81 Laillista Tapaa Ansaita Rahaa Verkossa (aloittelijoille Ja Maksamatta Mitään!)

Voit ansaita useita satoja dollareita yhdessä lyhyessä urheilukaudella erotuomarina nuoria lapsia. Tarvitset kandidaatin tutkinnon ja pystyt laillisesti työskentelemään Yhdysvalloissa. Verkkokauppa kukoistaa. Monet ihmiset, jotka kutsuvat itseään nykyään miljonääreiksi, olivat vain kerran murtaneet teini-ikäiset suurista unista. Kuten aiemmin mainitsin, tunnetuilla bloggaajilla ja verkkosivustojen omistajilla ei ole aikaa lukea sähköposteja ja vastata niihin. Riippuen siitä kuinka menestyvä olet (virus, tilaajakanta ja aihe), voit ansaita paljon rahaa, ja joka viikko on paljon tarinoita yhä useammista YouTubers-pelaajista, jotka tekevät siitä uransa.

 • Jos haluat lisätietoja, tutustu tähän Creative Marketin artikkeliin siitä, miten sinusta tulee web-suunnittelija.
 • Voit julkaista kirjoja Amazonissa tai myydä kursseja Udemyssa.
 • Näiden ulkopuolisten edustajien on yleensä sitouduttava 20–40 tunnin työviikkoon.
 • Virheet ovat (havaitaan olevan) piileviä.
 • Jos teet tämän johdonmukaisesti, verkkosivustosi tulee tankkimaan pitkällä aikavälillä.
 • Edellinen naapurini myi 0 dollaria.
 • Jos sinulla on jonkin verran kohtuullisia numeroita, voit aloittaa kotona pidetyn kirjanpitoyrityksen ilman mitään kirjanpito- tai kirjanpitokoulutusta!

Se, kuinka paljon ansaitset tällä tavalla, on täysin riippuvainen siitä, mitä verkkosivustoja käytät ja kuinka paljon aikaa vietät näihin. Kun olet ollut aktiivinen jäsen viikon ajan, sinulle palkitaan ensimmäinen lahjakortti. Yllä olevat sovellukset ja muut, kuten ne, kuten raha-takaisin-sovellukset, toimivat online-kauppiaiden tytäryhtiöinä. Kun tietosi ovat nopeita, on aika palata takaisin freelance-sivustoihin, kuten Upwork ja Freelancer, aloittaaksesi sävelkorkeuden. Monet niistä voit tehdä kotona tai verkossa!

Tai voit kysyä perheen ystäviä, jotka ovat “liian kiireisiä” ostoksille. Jos olet ammattimainen valokuvaaja tai sinulla on todellista tyyliä valokuvaukselle, kuvien myyminen muilla sivustoilla voi olla idea. Mystery shopping Tänään salaisuuksien ostaminen on helpompaa kuin luulet ja voit palkita komeasti. Useimmiten, jos olet vuoden aikana työskentelevä opiskelija, maksat tuloveron yli. 25 on melko kohtuullinen hinta jokaisesta lähettämästäsi ilmoituksesta. Tänään on historian paras aika tulla kirjoittajaksi. AmazonS: n omistama yritys CreateSpace auttaa sinua julkaisemaan kirjan itse.

Ei väliä onko sinulla vain ylimääräisiä 1-5 tuntia viikossa sitoutumista tai 30-40 tuntia, verkossa on mahdollisuuksia sinulle. Huomaa kuitenkin, että projektisi hyväksyminen Kickstarterilla ei ole varma asia. Jos pidät siitä, voit ansaita vähän rahaa työskentelemällä niille meistä, jotka eivät halua. Tai ehkä olet tällä hetkellä vanhempi, joka harjoittaa kotikoulutusta tai auttaa lapsiasi oppitunneilla. Se oli biologian oppikirja - opettajien painos. Voit ansaita rahaa ostamalla toivotut verkkotunnukset ja myymällä ne voittoa varten.

 • Jos pidät ulkona olemisesta ja työskentelystä käsilläsi, tämä voisi olla sinulle liikeidea.
 • Ei ole väliä mitä voit tehdä, niin kauan kuin voit tehdä sen hyvin, voit ansaita rahaa Fiverrillä.
 • Hanki palkka mielipiteestäsi rekisteröitymällä ja käymällä sivustoilla, kuten Slice the pie.
 • Voit mainostaa lastenhoitopalveluitasi ilmaiseksi verkossa Sittercityllä.

Kerää Alumiinitölkkejä

Mutta Boughner aloitti nopeasti myyntinsä nopeasti dronekuvien avulla, mukaan lukien tarkastukset, hotellien ja lomakohteiden mainosvideot ja jopa valvonta. Tämä viesti voi sisältää tytäryhtiölinkkejä. Monet yritykset antavat sinulle maksuttomia tuotteita, mutta jotkut yritykset antavat sinulle näytteitä ja maksavat sinulle sitten tuotteesta tehdyn tutkimuksen. Tässä on temppu: osta vain tuotteita, jotka yleensä ostat. Sinulla on suuri mahdollisuus ansaita rahaa lemmikkien istunnosta, olipa kyse sitten yöstä tai päivästä. Autosi luettelointi on helppoa ja vie noin 10 minuuttia. Tutorointi ja testivalmistelut ovat yli miljardi dollaria vuodessa.

Ole kärsivällinen ja älä odota, että rahaa tulee liikkeelle ensimmäisestä päivästä. Sinun on vain arvioitava paikka heidän pizzansa laadun suhteen ja muistettava toimitusaika. Huijausten määrä on todellakin naurettava. Rahan säästäminen on vain puolet yhtälöstä. Päiväkauppias - mikä on päiväkauppias? Kokeile viime kädessä muutamia, joita välittäjäsi tarjoaa, ja katso mitkä pidät eniten. 5 dollarin liittymisbonus uusille käyttäjille.

Tosiasia on, että voit alkaa sijoittaa harvinaisiin kolikoihin vain 100 dollarilla ja ilman kokemusta kolikoista!

Siivous Talot

Selkeys - selkeys. Maksamasi summa riippuu verkosta, mutta yleensä saat maksun näyttökertojen tai napsautusten määrän perusteella. Löydät varmasti vielä enemmän vaihtoehtoja ansaita rahaa sovelluksesi avulla. Alla on kaksi parasta taskeja, kun etsin muuttajia New Yorkista. Tee inventaario nykyisistä taidoistasi ja katso kuinka voit soveltaa niitä yhteen yllä olevan luettelon mahdollisuuksista. Rahat takaisin, kun hinnat putoavat ostamasi tavaroille.

Kuten ilmaista rahaa? Jos sinulla on aikaa tappaa, voit ansaita rahaa auttamalla muita heidän omituisissa töissään. Voit myydä sen saatavuuden Turossa. Tämä voi tarkoittaa tytäryhtiönä markkinoimien tuotteiden poistumista, mutta se voi tarkoittaa myös oman tuotteesi keksimistä. Ne auttavat sinua rakentamaan suhteita yleisöösi ja kehittämään siteen kuluttajan kanssa. Onneksi kustannukset laskevat nopeasti, ja saat korkealaatuisen droonin Amazonilla alle 1500 dollarilla. Ansaitsemasi SB: n määrää ei ole rajoitettu, ja ne voidaan lunastaa ilmaiseksi lahjakortiksi kaikille parhaille jälleenmyyjille (Amazon, Target, Starbucks ja eBay mukaan lukien) tai käteisellä (PayPal, VISA-lahjakortit). Monet äidit, joilla ei ole aikaa tehdä kotitekoisia ruokia leipomotuotteisiin ja juhliin, sekä perheet, jotka haluavat lomajuhlia ilman vaivaa.

Palauta Tulostuskasetit

Ihmiset rakastavat autojaan ja vielä enemmän, kun ne loistavat kirkkaasti. Voit myös myydä käytettyjä kirjoja verkossa sellaisten sivustojen kautta, kuten Bookscouter, Decluttr tai Amazonin vaihto-ohjelma. Se on 3 500 dollaria dollaria vuodessa, josta menetät rahaa investoimatta. Jos et ole ujo, hae olla ihmisen mainostaulu. Sinun on myös luotava yksityiskohtaiset ja kiinnostavat tuotekuvaukset. Katso Etsy kalligrafia -osaa.

Ansaitse rahaa verkossa YouTube-videoiden avulla

Palkka voi vaihdella välillä 5–100 dollaria riippuen tuotteesta ja siitä, kuinka laajat testaus-/palauteistunnot ovat. Pelkästään tämän sivuston kirjoittajat ansaitsevat päivittäin satoja dollareita! Oletko hieno tietokoneen kanssa? Opiskelijat pitävät tästä vaihtoehdosta, koska se on halvempaa kuin käytetyn oppikirjan ostaminen. Jos voit tehdä kodista näyttävän komealta ja kutsuvalta, harkitse tätä ideaa. Selaamalla näitä sivustoja saat hyvän käsityksen siitä, mitä freelance-töitä on saatavana. Jos työskentelet kokopäiväisesti kuten minä, sinun on maksimoitava sivutulosi mahdollisimman nopeasti. Sinulle voidaan maksaa yrityksen tietojen jakamisesta, ravintoloiden tai hotellien suosittelusta tai tweettokuvista, joissa sinä käytät tai käytät tuotteita.

Koulutetut opettajat ansaitsevat ensin jopa 20 dollaria tunnissa opettamalla englantia lapsille Kiinassa.

Lisätietoja vinkkejä ja myyntipaikkoja on DVD-levyjen, CD-levyjen ja pelien myyntioppaassa. Elokuvassa ylimääräinen oleminen on kuitenkin ainutlaatuinen sivukeikka. Se on helppo tapa säästää. Tämän sovelluksen avulla saat palkkioita, joita voit käyttää Google App Store -kaupassa.

 • Amazon on maailman kuuluisin ostospaikka.
 • Mainostajat maksavat InboxDollareista mainoksien lisäämisen videoihin. Näin henkilötunnus pystyy maksamaan ihmisille näiden videoiden katselusta.
 • Jos olet taitava maalaamaan, putkityöt, sähkötyöt tai puhdistamaan ystävällisellä palveluasenteella, tämä voi olla mielenkiintoinen sivutoimisto.

Luo Ja Ansaitse Blogi

Tai haluatko korvata nykyisen työpaikkasi? Harkitse valokuvien myymistä yrityksille, kuten Deposit Photos. Näin pääset alkuun: Tämä tarkoittaa sitä, ettei Googlen “[lisää myymälän nimi] kuponkikoodi” kuluttamista enää vain tyhjin käsin keksiä. Myyjät ja ostajat pitävät droonivideosta, kun yritetään antaa lintuperspektiivi myydä kiinteistö tai muu kiinteistö. Tämän avulla voit luoda reagoivan sähköpostin, koska tilaajien on vahvistettava tilauksensa. Vältä vain vähän maksavat.

Napsauta tätä saadaksesi ilmaisen minikurssin lahjakoriliiketoiminnan aloittamisesta! Mainokset, tytäryhtiömarkkinointi, tuotteet - se on sinun tehtäväsi! Blogit tekevät usein kumppanuusjärjestelyjä teknisiin tuotteisiin ja maksavat käyttäjän arvosteluista. Jos haluat myydä lisää malleja, toinen kokeilema sivusto on Redbubble. Lisäksi voit kirjoittaa kirjan mistä tahansa haluamastasi aiheesta!

Sinun pitäisi pystyä ansaitsemaan vähintään 20 dollaria per artikkeli. Ehdotan sen sijaan, että ajattelisit laajempaa verkkotunnusta, ajattelemaan jotain kapeampaa. 3 binaarisen vaihtoehdon kaupankäyntistrategiaa aloittelijoille, rajavaihtoehdot ovat yhden kosketuksen vaihtoehdot, joissa on kaksi tavoitehintaa, yksi nykyisen markkinahinnan yläpuolella ja toinen sen alapuolella. Aseta tienvarsijalka.

Kuinka Rikastua (oikea Tapa)

Aina kun teet ostoksia Dosh-kumppanin sijaintiin tilillesi kytketyllä kortilla, saat käteistä tallettaa suoraan Dosh-lompakkoon. Ihmiset tarvitsevat apuasi ja he maksavat sinulle siitä. Seuraavaksi aloita sisällön tuottaminen ja käänteisten linkkien hankkiminen vierasblogien avulla, jotta voidaan luoda Domain Authority (DA) ja liikenne. Pääkauppiaan kuukauden vinkki, Älä ota mitään kauppojamme, ellet ole täysin hyväksynyt kauppaan liittyviä riskejä. Joten, jos kyseessä on New Yorkissa sijaitseva huoneistohotelli, näet tarkan kiinteistön.

SurveyJunkie - korkea kyselymäärä

Tämä yritys, jonka pääkonttori on Pekingissä, pariuttaa englannin opettajia Kiinassa olevien 4–12-vuotiaiden lasten kanssa tarjotakseen lapsille kansainvälisen oppimiskokemuksen videoneuvottelun kautta. Napsauta tätä oppiaksesi kuinka aloittaa oma tietoturvayritys. Jos olet kiinnostunut ansaitsemaan rahaa verkossa ja vapaa-ajallasi, katso näitä 21 tapaa ansaita vähintään 100 dollaria päivässä: Koskaan ei ole koskaan ollut helpompaa ansaita ylimääräistä rahaa omalla ajallasi ja omilla ehdoillasi. Annan sinun tehdä oman tutkimuksen tästä. Maksu tapahtuu lahjakorttina suosikkikauppoihisi, mukaan lukien Walmart, Target, Sephora ja Starbucks, muutamia mainitaksesi. Älä tule vain eBay-myyjäksi ja jätä se siihen. Voit vaihtaa käteisellä, joka maksetaan suoraan PayPal-tilille, tai voit lunastaa pisteesi lahjakortteihin.

MusicXRay on yksi sivusto, jolla voit ansaita mahdollisesti 1 dollaria jokaisesta kappaleestasi, jota arvioit heille. Esimerkiksi kun etsin matematiikan ohjaajaa lähistöllä, Wyzant-hakukone ehdotti tutoreita 40–60 dollaria tunnissa. Ja voit tehdä jotain vähän, sanotaanpa, erilaista. VRBO on toinen sivusto, jota voit käyttää. Yksi alue, johon he todella osallistuvat, on Internetin käytön tutkimus. Ansaitset palkkioita joka kerta, kun skannaat. Voit ansaita rahaa kotoa ottamalla kuvia kuittauksista Ibottassa.

 • Levitä sana kaikille tuntemillesi ja kerro heille, mitä voit tehdä.
 • Monet opiskelijat ovat todella saaneet 100 puntaa tästä tekniikasta.
 • Rekisteröidy Qmeen kanssa aloittaaksesi ilmaisen Qmee-selainsovelluksensa.
 • On pari hienoa etuja ajaa Uber.
 • Mikä on sinun?
 • Olen varma, että olet kuullut ihmisten ansaitsevan omaisuuden pelaamalla online-pelejä.

Aloittaminen Freelancerina

Räätälöinti ja pienimuotoinen puristus (silitys) ovat aina kysyttyjä. Jos sinulla on työtovereita (tai ihmisiä, jotka työskentelevät tekemälläsi alueella), tarjoa ajaa heidät sisään maksua vastaan. Sinun on todennäköisesti ladattava PDF-tiedostoja, mutta se on sen palauttamisen arvoinen ja voit lähettää käsin kirjoitettuja muistiinpanoja, mutta ansaitset todennäköisesti enemmän rahaa, jos ne kirjoitetaan. Jos haluat täydellisen jälleenmyyjätilin, käytä:

Voit esimerkiksi perustaa Kindle-kaupan ja alkaa myydä e-kirjoja. HelloTech on ilmainen ”geekkien” liittymiseen ja saat maksun suoraan pankkitilillesi jokaisesta suoritetusta työstä. Äskettäin luokittelimme sen yhdeksi parhaimmista sovelluksista, jotka maksavat sinulle kävelystä (katso koko luettelo täältä). Yhtäältä saat maksun monivuotisesti sisällöstä, jonka olet ladannut kerran. Napsauttamalla tätä saat lisätietoja siitä, kuinka voit ansaita yli 700 dollaria viikossa auttaa yrityksiä sosiaalisen median tileillään. Rahan ansaitseminen voi parantaa taloutta tavalla, jolla säästää rahaa ei yksinkertaisesti ole mahdollista.

Ainoa ongelma, joka minulla on, on se, että he eivät tarjoa paljon pisteitä näiden tehtävien suorittamiseen verrattuna vastaaviin sivustoihin, kuten Swagbucks. Kun olet rakentanut seuraavat, voit ansaita monia tapoja. Usean myyjän markkinat, kuten ThemeForest, voivat olla erittäin menestyviä. Liveops - Liveops on puhelinkeskus, jonka avulla voit työskennellä kotoa. Joten olen etsinyt satoja tapoja työskennellä kotona ja keksin 50 laillista tapaa ansaita rahaa kotoa. He ovat huolissaan luonnollisten tuotteiden löytämisestä ilman ankaraa ja mahdollisesti syöpää aiheuttavaa kemikaalia. Yhdistä se Amazonin kanssa, joka on täydellinen alusta myydä e-kirjasi, ja voit ansaita tuloja kirjoittamallasi. Airbnb on uusi tapa matkustaa monille ihmisille ympäri maailmaa.

Naisten Tulisi Harkita Lyhytaikaista Vuokrausta Ja Matkailua Koskevia Ekosysteemejä Rahoittaakseen Liiketoimintaansa

ToursByLocals - Jos olet jo ammattimainen opas, voit käyttää tätä alustaa yhteydenpitoon suoraan asiakkaidesi kanssa ja ansaitaksesi paremman toimeentulon. Minted - Tämä erikoiskauppa tarjoaa hääkutsuja, paperitavarat, kodinsisustusta ja muita tavaroitasi riippumattomilta taiteilijoilta ja valokuvaajilta. Olin yllättynyt, kun sain selville kuinka vähäiset vaatimukset monille korvaaville opetusohjelmille ovat. Tässä on hieman enemmän vastuuta kuin koirien tarkkailemisessa. Vaimoni todella teki tämän muutama vuosi sitten, kirjoittaen syömisestä rintasyövän ehkäisyyn. Liity ilmaiseksi, jonka avulla voit pelata kerran päivässä ilmaiseksi (voit pelata useampia kertoja Pay to Play -sovelluksella).

Usein ihmiset eivät tiedä kuinka arvokkaita he ovat.

Tiedotusvideo YouTubesta

Rakenna sivutoimisto. IBotta-sovellus on ainutlaatuinen kuponkitapa ansaita rahaa skannaamalla päivittäistavaroiden kuitit. Tämä kyselyteollisuuden luotettavin ääni antaa myös osallistujille kuukausittain 10 000 dollaria. Tämä on varmasti hyvä tapa päästä eroon asioista, joita ei enää käytetä, samalla kun teen niistä taskurahaa. Liity 7 päivän ilmaiseen kokeiluversioon Optinmonsterilla saadaksesi kuvan siitä, kuinka helppoa on luoda korkeatasoisia aloitussivuja, joita voit myydä uusille asiakkaillesi.

Se on täydellinen järjestelmä, eikö niin? Tässä yrityksessä maksetaan sinulle sponsoroidun sisällön luominen ja postitat sisällön sivustollesi. Ja mikä parasta?

Hanki Palkka Ostoksille

Jos et lataa latausta melko johdonmukaisesti, alaosa ja näkymät putoavat ja kilpailu syö syödäsi osaasi piirakkaa. Etkö rakenna seuraajien lukumäärää? Entä ylimääräinen 1000 dollaria kuukaudessa? Käsityön tekeminen ja myynti Etsyllä on toinen tapa ansaita rahaa. Rekisteröidy Fiverrissä ja testaa onneasi myös siellä. Pyydä Trimiä peruuttamaan tilauksesi, ja se on valmis. Voit nyt vuokrata talosi matkustajille, jotka käyttävät sivustoja, kuten Airbnb.

Podcasting-ohjelmien avulla tuottama rahamäärä riippuu yleisön koosta ja sitoutumisesta. Löydät keikkoja Instagramiin, infografikoihin, hakukoneoptimointiin ja muuhun hintaan 49–500 dollaria kuukaudessa ja sen jälkeen. Olen tehnyt 35–500 dollaria kappaleesta sisältöä. Usein he voivat kertoa sinulle tarkalleen mitä he haluavat oppia ja olisivat valmiita maksamaan. Markkinat olivat olemassa ennen AirBnB: n saapumista, mutta varmasti ne ovat kasvaneet harppauksin sen saapumisesta tapahtumapaikalle. Jos sinulla on intohimo koteihin ja ihmisten auttamiseen, ehkä kodin tarkastajaksi tuleminen voi olla hyvä idea.

Joten sinun on tehtävä päätös, kohdistetaanko pienyritykset vai kilpailevat isoista asiakkaista, joiden budjetit ovat suurempia. Pattern day trading pdt, nämä säännöt keskittyvät kaupankäyntiin alle 25-vuotiailla ja yli 25 000 kilotonneilla, olipa kyse sitten Nasdaq- tai muilta markkinoilta. Bonanza | TarjousUp | LetGo | Mercari | Facebook Marketplace - kourallinen vertaisverkkokauppoja luetteloimaan tuotteita vaihtoehtona Ebaylle tai Craigslistille. Haluatko ansaita rahaa?