Ansaitse Ylimääräistä Rahaa Ja Saat Maksun Katsella Videoita

Kun olet kerännyt vähintään 30 dollaria tilillesi, voit lunastaa sen joko käteisellä tai palkinnoilla. Jopa päivittäiset tehtävät, kuten verkkokaupoissa tekeminen tai ihmisten ohjaaminen todelliselle verkkosivustolle, voivat auttaa sinua ansaitsemaan pisteitä ja maksamaan. Huomaa, että FusionCash antaa sinun ansaita ansaitsemiasi pisteitä vain heti, kun se saavuttaa vähintään 25 dollarin summan. Sinun on ansaittava vähintään 30 dollaria ennen palkkion saamista. Jos suoritat kaikki Prizerebelsin tehtävät, voit mennä ansaitsemaan hyvää ylimääräistä rahaa! On kuitenkin joitain bonusohjelmia, jotka antavat sinulle vielä enemmän pisteitä. GrabPoints on jälleen yksi ohjelma, josta voit ansaita rahaa katsella videoita, ottaa tutkimuksia, täydentää tarjouksia ja ladata sovelluksia.

Parasta on kuitenkin se, että rekisteröitävien sovellusten määrälle ei ole rajoituksia - mikä tarkoittaa tuottoisaa ansaintamahdollisuutta jopa niille, joilla on normaali työ. Ennen kuin esittelemme sinulle 15 jännittävää alustaa, jotka voivat auttaa sinua ansaitsemaan rahaa vastineeksi videoiden katselemisesta, sinun pitäisi tietää, että vaikka yritätkin kovasti, sinun ei tarvitse tehdä tarpeeksi luopua työstäsi ja suunnata rannalle. Sovelluksen keskimääräinen luokitus on 3, sillä videoiden katselukerrat ovat yli 5 miljoonaa päivässä. Aikaisemmat bitcoin-hintaennusteet (päivitys 2019), alkuhinta 385161 rupiaa. Tämän työn ansiosta nautit televisio-ohjelmista ja saat palkkaa parempaan ”merkitsemään” ne muiden auttamiseksi.

Tämä on hieno sivutoimisto, jonka voit tehdä melkein missä tahansa Internetissä on. HitBliss on palvelu, joka myöntää käyttäjilleen hyvityksiä mainosten katselusta. Ansaitse rahaa toimittamalla paketteja, päivittäistavaroita tai… ihmisiä. 5000 - erinomaista kasvua varten. Lähdössä niin pian? Huomaa, että Internet- ja tilakustannuksia ei lasketa. Et oppia tärkeitä taitoja katsomalla videoita.

Toisin sanoen, Viggle-ohjelmalla voit kuunnella ohjelmia laitteen mikrofonilla. F Käytettävissä olevat alustat: Kun aloitat television katselun, Viggle antaa sinun kirjautua sisään pitämällä puhelimesi television yläpuolella, jotta Viggle voi kuunnella televisiota ja tunnistaa katsomasi ohjelman (luulen, että sen tunnistaa teemakappale). Me järjestämme myös säännöllisiä kilpailuja jäsenillemme voittaaksesi rahaa ja palkintoja, ja jaamme jäsenille parhaat tavat saada kauneusnäytteitä, ilmaisia ​​tulostettavia kuponkeja ja muita ilmaisia ​​juttuja verkossa. Esimerkiksi kirjautuessani kojelautaan voisin valita uutisia, viihdettä, terveyttä, ruokaa ja niin paljon muuta. Huono asia Market Force -yrityksessä on se, että he hyväksyvät vain jäseniä Yhdysvalloista ja Kanadasta. Kun olet ladannut sovelluksen, voit aloittaa aloittamalla raaputtamalla ensimmäisen. Jatka sitten pelaamista, jotta saat enemmän kortteja ja ansaita rahaa tai rahakkeita.

Selaa selaamalla joitain verkkosivustoja, selaamassa Facebookia tai edes tekemässä kotitehtäviä, antaessasi yritykselle periaatteessa katsella online-tapojasi. 00 kirjautumalla Cashcrate-palveluun. Ucla extension business-, management- ja legal -ohjelmat, monet päiväkaupan kannattajat tekisivät sinusta sitä mieltä, että päiväkauppiaan ajattelutapa tai persoonallisuus määräävät onnistumisen vai eivät - ja tämä saattaa olla totta totta. Opit myös, kuinka tämä konsepti alkoi, mitkä ovat parhaat tavat tehdä tämä onnistuneesti ja mitkä ovat hyvät ja hyvät puolet siitä, että onnistut siihen.

On myös muita asioita, kuten kyselyt, sovellusten lataaminen ja pelien pelaaminen, jotka voivat koota pisteitäsi.

Millaisia ​​videoita Katson?

Mutta onko tapa ansaita rahaa YouTube-videoiden katselusta? Vinkkien mukaan sinun on katsottava koko videota voidaksesi hyvittää, ja voit jatkaa katsomista niin halutessasi. Luo oma YouTube-kanavasi ja levitä ajatuksiasi kaukaa sosiaalisen median avulla, etkä koskaan tiedä mitä tapahtuu! Teatteritarkkailijana voit saada palkkion nauhoittaaksesi mainosten määrän ennen elokuvan alkamista, laskea teatterien asiakkaita, kysellä ihmisiä elokuvan alkamisen jälkeen tai tehdä jotain muuta elokuvan yhteydessä. InboxDollars on kätevä tapa ansaita rahaa mainosten katseluun. Näyttää suoritettujen toimien todellisen rahallisen arvon pisteiden sijaan, varmistaen siten avoimuuden ja selvyyden. SendEarnings on osa tunnettuja InboxDollareja. Jatka lukemista ja opit kaiken seuraavista: Aivan kuten muut täällä.

Tämä tarkoittaa nauttimista ajasta, jonka vietät perheen ja ystävien kanssa. Jos haluat maksimoida ansaintapotentiaalisi, sinun on vietettävä aikaa kommentoida, arvioida ja tilata monia YouTube-kanavia. Voit jopa ansaita rahaa todella nopeasti tytäryhtiömarkkinoinnilla, jos teet asiat oikein kanavasi kanssa. Avainkäsitteet, vaihtoehdot, kuinka paljon rahaa voidaan ansaita ja miten. YouTube Premium.

Uudena käyttäjänä, jos kirjaudut käyttämällä viittauslinkkiä tai viittauskoodia, voit tehdä 5000 pistettä heti lepakon kohdalta. 1 Ota joitain tutkimuksia, katso videoita, pelaa pelejä ja mikä parasta, saat siitä palkkaa. Näin se toimii: Rekisteröitymisen jälkeen ja napsauttamalla katseluvälilehteä voit alkaa nauttia Swagbucks-videoista. Swagbucks on uskollisuuspalkintopaikka, jonka avulla voit ansaita rahaa tekemällä erilaisia ​​tehtäviä verkossa.

Voit ansaita helposti jopa dollarin päivässä, vaikka katsotkin videoita passiivisesti.

Hanki työ Netflixillä

Ne ovat olleet toiminnassa vuodesta 1996. Ilmoittautuminen on 100% ilmaista ja se voidaan tehdä täällä. Hanki 10 LifePointia ILMAISEKSI! Se toimii pitkän luettelon kanssa Yhdysvaltojen kansallisista yleisradioyhtiöistä, mutta tällä hetkellä ei paikallisten verkkojen kanssa.

Lucktastic on yksi sovelluksista, jotka maksavat sinulle pelien pelaamisen. Suurin osa heistä uskoo, että kyse on huijauksesta. Entä jos voit katsella videoita ja ansaita rahaa sen tekemiseen? Tällä digitaalisella aikakaudella voit nyt saada palkan tarkastellaksesi mainoksia Internetissä. Ansaitset taalaa, kun katsot erilaisia ​​videoita maailman uutisista, urheilun kohokohdista ja muista aiheisiin liittyvistä videoista. Näiden vaatimusten tarkoituksena on taata alustan houkuttelevuus mainostajille ja että kanavan laatu määräytyy jossain määrin itse yleisön välillä. Tämän toiminnon suorittamisesta saat Perk-pisteitä, joita käytetään lunastamaan käteistä ja lahjakortteja varten.

 • Lähetä nopea ja ilmainen rekisteröinti Cash Pirate -palvelussa, käyttäjät voivat perustaa profiilinsa ja aloittaa käytettävissä olevien tehtävien suorittamisen.
 • Ei ole epäilystäkään siitä, että ansaitset rahaa katsomalla videoita verkossa.
 • Kymmenen suurta vain television katselua varten.
 • TV: n katseluajan leikkaaminen voi tarkoittaa enemmän aikaa työskennellä sivuseinä.

Saapuneet Dollarit

Tämä on suhteellisen uusi verkkoalusta, jossa ansaitset rahaa katsomalla videoita. Toisaalta, juuri alla löydät vaihtoehdot 'Ennen videota', 'videon aikana' ja 'videon jälkeen'. Sähköposti salasanan salasanan vahvistus Kirjaudu sisään! Nielsen on yksi helpoimmista tavoista ansaita rahaa katsomalla videoita. Finsavvy panda, yksi syy, miksi se erottuu muiden alustojen yläpuolella, on sen tiukemmat vaatimukset. Voit olla yksi niistä, jotka saavat maksun katselemalla suosikki TV-ohjelmasi Perkin kanssa. Voit katsoa, ​​mitä automaattisesti toistetaan, tai voit valita yhden monista muista videoista, jotka ovat saatavilla useissa kategorioissa.

Ansaitse rahaa mainosten katselemisesta Successbuxissa

01 30 sekunnin ajan. AppTrailers, sovellus, joka sinun on ladattava puhelimeesi, maksaa sinulle esikatsella "videotrailereita", jotka voivat olla mitä tahansa julkkisjuorista DIY-videoihin. Ansaitsemasi SB-määrä vaihtelee suuresti valitsemasi videon soittolistan sisällön ja pituuden mukaan. Sivusto on enemmän vanhaa koulua kuin loput ja saattaa tuntua varjoisalta, mutta se vain seuraa yksinkertaista mallia. Niin kauan kuin seuraat ohjeita ja katsot videota kokonaisuudessaan, palkitaan sinulle annetuilla pisteillä. Itse asiassa monet YouTube-käyttäjät eivät vain hyödynnä itse YouTube-kanavaa vaan myös muita sosiaalisia verkostojaan yhdessä tämän alustan kanssa tulojensa optimoimiseksi. Jotkut toiminnoista, jotka voit ansaita QuickRewardsilla, on kolme päivittäistä kyselyä, sähköpostien lukeminen ja ostokset päivittäin verkossa ja enemmän.

Liity Work at the Home -yhteisöön

Kuten muutkin, he maksavat myös sellaisesta toiminnasta kuin kyselyjen täyttäminen, tiettyjen tuotteiden kokeileminen, ystävien lähettäminen ja jopa vain surffailu verkossa. Lisäksi voit lisätä ansiosi vastaamalla kyselykysymyksiin ja tekemällä myös monia muita yksinkertaisia ​​ja helppoja tehtäviä. Voit myös tehdä online-tutkimuksia, pelejä ja paljon muuta ansaitaksesi ylimääräistä rahaa. Jos sinulla on kokopäiväinen työpaikka työpaikalla tai kotona pysyvänä vanhempana, ajatus rahan hankkimisesta ylimääräistä rahaa kuluttamatta paljon aikaa tai energiaa on erityisen houkutteleva. Ansaitset pisteitä videoiden ja mainosten katselusta. Voit saada kultajärjestyksen viittaamalla muut liittymään Cashcrateen.

Kun kirjaudut Inbox Dollariin käyttämällä viittauslinkkiä, saat 5 dollarin bonuksen, joka lisätään tilillesi automaattisesti. Tarkemmin sanottuna, ansaitset palkkioita, kun katsot mainoksia, jotka ilmestyvät television ja elokuvan bingesien aikana! InboxDollars maksaa sinulle myös rahaa online-kyselyjen suorittamisesta, pelien pelaamisesta, verkkohakujen suorittamisesta ja mainostarjousten kirjaamisesta. Voit yöpyä tai yöpyä talossa omistajan ollessa lomalla. Jos et ole Care-jäsen.

InboxDollars yhdellä silmäyksellä:

Tämä sivusto on ilmainen kanta-asiakasohjelma, joka on avoin vain Yhdysvaltojen, Ison-Britannian ja Kanadan pysyville asukkaille. Suurin osa ansaitsemiskeinoista television katselusta liittyy mainontaan. 10, ennen kuin voit saada rahaa PayPal-tilillesi - useimmat muut ohjelmat vaativat, että ansaitset vähintään 10 dollaria ennen kuin ne maksavat. Pidän FusionCashista siinä, että he ovat suoraviivaisia ​​“video” -osiossa ja kertovat sinulle tarkalleen, mitä tarvitset ansaitaksesi krediittejäsi. Tämä YouTube-palveluihin soveltuva ansaintajärjestelmä koostuu jostakin niin yksinkertaisesta kuin yleisölle sarjasarjojen tarjoaminen tuotteille; Nämä linkit ovat tietysti erityisiä, ja niitä seurataan ja liitetään tiliimme. Kuinka sijoittaa muiden ihmisten rahalla, mikä voi olla parempaa kuin lainata alhaisin kustannuksin ja sijoittaa rahat korkeamman tuoton omaisuuteen? Mypoints antaa sinulle mahdollisuuden ansaita rahaa pelaamiseen, kuponkien tulostamiseen, videoiden katsomiseen ja kyselyiden ottamiseen.

Kyllä, on mahdollista ansaita rahaa myös vain videoiden katselusta, ei vain ansaita rahaa mainosten katselusta. Pisteet voidaan lunastaa lahjakorteilta, palkinnoista tai käteisestä ennakkomaksuisella pankkikortilla. Nämä rahakkeet voidaan vaihtaa lahjakortteihin. Ja nämä mainokset toimivat pääosin automaattisen huutokauppajärjestelmän mukaan, joka saa mainostajan maksaman hinnan muuttuvaksi; Se, joka maksaa eniten, tulee näkyviin. Voit lunastaa pisteesi välittömällä lahjakortilla sekä välittömällä käteisellä suoraan Paypal-tilillesi. Perk sisältää myös joitain käteistarjouksia, jotka voit suorittaa tilillesi ylimääräisellä rahalla. Nyt tämä on toinen erittäin hauska työ kotona, johon sisältyy television katseleminen ja sanottujen tekstien kirjoittaminen.

Tarvitset 1000 pistettä dollariarvon kohdalla useimpiin lahjakortteihin tai voit saada käteistä PayPalin kautta; voit lahjoittaa hyväntekeväisyyteen tai voit jopa hankkia elektroniikkaa ja Perk-tavaroita. Ja lataa Swagbucks Watch-mobiilisovellukset ansaitaksesi rahaa katsellessasi videoita tien päällä! Ansaitset nanas jokaisesta suoritetusta toiminnasta, jonka voit lunastaa Amazonille, iTunesille, Google Playlle ja Xbox-lahjakorteille. Kuinka iq-vaihtoehto toimii? johdattavan binaariasetusvälittäjän määritelmä, ominaisuudet, turvallisuus, binaaristen optioiden kaupankäynti vaatii täysin erilaista lähestymistapaa, jossa suuri osa "päänsärkystä" on poistettu, jotta sijoittaja voi keskittyä hetkeksi ja suoraan valitsemansa sijoitusvälineen hintakäyttäytymiseen. Voitko ansaita rahaa videoiden katseluun verkossa?

 • Videon katselusivustot, jotka maksavat yllä luetelluille henkilöille, ovat suosittuja.
 • Ongelmana on, että ansaitsemasi rahat eivät ole niin suuria, ellet tee sitä vähintään 3–5 tuntia päivässä.
 • Jos kasvatat vankan yleisön, voit ansaita rahaa mainonnalla, sponsoroinnilla ja muulla.
 • Joka päivä on tyypillisesti vähintään 24–30 videota saatavana kussakin luokassa.
 • Muutama sentti täällä, pari dollaria siellä.
 • Voit katsoa niin monta videota kuin haluat ja pyytää rahaa, kun saavutat 10 dollarin kynnyksen.
 • 15 jokaisesta tekemästäsi tilauksesta.

EarningStation

Tällä tavalla et kuluta tunteja näytölle liimattuina. He maksavat kuitenkin, ja saatat joutua vastaamaan kysymyksiisi suosikkitelevisio-ohjelmistasi! Yleensä kun ostat varastot, teet sen kuinka hälinä ja voitat pdf ilmaiseksi kuinka tehdä helppoa käteistä kotona aikomuksena ostaa matala ja myydä korkea. Ja kyllä, usko tai älä - voit saada palkkaa vain katsella televisio-ohjelmia Netflixissä. InboxDollars -katsaus - miksi se on yksi parhaimmista GPT-sivustoista? Elokuvien esikatselujen, uutisegmenttien tai mainospaikkojen katseluun maksaminen kuulostaa todennäköisesti liian hyvältä ollakseen totta. Ja tästä eteenpäin on välttämätöntä, että vähintään 4 000 katselutuntia saavutetaan viimeisen 12 kuukauden aikana ja että vähintään 1000 tilaajaa on saatavana.

Ei, tietojen kerääminen ei tässä tapauksessa ole sama kuin tietojen syöttötyöt. AppNana on palvelu, joka maksaa sinulle erilaisten puhelimen sovellusten testaamisen ja käytön. Kuka ei katso online-videoita? SlideJoy on iOS- ja Android-laitteille tarkoitettu sovellus, joka maksaa sinulle PayPal-rahaa mainosten katselusta. Avaa jokainen tarjous suorittamalla vaadittavat toiminnot, osta sitten mistä tahansa kaupasta ja lähetä kuitti lunastaaksesi. Kun olet nähnyt videon, ansaitset 0 dollaria. 25 dollaria Liity Swagbucks tänne!

Edellä mainitun spektrin digitaalisen puolen lisäksi voit liittyä myös ”Nielsen Families” -ohjelmaan, joka on kotisi asennettu laite televisioon liitettynä. Kun olet kerännyt vähintään 700 SB, voit lunastaa sen 5 dollarin PayPal-käteisellä. Sitten, kun napsautin kiinnostuksen luokkaa, sain maksun, kun katselin koko toimitettua settiä.

Heidän ainoa tehtävä - kuten otsikosta käy ilmi - on vain katsella Netflix-ohjelmia, erikoisuuksia ja elokuvia ja ansaita rahaa verkossa merkitsemällä ne sopivasti tarkkoilla metatiedoilla.

S. Kaupungit, Joissa On Mahdollista Jäädä Eläkkeelle 40-vuotiaana

Ansaitse pisteitä, joita kutsutaan SB: ksi, kaikesta videoiden katselusta kyselyiden ja kyselyiden ottamiseen, guillebeau-sivutoimintojen tulostamiseen ja lunastamiseen oman online-henkilökohtaisen harjoitteluyrityksen perustamiseen ja sitten lunastamiseen palkinnot mukaan lukien Amazonin lahjakortit. Toinen videopalvelu, jonka avulla voit katsoa videota mistä tahansa aiheesta, on YouTube. Opi kaupankäyntivarastojen päivittämiseen, päivän kauppaa nukkeille -kirjat eivät ole ainoa vaihtoehto! Ansaitset muodossa karaatit, SlideJoyn versio pisteistä. Lahjakorteista elektroniikkaan on saatavana laaja valikoima palkintoja.

Slidejoy on täydellinen tapa katsella niitä interaktiivisia videoita, jotka rakastat, kun teet taikinaa. Lisäksi foorumin ominaispiirteiden vuoksi he hoitavat AdSense-maksuja. Voit nostaa rahaa, kun tililläsi on 30 dollaria. Opetussuunnitelma perustuu U. Tilaa Survey Junkie (arvostelu) ja PanelPayDay, kaksi suosituimmista hyvin maksetuista sivustoistani. On mahdollista ansaita ylimääräistä rahaa katsellen videoita. Monien sivustojen avulla voit ansaita rahaa tekemällä niin! Swagbucks tarjoaa kyselyiden, selaamisen, verkossa ostamisen, verkkopelaamisen ja muun lisäksi maksullista televisiota.

AppNana, yksi markkinoiden parhaiten arvostetuista "ilmaisista lahjakortti" -sovelluksista, voi ansaita palkkioita monien tehtävien suorittamisesta, mukaan lukien videoiden katseleminen. Usko tai älä, voit maksaa katsella videoita verkossa. Kun ansaitset 3000 iRazoo-pistettä, voit kerätä ne palkkiona. Kuten kaikissa sivutoiminnoissa, on tärkeää olla realistinen potentiaalisten tulojen kanssa. Voit lunastaa käteisellä lahjakortteja tai PayPal-maksuja. Pitääksesi tilisi aktiivisena, sinun täytyy vain ansaita 100 pistettä 6 kuukauden aikana, mikä sinun pitäisi voida tehdä helposti kirjautumalla sisään pari kertaa viikossa ja osallistumalla. Joka kerta kun osut virstanpylvään palkkiin, sinulla on mahdollisuus voittaa enemmän rahaa raaputusarvoissa!

Ansaitse Rahaa Kotitekoisista Videoista

Tarkista sovellus kun on aika. Tarvitset esimerkiksi vain 500 Swagbucksia, jotta voit nostaa rahaa 5 dollarin Amazon-lahjakortilta. Uskon, että tämä artikkeli rahamainosten katsomisesta oli hyödyllinen. Mutta tiesitkö, että voit todella ansaita rahaa katsellessasi Netflixiä?

Kaupallinen Käyttö Vaatii 'julkaisuja' - Toimituksellinen Käyttö Ei

Kuulen paljon menestystarinoita ihmisistä, jotka ansaitsevat paljon ylimääräistä rahaa Swagbucksilla, etenkin katsomalla videoita. Kyllä, katsot videoita, täytät tutkimuksia, pelaat pelejä jne. Tämän ohjelman avulla voit katsoa palkkioita videoista ja ilmoituksista, ja saat pian rahaa. Alusta tarjoaa hyvät mahdollisuudet sekä yksityishenkilöille että yrityksille. Mikä on kansallinen kuluttajapaneeli: Näiden videoiden katselemisesta saat 0 dollaria. Voit myös ansaita enemmän rahaa kommentoidessasi videoita, arvioidaksesi videota tai lähettämällä ystäviä. Voit nyt ansaita rahaa katsomalla videoita.

 • (D) Voit lisätä ansiosi lähettämällä ystävillesi.
 • Sivustolla voit ansaita myös taikinaa pelaamalla online-pelejä, ottamalla tutkimuksia, etsimällä verkosta tai kirjautumalla tarjoustarjouksiin.
 • Sinun ei tarvitse välttämättä katsoa mainoksia koko ajan, mutta voit valita haluamasi ”työn” tyypin yllä olevasta valinnasta.
 • Voit rekisteröityä ja maksaa katsella videoita, tehdä ostoksia verkossa, katsella verkkosivustoja, täydellisiä tarjouksia ja ottaa tutkimuksia.
 • Lisäksi saat lisäpisteitä uusien ohjelmien katselemisesta nykyisten suosikkiesi lisäksi.

FusionCash

Jos omistat kotisi tai vuokranantajasi sallii sen, voit ansaita rahaa verkossa jakamalla kotisi muiden kanssa. Jos olet suoratoistomediayrityksen superfani, arvaa mitä: Älä odota rikastuvansi tällä tavoin, koska vaikka videoiden katseleminen ansaitsee kädet vapaana, se on silti maapähkinöitä. Voit ansaita merkintöjä suuriin rahakilpailuihin, ja bonuksen rahapalkkiot ovat mahdollisia, kun sinut kutsutaan osallistumaan erityistutkimuksiin. Ja jos aiot ladata sen, muista käyttää tätä viittauskoodia - CRMATU - saadaksesi 50% bonuksen ensimmäisistä ansaitsemasi kolikosta. Vaikka suurin osa työstä tapahtuu ennen elokuvaa ja sen jälkeen, sinun pitäisi voida nauttia ohjelmasta ilman häiriöitä.

Heidän lähetysohjelmansa kautta sinulla on oikeus saada noin 10% kavereidesi ansaitsemasta. Kirjoita liiketoimintasuunnitelma? Kun hän huomasi, että taitojen kysyntä oli suurta - aivan liian korkea yhden oikolukijan täyttämiseen -, hän loi verkkokurssin auttaakseen muita aloittamaan oman oikolukuyrityksen.