Kuinka Myydä Taidetta Verkossa Ansaitaksesi Ylimääräistä Rahaa

Tätä ei ole tarkoitettu vain maalauksiin. Niin kauan kuin voit ottaa kuvan siitä, listattuna Internetissä ja lähettää sen jollekin, niin sillä on mahdollisuus myydä verkossa. Älä ole liian huolissasi täydellisen tavoitteen kirjoittamisesta. Vertaa onlinestock-välittäjiä, thinkorswim on saatavana pöytätietokoneena tai mobiilisovelluksena, ja “paperMoney” on ilmainen kokeiluversio, jos haluat testata alustaa ennen sitoutumista sijoitustilille. Tietenkin, jos olet taiteilija, se ei välttämättä tarkoita, että olet myös hyvä opettaja. Muita tutkittavissa olevia online-kauppapaikkoja ovat Singulart ja Ugallery. Kuinka parempi tapa tehdä nimi on nykypäivän taloudessa kuin vanhan hyvän internetin avulla?

Näitä taiteita, piirroksia tai maalauksia käytetään uusintapainossa valtavaan valikoimaan tuotteita, vaatteita jne. Lisäksi saan viittauksia. Jos sinusta tulee yksinoikeudellinen myyjä TurboSquidin kautta, voit tehdä jopa 80 prosenttia myyntihinnasta johtuen myyjäsi jäsenyystasosta. Käsityöläiset, maalarit, valokuvaajat ja graafiset suunnittelijat ovat vain joitain mainoksia, jotka löytävät tietämyksensä, jos he osaavat jakaa tietonsa. Kuten useimmissa asioissa, kyse on vauhdin rakentamisesta. Mutta hei, syyt ovat syyt. Hän huomautti, kuinka kuka tahansa voi löytää menestystä näinä päivinä, jos vain löytää kapeansa. Toisaalta, jos kukaan ei tunnu pitävän piirustuksistasi tai valokuvistasi tai jos tuskin huomaat, olet todennäköisesti tekemässä jotain väärin, joka on korjattava.

Ainoa mitä sinun täytyy tehdä, on työskennellä mallien kanssa, jotka haluat myydä. Nyt myyn satoja kappaleita kymmenien myyntipisteiden kautta. Todella inspiroivaa. Kuvien on ensin lähetettävä hyväksyttäväksi. Voit luoda valmiita logomalleja ja myydä sen asiakkaille, jotka ovat uusia yritysomistajia, joilla on tiukat budjetit, tai suunnittelijoille, jotka tarvitsevat nopean logon asiakkaalle. Binaariasetusten esittelytili, oman demo-tilisi hankkiminen ei ole vaikeaa, vaikka suurin osa siellä olevista hyvämaineisista välittäjistä vaatii, että sinulla on myös tosielämän tili. Älä sivuuta tilastoja:

  • Älä tunne pahaa siitä, että et ole kaikissa verkoissa, loppujen lopuksi sinulla on vain yksi, ja aika on keskitettävä ydintoimintoihisi.
  • Jos niin, opetuspajat saattavat olla sinulle.

Sisällöntuotanto:

Siksi, jos haluat todella menestyä taiteesi myynnissä verkossa ja saada nopeasti positiivisia tuloksia, sinun on ensin tiedettävä mistä etsiä. Vietin koko päivän tekemällä online-tutkimuksia nähdäkseni, voivatko ne todella tuottaa sinulle rahaa. Tietysti blogisi voi myös olla osa portfoliosi ohjataksesi yleisöä yhdelle kanavalle. Pyydä esittely, ammattimaiset valokuvat, jotka on rajattu tarkasti ja väritasapaino ovat tarkkoja, lisäävät taiteen arvoa ja lisäävät todennäköisyyksiä myynnistä. Jotkut näistä alustoista tarjoavat sinulle mahdollisuuden taiteen esittelyyn, mikä on hieno mainonta.

Oman blogin luominen on yksi parhaista markkinointistrategioista houkutella asiakkaita tänään. Tässä on vielä yksi tapa ansaita rahaa artistin Instagram-tililtä, ​​jota et ehkä ole tajunnut: Jos haluat luoda kauniin verkkosivuston, jolla on vähän vaivaa, Squarespace on sinulle sopiva. Verkkosivun rakentajien avulla voit rakentaa ja mukauttaa galleriaasi ilman koodausta.

Mutta he tarjoavat apua, jos et tiedä tarkalleen kuinka sinun pitäisi hinnoitella teoksesi. Verkkokauppa ei eroa toisistaan. Kuinka vaihtaa forexiä, internetissä on niin paljon väärin tietoa, että on hämmästyttävää, että kuka tahansa käyttää sitä, mutta tosiasia on, että he käyttävät sitä. Dreamstime antaa sinulle suurimpia voittoja, jotka löydät verkosta valokuvaamiseen. Haluat, että ihmiset näkevät lahjakkuutesi ja tappavat taiteen. Selvittää, miten ansaita rahaa taiteilijana elantonsa vuoksi, voi olla vaikeaa. Tässä on esimerkki myynnistäni: Lisäksi voit luoda hinnan itse. Tämän jälkeen säännöllisen poseeraus ja roskapostin välinen tila on hieno.

Sanovatko ihmiset, että sinun pitäisi suunnitella kirjakansi?

Side Hälinä Vs. Kokopäiväinen

Lisätietoja tai kokeile sitä ILMAISEKSI. Haluatko sinun ottaa upeita valokuvia joka kerta? Jos pidät julkisesta puhumisesta, saatat pystyä hyödyntämään tätä tuottoisaan sivutoimistoon, joka varaa puhumistehtävät. Sarjakuvataiteilijat. Äskettäisen LinkedIn-tutkimuksen mukaan 34%: lla ammattilaisista unelmatyön johtava tekijä on onnellisuus, mutta vain 22% meistä on onnekas työskentelemään unelmatyöllämme. Mahdollisuutesi menestyä pienellä tai ilman vaivaa sinun puolestasi ovat erittäin ohuet.

Etsy - Etsy oli sivusto, joka on luotu taiteilijoille myydä alkuperäistä taidettaan ihmisille ympäri maailmaa. Luo ilmainen galleria nyt. Tee tarjous ja se on sinun!

11 Asiakasarvostelua

Myy digitaaliset kopiot Sellfyllä jättäen tulostuspuolen asiakkaalle. FASO tarjoaa myös markkinointitukea, jotta voit mainostaa taidetta yli 39 000 keräilijälle. Ja totta puhuen, useimpien taiteilijoiden on mainostettava taideteoksiasi melko voimakkaasti, jos haluat haravoida isoihin dollareihin. Tein laajaa tutkimusta aterianjakelupalvelujen kokeilemiseksi kaikista niistä, HelloFresh oli halvin, laadukkain ja monimuotoisin.

Kokopäiväinen Taiteilija?

Toinen paikka, josta voit myydä valokuvia, on Stocksyn kautta. Kuinka ansaita rahaa verkossa nopeasti: 53 sivustoa, jotka maksavat heti, tärkeintä on erottaa itsesi tarjoamalla perusteellinen ja rehellinen arvio tuotteesta. Jälleenmyyjät käyttävät tätä taktiikkaa menestyksekkäästi näytönsä kanssa. Lähdön jälkeen se auttoi jakamaan kuvia teoksistani talossa ja joskus ihmiset, joihin otin yhteyttä, tiesivät hevoset, jotka olin jo maalannut: Lähes kaikki taideteokset menevät tänne, kuten veistokset, korut ja maalaukset. Varastomainen yritys, jonka voit todennäköisesti arvata nimellä toinen standardikuvasivusto. Voit perustaa erilaisia ​​palkkioita, jotta faneille, jotka maksavat sinulle enemmän, olisi suurempi ja parempi palkkio.

Joitakin ArtWebin eduista ovat sinulle räätälöity verkkosivusto ja taiteilijakumppanien yhteisö. Pidän siitä, että sivustot ovat helppokäyttöisiä Cafepressin yli, ja että ne antavat enemmän vapautta tuotteiden mukauttamiseen. Alla on tärkeimmät alueet, joihin haluat keskittyä, jotta voit myydä taidetta verkossa ja ansaita rahaa. Instagram, Pinterest, Facebook, Twitter ja YouTube ovat taiteilijoiden suosituimpia medioita, mutta sinun on löydettävä sopivin tavoitteisiisi. Loppujen lopuksi - sen tarkoitus on lähettää! Seurauksena on, että rahat eivät voi alkaa virtaa heti, ja monille ihmisille tämä todennäköisesti johtaa enemmän sivukeikkaan. Taidetta voi myydä kahdella tavalla.

Pivotshare-sivustossa vierailevat voivat tilata kanavasi kuukausitilauksen, jotta he voivat käyttää kaikkia videoitasi. Oletko valmis aloittamaan räätälöityjen vaatteidesi myynnin? Tässä on kuva, joka oli tämän viestin kanssa: On tapoja ansaita rahaa ja elantonsa taiteen myymisestä.

Paras tapa myydä taidetta on verkkosivustosi kautta.

Pidä Brändäys Aivoissa

Olen työskennellyt todella kovasti päästäkseni sinne missä olen, en saisi antaa häikäilemättömien ihmisten estää minua luomasta. Katso lisää billionaire исполнителя (группы) travie mccoy, [26] [67] Mars ja McCoy ratsastavat eri skoottereilla, joiden takana on Fall Out Boy's Pete Wentz. Selitetään, missä tämä pätee. Kuinka paljon minun pitäisi ladata? Nämä verkkosivustot ja alustat tarjoavat kaiken, mitä tarvitset aloittaaksesi myynnin heti, kun lähetät kappaleesi, veloittamalla palkkion tai ensimmäisen maksun. Saatat tehdä erilaisia ​​taiteita, kunhan sillä on allekirjoitustyyli, jonka avulla yleisösi tunnistaa sinut. Koska olette visuaalisesti koulutetumpia ja taiteista ja muotoilutrendeistä tietoisempia, voit neuvoa yksilöitä ja yrityksiä heidän luovassa prosessissaan ja taiteellisissa projekteissaan. Arvostan organisaation kiinnostusta työni mainostamiseen. Aina kun joku tekee tilauksen tavaroista, verkkosivusto ottaa vastuun tulostaa taideteoksesi tuotteelle ja teet ostoksesta komission.

Heillä on taidenäyttely joka kuukausi tai muutama kuukausi, eikä heihin ole vaikea päästä mukaan. Tämä verkkosivuston alue tarjoaa sinulle paljon tietoa, kuten oppaan malleidesi hinnoittelusta, kuvan resoluutiosta ja toimitustiedoista. Jos olet maalari ja haluat ottaa yhteyttä ostajiin, gallerian omistajiin ja keräilijöihin; Artnet on paikka sinulle. Maalarina tai kuvittajana voit jopa maksaa katutaideista ja sisustus- tai ulkoseinämaalauksista ja suunnittelusta. Ajattelin, ettei sitä voitu saada, mutta se vain lensi suustani. Tarkista nyt sähköpostisi vahvistaaksesi tilauksesi ja tartu ilmaiseksi! Jos haluat ansaita rahaa verkossa ja myydä taideteoksiasi, harkitse joitain FiendIllustration -sovelluksen neuvoja: On olemassa useita verkkosivustoja, jotka tekevät siitä erittäin helpon.

Se ei ole vain luettelo verkkosivustoista, joilla voit myydä taidetta. Tarvitset rahaa yrityksen perustamiseen ja itsenäiseen ammatinharjoittamiseen, joten voit hyvinkin käyttää sitä taiteilijaksi tulemiseen. Vaihtoehto, joka on erittäin suosittu bloggausyhteisössä, on tytäryhtiömarkkinointi, jossa myyt muiden ihmisten kirjoja ja tuotteita blogissasi, ja he antavat sinulle palkkiot jokaisesta myymästäsi tuotteesta. Lyhyesti sanottuna POD-verkkosivusto on palvelu, joka hoitaa tuotannon ja tilausten täyttämisen luoville. Jos sinulla ei ole muodollista suhdetta galleriaan, pidät luonnollisesti 100% myynnistä.

Valitse Oma Markkinarako Tai Keksii Uusi

Sillä on maailman suurin taiteen ostajien verkosto. Lisäksi, mitä paremmin tunnet markkinat, sitä helpompaa on myydä taidetta verkossa. Uskon myös, että näitä sivustoja käyttävät ihmiset eivät aio ensin ostaa minulta. Voit myydä Envatolla kaiken tyyppisiä digitaalisia omaisuuksia, mukaan lukien valokuvat, graafisen suunnittelun omaisuus, verkkosivustojen teemat ja paljon muuta. Valmentaja ja mentori muita maksua vastaan. Peterman käyttää.

Jos he ovat, he voivat jo kertoa, että hän on uskottava taiteilija vaikuttavasta syötöstään ja antaa hänelle reunan kerättäessä. Mantramme on, että pienistä voitoista tulee iso voitto. Jotkut haitat myymällä taiteensa verkossa omalla verkkokaupallasi ovat: Yksi suhteellisen merkityksetön haittapuoli useimmille taiteilijoille on se, että Shopifyn blogityökalut eivät vastaa WordPressiä, mutta soveltuvat blogin perustarpeisiin. Voit tavoittaa minut sähköpostitse (lisää sähköposti) tai puhelimitse (lisää puhelin). Emme väitä, että taidettasi tai tyylisi ei ole ainutlaatuinen.

Vaikka asuminen San Diegossa on ehdottomasti saanut minut tuntemaan itseni jälleen melko köyväksi... Asenna online money pool keräämään rahaa ystäväryhmältä., tai suorita kokopäiväinen työ itsellesi, mikä antaa sinulle tyydyttävämmän työ- ja perhe-elämän tasapainon ja antaa sinulle mahdollisuuden tehdä elämän yksinkertaisempia asioita, kuten viedä lapset kouluun. Vaihda futuureja lightspeedillä! Penniäkään osakevälittäjä on online-välittäjä, joka helpottaa penniäkään pidettävien osakkeiden kauppaa. Niitä kutsutaan myös OTC-pörssikaupiksi. (Täällä asumisen kustannukset ovat INSANE.) On olemassa useita sosiaalisia vaikuttajaalustoja, joita voit tutkia saadaksesi sinut tunnetuksi tuotemerkeille, jotka etsivät aitoja mainostajia. Luo verkkosivusto tai blogi esitelläksesi portfoliosi ja tarjota freelance-palveluita Work with Me -sivun kautta. Mutta voit aina oppia tekemällä virheitä ja antamalla palautetta yleisöllesi.

Luo Verkkosivustosi

Yrityksesi tarpeista riippumatta, siellä on räätälöity vaatteiden verkkosivusto. Otin pari vuotta töitä vauhdittaa kauppaa. tässä tapahtui. Tällä tavoin, jos huomaat, että osakkeiden vaihto ei ole sinulle sijoitusmenetelmä, voit lopettaa helposti pienillä tappioilla. Taideteos palveluna: Katsotaanpa 2 tapaa, joilla voit aloittaa taideteosten myymisen kesällä. Muista, että mitä enemmän tuotteita myyt, sitä enemmän voittomarginaalisi kasvavat. Siksi sinun on otettava huomioon kaikki tosiseikat ennen taiteen tai piirroksen tai maalauksen hinnan vahvistamista. Mikä on passiivinen tulo? Minua vaivaa, koska herään päivittäin tietäen, että saan muotoilla päiväni sopivaksi minulle ja tehdä asioita, jotka täydentävät sieluni.

Lisää Tapoja Ansaita Rahaa Myymällä Online

5 miljoonaa videoleikettä kirjaston tallennusjärjestelmässä. Ja on myös muita esimerkkejä. Ne yhdistävät rakastamasi taiteet ja taiteilijat ja ostavat verkossa taidetta, joka on mielestäsi houkutteleva ja kaunis sisustaaksesi kotiasi tai vaatteitasi varten. Lähetä navigointi, monet opiskelijat ovat todella saaneet 100 puntaa tästä tekniikasta. Suosittelemme yhteistyötä räätälöidyn tuoteverkkosivuston kanssa taidetta tuottamiseksi. Ne menevät yli ja takaavat, että jokainen maalaus saapuu täydellisessä kunnossa. Jokaisen työskentelevän taiteilijan modernin elämän todellisuus on monipuolistaminen. Tämä tarkoittaa melkein kaikkea sitä, mitä luonnoitte kyseiselle romupaperille, voi muuttaa jollain, joka voi antaa sinulle ylimääräistä rahaa. Tämän tyyppisellä jäsenyydellä voi kuitenkin olla jopa 5000 aktiivista yritystä kerralla.

Society6 on mahdollistanut erittäin menestyneen taiteilijan Cat Coquillette'n ansaita elantonsa matkustettaessa ympäri maailmaa digitaalisena nomadina. Todellisuudessa mikään ei ole kauempana totuudesta. On vaikeaa heti saada yksin näyttely, mutta voit työskennellä gallerioissa osallistumalla ryhmänäyttelyihin ja rakentamalla omat seurantasi ympäröivään yhteisöön. Saamme 3 ateriaa viikossa 30 dollaria ensimmäiseltä viikolta ja 60 dollaria joka viikko sen jälkeen.

Asiakkailla on enemmän ja enemmän valintoja, ja heidät pommitetaan jatkuvasti todella halpojen all-in-one-kimppujen avulla, jotka vaikuttavat liian hyvältä ollakseen totta.

Vuoteen 2019 mennessä myin taidetta yksinomaan Facebookissa, ja sain yli 50 000 dollaria myyntiä alkuperäisistä maalauksistani ja taideteoksistani. Koska taiteilijat tappovat myymällä Etsyllä, Amazon keksi oman versionsa Etsyn tyylistä kokemuksesta nimeltä Amazon Handmade. Lisätietoja siitä, kuinka käyttää tätä verkkosivustoa taiteen myyntiin, tarkista ”Miksi myydä? Jotkut muut sivuston kategoriat ovat Just Chatting, Travel and Outdoors ja ASMR. Kaikkien aikojen 17 parasta päiväkaupankäyntiä, yleensä myyt arvopaperikauppaa korkealla tai sen yläpuolella ja ostat yhden kaupan matalammalla tai sen yläpuolella. Voit myös julkaista mallisalkusi. Erityisesti Instagram, Pinterest ja Facebook ovat visuaalisia välineitä, jotka palkitsevat loistavan kuvan.

Taidevalmistuneet Työmarkkinoilla

Se mitä olen pakkomielle luominen, on tämä tasapaino, tuo harmonia luovuuden ja liiketoiminnan välillä. Päiväkauppa: opi asiantuntijoilta, mutta tässä on joitain hauskempia syitä, miksi ne ovat samanlaisia, mutta erilaisia. Jos hyväksyt, että työni sopii hyvin tilaasi, mielellään järjestäisin aika näyttää työsi henkilökohtaisesti ja keskustella yksityiskohdista. Voit tavata henkilökohtaisesti ja vastaanottaa käteistä tai shekkejä, jos valitset. Kun halusin myydä taideteosta tai tarjota tulosteita, postitsin ne vain sinne nähdäkseni, kiinnostaako ketään. Älä ota asioita liian henkilökohtaisesti. Se on erittäin suosittu yhteisön taiteilija.

Voit helposti seurata myyntiäsi ja kuinka paljon ansaitset. Nykyään monet ihmiset mieluummin seuraavat online-luokkaa tai verkkoseminaaria kotoaan, etenkin ne, joilla ei ole paljon paikallisia mahdollisuuksia osallistua kurssille. On satoja, ellei tuhansia torrent-sivustoja, jotka merirosvoivat taiteilijoiden, muusikoiden, kirjoittajien jne. Jos haluat myydä taidetta verkossa, sinun on kirjauduttava maksettuun verkkokauppasuunnitelmaan. Tänä aamuna luin koko FB-viestisi yllä - ja sydämeni lauloi. Monesti residenssin arvokkain omaisuus ei ole myönnetty raha, vaan taiteilija muodostaa ammatillisen verkoston siellä ollessaan. Ota evästeet käyttöön selaimessasi ja yritä uudelleen. Siksi, mielestäni, on tärkeää muistuttaa itsellemme, että vaikka nautimme siitä, mitä teemme ja voi olla erittäin onnekas, että pystymme työskentelemään intohimoisella alalla, nämä eivät ole syitä myydä mitä teemme.

Tässä on 7 vinkkiä aloittamiseen. Jos et vielä tiedä mitä rakastat luoda, kokeile joka kerta. Joten jos sinusta tuntuu kuin voisit kerätä lisää seuraajia, aloita siitä. Jos oletetaan, että haluat erottua, sinun on kehitettävä oma tyylisi, ja tämä vie aikaa ja harjoittelua. Viimeisen 8 vuoden ajan olen tarjonnut työtäni verkossa erilaisten tapahtumapaikkojen kautta oman verkkosivustoni ja orgaanisen markkinoinnin (sosiaalinen media, suusanallinen jne.) Tuella. Azucar on huolellisesti kuratoitu taidegalleria, joka edustaa erittäin jännittäviä taiteilijoita ympäri maailmaa. Mikä parasta, yritys toimittaa maailmanlaajuisesti, joten sinun pitäisi aina pystyä löytämään asiakas.

Määritä Hinnoittelu

Periaatteessa voit kohdella sivua myytävänä olevan taiteen omaa verkkosivustoa. Nykyään kankaiden ja taustakuvien tasainen kuviointi voidaan tulostaa tilauksesta. Kätevä passiivisten tulojen muoto, joka voi tuoda tuloja rajoittamattomaksi ajaksi. Entä jos sanoisin, että voit ansaita rahaa piirtämällä vähän joka päivä? Luo aikataulu/järjestelmä:

Tapoja Ansaita Ylimääräistä

Tuskin ansainnut rahaa tuona vuonna. Nämä ovat ihmisiä, jotka “wow” sinua säännöllisesti uskomattomilla kuvillaan, mutta joka kerta kun puhut heitä, huomaat, että he edelleen yrittävät ansaita vankan elantonsa. Lisäksi en luo työtä, en rakasta itseäni. Katso blogin aloittaminen ja täältä artikkeli siitä, kuinka aloittaa blogi WordPressin avulla omalla verkkotunnuksellasi. Päiväkauppa, valintoja on aivan liian paljon. Joillakin on jopa studio-tilaa jäsenilleen, jotta he voivat luoda taidetta paikan päällä. Artsyssä esiintyneenä taiteilijana voit näyttää erilaisia ​​teoksia ja jopa lyhyen biografian, joka kuvaa yksityiskohtaisesti mistä olet kotoisin ja millaista työtä olet erikoistunut, sekä yksityiskohtaisen ansioluettelon. Pidän siitä, että voin luottaa siihen, että en säästä rahaa minulle, kun minulla ei ole varaa siihen.