10 Parasta Tapaa Ansaita Rahaa Kuunnella Musiikkia Verkossa

Jos tarkastellaan tarkkaan, niin kotisivulla että tarkistussivuilla on joitain mainoksia. Mutta useimmissa suurimmissa maissa on palveluja, jotka huolehtivat taiteilijoiden rojalteista. Kestää sekunteja liittymiseen ja on 100% ilmainen. Kuinka maksaa vain mainosten katsomisesta verkossa.

Kuuntele, kirjoita, maksa: Saat maksun viikkoon viimeistettyjen kappaleiden lukumäärän perusteella. Parhaat ilmaiset osakekaupankäyntijärjestelmät ja -sivustot, pisteet 4544 datapisteessä, tässä on viimeinen välittäjämme rankingissa kuudelletoista välittäjälle, jotka osallistuivat 2019 välittäjäkatsaukseen, lajiteltuna kokonaisarvostelun mukaan. Nyt, ennen kuin aloitamme luettelon kanssa, anna minun vastata kysymykseen miksi ja miten, niin että olemme samalla sivulla täällä. YouTube tai Pandora? Suurin osa tarvitsisi ensin kertoa heille vähän itsestäsi ja siitä, mikä on musiikkisi. Tutustu näihin töihin tai sivutoimiin, joiden takia työskentelet intohimosi kanssa. 007 YouTube - 0 dollaria. Jokainen toimii vähän eri tavalla, mutta sinun on kuunneltava kappaleita saadaksesi palkan. Asetat hinnan tuntillesi riippuen ajoneuvosi markkina-arvosta. Getaround tekee 40% alennuksen kattaakseen ympäri vuorokauden tapahtuvaa tienapua ja kuljettajavakuutuksia.

Jos se ei ole musiikkikatsaussivusto, ansaitset yleensä rahaa vain kuuntelemalla tai jakamalla.

Se maksaa sinulle palautteen uusista kappaleista sähköpostitse tehtyjen kyselyiden avulla. Seuraavien yritysten tiedetään tosiasiallisesti maksavan musiikin ystäville kuunnella, arvioida, arvioida tai ohjata kappaleita tai musiikkia muille. Huolimatta siitä, miltä sinusta suhtautuu YouTube, et voi kiistää sitä tosiasiaa, että se on musiikin suoratoistopalvelu #1. Tämä on täydellinen tilaisuus jokaiselle, joka haluaa päästä mukaan kryptovaluuttaan. Jos kyllästyt musiikin tarkistamiseen, sinulla on mahdollisuus tarkistaa mobiilisovellukset ja muoti rahalla.

Useimmissa tapauksissa tulosi hyvitetään tilillesi noin 24 tunnissa. Isoja uutisia:, crooksit käyttävät älykkäitä temppuja huijatakseen paljon ihmisiä joka päivä. Paitsi, jos se on totta, opit kuinka se toimii, ja joitain sivustoja, joihin voit rekisteröityä aloittaaksesi heti. Työskentele yleensä freelance-kääntäjien kanssa. Toinen edellytys on Gmail-tilin käyttö. Mitä enemmän kuuntelet, sitä enemmän palkkioita voit ansaita, kuten Amazon-koodeja, Bitcoinia ja jopa rahaa. Sijoittelut järjestetään yleensä musiikin valvojien tai sijoitusasiamiesten välityksellä ja he käyttävät äänikirjastoja musiikin löytämiseen projektiinsa. Päivittäinen luottolimiitti on 150.

Streams

Tarkastellaksesi sinun on oltava hyvä Internet-yhteys, vähintään 300 kbps: n bittinopeudella. Drake oli Spotifyn parhaiten virtautettu taiteilijavuosi, noin 1: llä. Hän on kokenut henkilö online-työssä kotoa; ansaitsee rahaa verkossa Internetistä.

Kuinka Ansaita Rahaa Musiikin Suoratoiston Päätelmistä

Kuuntele vain 30 sekuntia ja siirry seuraavaan näytteeseen. Tiedämme jo, että monet ihmiset kuuntelevat musiikkia mobiililaitteillaan. Kuinka sillä on varaa maksaa sinulle vain musiikin kuuntelusta? Voit maksaa vain 0 dollaria. Heillä on myös muita tapoja ansaita enemmän rahaa sivustollaan, kuten napsauttaa linkkejä, jotka maksavat 0 dollaria. Viimeinkin olkaamme varovaisia ​​rahamme suhteen.

Voit lunastaa pisteesi palkintoluettelossa, kun sinulla on riittävästi niitä palkinnon saamiseksi! Joten omaisuus on jotain, joka ravitsemalla voi tarjota rahaa ikuisuudelle ja voi ansaita rahaa nukkumisen aikana. Voit ansaita rahaa myös seuraamalla harrastuksiasi, kuten matkustamalla ympäri maailmaa. Bitcoin-kauppaopas aloittelijoille, pullback - longs - etsii varastoja vakiintuneessa nousutrendissä hintojen laskiessa lähellä 50 sma: n, mutta ei sen alapuolella. Henkilökohtaisesti, jos aion ansaita rahaa musiikin kuunteluun verkossa, maksetaan mieluummin käteisellä suoraan pankkitililleni. He tarjoavat myös 5 dollarin liittymisbonuksen! Voit aloittaa arvostelun kirjoittamisen heti, kommentoida mitä pidit/ei pitänyt, olla tarkka raidan näkökohdista (ts. )

16 Yritystä, Jotka Voit Perustaa Alle 200 Dollarilla

Voit tavoittaa tuntemasi artisteja ja kertoa heille, että aiot sisällyttää muutama heidän kappaleista soittolistasi. Tytäryhtiömarkkinoinnissa on myös paljon joustavuutta. Nykyään yli 100 miljoonaa ihmistä maksaa suoratoistosta ympäri maailmaa, ja on ehkä useita kertoja niin monta, jotka tekevät niin ilmaiseksi lukemattomilla tavoilla. FusionCash maksaa PayPalilla, sekillä tai suoralla talletuksella. Tämäntyyppisissä ohjelmissa on yleensä toimenpiteet, joilla voidaan estää ihmisiä pelaamasta niitä jättämällä tietokoneensa päälle kuuntelematta välttämättä Internet-radioasemia. BinBotPro-järjestelmän avulla voit aloittaa kaupat pienellä rahalla. Voit mainostaa melkein mitä haluat, mukaan lukien musiikki, esitykset, merchit ja kaikki muu, mitä voit ajatella.

  • Sen sijaan sivustot tarjoavat vähän rahaa ja saavat itsensä kuulostamaan paljon paremmalta kuin todellisuudessa ovat.
  • Älä siipi tässä tilassa, koska alan asiantuntijat ovat löytäneet hienoja temppuja ennakkotilauksien lisäämiseksi.
  • Transkription ja tekstityksen hinnat vaihtelevat asiakkaan tai sivuston kanssa, jossa työskentelet, mutta transkription keskiarvo on yleensä noin 1 dollari ääni minuuttia kohden, kun taas tekstitys voi olla hiukan enemmän.
  • Tällä tavoin, jos Slice the Pie -palvelussa ei ole uusia tehtäviä, siirry Musicxray-palveluun ja aloita ansaitseminen siellä.
  • Vaikka tämän työn ansiosta olet ollut yhteydessä musiikkiteollisuuteen vinosti, autat silti muita musiikin ystäviä saamaan kuuntelun käsittelemällä sähköpostikyselyjä ja ratkaisemalla asiakaskysymyksiä.

Lisää rahaa Hacks

Nosta kättäsi, jos rakastat ajatusta ansaita ylimääräisiä tuloja tai hakea toimisto-elämää oppiaksesi ansaitsemaan rahaa kotona. Olen melko rajallinen musiikillisen leksikon suhteen. Musicxray on toinen suosittu sivusto, kun on kyse ansaita rahaa musiikin kuunteluun; tämä sivusto on legitiimi ja se maksaa. Musiikin suoratoistosta ei makseta yhtä kiinteää korvausta jokaisesta soitetusta kappaleesta; se ei vain ole miten se toimii.

Mutta kun enemmän luokituksia tehdään useammalle kappaleelle, nouset vähitellen ansaitustasoon saavuttaaksesi vihdoin maksimaalisen 1 dollarin voiton. Tiedän tiedän. Rehellisesti, ainoa syy edes sivuston käyttöön on, jos nautit radion suoratoistosta. Tilaa YouTube-kanavasi täältä saadaksesi lisätietoja. Kuten mainitsin, on paitsi mahdotonta antaa tarkkaa lukua, ja missä tahansa online-tilassa väittämällä, että useimpien alustojen lopullinen luku on ollut, ei ehkä ole saanut koko tarinaa. Miksi nämä verkkosivut maksavat sinulle?

Tietoja WebEmploy: sta

Tällaisella tuella autat musiikin edistämisessä ja mitä enemmän ihmisiä ohjaat, sitä enemmän saat palkkaa, lukuun ottamatta sitä, mitä maksetaan kappaleiden tosiasiallisesta kuuntelusta/arvioinnista. Jos se olet sinä, ampu itsesi jalka! Mainonta, eikö... Päiväkauppaa penniäkkiä - miten löytää, vaihtaa ja sijoittaa, analysoi jokainen penniäkään osakeyhtiö huolellisesti ja valitse sellaiset, joilla on hyvät strategiat. mitä? Äänitä musiikkia muille.

Katso sitten suositellut tilaisuuteni verkossa tänään. Jos tämä kuulostaa mielenkiintoiselta, mene eJuryyn. Yhdistä vain ja kuuntele. 05 senttiä kappaleesta. 20 todellista tapaa ansaita rahaa kotona, sinun ei enää tarvitse sanoa “Tarvitsen rahaa tänään ILMAISEKSI”, koska nämä sovellukset maksavat kirjaimellisesti. Tämä verkkosivusto maksaa sinulle uusien taiteilijoiden ja heidän kappaleiden löytämisestä ja ilmaise mielipiteesi kuunneltavastasi. Jos sinulla on lapsia, virtuaaliassistentin asemat ovat erittäin joustavia. Jokainen arvio maksaa 3 pistettä, joten voit saada noin 60 pistettä tunnissa. Lisäksi liittyminen on ilmaista.

Genrejä on erilaisia, mukaan lukien räppi ja hip hop. Hänen käyttämänsä matematiikan mukaan yksinkertaisesti sanotaan, että jos ansaitset 100 dollaria tuhansilta faneilta (100 000 dollaria), se on parempi kuin tehdä 1 dollari 100 000 fanilta. Valittavana on paljon hienoja vaihtoehtoja.

Suositut Oppaat

Tutustu kansainväliseen virtuaaliassistenttien yhdistykseen, virtualassistantjobs. Tämä verkkosivusto maksaa sinulle radion kuuntelemisen lisäksi myös kyselyiden suorittamisesta, videoiden katselemisesta ja online-tarjousten suorittamisesta. Se on kuin sähköpostiluettelosi tai sosiaalisen median luominen seuraavan tai muun hyödyllisen hyödyksi. Verkkosivusto, jonka avulla voit kuunnella haluamaasi musiikkia? Slice the Pie on paras valinta niille, jotka saavat maksun kuunnella ja katsella musiikkia. Paras automatisoitu salaustekniikkabotti, teen nyt tämän Google-asiakirjan julkisesti saataville - se on täällä, se on ilmainen, se on todennäköisesti vanhentunut. Tämä todennäköisesti vaihtelee valitsemiesi tyyppityyppien mukaan, mutta sähköpostien määrä tulee aina olemaan melko pieni. Saat maksun jopa 10 senttiä kappaleesta ja tarvitset vähintään 20 dollaria tililtäsi ennen kuin voit tehdä peruutuksen. Katso maksetut kyselyoppaamme löytää parhaat sivustot, joilla voit ansaita rahaa jakamalla mielipiteesi.

RadioLoyalty on Internet-pohjainen radio, joka maksaa sinun kuunnella suosikkimusiikkiasi, kuten tavallisesti laitteellasi muiden sovellusten kautta. YouTubessa on Content ID -niminen järjestelmä, joka löytää tarkalleen missä kappaleesi käytetään YouTubessa. Opi kauppaa binaarivaihtoehtoja (ilmaiset kurssit ja oppaat), binaryrobot365 on jälleen yksi suosittu binaarisen vaihtoehdon robotti. Jäsenet tarjoavat kaikkea saatekirjeen kirjoituspalveluista psyykkisiin lukemiin videopelien ohjaukseen. Verkkosivustosi pitäisi olla ensimmäinen tulos Googlessa, kun ihmiset hakevat sinua, ja kun yhä useammat vierailevat sivustossasi, he menevät kuuntelemaan musiikkiasi streaming-sivustoilla. Ansaitset pisteitä jokaisen kappaleen 15 minuutin välein. · Heti kirjautumisen jälkeen, jos jonossa on kappaleita, jotka odottavat jonkun kaltaista liittymistä sivustolle, sinulle annetaan heti raita tai kaksi kuullavaa. Joko työskentelemällä suoraan Applen kanssa (suuret etiketit) tai jakeluverkostojen (riippumattomat etiketit) kautta, kaikkien genren faneilla oli paikka löytää uutta musiikkia, ja tarroilla oli paikka markkinoida niitä.

Aiheeseen Liittyvät Julkaisut:

Maksu suoritetaan vain, kun saavutat 20 dollarin kynnyksen. Saat lisätietoja napsauttamalla tätä. Kysymys kuuluu, miksi RadioLoyalty maksaa sinulle musiikin kuuntelemisesta?

Ja kuten nimikkeestä voidaan arvata, se on enimmäkseen demojen kokoelma - ei laadukkaita studiotallenteita. Suurin osa mahdollisuuksista, jotka löydät tästä redditistä, liittyy tietokoneisiin juttuihin. FusionCash tarjoaa CAPTCHA: n, jonka täytät muutaman minuutin välein. Kun ansaitset rahaa, kun kuuntelet kappaletta ja ratkaisee CAPTCHA-ohjelmaa. Kun löydät kappaleen postilaatikostasi, sinun on kuunneltava sitä vähintään 30 sekuntia, niin voit tulla bändin faneiksi, lähettää heille kärjen (jos todella pidät kappaleesta) tai jatkaa vain toiseen.

Haluatko saada palkan kuunnella musiikkia verkossa? Yrityksen avulla voit vuokrata autosi tunnissa tai päivittäin, alkaen 5 dollaria tunnissa. Tämä on loistava vaihtoehto kansainvälisille käyttäjille, ja monia maita tuetaan. Tämä on verkkosivusto, jolla palautteesi kappaleesta on erittäin huomionarvoista. Hanki palkka radioa kuunnellessasi.

  • Voit myös hyödyntää monia muita tapoja, joilla FusionCash antaa ansaita rahaa, esimerkiksi suorittamalla käteis tarjouksia, ottamalla tutkimuksia ja lähettämällä kavereillesi tietoja.
  • 99 kuukaudessa yhdelle henkilölle, mutta voit ostaa sen jopa kuudelle perheenjäsenelle vain 14 dollarilla.
  • Facebook-mainokset voivat tuottaa 3x tuottoa.
  • Mene tänne kirjautumaan Hit Predictoriin.
  • Mikä on faniottelu?

Alatunnisteen Top 3 -widget

Joten rakenna ne. Voit ansaita rahaa myös kuuntelemalla musiikkia ja investoimalla mihin tahansa tiettyyn artistilauluun. Sinusta ei tule miljonääriä arvioimalla online-musiikkia, joten älä lopeta päivätyötäsi vielä. Monet pienyritysten omistajat ja keskitason ja johtotason ammattilaiset tarvitsevat henkilökohtaisia ​​avustajia, mutta heillä ei ehkä ole varaa pysyvään asemaan palkkahallinnossa. Kuunteletko musiikkia joka päivä? Mutta mitä enemmän teet tämän, sitä enemmän voit ansaita.

Ennen kuin sinulla on oikeus pyytää peruuttamista. Sijoita hyvään nauhoittamiseen, sekoittamiseen ja hallitsemiseen. Napsauta yllä mainosta omaa musiikkilinkkiäsi ja kirjoita kuponkikoodi kassalla. Se haluaa rehelliset mielipiteesi, ja voit lisätä ansiosi kirjoittamalla johdonmukaisemmin yksityiskohtaisia ​​arvosteluja.

Jos haluat ansaita sivurahaa tarkistaaksesi musiikkia verkossa tai ansaitaksesi rahaa radion kuuntelemiseen, sinulla on onni. Kuusi ilmaista tapaa ansaita rahaa internetistä ilman sijoituksia, vaikka voit listata yhden hinnan eBayssa, heidän alustansa suuri hyöty on huutokauppajärjestelmä, jonka avulla potentiaaliset ostajat pääsevät tarjoussodeihin - nostamalla hintaa, jonka voit myydä luettelossa olevien esineiden kanssa. Monet taiteilijat valittavat siitä, etteivät ansaitse rahaa suoratoistolla, mutta eivät koskaan yritä ohjata faneitaan streaming-sivustoihin ja -sovelluksiin, joissa heidän musiikkiaan voi kuulla. Maineestasi ja sitoutumisestasi riippuen voit ansaita jopa 12 dollaria kappaleelta.

Etsitkö Jotain?

Pidä rahasto, jota käytät vain, kun sinun on. Jos on, voisitko päästä heihin? 02 per arvostelu, niin saat lopulta niin korkean arvosanan, että saat 0 dollaria. Yksi parhaimmista asioista DIY-musiikin edistämisessä on aitoja, aitoja fanilais-artisti-suhteita. Jos et saa paljon kappaleita Music Xray -sovelluksessa tai haluat tuplata, voit myös maksaa SliceThePie-palvelusta. Jos et nautti kappaleesta, sinun on kyettävä ohittamaan se 90 sekunnin kuluttua ja maksamaan silti. Kuinka käyttää ichimoku pilvistrategioita forex-kauppaan, kaiken kaikkiaan halusin selvittää signaalien hyödyllisyyden luomalla tarkempia ennustavia algoritmeja, ja koin onnistuneeni tekemään niin. Voit vaihtaa pisteitäsi mahtavia palkintoja tai jopa VISA-lahjakortteja. InboxDollars antaa sinulle maksun kuunnella musiikkia RadioLoyaltyn avulla, tarkistaa sähköpostisi, surffata verkossa, ottaa tutkimuksia, katsella videoita, pelata pelejä ja kokeilla erikoistarjouksia.

Täytyy Lukea Viestejä

Ilmoittaudu täällä sähköpostiluetteloon, jos haluat tietää, milloin postitan lisää tämänkaltaisia ​​artikkeleita. Pinnalla Spotifyn uusi interaktiivinen "Year in Music" -ominaisuus on aika hauska tapa katsoa takaisin vuoden 2019 kuuntelutapoihisi. Kun olet kuunnellut kappaleen ja antanut lyhyen lausunnon, sinulle maksetaan korvaus.

Lisätietoja Youtube-sisältötunnuksesta täältä. Se näyttää myös 10 aitoa yritystä, ohjelmaa tai sivustoa, jotka todella maksavat sinun kaltaisillesi! Voitko koodata 4–5 kappaletta tunnissa? Se on varmasti enemmän minulle hyväksi kuin se, joka istuu kiintolevylläni. Voit pelata pelejä, ottaa kyselyjä, katsella videoita, täydellisiä tarjouksia ja jopa lukea sähköposteja ansaitaksesi ylimääräistä rahaa vapaa-ajallasi. Mene tänne kirjautumaan Music XRay: lle. Tällaiset verkkosivut maksavat käyttäjille, jotta he voivat katsella uusien ja tulevien laulajien ja lauluntekijöiden musiikkia. Tämä voisi olla jopa yksi hyvistä tavoista lapsille ansaita rahaa verkossa, etenkin lapsille, jotka rakastavat musiikin kuuntelua!

Onko SliceThePie huijaus tai laillisuus?

Jos kirjoitan siitä, kuinka tehdä Vaporwave, voin linkittää mikseriin tai musiikin editointiohjelmaan. Telemarkkinoijat maksetaan tyypillisesti tunnilla, ja he voivat ansaita tulospalkkioita ja -palkkioita. Sitten voit lunastaa nämä pisteet PayPal-käteisellä, Amazon-lahjakortilla ja paljon muuta, kun olet saavuttanut minimikynnyksen. He ovat ensimmäisiä ostamassa lippuja. Musiikin suoratoisto.

Tietysti lippujen myynti on valtava tulovirto yhtyeellesi. On olemassa kaava sanella, kuinka paljon yksiköille maksetaan sen perusteella, kuinka paljon rahaa kerättiin ja kuinka se kaikki jakautuu. Se antaa käyttäjille vahingossa kaiken, mitä he tarvitsevat selvittääkseen suuren osan rahoistaan, muusikoille, jotka ovat seuranneet suurimman osan vuotta. Valitettavasti halvimmat tuotteet ovat korvakuulokkeet ja kannettavat kaiutinjärjestelmät, jotka maksavat sinulle 159 500 pistettä. Muista kuitenkin, että voit myös luoda soittolistoja, samoin kuin fanit, ystävät ja perheenjäsenet.

Mutta saat siitä myös vähän vähemmän ansiotuloja. DeWitt Young, selkeä etu. Maksu tapahtuu, kun olet saavuttanut 20 dollarin kynnyksen. Ja jotkut kaikkein ammattimaisimmista asuista ovat todellakin osoittautuneet tietojen keruuhuijauksiksi. Jokainen kappale ansaitsee kolme pistettä, ja voit ohjata ystäviäsi ansaitsemaan enemmän. Tyypillisesti se on, että yritys tilaamalla avustajan säveltämään kappaleen musiikkityyppien perusteella, joita sen asiakkaat - luovuustoimistoista yksittäisiin YouTubereihin - etsivät. Säästä se ja käytä sitä viisaasti kasvattaaksesi projektiasi entistä enemmän. Lisäksi, jos sinulla on allekirjoitus tai jolla on pieni itsenäinen etiketti, jolla ei ole fyysistä jakelua, on toinen hyvä vaihtoehto.