Perusteltu Kotitöiden Tekeminen Ilman Aloitusmaksua

Missä on kotitoimisto tai yrityksen pääkonttori? Tekemäsi oikolukujen tyypistä ja asiakkaiden määrästä riippuen voit helposti tehdä yli 2019 dollaria kuukausikorjauksia. Kuvittele, että ansaitset elantonsa kokopäiväisestä työstä työskenteleessäsi kodin mukavasti yhdessä näistä parhaista kotiperustaisista liiketoimintamahdollisuuksista ilman käynnistyskustannuksia. Yrityksiä, jotka palkkaavat säännöllisesti verkkotöitä aloittelijoille, ovat Amazon, Apple, Verizon, Disney, HSN, Capital One Bank, Sykes, Aetna, United Healthcare, Google ja monet muut.

Mobiilimainonta on yksi yleisimmistä verkkopalveluista. Olen melkein kaksi vuotta lopettanut 9–5 työni ja työskennellyt kotoa. Ihanteellisen aseman löytäminen voi viedä jonkin aikaa ja kärsivällisyyttä, mutta todennäköisesti yllättyt tarjolla olevista mahdollisuuksista ja yrityksistä, jotka palkkaavat työtä kotimarkkinoilta. Tunnit ovat joustavia, ja saat palkkaa tunti. Tällainen koulutus antaa sinun tehdä omia tuntejasi ja ajaa yrityksesi johtotehtäviä kotoasi. Yritysten verkkosivustoista blogeihin kirjoittajat voivat löytää työpaikkoja tuhansista eri online-sijainneista. Käteisvarojen lisäksi voit myös saada lahjakortteja yli 70 eri brändille.

Toinen yritys, joka tarkistaa kotona asiakaspalvelutehtäviä, on Sutherland Global Services. Hieno vanhempi - Ansaitse 75 dollaria per viesti. Kuitenkin on olemassa satoja laillisia tapoja ansaita rahaa kotoa. Kokopäiväiset ja osa-aikaiset telemarkkinointipaikat. Tarvitset yleensä aloitusmaksun liittyäksesi näihin liiketoimintamahdollisuuksiin.

Vaikka joitain myönteisiä arvosteluja oli, useimmat olivat negatiivisia ja jättivät työntekijät tuntemaan repimistä. Jos tämä on ensimmäinen kerta, kun pääset etätyön alalle, kannattaa ehkä tutkia ensin sivutöiden aloittamista. Paljonko ansaitset tekstinkirjoittajana. Kotona työskenteleminen vaatii yleensä vakaan Internet-yhteyden ja kannettavan tietokoneen (tai tietokoneen). Sinun on kyettävä työskentelemään 35–40 tuntia viikossa. Ehdotan seuraavia, kun haet Upwork: n töihin:

Maksut voivat olla melko suuria, koska jotkut työharjoitteluyritykset veloittavat enintään 25 prosenttia (tai enemmän) työntekijän vuosipalkasta.

Kirjoittaa Puhtaaksi

Tässä on joukko laillisia kotona tehtäviä töitä (varustevaatimuksilla), jotka eivät vaadi maksua aloittamiseksi. Nykyään Michelle ansaitsee yli miljoona dollaria vuosittain blogistaan. Yleisesti ottaen yksi suosikki tavani aloittaa työskentely kotona on oman yrityksen perustaminen.

Katso alla olevat alustat. Jos tiedät tien keittiön ympärille ja olet tutkinut huolellisesti vaatimuksia ja lisenssejä, joita tarvitaan oman kodin ruoan valmistukseen ja jakeluun (voittoa varten), polta uuni! Näitä ovat Fiverr Freelancer ja paljon muuta. Professorit, jotka eivät halua olla sidoksissa tiettyyn sijaintiin, voivat ehkä saada virtuaalisen opetustyön Waldenin yliopistossa. Parasta on, että toimistoa ei tarvita, joten käynnistyskustannukset ovat erittäin alhaiset.

  • Hyödynnä online-markkinoita perustamalla oma myymälä tunnetun kauppiaan alaisuudessa.
  • Kiinnitä tämä hyödyllinen infografia ja pidä pöydälläsi, kun haet oikeita töitä kotiin.
  • Aloitaksesi VA: n työskentely tunnista, mitä voit tehdä ja haluat tehdä asiakkaalle.
  • Henkilökohtaisena kokina voisit auttaa perheitä, joilla on loppumassa aika tai joilla on hyvin erityisiä ruokavaliotarpeita ja jotka tarvitsevat apua.
  • Koti kotityöstä on nousussa.

Online Writer

Tämä yritys palkata freelance-kääntäjiä kääntämään tekstiä ja ääntä. Tämä johtuu siitä, että suuret yritykset tekevät sopimuksia Sutherland Globalin kanssa asiakaspalvelutarpeistaan. Jos rakastat ollaksesi kameran takana - jopa älypuhelimesi takana - voit maksaa palkkion laadukkaiden valokuvien lähettämisestä varastossa kuvaussivustoille. Se on erityisen totta, jos kilpailet työpaikoista, kuten useimmat ihmiset tekevät - kymmenien muiden kirjailijoiden kanssa, jotka kaikki kilpailevat matalapalkkaisista keikoista työtauluilla.

Marriott vaatii paikan päällä maksettua koulutusta 90 päivän ajan ennen kuin voit työskennellä kotoa. Jos olet intohimoinen suunnitteluun ja Photoshopiin, tässä on mahdollisuus loistaa. Jos olet joku suhteellisen tekninen taitava ja nauttii teknisten ongelmien ratkaisemisesta, kotona työskentely teknisen tuen asiantuntijana voi olla sinulle. Hakukoneiden optimointi auttaa yrityksiä löytämään verkossa. Se riippuu vain oikean markkinaraon löytämisestä. Varmista, että tarjoat luotettavia konsultointipalveluita. Se on prosessi, jolla markkinoidaan muiden ihmisten tavaroita tai palveluita ja ansaitaan sitten prosenttiosuus/palkkio sinun kauttasi tapahtuvasta myynnistä. forex esittelee välittäjiä, automatisoitua kaupankäyntiohjelmistoa kutsutaan joskus kaupankäynnin robottien avulla. Sijoita työpaikka tänään.

Web-kehittäjä

Monet etätyöasemista vaativat kuitenkin työntekijöitä asumaan tietyissä kaupungeissa tai osavaltioissa. Ja vaikka yleensä jonkinlaisen maksun vaatiminen alussa on merkki huijauksesta, se ei välttämättä ole välitöntä punaista lippua. Harjoittele kauppaa papermoney® free stock market simulator -sovelluksella, benzingain valitsemalla kuuden parhaan osakemarkkinoiden simulaattorilla on muutama yhteinen piirre:. Alussa useimmat freelance-kirjoittajat ansaitsevat 25–100 dollaria 500–1000 sanan artikkelissa. Jos sinulla on vaikeuksia tarkistaa nämä tiedot, siirry eteenpäin. TaskRabbit on palvelupohjainen sovellus, joka yhdistää asiakkaat ihmisiin, jotka voivat auttaa heitä talon ympäri. Jos kirjaudut kaikkiin tutkimuksiin, voit ansaita jopa 50–250 dollaria kuukaudessa oikealla kohderyhmällä. Kun olet freelancerissa, olet vastuussa ihmisten löytämisestä, jotka palkkaavat sinut kirjoittamaan. Eniten maksetut graafiset suunnittelijat yhdistävät suunnittelussaan useita taitoja.

Korvaus yleisestä transkriptiosta on ¼ senttiä sanasta, mikä vastaa yhtä senttiä jokaisesta neljästä sanasta. Kuinka ansaita rahaa nopeasti gta online -palvelussa - ansaitse nopea . Se on perinteisesti jotain, jota teet oman yrityksenä, mainostamalla paikallisella alueella. PayPal-tili on välttämätön maksamiseksi. Clickworker palkkaa ihmisiä suorittamaan erilaisia ​​töitä, kuten käännöksiä, tutkimuksia ja tietojenkäsittelyä. Työt, jotka ovat alle kokopäiväisiä, eivät välttämättä tarjoa etuja.

Belay

Tämä online-sivusto on parasta web-kehittäjille, SEO-ammattilaisille ja muille etätyöhön sopiville verkkopohjaisiin hankkeisiin erikoistuneille ihmisille. Voit ansaita 75–400 dollaria jakamalla kansainvälisen elämän kokemuksesi tämän online-kotityön avulla ilman sijoituksia. Onko sinulla New Yorkin aksentti? McKesson on yritys, joka jakaa lääketieteellisiä tarvikkeita, siteitä, ruiskuja, influenssarokotteen injektiopulloja ja lääkkeitä.

Varoitus Kotoa Työskentelystä

Eri yrityksillä on erilaiset roolikuvaukset, mutta päävastuu on etsiä, kerätä tietoja verkosta ja vastata käyttäjien kysymyksiin. Varastosi voi olla mikä tahansa, mitä löydät autotallimyynnistä tai rahtitelineeltä. Paikkoja ei aina ole, mutta yrityksellä on toisinaan aukkoja. Mutta huijausmaksuilla ja laadun kustannuksilla on ero. WorkApply heidän verkkosivuillaan.

2019 dollaria kuukaudessa työskenteleen vain 3 tuntia päivässä VIPKID: lle. Löydät joustavat osa- ja kokopäivätyöt. Ei ole mitään syytä, miksi et voi työskennellä viraston tai yrityksen urakoitsijana. Tämä artikkeli ilmestyi alun perin GOBankingRates-sivulla. Se on liike, joka häiritsee tällä hetkellä perinteistä työvoimaa, ja olen mukana.

Suoramyynti Tai Verkkomarkkinointi

Myynti on yksi kysynnällisimmistä ja laillisimmista kotona tehtävistä töistä. Sinun ei todellakaan tarvitse edes "työtä" perinteisessä merkityksessä. Se toteaa selkeästi usein kysyttyihin kysymyksiin, että he maksavat taustatutkimuksen, luottotarkistuksen ja huumeiden seulonnan kustannukset. Joten, täältä löydät kantoja asiakaspalvelusta ja -tuesta markkinointi- ja hallintorooleihin. Landi palkkaa opettajat opettamaan englantia kiinalaisille opiskelijoille. Transkriptionistien on kuunneltava äänitiedostoja ja kirjoitettava kuulemansa. Se palkkaa myös vuodenaikojen vero-asiantuntijoita.

Laskin määrittää palkinnon, enintään 10 000 dollaria. Esimerkiksi tässä näyttää tältä, kun etsit etäkorjaustöitä. Intuit - Turbo Taxia ja Quickbooksia omistava Intuit palkkaa tuloverokaudella kotona työskenteleviä veroneuvojia ja verotukiasiantuntijoita. Tehtävät maksavat 3–7 dollaria aloittamisesta ja menevät sieltä ylöspäin. Voit jopa aloittaa sieltä ja säästää rahaa freelancer-verkkosivustoon tai koulutukseen auttaaksesi sinua löytämään paremmin palkatun työn.

Työskentele Kotona Itsenäisenä Urakoitsijana

Esimerkiksi, me maksoimme suunnittelijalle yli 10 000 dollaria verkkosivustojemme rakentamiseksi. Oikean vaihto, sen käyttäjät ovat erittäin kiitosta tarkkaavaisesta tuesta. Yhtenä sivuston ohjaajana opetat kaikkia tasoja, päiväkodista aina yliopistoon, aikuisopiskelijoihin. Kuinka aloittaa blogi aloittelijoille: Työnimikkeiden näyte Conduentissa: Yrittäjänä et enää työskentele hankkeissa kiinteällä hinnalla (tai tunnilla).

Saatat Myös Pitää

Yhtenä sivuston kääntäjinä käännät laajan valikoiman asioita, kuten blogiviestit, sosiaalisen median viestit ja tukiliput. Muut tutorointityöt, kuten englannin kielen opettaminen vieraana kielenä (TEFL), vaativat vuorovaikutusta ja opastusta opiskelijoiden kanssa ympäri maailmaa. Pohjimmiltaan se tarkoittaa, että voit työskennellä kodin mukavasti. FrugalFanatic. Säännöllisesti rekrytoivia myyntiedustajia ovat LiveOps, American Express, Salesforce.