9 Parasta Maksettua Verkkokyselyä

Huomaa, että väestötiedot ja muut ominaispiirteesi määräävät suurelta osin kelvollisuuden kyselyyn. Kokemusasteeltasi tai alan taustasta riippumatta, Flexjobsissa on runsaasti etätyöskentelyä. Jos maksukynnys on 25 000 pistettä, voit ansaita nämä pisteet nopeasti, jos olet aktiivinen jäsen. Riippumatta siitä, kuka olet tai mitä teet, mielipiteestäsi on aina kiinnostunut yritys. Entä jos haluat alkaa ansaita 10 000 dollaria kuukaudessa 90 päivän kuluessa, ei kolmen vuoden aikana?

Sinulle arvioidaan kelpoisuutesi osallistua täysimittaisiin tutkimuksiin.

Heillä on myös yksi alhaisimmista lahjakorttien kynnysarvoista, joita olemme nähneet (ja olemme nähneet monia tutkimussivustoja). Riippumatta siitä, onko tämä lyhyt- tai pitkäaikainen, on sinun tehtäväsi, mutta mikä tahansa näistä vaihtoehdoista voi käynnistää tulosi ja auttaa rakentamaan entistä enemmän sivutoimisia verkossa. Tämä tarkoittaa liittymistä erilaisiin tutkimussivustoihin tulosennustesi lisäämiseksi. Jos etsit tapoja ansaita rahaa verkossa ja jos voit viettää 1-2 tuntia päivässä, maksetut verkkokyselyt ovat paras tapa ansaita 200–1000 dollaria (500 000 Rs) kuukaudessa. Kuinka rekisteröin? Entä jos voisit työskennellä kodin mukavuudesta ja viettää enemmän aikaa lapsesi kanssa? Heillä on kyselyitä ajankohtaisista aiheista ja politiikasta yleensä, mutta älä huolestu, sinun ei tarvitse olla poliittinen eläin voidaksesi suorittaa kyselyn - tarvitset vain mielipiteen. Valitettavasti tämä on todellisuus miljoonille työvoiman amerikkalaisille.

Näin se toimii: Raha ja tositteet. Parhaat online-välittäjät osakkeille lokakuussa 2019, 05 Kuinka oikaista osakejoukkoa Zhou / Getty Images Kun olet hyväksytty marginaalikauppaan, olet oikeutettu myös lyhyisiin osakkeisiin. Vaikka voit ansaita rahaa millä tahansa näistä sivustoista melko helposti, rahat, joita voit ansaita jokaiselta, voivat olla rajoitetut. Ehkä heillä ei vain ole tarpeeksi työtä kiertääkseen? Sitten he alkavat seurata sinua kyselyissä, joita jakavat yritykset, jotka ovat kiinnostuneita ikäryhmästäsi ja väestörakenteestasi.

Minun oli vastattava yhdeksään henkilöllisyyden todentamiskysymykseen. Aloita tammenterhojen kanssa. Vanhat päivät, jolloin jouduit toimimaan ammattitoimittajana tai luottamaan edustajaan ja kustantajaan myydäksesi romaani, ovat kauan kuluneet. Pystyn antamaan kuluttajille oivalluksia, joita ei vain kuulla, vaan sillä on merkitystä ja minulle maksetaan.

  • Yksinkertaisella sovelluksella voit tulla Uber- tai Lyft-kuljettajaksi rullaamaan ihmisiä ympäri naapurustasi.
  • He voivat kertoa mainostajille selauskäyttäytymisestäsi näyttääksesi yhdestä asiasta houkuttelevampia mainoksia.
  • Lunastaessani palkkioni sain sähköpostiviestin, jossa kerrot, että saan sähköisen lahjakorttini koodin viiden arkipäivän sisällä.
  • Se voi olla tuottoisa harrastus, mutta ei ollut minulle.
  • Palkinnot voidaan lunastaa lahjakortteista, tavaroista ja arvontatarjouksista.

InboxDollars

Kyselytyöt maksavat sinulle aidosti, mutta et voi odottaa 500 dollaria tai enemmän joka kuukausi. Se on vähän haittapuoli, mutta on olemassa satoja erittäin iloisia kuluttajia, jotka rakastavat sivustoa, joten se on ampumisen arvoinen, etenkin jos olet kyllästynyt joidenkin muualla olevien tietokilpailujen tylsään tai toistuvaan luonteeseen. Liittymismenettelyyn kuuluu neljä seuraavaa vaihetta: OnePoll oli yksi ensimmäisistä kyselypaikoista, ja he ovat aina saaneet nopeaa ja hauskaa kyselyä vastaamaan. Mutta myönteisenä seikkana, että kuusi lukua ansaitsevien YouTube-tähtien määrä on kasvanut 50% edellisvuodesta. Ei lahjakortteja tai maksuja. Voit käyttää pisteitä BidLandissa ja SweepLandissa voittaaksesi erilaisia ​​huutokauppoja tai palkintoja, kuten lomat, elektroniikka, lahjakortit jne. Päiväkaupan riskien paljastaminen, vaikka voit tehdä enemmän rahapäiväkauppaa marginaalilla, sinulla on myös mahdollisuus menettää enemmän. Vaikka siellä on paljon laillisia tutkimusyrityksiä, tämä on myös hyvä markkinointi huijaukselle.

  • Antamiesi vastausten perusteella saat kyselyjä, joihin sivusto uskoo olevan kelvollinen.
  • Tarkista alla oleva linkki.
  • Napsautin ensimmäistä lueteltuaan innostuneena ansaitaksesi vihdoin rahaa.

Huonojen Omenoiden Havaitseminen

Sivustoon liittyminen on ilmaista. Voit todella ansaita rahaa tekemällä maksettuja tutkimuksia, jos osaat käyttää järjestelmää. Jokainen suoritettu kysely palkitaan mielipidepisteillä, ja jokainen kysely arvostetaan tiettyyn pistemäärään. Kun olet suorittanut kyselyn, ansaitset pisteitä, jotka voit lunastaa käteisellä tai lahjakorteilla suosituille myymälöille. Seuraava kysymys oli noin miljoona kysymystä. G mining inc. Ansaitset paljon menestystä ja epäilemättä sinulla on se. He palkitsevat myös käyttäjiä ystävien lähettämisestä ja antavat sinulle pisteitä, vaikka sinua hylätään kyselystä. Kuitenkin, kuka tahansa voi ansaita erittäin helposti rahaa, ja jos vietät aikaa työskennelläksesi johdonmukaisesti, keräät kuukauden kuluessa huomattavan määrän. 50 tunnissa Opinion Outpost -sivustolla ja pystyivät rahoittamaan sen Amazonista.

Kun olet kerännyt tarpeeksi palkitsemispisteitä, voit nostaa rahaa Tango-lahjakorteilla, PayPalilla, sekillä tai arvonlisäkkeillä.

Suosituimmat Kyselysivustot, Jotka Maksavat Rahaa Online-tutkimuksista 2019

Lue koko Vindale -katsaus täältä. Kuten nimestä voi päätellä, maksetut tarjoukset vaativat sinun maksamaan maksun vaatiaksesi tarjousta tai kirjautuaksesi palveluun, mutta palautettava kattaa tämän ja lisää pienen voiton. Jos sinusta tuntuu, että sinulla ei ole aikaa tehdä tutkimuksia, et ole yksin.

Tiedot:

Kuinka paljon voin ansaita? Miksei sitten yritä rakentaa ja kääntää verkkosivustoja strategiana ansaita rahaa verkossa? PopulusLive on brittiläinen tutkimussivusto. Valitettavasti sinulla ei ole rajoittamatonta pääsyä avoimiin kyselyihin. Jos näin on, joudut ehkä hakemaan osa-aikaisen työn, aloittamaan sivutoimisuuden kotoaan tai etsimään epätavallisia tapoja ansaita rahaa vapaa-ajallasi. Monet menestyneet bloggaajat ansaitsevat 10 000 dollaria kuukaudessa. Globaalit testimarkkinat maksavat sinulle shekin, PayPal-tilisi kautta tai lunastavat sen lahjakortteihin. Lue muutama suosittelut tyytyväisiltä jäseniltämme.

LiveTriben palkinnot ovat mahtavia. SSI on johtava maailmanlaajuinen mielipiteiden tarjoaja ja linkittää yrityksiä kuluttajien näkemyksiin. Kirjoitustyöt ovat saatavilla freelance-verkkosivustoilla, ja voit tehdä jonkin verran aloitetta ja hakea sisältöyrityksiä avoimiin tehtäviin heidän joukkueessaan. Voit lunastaa pisteesi lahjakortteihin Amazonilta tai pyytää rahaa PayPalilta. Mutta sinun on päästävä 1000 pisteeseen, joka vastaa 10 dollaria, ennen kuin voit nostaa rahaa. Sivusto käyttää erilaisia ​​kieliä, ja sillä on noin kolme miljoonaa jäsentä, jotka vilkaisevat kyselyjä ja kyselyjä. Voit esimerkiksi saada arvokkaamman Amazon-tositteen kuin mitä saisit käteisellä.

Mikä Tekee Jäsensivustosi Perustamisesta Niin Tuottoisaa?

Käteisrahan saaminen on pari tapaa. Lisäksi jos verkkosivuston takana oleva kehitysyhtiö ostaa kiinteistön edelleen, se antaa sinulle 1% ostohinnasta - mahdollisesti 1 000 puntaa pääkaupungissa sijaitsevalle talolle. Tilaa Maru Voice Canada täältä. Zoom-kaltaisella neuvottelualustalla tai jopa vain yksityisellä Facebook-ryhmällä ja Facebook Liven avulla voit jakaa tietosi ja asiantuntemuksesi yksi kerrallaan tai suuren ryhmän kanssa. Jotkut yritykset saattavat jopa tarjota sinulle lahjakortin E-bayssa, Amazonissa jne. Se kestää kuitenkin jopa 9 päivää. Voit myös nostaa rahasi kahdesti kuukaudessa. Hyppää iPoll-tutkimussivustolle ja näet iloisen sarjakuvan miehestä, joka kävelee koiransa kanssa miettiessä tuotteita.

Tarvitaan kuitenkin muutama hyvä työpaikka ja positiivinen palaute asiakkailtasi - ja ansaitset enemmän mainetta sivustolla ja saat enemmän työpaketteja, koska olet pyrkinyt rakentamaan profiilisi ja yrityksesi. Ansaitse rahaa verkossa, totuus on, että online-rahalla ansaitseminen voi välttyä sudenkuopoista. Mitä tuotteita he pitävät tai tarvitsevat? Sitä ei aina tapahdu, mutta se voi olla syy viivästymiseen, jos koet sellaisen. Joten voit ansaita noin 3 - 5 €/tunti. Tajusin, että sivustolle ilmoittautuminen olisi pitkä, työläs, raivostuttava prosessi. Palkkiokynnys on suhteellisen matala, ja suurin osa ihmisistä pystyy maksamaan rahaa alle 10 kyselyssä. Voit liittyä sellaisten online-kyselysivustojen jäseneksi, suorittaa säännöllisiä tutkimuksia ja tehdä säännöllisiä kuukausituloja.

Kysely Junkie

InboxDollars-verkkosivuston mukaan he ovat nyt maksaneet yli 57 miljoonaa dollaria käteispalkkioita. Löysimme paljon positiivisia lausuntoja, mukaan lukien tämä: Iso kysymys on vain kuinka paljon rahaa voit ansaita ja kuinka paljon työtä tarvitaan. Ilmoittaudu Tolunaan »OnePoll Exclusive €5 liittymisbonus. Vuonna 2019 siitä tuli ensimmäinen vertaisverkkolainan verkkosivusto, joka on sittemmin lainannut yli 44 miljardia dollaria. Useilla sivustoilla on sama vähimmäisraja käteismaksuille, mutta lahjakortteihin se on yleensä paljon alhaisempi.

Voit tällä hetkellä saada bonuksen vain rekisteröitymisestä, joten ei ole paljon menetettävää. He tarjoavat myös paikallisia makutestejä (katso mitä sanoin 'hankitusta mausta'?) SurveyBods työskentelee parhaiden yritysten kanssa, jotka haluavat mielipiteesi. Voita rahaa ja palkintoja mielipiteestäsi. Ottaisin online-tutkimuksia junassa kotiin ja ansaitsen ylimääräistä rahaa seisokkien aikana. Rekisteröinti sivustolle on nopeaa ja helppoa - napsauta Liity nyt -painiketta ja täytä tarvittavat tiedot. Siellä on paljon vaihtoehtoja, joilla voit suorittaa maksettuja verkkotutkimuksia ansaitaksesi rahaa. Yksi toinen asia, jota rakastamme Survey Junkie -yrityksessä, on heidän läpinäkyvyytensä.

Tule Korkeapalkkaiseksi Etätyöntekijäksi

Heille antamasi tiedot ovat tärkeitä heidän menestyksensä kannalta. 25 ja 50 dollaria jokaisesta suoritetusta tutkimuksesta. Nämä ovat kysymyksiä, kuten: “Oletko koskaan ollut ulkomailla?

Kyselyt kattavat monenlaisia ​​aiheita. Säästä itsellesi päänsärkyä ja aseta silmäsi vain 14 suosituimpaan parhaiten maksettuun verkkotutkimussivustoon. Sinusta ei tule YouTube-tähtiä yön yli, mutta älä menetä toivoa. Palkinnot maksetaan pisteinä, ja 100 pistettä on enintään 1 dollaria. Luo sähköpostitili, jota käytät vain kyselyjen tekemiseen. Jos työskentelet kokopäiväisesti kuten minä, sinun on maksimoitava sivutulosi mahdollisimman nopeasti.

Millaisia ​​maksettuja Verkkokyselyjä Voin Käyttää?

Lahjakortit Swagbucksilla. Olemme havainneet, että kyselyiden ja kyselyiden tekeminen joka päivä antaa sinulle korkeimman voiton, mutta on 11 tapaa ansaita Swagbucks sivustolla. Voit esimerkiksi rakentaa virtuaaliassistenttien yrityksen ja käyttää työtaulukoita rekrytoidakseen asiakkaita. Vieritä alaspäin niin, että saat lisätietoja tämän yrityksen toiminnasta? Voitko todella ansaita rahaa tekemällä tutkimuksia? He luottavat sinun kaltaisiin ihmisiin, jotka jakavat mielipiteitä - Donald Trumpista viimeisimpään puhelimeen - ja tarjoavat vastineeksi rahaa ja palkintoja.

Varo Huijauksia Ja Vääriä Sivustoja

Voit viedä jonkin aikaa oppia kaupan temppuja, kuten salkun tasapainottaminen ja verotappioiden korjaus. Tämä maksetaan Australian pankkitilillesi. Ideasi voivat auttaa lukemattomia tuotekehitysprojekteja ja parantaa tulevaisuuden loistavien tuotteiden valikoimaa. Maksettujen kyselyjen osalta Australiassa on lukuisia vaihtoehtoja. 50 laillista tapaa ansaita rahaa kotoa, sillä on monia tehtäviä, joissa voit ansaita rahaa verkossa pelaamalla pelejä, lukemalla sähköposteja ja katsomalla videoita. Jos kirjoittaminen on intohimosi, kokeile aloittaa blogi elämästäsi. Ole hyvä ja lue lisätietoja ilmoituksesta.

  • SB voidaan käyttää Swagbuckin palkintokaupassa.
  • Toiset siirtävät rahaa heti PayPal-tilillesi, ja toiset kirjoittavat nimesi arvontaan arvontaan.

Ole Strateginen Maksettujen Kyselyjen Ottamisessa

Toisin kuin Betterment, Wealthfront ei kuitenkaan välttämättä puhu monimutkaisista sijoituskohteista sijoittajiensa kanssa. Kotona tehtävät työt ilman aloitusmaksua, siellä on eJury-niminen sivusto, joka maksaa sinulle pienen määrän rahaa osallistumisesta oikeudenkäyntiä edeltäviin tuomaristoihin. Muutoin saatat saada tuotteita postitse, jotka sinun on tarkoitus tarkistaa. 5 jokaisesta suoritetusta kyselystä. Olen nähnyt, että jotkut ihmiset ovat erittäin innoissaan, kun he ovat aloittelijoita tässä liiketoiminnassa. Tässä haittassa on kuitenkin etu: Sillä on helppokäyttöinen käyttöliittymä ja ehkä yksi parhaista tutkimussivustoista, johon tänään voi kirjautua.

Kuinka saat viruksen YouTubeen? Rekisteröidy merkkikyselyihin »Uusi Vista Live Ansaitse 100 dollaria vuodessa ja 5 puntaa liittymiseen. 2 Älä koskaan maksa etukäteen. Se voi kuitenkin olla melko tuottoisa vaihtoehto. Se ei toimi!

Ajattele kaikkia säästöjä, joita voisit saavuttaa bensiini- ja muilla reuna-asemien ostoilla vuoden aikana.

Jotkut innokkaita, jaloja yrittäjiä ansaitsevat paljon rahaa, kun he rakentavat näistä sivustoista versioita, jotka eivät ole huijauksia ja joilla on hyvät käyttökokemukset. Olitko uskonnollinen muistionottaja? Etoro tuo sijoittamista tulevaisuuteen. Lisäksi syyt tutkintotodistuksen hylkäämiseen olivat usein epäselviä. Suuret tuotemerkit rakastavat maksettujen kyselyjen käyttöä saadaksesi vilkaisun keskimääräisten kuluttajien mieliin. 4 parasta binaariasetusrobotia 2019, näin kaupankäyntijärjestelmän malli, sellaisena kuin sen tänään tiedämme, tuli peliin. Voit käyttää OneOpinion-tutkimuksia kolmella tavalla:

Kuten minä Facebookissa

Pelkäsimme sivustoja, jotka kompensoivat meitä hämmentävän pistejärjestelmän avulla, ja lähetimme meille tutkimuksia, joihin harvoin pätevöimme. Toinen asia, joka tekee tästä yhdestä parhaiten maksetusta online-tutkimussivustosta, on se, että se maksaa keskimäärin enemmän kuin muut maksetut tutkimussivustot. Nyt Etoron kanssa kaupasta on tulossa sosiaalista. Sinulle maksetaan käteisellä, ja sinä voit saada maksun milloin tahansa ansaitset 10 dollaria kertyneistä tuloista. Heillä on ilmainen suunnitelma sekä kolme maksettua suunnitelmaa, jotka vaihtelevat 12–24 dollarista kuukaudessa. Jos olet halukas käyttämään paljon aikaa ja vaivaa ja luopumaan paljon henkilökohtaisista tiedoista, tarkista joka päivä, onko työtä käytettävissä. No, ehkä voit tehdä muutaman dollarin näiltä sivustoilta. Lähettämällä vain kyselylomakkeita, joille sinulla on jo kelpoisuus, Pinecone tuhlaa paljon vähemmän aikaa kuin monet sivustot, jotka edellyttävät sinun täyttävän kelpuuttavat kysymyksemme ennen jokaisen tutkimuksen aloittamista. Jokainen kysely on suunnattu tietylle väestöryhmälle, joten yritys lähettää sinulle kyselyn vain, jos yritys voi profiilissasi kertoa, että sopeudut haluamaasi väestöryhmään.

Upea esimerkki on lapsen saaminen tai kotiin tuleminen lemmikin kanssa.

Osta Ja Myy Verkkotunnuksia

40 korkeampaan - ja harvempaan - hintaan 10 dollaria. Muuten voit jättää hyvästit tilaajillesi. Kiinnitä huomiota toimintoihin, joista saat eniten pisteitä. Sinun on myös ostettava videoiden ja valokuvien muokkausohjelmisto ja opittava käyttämään sitä ammattilaisen tavoin. Voit ansaita Rs. SurveyJunkie (Blue Media Ventures, Inc.) Jos vastasit kyllä ​​mihinkään näistä kysymyksistä, vertaisarviointi saattaa vastata huolestuneisuuteesi. Katso mielipiteiden esikatsauksen lisätietoja.