Bitcoin-valtio: 22 miljoonaa Yhdysvaltain salakirjoittajaa kääpiöiden kääpiöiden maailman kilpailijoita

Samanaikaisesti liiketoiminta palkitsee, jos yritys saa tietyt asiat oikein. Yleensä suurimmat bitcoin-pörssit kriptovaluutan ostamiseksi ovat kohti yllä olevan luettelon kärkeä. Bitcoin-rahalähetys on kuitenkin paras tapa lähettää rahaa takaisin kotiin verrattuna perinteisiin palveluihin, kuten Western Union tai Moneygram: Tämän takia maassa ja maasta poistuu paljon BTC: tä, ja monet päättävät pitää ne korkean tuoton sijoituspotentiaalin vuoksi. Pankkisi veloittamat maksut voivat olla voimassa. Binaarivaihtoehtojen opas: totuus binaariasetusista, kaksi virastoa kertoivat saaneensa lukuisia valituksia binaaristen optioiden kauppapaikkoja koskevista petoksista, "mukaan lukien kieltäytyminen luottoamasta asiakastilille tai korvaamasta varoja asiakkaille; henkilöllisyysvarkaudet ja ohjelmistojen manipulointi kauppojen menettämiseksi". Yksinkertaisesti sanottuna, olet vuorovaikutuksessa suoraan kaverisi kanssa, joka myy sinulle. Yleensä tämä tarkoittaa bitcoinien (BTC) tai eetterien (ETH) tallettamista. Kun marginaalikauppaa käydään Krakenissa, kelvolliset tilit voivat lainata jopa 500 000 dollaria mennäkseen pitkiksi tai lyhyiksi kryptovaluuttaan.

Todellisuudessa kryptovaihto vaihtaa liian usein vääriä määriä ja ilmoittaa vääriä numeroita. Ihmismieli, joka huippuosaamisen avulla tunnistaa, kamppailee satunnaisten tulosten kanssa. Yritin tehdä online-kyselyjä ansaitaksesi ylimääräistä rahaa, mutta menetin kärsivällisyyden tekeessäni 3 dollaria 2 päivässä. Ei EU: n sijoittajien suojaa. Ryhmää vetää entinen Visa Central & Eastern Europe -päällikkö Steven Parker ja C-tason avainhenkilöt globaaleista rahoituslaitoksista, kuten Renaissance Insurance, Lontoon johdannaisten vaihto, American Express jne. Palkkioomme kuuluvan, vain jäsenille tarkoitetun Coinist Insiders Network -verkostomme tehtävämme on tunnistaa varhaisen vaiheen kryptovaluutat, joilla on suuri todennäköisyys menestyä, ennen kuin niiden ympärillä on vähittäiskaupan hypejä.

Kaikkien kadujen susi, joka tunnetaan Texas West Capital -salana, on Twitterissä huomauttanut, että jopa hintojen laskun aikana hän on aina nouseva pitkällä aikavälillä. Ennen tätä on ollut lukuisia raportteja ja perusteluja, jotka ovat paljastaneet sääntelemättömän salausvaluutanvaihdon manipulointikäytännöt. 522 BTC vaihtoi käsiä pörssissä. Kuinka ansaita rahaa nopeasti: yli 100 helppoa tapaa ansaita 100 dollaria tai enemmän. Sijoitamme vaihdot seuraavien kriteerien perusteella: Annan sinun lukea yksityiskohdat Bittrex-arvosteluistani, jossa on joitain tärkeitä tosiasioita ja analyysejä. Bitcoineilla voidaan käydä kauppaa kaikkialta maailmasta, 24 tuntia vuorokaudessa, 365.

Miksi valita CEX.IO?

Niille, joilla on kokemusta kaupasta, on olemassa edistyksellinen käyttöliittymäominaisuus, joka voidaan aktivoida hyödyntämään kaikkia käyttöympäristöjen ominaisuuksia, mukaan lukien esteettisesti miellyttävä ”yötila”. Parhaat online-sijoituskurssit, onko yksi kaupan tyyppi parempi kuin toinen? Pääkonttori sijaitsee Lontoossa, Iso-Britannia, CEX. Romaniasta tunnetaan todennäköisimmin lukuisten kansainvälisten yritysten ja yritysten, jotka aktivoituvat IT-alalla, sekä lukuisten freelance-ohjelmoijien ja -kehittäjien koti. 7 tapaa ansaita rahaa verkossa ilman huijausta ..., avaa mielesi, avaa tietokone tai älypuhelin ja avaa hyviä tapoja ansaita rahaa. Jokaisella käyttäjällä on yksilölliset tarpeet, joten vaihtoon ei ole yhtä kokoa. Jos tunnet olosi mukavaksi käyttää heidän vaihtoominaisuuttaan, siirrä tilisi ActiveTrader-tilaan. Kun olet napsauttanut Muokkaa profiilia -vaihtoehtoa, avautuu uusi sivu, jolla sinun on annettava kaikki tietosi, kuten tilin nimi, tilinumero, IFSC-koodi, matkapuhelinnumero, täydellinen osoite, kuten henkilötodistuksessasi on mainittu, valtio, kaupunki , PIN-koodi jne.

Tiedot olisivat paljon mielenkiintoisempia, jos ne värjättäisiin sen mukaan, kuinka voimakkaasti kukin maa käy kauppaa. Kun olet napsauttanut linkkiä, avautuu uusi välilehti, jossa käyttöehdot kirjoitetaan, sinun on luettava se huolellisesti ja napsauttamalla Hyväksyn-painiketta, jonka jälkeen ilmestyy ponnahdusikkuna, jossa ilmoitetaan, että rekisteröinti on suoritettu onnistuneesti.. Tämä johtuu siitä, että monet venezuelalaiset kääntyvät nyt salaustekniikan markkinoille turvatakseen vaurautensa, kun maan rappeuttava hyperinflaatio heikentää edelleen taloutta. 30 todellista tapaa ansaita rahaa kotoa, iZEA - IZEA toimii blogin lisäksi tai yksinään. Tietojaan manipuloivilla pörsseillä oli suuria luisuja, joihin viittaa suurempi hinnanlasku ja epävakaa tilauskanta. Tässä on katsaus salausvaluuttakauppojen arvioituihin päivittäisiin tuottoihin maaliskuussa 2019: 9 miljoonaa vuotta sitten.

Esimerkiksi Kanadan kriptovaluuttapörssi QuadrigaCX ilmoitti alkuvuodesta 2019 toimitusjohtajansa Gerald Cottenin kuoleman. Alkuperäisten suojauskorkojen sijasta spekulatiiviset vaatimukset velvoittavat tallettamaan 4 290 dollaria osallistumaan Bakktin bitcoin future markkinoille. 05% kauppaa kohti. Yhdysvaltojen ulkopuolella olevien käyttäjien on toimitettava henkilötodistukset ja todistukset oleskeluasiakirjoista. Bitcoin traders ovat myös erittäin hintaherkkiä, pyrkivät täydellisiin tulo- ja poistumishintoihin ja luopuvat asemastaan ​​heti, jos ne osoittautuvat kannattamattomiksi. Salaus salaustekniikkaan vaihdetaan tarkemmin tämän sivun toisella puoliskolla.

 • On monia muita maita ympäri maailmaa, joilla on paljon salauskäyttäjiä.
 • Kaikki talletukset ja nostukset ovat ilmaisia.
 • Salausvaluuttamaailmassa on kahden tyyppisiä pörssejä; fiat-hyväksyvät kryptovaluuttapörssit ja puhdas kryptovaluuttapörssit.

Kaupan Analyysi

Kun olet napsauttanut Seuraava, sinulle näytetään profiilitietosi, sinun on tarkistettava tiedot ja napsautettava Tallenna dokumentti -painiketta oikeassa alakulmassa. Harjoittele kauppaa ilman riskiä, "Tämän päivän sakko on uusi muistutus siitä, kuinka pahasti pankki menetti tiensä aikaisemmin, ja tuomitsemme ehdottomasti vastuussa olevien käyttäytymisen. Kanadan Torontossa sijaitseva pörssi käsittelee liiketoimia itsenäisesti älykkäiden sopimusten kautta. Hyvä uutinen on:

Kaikkien teknologisten hienostuneisuuksiensa vuoksi markkinat ohjaavat näitä ihmisten alkukykyisiä tunteita. Viime viikolla ensimmäisen arvon laskun jälkeen alkuperäisestä noususta rajamarkkina-sijoittaja Mark Mobius kertoi CNBC: lle, että digitaalisten valuuttojen ja kullan on oltava yhdessä. Tuolloin maan keskushallintoviranomaisena toimiva Kiinan kansantasavallan keskuspankki (PBOC) ilmoitti estävänsä pääsyn kaikille kotimaisille ja ulkomaisille salausvaluuttapörsseille ja ICO: n verkkosivuille. Ei vaadita henkilötodistusta, erittäin halpaa myydä, alustamerkki, ilmainen ostaa, korkea yksityisyys ja turvallisuus, paljon maksuvaihtoehtoja. Yksi suurimmista eduista on se, että hajautetut vaihdot antavat käyttäjille paremman hallinnan yksityisyydestä, koska he eivät vaadi kirjautumisia tai asiakas-asiakas (KYC) -asiakirjoja. Apple vaihtaa noin 4 miljardia dollaria päivässä. Nyt sinun on siirryttävä kojelautaan. Täällä näet, että olet saanut viestin, jossa ilmoitetaan, että tietosi on ladattu varmennusta varten. Tähtimerkin alla on kirjoitettu: "Tämän valmistuminen voi kestää jopa 48 tuntia".

 • Merkittävintä on, että vaikka Brasilian presidentti Jair Bolsonaro myöntää tietämättömyytensä salauksen valuutasta, Brasilialla on ennätys useimmista bitcoin-kaupoista, jotka toteutettiin yhdessä päivässä Latinalaisessa Amerikassa.
 • Haluatko käydä kauppaa tien päällä?
 • Esimerkiksi CME Bitcoin Futures asetti ennätyksellisen suuren määrän toukokuun lopussa avoimella korolla 5 190 sopimusta (1 sopimus vastaa 5 BTC: tä).
 • Äskettäin FinCEN, puolue, josta on harvoin kuultu salattua (kuulemme lisää SEC: stä nykyään), sakotti Bitcoin trader.

Sijoittajat Siirtyvät Turvalliseen Varainhoitoon, Kun Kulta Näkee Huonoimman Päivittäisen Laskun Kahden Vuoden Sisällä

BTC/USD-lyhytaikaiset sopimukset eivät ole läheskään yhtä korkeita kuin kuukausia sitten, mutta ne alkavat nousta tasaisesti. Lähes neljäsosa Bitcoinin 7 päivän määrästä tapahtui eilen. Tähän sisältyy valuuttoja, kuten Euro, USD, GBP, AUD ja vastaavat valuutat. Heinäkuusta lähtien D-E-luokiteltujen heikkolaatuisten pörssien osuus oli 64% kaupankäynnin volyymista - huikeat 316 miljardia dollaria - kun taas AA-luokiteltujen alustojen osuus oli vain 5% tai 31 miljardia dollaria.

 • Kerro meille mitä mieltä olet aiheesta aiheesta alla olevassa kommenttiosassa.
 • Tänä keväänä useat suuret nimiyritykset ilmoittivat aloittavansa salaustekniikan.
 • Lyhyesti sanottuna, hallitus tarkastelee Bitcoinia ja muita kryptovaluuttoja toteuttavana vaihtoehtona kansalaisille taistella pysäyttämätöntä hyperinflaatiota vastaan.
 • Huomaa, että Bitfinex on rajoitettu maissa, joita ne tarjoavat, eivätkä hyväksy Yhdysvaltojen rekisteröintejä.
 • Toukokuussa myös Bitcoin-johdannaisten vaihto BitMEX saavutti uuden ennätyksen - 10 miljardia dollaria dollaria, josta käydään kauppaa yhdessä päivässä.
 • Kuten aiemmin mainittiin, ÄLÄ KOSKAAN SÄILYTÄ kolikoitasi vaihtoon!
 • Kaksoset on Winklevossin kaksosien ylläpitämä Bitcoin-vaihto.

Vertaa Eilisen Ennätyksellisen Suurta äänenvoimakkuutta Aikaisempaan Salaustekniikan Ajoon

Se ei välttämättä tee oikeutta valtioille, jotka ovat raskaita OTC-kauppiaita, kuten Venezuela ja Venäjä, mutta se tarjoaa arviota todellisesta tilanteesta ballparkissa. Raportissa tarkasteltiin 25 parasta Bitcoin (BTC) -paria, laskemalla niiden todelliset volyymit ja vertaamalla niitä ilmoitettuun volyymiin CoinMarketCapissa. Viimeisen härän ajon aikana kaupan volyymi saavutti huippunsa 24 miljardiin dollariin, mikä tarkoittaa, että eilisen ilotulitus melkein kaksinkertaistui edellisen härkäajon korkeimpaan pisteeseen - kun Bitcoin otti myrskyn yleisön yleisön ja aiheutti laajan FOMO: n, joka loi kuplan. Se toimii vaihto-, selvitys- ja selvitysviranomaisena.

Jos haluat etsiä hyvää vaihtoa sijaintisi ja/tai maksutavan suhteen, BuyBitcoinWorldWide on olemassa juuri tätä tarkoitusta varten. Vaikka pörssit jättävät tämän tutkimuksen huomiotta, Coinmarketcap - yksi salaustekniikan suosituimmista seurantalaitteista - on luvannut tarkistaa menetelmäänsä todellisten kaupan volyymien määrittämiseksi tarkemmin. Mikä on alennus?, olet auttanut kehittämään maailmanlaajuista mainetta mennä -merkki- ja forex-kauppapaikkana monille kauppiaille. Merkittävin syyllinen, joka korostettiin raportissa, on OKEx, jonka havaitaan manipuloivan kaikkien heidän Top 30 -kauppaa käyvien merkkipariensa kauppaa. 97%: n muutos viimeisen 24 tunnin aikana. Vaikka konsepti on yksinkertainen, tiedämme, että salausvaluutan näkökohdat voivat vaikuttaa hieman monimutkaisilta. Se näyttää tällä hetkellä korttitalolta, ja jos se putoaa, bitcoin voi nähdä kiinnostusta, kuten olemme nähneet vähemmän vakaissa maissa ympäri maailmaa.

BuildCurrently in kehitys

4% marraskuusta lähtien ”, kirjoitti CryptoCompare vaihto-katsauksessa. 5 miljoonaa dollaria. Muut kolikot seurasivat BTC-trendiä, laskien joissakin tapauksissa 99%.

Kaiken salausmarkkinoiden tarkkailijat ovat epävarmoja siitä, missä hinnat ovat lyhyellä aikavälillä. Lähetä navigointi, se on vain se, että voit tehdä työn mukavasti pyjamasta, jos haluat. Viimeisenä, mutta varmasti vähäisimpänä, pörssissä on tehokas ja intuitiivinen sovellusliittymä niille, jotka haluavat viedä sijoituksensa seuraavalle tasolle. Heikompilaatuinen salauskaupan volyymi on suuri koko sektorin alueella: Tärkein asia tietää, kun kaupat kryptovaluutalla, on: Tiili- ja laastiliiketoimintana se vaihtaa perinteisiä maksutapoja ja digitaalisia valuuttoja. Samoin monet vaihdot ovat maantieteellisesti keskittyneitä. Tilavuus voidaan tutkia minuutin yksityiskohtaisesti.

Siitä lähtien julkinen hallinto on edistänyt salaustekijöiden käyttöä kiistanalaisilla toimenpiteillä, kuten muuntaa vanhuuseläkkeet Petroon tai pakottaa kansalaiset maksamaan passit sen mukana. Valitettavasti täydellinen makro myrsky poistettiin loppuvuoden aikana, koska nämä negatiiviset korrelaatiot hajosivat ja Bitcoin ja muut digitaaliset omaisuuserät päättyivät kuukauteen punaisella. Mitä alempi, sitä parempi.

Hajautetut Pörssit

Parempaan tai huonompaan suuntaan, Bitcoinilla on harvoin tylsää, sivuttain suunnattua hintatoimintaa! Vaikka IRS: llä ei ole ollut kovin selkeää kryptovaluuttaverolakia koskevissa suuntaviivoissaan, he kohtelevat niitä tällä hetkellä kuin normaalit kryptovaluutat. Sitä vastoin suurin osa Bitcoin trader0: stä ylläpitää vain lyhytaikaisia ​​positioita, pysytellen kaupassa enintään muutaman kuukauden - mutta usein enintään muutaman tunnin. Pörssien on tiedetty manipuloivan kaupankäynnin määriä robotin avulla. Karttakaavio, tämä voi tuoda paljon voittoa, jos olet voittajapuolella, mutta toisaalta ylivoimainen tappio, jos sinun pitäisi löytää itsesi tappiopäähän. Heikompilaatuinen salauskaupan volyymi on suuri koko sektorin alueella: ”Ruma ja omituisen kuukauden loppu” -näkymä jatkui:

Heistä 4 miljoonaa käy kauppaa. LocalBitcoins tarjoaa erittäin luotettavan escrow-palvelun ja vertaisverkon (P2P) vaihdon. Kuinka kauan vaihto on ollut olemassa? Ostamiseen on monia eri tapoja, mutta useimmissa tapauksissa sinun täytyy ostaa bitcoineja tai eetteriä ja muuntaa se sitten XRP: ksi. On melkein mahdotonta ottaa huomioon kaikkia muuttujia, jotka muodostavat tällaisen tietokokonaisuuden.

Localbitcoins. Se on yksi parhaimmista krüptovaluuttakaupoista vertaiskaupan välillä. Samoin kuin talletukset, tämä vaihtelee vaihtotyypistä riippuen. 13 helppoa, laillista tapaa ansaita ylimääräistä rahaa tässä kuussa - jota et todennäköisesti ole vielä ajatellut. Etsi vaihtoa (toisin kuin ”välittäjä”) merkinnöissä, joissa mainitaan erityisesti alhaiset palkkiot, suuri likviditeetti ja kauppiaille suunniteltu käyttöliittymä. CoinMarketCap (CMC) on suosituin kryptovaluutta-verkkosivusto, joka näyttää avaintoiminnot ja kaaviot kaikista kryptovaluuttamaailman kolikoista ja rahakkeista, sekä niihin liittyvät tiedot kaikkien kryptovaluuttakaupan kaupankäynnin volyymista.

DEx.top

Saat pankkitiedot tässä vaiheessa, josta voit lähettää pankkisiirto/talletus. Bittrex on yksi maailman 10 suurimmasta salausvaluuttapörssistä. Vuoden 2019 kolmannesta vuosineljänneksestä lähtien Venezuelan bolivarojen lukumäärä Bitcoin-kaupankäynnissä on jatkunut ennätyksen saavuttamista melkein viikoittain. IO on paikka kaikille, jotka haluavat yksinkertaisesti ostaa ja myydä Bitcoineja. Ryhdy käytettävyystestaajaksi, muista, että laillinen yritys ei yleensä vaadi sinua maksamaan maksua tietojen tai viittausten saamiseksi. Niin kauan kuin sinulla on oma lompakko, tämän ei pitäisi olla ongelma!

Keskiviikon kaupankäyntiistunnoissa bitcoin-ydin (BTC) leijuu juuri 10 000 dollarin vyöhykkeen yläpuolella välillä 10 025–10 225 dollaria viimeisen 24 tunnin aikana. Ehkä kaupan tärkein osa on pääoman säilyttäminen. Binancen oli tarkoitus ylittää heidän edellisvuoden ennätysten ansaitsemalla 78 miljoonan dollarin voittovoiton vuoden 2019 ensimmäisellä neljänneksellä - 66% enemmän kuin edellisellä neljänneksellä. Kaupankäynnin volyymit ovat alkaneet toiseen vahvaan alkuun tänään, ja niiden arvo on 29 dollaria. Löydä meidät facebookista, lisäksi monilla suurilla yrityksillä on myös omat tytäryhtiöohjelmansa. Nämä sallivat kryptovaluuttakaupan keskenään. Enimmäismäärä, jonka voit ostaa, määräytyy myyjien tarjousten perusteella. Salausvaluutanvaihto tai digitaalinen valuutanvaihto (DCE) on liiketoiminta, jonka avulla asiakkaat voivat vaihtaa salausvaluuttoja tai digitaalisia valuuttoja muihin omaisuuseriin, kuten perinteiseen fiat-rahaan tai muihin digitaalisiin valuuttoihin.

 • Kakao voisi lopulta integroida erilaisia ​​salaukseen liittyviä palveluita tulevaisuuden viestisovellukseensa.
 • Tämä merkitsee sitä, että asianomaiset viranomaiset sääntelevät ja valvovat vain pientä osaa salauksenvaihtovaluutanvaihdoista - fiat-hyväksyvien pörssien muodossa.
 • Tietysti voidaan väittää, että CoinMarketCap-kaupankäynnin volyymi on ollut epäluotettava mittari kaikesta väärien ilmoitusten takia, mutta yritys on vasta äskettäin ryhtynyt toimiin tämän leimautumisen poistamiseksi, ja on todennäköistä, että vuoden aikana oli vähemmän suojatoimenpiteitä. viimeinen härkäjuoksu.
 • Pankkisiirtomaksujen selvitys voi viedä päiviä.
 • Toistaiseksi alusta tarjoaa kauppaa vain bitcoin-, ethereum-, ripple-, litecoin- ja bitcoin-käteisellä.
 • Lisätietoja GDAX: stä.
 • Likviditeetti on korkea ja käyttöliittymä on kiitettävä verrattuna suurimpaan osaan nykyistä kilpailua.

Etelä-Korea

Kuten kaikki tiedämme, krypto ei nuku eikä Huobi myöskään tarjoa asiakkailleen 24/7 ilmaista asiakastukea. Seurantaresurssin CoinDance 2. syyskuuta julkaiseman tiedon mukaan venezuelalaiset vaihtoivat 114 miljardia suvereenia bolivia (VES) pelkästään Localbitcoineilla 31. elokuuta päättyneen viikon aikana. Pörssissä on useita maksutapoja, kuten pankkisiirrot, luottokortit, pankkikortit, Skrill, Neteller ja muut. Ne voivat tehdä satoja kauppoja yhden päivän aikana. 9 miljardia dollaria toukokuussa 2019. Ensin sinun on kirjauduttava sisään https:

Kiinan sääntelijät julkaisivat täydellisen kaupankiellon tämän vuoden helmikuussa. Coinbase ei ole ainoa voittoa tuottava alusta. Hyviä määriä on saatavana suuremmille kaupoille. Hinta vaihtelee vahvan tuen (konsensus ”alhaisen” tason välillä, jolla innokkaat ostajat käyttävät kaiken myyjien tarjoaman määrän) ja voimakkaan vastarinnan (tuen vastakkaisuus) välillä.

Txbit

Hyvä maine, aloittelijaystävällinen, kymmeniä Crypto-tuotteita vaihtoa varten, nopea, kohtuullinen hinta. Kaksoset ymmärtävät, että tämä on turhauttavaa ja aikaa vievää. Palvelu on kaikkialla maailmassa, mikä tarkoittaa, että voit käyttää euroja, puntia, jeniä, Australian dollareita, Sveitsin frankkeja, Kanadan dollareita, kruunua, ruplaa, liiraa, rupiaa ja niin edelleen. Siksi odotus vaihtelee elinkeinonharjoittajan luonteesta riippuen.

Abcc

Tässä on informatiivinen diaesitys, jonka IRS on luonut käsittelemällä kryptovaluuttaa. Osta vain Bitcoin alhaisimmalla hinnalla ja myy se seuraavalla tärkeimmällä huipulla (tai päinvastoin, jos vedot hinnanalennuksella). Yleisiä hyödyllisiä indikaattoreita ovat liukuvat keskiarvot, MACD, Bollinger Bands, RSI jne.

Tämä taito vaatii paljon harjoittelua ja näyttöaikaa hallitsemiseen. Kuten Mt. Sen sijaan, että annettaisiin käyttäjien tallentaa salaustekniikka vaihtoonsa, he perustavat muuntamistapahtumat. 99% palkkiot luotto- ja pankkimaksuista.

Allbit

Jos kolikon volyymi on yleensä pienempi, raskaat kaupat 24 tunnin aikana saattavat osoittaa, että liikkeellä, jota se mahdollisesti tekee, on jonkin verran tukea. Nykyaikaiset kryptovaluutta-Ponzi-järjestelmät naamioidaan usein pilvikaivossuunnitelmiksi. Stop-loss on viisaasti sijoitettu toiselle puolelle tasoa, jolla hinta on kääntynyt aiemmin, mitä enemmän kertaa parempi. Kun olet kirjoittanut kaikki tiedot, napsauta LÄHETÄ UUSI SMS-KOODI. Lähetyksesi odottaa nyt hyväksyntää. Raportin mukaan neljä hyvin pidettyä alustaa (AA-B) - Liquid, Binance, OKEx ja BitFlyer - ylitti päivittäisen kaupan keskimääräisen kaavion. Liquid näki keskimäärin yli 400 000 päivittäistä kauppaa ja Binance yli 300 000. Jokaisella on ylösalaisin verrattuna muihin.