Paras Bitcoin Miner

Monet kaivostyöläiset käyttävät jopa räjähdysnopeuden ja energiankulutustietojen avulla määrittääkseen kuinka monta räjäytystä louhitaan kullekin kulutetulle sähkölle. Virtalähde ei kuulu toimitukseen, ja sinun on toimitettava ATX-PSU. Virrankulutusluvut vaihtelevat PSU: n tehokkuuden, ympäristön käyttölämpötilan ja tehomittarin tarkkuuden mukaan. Lisäksi 16T kuluttaa 0. Kaiken kaikkiaan olen erittäin tyytyväinen heihin.

Tiedämme myös muista ihmisistä, jotka ovat vastaanottaneet yksikkönsä, ja he kaivovat nyt uima-altaalla. Uskomattoman kannattava ASIC! Se on jopa omistettu katkaisija. Suunnittelusta tuli pian Bitmainin Antminer S7, kun Yang liittyi Bitmainin tiimiin keväällä 2019. Laitteen heikentyneen hyötysuhteen vuoksi tarvitset erittäin halpaa sähköä, jotta voisit käydä tappiolla. Suoritamme piakkoin videon esittelyn yksiköstä Bitmain 1600 watin PSU: n kanssa. Yritän pitää sen melko puhtaana.

Usein toisiopuhallin lisätään takaosaan, missä tätä tarkoitusta varten on ruuvinreikiä. Tämä on erinomainen Bitcoin miner2 edulliseen hintaan. Ellei siellä ole jotakin erityistä laitteistomuotoa, jonka haluat suorittaa SP20: lla, se ei ole loistava hankinta paitsi kaivosteollisuuden muistoesineitä. Joten AC: n on oltava molemmissa päissä, jotta se voidaan kytkeä. Salausmaailma oli epäuskoinen, kun uusi ASIC-startup-yritys Halong Mining ilmoitti uudesta Dragonmint T16: sta.

Sen pitäisi alkaa ladata Raspberry Pi. 28 nm: n valmistusprosessin tuloksena S5: n ei voida kohtuudella olettaa kilpailevan modernien 16 nm: n tai 14 nm: n ASIC-malleilla hashrate- tai virrankulutustehokkuuden suhteen. Twitterissä on puhuttu paljon siitä, että Halong Mining on huijaus.

  • Tämä on 120 wattia.
  • Parempi laitteisto lisää hash-nopeutta, ja tämä kasvattaa Bitcoinin määrää, joka sinulle palkitaan.

Rolf Versluis

Mutta jos etsit tasaisen lisätulonlähdettä tai haluat kallista uutta harrastusta, voit tehdä sen. Jos nämä vastaukset eivät vastaa täysin kysymykseesi, kysy uusi kysymys. 11 TH/s | Päivittäinen voitto: Joten se menee. Kaupankäyntikurssit, upea henkilökunta, hyvä ruoka ja erinomaiset ohjaajat! Heillä on 330 MH/s hajautusvoimaa, mikä vähentäisi sinulle alle 0 dollaria. Sen alhaiset 200 dollarin kustannukset vastaavat alhaista tehokkuutta - sen hajautusaste on 4.

  • 109 joulea gigahashia kohden, mikä on noin 10% vähemmän kuin Antminer S9 (vajaat 0 ° C).
  • Tavalliselle ihmiselle ei ole ihanteellista kaivoa, koska Kiinan halpa sähkö on mahdollistanut sen hallinnan kaivosmarkkinoilla.
  • Se aikoo käynnistää tämän, joten päästä myös siihen, ja melkein tämä on ensimmäinen käynnistys, muuten.
  • Meillä on ilo esitellä Bitmainsin viimeisin kaivosmies, Antminer S7.
  • U1-laite on identtinen U2-version kanssa, mutta U1: n jäähdytyslevy on pienempi.

Asic

Canaan on kiinalainen yritys, joka tuottaa itse kohtuullisen tehokkaita ja tehokkaita kaivoslaitteita, mutta niiden hankkiminen on melko vaikeaa. Luettelo PSU-luokituksista löytyy täältä. 51 wattia se kuluttaa. Jotkut pitävät Biteweiä, joka on perustettu Shenzhenissä heinäkuussa 2019, markkinoiden tehokkaimmaksi laitteiden valmistajaksi. Tärkeää on, että se on myös paljon edullisempaa. Ja siinä on aika paljon. Kun Antminer S7 on käynnissä, melu on odotettua pienempi kaksoispuhaltinyksikölle, jonka on poistettava niin pienessä pakkauksessa syntyvä lämpö.

Ei ole yllättävää, että monet merkittävät Bitcoin-yhteisön jäsenet olivat epäuskoisia, koska salakirjoitusvaluutta on yleensä vaivannut vääriä startup-yrityksiä ja ICO-huijauksia. Maailma muuttuu jatkuvasti. Kaksi kertaa niin tehokas kuin S5 muuntamalla kaiken tämän energian bitcoineiksi, S7 tarvitsee vaatimattoman 0. Yhdistin PCI-E-virtakaapelit Centrix-virtapiirilevyihin, pistorasiat virtalähteisiin ja virtalähteet pistorasiaan. Monet käyttivät S9: tä alan kultaisena standardina.

Heidän ensimmäinen erä Dragonmint T16: ta asetettiin lähetettäväksi maaliskuussa 2019. Kaivosmies on erinomainen askel markkinoiden nykyisistä tarjonnoista. Salausvaluuttavälittäjät, lahjakkaat kauppiaat ja tiedot, joilla on tietoa, voivat ansaita rahaa nouseessaan ja alaspäin. Lisäksi heidän hakkeri maksoi heille vain vähän aikaa sen perustamiseen. Tuulettimien pitäisi käynnistyä ja se on kytketty päälle.

Tuotteet

Luulen, että talvella virta maksaa minulle noin 50 dollaria/kk ja kesällä noin 100 dollaria/kuukausi. Hanki ilmainen raha heti vuonna 2019 (fast), aloitetaan aloittamalla niche-verkkosivustosi ja -blogisi rakentamisen perusteet ja tutustutaan sitten siihen, miten tytäryhtiömarkkinointi toimii sinulle. Kun olet liittänyt tämän koodin tähän, se aloittaa kaivostoiminnan. Koska se tarvitsee suuren määrän virrankulutusta, tarvitaan raskaita koneita Bitcoinin kaivokseen menestyksekkäästi palkitsemiseksi. Nyt yksi isoista kysymyksistä, jotka todennäköisesti saan, on kuinka paljon kaikki nämä maksavat? Tuulettimen nopeudet voivat olla dynaamisia tai staattisia. S7: n käyttöön suositeltava virtalähdeyksikkö on 1600 watin APW3, joka on yksi markkinoiden parhaimmista saatavissa ja suunniteltu erityisesti Bitcoinin kaivokseen.

Arkaluontoiset tiedot tallennetaan lohkoketjuun kuin suuriin tietokeskuksiin, ja ne suojataan salauksella. Tämän tarinan kaivostyöläiset, jotka ovat huolissaan hallituksen huomiosta, kieltäytyivät mainitsemasta tarinoissa heidän täydellisiä nimensä tai työpaikkansa. Onneksi Bitmain kuitenkin julkaisi Antminer S9in vain 499 dollarilla tämän toukokuun aikana.

Sen lisäksi, että 16T on tehokkaampi kuin edeltäjänsä Bitmain, se on myös tehokkaampi ja siten kannattavampi. Määräajan alkaessa, maailma odotti kärsivällisesti odotettua julkaisua. Tämä on melko alhainen virrankulutus Bitcoin miner4s: lle, ja huomaat, että hajotusnopeuden wattikustannukset ovat melko suotuisat Antminer S5: n kanssa.

Kaikki talon jäsenet valittivat melusta, joten kaivoin vanhan Wifi ethernet -pelisovelluksen, joka oli suunniteltu erilliseen käyttöön, ja sain sen toimimaan uudestaan.

Henkilökohtaiset Työkalut

Se vain tarkistaa jännitteen, koska halusin vahvistaa. 098J/GH, Dragonmint T16 ei ole vain tehokkaampi, vaan myös tehokkaampi. mikä on paras kaupan strategia ansaitaksesi elantonsa (päivitetty 2019), sitä on vaikea analysoida. Vaikka sillä on jatko-odotus jossain siipi, toistaiseksi se tarjoaa parhaan mahdollisen suorituskyvyn wattia kohti millä tahansa Bitcoin-kaivoslaitteella. Seuraavaksi laitoin ne vanhaan vaneripalaan, kytkein Antminer S7: n, kytkein yhden virtalähteen seinäpistorasiaan ja toisen virtalähteen seinäpistorasiaan, jota syöttää eri katkaisija. 0009804 Bitcoin päivässä, sillä on suuri potentiaali ansaita hyvä määrä kaikille uusille omistajille, vaikka sähkökustannukset ovat edelleen tärkeä osa laskelmaa. Slush Mining Poolin ja TREZOR-laitteiston lompakon luoja Slush väitti Twitterissä, että kaivostyöläiset ovat laillisia.

  • Avasin tekstiasiakirjani täällä ja liisin sen tekstitekstiin.
  • Vaikka SP20 käy meluisampana nopeammin ja kuumemmin, se on riittävän hiljainen suorittaakseen kodin.
  • Bitcoin louhinnan ASIC-toimittaja Bitmain ilmoitti juuri seuraavan sukupolven Bitcoin miner8 Antminer S7: n lanseerauksesta.

Antminer S7: Aloittaminen

Jopa huippuluokan PSU: lla, S7 ei ole silti niin energiatehokas kuin S9 - se kuluttaa keskimäärin 0. Itse asiassa kirjoittamishetkellä yksikkö on loppuunmyyty Bitmainin verkkosivuilla, mutta saatavana on S9i-versio, joka on käytännössä sama yksikkö. Sen jälkeen, kun tarkistukseen saanut yksikkö toimii, prosessi on heikentynyt ja asiat näyttävät hyvältä lähetysikkunaan.

Tuote 3 Bitmain Antminer S7-F1 Bitcoin Miner 4,8TH/s. Käytetty. Ansainnut paljon dollaria tällä !! -Bitmain Antminer S7-F1 Bitcoin Miner 4,8TH/s. Käytetty. Ansainnut paljon dollaria tällä !!

Molemmat jäähdytetään kaksois-12038 tuulettimen avulla. Osta vain, jos ymmärrät asennuksen. Vau, se oli äänekäs! 2 GH/S, jos lisäjäähdytystä tarjotaan. Miksi lopetin päiväkaupan, se varmistaa, että et pilaa ja polta tiliäsi tuhkaksi, kuten liian monet aloittelijat tekevät, yrittäen saada kiinni jokaisen kannan ja jokaisen liikkeen ylös ja alas kaikkialla. Mhash/J = miljoonia hashia/jouli (energiatehokkuus; 1 joule energiaa on 1 wattia sekunnissa: )Löydät myös S7: stä melko melua. Laitteen ostamisen yhteydessä tärkeimpänä tekijänä tulisi olla se, kuinka pian saat todennäköisen tuoton alkuperäisestä sijoituksestasi. Bitmain sijaitsee Kiinassa, ja sillä on myös kaivosallas.

Joka tapauksessa olisi hyvä ostaa DragonMint-virtalähde. Lisäksi sillä on hyvin kehitetty ohjelmistopohjainen liiketoiminta ja sen BTC. He ansaitsevat rahaa, tekevät sen, mitä heille maksetaan, ja se on hash SHA256-salauksella. BFGMiner ja CGMiner yhteensopivat.

GekkoScience Compac USB-muistitikku Bitcoin Miner4

Tämän nimellisarvo on 16A, 300 wattia, painava. Saimme juuri tämän aikaan. Tämä on todellinen AntMiner, ja sen pitäisi alkaa toimia ja se toimii nyt. Tekniset tiedot: Riittävä ilmanvaihto. Kuitenkin, hajautusnopeus on välillä 12–13. Jokainen tiivistyslevy vaatii kaikki kolme liitettyä pistoketta ja käyttää noin 405 wattia.

Ihmisille, joilla on alennettu sähköhinta, se saattaa tuntua hyvältä vaihtoehdolta. 5 BTC/lohko louhittu: Jos pystyt kuitenkin laskemaan sähkökustannuksesi alle 10 cW/kWh, voisit melkein katkaista jopa nykyisellä ~ 700 dollarin hinnalla. Jokaisessa tiivistyslevyssä on 3 PCI-e-liitäntää + 12 V: n DC-tuloon ja kaikki 3 vaaditaan.

Tiedot

Voit viitata tähän ymmärtää prosessin huolellisesti. Kokeile sekoittaa, kuinka luodaan bitcoin-osoitteen määrittämisessä käytettävä bitcoin-kaivospakkauslaskin eri hinnoilla. Kuinka aloitan Bitcoinin louhinnan? Maksoin siitä Bitcoinissa, koska muutama viikko aikaisemmin olin ilmoittautunut Coinbaseen, muuntanut vähän rahaa Bitcoiniin ja minulla oli joitain valmiita menemään. Nopea rikastuminen Bitcoinilla on pitkälti ohi, jopa niille, jotka haluavat investoida paljon, mutta halvalla sähköllä ja oikealla laitteistolla voit ainakin päästä pois oikealta jalalta. Kopioi linkki, jos olet halukas sijoittamaan aikaa ja energiaa, niin se sinulle voi tehdä niin. Joten se on aika halpaa. Arkaluontoiset tiedot tallennetaan lohkoketjuun kuin suuriin tietokeskuksiin, ja ne suojataan salauksella.

650W-malli on saatavana käytettynä hieman yli 100 dollarilla. Pidän puhaltimeni nopeudella 30% vaihtovirtapuhalluksella imuilla ja ytimeni temp-arvot pysyvät noin 50C: n lämpötilassa. Pysäyttämällä aluksella lämpötilaa alle 60 ^ C/140 ^ F pidentää S5: n käyttöikää. Heidän testinsä osoitti, että kaivosmies saavutti 16 TH/s, tarkalleen luvatulla tavalla. Hyvä on, joten nyt kysyt todennäköisesti itseltäsi, pitäisikö minun aloittaa kaivostoiminnan Bitcoineista? Se kuitenkin liittää tietokoneeseen USB: n kautta.

Noin kymmenesosa huipputeknisestä Antminer S9: n hinnasta, S5 on tarpeeksi halpa kokeilla mahdollisesti vahingollisia toimintoja, kuten ylikuumeneminen/alikelloitus ja upotusjäähdytys. Haluan vain tuijottaa sitä. Nykyään suuri osa Bitcoinin louhinnasta tapahtuu Kiinassa, missä sähkö on halpaa. Lähetä navigointi, voi olla yrityksiä, joiden nykyinen kasvu on vain 5%, mutta joilla on paljon vauhtia kasvun kiihtymiseen. 7 TH sekunnissa ja 1300 watin tehonkulutus, et aio kaivoa mihinkään lähellä kuin T9 tai S9, mutta ne ovat yleensä huomattavasti halvempia.

Virtalähteiden tehokkuus on tutkimuksen arvoinen aihe kaikille pyrkivälle Bitcoin miner4; tehottomat, luokittelemattomat virtalähteet cryptonight mac miten siirtää kryptooni pois gdax-hukkaan sähköstä ja luoda ylimääräistä melua ja lämpöä.

Käytetty Bitcoin Mining Hardware myytävänä

Ehkä he ostavat sen vähemmän kuin listahinta? Se menee tällä tavalla imetään tällä tavalla menee tällä tavalla, joka tämän pöydän, kaiken sen tapaan kuin se on asetettu mielestäni se toimii minulle. Erityisesti sovelluskohtaiset integroidut piirit tai ASIC-kaivojat. Virrankulutusluvut vaihtelevat ympäristön käyttölämpötilan ja sähkömittarin tarkkuuden mukaan. Joten ensimmäinen asia, jonka haluan tehdä, on avata puTTY ja Raspberry Pi -laitteeni IP-osoite on 192. Ja minä olin oikeassa. Varmista, että virta katkaisijaan on kytketty kaikkiin virtalähteeseen kytkettyihin 7x PCIE -liittimiin. Ilman ennakoitavissa olevia kiinnityksiä, yhden bitcoinin luominen, kirjoittaen 444 dollaria, kesti 69 päivää.

He asuvat ja työskentelevät kaivoksessa, joka on niin kaukana, että lähin julkinen liikenne on 20 mailin päässä lähimmästä kaupungista. Bitcoin miner1 oli helppo tilata. Voit ostaa yhden käytetyn käden, mutta kaivoslaitteet voivat polttaa erittäin nopeasti, joten kierrät noppaa, kun et tiedä minkälaista käyttöä se on jo nähnyt. SP20 muodostaa yhteyden vain Ethernetin kautta. AliExpressiä ei koskaan voiteta valinnalla, laadulla ja hinnalla. Olin jo tilannut 12 PCI-E-virtajohtoa eBaysta, joten sain ne valmiiksi. Käytän slush-allasta.

Se on tehokas ja saa työnsä päätökseen. Kuljetusaika vaihtelee eri lähetystapojen mukaan. Tämä - jos pääset siihen tekemään se harrastuksena, tämä ei ole rikastu nopeasti -ohjelma. Alkuperäinen versio ei välttämättä vastaa odotuksiasi, mutta jos sinulla on halvempaa virtaa ja olet valmis älykkääseen ja hyvin suunniteltuun laitteen säätämiseen, voit itse muuttaa S7: n paljon kannattavaksi ja sopivaksi kaivoslaitteeksi. itseäsi varten. Äärimmäisen helppo asentaa web-käyttöliittymän avulla. Kaikki ecn-välittäjistä - miten ne toimivat ja hyödyt, 005 osaketta kohti vähintään 1 dollari ja enintään 0. Se kuitenkin liittää tietokoneeseen USB: n kautta.

Virran Tehokkuus

5 TH/s | Päivittäinen voitto: Varmista, että johtojohto on kytketty Ethernet-porttiin, ennen kuin käynnistät kaivoslaitteen virran! 0 V + 5%, ei saa olla pienempi kuin 12.

Se toimii vain yhdellä USB-portilla. Heti Friedcatin katoamisen jälkeen Yang esitteli täysin räätälöityn sirun suunnittelunsa Micree Zhanille, Pekingissä sijaitsevan Bitmain-yhtiön perustajalle ja puheenjohtajalle. Joten kun painat Enter, se aikoo aloittaa kaivostoiminnan puolestasi, sen pitäisi olla AntMiner U3: n kanssa ja muistaa, että sinun on oltava yhteydessä Internetiin. Ja Bitcoin-energiankulutusindeksin mukaan kaiken bitcoinikaivostoiminnan maailmanlaajuinen energiankulutus vastaa jo Tšekin tasavallan, jonka väkiluku on 10, energiankulutusta. SP20 käyttää paljon voimaa hashratelleen, joka on nykyaikaisten standardien mukaan alhainen. Siitä huolimatta Halong Mining suhtautuu asioihin vakavasti, ja heidän ensimmäinen erä kaivosmiestä on täyttänyt odotukset. Bitmainin APW3 ++ -virtalähde on tällä hetkellä noin 100 dollaria (noin 75 puntaa). Nopein ja tehokkain kaivoslaitteisto tulee maksamaan enemmän.

Bitcoinin louhinta on kukoistava teollisuus, mutta Bitcoinin hinnankorotus voi auttaa korvaamaan osan näistä tappioista. Hinnat ovat melko suotuisat verrattuna S9-ilmoituksiin. Joidenkin väitetysti ”uusien” yksiköiden myynti on noin 2 000 dollaria, kun taas käytettyjen yksiköiden voi löytää lähempänä 1 000 dollaria. Käytetty 51 wattia. 5 GH/s, mikä on hiukan yli 1 dollari vuodessa. Suorituskyky on markkinoiden paras tällä hetkellä, kun voit saada käsiisi Bitcoin ASIC -kaivosmiestä. Nyt ensimmäinen asia, joka meidän on tehtävä, on kopioida ensimmäinen koodirivi täältä sudo apt-get update kopioi tämä.

Luettu

Autamme sinua selvittämään, kannattaako maksaa ylimääräistä huippuluokan versiosta vai saatko yhtä hyviä sopimuksia hankkimalla halvemman tuotteen. S5: n todellinen virrankulutus mitattuna sähkölaskullasi vaihtelee PSU: n tehokkuuden ja ympäristön lämpötilan mukaan. McAfee totesi uhkaraportissa, että riski-palkkio-suhde ei enää tarjoa riittävää voittoa hakkereille, jotka rakentavat tai ostavat bottiverkkoja bitcoinien kaivokselle - edes silloin, kun käytetään varastettuja resursseja. Sen laitteistoa ei voi ostaa. Ja nyt kaikki on asennettu.

Asiakkaat Ovat Myös Ostaneet

Kiinnostaaksesi etujasi, DHgate pidättää väliaikaisesti maksusi, eikä sitä vapauteta meille, ennen kuin olet vastaanottanut tilauksesi ja olet tyytyväinen siihen. Katso, se ei toiminut. Meta, on muitakin säännöllisesti tapaavia sääntelyelimiä, kuten Etelä-Afrikan finanssipalvelujen johtamisviranomainen (FSCA), Seychellien finanssipalveluiden viranomainen (FSA) tai Caymansaarten rahaviranomainen (CIMA), ja vaikka nämä sääntelijät ovat yleensä hyvin - huomioon ottaen niitä ei pidetä niin korkeana arvostuksena kuin FCA, CySEC tai ASIC. Käsittelyteho on vain puoli taistelua bitcoinien louhinnassa. Numeroiden mukaan S9 on parempi kuin T9. Joten muista, että sinun on palautettava CG Miner -hakemistoon tai -kansioon cd/home/pi/cgminer -painikkeella enter. Bitcoin-verkon nykyisen vaikeuden vuoksi ei ole enää taloudellista järkeä ajaa SP20: ta, koska sen tehokkuus on alhainen. Molemmissa tapauksissa Bitewei väitti, että kone toimi sillä tasolla, joka kulutti 66–68 wattia sähköä 1 biljoonaa hashia kohti (66W/TH). Tämä on erittäin paksu.

Ihannetapauksessa hanki PSU Corsair Enthusiast -sarjan pronssisertifioidulta PSU: lta; joko 650 tai 750 watin malli. Voimayhtiöllämme täällä Atlanta-alueella on erilaiset hinnat vuodenaikoihin. Katso yhden kaivostyöntekijän ennustettu kaivostoiminnan kannattavuus: Dragonmint T16 on ensimmäinen BTC-kaivoslaitteisto, jolla saavutetaan hajautusnopeus 16 TH/s, joten se on poikkeuksellinen. Huomaa, että virtalähteiden hyötysuhde on luokiteltu kultaksi (10% hukkaan sähköstä), hopeaksi (20% hukkaan) tai pronssiksi (30% hukkaan). Se kaivoi hiukan yli 0: lla. Koska monet kaivostyöläiset lisäävät uutta hash-tehoa, muutaman viime vuoden aikana lohkoja on usein löydetty 9 ja puoli minuutin välein 10 sijasta. T9 kuluttaa enemmän sähköä käyttämällä 1450 wattia saadakseen 11 hash-tehon.

Kirjailijasta

Auta minua ymmärtämään, miten nämä asiat toimivat, onko se totta vai olenko ymmärtänyt jotakin väärin? Ja se menee, sai valot. Hashrate on totta nopeudelle. SP20: n yksinkertaisuus asennukseen.

Bitmain Antminer S9 Bitcoin Miner

ASIC: t ovat tehneet GPU: t käyttöttömiksi. Yhdistetään myös kuvaus. Juuri nyt aloitamme kaivostoiminnan, ja ensimmäinen asia, joka meidän on tehtävä, on kopioida tämä vähän koodia tähän. Käsittelyaika voi olla enimmäkseen 3–15 työpäivää. 16 J/GH ja siinä on ilmanmuodostusjäähdytysjärjestelmä, joka mahdollistaa 88 sirun toiminnan yhtenä yksikönä. Tämä tarkoittaa, että vanha tietokoneesi virtalähde - tai jonkun toisen käytetty virtalähde - voidaan helposti asettaa uudelleen Bitcoinin louhintaan. Se tarjoaa hyvän hajautusnopeuden, noin 7.

Paras

Kaivosmiesten olisi hyödyllistä saada ilmainen sähkö, kuten tässä tapauksessa kaivosmies sai pääsyn isänsä Itävallan voimalaitokseen. Se kuluttaa samoin 0. Esimerkiksi, jos laitteesi räjähdysnopeus on 4500 MH/s ja se vaatii noin 32 wattia energiaa, voit odottaa kaivoslaitteiston tuottavan noin 140 625 MH/s jokaisesta käytetyn sähkön watista.

Halpa kaivoslaitteisto kaipaa vähemmän bitcoineja, minkä vuoksi tehokkuus ja sähkön käyttö ovat tärkeitä. CoinWarzin Bitcoin-kaivoslaskurin avulla katsotaan joitain todennäköisiä S7- ja S7-LN-tuloksia. Jos tarkastelet mitä tahansa nykyaikaista teollista kaivostoimintaa, on todennäköistä, että näet AntMiner S7: n telineet hajoamassa. Mutta korvasin uima-altaan täällä käyttäjätunnuksellani, pahoillani URL-osoitteellani. Aion CD-levyn takaisin juurihakemistoon, joten näytän sinulle uudelleen. Joten ongelma oli, että minulla oli täällä ensimmäinen 120 watin pistorasia.