Parhaat Kyselysivustot

On myös muita tapoja ansaita pisteitä ja ansaita rahaa, mukaan lukien: Nyt tämä koskee vain hyvin erityisiä sivustoja. Toinen ilmoittautumisen arvoinen. Jotkut innokkaita, jaloja yrittäjiä ansaitsevat paljon rahaa, kun he rakentavat näistä sivustoista versioita, jotka eivät ole huijauksia ja joilla on hyvät käyttökokemukset. Olemme käyttäneet aikaa kaventaa laillisia maksettuja verkkotutkimussivustoja, jotta voit siirtyä suoraan ansaitsemaan. Joten jos haluat työskennellä jatkuvasti, sinun täytyy liittyä useampaan kuin yhteen sivustoon. Kyselysi voivat maksaa seuraavasta ateriasi, ja pisteiden kerääminen täältä on helppoa.

Vindale maksaa välillä 0 dollaria.

Katso koko Swagbucks-arvostelu. Et voi myös nostaa rahaa ennen kuin saavutat 25 000 pistettä, mikä vastaa 25 dollaria. Maksimoidaksesi ansiosi kavenna, mitkä sivustot ovat mihin parhaiten sopivia. Kyselyt ovat online-työpaikkojen urheilunurkkaus. Sivuston mukaan he ovat antaneet jäsenille yli 15 000 000 dollaria palkintoja. Muuntokurssi on 1 000 pistettä = 1 dollari. Sitten voit aina peruuttaa jäsenyytesi muilla sivustoilla, jotta et enää vastaanota sähköposteja heiltä. Rehellisyys on paras politiikka.

Lahjakortteja on myös Amazonille, Targetille ja muille suurille kaupoille. No, verkkokyselyt ovat sellaisia, paitsi että vastaat kyselyihin online-lomakkeiden ja kyselylomakkeiden kautta. Tiktogram, selkeys on kaikkea. Verkkotutkimukset ovat arvokas markkinatutkimusväline yrityksille.

Sinun on yleensä täytettävä profiilisi ja vastattava tiettyihin itseäsi koskeviin kysymyksiin.

ShopTracker - 3 dollaria liittymisbonus

Vaikka tarkkoja maksuja tutkimusta kohden ei mainosteta ja ne voivat kuitenkin vaihdella melko vähän, Harris Poll Online voi liittyä ilmaiseksi ja palkkiot voivat olla tuottoisia, jos käytät verkkosivustoa riittävän usein. Mikä on juju? Heillä on yli 5 000 000 jäsentä, mikä tekee heistä yhden pelin parhaimmista koirista. Kuinka paljon aiot ansaita iSayn avulla? Jos kyse on huijauksesta, punaiset liput lentävät. Mitä mieltä olet maksullisista verkkotutkimuksista? Kuinka helppoa se on? Jos sinusta tuntuu, että olen vain poopissut seuraavan ideasi ansaita rahaa, olen pahoillani.

Ajattele kyselysivustoja välimiehenä sinun ja tuotemerkkien välillä, jotka tekevät markkinatutkimusta. Vastaa kysymyksiin rehellisesti - Tämän pitäisi olla sanomattakin sanomatta, mutta sinun ei tarvitse tuntea antavan tietty vastaus saadaksesi lisää kyselymahdollisuuksia tai ansaitaksesi enemmän rahaa. Lahjakorttien ja tositteiden lunastamiseen sisältyy kuitenkin 50p järjestelmänvalvojamaksu. Jos päätät, että tutkimukset eivät ole ajankohdan arvoisia, on olemassa muita tapoja ansaita rahaa verkossa, kuten blogointi, tavaroiden myynti ja freelancer. Voit ansaita yleensä missä tahansa 0 dollarista. Jälleen minulle sanottiin, että olen ottanut liian kauan. Valittavana on useita tutkimuspaikkoja. Kun kirjaudut Survey Junkie -pelissä, saat pisteitä rahaa kohti vain perusprofiilisi täyttämisestä ja yksinkertaisiin kysymyksiin vastaamisesta.

  • Ainoa haittapuoli on, että kyselyjen määrä on yleensä melko pieni.
  • Kuten aiemmin mainitsin, valitettavasti siellä on kyselyhuijauksia.

Saatat Pitää Myös

Nämä menetelmät saattavat vaatia enemmän vaivaa, mutta voitto on potentiaalisesti suurempi. Menin yksinkertaisesti sivulle, joka sanoi, että saan ilmaisen 5 dollarin liittymisbonuksen, ja kirjoitin sähköpostiini aloittaaksesi. MyPoints toimii myös pistejärjestelmässä. Vaikka nykyään minulla ei ole aikaa tehdä paljon tutkimuksia, saan silti muutaman tarkistuksen vuodessa (50–100 dollaria) SurveySavvyltä noin kymmenen ihmisen ansiosta, jotka olin lähettänyt takaisin varhaisina päivinäni. En yleensä pidä tutkimussivustoista, jotka eivät maksa suoraan sinulle.

Kun on uusi kysely, joka saattaa olla hyvä ottelu sinulle, vastaaja lähettää sinulle sähköpostia ja voit yrittää osallistua, jos olet kiinnostunut. Voit ottaa kyselyjä mistä tahansa ja mistä tahansa laitteesta - kannettavasta tietokoneesta, pöytätietokoneesta, tabletista, matkapuhelimesta tai heidän mobiilisovelluksestaan. Voit ansaita rahaa sivustolla myös muilla tavoilla, kun olet kyllästynyt täyttämään kyselyjä rahaa varten. Joten 100 pistettä = 1 dollari. Tässä on viisi suosituinta rahan ansaitsemista tutkimussivustoamme, jota seuraa täydellinen opas 23 parhaan ilmaisen kyselysivuston joukossa. Rekisteröidy muutama ja katso itse!

OneOpinion

Jos linkität enemmän laitteita Nielseniin, ansaitset enemmän pisteitä. Jos haluat ansaita ylimääräistä rahaa saamatta työpaikkaa tai edes poistumatta talostasi, verkkokyselyjen ottaminen voi olla sinulle juuri sopiva vaihtoehto. Yksi tapa kiertää ystävääsi, kun saat bonuksen, kun hän ilmoittautuu, ja saavutat tavoitteesi nostaaksesi varojasi. On harvinaista löytää selvityksiä, jotka maksavat käteisellä heti lepakosta (jatka lukemista - kerron teille myöhemmin).

Vaikka otat kyselyjä käteisellä, lailliset kyselyyritykset tarjoavat aina lahjakortteja tai PayPalia maksutavoina. MindMover antaa sinun jakaa mielipiteesi kaikesta ruoasta julkiseen liikenteeseen. Jos haluat mieluummin napata joitain lahjakortteja, se on myös hienoa. Liittymällä mahdollisimman moniin paneeleihin saat aina vastauksia kyselyihin sen sijaan, että odottaisit yhden tai kaksi tulevan joka kuukausi. Useimmilla kyselyyrityksillä on vain kysely, jonka voit suorittaa joka toinen päivä tai jopa kerran viikossa.

  • Jos haluat nostaa lahjakortteja, tarvitset vähintään 10 dollaria.
  • Sinulla ei ole ylimääräisiä laitteita tai työkaluja, joita tarvitset suorittamaan maksetut verkkotutkimukset juuri luetteloideni sivustojen kautta.
  • Yksi hienoimmista asioista Global Test Market -yrityksessä on, että voit lunastaa pisteesi lahjoittamiseen.
  • Shoppailun Amazonissa usein, joten haluan lunastaa Swagbucks -sovellukset Amazon-lahjakorteille.
  • Satojen tuotemerkkien, kuten Amazon, Target, Macy's ja muut, lahjakorteista PayPal-maksuihin, hyväntekeväisyyslahjoituksiin ja muihin.
  • Huomaa myös, että joillakin sivustoilla on rajoituksia pisteiden käyttämiselle ja kuinka kauan ne ovat voimassa.

Maksettujen verkkokyselyjen UKK

Vastaus on varmasti kuormien online-kyselyjen tekeminen - ne monivalintakyselyt, jotka lupaavat maksaa sinulle "jopa 60 puntaa [92 dollaria]" yksinkertaisesti siitä, että esität ajatuksesi pesukoneista, deodorantista tai muusta. Mielipiteemme ovat omia. Kuinka paljon verkkokyselyt maksavat? Voit aloittaa kyselyjen suorittamisen suoritettuaan yhden minuutin rekisteröitymisprosessin.

20 per sana kokemuksestasi riippuen. Vaikka voit ansaita rahaa millä tahansa näistä sivustoista melko helposti, rahat, joita voit ansaita jokaiselta, voivat olla rajoitetut. Hanki palkka ottaa tutkimuksia, tehdä ostoksia verkossa, lunastaa kuponkeja ja katsella videoita. Markerini sivutoimisuuden potentiaalille ovat: Lue InboxDollars-arvostelu. Nämä ovat ihmisiä, jotka julkaisivat suositun Nielson-luokituksen televisio-ohjelmiin. Silti olet ehkä kompastellut tämänkaltaisia ​​myyntisivuja, joissa on usein henkilökohtaisia ​​tarinoita vaikeuksista ja kuinka online-kyselyjen ottaminen pelasti päivän:

Lahjakortit

Profiilikysymykset perustuvat kotisi, perheesi ja yleisiin tapoihisi, mutta älä huolestu - voit päättää, että et vastaa joihinkin kysymyksiin. Napsauta tätä ja kirjaudu tänään Inbox-dollareilla ja ansaitse 5 dollaria ilmaiseksi yksinoikeudella linkin avulla. Valtuuttamaton välittäjä ei yksinkertaisesti välitä tutkimuksen tietosuojastandardeista.

Toisin kuin monet sivustot, arvostetut lausunnot eivät tarjoa sinulle mahdollisuutta ansaita rahapalkkioita, sillä tällä hetkellä käyttäjät rajoittavat vähittäismyyntiseteleitä ja lahjakortteja. Se, että henkilö voi tänään ansaita 100 dollaria joka päivä pelkästään mielipiteensä tarjoamisesta verkkotutkimuksissa, olisi mielestäni mielenkiintoinen isoisäni kaltaiselle henkilölle, jonka piti työskennellä ja vaivaa vain selviytyäkseen päivän aikana. Joskus saatat suorittaa lyhyen täyttävän tutkimuksen nähdäksesi, oletko hyvä sopiva vai ihanteellinen asiakas. Ne tarjoavat pisteitä ostoksille erityisten linkkien, kilpailujen, videoiden, kyselyjen ja muun kautta. Aloita ShopTracker-sovellus täältä. Ne kaikki toimivat melko samalla tavalla kuin suosituimmat suosikkipaneelimme, joista juuri puhuimme yllä.

Ota Niin Monta Kyselyä Kuin Mahdollista

Ilmainen ilmoittautumisbonus. Joten miksi lisätä Nielsen tähän luetteloon? 3 puntaa pelkästään sivustolle kirjautumisesta on vähän turhaa. Jos ei, teetkö asiassa mitään? Se tarkoittaa myös, ettet häiritse videon katselemista ja pelien pelaamista, joka yleensä maksaa paljon vähemmän. Kyselysivustot tarjoavat useita eri tapoja korvata mielipiteesi.

FusionCash

Rekisteröidy täällä: Yksi suosikkiasioistani Vindale Research -tapahtumassa on, että ne eivät sekoita. Jos joku ansaitsee paljon rahaa maksettavista verkkotutkimuksista, se on todennäköisesti välittäjä-sivuston omistaja, ei niitä, jotka tosiasiallisesti ottavat tutkimuksia.

Oma Saippualaatikko

Tyypillinen kysely maksaa noin 70 SB. Paras ja ylivoimaisesti eniten puhuttu asia SS: n suhteen on se, että heillä on korkeimmin maksavat tutkimukset. ₦ lentokenttäfoorumi, kun saat uuden työpaikan, pyytävätkö työnantajat maksamaan heille palkanmaksun aloittamiseksi? Kun täytät kyselylomakkeita, sinulta kysytään monenlaisia ​​kysymyksiä. 1100 pistettä (50 dollaria) Maksa: Toisin kuin monet muut kyselyyritykset, et voi ansaita lahjakortteja tai käteistä VIP Voicella. Aikasi on liian arvokas, ja ansaitset, että sinulle maksetaan siitä hyvin. Ainoa haittapuoli tässä on Amazonin lahjakorttipalkinnot.

Jotkut ovat huijauksia. Jokaisesta kyselystä ansaitset välillä 3000–6000 pistettä. Sivusto maksaa keskimäärin 70 Swag-taalaa tutkimusta kohden, mikä vastaa noin 40 pistettä. Tradersbible: n 10 parasta yhdysvaltain binaariasetusvälittäjää, heistä tulee automaattisesti välittäjän kautta asiakas ja tilinomistaja. Toisilla on pelejä, maksettuja videoita ja käteisellä tarjouksia. Ei ole odotusaikaa.

Aiheeseen Liittyvät Julkaisut

Sitten on sinun etuasi rekisteröityä, allekirjoittaa ystäväsi ja saada heidät työskentelemään, jotta ansaitset sinulle ylimääräistä rahaa tutkimuksista. Kuinka tavallinen ihminen voi 100-prosenttisesti varmasti kertoa, että nämä eivät ole huijauksia, vaan laillisia ja helppoja tapoja ansaita rahaa? • Tee niin monta maksettua tutkimusta kuin haluat ja pystyt.

Haluatko Enemmän Asuntovaunua, Pienen Talon Ja Pakettiauton Elämäntarinoita?

Onneksi, kun saat seulonnan tutkimuksesta, saat silti joitain pisteitä. He maksavat sinulle jokaisesta suoritetusta kyselystä. Jatkamme Survey Junkien tarkistamista, jotta voin antaa sinulle esimerkin.

Koko sopimus antaa minulle heebie-jeebit. Upea uusi verkkosivusto, helppokäyttöinen ja nopea maksaminen. Käytän niitä yleensä, kun olen puoliksi unessa aamiaisen aikana, vieritän puhelimen läpi tai iltaisin, kun olen liian väsynyt tekemään jotain, joka vaatii liikaa aivovoimaa! Lisäksi joskus vastaat alkuperäisiin kysymyksiin, huomaat sitten, että et ole kelvollinen kyseiseen kyselyyn eikä saa palkkaa. Jos aiot tehdä tutkimuksia rahoja varten, ota huomioon kokemuksemme:

Rahan ansaitseminen maksettujen verkkokyselyjen avulla on paljon helpompaa kuin luulet. Vietä vielä enemmän aikaa ja voit ansaita 10 kertaa enemmän. Suosittelen ilmoittautumiseen seuraavia yrityksiä:

MindMover

Kyllä, se on 1–2 dollaria tunnissa. Muita tapoja ansaita ylimääräistä rahaa sivustolla: Voit ansaita sen sijaan jopa 1 000 dollaria (800 puntaa) vuodessa tekemällä online-tutkimuksia ja testaamalla ilmaisia ​​tuotteita. Siitä huolimatta, se on silti loistava foorumi ottaa rahaa koskevia kyselyjä vapaa-ajallasi. Swagbucks on yksi suosituimmista tutkimussivustoista, ja se on syystä. Rekisteröinti ei tietenkään maksa mitään.

Kuten useat parhaista tutkimussivustoista, myös E-kyselyjen avulla voit maksaa kyselyjen ottamisesta. Nyt yrität ansaita rahaa online-kyselyillä, jotka ottavat ne 40 tuntia viikossa, mutta muutama tunti täällä ja täällä voi todella lisätä. Ensinnäkin voit lunastaa pisteesi käteiseksi Paypalin kautta. Useimmat tutkimukset tarjoavat välillä 50–500 pistettä. Maksetut verkkokyselyt ovat täysin yleisiä - satoja sivustoja on maksettuja. Itse asiassa voit ansaita pisteitä tekemällä tutkimuksia, shoppailemalla verkossa, lukemalla sähköpostia ja yksinkertaisesti surffailla verkossa. Voit lunastaa pisteesi käteisellä, kun olet saavuttanut 10 dollarin kynnyksen.

Tutustujen kyselyiden täyttämisen lisäksi voit myös ilmoittautua ilmaiseksi ja maksettuksi tarjoukseksi. Useat käyttäjät sanovat, että he ansaitsevat suurimman osan CashCrate-rahansa. Halusin lopettaa tämän charaden ja saada palkkioni. Huijareiden ja välittäjien sivustot eivät tietenkään ole avoimia tästä. 00 luottoa vain ilmoittautumiseen! Kun lasket matematiikan laskeaksesi, kuinka paljon ansaitset tutkimuksista ja muista tehtävistä, iRazoo-palkkiot vaikuttavat alhaisemmilta kuin useimmat muut luettelossa olevat sivustot.