200 + Muu Kuin Puhelintyö Kotona

Ajattele, kuinka monta paikallista yritystä toimii alueellasi (ei jättiläismyyjät, kuten Walmart tai Dick's Sporting Goods, vaan paikalliset kahvilat, kiropraktikot, lakiasiaintoimistot jne.). Ajavatko kirjoitusvirheet sinua hulluksi? Mutta sen sijaan keskityn kymmeneen parhaaseen työhön kotoa piirtäen tuosta luettelosta. Ei myydä roskaa juhlissa ystävien kanssa. 3PlayMedia etsii sopimustranskriptioita/-toimittajia tallennetun äänen transkriptioksi. Kaksi ensimmäistä istuntoa ovat ilmaisia ​​varmistaaksesi, että olet kunnossa, mutta sen jälkeen sinulle maksetaan istuntoa kohti. Tehtävät edellyttävät laajan verkkohakuanalyysin tekemistä ja palautteen tarjoamista hakutuloksista, mainoksista ja verkkosivun sisällöstä.

Aloitaksesi, sinun on lähetettävä vain lyhyt 200-300 sanainen näyte todistaaksesi kirjoituspalasesi.

Lisäksi ajanhallinnan hallitseminen on välttämätöntä, koska ansaitset enemmän rahaa enemmän kirjoittaessasi. Esimerkkejä Tuft & Needlen ammattinimikkeistä: Hakusi on oltava riittävän tarkka ansaitaksesi. Palkka vaihtelee välillä 0 dollaria.

Keskimääräinen palkka vaihtelee 34 432 dollarista 56 571 dollariin PayScalen mukaan. Säännöllisesti rekrytoivia myyntiedustajia ovat LiveOps, American Express, Salesforce. Äänivalvonnan tekeminen on toinenkin ansaita rahaa työskentelemällä kotoa työskentelemällä freelance-kapasiteettina. Kaikki alla ilmoitetut työt voidaan tehdä kotona, eikä puhelinta vaadita. Mutta mahdollisuudet ovat, joko palkka on aivan liian alhainen tai kaikki muut ovat nähneet nuo luettelot ja nyt työ on vähentymässä. Etsi avoinna olevat työt hakemalla työtietokannasta. Palkka riippuu tehtävästä, ja saat voitot kerran kuukaudessa. Kirja on yli 70 sivua pitkä ja päivitetty vuodelle 2019.

 • Työnantajana Airbnb tarjoaa etä- ja freelance-tehtäviä.
 • Yup - Jos olet matematiikan, kemian tai fysiikan asiantuntija, voit maksaa ohjaajalle omalla aikataulullasi ja ansaita rahaa Yupilla.
 • Mutta koska yhä useammat yritykset toimivat verkossa, yhä useampi näistä työpaikoista menee kotona työskenteleville asiakaspalvelun työntekijöille.

Tajuta Intuitiivisesti

Onko treenaaminen tärkeä osa elämääsi? Tämä on sellainen työ, joka ei vaadi mitään etukäteen koulutusta tai kokemusta, ja voit työskennellä melko paljon, kun sinusta tuntuu. Palkka ilmoitetaan välillä 8–11 dollaria tunnissa, kaksikielisillä tiedonkeruuhenkilöillä ansaitsemalla korkeammat palkat. Saatat joutua hakemaan, tarkistamaan kodin paloturvallisuustarkistuksen ja suorittamaan tietyt koulutustunnit ennen kuin voit hoitaa kodissasi olevia lapsia. Hakukoneiden arvioijat auttavat parantamaan hakutuloksia arvioimalla niiden osuvuuden alkuperäiseen hakukyselyyn verrattuna. Tulkit työskentelevät puhutulla tai viittomakielellä; kääntäjät työskentelevät kirjoitettujen tai äänitteiden kanssa. Tarvitset kiinteän tai matkapuhelimen harjoitteluun, mutta live-puhelut ovat Internet-yhteytesi (VOIP) kautta. Älkää myöskään uskoko, että tämän on aloitettava kokopäivätyönä.

Tämä verkkosivusto on erikoistunut tärkeisiin yrityuutisiin ja uutiskirjeisiin. Yhtiön pääkonttorilla on Seattle, Washington, ja sillä on yli 310 miljoonaa aktiivista asiakastiliä, ja vuodesta 2019 lähtien Amazon työllisti lähes 566 000 ammattilaista. Jälleen kerran, se on erittäin yksinkertaista. Täällä täytyy olla päivitetty versio MS Office -sovelluksesta tietokoneessa sekä nopea Internet-yhteys. On tärkeätä huomata, että he eivät EI aina palkkaa - profiilisi pitäminen ajan tasalla heidän kanssaan on siis välttämätöntä, jotta turvaat paikkasi etenkin tässä muussa kuin puhelintyössä kotona. NS Virtual Services - Helppo ilmoittautuminen ja helppo palkkaus. Itsenäinen ammatinharjoittaminen, olipa kyse osa-aikaisesta tai kokopäiväisestä, on yleensä paras aloittelijoille, jotka rakastavat haastetta puuttua ongelmiin ja luoda uusia tuloja. Ystävämme Kaylan uusi kurssi nimeltään “€10K VA” opettaa sinulle tarkat vaiheet, jotka hän on käyttänyt tehdäkseen jatkuvan 10 000 dollarin kuukaudessa.

Alla on luettelo yrityksistä, jotka tarjoavat tämän työn kotona. Ennen kuin sijoitat tuhansia tutkinto-ohjelmaan, kannattaa tutustua sen sijaan Udemy-sivuston verkkosuunnittelukursseihin. 11 Taide ja muotoilu JGI/Tom Grill/Getty Images Monet media-, markkinointi- ja mainosyritykset luottavat freelance-taiteilijoihin valokuvauksessa, graafisessa suunnittelutyössä, kuvituksissa ja muussa.

Alatunniste

Tämä työsuunta voi olla ihanteellinen sinulle, jos sinulla on aiempaa kokemusta opettamisesta/ohjaus ja BA-tutkinto tai jokin korkeakoulu. Suuret yritykset, pienet yritykset ja yksityishenkilöt etsivät jatkuvasti SEO-asiantuntijoiden palkkaamista, ja heillä on suuri kysyntä. Kun olet hankkinut kokemusta ja uskottavuutta, voit etsiä korkeammin maksettavia töitä. Ja jos et näe haluamaasi työtä, he kannustavat sinua lähettämään ansioluettelosi joka tapauksessa.

Humanatic - Lue Humanatic Review - Tämä on yritys, joka analysoi tallennettuja puhelinkeskusteluja. Anthem, jonka pääkonttori on Indianapolisissa, on yksi Yhdysvaltain parhaimmista sairausvakuutustoimittajista. Maksaa PayPalilla 2 viikon välein. Saat palkkaa siitä, että autat oppilaita ratkaisemaan matemaattisia kysymyksiä. Itse asiassa jotkut näistä työpaikoista eivät ehkä edes maksa laskuja. Tässä on joitain paikkoja aloittamiseen: Käännöspalvelut näyttävät olevan erityisen yleisiä etätyötarjouksissa. Palkan sanotaan alkavan 10 dollaria tunnissa.

Jos olet kiinnostunut oppaan kirjoittamisesta ja auttamaan yritystä laajentamaan lähes 500 lukutaitoista opasta, yritys kannustaa sinua hakemaan. Oletko nopea ja tarkka konekirjoittaja? Kuten nimestä itsestään käy ilmi, tämä verkkosivusto keskittyy pääasiassa matematiikan opetukseen. Admiral markets uk ltd, ekvivalentilla on helpoin 19 ja kauppaa eniten 23, 20 hampaalla, kun kotona tehdyt arvostelut ovat 21 päivässä, tai 63 johtoa kohden. Tämän luettelon tulisi olla enemmän kuin tarpeeksi saadaksesi kotona tekemäsi haku oikealle tielle. Vain muutama vuosikymmen sitten suuri osa kotona työskentelevien mahdollisuuksista oli kaukana kannattavista.

5 Syytä, Että Ystäväsi Ovat Kodinomistajia, Et Sinä

Rekisteröidy hakeaksesi. Verkkomarkkinoiden todennäköisesti suosituin opetusalusta, tämä verkkosivusto tarvitsee pääasiassa kääntäjiä ja tulkkeja opettamaan muita kieliä opiskelijoilleen. Enago - Freelance-toimittajan tehtävät monien aihealueiden akateemisten lehtien editoinnissa ja tarkoitettu julkaistavaksi kiitetyissä kansainvälisissä lehdissä. Tietojen syöttämistä koskevat työpaikat kotoa, online-live-chat-työpaikat, sähköpostitukityöt, transkriptio-työt, online-ohjaus, online-chat-työpaikat kotoa, freelance-keikat ja muu laillinen työ kotitöistä, jotka nyt palkataan, tekevät kaikesta mahdollisuuden työskennellä kotona ja ansaita ylimääräistä rahaa kotoa ILMAISEKSI puhelimella. Jos niin, saatat tehdä loistavan korjauslukijan. Sillä on laaja asiakaskunta, joka koostuu yrityksistä, kuten WWF, Adobe, AT&T ja monista muista. BELAY-ratkaisut - U. Esimerkiksi, jos sinulle tarjotaan 50 dollaria äänituntia kohti, saat 50 dollaria jokaisesta äänitetunnistasi, mutta yhden tunnin äänitteleminen voi viedä sinut missä tahansa kahdesta viiteen tuntiin.

Ole kotiagentti, joka tarjoaa asiakaspalvelua, henkilöstöresursseja ja laskutuspalveluita. Voit nähdä kuinka teen rahaa bloggaamiseen. Amazon ilmoitti äskettäin aikovansa lisätä 5000 etäasiakaspalvelutehtävää seuraavan vuoden aikana. Joten, mitä sinä odotat? Kuten nimensä osoittaa, BKA tarjoaa asiakkailleen avainsanarikkaita artikkeleita. Yksi tämän kaupan mestareista, Janet Shaughnessy, tarjoaa ammattitaitosi parantamiseksi tarjoaa ilmaisen minikurssin transkriptiosta.

Nousta

He odottavat kuitenkin freelancereita ympäri maailmaa, jos palveluntarjoajat ovat todella lahjakkaita. Palkka vaihtelee 0 dollarista. Entä ei-puhelintyö, joka on osa-aikainen? Sinua pyydetään lähettämään tai keräämään maksumääräyksiä tai käsittelemään Western Unionia. Sen perustamisesta lähtien vuonna 1999, tämä verkkosivusto on loistava alusta kotona toimiville oikolukijoille ja toimittajille. Maksu on tuotetta kohti. Kun etsit perinteistä työpaikkaa, kuten Monster tai Itse, käytä avainsanoja, kuten ”etätyö” tai “työ kotona” ja kirjoita sijaintikenttään ”mihin tahansa” tai “etäkäytävä”. Tarvitset vain tietokoneen, jolla on hyvä Internet-yhteys ja tarvittavat ohjelmistot, ja sinulla on hyvä mennä.

Tarvitset kokemusta, koulutusta ja erillisen toimiston, jossa on nopea Internet-yhteys. Voit hakea tietojen syöttörooleihin yrityksissä, kuten QuickTate, Axion Data, SpeakWrite, Cass Information Systems, Clickworker. Näytetyönimikkeet UnitedHealth Groupissa: Kannan ottaminen sosiaalisen median virastossa on toinen hieno tapa välttää lankapuhelimen vaatimukset; tarkista yritys, kuten The Social Element, joka etsii ajoittain moderaattoreita liittymään joukkoonsa. Vaihtoehtona kotipohjaisille puhelutöille voit kokeilla muita kuin puhelimitse tehtäviä töitä, jotka sisältävät kirjoittamisen, digitaaliset palvelut tai jopa chat-pohjaisen tuen. Ja näiden töiden kauneus?

Sinulle maksetaan kahdesti kuukaudessa talletuksella tai sekillä, ja voit ansaita jopa 5 dollaria ääni minuutilta. Lue lisää hänen tarinastaan ​​tästä mahtavasta freelance-kirjoitushaastattelusta. Kirjoittaminen on yksi suosikki aiheeni, josta kirjoitan. Nämä ovat kaikki mahdollisia blogiideoita. Mitä enemmän työtä teet, sitä enemmän altistumista saat, mikä auttaa sinua jatkuvasti löytämään uusia asiakkaita. Kuvat voivat koostua tietokonepohjaisista tai käsin piirretyistä kuvista, nukkeista ja malleista, joissa käytetään eri ohjelmistoja.

Philips

Maksat sinulle joka toinen perjantai PayPalin kautta. Mitä erikoistuneempi lipo (ajattele teknisiä tai lääketieteellisiä tietoja), sitä korkeampi maksu. He maksavat kahdesti kuukaudessa Paypalilla. Hakukonearvioijana arvioit vain tuloksia, jotka saat hakukoneilla etsimällä eri termejä. Eräs vaihtoehto esimerkiksi sosiaalisen median hallinta tai verkkomainonnan hallinta on toinen vaihtoehto. Vahvista rekisteröinti sähköpostitse ja saat heti 5 dollarin liittymisbonuksen. Viimeisimmät FlexJobs-yritystiedot sisältävät hoitopäällikkö, tuotepäällikkö, raportointianalyytikko ja Medicare-konsultti. Jotkut näistä yrityksistä vaativat kokemuksen tai kirjanpidollisen tutkinnon hakemiseen, tarkista niistä lisätietoja.

Verilogue on saatavana Yhdysvalloissa, samoin kuin muissa maissa. Heidän erikoisuuksiaan ovat markkinointi, analytiikka, tekniikka, konsultointi, talous ja asiakkaan elinkaaren hallinta. Voit työskennellä virtuaalisen sairaanhoitajana ja auttaa ihmisiä puhelimitse tai Internetin kautta. Mutta englannin kieliopin ja oikeinkirjoituksen pitäisi olla hyvä pito. Rakastatko surffata verkossa? Näissä olosuhteissa vaaditaan usein kokemusta.

BKA-sisältö

Yllä olevat 9 työpaikkaa eivät ole kattava luettelo, mutta ne ovat loistavia ideoita kotiperheen aloittamiseksi. Kuten online-tutorointi, useimpien ESL-tutorointien avulla voit tehdä oman aikataulun. Verkkokehitys voi vaatia pitkiä tunteja tietokoneen näytön edessä, ja monet kotona työskentelevät kokevat parittomia aikoja vastatakseen asiakkaiden vaatimuksiin ja uuvuttaessaan. Inhoan roskapostia, joten en koskaan myy tai jaa sähköpostiosoitettasi kenellekään muulle.

Sertifiointia ei kuitenkaan tarvita (kuten CPA). Esimerkkejä Kelly Services -nimikkeistä: Työtehtävät kuuluvat aikataulujen, ostojen ja tutkimuksen luokkiin. Ystävämme Kaylan uusi kurssi nimeltään “€10K VA” opettaa sinulle tarkat vaiheet, jotka hän on käyttänyt tehdäkseen jatkuvan 10 000 dollarin kuukaudessa. Tämäntyyppinen asema voi olla vielä tuottoisampi, jos sinulla on tutkimustaitoja, jotka on suunnattu oikeudelliseen tai tekniseen alaan.

Voit tehdä tämän monella tapaa: siirtämällä freelance-kirjoitussivustoille, ilmoittautumalla Contenaan ja BloggingProan, kuten työtauluihin. Ajattele sitten työskentelyä Internet-tutkijana. Onko sinulla hyviä konekirjoitustaitoja, tarkkaavainen yksityiskohdille ja suhteellisen hyvä englannin kielen taito? Tämä tarkoittaa, että sinulla on todennäköisesti menestyvää lemmikkieläinten hoitoa, jos olet valmis pysymään yli, kun lemmikkien omistajat ovat poissa.

 • Yllä luetelluilla yrityksillä voi olla kotona työskentelevä ohjelma, mutta se ei välttämättä palkkaa tällä hetkellä, kun taas työnhakusivustossa luetellaan nykyiset avoimet työpaikat.
 • Kuten aina, kaikki luetteloni täällä on 100% laillista.
 • He palkkaavat valtakunnallisia lyhyitä tehtäviä ja joustavia sivukeikkoja.
 • Heitä chatty aviomieheni (joka sattuu olemaan eläkkeellä ja jalka alla koko päivän) ja voin unohtaa kaikenlaiset puhelutyöt.
 • Sinun on kirjauduttava ohjaajaksi ja kommunikoitava opiskelijoiden kanssa edistyneen virtuaalisen luokkahuoneen kautta liitutaulun ja sisäänrakennettujen chat-toimintojen avulla; istunnoissa käytetty äänikeskustelu.

Convergys

54 todellista tapaa ansaita ylimääräistä rahaa vuonna 2019. Tässä roolissa suoritat tutkimustehtäviä useille henkilöille, yrityksille ja yrityksille. Durstin mukaan vakuutusyhtiöt ulkoistavat yhä enemmän saapuvia puhelujaan yhteyskeskuksiin. Katso Fiverr, freelancer. Jos puhut useampaa kuin yhtä kieltä, harkitse kaksikielisen puhelinkeskuksen työn hankkimista, jolla on yleensä enemmän etuja tarvittavien lisätietojen vuoksi. Toisaalta itsellesi työskenteleminen on hienoa, koska sinulla on enemmän joustavuutta ja vapautta.

 • Televated (arvostelu) - Tarjoaa useita töitä kotipaikoissa, kuten sähköpostivastausta, live-chatia ja tapaamisasetuksia.
 • TextMaster - avoinna ympäri maailmaa.
 • Tunnit opetetaan yleensä Skypen tai ennalta nauhoitettujen istuntojen kautta.
 • Vaikka lääketieteellinen transkriptio on se, mikä yleensä mielessä tulee, tosiasia on, että nyt tarvitaan paljon enemmän yleisiä transkriptioita.
 • Projektien työskentelemiseksi sinun on otettava ja läpäistävä perusarvioinnit.
 • Voit ansaita paljon rahaa kirjoittajana, tiedän, koska haastattelin Holly Johnsonia, joka ansaitsee YLI 200 000 dollaria vuodessa freelance-kirjoittajana.
 • Voit työskennellä Stitch Fix -yrityksessä kotona työskentelevänä stylisttinä ja koota asiakkaiden vaatteiden tilauslaatikoita.

Lyhytaikainen Vuokra-isäntä

Näytetyönimikkeet AbbVie: Ihmiset, jotka haluavat työskennellä kotona muilla kuin puhelimitse tehdyillä töillä, voivat kokeilla Cactusta heidän freelance-töitään varten. Puhelinlinjaa ei tarvita. Se vaatii myös paljon tutkimusta. BLS: n mukaan noin 16% web-kehittäjistä oli itsenäisiä ammatinharjoittajia vuonna 2019, ja suurin osa pystyi työskentelemään kotona tai missä tahansa kannettavan tietokoneen ja nopean Internet-yhteyden avulla. Jos tarvitset yhä kotona tehtäviä töitä, jotka eivät ole puhelimia, voit tulla hakukoneiden arvioijaksi!

Toiseksi moitteeton kielioppi on pakollinen. Tällä sivulla on viittauslinkkejä, ja voin saada pienen palkkiot, veloituksetta sinulle, jos ostat linkin kautta. Appen-hakukonearvioijana voit ansaita 13–15 dollaria tunnissa ja saat maksun talletuksen kautta. ESL-ohjaus on teknisesti ei-puhelin, mutta ihmisten vuorovaikutus on silti olemassa. Jos on olemassa online-työvaihtoehtoja, jotka ovat auttaneet sinua taloudellisesti, ilmoita meille alla olevissa kommenteissa, jotta voin lisätä sen tähän kasvavaan luetteloon.

Lihan ulkopuolella vs. mahdoton ruoka: Hampurilaisen ravitsemusnäyttely

”Siellä voit myös ilmoittautua työilmoituksista. Myöhemmin sain selville nämä upea verkko-ohjaajatyöt, joissa voin toteuttaa kiinnostukseni opettaa. Tarvitset PayPal-tilin ja U. Jos tämä ei ole sinulle, niin todennäköisesti tämä oikoluku ja Pinterest Virtual Assistant -kurssi voisivat auttaa sinua ja auttamaan sinua saamaan lisää tuloja kotiin joka kuukausi. Voin arvostaa sitä, koska tiedän, että jos soitinkin varastetuista luottokorteista tai Internet-yhteydeni olevan alhaalla... tai mitä tahansa, haluan tuntea puhuvani jonkun kanssa, joka on ammattimaista ja keskittyy minuun täysin. Joskus hakukoneet tekevät tässä hienoa työtä.

Muita kuin puhelinasiakkaiden tukityöt: Ei puhelin sähköpostit ja live-chatit

Voit joko tulla tulkkiksi ja kääntää puhelimitse yrityksille ja organisaatioille, jotka työskentelevät kansainvälisten asiakkaiden tai kollegoiden kanssa, tai voit kääntää kirjallisen työn yhdestä kielestä toiseen. Kommunikoinnin tai kirjoittamisen kokemus on plus, mutta sitä ei vaadita. Työ voi edellyttää, että vierailet mahdollisissa kokouspaikoissa. Scribendin toimittajana sinulla on mahdollisuus työskennellä kotoa valitsemalla vain sinua kiinnostavat työt. Saatat olla hienoa sosiaalisen median työssä, jos tunnet tietäsi verkoissa tai sinulla on aiempaa kokemusta järjestelmänvalvojana. Yhtiö palkkaa useita stylistoja työskentelemään etäyhteydellä tietyissä Yhdysvaltojen kaupungeissa. Oletko valmis käyttämään asiakaspalvelutaitojasi etäkäyttöön? Monet yritykset luottavat sähköpostikommunikaatiomenetelmiin asiakkaiden kysymysten, huolenaiheiden ja haasteiden ratkaisemiseksi.

Toinen eBay-myyntitapa on hoitaa myynti henkilöille, jotka haluavat pilata kodinsa, mutta eivät halua tehdä myyntiä ja lähettää tuotteita. Kotimatkailun ulkopuolella tekemä työ kotona on työtä (osa-aikainen tai pysyvä), joka ei edellytä puhelimen käyttämistä puheluiden soittamiseen/vastaanottamiseen ja samalla työkykyä kodin mukavuudesta. Jos haluat olla vuorovaikutuksessa lasten tai aikuisten kanssa auttaakseen heitä oppimaan englannin kieltä ilman matkustamista, tämä on sinulle! Tällä alalla on paljon vääriä työluetteloita, joten muista etsiä varoituksia huijauksista. Kuitenkin siellä on paljon laillisia työstä kotoa -kirjoitusmahdollisuuksia, ja tämä voi olla hyvä tapa hyville konekirjoittajalle ansaita rahaa kotona. Nämä tehtävät vaativat jonkin verran kokemusta, mutta sopivat täydellisesti henkilöille, joilla on luova hohto ja ne voidaan suorittaa 100 prosenttia verkossa. Näiden tarkoituksena on vain varmistaa, että sinulla on tarvittavat taidot työn suorittamiseen menestyksekkäästi.

Qkids

Siellä on hakemusprosessi ja koulutus. Katso palkkatiedot Amazonin Virtual Locations -työsivulta. Et todennäköisesti tarvitse paljon kokemusta tai käyttöoikeustietoja, jos haluat suorittaa perustyöt. Haluat silti kuljettaa kuntoliiketoiminnan vastuuvakuutusta varmistaaksesi, että olet vakuutettu, jos joku asiakkaasi loukkaantuu harjoituksen aikana. 2 senttiä ja 7. Jos olet joku suhteellisen tekninen taitava ja nauttii teknisten ongelmien ratkaisemisesta, kotona työskentely teknisen tuen asiantuntijana voi olla sinulle. Jotkut kotona toimivat huijausyritykset väittävät olevan laillisia transkriptio-töitä - mutta hakemuksen yhteydessä sinua hylätään ja rohkaistaan ​​ilmoittautumaan transkription varmennuskurssille, joka maksaa pari sataa dollaria.

Vaikka ne eivät aina ole eniten maksevia, online-kirjoitustyöt löytyvät myös useilta työtauluilta. Lisäksi sinun on oltava nopea Internet-yhteys, jotta voit aloittaa työskentelyn tämän yrityksen kanssa. Menestyäksesi tällä alalla sinun on myös panostettava hyvään tietokoneeseen ja nopeaan Internetiin. Koulutus paikan päällä vaaditaan ensin, ennen kuin aloitat tämän työn kotona. Pätevyys riippuu työstä. AbbVie kehittää tuotteita, jotka on suunniteltu torjumaan vakavia sairauksia, kuten syöpää, immunologisia häiriöitä, naisten terveysongelmia ja kroonisia neurologisia tiloja. Pudotettavan lemmikkieläinten hoidolla on kuitenkin ehdottomasti markkinoita (ts. )Tämän palvelun avulla saat vain todella laillisia etä-, osa-aikaisia, freelance-työntekijöitä ja joustavia työtietoja.