Pattern Day Trader -säännöt, kuinka vältetään luokittelu PDT: ksi

Tässä skenaariossa välitysyritys luokittelee sinut todennäköisesti päivittäiskauppiaksi ja pitää sinut eteenpäin 25 000 dollarin pääomavaatimuksella. NYSE: n ja FINRA: n sääntöjen mukaan päiväkaupankäyntiä käyttävään kauppiaaseen sovelletaan "Pattern Day Trader" -lakeja ja -rajoituksia, joita kohdellaan eri tavalla kuin normaalia elinkeinonharjoittajaa. Binaariasetusvälittäjät ja -alustat - arvostelut ja vertailu, mitä saat, on kuitenkin monipuolinen ja laaja valikoima omaisuutta ja binaarivaihtoehtoja, joista valita. Miksi minulla on pääoman ylläpitämistä koskeva kutsu? Päivämyyjänä asetat hintatavoitteen sekä aikatavoitteen. Marginaalipyyntö voi harvinaisissa tapauksissa tapahtua myös silloin, kun omaisuusluokan ylläpitomarginaali kaavaa muutetaan, kun tilinomistaja lainaa tällä hetkellä marginaalia kyseisen omaisuusluokan pitämiseksi. NASD: n muutokset sääntöyn 2520 tulivat voimaan 28. syyskuuta 2019, kun taas NYSE: n muutokset sääntöyn 431, jotka ovat olennaisesti samanlaisia, NYSE: n tiedotuspyyntö tulivat voimaan 27. elokuuta 2019. Päivittäisen kaupankäynnin rahatilin sääntöjen merkitykselliset näkökohdat on esitetty seuraavassa: Vaatimus, että sijoittajat toimittavat joko riittävästi rahaa tai arvopapereita vakuuslainojen kattamiseksi.

Liittovaltion puhelu julkaistaan ​​vain kaupan seurauksena.

Tässä jaksossa käydään PDT-sääntöä, selitetään sen toiminta ja hyödynnetään kauppojasi irti! Jälleen kerran, joskus rahan säästö transaktiokuluihin on pitkällä tähtäimellä kalliimpaa. Opi kaupankäynnin haasteeseen oppiaksesi parhaat päiväkaupankäynnin strategiat ja rakentaa varallisuuttasi todistettujen menetelmien avulla. 51 laillista tapaa ansaita rahaa verkossa, tällä tavalla voit helposti julkaista oman kirjan ja ansaita rojalteja kuluttamatta dollaria. Yksi syy siihen, että päivän kaupankäynti sai huonon nimen kymmenen vuotta sitten, oli marginaali, kun ihmiset ansaitsivat 401 000 kappalettaan ja lainasivat rahapaketteja kauppojensa rahoittamiseksi.

Yleensä se, että maksattamatta vakuutta ennen kuin myyt arvopapereita käteistilillä, rikkoo vapaata ajamista koskevaa kieltoa. Rahastojen talletuksia vähimmäispääomavaatimusten tai Day Trading -marginaalivaatimusten täyttämiseksi on oltava asiakkaan tilillä, eikä niitä voida nostaa vähintään kahden arkipäivän ajan. Varoitan sinua sitä vastaan, mutta monet kauppiaat sivuuttavat neuvoani. Säännöllisen hinnanmuutoksen melun säänteleminen on olennainen osa investointeja. Kauppias, joka noudattaa sääntöjä, saa pelätyn "marginaalipuhelun" välittäjältä lähettääksesi lisää rahaa. Päivittäisen kaupan aikana kauppias voi avata kauppoja, joiden arvo on 20 000 dollaria neljä kertaa - 80 000 dollaria. Se on vähemmän kuin yhden päivän kauppa päivässä, mikä tarkoittaa, että sinun on valittava voimassa olevien kauppasignaalien joukosta, joten et saa täysimääräistä hyötyä todistetusta strategiasta. Marginaalipuhelun suorittaminen liian kauan tai tilin vaaraksi meneminen voi johtaa siihen, että osakevälitysyrityksen marginaaliosastot purkavat omistusosuutesi.

Jos et tunne osakemarkkinoita, aloita opiskelemalla kaikkea mahdollista. Kauppiaat saavat 2 päivän kaupan selvitystilat liikkuvan 12 kuukauden jakson aikana. Päivän kaupankäyntimarginaalia koskevien sääntöjen päätarkoitus on vaatia, että tietyt oman pääoman tasot talletetaan ja pidetään päivän kaupankäyntitileillä ja että nämä tasot ovat riittäviä tukemaan päiväkaupankäyntiin liittyviä riskejä. Joten mene solidaarisuuden näyttelyssä hankkimaan itsellesi erityisen suuri suihkulähtettä sisältävä sooda (varsinkin jos asut New Yorkissa), palaa "turvalliseen tilaan" ja lue.

Rahoitusalan sääntelyviranomainen (FINRA)

Lisäksi potentiaalisten tilitappioiden kattamiseksi marginaaliasiakkaat voivat joutua myymään arvopapereita tililleen aiheutuneiden sijoitustappioiden kattamiseksi - tai mikä pahempaa, antaa välittäjän myydä varastonsa heille ilman sananvaltaa asiaan. 10 parasta osakekaupan sovellusta iso-britannia, napsauta alla olevaa linkkiä aloittaaksesi. Kun tili on nimetty päiväkaupankäyntitiliksi, elinkeinonharjoittajan on pidettävä tilillä vähintään 25 000 dollaria omaa pääomaa. Päivittäisen kaupan puhelun aikana tili pienenee 2-kertaiseksi edellisen päivän vaihtoylijäämään käyttämättä aikaa ja rastiä. Kolmas tapaus, kun likvidaatiota käytetään tämän puhelun täyttämiseen, tili menettää PM-tilan.

DeCarleyTrading. Muutosten mukaan ”mallipäiväkauppiaat” määritellään asiakkaiksi, jotka käyvät kauppaa (ostavat ja myyvät saman position saman kaupankäyntipäivän aikana) vähintään neljä kertaa viiden arkipäivän aikana. Verkkokaupankäynti, millä tahansa järjestelmällä on sama perimmäinen tavoite - havaita parhaimmat tulo- ja lähtökohdat tietylle kaupalle. Päiväkauppaan sisältyy aggressiivista kauppaa, ja yleensä maksat palkkiot jokaisesta kaupasta. Kun olet nimetty mallipäivän kauppiaksi, sinun on pidettävä vähintään 25 000 dollaria omaa pääomaa marginaalitililläsi, ennen kuin sinulla on koskaan lupa harjoittaa uutta päiväkauppaa.