Kuinka Myydä Musiikkiasi Verkossa

Jokainen, joka lähettää yli 50 puntaa, laulaa kappaleen erityisesti heille. Musiikin lisensointimahdollisuuksia voidaan etsiä, kun lähetät kappaleesi musiikkikirjastot - nämä ovat alustoja, jotka kuratoivat musiikkia, jonka lähetät lisensointimahdollisuuksia varten. Tämä ei johdu siitä, ettei sitä ole siellä tai ettei ole mahdollisuutta, vaan yksinkertaisesti puutteesta ymmärrystä siitä, miten ansaita rahaa sekä musiikistasi, taitosarjoilta että jopa matkalta. Jos olet allekirjoitettu merkinnälle tai kolmas osapuoli omistaa päällikkösi, voit perustaa oman kustantamoyrityksen ja antaa Harry Fox Agency (nykyisin SESAC: n omistama) hallinnoida tätä osaa julkaisuoikeuksista. Se on erittäin tuottoisa ja voi tuoda mukavan palasen käteisrahoja.

Tätä kutsutaan kaupalliseksi lisenssiksi. ”Suurin syy siihen, että sinun pitäisi levittää musiikkia digitaalisesti kaikille tärkeimmille suoratoistoympäristöille ja digitaalikauppoille: Jos sinulla ei vielä ole tavaroita sivustossasi, nyt on aika aloittaa merch-luominen. Sähköposti on edelleen yksi parhaista tavoista olla yhteydessä seuraajiisi. Saat fomoa, se voi toimia myös tietullina yhdyskäytävänä, jotta voit käyttää tietyn järjestelmän tiettyjä toimintoja. Se on noloa. Mutta hitaasti yhä useammat ihmiset alkoivat kuunnella lyöntejäni.

 • Ilmaiset lataukset lisäävät taiteilijan musiikin kysyntää, mikä lisää kysyntää nähdä esiintyjä konsertissaan.
 • Maanpäällisen radiolähetystoiminnan harjoittajan ei tarvitse maksaa äänitteiden tekijänoikeuksien omistajille, kun taas toinen ryhmä maksaa.
 • Voi tuntua haastavaa etsiä kukoistavia markkinoita ja yrittää sitten liittyä.
 • Nämä myynnit eivät tee rikkaista, mutta ne lisääntyvät ajan myötä eivätkä ne ole liian kustannuksellisia luomaan.
 • Yritykset voivat ottaa sinuun yhteyttä sponsorointimahdollisuuksista.
 • Kirjoita esimerkiksi ”TTYS” ja Rocket Typist muuttaa siitä “Puhu pian”.

He tarvitsevat sinua kipeästi! Edellä mainitut myymälät huolehtivat laillisista yksityiskohdistasi, jotka suojaavat musiikillisia etujasi ja varmistavat, että saat maksun luomuksesi oikeudenmukaisesta käytöstä. Jos sinulla ei ole omia seuraaviasi, he eivät anna sinulle penniäkään. Koska se kuitenkin vei tuon tulon virran monille taiteilijoille, se on tarjonnut monipuolisen joukon uusia mahdollisuuksia.

Suosittelen pääsyä maksulliseen suunnitelmaan, jossa voit pitää kaikki tulosi. Katso takelessons. Tutustu näihin töihin tai sivutoimiin, joiden takia työskentelet intohimosi kanssa. Ihmisiä, jotka haluavat tehdä tämän, on paljon ja mahdollisuuksia on vähän, mutta kirjautumalla kaikkeen maksimoi mahdollisuutesi ansaita rahaa. Ottaen huomioon profiilini ei-keikkamuusikkona, musiikin lisensointi on paras tapa tuottaa ihmisarvoista elämää musiikilla. Toista päivittäin, viikoittain tai kuukausittain aikataulustasi riippuen. 25 laillista tapaa ansaita rahaa verkossa, on syytä mainita, että tämä sivusto tarjoaa monia tutkimuksia ja muita tehtäviä, jotka ovat melko hyödyllisiä ansaitsemasi tulojen nostamiseksi. Nykyään puhutaan paljon siitä, kuinka vaikeaa on ansaita rahaa musiikkitaiteilijana.

Saatat jo olla perehtynyt mainontaan liiketoimintamallina, vaikka se ei olisikaan musiikkiteollisuuden kannalta. SoundCloud, jolla on yli 175 miljoonaa kuukausittaista käyttäjää, on yksi suurimmista musiikin suoratoistopalveluista maailmassa. Mutta todellinen kohta on näyttää sinulle, että jos keskityt 1000 ja palvelet todella sitä yleisöä, fanisi monistuvat luonnollisesti selvästi pidemmälle. Kuinka (kinda) välttää päiväkauppaa koskevia rajoituksia robinhoodille, yleensä IV (implisiittinen volatiliteetti) yliarvioi pelon markkinoilla. Kuinka tehdä 100 dollaria päivässä verkossa: 19 toimivaa menetelmää, on paljon ihmisiä, jotka ansaitsevat elantonsa online-kurssien myynnistä, eikä sinun tarvitse välttämättä olla asiantuntija. Cantos ja Porcelli-Fine 2019, s. Mikä on julkaisustrategiasi? Mutta jos bändisi on jo taloudellisesti vakaa, 25 000 dollaria ei tunnu olevan niin iso juttu. Lisäksi soittolistat ovat suuria toimijoita digitaalisen musiikin aikakaudella.

 • Facebook-mainokset voivat tuottaa 3x tuottoa.
 • Olen nyt erittäin varma musiikkituotantotaitoistani ja tiedän, että osaan kirjoittaa hyvää musiikkia eri genreissä.
 • Projektista riippuen voit ansaita missä tahansa 100 dollarista tuhansiin dollareihin käytetystä kappaleesta.
 • Muistan, että puhuin tuottajille, jotka kertoivat minulle vaivaa.
 • Live-soittaminen on itsestään selvä valinta, kun kyse on rahaa ansaitsemisesta muusikkona.

Myynnistä Tulee Toimintakehotus Saada Jotain Mitä He Jo Haluavat

Nyt tämä voi tuntua ei-ketterältä, musiikin asettaminen verkossa myytäväksi voi olla hankala ja hyvin mukana. Tässä artikkelissa kerrotaan kahdeksasta tietystä markkinapaikasta, joilla muusikot voivat ansaita todellista rahaa monin tavoin. Lauluntekijät ja musiikin kustantajat tekevät sopimusta esittävien oikeuksien järjestön (PRO) myöntämisestä yleisen lisenssin, joka kattaa kaikki edustetut kappaleet. Olet erittäin innoissasi aloittamisesta, mutta et ole aivan varma mistä aloittaa?

Kummassakin tapauksessa taiteilijat ja levy-yhtiöt saavat erääntyvät rojaltit. Hyvä tapa ansaita sivutuloja on aloittaa muiden bändien nauhoittaminen! Ensimmäiset ihmiset, joiden kanssa haluat tavoittaa, ovat ihmiset, jotka ovat jo osoittaneet kiinnostusta musiikkisi kohtaan. Joten ansaitset rahaa, kun ihmiset suoratoistavat tai lataavat kappaleitasi Pandoran kautta. Voit valita yhden, kaksi, neljä tai seitsemän näistä ansaintatavoista ja ansaita elantonsa tai lisätuloja musiikista. Olen kirjoittanut muutaman jinglin yrityksille ja totta puhuen, se oli hauskaa.

Kerro Fanillesi Tuotteista

Kun kyse on liikenteestä verkkosivustollesi, käyttämäsi rahat tuotteillesi tai mainostamillesi henkilöille tai kirjaa viesteistä, napsautukset hyperlinkkeiltäsi jne. Henkilökohtaiset ja harkittuja sähköpostit ovat luultavasti yksi tehokkaimmista tavoista kommunikoida asiakkaidesi kanssa. Jotkut sivustot saavat sinut hyppäämään kehien läpi päästäksesi kohtaan, jossa voit myydä musiikkiasi, ja suurin osa veloittaa maksun jokaisesta myymästäsi kappaleesta. 35 vinkkiä - miten ansaita rahaa musiikilla verkossa vuonna 2019. Sinun on mainostettava singleä, EP: tä ja jopa suoratoistoa. Ihmiset rakastavat elävän musiikin kuuntelua ja muusikot rakastavat sen soittamista, joten se sopii täydellisesti luojalle ja kuluttajalle.

Älä ole ujo, epämukava tai edes tylsä ​​myymällä musiikkiasi. Tuotteiden tarjoaminen myytäväksi antaa yleisölle tavan tukea teitä ja kiittää.

Tässä on muutama aloittaminen: Olen päättänyt, että musiikkini tekijänoikeudet eivät ole aikani ja rahani arvoisia. Kirjaudu sisään, lyhyesti sanottuna, yhtä ainoaa parasta online-osakevälittäjää ei ole, mutta jokaisella parhaimmalla valintamme on omat vahvuutensa erityyppisille sijoittajille. Pidä taiteilijarahasto, jota kosketat vain, kun sinun on. Jos sinulla on kiintolevy täynnä lyöntiä, istut jo kulla kasalla. Postitan videon kaikkialle mainostaaksesi musiikin lisensointiympäristöä sanomalla: Kun olet oppinut musiikin hankkimisen iTunesista ja fanisi ovat alkaneet ladata kappaleitasi, alat kerätä rojalteja. Tässä vaiheessa haluat työskennellä digitaalisen jakelijan kanssa, joka jakaa musiikkiasi iTunesiin, Amazoniin ja Google Playen, kuten suosituimpiin musiikin suoratoistopalveluihin, kuten Apple Music ja Spotify.

Kiinnitä fanejasi. Keskity omistamiin kiinteistöihin. Maksimoi tulosi.

Jos sinulla on rahaa käyttää, käytä sitä markkinointityökaluihin ja tietoihin. Käytän noissa kirjastoissa salanimeä ja lähetän musiikkia, josta en ole erityisen ylpeä. Optiokauppastrategioiden visualisointi, kaavio kuvaa strategiaa vanhentuessa. Avainsana on kuitenkin merkityksellinen. Opi kauppaa forex, tämä ei ole tapa tehdä se. Se sisältää loogisen järjestelyn, joka vähentää kuinka helppoa sitä on käyttää, helppo lukea ja se ei ole liian kiusallinen. Voinko ansaita enemmän rahaa, jos kirjoittaisin hienoja sanoituksia ja esittäisin hyviä lauluja? Kun joku osti jäljitettävät tiedostot, tuottajien oli poltettava tiedostot CD-levylle ja lähetettävä artisteille. Kirjoittamani musiikki ei sovi mihinkään tiettyyn musiikkityyliin ja vaihteli suuresti kappaleesta toiseen.

Bändikauppa on iso yritys, varsinkin jos olet muusikko tai bändi, jonka tiedetään seuraavan erittäin uskollisesti. Saalis on tietenkin se, että suurin osa näistä sivustoista on ensisijaisesti resurssi kirjoittajille. Voit palkata soolo muusikkona tai yhtyeenä. Tämä voi tosiasiallisesti olla melko hyvä tapa saada suuri kertaluonteinen tulotaso niin kauan kuin toimitat faneillesi lupaamasi ja markkinoit itsesi oikein. Voit pitää 100% kaikista digitaalisten tavaroiden myynnistä saatavista tuloista. Jotkut alustat, kuten iTunes/Apple Music tai Deezer, edellyttävät sinun käyvän digitaalisen jakelijan läpi. Patreon on jäsenympäristö, joka tarjoaa liiketoiminnan työkaluja luoville tekijöille tilattavan sisältöpalvelun tarjoamiseksi. Tavoitteena on taiteilijoiden luoda suhteita ja tarjota ainutlaatuisia kokemuksia tilaajilleen tai ”suojelijoille” (Conte, 2019).

Kun olet tehnyt verkkosivuston vaatiman, voit alkaa saada hyviä tuloksia. Arkisto, sillä on jo monia tilaajia, vaikka tarina ei ole niin vanha. Haluatko auttaa uusia musiikkitaiteilijoita? Mutta jos haluat ymmärtää, kuinka olen suhtautunut Sony Musicin ja Fearless Records -myynnin markkinoihin viimeisen 15 vuoden aikana, niin se on. Jälleen kerran se tulee takaisin markkinointiin ja muuntokurssiin. Jos olet taiteilija, voit jakaa musiikkiasi tällä alustalla harrastuksena tai jopa verkkotyönä ja saada palkkaa, kun sitä suoratoistetaan tai ladataan.

Ole Istunto Muusikko

Instagram, Facebook ja YouTube ovat suosituimpia paikkoja myydä lyöntejä ja rakentaa uskollisia faneja. Tämä on valtava osa päivätehtävistäni. Kun olet luonut lyönnin, viet tämän kappaleen myydäksesi sen kalliimman lisenssin mukana.

Meillä kaikilla on halu luoda ja tehdä mahtavaa musiikkia. Jos olet vasta aloittamassa ja sinulla on ZERO-kokemus ja verkosto musiikkiteollisuudessa, musiikin saaminen tuotantomusiikkikirjastossa on hieno ensimmäinen askel. Tässä artikkelissa selvität kuinka löytää hyvät markkinat digitaalisille tietotuotteille, miten luoda digitaalinen informaatiotuotetta ja kuinka voit markkinoida ja myydä digitaalisia tietotuotteita. Tämä on samanlainen kuin mitä aiemmin mainittiin, mutta tällä vaihtoehdolla voit kerätä rojalteja niiden käytöstä kyseisten välineiden kautta. Yhteisrahoituskampanjat ovat loistava tapa muusikoille kerätä rahaa, vaikka ne vaativat myös paljon suunnittelua ja valmistelua, joten varmista, että varaat aikaa tähän.

Arkisto

Sinun on luotava, julkaistava ja mainostettava musiikkiasi ansaitaksesi rahaa, samoin kuin kohdeltava uraasi kuin yritystä. Kun työskentelee yksin, organisaatio on erittäin tärkeää, mutta yhteistyöympäristössä se on välttämätöntä! Tämä on todella hyvä rahantekijä ja asia, josta sinun pitäisi olla hyvin tietoinen edetessäsi urallasi. Jos yrität edelleen saada säännöllistä seurantaa omalle musiikillesi, tämä on suhteellisen luotettava tulolähde, jonka avulla voit soittaa musiikkia. Viimeinen mutta ei vähäisin. Jos mahdollista, säilytä lippujen myynnin hallinta sivustosi kautta eliminoimalla lippuyritysten perimät palkkiot. Mutta en koskaan luopunut.

Levy-etiketit

Ja pääsen siitä helposti pois. Muuten saatat joutua kuluttamaan enemmän kuin tuot. Tunnetummat musiikki- ja esiintyjät ovat merirosvoisempia kuin pikkukaupungin teot, mutta tulokset ovat kaikille samat piratismin ansiosta. Koska he käyttävät mukavasti alustaa.

Ensimmäiset 10 tuotetta kattavat sen. Sinun ei tarvitse muuta kuin sähköpostiosoite ja salasana. ASCAP-lainsäädäntöasiat, 2019. Cfd-analyysi ja online-simulointi aloittelijoille, kuvio 4 pystyy käsittelemään Euler-yhtälöitä ääni- / ylääänisvirtaan (epäsidot) virtauksia. Tuulettimesi voivat kuunnella musiikkiasi missä päin maailmaa he ovatkin. Jos sinulla on musiikkivideo, se olisi vielä parempi, koska voit nyt tuoda YouTubeen yhtälöön ja perustaa oman YouTube-kanavasi ohjaamaan potentiaalisia faneja.

8 Asiaa, Jotka Sinulla On Oltava Elektronisessa Lehdistöpaketissasi

Paras tapa aloittaa on tuottaa vähintään 10-20 lyöntiä hypätäksesi yrityksen perustamiseen. Aseta lisensointihinnat missä tahansa välillä 20-200 dollaria. Bottom line, edes institutionaaliset kauppiaat eivät käy kauppaa kaikilla yhtäläisesti. Tämä lisää kysyntää nähdä taiteilija konsertissa ja kasvattaa live-esityksistä saatavia tuloja. Kuten huomaat, minulla ei oikeastaan ​​ole mitä tarvitaan "heimon" rakentamiseen, uskollisten seuraajien joukkoon kuulijoita, jotka tulevat kaikkiin näyttelyihini, ostavat albumiani ja tukevat minua kaikin mahdollisin tavoin. Kollega, jolla on kaikki tämä nyt, toimittaa vain instrumentaalit, koska hän tajusi versionsa lauluilla koskaan myy. Tämä kattava opas sisältää yksityiskohdat kaikista vaihtoehdoista myydä musiikkiasi verkossa.

Katso missä tämä vielä tapahtuu? Jos kirjaudut Pandoran kanssa ja käytät sen työkaluja, musiikkifaniesi kanta kasvaa ja ansaitset rahaa laajemman näkyvyyden saavuttamiseksi. Jos olet taiteilija, niin tämä tilattava musiikin suoratoistopalvelu voi olla paikka maksaa musiikistasi. Laajenna näkökulmaa muusikkona ja katso erilaisia ​​tapoja suorittaa musiikkisi ja saada artistinimesi julkisuuteen. Yli vuotta myöhemmin vuonna 2019 olen jopa…. Kuinka vaihtaa penny varastot? En aio valehdella sinulle ja kertoa sinulle, että rikastua penniäkkiosakkeilla on yhtä helppoa kuin ostaa ja myydä muutama osake. Joten inhoan esiintymistä live-tilassa.

Ohjelmistoa voidaan käyttää myös siihen, että fanit voivat lahjoittaa varoja muusikoille suoritettujen latausten lukumäärän perusteella. Kuinka vastuullisesti sijoittaa bitcoiniin, jos yrität ansaita ensimmäisen Bitcoinin, mainosten katseleminen on helpoin tapa tehdä se. Kauppatavarat pärjäävät erityisen hyvin näyttelyissä, kun fanisi ovat juuri nähneet pelaamasi ja kaikki ovat kiinni hengessä. Musiikin julkaisemiseen on olemassa monia vaihtoehtoja. Tuolloin minulla ei ollut paljon minua varten: Hyviä tapoja antaa ihmisten huomata verkkosivustosi ja musiikkisi on liittyä suosittuihin sosiaalisen median alustoihin, kuten Reddit, Facebook, YouTube ja Twitter. Voisit opettaa musiikkia muille riippuen käytettävissäsi olevasta ajasta ja työaikataulustasi.