50 Todellista Tapaa Ansaita Rahaa Kotoa Vuonna 2019 (jo 100 Dollaria Tänään)!

Henkilökohtaisen tuotemerkin rakentaminen voi auttaa sinua ansaitsemaan rahaa verkossa. 11 parhaista tavoista ansaita rahaa verkossa, on monia tapoja ansaita rahaa blogin avulla. Ei ole väliä mitä aihetta ohjata, he ovat peittäneet sinut. Ainoa mitä sinun on tehtävä on asettaa oma aikataulu (kyllä, päätät milloin haluat työskennellä!)

  • Ellei sinulla ole muita suunnitelmia sinulla?
  • Toiset saattavat vuokrata sinut siivoamaan ennen kuin perhe tulee käymään.

Kertoke tämä kuinka monella vedonlyöntisivustolla on, ja voit melko helposti saada pois muutaman sadan punnan voiton. Swagbucks tarjoaa yleensä 10 dollarin tervetuliaisbonuksen ja palkitsee myös viittaamalla perheen ja ystävien. Niin kauan kuin otat aikaa kyselyihin ja vastaat niihin rehellisesti, saat paremman TraitScore-arvon, joka määrittelee sellaisten kyselyjen määrän, joihin voit saada. Toinen kasvava tekee päivittäistavaraostoksia ihmisille Instacartin kautta!

Heck, tarjoan jopa oman kurssin talousneuvojille, jotka haluavat viedä liiketoimintaansa verkossa - Online Advisor Growth Formula. Siirry sitten aktiivisten kilpailujen sivulle osallistuaksesi muihin löytämiin ilmaisiin kilpailuihin. PrizeRebel on GPT-sivusto, joka sisältää tutkimuksia, tarjouksia ja muita rahaa antavia tehtäviä. Et voi ansaita paljon, mutta voit tehdä tämän työn vapaa-ajallasi ja oman kodisi mukavuuksin.

Useimmiten korkeakouluopiskelijoille Agent Anything voi liittyä asioiden hoitamiseen, markkinointiin osallistumiseen tai jopa väliaikaiseen työhön. Rekisteröidy, rakenna profiili, lataa joitain näytteitä työstäsi ja ala ansaita ylimääräistä rahaa tekemällä pieniä freelance-töitä. Niiden vaatteiden myyminen, joita et enää käytä, on nopea tapa ansaita rahaa. Napsauta tätä nähdäksesi kuinka paljon rahaa voit ansaita ja kuinka Jaclyn voitti 5 294 dollaria. Esimerkiksi, jos olet suunnittelija, sinun pitäisi sisällyttää 99Designs-, Dribbble- ja Society6-sivustot liittymispaikoiksi. 64, tammenterhot siirtävät 36 senttiä sijoitustilillesi (joten kulutat yhteensä 4 dollaria). Tässä on tarkka prosessi, jonka avulla luomme myyntisivuja, jotka tuottavat tuloksen. Yhtiö testasi lääketieteellisiä leikkureitaan.

Varainhankinnan avulla voit sijoittaa rahasi omalla tahdollasi - olet tietysti oma pomo.

TÄytyy:

Etsitkö opiskelija tapoja ansaita rahaa koulussa käydessäsi? (15B ja kasvaa!) Tämä hyödyntää vastavuoroisuuden periaatetta ilmaiseksi. Virtuaaliassistenttina teet monia tehtäviä.

Kuten online-tutorointityöissä, yksi parhaimmista eduista on kyky työskennellä omalla aikataululla ja olla joustava tuntien kanssa. Hiusten osalta tarkista BuyAndSellHair. Palkinnot voivat kuitenkin olla sen arvoisia, ja katsokaamme sitä, joka ei halua makseta matkustamisesta ympäri maailmaa! Esimerkiksi ystäväni Bob julkaisi Amazonissa muutaman kirjan siitä, miten ansaita rahaa blogointiin, ja on menestynyt erittäin hyvin. Ovatko binaariset vaihtoehdot huijaus, tilastoja manipuloidaan helposti osittaisten totuuksien kertomiseksi tai valheiden valmistamiseksi. Onko työ laillinen (näen menestystarinan jollekulta, joka tekee tämän tänään?)

Nopea - jos se vie kaksi viikkoa tai vähemmän. Monet usein ostavat asiakkaat rakastavat myös Ibotta-sovellusta, jonka avulla voit ansaita rahaa takaisin jokaisesta ostosta. 9/10-luokitus TrustPilotissa - kaikkien online-kyselyyritysten korkein.

Pyydä valokuvien ottamista nopeammin ansaitsemaan ihmisiä, jotka etsivät valokuvaajia kattamaan häät, kihlauksensa, lapsen syntymäpäivät tai muut elämätapahtumat.

Ansaitse Rahaa Muutokseltasi

Jos haluat siirtyä premium-sovelluksen reitille, harkitse ilmaisen perusversion käyttöönottoa, jotta voit rohkaista ihmisiä lataamaan sovelluksen ensisijaisesti. Nämä paikat maksavat heti, kun rahat ansaitaan helpoimmin ja nopeimmin tapa saada rahasi tarvittaessa! Ja muista, tämä oli hänen ansaitsemansa palkka neuvomalla ihmisille parhaita tapoja käyttää sosiaalisen median työkaluja, kuten Facebook ja Pinterest, tuotemerkkien kasvattamiseen. Sen sijaan, että myydisit vain oman aikasi, rakennat yritystä, joka voi mitoittaa ja kasvaa tuntien yli, joka sinun on myytävä joka päivä. Tämän perusteella heidän pitäisi pystyä ansaitsemaan 100–300 dollaria (myymällä enimmäkseen eBayssa) ja ottamaan sitten osa voitosta ja tekemään se uudestaan.

Yksi asia, joka sinun on tiedettävä toimiakseen tänään. Täältä löydät kaikenlaisia ​​suunnitteluun liittyviä freelance-töitä logoista ja verkkosivustoista kirjakansiin ja muuhun. Ansaitset rahaa niiden ihmisten määrän perusteella, jotka lukevat kuukausittain viestejäsi ja käyttävät niitä. Jos olet ensimmäinen henkilö, joka ilmoittaa kiinteistöstä, ja se täyttää YouSpotProperty -kriteerit (yksityisomistuksessa, ei myytävänä eikä äskettäin ole haettu rakennuslupaa jne.), Voit valita €20 Amazon tai M&S -kupongin. Sinun täytyy käydä läpi oppimiskäyrän, mutta kun olet mukava, löydät paljon hyviä ja mielenkiintoisia HIT: iä (Human Intelligence Task), joiden kanssa työskennellä.

Ja voi olla vaikea löytää ideoita, joissa voit itse tehdä sen. Se on 22 tuntia päivässä, voit lainata ajoneuvosi jollekin toiselle ja saada palkkion siitä. Valokuvat tulevat olemaan ensimmäinen asia, jota ihmiset katsovat napsauttamalla tuotetietojasi.

Kiinteistöjen Yhteisrahoitus

Twitch-streamerina haluat keskittyä nauttimaan kaikkiin viiteen ansaintamenetelmään suurimman taloudellisen hyödyn varmistamiseksi. Hienoa on, että ruoan ja päivittäistavaroiden toimittaminen on palvelua, joka kasvaa jatkuvasti, ja voit ansaita nopeasti rahaa joutumatta ajamaan ihmisiä ympäri. Ja Kindle-sovellus on nyt saatavana melkein missä tahansa laitteessa (kannettavat tietokoneet, iPadit, älypuhelimet ja kyllä, Kindles), joten globaalit markkinamme ovat valtavat! Hallitse yritysten sosiaalista mediaa. He ovat maksaneet takaisin yli 500 miljoonaa dollaria älykkäille ostajille kuten sinä. ”Sinun on oltava valmis tarjoamaan jotain vastineeksi. Katso, miten ansaita nopeasti rahaa kotitestaussivustoilta täydellisellä listalla yrityksiä, jotka maksavat sinulle testauksesta.

Mikäli et tiedä mitä dropshipping on: On tärkeää, että sinulla on monia eri tulolähteitä ja monipuolistaa sivutoimisuuksia tuodaksesi ylimääräisiä tuloja. Heillä on ilmainen suunnitelma sekä kolme maksettua suunnitelmaa, jotka vaihtelevat 12–24 dollarista kuukaudessa.

Vuokrata Studiotilasi, Soittimet

Sovellus vetoaa huolellisesti jokaiseen palveluntarjoajaan varmistaaksesi korkeimman laadun, ja se on hieno tapa ansaita ylimääräisiä tuloja puolella omilla ehdoillasi. Se ei maksa paljon, mutta jos olet terve ihminen ja haluat ansaita vähän ylimääräistä rahaa verkossa, AchieveMint-sovellus palkitsee sinut esimerkiksi kävelystä, ruoan seuraamisesta tai terveystutkimuksista. Jos haluat rakentaa todellista verkkoliiketoimintaa tai aloittaa sivuliikeidean, jolla on potentiaalia muuttaa elämääsi (etkä pelkää investoivan kuukausien ja vuosien työtä liiketoimintaan), tämä sinun pitäisi alkaa. Vuokraa auto Turon kanssa Jos et halua vuokrata talosi Airbnb: llä, vuokraa autosi nimellä Airbnb autoille. Lataat heidän sovelluksen ja skannaat tuotteen, ja Declutter kertoo sinulle hinnan, jolla myydään. Sinun on maksettava vain 47 dollaria, ja loput IOI Publisher kattaa. Alusta tarjoaa sinulle kaiken, mitä tarvitset verkkokaupan käyttöönottoon alle päivässä, mukaan lukien mukautettu verkkotunnus, kauniit mallit (joten et tarvitse suunnittelutaitoja), turvalliset maksutavat ja ne voivat jopa huolehtia markkinoinnista ja toimitus sinulle.

Lisätietoja VIP Kidistä. Joten jos arvioit paljon, voit ansaita rahaa kahdesti viikossa Slice the Pie -palvelun avulla! Tässä on vinkki, lemmikkieläinten muotokuvat ovat kasvava markkinarako. Sinun on oltava mukava kertoa ihmisille, että he poistavat sotkun, vuokrata huonekaluja jne. Vaihda toimialat?

Tutustu Kryptovaluuttaan

Olitpa ammattivalokuvaaja tai rakastat vain loistavien kuvien ottoa, voit ansaita valokuvauksen monella tapaa. 72 tuntia, kun olet luonut profiilin, he alkavat sovittaa sinut verkkotutkimuksiin, joita voit tehdä missä ja milloin tahansa, ja millä tahansa laitteella. Jos teet näiden yhdistelmän, voit tehdä 500 ylimääräistä dollaria nopeasti. Jos haluat tyhjentää talosi tilaa ja sinulla on iso pino kirjoja, joita olet pitänyt liian kauan, voit ansaita rahaa myymällä kirjojasi ja oppikirjojasi verkossa.

Asiakkaat voivat myös vuokrata sinut suoraan kirjoitustyöhön, jos he pitävät siitä, mitä olet aiemmin tehnyt.

Tee virtuaalisia parittomia töitä TaskRabbitilla

Se ei ole paras palkka, mutta se maksaa nopeasti. Etsitkö yksinkertaisimpia tapoja ansaita 300 dollaria nopeasti. Joissain tapauksissa voit ansaita paljon yli 100 dollaria yhdestä istunnosta. Kuinka hienoa olisi saada rahaa takaisin jo ostamiin juttuihin? Tietoisuus siitä, että en ollut ainoa yrittänyt ansaita ylimääräistä rahaa kuukauden lopussa, oli eräänlainen rauhoittava.

Jos kirjoitat nopeasti ja kirjoitat nopeasti, tämä on sinulle! Verkossa on niin paljon tietoa, että se voi olla ylivoimainen. Suosittelen laatimaan luettelon kaupungin mukavimmista ravintoloista tai baareista, joita voit löytää ja aloittaa hakemisen. Se on nyt melkein täysin passiivista tuloa, koska minun ei todellakaan tarvitse enää tehdä paljon, paitsi julkaistaksesi postin joka viikko.

Kun olet luonut tuotemerkin, voit palkata muita siivoojia siivoamaan puolestasi! Varasto tekee sijoittamisesta helppoa ja edullista tarjoamalla sinulle tuhansia osake- ja ETF-optioita. Tarjoa tehdä yksinkertaisia ​​töitä niin monelle sivustolle kuin voit ottaa yhteyttä. Yhdessä ilmaisten tuotteiden kanssa on joskus rahallinen korvaus. Voit lukea parhaita yrityskirjoja, käydä kursseja ja odottaa täydellistä ideaa vuosia käynnistämättä mitään.

Tule Freelance-kirjoittajaksi

Esimerkiksi yllä mainittu sivusto Rakuten maksaa sinulle 25 dollaria jokaisesta viittaamastasi ystävästä. Se ei ole tunkeutumaton, se ei hidasta laitteesi toimintaa, ja se toimii nimettömästi taustalla. Tuleminen freelance-mobiilisovellusten kehittäjäksi auttaa sinua ansaitsemaan tasaista rahaa, koska olet hyvä siinä, mitä teet. Upwork ja Digiserved, kuten alustat, ovat vain kaksi monista verkkosivustoista, jotka sopivat mainiosti freelancereille, joilla on analyyttinen kyky.

Mobisave tarjoaa kuitenkin paljon joustavuutta, koska voit tehdä ostoksia missä tahansa päivittäistavarakaupassa, joka toimittaa eritellyn kuitin. Voit kuitenkin ansaita paljon rahaa nopeasti, jos ostat vähän ja myyt korkealla. Jos et halua käydä vaivaa taloudellisen neuvonantajan palkkaamisesta tai sinulla ei ole varoja siihen, sijoittaminen Robo-neuvonantajien kanssa on sinulle oikea vaihtoehto. Pisteitä voi lunastaa lahjakorteista ja PayPal-käteisvaroista, ja vähimmäismaksu on 3 dollaria.

Kaksi Näkyvintä Aluetta, Jolla Voit Hyödyntää Tiedon Louhinnan Ja Tekoälyn Palveluita, Ovat:

Rideshare-sovellusten, kuten Uber ja Lyft, vetovoima on, että voit asettaa oman aikataulun eikä ole sitoumusta. Löydät aliarvostetun verkkosivuston, jota tiedät parantavan. Rahojen ansaitseminen ostoksistasi on älykäs idea, ja luottokorttipalkkiot eivät ole ainoita hyviä rahat takaisin -strategioita. Syötävät järjestelyt ovat ihania hedelmäkimppuja, jotka yleensä annetaan lahjoina. Sitten siirrän ansaitut pisteet Chase Freedom -kortillani kortille, joka saa enemmän arvoa. Esimerkki sähköposti:

Jokaisesta 10 000 pisteestä ansaitset 10 dollaria ilman rajoituksia ansainnoillesi. Napsauta tätä, kun haluat kirjautua Worthy-palveluun ja alkaa ansaita 5%: n korkoa sijoittamalla amerikkalaiseen pienyritykseen. Mutta jos katsot Google Play- tai Apple Store -kauppaa, huomaat, että suuren osan suosituimmista sovelluksista ovat rakentaneet aivan kuten sinäkin. Joten älä tuhlaa aikaa yrittäessäsi myydä sitä.

  • Nämä ovat asioita, joista sinulla on asiantuntemusta ja tietoa (e.)
  • Suorita huolellisuus ja löydä oikea yritys, jolla on yleisöllesi sopiva tuote tai palvelu, jonka voit myydä tytäryhtiönä.

Opi Budjetoimaan Paremmin Ja Ansaitsemaan Enemmän Rahaa

Jos sinulla on lahja järjestämiseen, tarjoa apua kodin ja yrityksen omistajille. Olen kuullut lukemattomia tarinoita ihmisiltä, ​​jotka ovat työskennelleet vuosia Blogspot-blogissa (tunnetaan myös nimellä Blogger), vain jotta Google (joka omistaa Blogspotin) poistaisi sen heti. Voit ansaita jopa 5–10 dollaria kuukaudessa. Tai voit periä vierailijoilta kuukausittaisen jäsenmaksun pääsyn työtauluun.

Verkkotunnusten ostaminen ja myyminen voi olla erittäin kannattavaa, sillä yksi verkkotunnus ansaitsee tuhansia. Kuinka pääset alkuun vertaisluotannosta? Tässä on esimerkkejä YouTubersista ja siitä, mitä he ansaitsivat pelkästään vuonna 2019 CBS News: n mukaan: Voisin tehdä joitain PHP-koodauksia, mutta en ole paras. Bitcoin, loppujen lopuksi kerätyt tiedot ovat joskus epäluotettavia ja epäjohdonmukaisia. Tämä 150 dollarin bonus on 5%: n käteispalkkion lisäksi, jonka voit ansaita bonusluokissa, jotka muuttuvat vuosineljänneksittäin. Jos pysyt aktiivisena laiturilla, voit lopettaa johdonmukaisten viikkotarkistusten avulla, jotta et pudota rahaa viime hetkellä. Ole strategisesti suhteessa vastaanottamiesi tilausten määrään ja mihin toimitat. Entä jos aloitat ja haluat ansaita rahaa vuonna 2019?

Ja kyllä, voittoa tavoittelemattomalla liiketoiminnalla on vielä rahaa! Miksi sinun pitäisi sijoittaa Robo-neuvonantajan kanssa? Aivan kuten kyselyissä, voit jakaa mielipiteesi kohderyhmissä tai markkinatutkimuksissa. Textbroker - Textbroker maksaa jopa viisi senttiä sanasta, jos olet 5 tähden kirjailija. Hän sanoi, että se näytti mielenkiintoiselta ja hei, se oli ilmainen (koska sinulla ei ole aavistustakaan, että voisit myydä sen). Ja kuka ei pidä siitä?

Löydä Ensimmäinen Freelance-asiakas

Yli puoli miljardia tuotetta myydään Amazonissa joka kuukausi, mikä tekee siitä uskomattoman mahdollisuuden ansaita rahaa verkossa. Sen mukana tulee rajoittamaton siirto, ja perustaminen maksaa vain yhden dollarin. Maksatko mieluummin PayPalissa? Se on rahan kaupankäyntiaika, ja tiedät jo, ettei se ole vastaus. Kaikille, jotka napsauttavat Amazon-kumppanilinkkiäsi ja tekevät ostoksen seuraavan 24 tunnin sisällä, saat ostosta osuuden.

Mitä Ehtoja Kiinteistön On Täytettävä?

Ei ole koskaan ollut näin helppoa tulla omaksi pomoosi ja toimittaa tavaroita vapaa-ajallasi (tai jopa lounastauollesi). Monista ihmisistä on tullut epätodennäköisiä miljonäärejä sijoittamalla kryptovaluutoihin, ja kryptovaluuttojen käsite ei ole ilman ansioita. Kun tapaaminen on asetettu, suoritat työn ja laskutat asiakasta. On naurettava määrä tapoja ansaita rahaa verkossa, ja ne, jotka olen käsitellyt täällä, ovat vain jäävuoren huippu. Voit itse hoitaa kuljetuksen ja tilauksen täyttämisen. Joten mitä siinä on kyselyn suorittajille? Kätevä lahjakortti käteisenä myymällä se lahjakorttien jälleenmyyntisivustolla, kuten CardCash tai Cardpool.

InboxPays

Pahinta, jonka voit tehdä blogiisi varhaisessa vaiheessa, on valita hosting-yritys hinnan perusteella - tai käydä halvimman mahdollisen hosting-palvelun avulla. Mutta tällä alustalla on ominaisuus, josta monilta muilta puuttuu: Toivon, ettet koskaan koskaan huijaa, mutta jos saat huijauksia, ilmoita asiasta viranomaisille. En puhu suurista nousevista. Aiheasiantuntijoilla ja vastavalmistuneilla korkeakoulututkinnon suorittaneilla ei ehkä ole ongelmaa ohjata muita vapaa-ajallaan - ja ansaita rahaa prosessissa.

Heillä on myös monia muita tapoja ansaita rahaa, kuten ostokset, pelien pelaaminen, kyselyiden tekeminen jne. Shopifyn asettaminen on kiistatta helpompaa kuin WooCommerce, mutta antaa sinulle vähemmän hallintaa myymäläsi kanssa ja maksaa sinulle enemmän pitkällä aikavälillä. Quicktate on kopiointi- ja käännöspalvelu, joka maksaa sinulle työskentelystä nopeilla äänileikkeillä, yleensä kahden ja kolmen minuutin välillä. Voit saada ideoita katsomalla ympäristöäsi. Vahvistaminen voidaan tehdä kotoa lähettämällä video HealthyWage-verkkosivustoon. Nyt vain pää ylös - jotkut näistä saattavat vaatia teknisiä taitoja, mutta älä huolestu - olen antanut sinulle myös muiden kuin teknisten asiantuntijoiden!

Siksi rakastan palkkaneuvotteluja. Nopeasta dollarista kokopäiväisiin tuloihin, tässä on 20 parasta tapaa ansaita rahaa kotona vuonna 2019. Ne tarjoavat jopa mahdollisuuksia lemmikkien hoitoon. Jotkut ihmiset antavat talon siivouksen mennä vähän liian kauan, joten he eivät halua edes yrittää sitä. Jotkut väittävät pystyvänsä ansaitsemaan elantonsa omistamalla aikansa erilaisille töille mTurkissa. He ovat erittäin haluttuja alueeltamme Dallasissa, koska ihmiset pitävät läheisyydestä ja koska mukana on paljon vähemmän lapsia kuin yrityspäivähoito.

Vaikka verkkokauppasi verkkosivustosi on ehdottomasti mahdollista DIY, voit olla valmis ja toimimattomasti, kun käytät all-in-one-verkkokauppasivustoa, kuten BigCommerce.

Käynnistä Podcast

Koristekalojen (mukaan lukien koi) pitäminen ja kasvattaminen on maailman toinen harrastus, vain valokuvauksen toisella sijalla. Mutta se on resurssi, jota voit käyttää vapaa-ajallasi tuottamaan pieniä tuloja verkossa. Muista aina pitää ajan tasalla aikataulu kaikista vuokraasi.

Jos näin on, voit ansaita vakavia rahaa kääntämällä verkkotunnuksia. Jos lopetat yrittämisen joka kerta, kun epäonnistut, et aio tehdä sitä. Sinulle maksetaan koirien tarkkailua tai ottamista heille kävelylle. Ehkä sinulle se on matka Australiaan tai varhaiseläke. Nyt heidän tulokset eivät ole tyypillisiä, mutta osoittaa, että joskus taitojen hallitsemisessa on arvoa perinteisen urapolun ulkopuolella.

Online-kyselyt

Voit tarjota lumen poiston a carte -tilasta tai kopioida tavallisen menettelyn ja periä kiinteän veron. Päivitämme tätä viestiä jatkuvasti uusilla tavoilla ansaita rahaa ja poistaa myös kaikkea muuta, joka ei enää toimi. Mutta se on erilainen, koska voit myös saada palkkioita verkosta etsimisestä, videoiden katselusta ja kyselyiden ottamisesta. Tyypillinen keskitie-kaapelitelevisiopalvelu maksaa noin 100 dollaria kuukaudessa. Monien yllätykseksi jotkut aloittelijat saavat palkkaa 1000–2019 dollaria kuukaudessa. Suositukseni verkkokursseille? Suoritat perustöitä, kuten pölyämistä, imurointia ja kylpyhuoneiden puhdistamista.

Näin se toimii: ÄLÄ tee sitä. Luo terveellisiä ruokailusuunnitelmia ja reseptejä ja lukitse ne premium-sisältöksi. Tässä on joitain tapoja, joilla voit ansaita rahaa ilmaiseksi sovellukseesi:

Myy Muistiinpanosi

Se voi tarkoittaa valita monivalintavaihtoehtojen välillä tai vastata avoimempaan kysymykseen. Rekisteröityminen Facebook-viestitilitililläsi kestää kaksi minuuttia ja katsella, kuinka Trim menee töihin. Freelancer on yksi parhaista tavoista ansaita rahaa ilman perinteistä työtä. Toinen tapa ansaita rahaa puolella on lahjoittamalla plasma, jota käytetään luomaan hengenpelastuslääkkeitä ympäri maailmaa. Tililläsi on kuitenkin oltava vähintään 20 dollaria rahat pois. Ja Anik tarjoaa rajoitetun ajan Lurn-huippukokouksensa toistoon Money Done Right -lukijoille vain 1 dollarilla. Nämä ovat esimerkkejä siitä, kuinka voit kiinnostaa kiinnostuksen kohteitasi ja muuttaa niistä online-yrityksiä. Parasta on, että kun lähetät kuvan, sinun ei tarvitse tehdä mitään muuta!

Tule miljooniaksi 30 000 dollarilla vuodessa. Napsauta play saadaksesi selville kuinka:

Ikkunoiden puhdistus on toinen työ, josta ihmiset maksavat sinulle. Etsivätkö ihmiset aktiivisesti korkealaatuista tietoa tästä aiheesta? Asenna profiili ja ala tarjota nopeita kirjoitustaidojasi. Tietenkin, yksi näkymä tai napsautus mainosta ei tuota sinulle paljon, mutta ajan kuluessa kaikki lisää. Katso InboxDollars -katsaus. Kaikki tarjoukset eivät ole niin hyviä, minkä vuoksi sinun pitäisi kirjautua useille sivustoille. Jos näin on, sinun tulee harkita tulostamista oikolukijaksi.

Voit myydä omia korkealuokkaisia ​​konsultointi- tai valmennustuotteita verkkosivustoltasi. Jos sinulla on hauska luu tai sinulla on yleensä mielenkiintoisia näkökulmia asioihin, krakattu. Ja vaikka siellä on tuhansia sovelluksia, joiden avulla on helppo tehdä ostoksia ja käyttää rahaa, on myös paljon sovelluksia, joilla voit ansaita rahaa. Mieti sitten ostaa tavaroita myydäksesi eBayssa.

Kuten jo mainitsin, tämä on yksi kannattavimmista näkymistä sovellusten kehittämisessä. Jotkut yritykset voivat olla kiinnostuneita lisäämään muun tyyppistä maksettua sisältöä verkkosivustollesi. Tämä on mahdollista Robinhood-nimisen sijoitussovelluksen avulla. Kuinka paljon rahaa saat plasman lahjoittamisesta?