30+ Genius-tapoja ansaita ylimääräistä rahaa (€1000 +) työskentelemällä kotoa

Onko suunnittelu puhdas ja helppo navigoida? Ihmiset yleensä tekevät tämän kerätäkseen varoja organisaatiolle, mutta ei ole syytä, ettet voinut tehdä sitä Sinun Säätiölle. Kuinka sijoittaa bitcoiniin ja onko bitcoin hyvä sijoitus? Kirjoita arvostelu ja ansaitse mitä tahansa 1–50 dollaria per arvostelu per vaatimus. Mainokset, tytäryhtiömarkkinointi, tuotteet - se on sinun tehtäväsi!

Haluatko oppia, mitä suosittelen parhaaksi tapaksi ansaita rahaa kotona. Ei-tech-ihmisille (mukaan lukien minä) web-suunnittelu voi aiheuttaa paljon stressiä. Tässä on hieno kurssi, jonka otsikko on 31 päivää rakentaa parempi blogi, yhdeltä menestyneimmistä bloggaajista, Darren Rowse.

Nyt tiedät, että siellä on ihmisiä, jotka ovat valmiita maksamaan sinulle rahaa jo tekemistäsi asioista.

Samoin, jos voit suorittaa kurssin ja tulla sertifioituksi tai rekisteröidyksi kentälläsi, tee se ja lisää sitten se valtakirjoihin. Tämä rahanvaihtovaihtoehto on pieni ero suurimmasta osasta mainitsemani tavaraa. Jos haluat oppia uusia tapoja ansaita rahaa vuonna 2019, olet oikeassa paikassa! LeaseYourBody on verkkosivusto, jossa voit luoda ilmaisen profiilin ja tarjota minkä tahansa kehosi osan käytettäväksi mainostauluna.

Jos omistat kotisi tai vuokranantajasi sallii sen, voit ansaita rahaa verkossa jakamalla kotisi muiden kanssa. Tulen mukaan, napsautat linkkiäsi ja täytän vakuutuksen tarjouslomake. Nyt kun ajattelen asiaa, nämä kaksi tarvitsevat myös kylpyammeen. Voit myös lukea koko Drop App -arviointini täältä! Taivas on raja, koska voit keskittyä yhteen erikoistuneeseesi aiheeseen tai voit puhua jostakin erilaisesta joka päivä. Clarkin radiotuottaja Joel kertoo, että hän antoi plasmaa noin 15 kertaa korkeakouluvuosien aikana ansaitakseen ylimääräistä rahaa - prosessi, joka kesti noin 90 minuuttia jokaiselta vierailulta. Helppo kirjautumisprosessi ja suuri palkka antavat Roverin olla seuraava seuraava hälinä, jos rakastat lemmikkejä. Joten miksi odottaa vielä hetkeä?

 • Tule sitten liittymään minuun täällä ilmaiseksi.
 • Maksu yleensä vaihtelee 10 - 20 dollaria tunnissa.
 • Maineesi rakentaminen voi viedä muutaman kuukauden, mutta käynnistyskustannukset ovat alhaiset ja ilmaisia ​​online-resursseja on paljon, jotta voit aloittaa oman hääkuvausyrityksen.
 • Jos sinulla on intohimo kaupunkisi, rakastat tavata uusia ihmisiä ja olet aina halunnut olla opas, tässä on sinun tilaisuutesi.
 • Verizonista vaihtaminen pelasti vaimoni ja minä yli 800 dollaria vuodessa.
 • Hanki molemmat ja anna heidän passiivisesti juosta.

Nouta ilmaisia ​​juttuja ja myy ne Craigslistissa

Voit luoda sellaisen luomalla verkkosivuston ja levittämällä viestiäsi sitten digitaalisen median avulla. Jos olet ammattitaitoinen työntekijä tietyllä markkinaraolla, kuten markkinoinnissa, suunnittelussa tai ohjelmistojen kehittämisessä, on erikoismarkkinoita, jotka palvelevat sinua vain. Kun toimit konsulttina, et välttämättä markkinoi yritystäsi; markkinoit itse. Jos sinulla on kandidaatin tutkinto, tietokone ja vakaa Internet-yhteys, voit kirjautua sisään tullaksesi englannin tutoriksi tänään.

Sinulla voi olla vahva mielipide politiikasta tai sinulla on jotain sanottavaa aidsin ehkäisemisestä Etelä-Afrikassa. Välittäjät ansaitsevat 10–35% voittoa välitystä kohti, mikä tarkoittaa noin 100–500 dollaria per lähetys. Ilmaiset binaarivaihtoehtojen indikaattoriohjelmisto, käytä näiden järjestelmien kanssa vapaakaupan avustajia. Tee tilauksesi irtotavarana hintakilpailukyvyn varmistamiseksi, mutta myy ne irti eBayssa maksimoidaksesi kannattavasi. Rekisteröinnin jälkeen tammentermoset tallettavat ilmaisen 5 dollaria tilillesi antaaksesi sijoituksillesi etumatkan.

Oppaat ovat freelancereita, joilla on kyky kommunikoida hyvin. Tämä on joustavia työpaikkoja, mutta vaatii hieman kyynärpäärasvaa. Lisäksi Internetin leviämisen on tarkoitus jatkua, mikä tarkoittaa, että sinulla voi olla yhteinen jatkuvasti kasvavan yleisön keskuudessa. Löydä kohteita, jotka tiedät myyvän alle niiden täyden arvon (joko verkossa tai kauppasivustojen, kuten SlickDeals, kautta).

Verkkosivun Hallinta

Maksetut webinaarit eivät todennäköisesti houkuttele niin monta katsojaa, mutta he voivat silti ansaita rahaa. Mahdollisuudet ovat valtavat. Jos tiedät kuinka vasaraa heiluttaa ja jarruttaa jakoavainta, yleismiesliiketoiminta saattaa olla oikealla tiellä. Ebay on luultavasti paras esimerkki verkkohuutokaupoista. Luo pudotuskauppaliiketoiminta ja ansaitse passiivisia tuloja vapaa-ajallasi. Onko sinulla tyyli videoiden luomiseen?

No, selvästi se ei aivan toimi niin. Kun aloitat ensin, sinun on mentävä etsimään työtä, ja paras tapa tehdä se on jollain online-työpöydällä. ”Näyttämällä CPC-mainoksia Google Adsense -palvelussa saat kiinteän maksun joka kerta, kun kävijä napsauttaa mainosta. Parasta on, että sinulla on jo taito ja tiedot, joita vaaditaan suurimpaan osaan näistä mahdollisuuksista.

Sinun tulisi vakavasti harkita vähintään 3 videon lähettämistä viikossa alkuvaiheen aikana. Joskus on vaikea ymmärtää kuinka paljon ihmiset rakastavat t-paitoja. Kun olet saavuttanut 1000 tilaajan/4000 tunnin kynnyksen, voit alkaa kaupallistaa videoitasi valitsemalla kanavasi Kaupallistaminen-välilehden Kaupallista mainoksilla -kohdan. Kaikenkokoiset yritykset tarvitsevat jatkuvasti lisää asiakkaita, mistä tulet ideasi kanssa. Ansaitse palkkioita osa-aikaisista tuloista tarjoamalla räätälöityjä räätälöintipalveluita. Voit lunastaa nämä hikirahat Amazon-lahjakortteihin tai alennettuihin tuotteisiin.

Aiheeseen Liittyvät Artikkelit

Voit olla niin monimutkainen tai yksinkertainen kuin haluat, mukavuutesi mukaan audiolaitteilla, mutta haluat vähintään mikrofonin ja ohjelmiston äänen nauhoittamiseen. Unsplash kautta unsplash. Heiken ashi-trendi forex-strategian jälkeen, tässä Heikin-Ashi-kaupankäyntistrategiassa tarkastellaan korkean / matalan breakout-menetelmää. Kun olet selvittänyt perusteet, voit rentoutua missä tahansa, missä lapset ovat: Kirjoita vain ilmaisen verkkosivustosi nimi. Siksi yritykset ovat halukkaita ihmisiä testaamaan verkkosivustonsa eri toiminnallisuudet. Monet näistä vaihtoehdoista ovat todellisia työpaikkoja, jotka vaativat tuntien tekemistä, jos haluat saada palkkaa. Jos olet tekemässä haastattelutyylisiä esityksiä, haluat nyt aloittaa joidenkin vieraiden osallistumisen. Lakimiehet ja edustajat käyttävät online-pilkkauskäsittelyjä saadakseen selville asiastaan ​​ja siitä, kuinka todellinen tuomari voi reagoida tapaukseen.

Jos emme ole vielä pelottaneet sinua, tässä on muutamia vaihtoehtoja, jotka voivat lopulta johtaa kokopäiväisiin tuloihin verkossa. Asennusprosessi on erittäin aloittelijaystävällinen. Yksi parhaimmista tavoista löytää työtä tällä alalla on soittaa paikallisille korkeakouluille tai yliopistoille ja saada luettelo vaihtoehdoista. Alkutason ohjelmistojen testaajat voivat ansaita yli 50 000 dollaria vuodessa. Tarkoittaako tämä, että sinulla on sama onni? On myös toinen polku, jonka voit käyttää, ja se on todella hyödyllinen kouluille.

Tartu Ilmaisiin Tuotteisiin Kertoaksesi Ystäville Heistä

Kun olimme RVingissä, tapasimme useita RVersiä, jotka ansaitsevat rahaa matkailuautojen puistoissa ja leirintäalueilla, kun he kokopäiväisesti toimivat. Jos ansaitset rahaa, jota ei ole tässä luettelossa, jaa alla oleviin kommentteihin! Kirjaudu tiliisi ja selaa käytettävissä olevien kyselyjen luetteloa. Luo tappajakurssi: Swagbucks on tapa ansaita ilmaisia ​​lahjakortteja ja Team Clark tietää varmasti, ettei se ole huijaus! Voit poistaa sovelluksen milloin tahansa. Suurin osa ihmisistä ei ansaitse ylimääräistä rahaa Internetin kautta, koska he eivät yksinkertaisesti ole tietoisia vaihtoehdoista. Kun joku ostaa, ansaitset rojaltin myynnistä, mutta sinun ei tarvitse koskaan koskettaa varastota tai lähettää tuotetta; yritys tekee kaiken puolestasi.

Valtavissa ja luotettavissa sivustoissa, kuten Upwork, on tuhansia työnantajia, jotka haluavat palkata kaikenlaisia ​​tehtäviä, joissa voit kirjoittaa tai muokata mitä tahansa tekniikasta yritystoimintaartikkeleihin. Hyväksyttyäsi sinun on maksettava 20 dollarin maksu ja osallistuttava opastukseen. Sijoita omalla vastuulla. Mielestäni se on hieno tapa ansaita ylimääräistä rahaa vapaa-ajallasi. Jotkut tämän viestin sisältämistä linkistä ovat sponsoreidemme kautta. Outdoorsy - Vuokraa matkailuautosi ulkoilmassa. Kun yritykset irtoavat työntekijöistään, he kääntyvät yhä useammin riippumattomien urakoitsijoiden puoleen toimittaakseen yrityksen sisäisen henkilöstön aiemmin.

Aloita Koira Päivähoito

Pelkästään Facebookilla on aktiivisempia kuukausittaisia ​​käyttäjiä kuin koko Kiinassa. HostGatorilla on tällä hetkellä yksi parhaimmista tarjouksista Internetissä saadakseen rahaa tuottava blogi ajan tasalle. Useimmat palvelut maksavat missä tahansa 15–25 dollaria tunnissa transkriptoitua ääntä.

10 Vaihetta Puolivuotiskauden Taloudelliseen Tarkastukseen

Rekisteröinti on ilmaista. Esimerkiksi, jos ylläpidät valokuvausta koskevaa blogia, niin affiliate markkinointi, mainokset ja maksetut jäsenyydet saattavat kaikki toimia blogiisi hyvin. Tämä on loistava tilaisuus kotona oleville äideille/isille tai toiselle työlle lisensoidulle sairaanhoitajalle. 50–50 dollaria, keskimääräisen palkan ollessa noin 3 dollaria. Parasta Trimissä on, että se voi todella laskea laskuja.

Napsauttamalla tätä voit ladata ilmaisen e-kirjan oppiaksesi kuinka voit alkaa ansaita rahaa Facebookista. Kaikki kolme vaihtoehtoa vaativat paljon kovaa työtä ja kärsivällisyyttä, mutta ne ovat kaikki tuottoisimpia tapoja ansaita rahaa verkossa. Ainoa mitä sinun tarvitsee tehdä, on mainostaa ruokia ja aloittaa paikallinen ruoka, ja leivontaluomuksesi voivat ansaita rahaa. Voit mainostaa tuotteitasi missä vain haluat (Facebook-sivullasi, koulussa, työpaikalla jne.). Katso luettelo parhaista verkkokoulutussivustoista. Vaikka suurin osa mysteeriostospaikkojen tekemistä vaatii sinun tosiasiallista käyntiä fyysisissä myymälöissä, on olemassa muutamia online-salaperäisiä ostoksia, jotka ovat pääosin puhelinpohjaisia.

Shopkick (€1)

Avaa vain verkkosivusto, napsauta ympäri ja saat maksun. Kaksi paikkaa yhteydenpitoon asiakkaiden kanssa ovat ulkoistaminen ja aika jne. Pohjimmiltaan mitä teet siellä on ladata ottamiasi kuvia. Lahjoittaminen voi olla melko helppoa, ja jotkut miehet lahjoittavat jopa 2-3 kertaa viikossa. Paikallinen Craigslist. Voit käyttää kuvia tai tekstiä suunnittelusi kanssa. 72 tuntia, mutta suurin osa kriteereistä on melko helppo täyttää, ja ilmoittautuminen voi tehdä sinusta muutaman sadan dollarin. Monet ihmiset ovat ansainneet rahaa luomalla YouTube-videoita.

Voit jopa syödä herkullisia ruokia ja saada alennuksen syödessään ravintolassa, jossa työskentelet. Jos etsit tapaa aloittaa, tutustu Swagbucksiin. Kuusi vuotta myöhemmin, ansaitsen edelleen yli 10 dollaria kuukaudessa ohjelmassa esitetyillä tekniikoilla, ja niin ovat monet ihmiset, joille olen osoittanut tämän ohjelman. IStockPhoto-kaltaiset sivustot etsivät aina avustajia, joille maksetaan rojalteja aina, kun heidän valokuva ostetaan. Oletko alan ammattilainen, joka voi auttaa vastaamaan kysymyksiisi ihmisille, jotka etsivät asiantuntemustasi?

Voit ansaita rahaa veloittamalla ilmoituksesta tai tekemällä leikkauksen jokaisesta myydystä tuotteesta. Tämä on hienoa jollekin, joka päättää tehdä verkkokauppaa. Sinun tulisi olla tietoinen siitä, että jotkut kohderyhmät voivat kestää useita tunteja. Haet tullaksesi verkko-ohjaajaksi, ja jos saat kelpoisuuden, voit saada palkan opiskelijoiden auttamisesta heidän työssään. Skannaat tuotteen viivakoodin ja postitat kohteesi ennakkomaksukuljetuksella. Ansaitse ylimääräistä rahaa videoiden ja äänien transkriptio kirjoitettuna tekstinä. Ainutlaatuisista tavoista ansaita rahaa verkossa ei todellakaan ole pulaa.

Bed and Breakfast: myydä tilaa kotisi

On olemassa useita yrityksiä, jotka maksavat sinulle palveluistasi, mutta näkyvimpiä ovat NextWave Advocacy ja DDC Advocacy. Tämä ei kuitenkaan ole helppoa rahaa. Koska niin monet sovellukset lyövät markkinoita päivittäin, jokaisen sovelluksen on erittäin helppo eksyä joukosta. Kun määrität hinnan luokillesi, aloita soittamalla ympäri ja selvittämällä, mitä muita valintoja asiakkaasi tekevät.

Se on upea tapa ansaita rahaa kotoa, koska säästät niin paljon rahaa!
 • Tarvitset mikrofonin.
 • Vaikka sinulla olisi jo kokemusta tai freelance-asiakkaita, nämä verkostot voivat olla loistava tapa lisätä tulojasi ja pitää työ tulossa viettämättä liikaa aikaa kylmään informaatioon.
 • Saat palkkaa joka kerta, kun käyttäjä napsauttaa mainosta.
 • Mutta entä jos sanoisin, että voit säästää rahaa ja myös ansaita rahaa näiden kuponkien löytämiseen?
 • Sivustojen, kuten RelayRides ja GetAround, avulla voit vuokrata auton tunnin välein, päivittäin, viikonloppuna tai jopa tietyksi matkoksi.
 • Muut jälleenmyyjät, kuten Amazon, palkkaavat kotipalvelunsa edustajat suoraan.
 • Jos olet kulunut yli 2 vuotta siitä, kun viimeksi ostit autovakuutuksia, maksat liian paljon.

Englannin Kielen Ohjeet

Usko tai älä, siellä on yrityksiä, jotka maksavat käytännössä autosi mainostaulut. Aluksi tämä ei maksa sinulle paljon, varsinkin jos sinulla on vain vähän esimerkkejä tai portfoliopapereita. Sanomattakin on selvää, että et saa paljon, mutta se on loistava tapa ansaita muutama dollari nauttimalla musiikista, ja mikä parasta, löytää uusia artisteja, joita et ehkä ole koskaan kuunnellut. Rakuten (ebates):

Sinun tehtäväsi on kuunnella ääniä ja kirjoittaa tämä ääni sanoiksi. Se on tietysti yksinkertaistettu versio kaikesta, joka tarvitaan käynnistyksen rakentamiseen. Tarvitset vain ajan, kykysi ja sitoutumisen. Postkaverit - aja, aja tai kävellä suorittamaan paikallisia toimituksia omassa kaupungissasi ja ansaitse jopa 25 dollaria tunnissa tekemällä niin. Etsyn kaltaiset verkkosivut ovat tehneet taiteesta ja käsityöt loistavan tavan ansaita rahaa puolella. Voit myös vuokrata vain yksityisen huoneen tai jopa sängyn jaetussa huoneessa.

 • Voit myydä äänikirjoja miljoonille ihmisille ACX: n kautta.
 • Kun ymmärrät, että haluat kurssiisi näyttää, on aika päättää, että se sisältyy.

Aloita Online-valmennus Ja Myy Neuvojasi

On olemassa kokonaisia ​​verkkosivustoja, jotka ovat omistautuneet muille kuin kyselyille, joihin voit rekisteröityä ja olla pariksi tutkimuksille, jotka parhaiten sopivat profiilillesi. Taiteilijat ansaitsevat rojaltit joka kerta, kun heidän teoksensa vuokrataan tai kun painotuotteita tai alkuperäisiä myydään sivuston kautta. Airbnb: n verkkosivuston työkalun mukaan Atlantan asunnonomistaja voisi ansaita 900 dollaria kuukaudessa muuttamalla yksityisen huoneen Airbnb: ksi. Suurimmat tuotemerkit, vaihdeyritykset ja jopa startupit ovat valmiita keräämään 500–5 000 dollaria + postia kohden saadaksesi yleisön edessä. ArtsySharkillä on luettelo yli 250 taiteen myyntipaikasta verkossa! Se riippuu verkkosivuston tarpeista ja kiinnostuksestasi.

Ansaitse Rahaa Freelancerina

Vesipiippubaarin omistaminen ja käyttäminen on erittäin hauskaa ja erittäin kannattavaa, jos tiedät tekemäsi. Kuinka ansaita rahaa verkossa: 26 todellista tapaa ansaita rahaa verkossa. Kun olet valmis, käteisellä nämä pisteet saat palkkioita. Ansaitse, kun ostat päivittäistavaroita sekä kyselyitä ja videoita.

Liittymällä huijausjäsenyyssivustoon, olet todennäköisesti sallinut sen tai sen "markkinointikumppanien" pyytävän sinua piilottamalla ehdot, jotka olet tahattomasti hyväksynyt. Jos henkilö, joka suuntaa kauppiaan sivustoosi linkkiesi kautta, sitoutuu tiettyyn toimenpiteeseen, kuten suostumukseen vastaanottamaan uutiskirjeitä, valitsemalla sähköpostin päivitykset, tekemällä kyselyn tai mitä tahansa kauppias voi ajatella, sinulla on oikeus palkkioon. Olemme omistaneet koko artikkelin Mystery Shoppingille, josta voit lukea täältä. Tämä tarkoittaa selvästi sitä, että sinulla on korkeammat ansaintapotentiaalit, mikä on tarkoituksena tehdä tämä on ensisijainen. Pari viikkoa myöhemmin Trim tuli takaisin sanoen, että he olivat neuvotelleet 347 dollaria. Virtuaalityöntekijät vierailevat ja etsivät uusia verkkosivustoja, suorittavat erilaisia ​​yksinkertaisia ​​tehtäviä sivustolla ja antavat palautetta ja kritiikkiä. Aloittelijoiden opas binäärisistä vaihtoehdoista, kuten yllä olevista laskelmista voidaan nähdä, ottama riski rajoittuu optiosta maksettuun palkkioon. Viestien navigointi, sijoittaminen osakemarkkinoille. Tämä tarkoittaa sitä, ettei Googlen “[lisää myymälän nimi] kuponkikoodi” kuluttamista enää vain tyhjin käsin keksiä.