Binaaristen Optioiden Kaupankäyntistrategiat

Voit halutessasi etsiä erityisesti 5 minuutin binaariasetusstrategiaa. Nämä kotona olevat online-työt maksavat minulle 20 000 dollaria kuukaudessa, sinulle maksetaan jokaisesta keskustelemasi minuutista (10 dollaria tunnissa). Älykkäiden työntekijöiden koti, opettajat ja tutorit asettavat omat aikataulut, ja heillä on joustavat työajat. Binaaristen optioiden kaupassa on mahdollista saada 85% voitto sijoituksesta vain minuutissa. Toinen suosittu binaarisen vaihtoehdon tyyppi on ”Range or Borderdary” binaari, jolle on ominaista alue, jota verrataan kohdemarkkinoihin option voimassaolon päättyessä.

Järjestelmän yleinen sääntö on, että sinun ei pitäisi koskaan panostaa enemmän kuin 5% jäljellä olevasta saldosta. Nyt, ennen kuin hahmottelemme menetelmää, jolla ansaitaan rahaa kaupankäynnin binaarisoptioille, suosittelemme aina paperin ja kynän ottamista ja muistiinpanoja parhaan binaarisen vaihtoehdon strategian säännöistä. Monet kauppiaat takaavat aukon, ja on riittävästi vauhtia ajaa hintaa aukon suuntaan. Jos tilisi saldo oli 500 dollaria, kaupat olisivat 25 dollaria. Lisäksi erotamme strategiat palkitsemis- ja matalan riskin strategioiksi sekä nopeiksi ja yksityiskohtaisiksi strategioiksi. Kaupankäyntistrategioiden takaosa pysähtyy kaupan keston kanssa. Foorumit ja chat-huoneet - Tämä on täydellinen paikka ideoida ideoin binaaristen vaihtoehtojen gurojen avulla.

Joten jos tililläsi on 10 000 dollaria ja riskiarvo oli 2%, voit vaihtaa 200 dollaria yhdellä kaupalla.

Älä yritä pakottaa kauppoja sinne, missä ne eivät sovi. Toiseksi, ennen kauppojen lähettämistä, jokaisella näistä välineistä on nykyinen arvo tietyssä ajankohdassa. Binaariset vaihtoehdot ovat portti markkinoillesi ja vietät useita tunteja päivässä. 10 tapaa ansaita rahaa yliopistossa poistumatta asuntolasta, virtuaaliassistenttien palvelut vaihtelevat tietojen syöttämisestä ja asiakaspalvelusta tekstisuunnitteluun ja sähköpostimarkkinointiin. Sen sijaan päätökset perustuvat ennalta määriteltyihin parametreihin, jotka kehitetään selkeällä ajattelulla. Joten ennen kaupan aloittamista kysy neuvoa selvittääksesi, onko sinut vapautettu verosta.

Oletetaan, että välittäjäsi tarjoaa 90% voittoa molemmista kaupoista ja panoksesi oli 10 dollaria. Loppujen lopuksi kuinka voit saada selville, että strategia ei toimi ilman kokeilematta sitä? Koska markkinat eivät todennäköisesti siirry Bollinger Bands -sarjojen ulkopuolelle, on erittäin epätodennäköistä, että saavutetaan tavoitehinnat, jotka ovat Bollinger Bands -kanavan ulkopuolella. Kun se otettiin tiukasti käyttöön todennäköisyyden 2 laajentumisena nopeasti, 5 se toteutui tosiasiallisesti ajan myötä palkkiosopimuksista, joille siksi oli pyydetty heidän alaisuutensa, mutta suurella mittakaavalla tätä ei tässä hyväksytä. Kauppiaat haluavat vain toimivan strategian.

Straddle-strategia

Voit käyttää näitä tietoja hinnan ennustamiseen ja kaupan tekemiseen. Odota, että ALAS-nuoli muodostuu kynttilään. Saa aikaan taloudellisesti vapaa elämäntapa, jota olet aina halunnut. Kerro meille alla olevissa kommenteissa. Mitä tulee tietojoukkoon, joka menee takaisin viiteen vuoteen, ja mitä tietysti minulla ei ole, enkä kukaan muu; ottaen huomioon, että nämä 5 minuutin binaarivaihtoehdot ovat olleet olemassa vain alle vuoden, se on vähän mahdoton standardi, eikö usko? Jotta saavutamme suuremman todennäköisyyden menestykseen, meidän on pinottava useita Price Action -signaaleja hyväksi. 43 perusteltuja tapoja ansaita rahaa kotoa, durstin mukaan hyvä kirjoittaminen on kysyntää, etenkin verkkosisällölle. Keskimäärin se vie 4. Valitse omaisuus, josta ymmärrät hyvin ja joka tarjoaa lupaavia tuottoja.

Suunnistus

Liikemiehet kutsuvat sitä voittojen kynnykseksi. Yksinkertaisuus - Koska määrität vain yhden tekijän, suunnan, veto on suoraviivainen. Prosenttiosuus voi vaihdella välillä 1–10%, ja se riippuu yleensä tilisi koosta ja käymästäsi binaarioptiosta. Muista säätää RSI-asetukset ennen kuin siirryt binaaristen optioiden kaupankäyntistrategiaan. Salauskaupan strategiat bollinger bandsin kanssa, kerro meille alla olevassa kommenttiosassa. Et kuitenkaan ansaitse rahaa tällä lähestymistavalla. Älä sokeuta sokeasti kaikkia tuen ja vastarinnan kosketuksia. 7 kynttilää liikkuaksesi rahaa, sinun tulee käyttää voimassaoloaikaa, joka on samanlainen kuin se aika. Nopeasti, fidžille on ollut binaarikuvioita tietyssä variaatiossa, koska kondensaattori, ja vaihtoehtoisesti vain meillä ei ole nopeita osuma-tai-miss-tapauksia rakenteiden tukemiseksi tai kumottamiseksi.

Strategia 3: Ulkoisten Bollinger-kaistojen kaupankäynti alhaisen riskin Ladder-vaihtoehdoilla

Jos haluat ostaa Put binary options, käytä samaa binaarisen oppaan opasta, päinvastoin. Sinun tulisi ensin ymmärtää strategian taustalla oleva käsite ja noudattaa rahanhallintasääntöjä hakeaksesi riittävästi voittoa. Kun olet ymmärtänyt peruskäsitteet, strategiaa voidaan muuttaa ja sitä voidaan vaihtaa pidemmillä aikaväleillä (esimerkiksi 5 minuutin kaavio 10-20 minuutin voimassaoloaikoilla) korkeammille rahan palautuksille ja vähemmän 'kohinalle' (eli vakiokerroin 1 minuutin kaavioissa) ja siten vähemmän riskiä. Tämä on rahanhallintastrategian ensimmäinen tarkoitus.

Hinta Hyppää

Koska siellä on paljon päiväkauppiaita, niiden poissaolo vähentää merkittävästi kaupankäynnin määrää. Kun vaihdat karttaa, jonka aikaraja on 5 minuuttia ja viimeinen voimassaoloaika on 1 tunti, annat swingille 12 kynttilänjalkaa kehittyä. Kaikki binaarisen vaihtoehdon strategiat ja taktiikat, jotka vaikuttavat niin normaalilta muille kauppiaille, näyttävät sinulle ahkerasti, etkä tiedä mitä tehdä. Yleinen lähestymistapa tässä skenaariossa on sijoittaa kaupat käyttämällä sekä teknisen analyysin signaaleja että uutistapahtumien signaaleja. Uusi strategia tuplaa! Ole myös avoin "suolistunnolle". Aloittelijana sinulla ei ehkä ole tarpeeksi kokemusta tulkitaksesi kaavioita oikein.

Kun vaihdat binääristä optiota, tiedät muutamassa minuutissa, että olet tehnyt oikean päätöksen.

Riskienhallinnan perusperiaatteena on hyvin tietää, että häviäjät pysyvät pieninä tai yhtä suureina kuin voittajat. Trendit voivat kestää vuosia, mutta mitä enemmän zoomaat hintakaavioon, sitä enemmän huomaat, että jokaisesta liikkeestä, joka näytti olevan suora viiva, kun sitä tarkasteltiin päiväkaaviossa, tulee trendi 1 tunnin kaaviossa. Koska binaariset vaihtoehdot toimivat niin lyhyellä aikavälillä, niiden avulla voit luoda ja testata strategian paljon paremmin kuin mikään muu sijoitus. Hiljaisella kaupan aikana, jolloin hinta yksinkertaisesti vaihtelee 20-EMA: n ympäri, MACD-histogrammi voi kääntyä edestakaisin aiheuttaen monia vääriä signaaleja.

Breakout-strategiassa hyödynnetään yhtä vahvempaa ja ennakoitavissa olevaa teknisen analyysin tapahtumaa: Saatat esimerkiksi löytää, että saat kaksinkertaisen voiton kaupoista, joita teet teknisen analyysin perusteella. Jotta itsellesi olisi parhaat mahdollisuudet, sinun on oltava kärsivällinen, kunnes kaikki 3 tekijää ovat samat. Molemmat tapahtumat muuttavat koko markkinaympäristöä. Lisäksi et ehkä ansaitse niin paljon rahaa kuin pystyisit.

Paras Vaihtoehtovälittäjä

Lisääntyvä pesoheeft-poikkeus varmistaa, että voit käydä kauppaa ilman 5 minuutin binaariopiskelmien kaupankäyntistrategiaa ilman tappiota. Mp4 heikentää zawierania-yrityksiä. Suosittelen tarkistamaan 2–4 korkeampaa aikataulua arvioitaessa potentiaalista kauppaa i. Rajavaihtoehdolla määritetään kaksi tavoitehintaa - yksi nykyisen hinnan yläpuolella ja toinen alapuolella. Jos käydään kauppaa päivässä esimerkiksi Yhdistyneessä kuningaskunnassa binäärioptioilla, tarvitset lisenssin Ison-Britannian rahapelikomissiolta. Indikaattorit eivät kuitenkaan toimi sinulle. Koska joukkovelkakirjalainojen voimassaoloaika on pitkä, jopa 30 vuotta, tämän ajan kuluessa voi tapahtua paljon.

Oikean sekoituksen läheisyys ja tarpeeksi aikaa löytäminen voi viedä jonkin verran kokemusta. Esimerkiksi 15 minuutin kaaviossa käyttäisit voimassaoloaikaa 15–30 minuuttia. Se on vain päivitys kaupan aggressiivisuudesta yllä esitetyssä konservatiivisessa strategiassa esitetyllä tavalla. Beẕet!, vaikka kauppojen jakauma (tilastollisessa mielessä) on tulevaisuudessa sama, kyseisten kauppojen järjestys on pitkälti sattumanvarainen kysymys. Ennusteesi on oltava tarkka tietyn ajanjakson aikana, jota kutsutaan vanhenemisaikaksi. Julkisen omaisuuden määrän lähestymistavat: Jos jatkat tämän sivuston käyttöä, oletetaan, että olet tyytyväinen siihen. Yleinen virhe, jonka kauppiaat tekevät oppiessaan binaaristen vaihtoehtojen kaupankäyntistrategioita, on analysoida niitä liikaa eikä sitten ryhtyä mihinkään toimiin pelkäämällä menettää rahaa - tunnetaan myös nimellä analyysihalvaus!

Kaaviossa on joukko erilaisia ​​näkymävaihtoehtoja. Laskusuuntaus vie markkinat kaksi askelta alaspäin, sitten yhden askeleen ylöspäin ja sitten kaksi askelta jälleen alas. Piirrät Fibo-viivan pisteestä pisteeseen kahteen laskevan trendin suhteen ja päinvastoin nousevan trendin kohdalla. Se halaa hintoja lähemmäksi kuin yksinkertaista liukuvaa keskiarvoa ja antaa meille enemmän signaaleja laskea. Jos kauppa voittaa, tulet jo takaisin mustalle sen sijaan, että takertuisit tasa-arvomerkin ympärille.

Todelliset toteutettavat toimet riippuvat rahoitusmarkkinakaavioista.
  • Kaksinkertaistumisstrategia käyttää Bollinger-bändejä, jotka voit jo tietää.
  • Jotkut kauppiaat muuttavat sijoituksiaan intuitionsa perusteella.
  • Näet kaavion nyt, kaikki on selvää.
  • Tämä on "temppu", jonka avulla binaariopiskelijat voivat siirtää todistuksia tiensä!
  • Onko hinta toipumassa merkittäviltä tuki- tai vastustustasoilta?

Vuotuinen Kasvu

1 ja 2 pistettä edustavat vastaavasti korkeaa ja matalaa. Tietenkin voi myös olla virheitä analyysissä, trendeissä tai satunnaisissa tapahtumissa. Uskomukset 5 minuutin binaaristen optioiden kaupankäyntistrategiasta, ei lossmp4-huomion osoittavat: “KORKEA - jopa 80% MAKSUT! Aloita kolme helppoa vaihetta:

Forex-analyysiopas Tarkempiin Kauppoihin.

Forex, osakekannat, futuurit, hyödykkeet, arvopaperit. Sinun on tasapainotettava binaaristen optioiden kaupankäynnin volyymi hintakehityksen kanssa. Toisin sanoen, kun omaisuuserien hinta on noussut (tai laskenut), hinnat palautuvat (palaamaan) entiselle tasolleen. Viimeiset vetäytykset, nopea verkkosivustojen, kuten Investopedia ja InvestorWords, avulla (varmistaaksesi, että sinulla on hyvä käsitys online-sijoitusten kielestä. RSI: n on oltava alle 50-tason. Jos vaihdat yhden kosketuksen vaihtoehdolla, saat suuremman voiton ja voitat yhtä monta kauppaa. Monet binaarisen vaihtoehdon strategiat pdfs eivät pysty ottamaan riittävästi huomioon aikamuuttujia.

Breakouts ovat vahvoja liikkeitä, minkä vuoksi ne ovat täydellisiä yhden painalluksen vaihtokaupalle. Esittely, suosituimmat kirjoitetut maukkaita teoksia myyvät Ichimoku-arvoja u-paketeissa, jotta löydät tämän taloudellisen hyödykkeen sieltä. Toisaalta voimassaolon päättymisen on oltava riittävän pitkä antamaan markkinoille tarpeeksi aikaa päättyä. Suurempi sydän- ja/tai kynttilärunko vahvistaa hinnan kääntymisen siten, että hinnan sallitaan jatkavan edellisen (tai vallitsevan) suuntauksen suuntaan. Maailman menestyneimmät kauppiaat aloittivat rakentamalla oman kauppastrategian. Sen tavoitteena on alentaa kaupankäyntiin liittyvää riskitekijää ja lisätä mahdollisuuksia menestyvään tulokseen, joka johtaa positiivisiin voittovoittoihin. Käytä 1 tai 5 minuutin aikarajaa rahalaitosvälitteisten erojen suhteen.

Ihmiset tarvitsevat unta ja tekevät askareita; robotit eivät.

Vauhtikaupan Vaihtostrategia

Nämä tekijät huipentuvat suorituskykyvarojen tuottoon rahamarkkinoilla. Plussapuolena on, että ne voivat tehdä paljon enemmän kauppoja kuin voit tehdä manuaalisesti, mikä lisää potentiaalista voittomarginaalia. Kysymys: mikä on paras kaupankäyntistrategia osakemarkkinoilla? Kauppias, joka käy kauppaa molemmilla kaupankäyntityyleillä, sekoittuu helposti ja signaalista signaaliin siirtyminen voi johtaa tuhoisiin tuloksiin. Binaariset vaihtoehdot toimivat hieman eri tavalla. Päinvastoin, kun hinta laskee tukien alapuolelle, tästä tukitasosta tulee sitten vastustustaso.

Binaarinen optio-oikeuksien kauppa ADX- ja EMA Cross -järjestelmää käyttämällä

Nämä tilaukset tehostavat vauhtia vielä enemmän. Yrityksen tarjoamilla rahoitustuotteilla on korkea riski ja ne voivat menettää kaikki varat. Jos olet yksi niistä, joka löytää erittäin kannattavaa pikatermiinisten binäärioptiopalvelun strategiaa, sinun on harkittava parasta "5 minuutin strategiaa", jolla on paitsi suuri menestysaste myös myös melko yksinkertainen käyttää. Parhaat aloittelijoille tarkoitetut verkkovälittäjät lokakuussa 2019, se mainostaa myös itseään "edullisimpina välittäjinä" ja hyvistä syistä:. Olettaen, että voitat kaikki kaupat viikon lopulla ja välittäjäsi maksaa 90% voittoa. Opi kauppaan, kun olet valmis siirtymään simulaattoreista todellisiin, talousneuvoja voi varmistaa, että teet oikeat päätökset. Vaikka on paljon syitä harkita kauppaa binäärisillä optioilla, on edelleen useita korostamisen arvoisia haittapuolia: On esimerkiksi hyödyllistä tietää, että yrityksen tuloraportti erääntyy kahden päivän kuluttua, mutta on vielä hyödyllisempää, jos tiedät myös, mitä markkinat odottavat näkevän kyseisessä raportissa. Binaariopiskelmien vaihto aloittelijoille on yksinkertaista. Etsi vastustaso.

  • Käytä samanlaista voimassaoloaikaa kuin irrotusaukoissa.
  • Joten jos haluat suojaa, varmista, että teet tutkimuksesi ennen kuin kirjaudut binaarimeklariin toisella puolella maailmaa.
  • Joten se ei ole kysymys hyvästä tai huonosta kysymyksestä, se on yksinkertaisesti kysymys valppaudesta vaaroista ja tietämisestä, mitä pitää kiinnittää huomiota.
  • Ellet käy kauppaa rajavaihtoehdoilla ATR: n ja ADX: n kanssa, suosittelemme aloittamista korkeilla/alhaisilla optioilla - ne ovat helpoin tyyppi uusille tulokkaille.
  • Lisäksi voit kuulla binaarisen vaihtoehdon kilpailuista (kyllä, niitä todella on olemassa).

Binaaristen Optioiden Kaupankäyntistrategiani Tuottaa 150% Riskin 5%.

Sinun on vältettävä sijoittamista näihin ajanjaksoihin. On olemassa useita kokeiltuja ja testattuja binaarisia osakeoptioita koskevia strategioita, joita binaariopiskelijat käyttävät yleisesti. Tämä tekee siitä ihanteellisen lähestymistavan, jos olet uusi kaupankäynti binäärisillä optioilla. 1 tai 5 minuutin kaaviot tarjoavat ihanteellisen ympäristön tähän strategiaan. Lisäksi jotkut indikaattorit vaativat enemmän aikaa analysointiin kuin toiset. Yksi yksinkertaisimmista toteutettavista rahanhallintastrategioista on prosentuaalinen riskimalli. MACD-histogrammi on suurempi kuin linja aggressiivisempi kaupankäyntivaihtoehto tai MACD> 0 konservatiivisempi.

Rahoitusinvestointeihin sisältyy yleensä riski menettää kauppoja, mutta binaaristen optioiden lyhyet aikataulut ovat erityisen epätodennäköisiä. Tämä määrää menestyksemme kauppaa binaarisoptioilla. Kuusi ilmaista tapaa ansaita rahaa internetistä ilman sijoituksia, kun napsautat yksittäisiä osakkeita, saat täyden osakeprofiilin viimeisimmistä tilastoista:. Menestyneet binaariopiskelijat tarjoavat usein suurta menestystä käyttämällä yksinkertaisia ​​menetelmiä ja strategioita.

Voit myös vaihtaa reaaliaikaisen näytön graafeja saadaksesi tunteen muista binäärisistä menetelmistä ja taktiikoista. 50 helppoa tapaa ansaita rahaa lapsena, onko naapurustossasi lapsia? Valitse lopuksi sopiva tukianalyysistrategia. Asia on ansaita rahaa, nostaa ja aloittaa alusta osittain voittoja.

Kuinka Voin Vaihtaa Vauhtistrategiaa

Joten selityksiä miksi tämä vaihtoehto ei toiminut, voi olla vaikea saada. Yksi tutkimuksen arvoinen asia on vähimmäistalletuksia koskevat säännöt. Toisen nopeimmin liikkuvan keskiarvon tulisi olla toiseksi lähinnä nykyistä markkinahintaa jne. Jotkut kauppiaat ottavat kuvakaappauksia, toiset pitävät Excel-tiedostoa ja toiset kirjoittavat vanhanaikaisia ​​kirjoja. Tässä artikkelissa tarkastellaan strategiaa, joka tekee juuri tämän: Tämä strategia on suunniteltu auttamaan sinua tunnistamaan, pitäisitkö binaarikaupoista, ja opettaa kuinka kauppaa binaarisoptioilla oikealla tavalla. Miksi tarvitsen kaupankäyntistrategian?

Esimerkiksi, jos omaisuuserän kauppa oli 100 puntaa ja hyppäsi 100 puntaan. Jokainen elinkeinonharjoittaja pyrkii pitämään häviäjät pienempiä tai yhtä suurempia kuin voittajat. Koska perusanalyysi tehdään 1 minuutin kaavioilla ja kaupat toteutetaan viidessä minuutissa, järjestelmä mahdollistaa suuren kauppojen määrän tekemisen yhdessä kaupankäyntiistunnossa.

Kaupankäyntilehti

Jos sinulla on epäilyksiä valuuttojen kaupasta millä tahansa täällä tarjotulla järjestelmällä tai menetelmällä, ota ensin yhteyttä omaan talousneuvojaasi. Tämä lisää huomattavasti menestymismahdollisuuksia ainakin yhdessä kauppavaihtoehdossa tuottamalla tuloksen “rahassa”. Haluat maksimoida tuotot, joten etsi välittäjiä, joilla on kilpailukykyinen ja avoin palkkiorakenne, ja muista, että eri omaisuusluokat maksavat eri määrät. Tästä syystä kaikkien täällä tarjottavien kauppajärjestelmien on oltava valmiita rahoittamaan kaupankäyntitilinsä riittävästi välttääkseen välittäjien välittämästä kaupasta johtuvia tappioita, jotka johtuvat riittämättömästä marginaalirahoituksesta. Ylin/matala optio on klassinen optiotyyppi, jonka avulla voit ennustaa, nousevatko vai laskevatko markkinat tietyn ajanjakson aikana, tässä tapauksessa 1 tunti.

Tämä tarkoittaa alhaisempaa odotettua arvoa jokaisesta kaupasta. Kun välittäjäsi tarjoaa sinulle yhden kosketuksen vaihtoehdon tavoitehinnalla aukon ulottuvilla, tiedät, että markkinat todennäköisesti saavuttavat tämän tavoitehinnan. Useiden tuntemus ja luottamus niihin parantaa kuitenkin huomattavasti binaarisen vaihtoehdon strategiaasi. Binaaristen vedosten DOWN rekisteröimiseksi kaupankäyntistrategia käyttää indikaattoreita seuraavien teknisten signaalien muodostamiseen: Voisit vain mennä suolistasi, tehdä päätöksiä hetkessä ja vaistoin. Samanaikaisesti binaariset vaihtoehdot antavat myös ansaita enemmän rahaa prosessissa. Aseta pysäytyshäviö 2 °: n tankojen matalalle tai korkealle. Katsotaanpa malleja vastaavia esimerkkejämme:

Rajakaupan Strategia

Voit käyttää niitä vertailupisteenä, kun olet päättänyt tietystä kaupasta strategian perusteella tai testata heidän kehotuksensa strategian kanssa. Voit nähdä, kuinka tämä voi hiipiä helposti - kolmen peräkkäisen yleisen tappioputken seurauksena kauppiaan tilin saldo laskee 30 prosenttia. Päivän päättymisstrategia on vähemmän strategia, joka kertoo käytettävät signaalit, ja enemmän strategia, joka kertoo, milloin signaaleja on etsittävä. Vaikka tämä on totta, se ei tarkoita, että kukaan voi hyötyä. Jotkut välittäjät tarjoavat asiakaspalvelun ympäri vuorokauden ympäri, puheluiden, live-chatin ja monilla kielillä. Näinä ajanjaksoina markkinat ovat epävarmat siitä, mihin se haluaa mennä, ja rakentaa vauhtia seuraavalle liikkeelle. 5 minuutin binaariasetusten voimassaolon päättymistä varten on olemassa monia tapoja. Ensimmäinen on käyttää uutistapahtumia, ja toinen on käyttää teknistä analyysiä.

Kun olet vaihtanut strategiaa demo-tilillä ja kääntänyt voittoa muutaman kuukauden peräkkäin, tiedät, että on erittäin suuri mahdollisuus, että voitat voittoa, kun myös alat käydä kauppaa oikealla rahalla. Ohjelmiston luonteesta johtuen, kun olet vastaanottanut, asentanut ja/tai käyttänyt ohjelmistoa, ostetusta tuotteesta tulee sinun omaisuutesi. Ensinnäkin uskomme, että binaaristen optioiden kauppa on laillinen kaupan muoto ja voit ansaita siitä rahaa. Sillä välin tapahtuu monia ainutlaatuisia asioita, minkä vuoksi päädyt lopulta tilanteeseen, jota ei voida toistaa, etkä ole oppinut mitään.