toinen vaihtoehto on myydä elektroniikka eBayssa. Harkitse pienen arvoisten esineiden, kuten vanhojen CD-levyjen, niputtamista viiteen tai kymmeneen erään tai tarjoa x-for-y-tarjouksia. Ansaitse rahaa heti, kun löydät kiinnostuneen ja näet potentiaalisen, ja se voi tapahtua muutamalla tavalla. Teet vain ostoksia verkossa normaalisti ja anna Paribusin valvoa jälleenmyyjien vahvistusviestejä.

Löydät joitain YouTube-videoideoista täältä ja voit tarkistaa joitain näistä 40 kuuluisasta ja rikkaasta YouTuberista, joka ansaitsee miljoonia dollareita kuukaudessa. Luo seuraava tili Instagram-tiliisi ja voit ansaita nopeasti ylimääräistä rahaa verkossa. Kun olet lisännyt tilaasi, se on odottava peli. Voit maksaa muun muassa PayPalin, suoran talletuksen tai pankkisiirron kautta. Hän teki yli 130 000 dollaria flipping-esineitä Flea Marketsista ja säästäväiskaupoista PART-TIME. Tässä klassisessa Wallace D Wattles -prosessissa esitellään rikkaana kasvamisen prosessia tieteenä, ts. Sarjasäätimiä, jotka noudattamalla tuottavat toivottuja tuloksia yhtä varmasti kuin vedenkeittimen keittäminen tai auton virta-avaimen kääntäminen. Niiden avain on, että haluat lähettää alkuperäistä sisältöä, joka on hyödyllistä kohdeyleisöllesi, ja lähettää säännöllisesti.

 • Etsy on helppo myydä ja seurata varastotasi.
 • Taloudellinen koulutus on paras sijoituksesi.
 • Tämä on hieno passiivisten tulojen muoto.

Myy Muistiinpanosi

Sinun on myös jatkuvasti julkaistava uusia sisältötuotteita kasvaaksesi. Lataa videoita usein. On paljon blogin työryhmiä, mukaan lukien ProBlogger. Niin kauan kuin otat valokuvia, miksi et maksa siitä? Vain 90 minuuttia päivässä voit ansaita helposti yli 500 dollaria kuukaudessa. Maksukynnys on 10 dollaria, mikä on pienempi kuin monien muiden yritysten. Tee inventaario nykyisistä taidoistasi ja katso kuinka voit soveltaa niitä yhteen yllä olevan luettelon mahdollisuuksista.