Work From Home Guide: Luettelo laillisista kotona tehtävistä työpaikoista

Kirjoittaminen tekee parhaiden töiden luettelon kotitöistä, koska aloittamiseen ei tarvita kokemusta. Jos vastaus on kyllä, todennäköisesti myyjä ei ole koskaan koskenut tuotetta. Samanlainen kuin freelancerin, sinun tulee aina toimia itse LLC: n alla. Remotive on viikoittainen uutiskirje etätyöntekijöille sekä työtaulu, joka sisältää tehtävät suunnittelussa, markkinoinnissa, tuotteissa, tukipalveluissa, myynnissä ja henkilöstöalalla. He palkkaavat monissa Yhdysvaltojen osavaltioissa, ja palkka on noin 8–15 dollaria tunnissa kaupungista riippuen.

Toinen "saa maksaa sivustolle", kuten Swagbucks, on InboxDollars.

Nykyään järjestelmänvalvojat voivat kehittää järjestelmiä, asentaa, ylläpitää ja päivittää tietokonejärjestelmiä ilman, että he olisivat paikan päällä. Tällä kapealla on valtava tulopotentiaali, ja tällä hetkellä kilpailua on vain vähän. Mikä on cfd-kauppa? Ostohinta on aina korkeampi kuin nykyinen kohde-arvo ja myytävä hinta on aina alhaisempi. Työskentelet online-asiakaspalveluna, joka vastaa asiakkaiden kysymyksiin puhelimitse, chatissa ja sähköpostitse. Saatat pian huomata, että tämä on hieno tapa ansaita rahaa taistelulipuille ympäri maailmaa tai jopa uutta kannettavaa tietokonetta. Voit odottaa, että joudut joutumaan taaksepäin ja kuuntelemaan joitain ääniosia useita kertoja, ennen kuin voit äänittää sen tarkasti. Jos sinulla ei ole pätevyyttä ja haluat silti tulla online-neuvonantajaksi, anna suhteita tai elämää koskevia neuvoja, lähetä mainos sen sijaan Fiverrissä. He palkkaavat Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa ja Kanadassa. Alla on joitain sivustoja ja yrityksiä, jotka olemme päättäneet laillisiksi.

He kaikki voivat toimia etäyhteydessä. Shutterstock palkkaa kuvan tarkastajat työskentelemään kotoa. Kotona työpaikat vuodelle 2019, joitakin suosittuja osakekirjastoja ovat:. Etätyöskentely Amazonissa sisältää runsaasti etuja, mukaan lukien työntekijän alennuksen.

Riippumatta syistä osa-aikatyön hakemiseen, on ehdottomasti mahdollista löytää mahdollisuuksia, jotka tarjoavat myös etätyötä. Yleiseen ohjaukseen verkkosivustot, kuten Tutor. Työ voi edellyttää, että vierailet mahdollisissa kokouspaikoissa. Monta kertaa ne auttavat potilasta päättämään, onko hänen tarpeen nähdä lääkäri, suunnata ensiapuun tai vain poppyä aspiriinia. Joissain tapauksissa verkkotutorointityöt saattavat edellyttää kandidaatin tutkintoa tai ammatillisia todistuksia.

Roolit, palkka ja tunnit vaihtelevat asiakaskohtaisesti.

Aikatyöt

Chegg on toinen suuri online-tutorointipalvelu. Jos olet valmis aloittamaan freelance-liiketoiminnan tai suhtaudut vakavasti nykyisen asiakaskunnan kasvattamiseen, lataa ilmainen eBook, The Freelancer's Roadmap. Elämme nyt 24/7-kuluttajan taloudessa, mikä tarkoittaa, että jonkun muun on oltava käytettävissä kaupan toisessa päässä. 7 syytä, miksi et tarvitse korkeakoulututkintoa ansaitsemaan suuria, he avaavat ja sulkevat ovet matkustajille, tekevät ilmoituksia ja vain yleensä varmistavat, että kaikki metrojärjestelmässä toimii turvallisesti. (A) Kyllä B) Hitto suora tai C) Kaikki yllä olevat. Unohda kasvot radiolle, sinulla voi olla ääni siitä! Freelance on tapa edetä - joten copywriters voi žongloida useita asiakkaita kerrallaan ja ansaita suurimman palkkion palkkioita. Hakijoiden on oltava laillisia työskennellessään Yhdysvalloissa, heillä on nopea internet, kuulokkeet ja pääsy tulostimeen.

Sinun on työskenneltävä matematiikan parissa todellisten tulojen saamiseksi, mutta koska yli 20 sivustoa hyväksyy kaunokirjallisuuden ja novellien lähettämisen, sinun on tehtävä leikkaus niin kauan kuin sait tavarat. Kapeasta riippuen voit löytää ilmaisia ​​ohjelmistoja, jotka auttavat sinua organisoimaan asiakkaitasi. Aloita oikolukijana tämän ilmaisen työpajan avulla! Perusteellinen koulutusohjelmamme ja aloitussarja tarjoavat kaiken tarvittavan liiketoiminnan käynnistämiseksi. Yksi resurssi on Catalant, joka palkkaa asiantuntijoita 15 dollarista tunnissa 280 dollariin tunnissa. Mainos sisältää yrityksen nimen, eikä hakijoilla ole vastauksia sokealle sähköpostiosoitteelle. Jos haluat joskus tietää jotain, voit hypätä Googleen, Bingiin tai muuhun hakukoneeseen löytääksesi lisätietoja.

Agents ilmoittaa tuntihinta 10 dollaria - 12 dollaria tunnissa. Binaaristen optioiden vaihto vs forex, erän koko voi olla niinkin pieni kuin yksi sentti tai 0. Suurin osa alla luetelluista on matalamman palkkauksen omaavia sisältösivustoja. Uutiskirjeiden kirjoittamisesta blogin kirjoittamiseen tai jopa yksinkertaiseen sähköpostiohjelmaan asiakkaille - kaikki alkaa kirjoitetulta sanalta.

Päätelmät.

Se on todella hieno tapa ansaita ylimääräistä rahaa, koska voit työskennellä niin monta tai muutamaa tuntia kuin haluat. Kyselyjen tekeminen ei tee rikkaiksi. Yläosassa on sijainti-välilehti, jossa voit napsauttaa ”kauko/minne tahansa” ja olla poissa kilpailuista, jotka löytävät seuraavan keikkasi kotona -keikan. BLS: n työllisyysennuste vuosille 2019-2026. Voit muodostaa yhteyden asiakkaiden kanssa melkein mihin tahansa online-tehtävään, mukaan lukien freelance-kirjoittaminen, graafinen suunnittelu, tietojen syöttäminen, asiakaspalvelu, tietokoneenkoodaus, käännös ja juridiset palvelut. Liity koboon ja aloita lukeminen tänään, tämä on syvä kirja, jota ei pidä lukea, mietiskellä sitä. Jos olet nopea ja tarkka konekirjoittaja, joka ei mielessä toistoa, saatat etua tietojen syöttämisessä. Huomaa, että jos valitset freelance-reitin jollain näistä yllä luetelluista uravaihtoehdoista, voit aina neuvotella eduista (tai niiden vastaavasta määrästä) ennen allekirjoittamista katkoviivalla.

Paras Helmi Korvakorut Lisäämällä Puola Jokaiseen Asuun

FlexJobs-tutkimuksen mukaan osa-aikatyöstä kiinnostaa enemmän ihmisiä (47%) kuin freelance-töitä (41%). Valuutta, jos olet kuullut Bitcoinista, olet luultavasti kuullut myös Bitcoinin louhinnasta - käsite "luoda" Bitcoineja tietokoneeltasi. Monet yritykset tarvitsevat työntekijöitä, jotka voivat vastata puhelimeen kaikkina aikoina, auttaa asiakkaita ja käsitellä tilauksia tai käsitellä palautuksia. On yli 25 yritystä, jotka haluaisivat vuokrata korttisuunnittelijan tuoreella hyvää syntymäpäivää tai Ystävänpäivä -kortilla, joten muista tarkistaa ne. Etsy on tunnetuin käsityötuotteiden esittelyalusta.

Landi Englanti

Freelancer on yksi tuottoisimmista tavoista työskennellä kotoa. Parhaat online-osakekaupan välittäjät, thinkorswim, TD Ameritraden tehokas kauppapaikka, voidaan räätälöidä aloittelijoille ja edistyneille kauppiaille. Olipa suuria tai pieniä, kaikki nämä yritykset tarjoavat etäasemia, jotka auttavat sinua ansaitsemaan rahaa poistumatta kodistasi. Vakavasti vaikeasti oppiminen, kuinka löytää helmiä säästökaupoista ja autotallimyynnistä, voi olla seikkailu itsessään (vaikka se tarkoittaa kuitenkin, että joudut todella jättämään talon, anteeksi), tai voit metsästää eBayssa. Tämä yritys tarjoaa erittäin laillista työtä kotitehtävistä, jotka liittyvät varausten tekemiseen ja asiakaspalveluun.

Käynnissä on hakemus- ja haastatteluprosessi, ei vain sähköpostitse lähetetty tarjous. Sinun on haettava online verkkosivustolla ja suoritettava arviointikokeet näihin tehtäviin. Oman blogin perustaminen on suhteellisen helppoa. Jos autat ihmisiä tai haluat rakentaa kokemusta tällä alalla, palveluiden tarjoaminen freelancer-alustoilla on hyvä paikka aloittaa. Nämä etätoimiset, kokopäiväiset työpaikat tuovat etuja ja paljon etuja. Voit työskennellä mukavasti kotona vuokrayrityksen tarkastajana. Virtuaaliassistentit tarjoavat hallinnollisia, teknisiä tai luovia palveluita mm. Terveydenhuollon, laki-, valtion- ja rahoitusalan yrityksille.

Maksut maksetaan joka viikko, ja tulot vaihtelevat työn laadun ja annetun palautteen perusteella. Tässä luettelossa, joka sisältää 17 verkkotyötä, löydät varmasti ainakin useita sopivia ja hauskoja töitä, joita voit aloittaa tekemällä jo tänään. DOC tarjoaa etätyöpaikkoja monissa paikoissa ja palkkaa myös väliaikaisia ​​tehtäviä. Opit keskustelemaan englantia tämän yrityksen kanssa.

  • Yhden kuukauden aikana verkkoon ladataan enemmän videosisältöä kuin TV on luonut 3 vuosikymmenen aikana.
  • Sinun on hallittava suositut työkalut, kuten Adobe Illustrator, Photoshop ja muut, mutta ansaitsemasi mahdollisuudet ovat rajattomat, koska kaikenlaisille taideteoksille on markkinoita verkossa.
  • Jos olet itse motivoitunut ja pidät itseäsi hankkijana, kotityö voi olla upea vaihtoehto sinulle.
  • Iso ero.
  • Joten miten tiedät, mitkä ovat laillisia ja mitkä ovat huijauksia?
  • Palkka ja ehdot vaihtelevat asiakkaan ja toimeksiannon mukaan.

Pienet Työpaikat

Notaaripalvelut ovat enemmän kysyttyjä kuin useimmat ihmiset odottavat. On todella paljon parempi käydä läpi tämä upea, mutta haastava äitiysmatka yhdessä. Kun siellä on niin paljon huijaamattomia kotona suoritettavia työpaikkoja, kotona työskentelyllä on taipumus saada paha räppi.

Suunnittelu T-paidat

Voit jälleen tarkistaa suuret työpöydät, mutta sinulla saattaa olla parempi onni tavoittaa paikallisia yrityksiä tai aloittavia yrityksiä, jotka ovat tärkeässä kasvutilassa ja voivat käyttää apuasi. Ne tarjoavat jopa mikrotehtäviä, jotka ovat pienempiä töitä, jotka voidaan suorittaa kotoa noin tunnissa. Se oli Xeroxin divisioona, mutta se muutettiin omaksi yhtiöksi vuonna 2019. Nyt kuva kaikki tämä, mutta virtuaalisessa ympäristössä ja oman kodin mukavuuksin. Tai lopezin huijaustutkimus - lisätietoja hänestä, yksi sellainen mies, Scott Godar, osti ohjelman ja teki sen 15-puolitoistatoista videossa Tai-puheesta ennen kuin hän pyysi palautusta. Voit ansaita kunnollisen elämisen (väitetysti välillä 20 000–95 000 dollaria) vain tarkistamalla päivittäin käyttämäsi tuotteet.

Asiakaspalvelun edustajista ja sosiaalisen median johtajista, matkatoimistoihin ja transkriptiohenkilöihin kuuluva, laillinen työ kotona tekemästä työstä tarjoaa oleskelun kotona toimiville äideille, korkeakouluopiskelijoille ja digitaalisille paimentolaisille mahdollisuuden ansaita elantonsa tien päällä. Arvaukseni on paljon. 5 parasta gpu: ta bitcoinin louhintaan, 20190227 -gpugrid = 320 -virtalangat = 320 -aggressiivisuus = 7 Vesijäähdytteinen vakaa @ 110 ° F! Tämä arvostetuin yritys palkkaa etätyöntekijöitä virtuaalisiin asiakaspalvelupisteisiin.

Katso Seuraava Artikkeli

Neljän vuoden tutkinto espanjaksi, ranskaksi, italiaksi tai muiksi kieliksi parantaa lukutaitoasi, kirjoittamista ja sujuvaa puhetta. Tiesitkö, että voit tehdä kannattavaa sivutoimistoa vuokraamalla vauvojen varusteita matkustaville perheille? Kuten edellä mainitsin, freelance-kirjoittajat voivat ansaita uskomattoman määrän rahaa. Yhden vuoden sertifikaatti ja assistentin tutkinto kulinaarisesta taiteesta ovat saatavilla, mutta nämä alemman asteen tutkinnot tarjoavat yleensä taitoja ja tietoja, jotka ovat välttämättömiä ravintolassa työskentelyyn sen sijaan, että työskentelisit ulos talosta, jolla on oma yritys. Puhelinkeskuksen edustajat ja etätyöntekijät ansaitsevat 10–21 dollaria tunnissa. BLS: n ennustetaan kasvavan tällä alalla 18 prosenttia. Rob Flea Market Flipperistä on MASTER-flipperi ja teki yli 130 000 dollaria flipping-esineitä Flea Marketsista ja säästökaupoista PART-TIME verkossa. Aloita kauppa 3 helpossa vaiheessa, viitteenä käytetyn valuutan nimi on vastavaluuta, noteerausvaluutta tai valuutta [1], ja suhteessa noteerattua valuuttaa kutsutaan perusvaluuttaksi tai tapahtumavaluutaksi. Siksi sinun on ehdottomasti rakennettava henkilökohtainen brändi asettamalla itsesi alan asiantuntijaksi.

Asia on, kotona tehtävät työpaikat eivät ole enää epätavallisia. Jos he ansaitsevat sinut maksamaan rahaa “työskennellä heidän puolestaan” - suorita. Tämä tarkoittaa, että jokainen listattu yritys tarjoaa joustavia työpaikkoja, ja ne tarjoavat myös stipendejä, alennuksia tai korvauksia kannustaakseen työntekijöitä ottamaan lomaa.

Yardi Matrix

Tämä voi olla joustava sivutyö lisätulojen saamiseksi. Toinen tuottoisa tutorointivaihtoehto on StudyPool, jonka mukaan voit tehdä täällä enemmän kuin muut tutorointisivustot alhaisempien palkkioiden ja palkkioiden vuoksi. Jos olet selanut Facebookissa yli kaksi sekuntia, tiedät, että tekstisisältö on loppunut ja videosisältö on sisällään - ja se on vain pieni liioittelu. Hakijalla on oltava kandidaatin tutkinto tai nykyinen opiskelijaopiskelija. Maksu tapahtuu kerran kuukaudessa Paypalin kautta, tai voit maksaa pankkisiirrolla, jos olet Yhdysvaltojen ulkopuolella. Mikä on online-osakekauppa?, sen lisäksi, että pidät suositeltuja osakekaupan sovelluksia Isossa-Britanniassa, on joitain asioita, joita sinun on harjoiteltava oman turvallisuutesi varmistamiseksi ja potentiaalisten menetyksiesi rajoittamiseksi. Toinen luotettava tapa ansaita rahaa kotona ruuan toimittamisen avulla.

Sinulla on täysi hallinta yrityksesi johtamisessa. Muista ajoittaa videohaastattelu hakemuksesi täyttämisen jälkeen. Voit muuttaa tämän intohimon voitolliseksi liittymällä tilauksen mukaan pyydettäviin verkkosivustoihin. Kenelle se sopii: Et voi myöskään riippua heistä osa-aikatyönä. Kun aloin opiskelemaan verkkosuunnittelua, tajusin, että freelancer oli erinomainen tapa tukea itseäni taloudellisesti luopumatta luovista unelmistani tai asettamatta itseäni yhdeksästä viiteen, jota en halunnut. He palkkaavat monissa Yhdysvaltojen osavaltioissa, ja palkka on 14–18 dollaria tunnissa.

4-vuoden tutkinto, jolla on aiempaa kokemusta vaaditaan hakemaan. Kirjailijoiden ja toimittajien ilmoittama keskimääräinen hinta on 30–40 dollaria tunnissa. Userfeel - Tämä yritys maksaa noin 10 dollaria testiä kohti. Se ei vain kata sinua ongelmien ilmetessä, vaan antaa sinulle myös mahdollisuuden mainostaa, että olet sitoutunut ja vakuutettu. Jos suosit yhtä alustaa toiseen nähden, keskity siihen, että sinusta tulee asiantuntija tällä alueella, jotta voit tarjota erikoistunutta palvelua. Freelancereilla tulisi olla tietokone ja nopea internet. Menestyäksesi tällä alalla sinun on myös panostettava hyvään tietokoneeseen ja nopeaan Internetiin. Kokopäiväiset työntekijät saavat etuja, kuten voimanottovoiman ja työntekijäalennuksia.

Positio maksaa 11–11 dollaria.

Freelance-kirjoittaminen/muokkaaminen/oikoluku

Kuinka monta sovellusta sinulla on puhelimellasi tällä hetkellä? Ensinnäkin, enemmän kirjoittamiseen keskittyvää työtä kotitöistä, jotka antavat sinun luovan lihaksen taipumista. Seuraa työpöytätaulujen Twitter-kahvoja - Sosiaalinen media voi tehdä ihmeitä laadun työn saamiseksi kotitöistä. Postikaverit - Lue postikaverien arvostelu - Tule postikavereiden ”laivaston toimitusohjaajaksi” ja saat palkan kaikenlaisten esineiden toimituksista.

Jokaisesta todellisesta kotitöistä on kymmeniä huijauksia. Monet ihmiset, jotka suunnittelevat siirtymistä uralle työstä kotoa, eivät jatka tätä tietä etujen puuttumisen vuoksi. Kotona työskenteleminen on monien unelma, ja tekniikan ansiosta tämä unelma toteutuu yhä useammille ihmisille kuin koskaan. opas, oletko koskaan odottanut työttömien väitteiden tai nonfarm-palkkalistojen kaltaista raporttia tulevan odotettua huonommaksi. Itse asiassa useimmat ihmiset tekevät sen tällä tavalla ja sinun pitäisi myös! Omasta kodistasi olet heidän inhimillinen yhteys Appleen: Nykyisiä käytettävissä olevia tehtäviä ovat myynti, mainonta, tilinhallinta, projekti-/ohjelma-/tuotehallinnan toteuttaminen ja toiminnan hallinta, henkilöstöresurssit, liiketoiminnan ja kauppiaan kehittäminen, toiminta, tietotekniikka- ja tukisuunnittelu, tilat, ylläpito ja kiinteistöt sekä asiakaspalvelu. Appen tarjoaa joustavia, osa-aikaisia ​​ja kotipohjaisia ​​tehtäviä. Olet tottunut siihen ja pidät työstä todella, joten olet juuri hyväksynyt tosiasian, että pomosi on mikrotekijä, mutta tiedät, että se tarkoittaa, että mahdollisuutesi WFH: hen ovat vähäiset.

Tuotta ääniefektit Videoille

Vuonna 2019 päivähoidossa olevan lapsen keskimääräinen viikkokohta oli 211 dollaria. Leapforce palkkaa kotiagentteja hakukoneiden arvioijien töihin eri kielillä. Lisäksi sivustot, kuten Swagbucks ja InboxDollars, maksavat sinulle pienten tehtävien suorittamisesta, kuten videoiden katselun, kyselyiden ottamisen, tarjousten kokeilun ja verkossa hakemisen. Roverin kaltainen sivusto. Olitpa nälkää taiteilija, graafinen suunnittelija, valmentaja, konsultti, opettaja - mitä tahansa elämässä - tunnustaminen ja inhimillinen yhteys ovat mitä olemme.