Onko aika antaa työntekijöiden työskennellä mistä tahansa?

Etsitkö todellista työtä kotitöistä, jotka eivät poista sinua? Convergys palkkaa kotipalveluiden edustajat tarjoamaan asiakaspalvelua. Digitaalisessa markkinoinnissa analytiikka on kuitenkin välttämätöntä. Transkriptionistit ilmoittavat ansaitsevansa 10–25 dollaria tunnissa.

Yritysten väliset tapaamisasetukset ja johtavan sukupolven tarjoaja SalesRoads tarjoaa työn kotona. 1… Työskentele ikkunan lähellä, jossa voit nähdä viheriöitä, kuten puita ja eläimiä, sekä muita elämän asioita. Tämä yritys palkkaa virtuaalisia puhelinpalveluagentteja Yhdysvalloista ja ympäri maailmaa. Se lähetetään PayPalin kautta.

Mitä taitavampi olet, sitä enemmän asiakkaita saat todennäköisesti suusanallisesti.

Kotiperustainen - työskentelet pääasiassa kotisi kanssa. Upwork and Freelancers Unionin vuonna 2019 suorittamassa tutkimuksessa jopa ennustettiin, että yli puolet työntekijöistä tekee freelance-töitä seuraavan vuosikymmenen aikana, ja vetoaa tosiasiaan, että lähes 50 prosenttia millennialaisista on jo freelancereita. Erittäin vaihteleva. Et voi vain luoda uutta blogia ja olettaa, että voit ansaita tuhansia ensimmäisestä kuukaudesta. Tämä tilaisuus voi olla ”kotona”, jos teet lemmikin istuessasi talostasi. Jotkut työntekijät saavat sairausvakuutuksen lisäksi myös etuuksia, kuten eläkesuunnittelua ja palkattua lomaa. Pikaviestintä- ja videoneuvottelutyökalujen avulla on helppo kirjautua sisään työtovereiden kanssa ja muistuttaa teitä siitä, kuinka työsi vaikuttaa kokonaisuuteen. Sen sijaan voit etsiä tarjouksia pihamyynnistä, myynnistä vähittäismyymälöissä tai jopa harkita omien merkkituotteiden valmistusta.

Prudential tarjoaa kattavan etupaketin kokopäiväisille työntekijöille. Sillä on 500 sertifioidun lääkärikoodin etätiimi, jotka auttavat 8800 lääkäriä. Sinun on etsittävä suosittuja sivustoja, kuten Upwork ja Freelancer, jotka etsivät työtä kotona työskentelymahdollisuuksista ja uusista työpaikoista. TeleReach palkkaa kotipohjaisia ​​tehtäviä tapaamisissa, lyijyn luomisessa, tiedonkeruussa ja vastaavissa. Muita mahdollisuuksia monikielisille taitoille ovat tekstinkirjoittaminen, oikoluku, verkko-opetus ja työskentely puhelinkeskuksissa.

Joten saatat saada ääni- tai videotiedoston haastattelusta, josta asiakas tarvitsee kopion.

Mietitkö, Onko Tech Oikea Sinulle?

Työssä kuitenkin tämä mukavuus voi olla haittaa tuottavuudellesi. Kuten useimmat kotona tehdyt työt, ansaitsemasi rahan määrä riippuu kokemustasi ja mahdollisista erikoisuuksista. Joitakin suosittuja osakekirjastoja ovat: Aikataulun ja prosessien peilaaminen toimiston ulkopuolella voi olla vaikeaa.

  • Hän blogeja ClubThriftyssä.
  • Voit keskustella organisaatiosi IT-osaston kanssa saadaksesi selville, mitkä digitaaliset tietoturvaresurssit ovat saatavilla.
  • Bloggaajan palkka riippuu täysin heidän kapeasta, yleisöstä ja siitä, kuinka taitava he ovat edistämään joko omia tuotteitaan tai jonkun muun tuotteita.

Ensisijainen Sivupalkki

Kuinka johtajasi ja tiimisi tietävät tuloksesi. Päiväkauppasstrategiat pitkäaikaiselle menestyksellesi, rahanhallinta:. Tarvitset vain jonkin toisen asteen jälkeisen koulutuksen, sovellettavan kokemuksen ja rakentamasi ja hallinnoimiesi onnistuneiden sivustojen portfolion. On erittäin hyödyllistä, jos et pääse tietokoneelle. Täytyy olla yksi seuraavista:

Belay-ratkaisut

Haluatko työskennellä yhdessä yrityksessä, tulla freelanceriksi tai perustaa oman yrityksen, olen saanut sinut kattamaan! Jos rakastat opetusta, voit opettaa monia aiheita tämän yrityksen kanssa. Tämä on erittäin vähän maksettu sisältösivusto, mutta se on säännöllisesti avoin kirjoittajille. Ensinnäkin, jopa aloittelija voi ampua videon nykyään, mutta he vaativat silti toimittajan kyseisen videon hiontaan - ja sama koskee ääntä. Olemme kaikki kuulleet lukemattomia neuvoja siitä, kuinka tehdä hyvä vaikutelma työhaastattelun aikana. On tonnia yrityksiä, jotka käyttävät salaperäisiä ostajia varmistaakseen, että työntekijät ja sivuliikkeet toimivat niin kuin heidän pitäisi olla.

Tarvitsetko Freelance-tietojen Syöttämisen Operaattorin Osa-aikatyötä Kotona

Yhtiöllä ei ole puhelinpalvelukeskuksia tavanomaisessa merkityksessä, vaan sen sijaan työllistää yli 20 000 etätyötä tekevää riippumatonta agenttia. Lisäbonus: Ota käyttöön ja määritä Windows Update -moduuli päivittämään automaattisesti Ota Windowsin vakiopalomuuri käyttöön virustorjuntaohjelmisto ja määritä se päivittämään Install Adware -ohjelmisto automaattisesti suojaamaan vakoiluohjelmilta, haittaohjelmilta jne. Jos sinulla on kokemusta henkilökohtaisesta avustajasta, toimeenpanijassistentista, sihteeristä tai järjestelmänvalvojan avustajasta ja pystyt työskentelemään vähintään kolme tuntia viikossa, Time Etc. Viimeinkin, älä koskaan maksa jollekin rahaa aloittaaksesi työn.

Twitter on hyvä paikka laskea kirjoitustöitä, kun noudatat oikeita kahvoja.

Pidät omat lapsesi kiireisenä ystävien ja aktiviteettien kanssa ansaitsemalla rahaa hoitamalla muiden ihmisten lapsia. Joten mitä johtajien tulisi harkita asettaessaan WFA-käytäntöjä ja etätyöpolitiikkoja yleisemmin? Ja vaikka monilla isommilla sivustoilla on sisäisiä kirjoittajia, yhä useammat sivustot ulkoistavat sisällönsä ja palkkaavat freelance-kirjoittajia ja sisällöntuottajia. Lisätietoja italkin opetuksesta arvosteluamme. Työ voi sisältää asiakkaiden auttamisen puhelimitse, live-chatissa tai sosiaalisessa mediassa. Mikä on syy tutkia tätä vaihtoehtoa? Tämä on jälleen asia, jonka voit tehdä melkein mistä päin maailmaa tahansa, jos sinulla on Internet-yhteys. Tarjoamme lisätuloja, kannustinmatkoja ja bonuksia.

Tämän perusteella heidän pitäisi pystyä ansaitsemaan 100–300 dollaria (myymällä enimmäkseen eBayssa) ja ottamaan sitten osa voitosta ja tekemään se uudestaan. Toinen luotettava tapa ansaita rahaa kotona ruuan toimittamisen avulla. Voit ansaita paljon rahaa kirjoittajana, tiedän, koska haastattelin Holly Johnsonia, joka ansaitsee YLI 200 000 dollaria vuodessa freelance-kirjoittajana.

LiitÄ TalenttiyhteisÖÖn

Työntekijät voivat kelloutua sisään ja ulos verkon tietokoneista, kun hallitset heidän aikansa ja suorittaa raportteja turvalliselta järjestelmänvalvojan alueelta. Yhtiö on sitoutunut tarjoamaan työn joustavuutta. Walthamissa, Massachusettsissa sijaitsevalla Lionbridgellä on käytettävissä olevia tehtäviä, jotka ovat osa-aikaisia, freelancereita ja etätyöpaikkoja. Tradesy tuo valkoisten käsineiden asiakaspalvelun muodin jälleenmyyntitilaan. Tieto- ja tiedonmittausyritys Nielsen tarjoaa myös kotitöitä. Valinnaiset työkalut: Joskus kantoja julkaistaan ​​yrityksen verkkosivuilla, mutta niitä voi löytää myös Flexjobsista. Äänikortit sisältyvät usein tietokoneisiin, ja niitä tarvitaan äänen kuulemiseen.

Jälkikaverien arvostelu - Pitäisikö sinun olla postikaverien kuljettaja? Otetaan selvää

Hän käsittelee aiheita, kuten asiakkaiden piirtäminen, tehokkaiden järjestelmien luominen, palveluidesi hinnoittelu ja paljon muuta. Sekä VR- että 360-asteisten videoiden avulla voit tutkia jokaisen tuuman videokuvan. Tietysti kaupassa on joitain temppuja, jotka sinun on opittava, jos haluat muuttaa kirjoittamisen uraksi. Saat palkkaa jokaisen kuukauden 15. päivänä edellisen kuukauden aikana suoritetuista töistä. Mahdollisuus palkata ihmisiä etätyönä vapauttaa työnantajat tarpeesta kallista fyysistä tilaa.

Tutkimuksemme perusteella - joka keskittyi jo kokeneisiin työntekijöihin - näyttää parhaalta pitää vastikään palkatut työntekijät yhdessä toimistossa kokeneiden ikätovereiden kanssa riittävän kauan hyötyäkseen epävirallisesta oppimisesta, joka tapahtuu orgaanisesti kasvotusten. Sinulle maksetaan jokaisesta keskustelemasi minuutista (10 dollaria tunnissa). Aloittaminen ei todennäköisesti maksa mitään muuta kuin vähän markkinointia, koska sinulla on todennäköisesti jo työkalut ja resurssit. Positioita on saatavana pankkitoiminnasta ja rahoituksesta, tekniikasta, pelaamisesta, globaalista markkinoinnista, autoista, lakipalveluista, biotiedeistä, koneintelliologiasta, testauksesta sekä kääntämisestä ja lokalisoinnista. Sinua palkattaisiin vastaamaan heidän verkkosivuillaan tai jopa käyttämään puhelinta heidän mobiilisovellustensa kautta reaaliajassa online-kysymyksiin. Tämä osa-aikainen mahdollisuus on avoin sekä Yhdysvaltojen että kansainvälisille asukkaille.

Transkriboi äänitiedostot ja Scribe maksaa sinulle. Ei ole sopimuksia, ei palkkiokattoja, ei osapuolia, ja sinun ei tarvitse jakaa yhteystietoluetteloasi. Parhaat online-välittäjät singaporessa 2019, kiitos arvostelujemme käyttämisestä ja mainituista palveluista ostamisesta. Haluamme tarjota sinulle erittäin arvostetun vapautetun osakekauppiaan erityisen lahjan “Kuinka välttää seuraava osakemarkkinoiden kaatuminen” eBook- ja videokurssi, jonka arvo on 29 dollaria. Sigtrack on yritys, joka palkkaa ihmisiä tarkistamaan vetoomusten allekirjoitukset äänestäjien tietokannoista, jotta saadaan selville vastaavatko ne allekirjoitusta, ja merkitse sitten allekirjoitus tuloksiin. Verkkokielikoulu Lingoda auttaa opiskelijoita oppimaan englantia, saksaa, ranskaa ja espanjaa.

IDoneThis

Joitakin ehdottamiasi paikkoja ovat: Mutta tietysti meidän pitäisi tehdä koeaika varmistaaksemme, että se toimii molemmille. Jos joukkueellasi ei vielä ole, sinun kannattaa ehdottaa etäystävällisille työpaikoille viestintätyökalua, jota käytät pitämään yhteyttä. Kun olet hyväksynyt itsenäisenä edustajana, on joitain asioita, jotka sinun on aloitettava työskennellä verkossa Liveopsin kanssa: Vaikka kysynnän odotetaan vähenevän seuraavan vuosikymmenen aikana, matkanjärjestäjät, jotka voivat hyödyntää Internetiä ansaitakseen asiakkaita ja auttavat heitä suunnittelemaan seikkailunsa, ovat edelleen olemassa. Nykyisiin avajaisiin kuuluu osa-aikainen virtuaalinen asiakaspalveluedustaja ja ilmoittautumisasiantuntija.

Gettyimagesissa on tiukin valintastandardi, mutta se tarjoaa vaatimattoman 20% palkkion jokaisesta latauksesta. Maksut suoritetaan viikoittain Paypalin kautta. TTEC tarjoaa kotona työskenteleviä tilanteita konsultteille, asiakaspalvelun ammattilaisille, opiskelijoille ja veteraaneille.

Hae

Kuvateksteillä on arviointitesti, ja voit ansaita keskimäärin noin 240 dollaria kuukaudessa heidän verkkosivustonsa mukaan. Nykyään kaikki menevät kauneussalonkiin ja kaikki haluavat näyttää hyvältä. Löydät tuhansia graafisen suunnittelun, mobiili- ja web-kehityshankkeita freelance-verkkosivustoilta, LinkedIn: ltä ja muilta urasivustoilta. Tarjolla on laaja valikoima tehtäviä. Hitsausprojektit: aloita hitsausyritys kotona (2019), hän rakasti uutta harrastustaan. Voit hakea verkossa heidän verkkosivujen kautta. Hakijalla on oltava kandidaatin tutkinto tai nykyinen opiskelijaopiskelija.

Lopullinen Opas Tehokkaimmaksi Freelanceriksi, Johon Voit Olla

Alkuvaiheessa älä epäröi soittaa kylmiä puheluita. Kuljetusministeriö tarjoaa joskus etätyötä. Kumpikaan tyyppi ei välttämättä edellytä kokopäiväistä työskentelyä.

Sillä aikaa kun tarvitset kahvia, mutta et halua häiritä kokonaan työnkulkuasi. Projektin aloittaminen ensimmäisenä aamulla voi olla avain edistymiseen siinä asteittain koko päivän ajan. Mene tänne rekisteröimään SlicethePie tai lue ensin SlicethePie-arvostelu. Etsitkö laillisempia työpaikkoja kotoa? Etätyön myötä toimistotilan idea muuttuu, mutta monet sanovat, että se on parempaan suuntaan ", sanoo Ari Zoldan, Quantum Networks, LLC: n toimitusjohtaja. "Koska niin monet yritykset toimivat pääosin tai jopa kokonaan verkossa, ei ole ihme, että monet palkkaavat virtuaaliassisteja pitämään heidät järjestäytyneinä ja hoitamaan hallinnolliset tehtävät.

Yhtiö keskittyy tarjoamaan englannin kielen opetusta. Lue nämä vinkit virtuaalisesta haastattelustasi. Mene tänne hakemaan Järjestäjä tai kirjailija NextWaveen tai lue NextWave-arvostelu. Teeskennellä kuin menisit toimistoon. Muut sivustot, kuten Alamy, Stocksy ja Shutterpoint, lainaavat 35–80% palkkiot. Virtuaalikotiperusteiset työt vaativat yleensä, että teet kaikki työt tietokoneella, joten sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että jätät talon mistään.

Vanhuustaso

Asema liittyy enimmäkseen tekniseen vianmääritykseen ja asiakaskyselyihin vastaamiseen. Hubstaff on täysin etätiimi, joka on jaettu ympäri maailmaa. Heillä on tällä hetkellä aukkoja markkinointi-, kehitys- ja asiakaspalveluosastoillaan. Vaikka ei ole välttämättä vaikea löytää tapa ansaita rahaa kotoa, joskus asioiden meneminen kestää jonkin aikaa.

Instacart tarvitsee täyden palvelun ja myymälöissä tapahtuvaa päivittäistavarakauppaa. Seattlen toimipaikkainen Amazon on yksi yrityksistä, jotka yleensä liittyvät kotityöhön. Kokouspöytäkirjoja pidetään laillisena asiakirjana, joten pyrkiessään niitä kirjoittaessasi selvyyden ja äänen johdonmukaisuuden kanssa. Transkriptionistit saavat usein palkkaa ääni minuutilta.

Ja työskentele mistä tahansa -politiikalla työnantajat lisäävät työntekijöille entistä enemmän lisäarvoa tarjoamalla maantieteellisen joustavuuden.

Pitäisikö Sinun Antaa Työntekijöidesi Työskennellä Ulkopuolella?

Soittaminen on helpompaa. Todennäköisemmin, ne eivät todennäköisesti ole kannattavia vuodeksi tai pidempään. Tarvitset vähintään tietokoneen ja nopean internetyhteyden aloittamiseksi. Ilman kasvotusten tapahtuvaa kommunikointia on helppoa antaa asioiden liukastua halkeamien läpi, joten sinun on löydettävä tapoja olla mahdollisimman järjestetty. Työntekijät kertoivat myös pystyneensä ylläpitämään parempaa työ- ja perhe-elämän tasapainoa sekä syömään terveellisemmin. 70 prosenttia maailman työntekijöistä työskentelee etäyhteydessä vähintään yhden päivän viikossa, yli 50 prosenttia työskentelee vähintään puolen viikon ajan ja 11 prosenttia enemmän kuin viisi kertaa viikossa, kertoo International Workplace Groupin vuoden 2019 tutkimus. 5% vuokra- ja toimitusmaksuista.

Jokainen vaatii vakuutuksen ja sen elämällemme välttämättömän ja etsimme aina hyvää vakuutusta. Ryhdy web-suunnittelijaksi, jos haluat tietää, miten ansaita rahaa verkossa, harkitse näitä mahdollisuuksia:. Kotona työskentelevän asiakaspalvelun suorittaminen maksaa yleensä 8–15 dollaria tunnissa, pätevyydestäsi ja kokemuksestasi riippuen. Tuleminen virtuaaliassistentiksi, joka tunnetaan myös nimellä VA, on toinen hieno online-työ, jonka avulla voit ansaita rahaa kotona. Kotityöpaikkojen tyyppi:

Aiempiin avajaisiin on osallistunut myyntiedustaja ja kenttähaastattelija. Kääntövaihtoehtona on toimia kuin kotitoimistosi olisi varsinaisen toimiston keskellä. Verkkokyselyt ovat parhaita vaihtoehtoja kodintekijöille, osa-aikaisille, opiskelijoille tai kenelle tahansa. Monet yritykset palkkaavat transkriptiota kirjoittajia muuttamaan ääni- tai videotallenteensa markkinointi- tai koulutusmateriaaliksi.

SkypeOut

Suoritat 14 viikon palkkakurssin useimpiin tehtäviin. Se antaa sinulle myös vapauden neuvotella paremmasta paketista jokaisen projektin jälkeen. Tässä tehtävässä työskentelet itsenäisenä urakoitsijana.

Myydä tuotteet edelleen verkossa (Amazon FBA-ohjelma)

Kääntät lähinnä mobiilisovelluksia eri kielille. Monet online-työpaikat, kuten Upwork. Jos sinulla on osoitettu sosiaalisen median osaaminen ja mittava seuraaminen, saatat jopa pystyä aloittamaan ottamalla yhteyttä suoraan yrityksiin ja kysymällä, tarvitsevatko ne apua. Edgeuity -opettajat ilmoittavat ansaitsevansa 50 000–65 000 dollaria vuodessa ja saaneet erinomaisen etuuspaketin. Sinun on voitava kirjoittaa vähintään 70 kierrosta minuutissa. Mene tänne rekisteröityäksesi Humanaticiin tai lukea ensin Humanatic-arvostelu. Työskentelet kotona työskentelevän puhelimen edustajana tälle yritykselle.

Kuinka saada työ kotona tutorointityöstä: Huomaa, että voin saada tytäryritystuloja muutamasta alla olevasta linkistä ilmaiseksi sinulle. Yhteenvetona jälleen: aloita keskittymällä konsultointiin, ja käytä sitten tätä tuottoa blogin rahoittamiseen ja sisällöntuotannon nopeuttamiseen. Mielipidekyselyistä vastaamiseen ostokäyttäytymistä koskeviin kysymyksiin yritykset kysyvät yleensä käyttäjiltä melko perusteellisia kysymyksiä, jotta he voivat parantaa markkinointitaktiikkaansa. Yksi liittolainen taistelussa löytää todellisia töitä kotoa on FlexJobs-verkkosivusto. 10 helppoa ja laillista tapaa ansaita ylimääräistä rahaa verkossa, ja säästääksesi rahaa, sosiaalisen median työntekijät työskentelevät usein online-freelancereina. Ja se palkitsee sinua hyvin! Tässä on muutama, mitä kannattaa tarkistaa: EarnHoney antaa sinulle pisteitä, kun otat tutkimuksia, shoppailet ja pelaat pelejä.

Kotitehtävistä löytyy paljon todellista työtä, joka saattaa vaatia etukäteisostoa, mutta viettää vähän ylimääräistä aikaa näiden mahdollisuuksien tutkimiseen. Kaikki, jotka haluavat työskennellä kotona, eivät halua pitkäaikaisia ​​uravaihtoehtoja. Ja joka kerta kun pelastat jonkun päivän, sinut hämmästytetään siitä, mitä se tekee sinun puolestasi. Joskus kotisi ei. Venäjän kieli toisena kielenä on plus. Tehtäviä ovat mm. Verkkohaku, muokkaaminen, tietojen syöttäminen, kirjoittaminen ja kääntäminen. Erityisesti voit viettää paljon aikaa lapsesi kanssa, huolehtia myös muista töistä talossasi. Bloggaaminen on edullinen ja helppo aloittaa.

Axion-tietojen Syöttöratkaisut

Sitten voit mainostaa saatavissa olevista kiinteistöistä kiinteistö- tai luokiteltuilla verkkosivustoilla. Disney palkkaa ajoittain etävieraiden tukiasioita FL, SC, TX, KY, NV, IL ja MS. Tällä hetkellä se etsii asiakaspalvelun edustajia auttamaan soittajia vero-ohjelmistoja koskevissa tuotetukikysymyksissä. Etsitkö töitä kotoa? Ymmärrän huolenne. ”Siellä opit rahaa ansaitsemisen hyviä puolia blogistasi. Sinulle on kuitenkin annettu kaikki tarvitsemasi joustavuus.

Virtuaaliset puhelinkeskuksen edustajat tekevät kaiken myynnistä, telemarkkinoinnista, asiakaspalvelusta ja asiakastuesta. Ota vain yhteyttä yritykseen saadaksesi lisätietoja. Paras osa tätä työtä kotitöistä on, että Facebook-mainosten taiteen ja taitojen oppiminen ei ole mahdotonta - kuka tahansa voi valita sen ja varmistaa ensimmäisen asiakkaansa kuukauden sisällä. Etsitkö kirjailijaa, jolla on 5–7 vuoden kokemus ja joka kiinnostaa vahvasti terveyttä, hyvinvointia, tiedettä, ruokavaliota, liikuntaa, lääketeollisuutta, kansanterveyttä jne. Rs 250 tunnissa, aloittelijoilleRs 800 tunnissa yli kahden vuoden työkokemuksestaVirtuaaliset avustajat tarjoavat hallinnollista tukea etäältä sijaitseville yrityksille. Pisteet voidaan lunastaa Google Playn, iTunesin ja Amazonin lahjakorteille. Demotilit, realistisesti se on melkein mahdotonta, koska tilastollisesti perustuen todennäköisyys saada 90% voittoaste on nollan vieressä. Matematiikka, tiede ja tietotekniikka hakevat korkeimmat maksut. Tarjoamme ilmaisia ​​koulutuskursseja auttaaksemme opettajiemme paremmin varusteltuina ja saavuttamaan enemmän.

Koska näiden hakemusten kirjoittaminen voi olla vaikeaa, nämä yritykset kääntyvät usein lahjakkaiden apurahojen kirjoittajien puoleen. Kaikki ovat pieniä ja väliaikaisia ​​- ja ne voidaan tehdä nopeasti kotona istuen. Fiverrilla on helppo työskennellä, ja ainoa mitä sinun tarvitsee tehdä, on oppia taitoja, jotka voit tehdä Fiverrillä. Teos on lähetetty suureen uima-altaaseen, joten hyväksymisen jälkeen voit vapaasti valita projekteja, joissa haluat työskennellä kirjoitustasollasi. He hyväksyvät yhdysvaltalaiset hakijat ja palkka on noin 6 dollaria tunnissa. Keskimääräinen palkka on 14 dollaria tunnissa.

Pikalinkit:

Tässä on legitiimi Amazon-kotityö, jossa voit työskennellä planeetan suurimmissa yrityksissä monien eri tehtävien kautta teknisestä kouluttajasta markkinointipäällikköön. Tulokset, joissa verrataan WFH: n ja WFA: n työntekijöitä, osoittavat, että suuremman itsenäisyyden myöntäminen voi todella parantaa työntekijöiden tuottavuutta. He tarjoavat maksettua koulutusta ja teknisiä välineitä. Lisätietoja täältä. Mene tänne rekisteröimään Lyft tai lue Lyft-arvosteluamme. Aetna palkkaa sairaanhoitajia työskentelemään kotoa (etätyötä) tapausten hallinnassa, esisertifioinnissa ja sairaanhoitajana. Virtuaalisten avustajien tavoin oikolukijat voivat löytää työtä melkein minkä tahansa yrityksen kanssa, joka julkaisee sisältöä verkossa.

SiteStaff

Itsenäinen ammatinharjoittaminen, olipa kyse osa-aikaisesta tai kokopäiväisestä, on yleensä paras aloittelijoille, jotka rakastavat haastetta puuttua ongelmiin ja luoda uusia tuloja. Binaarinen vaihtoehtorobotti, jos tiedot korreloivat riittävän voimakkaasti, se antaa ohjelmisto-ohjelmalle signaalin kaupan aloittamiseksi. Yhdistämme parhaat kyvyt parhaisiin kotityötöihin Iso-Britanniassa. Xerox palkkaa monenlaisia ​​työpaikkoja kotona, mukaan lukien asiakaspalvelu, tekninen tuki sekä tietojen syöttäminen ja todentaminen. Osa-aikaiset, etätyöt löytyvät työskentelevän mistä tahansa Yhdysvalloista. Se voi olla korkeampi muun tyyppisissä transkriptioissa.

Yhtiö ei ilmoita kuinka paljon se maksaa. Tyylit ansaitsevat 20-33% palkkiot, bonukset ja palkkiot. Puheoptio palkkaa transkriptoreita ympäri maailmaa. Tämä työ liittyy enimmäkseen puheluihin vastaamiseen.