Kuusi ilmaista tapaa ansaita rahaa Internetistä ilman sijoituksia

Mutta perinteinen rikkauspolku suosittelee blogin perustamista, liikenteen kasvattamista ja Google AdSense -mainosten lisäämistä sivustoosi. Theory & Practice ™ -kurssi, mutta motivoituneet opiskelijat voivat halutessaan suorittaa kurssin lyhyemmässä ajassa. Hänen sivustollaan on jäsenosa, joka antaa käyttäjille pääsyn verkkokursseille, videoihin ja artikkeleiden lisäkommentteihin.

Chegg maksaa sinulle ohjaajaopiskelijoille etäyhteyden aina, kun olet ohjaajana kojelaudan kautta. Jos et ole koskaan rahoittanut autoa, taloa tai opiskelijalainaa, tiedä, että se ei ole niin vaikeaa. Esimerkiksi kattoyhtiöt ja muut urakoitsijat etsivät aina uusia paikallisia asiakkaita. Näin löydät sen. Lisätietoja Paribusista. Mitä seuraavista tavoista saada ilmaista rahaa käytät jo?

  • Älä anna näiden oppikirjojen vain istua talossasi vieden tilaa.
  • Kun sinulla on numerot, sinun on löydettävä maksetut mahdollisuudet.
  • Nämä ensimmäiset luetteloni eivät tee hetkestäkään miljonääreiksi yhdessä yössä, mutta ne ovat hauskoja ja helppoja tapoja saada ilmaista rahaa nopeasti.
  • Tämä saattaa tuntua hiukan luonnosteltavalta, mutta he katsovat vain verkkotietoja ja ostoksia.

Saat palkkaa (hyvin) television katselusta, ei kovin muusta - toivottavasti! Ibotta tarjoaa sinulle erinomaisen tavan säästää saamalla alennuksia. Jos et tiedä mitä Kickstarter on, tässä on nopea katsaus heidän tekemiinsä (omin sanoin). Kaksi suosittua taitoa koodaamalla David Markey alkoi ansaita 10 000 dollaria kuukaudessa ollessaan vanhempi yliopistossa. Tässä InboxDollars tulee sisään. Se on mahtava sivusto ansaita rahaa takaisin tekemästäsi ostoksesta. Parhaat forex-välittäjät vuonna 2019, cM Trading on FSCA: n lisenssillä Etelä-Afrikassa, mikä tekee niistä suositun valinnan, katso täältä. Tai voit integroida tytäryhtiömarkkinoinnin olemassa olevaan blogiin esittämällä suosittelemiasi resursseja.

Plasman luovuttamista pidetään turvallisena muutaman viikon välein.

Hanki Ilmainen Raha Nopeasti: Johtopäätös

Haluatko käyttää rahaa takaisin -sovelluksia ansaitaksesi rahaa kaupassa? Näillä yrityksillä voi olla Facebook-sivu, mutta suurin osa ei käytä niitä tehokkaasti houkuttelemaan lisää asiakkaita tai lisäämään myyntiä maksetun mainonnan avulla. Siitä lähtien sinun on kirjauduttava sisään ja ansaittava “SB-pisteitä”, joka tunnetaan myös nimellä Swagbucks. Sen on täytettävä myös muut vaatimukset, kuten vuosi, fyysinen kunto jne. Kuinka ansaita rahaa kotoa menemättä toimistoon päivittäin, sinun on otettava huomioon auton poistot ja kaasua varten kuluttamasi rahat, mutta jos olet taitava matkoista, joihin hyväksyt, etkä aja aivan liian pitkälle noutoon, voit varmasti tehdä ylimääräisen 100 dollaria päivässä. Tämä on hienoa, jos sinulla on vain vähän aikaa muiden töiden välillä tai jos haluat myös yrittää tehdä siitä osa- tai kokopäiväisen työn. Vain rekisteröidy verkkosivustolla ja ala ansaita rahaa! Sinun on ansaittava 30 dollaria rahaa lahjakortille, joten sinun on oltava jonkin verran aktiivinen. Mutta voit odottaa säännöllistä palkkakehitystä, jonka palkkaverot on jo pidätetty, mikä on jotain muuta, jota muut tarjoavat.

Lue tämä opas, jos haluat saada lisää vinkkejä eBayssa tapahtuvasta myynnistä.

Kupongikoodi Finder - ilmainen laajennus

He saattavat tarjota vain pienen bonuksen, 0 dollaria. Mitä et ehkä tiedä, ovat jotkut seuraavista sovelluksista, jotka eivät ole yhtä tunnettuja, mutta tarjoavat parhaita tapoja ansaita lisätuloja. Monet pankkilaitokset tarjoavat korkoja 0. Sikäli kuin tiedämme, ei ole mitään taikuussanoja, jotka antavat rahaa pudota taivaalta tai itävän maasta. Sinun ei tarvitse huolehtia vuokranantajan tehtävien hoitamisesta. Jos sisältösi on tarpeeksi arvokasta, jäsenet maksavat edelleen käyttääkseen ja säilyttäen sitä yhä uudelleen.

Joten älä sijoita rahaa sivustoon, jolla sinulla ei ole varaa menettää. Jos tarvitset todella käteistä, voit jopa myydä tavaroitasi verkossa ansaitaksesi PayPalin käteisellä! Älä mene vielä kuntosalille! Voit lähettää vanhoja käytettyjä laitteitasi käteisellä, jonka ne lähettävät sinulle PayPalilla. (50) Paypalin kautta. Mitä enemmän arvoa voit tarjota, sitä enemmän voit ladata. Swagbucks on suosittu palkitsijasivusto, joka kompensoi käyttäjiä Swagbucksin (tai SB) kautta, kun suoritat lyhyet online-tehtävät.

  • Sen sijaan he auttavat yrityksiä järjestämään markkinointikampanjoita.
  • Sinun ei tarvitse täyttää mitään tai hypätä kehien läpi saadaksesi rahaa takaisin - se vain tapahtuu.

Hanki ilmainen raha nyt Survey Junkien avulla!

Kaiken kaikkiaan Receipt Hog on hyvä siinä mielessä, että se ei pakota sinua ostamaan tai viettämään aikaa tavoilla, joita et yleensä haluaisi, mutta se ei ole kaikkein tasaisin tulo. Sinun on läpäistävä taustatarkistus. Yleensä joudut antamaan heille väestötietosi, jotta he voivat saada tietoja taustastasi ja kiinnostuksenkohteistasi, mutta sen jälkeen voit alkaa ansaita heti. Viikon kuluttua ohjelmiston käyttämisestä laitteellasi he lähettävät sinulle 5 dollarin Amazon-lahjakortin. Kun julkaiset omia Kindle-kirjoja, julkaisemisen jokainen osa on hallussasi. Ilmaiset online-kyselyt, jotka maksavat, ovat vain yksi tapa ansaita rahaa, joten muista tarkistaa myös muut tapoja ansaita rahaa. Voit saada maksun sekillä tai PayPalin kautta ja ansaita 5 dollarin bonuksen jokaisesta lähetteestä. Älä anna heidän mennä hukkaan!

Näihin kysymyksiin vastaaminen auttaa sinua päättämään, mitkä mahdollisuudet ovat vaivan arvoisia ja mitkä sinun tulisi välttää. Kun liittyt Inspedium Affiliate -ohjelmaan, käytät monia toimitettuja bannereita, linkkejä ja seurantakoodia mainostaaksesi Inspediumin monia web-hosting-suunnitelmia. Miksi pankit sijoittavat bitcoiniin [haastattelu], jokainen alla oleva vaihtoehto on lueteltu maksettujen vakuutusmaksujen järjestyksessä tai vakuutusmaksuissa, helppokäyttöisyys ja joustavuus. Swagbucks yhdellä silmäyksellä:

Freelance-sivustojen, kuten Upwork ja Flexjobs, avulla ihmiset voivat ansaita kokopäiväisiä tuloja verkossa tarvitsematta etsiä asiakkaita. Kaikilla näillä yrityksillä on viittausohjelmia, joihin voit osallistua, koska asiakkaat ostavat 4 kertaa todennäköisemmin ystävän ohjaamana. Vihjeeni numero 1 sinulle sopivan pankin löytämiseksi on tarkistaa Fiona.

Anna Laskuttajan Neuvotella Laskusi

Ensinnäkin, sinun on vain ladattava sovellus puhelimeesi linkkimme kautta. Olet iloinen siitä, että teit. Joten, sinulla on ilmainen käteinen sentin muodossa. Nopea ja keskikokoinen myynti suoraan: Ota vain älypuhelimesi ja skannaa myytävien kirjojen viivakoodit. On paljon ihmisiä, jotka kaipaavat ilmaista rahaa käyttämättä hyväkseen yrityksen etuja. Tämä tekee siitä paljon joustavamman kuin monet muut vaihtoehdot.

Hanki hyvää rahaa ja bonuksia näiltä sivustoilta:

Asuntojen hinnat nousevat kaksi kertaa niin nopeasti kuin tulot. Parasta on, että he ovat ilmaisia ​​liittymään ja käyttämään! Lähes puolet siitä menee lämmitykseen ja jäähdytykseen. Se on mahdollista Swagbucksilla - innovatiivisella sovelluksella, jonka ansiosta ilmaisten dollarien ansaitseminen on erittäin helppoa. Liity luettelooni saadaksesi rikkaan elämän nyt. Käyttäjät voivat lunastaa palkintoja ja arvontoja tekeviä pisteitä. Katsot jo videoita verkossa. Tämä ilmenee yleisimmin konekirjoittajana, joka luo sähköistä sisältöä, mutta jotkut yritykset tarvitsevat käsinkirjoitettua materiaalia järjestelystä riippuen.

Markkinatutkijat haluavat usein mielipiteitä käyttäjiltä, ​​jotka vastaavat tiettyjä väestötietoja tai joilla on tiettyjen tuotteiden ja palveluiden markkinoilla. Hanki ilmainen raha heti vuonna 2019 (fast), alkaen 10–15 dollaria tunnissa. Tällä sivustolla voit ostaa, myydä ja vuokrata käytettyjä esineitä. Tähän päivään saakka käytän edelleen seuraavia palkintoja ilmaisen rahan tai ilmaisten esineiden saamiseksi:

Ansaitse Rahaa Verkossa Surffailla Verkossa

Sivustojen etsimisen sijaan ihmiset etsivät viihdyttäviä, hauskoja tai informatiivisia videoita. Kaiken kaikkiaan ne ovat helppo ja intuitiivinen työkalu podcastien aloittamiseen. Hanki rahaa takaisin normaalista ruokaostoksestasi! Olen käyttänyt Trimä jo pari vuotta, ja prosessissa se on säästänyt minulle melko vähän rahaa. En ole vielä tarkistanut InstaGC: tä, mutta Work at Home No Scams on erittäin yksityiskohtainen kuvaus siitä, miten se toimii täällä.

Koska kilpailu on niin kovaa, haluat merkitä itsesi ainoaksi ratkaisuksi tietyntyyppiselle asiakkaalle. Sain Grouponin (tällä hetkellä arvoltaan noin 3 dollaria. )Kokemusasteeltasi tai alan taustasta riippumatta, Flexjobsissa on runsaasti etätyöskentelyä.

Mutta Boughner aloitti nopeasti myyntinsä nopeasti dronekuvien avulla, mukaan lukien tarkastukset, hotellien ja lomakohteiden mainosvideot ja jopa valvonta. Maksun saaminen riippuu siitä, kuinka nopeasti puhelin tai laite myy. Lisää niiden laajennus ja saat alennuskupongit automaattisesti, kun seuraavan kerran ostat verkkoon. 9/10 Trust Pilot -luokitus todistaa, että voit luottaa heihin. Oletko kuullut VIPKID: stä?

Olen myös ansainnut melko vähän pisteitä ja käteismaksuja ohjaamalla muita käyttäjiä sivustoon.

Myydä Tai Vuokrata Vanhoja Laitteita

Jos haluat vaihtoehdon, jonka avulla voit todella asettaa sen ja unohtaa sen, Dosh saattaa olla täydellinen sinulle. Keskitaso - keikoille, jotka vievät kuukautta lähemmäksi. Kun olet saavuttanut vähintään 500 pistettä, voit käteistä rahaa Swagbucks-palkinnoista, mukaan lukien ilmainen PayPal-raha. Seuraavat tekijät vaikuttavat myyntiin: Sitten kaikille on täysin ilmainen pääsy työhön ja hakea sitä.

Kun olet saavuttanut 100 dollarin kynnyksen, ansiot maksetaan seuraavan kuukauden 21. päivään mennessä. Ei kaikkein räikeä, mutta joskus yksinkertainen on parasta. Joten kynnysarvon saavuttaminen on helppoa. On olemassa monia erilaisia ​​verkkosivustoja, jotka tarjoavat palkintoja tutkimuksista. Se on enemmän kuin hauskaa toimintaa, jossa Shopkick-sovellus näyttää sinulle etsimäsi ja skannatavan tuotteen. Sinun on kuitenkin suoritettava esikarsinta-arvostelu ennen kuin olet oikeutettu muihin. Jos et halua selailla pörssin tai keskinäisten joukkovelkakirjojen hämmentävää tietä, sijoittaminen Bettermentiin on paras veto.

IPoll

Ansaitsemasi rahat ovat Yhdysvaltain dollareissa, mutta kuka tahansa voi ilmoittautua ja tarkistaa. Jos olet kiinnostunut siitä, kuinka paljon sivustoja yleensä myydään, viettää aikaa selataksesi Empire Flipper -luetteloita. Ja jos se on tarinasi - sen ei myöskään tarvitse loppua tällä tavalla.

Siellä on useita mielenkiintoisia videokategorioita. Tilaa palkkio-luottokortti. Nämä ovat rahaa ansaitsevia mahdollisuuksia, jotka toimivat ja auttavat sinua ansaitsemaan rahaa nopeasti riippumatta siitä, haluatko maksaa velan takaisin tai tarvitset sitä kiireellisesti. Ulkona syöminen voi kallista. Tämä on loistava sovellus, jos haluat hylätä joitain kirjoja, saada rahaa käytetyiltä korkeakoulujen oppikirjoilta tai ostaa mahdollisesti arvokkaita käytettyjä kirjoja autotalli- ja säästökaupoista. Jos luotto on huono tai huono, sinun on korotettava pisteet ennen kuin saat parhaat kortit.

Perustaso on 199 dollaria - kohtuullinen hinta, kun otetaan huomioon vain muutamien kanta-asiakkaiden laskeutumispotentiaalipotentiaalit. Jos et halua käsitellä ihmisiä ja haluat maksaa suhteellisen nopeasti, Gazelle antaa sinun lähettää vanhaa elektroniikkaa kiinteään hintaan. Tähän kuuluvat Amazon, Apple, Walmart, Gap, Old Navy, Sephora, Macy's, Kohl's, Target, eBay ja muut! Tässä on täydellinen arvostelu vastaajasta, jos etsit korkeapalkkaista sivutyötä. Voit myydä yliopistosi muistiinpanoja verkossa.

Sinun tulisi harkita, onko sinulla varaa ottaa suuri riski menettää rahasi.

Aloita Jäsensivusto

Palautettava - Ansaitse PayPal-rahaa katsomalla videoita, antamalla palautetta tuotteesta, vastaamalla trivia-kysymyksiin ja paljon muuta. Kuinka tiedät, mikä tytäryhtiö maksaa myynnistä? Tilin avaamiseksi sinun on täytettävä vain heidän 100 dollarin vähimmäistaso. Jos olet videokuvaaja, niin jotkut suosituimmista sivustoista ovat: Jos olet oikeassa väestötieteessä, jota Survey Club etsii, en näe mitään syytä siihen, ettet ansaitse paljon rahaa ja tee siitä sivuhälinää. Monet yritykset tarvitsevat ainutlaatuisia, houkuttelevia kuvia verkkosivustoilleen, esitteisiin ja muihin julkaisuihin.

Nämä kohdat kerääntyvät nopeasti kiitos monien asioiden avulla, jotka voit tehdä sivustolla ansaitaksesi. Muita haluamiamme tutkimussivustoja ovat: Swagbucks on online-palkintoalusta, joka tarjoaa jopa 20% rahat takaisin, kun käyttäjät suorittavat tutkimuksia, tekevät ostoksia verkossa, ostavat lahjakortteja, katsovat videoita, kirjaavat ilmaisia ​​tarjouksia ja paljon muuta. Sen sijaan saat osakkeita toivoen saada osinkoa tulevista voittovaroista. Asiat, joita voit tehdä Swagbucksilla, ovat rajattomat. Mitä voit tehdä 65 dollarilla täydellisestä passiivisesta tulosta vuodessa? Rekisteröinti on niin helppoa! Siirry vain Google Keyword Planneriin.

Lue lisää tytäryhtiömarkkinoinnista ja muista tavoista, joilla bloggaajat voivat ansaita rahaa. InboxDollarsilla on helppo ansaita palkkioita. Olemme yksi parhaimmista online-käteispalkkiosivustoista. Hänen työnsa faneille se on paljon. Kerää joitain Swagbucksia. Jos tunnet olosi mukavaksi kameran edessä ja haluat kokeilla onneasi videoiden luomisessa, sinun on selvitettävä, mistä kanavasi tulee.

20 Parasta Budjetointia, Joka Säästää Rahaa Nyt

Jos et korota tätä määrää asetetussa määräajassa, projekti ei saa lahjoituksia. En liioittele, jos sanon, että jäsensivustot voivat olla pyhä graali nuorille yrittäjille. Ne sisältävät kaiken verkkokaupasta tekemisestä, kyselyiden ottamiseen ja videoiden katsomiseen. Aivan kuten teenkin, voit lunastaa käteisellä PayPalin kautta vastaamalla helpoimpiin kyselykysymyksiin. Voit myös tehdä sijoituksen tyypistä riippuen jopa 12% vuodessa tai enemmän.

Se on kuin ilmaisen rahan saaminen ostettujen asioiden perusteella. Myy verkkosivustoilla kuten Craigslist: Ainoa mitä sinun on tehtävä, on ladata heidän sovellus ja kirjautua heidän ohjelmaansa. Älä kuitenkaan pidä Kickstarteria ”rikastu nopeasti” -alustana; Se auttaa vain käynnistämään yrityksesi aiheuttamatta velkaa. Joten käytännössä saat kuukausituloja sisällöstä, jonka olet luonut vain kerran. Jos rahasi ovat matalan tuoton tilillä, menetät kirjaimellisesti inflaation vuoksi rahaa. Nykyisten sovellusten avulla voit ansaita sivutuloja.

Saat pisteitä jokaisesta tehtävästä, jonka voit lunastaa lahjakortteina tai vankina. Kun palkintosi saldo saavuttaa 20 dollaria, voit siirtää sen PayPalin, Venmon kautta tai muuntaa ansiosi lahjakortiksi. Nämä työt voivat olla työläitä - kuvien merkitseminen, videoiden kirjoittaminen, kuittien luokittelu - ja ne voivat kestää muutamasta minuutista muutamaan tuntiin. Voit ansaita rahaa tytäryhtiömarkkinoinnilla, myymällä fyysisiä tai digitaalisia tuotteita tai vuokraamalla omaisuutesi. Voit ansaita pisteitä myös tekemällä asioita, jotka auttavat tulostasi, kuten tulostamalla kuponkeja ja ottamalla tutkimuksia.

Hanki 5 Dollaria Sovelluksen Asentamisesta.

Sinun on oltava alansa tunnettu henkilö. Ansaitse rahaa verkossa, tilastojen mukaan YouTubeen ladataan joka minuutti 400 tuntia videota. Cashback eBatesilla. Rahan saaminen tarkoittaa, että sinun on oltava tietoinen jo olemassa olevasta. Mitä muuta ihminen haluaa elämässä? Erinomainen aloituspaikka on johtava freelance-sivusto Upwork.

Sivustolla on useita lahjakortteja, joiden avulla voit lunastaa tilisi saldo, ja PayPal-käteinen on yksi vaihtoehdoista. Nopea/Medium Palkkion nopea nopeus riippuu siitä, ohjaatko alustaa vai henkilökohtaisesti; kummallakaan tavalla, se todennäköisesti ei vie kauan. Sinun on oltava 18-vuotias tai vanhempi voidaksesi saada kelvollisia ja saada maksuja PayPalin tai Checkin kautta. Termiä ”nälkää taiteilija” ei ehdottomasti sovelleta tässä.

Qapital on edullinen säästösovellus, jonka tarkoituksena on helpottaa säästöä kohti tavoitteitasi. Aloita niiden myynti rahalla! Tarvitsen rahaa nyt ilmaiseksi ja nopeasti! Voit saada ILMAISEN 10 dollarin bonuksen vain rekisteröitymisestä erityisen linkin kautta. Kiinteistöjen joukkorahoituksen avulla voit sijoittaa kahteen erityyppiseen projektiin: Selvitä, onko se sinulle, lue täydellinen Trim-arvostelu täältä. Joten luot omalla sivustollasi jäsenosan, jolla on palkkiopalkin takana olevaa premium-sisältöä.

Mitä Muut Ihmiset Lukevat?

Jotkut tämän luettelon sivustot vaativat pienen tehtävän suorittamisen bonuksen ansaitsemiseksi, kuten kuitin lähettämisen. Lataa sovellus ja ajaessasi Wrapify seuraa ajokilometrejäsi. Istuva on uskomattoman helppo käyttää. Paikasta riippumattoman työn houkutteleminen on myös se, että voit usein aloittaa hyvin vähän tai ei ollenkaan aikaisempaa kokemusta ja palkka on suhteellisen runsas. Toinen tapa saada ilmaista rahaa nopeasti on tehdä asioita verkossa rahaa varten. Yhtiö ei maksa lähettämällä työtä sivustollesi, jos et lähetä päteviä hakijoita tiensä kautta. Kun olet valmis, aloita verkkoyritys Shopify-kaltaisella verkkokauppaympäristöllä auttaaksesi sinua yhdistämään kaikki myyntikanavasi.

Transkription UKK Mitä transkriptiontekijä tekee? Yhtiö saa arvokasta markkinatutkimusta, ja henkilöllisyytesi on suojattu. Nykyään hän omistaa viisi kiinteistöä ja auttaa hallitsemaan 15 muuta. Robo-neuvonantajat ovat ohjelmistotuotteita, joiden avulla voit hallita taloutta ja investointeja.

Wealthsimple on yksi johtavista sijoituspaikoista, jos haluat automatisoidun sijoitussalkun. Nautitko tästä viestistä? Lisäksi saat 100 dollaria vain tilin avaamisesta ja 1000 dollarin talletuksesta.

Vaikka tämä saattaa kuulostaa ehdottoman pähkinäiseltä, se on totta.

Kokeiluvirheet on yliarvioitu joka tapauksessa. Parempi on vain oppia joltakin, joka on tehnyt sen.

Decluttr hyväksyy CD-levyt, DVD-levyt, videopelit, pelikonsolit, älypuhelimet ja kaikki erilaisia ​​teknisiä laitteita. Etsy on yksi suurimmista alustoista, jolla voit käsitöitäsi myydä, ainutlaatuisista iPhone-koteloista kiinnikkeisiin, renkaisiin ja muihin. Kun kirjaudut linkin kautta, saat 5 dollarin bonuksen heti lepakon jälkeen, kun olet linkittänyt ensimmäisen luottokorttisi. Ensimmäisenä 90 myyntipäivänä: Voit käyttää pisteitä myös lahjakortin käteismaksuun, jos jotakin kiinnittää huomiota.

Esimerkiksi, tällä hetkellä TD Bank tarjoaa 300 dollarin bonuksen, kun avaat TD Beyond Checking -tilin ja saat vähintään 2500 dollarin suorat talletukset ensimmäisen 60 päivän aikana. Suosittelen liittymistä Etoroon ilmaiseksi tänään. Ja monille meistä ulkona syöminen on erityinen herkku. Suuret torit tarkoittavat enemmän silmämunkia. Silti on monia tapauksia, joissa ihmiset eivät vain ansaitse elantonsa blogeistaan, vaan jopa tekevät heistä suuria yrityksiä, kuten Huffington Post. Nyt Pay Your Selfie -niminen yritys antaa sinulle rahaa ottaa kuvia itsestäsi eri käyttämilläsi tuotteilla tai käyttämilläsi vaatteilla. Yliopisto ei näytä olevan halvempaa milloin tahansa pian.

Hanki Cashback kun shoppailet verkossa

Saat rekisteröitymisbonuksen, joka on 6 dollaria sovelluksen lataamisen jälkeen, ja saat jopa 3 dollaria viikossa, kun käytät laitetta. Sivutulot tai ylimääräiset rahat ovat hyödyllisiä monille asioille, ja joskus se on tapa edetä, jos etsit nopeaa rahaa tai kolaat lomarahastosi. Jokaisesta katsomastasi videosta voit ansaita pisteitä, jotka voit lunastaa lahjakortteihin, Perk Points -pisteisiin tai arvontatarjouksiin. Napsauta tätä aloittaaksesi Swagbucks ILMAISEKSI ja saadaksesi 15 dollaria bonusta (i. )

Yrityksen verkkosivujen mukaan ihmiset ansaitsevat usein 25–45 dollaria päivässä. Internet on täynnä mahdollisuuksia tehdä nopea buck verkossa tai kotoa, mutta monet ovat kyseenalaisia, ellei suorat huijaukset. Jos sinulla on vaikea kattaa lastenhoitokuluja, sinulla saattaa olla jonkin verran valtionapua. Tänään aion kertoa teille kymmenestä parhaiten ansaitsevasta sovelluksesta.

Joka on yksi TrustPilot-arvostelujen korkeimmista. Käytä korkealaatuista kameraa videoiden tallentamiseen; Kokeile erilaisia ​​tyylejä, muotoja ja muokkaustekniikoita, kunnes löydät pitoa saavan; Optimoi videonimikkeet, kuvaukset ja kuvat saadaksesi ihmiset napsauttamaan; Luo johdonmukainen videoiden julkaisuaikataulu, jotta seuraajat tietävät, milloin sinun odottaa sisältöäsi. Esimerkiksi Airbnb-isännät ansaitsevat keskimäärin 924 dollaria kuukaudessa, osoittaa online-lainanantaja Earnest. Ansaitseminen verkossa voi kuitenkin olla tuottoisaa, koska siellä on paljon huijauksia ja tehottomia menetelmiä. Se on kaikki "passiivista tuloa", ja sinun tarvitsee vain linkittää luotto-/pankkikortti ja se antaa sinulle automaattisesti rahaa takaisin, kun teet ostoksia, syöt, matkustat ja paljon muuta osallistuvilla paikallisilla ja kansallisilla kauppiailla. Sitten on liittymisbonuksia, jotka voivat nousta 500 dollaria tai enemmän. Decluttr on yksi monista verkkosivustoista, jotka maksavat sinulle käteisellä roskastasi.

Hanki ilmainen raha käyttämällä Bill Shark -sovellusta

Näiden verkkojen etuna on myös työskentely kanssasi mainostulojen optimoimiseksi. Jos kuitenkin haluat käyttää tätä rahaa yrityksen perustamiseen, uraauurtavan tuotteen kehittämiseen tai tärkeän hyväntekeväisyystyön tekemiseen, saatat huomata, että muutama tuhat vaatimatonta tukea voi lisätä erittäin vaikuttavan summan. Silti minua hyvitettiin vain yhdestä näistä tehtävistä, muille ei osoitettu tai minulle hyvitettiin niitä. Yksi parhaimmista online-työkaluista, jolla voit tarkistaa luotto-pisteesi ilmaiseksi, on Credit seesami. Toinen hieno tapa saada ilmaista rahaa ruokaillessasi on ostaa MyGiftCardsPlus-palvelusta. Lataa vain sovellus, luo tili ja suorita joitain selfie-liittyviä tehtäviä. Sen avulla voit arvioida ostoskokemuksia ja tuotteita tai jopa katsella elokuvia tai TV-ohjelmia. Ohitin jopa paljon kysymyksiä ja sain silti palkan.