Pysy Kotona äiti Vs. Työskentelevä äiti

Sinun on kirjauduttava sovelluksiin ja noudatettava sitten niiden ohjeita nähdäksesi kuinka saada rahat takaisin. Kotikokoonpano - Maksat aloituspaketeista tuotteista - kuten leluista - ja heille kerrotaan, että kun kokoat ne kotona, voit myydä kootut tuotteet takaisin yritykselle. Ashley ansaitsee yli 3000 dollaria kuukaudessa 16. Sen sijaan voit etsiä tarjouksia pihamyynnistä, myynnistä vähittäismyymälöissä tai jopa harkita omien merkkituotteiden valmistusta. Voit työskennellä riippumatta ajoista tai päivistä, jotka sopivat aikatauluusi tai perheesi aikatauluun. Luo digitaalisia kohteita, kuten kutsuja, verkkosivustoja tai kortteja. Olen luonut ja myynyt kirjoja - 7 dollaria per e-kirja.

Tämän oppaan avulla voit helposti supistaa lehtiä mahdollista julkaisemista varten. Aloittaa, eUR / GBP-esimerkissä vaihtokurssi on tällä hetkellä 8454. Minimitutkinto kandidaatin tutkintoon. Jos rakastat kirjoittamista, ei ole koskaan ollut parempaa aikaa ansaita rahaa taitoistasi. Vapaaehtoisten vaihtoehdot yhteisön parantamiseksi eivät pelkästään lisää bränditietoisuutta, vaan lisää myös sitoutumista ja työntekijöiden vaikutusmahdollisuuksia. Tämä on mielestäni yksi parhaista työpaikoista kotona pidettäville äideille.

BestMark, Intellishop, Market Force, Trendsource. Suosittelen, että teet sopimuksen jokaisesta asiakkaasta, jonka otat. Tämä riippuu täysin siitä, millaisia ​​töitä otat ja kuinka monta. Saatat joutua palkkaamaan jonkun auttamaan sinua kotitöissä tai pihatyöissä, joita et yksinkertaisesti voi saada päätökseen. Kaikki heidän kotonaan työskentelevät tehtävät palkkaavat sinut työntekijäksi. Se on jatkuva työnteko, jota me kaikki teemme, mutta joillekin, joilla ei ole aikaa, mutta joilla on rahaa, ulkoistaminen on uusi normaali asia. Alli opettaa VIPKID: llä ja antaa yli 1200 dollaria kuukaudessa 3 tuntia jokaisena arkipäivänä.

Alli kirjoitti postituksen, jossa oli hienoja vinkkejä löytääkseen aikaa olla kotona työskentelevä äiti. Palkkaasteikko nousee sieltä aseman tason edetessä. Icici pankin opiskelijakortti (paras forex-kortti opiskelijoille), monen valuutan lastausominaisuus tarjoaa suojan valuuttakurssien vaihteluilta. Valitettavasti tämä on aito ura, mutta sitä ei voida tehdä etäyhteyden kautta. Oppiminen oli hiukan intensiivistä (hänen piti käydä 6 kuukauden verkkokurssi), mutta jos olet luonnollisesti graafisesti taipuvainen - miksi et?

Voit hoitaa yritystäsi kotoa ja elää työtä kodin äidin elämäntyyliin, mutta älä huijaa ajattelemaan, että pääset eroon työskentelystä pari tuntia päivässä ja saat silti merkittäviä tuloja. Joten tiedän, haluatko tämän toimivan... se voi. Mutta joskus he saavat sen väärin. Kun ajastin sammuu, sinun on aika siirtyä seuraavaan tehtävään. Alli opettaa VIPKID: llä ja antaa yli 1200 dollaria kuukaudessa 3 tuntia jokaisena arkipäivänä. Hyödynnä ilmaiset tulostamasi kodinsideaineesi tilaamalla yllä oleva lomake. Shopify tarjoaa ilmaisen 14 päivän kokeiluversion saadaksesi sinut toimintaan ja tarjoamaan erilaisia ​​maksullisia suunnitelmia ilmaisen kokeilusi päättymisen jälkeen.

Kuinka Ansaitset Rahaa Kotona Pysyvä äiti?

Hinnat vaihtelevat 3 582 dollarista 18 773 dollariin vuodessa tai 300 dollarista 1 564 dollari kuukaudessa, ja ne vaihtelevat maantieteellisen alueen mukaan. Jotkut tarjoavat jopa etuja! Keskustele paikallisten yritysomistajien kanssa. Tutustu tähän ominaisuuspisteiden arvosteluun, jotta saat hyvän yleiskuvan siitä, kuinka se kaikki toimii, ennen kuin aloitat. On niin monia valokuvauspalveluita, joita voit tarjota suorapuheisesta valokuvauksesta, vastasyntyneiden valokuvauksesta ja häistä. Määräaikaa ohitettu? En tiedä sinusta, mutta mieluummin minulla olisi rahaa taskussa ja olla kotona lasteni kanssa.

Kotiäitiäminen On Kovaa, Mutta Hienoa Työtä.

Tutustu tähän luetteloon mahtavien töiden luettelosta täällä! Nämä "mahdollisuudet" voivat usein muuttua rahaa menettäviksi tilanteiksi tai tilanteiksi, joissa houkuttelet ystäviäsi tekemään dollarin. Kunnollinen työ kotona tarkoittaa sitä, että voit kiertää tarpeitasi ja saada enemmän tasapainoa elämässäsi. Tässä on 21 ideaa (mukaan lukien keskimääräiset palkat) aloittamiseksi: Entiset opettajat tai kandidaatin tutkinnon suorittaneet. Itse asiassa yli 73 prosenttia kouluttajista ja lähes 95 prosenttia lastenhoitajista on naisia. Tämä on täydellinen työ kotona olevalle äidille, joka haluaa lisätä ylimääräistä rahaa perheen talousarvioon. Kustantajastasi riippuen saatat tarvita tietyn tutkinnon.

Henkilökohtaisen ja työelämäni välillä ei ole fyysistä erottelua, ei selvästi asetettuja aikoja, jolloin olen “päällä” ja “pois päältä”. Sivustot, kuten Elance, oDesk ja Freelancer, voivat auttaa sinua aloittamisessa. Shopify integroituu myös Amazonin ja eBayn kanssa, jotta pääset mahdollisimman monen asiakkaan eteen. He ovat kaikki raskaaksi sopivia töitä. Sinun täytyy istua alas ja listata ja arvioida kykysi ja kiinnostuksen kohteesi. Älä katso tämän kelloa.

Suorita Blogi

Kun aviomieheni Kelan lähti työstään, hän työskenteli jonkin verran VIPKID: ssä opettaen englantia muiden maiden lapsille ja rakasti sitä! Jos et koskaan puhu tai näe ketään todellista, tämä on punainen lippu. Jos rakastat virkata, neuloa, helmiä, MITÄ mitään, voit myydä sen Etsyllä.

Ja sinun on ehkä sanottava ei PTA: lle.

Seuraa: @MoneyCrashers

Sinun tarvitsee vain kiertää tietokoneesi ympäri ja myös olla valmis auttamaan muita. Odotamme olevan vilkkaampaa kevään ja kesän aikana, jolloin häät tapahtuvat. Minun on sisällytettävä se myös tähän, koska se on kuinka voin työskennellä kotoa. Se saattaa olla oikea työ myös sinulle! Kysy perheeltä, jos haluat äideille jopa osa-aikatyötä kotona. Mistä syystä emme arvosta roolia, jolla on enemmän vaikutusta tulevaisuutemme yhteiskuntaan kuin minkään yrityksen useimpia toimitusjohtajia? Omistan tämän blogin One Fine Wallet, jonka aloitin sen kanssa vuoden 2019 alussa, toivoen ansaitsevan siitä rahaa. Suoramyyntiyhtiöt, kuten Avon, Pampered Chef ja Creative Memories, tarjoavat hyviä työpaikkoja kotona oleville äideille, jotka ovat lähteviä ja intohimoisesti myytäviä tuotteita.

Logopaketit vaihtelevat 379 dollarista lähes 1500 dollariin, ansaitset sinulle 113 dollaria. Yksi SAHM, jonka kanssa puhuimme, meni autotalliin suolaamista lastensa kanssa. Voi hyvin (asetin ensin määräajat). Sisämyllyt (joita kutsutaan myös sisältötiloiksi) - näitä verkkosivustoja ylläpitävät yritykset, jotka pyytävät sinua kirjoittamaan ja lähettämään tiettyihin aiheisiin liittyvää sisältöä ja sanovat, että ne maksavat sinulle vastineeksi.

Katso täältä ja ansaitse 10 dollaria, jos kulutat vähintään 25 dollaria. Sinun on harkittava käyttämäsi aika verrattuna ansaitsemasi rahan määrään. Entrepreneur Magazine -lehden mukaan tämä on kannattavin liiketoiminta.

Kirjailijasta

Koulutetut tai kokeneet VA: t ansaitsevat enemmän kuin ne, jotka vain sukellavat oikein sisään, joten virtuaalisen avustamisen pikakurssin suorittaminen on hyvä idea. Tarvitset näytteitä aiemmasta työstä ja asianmukaiset laitteistot ja ohjelmistot. 30 000–35 000 dollaria.

Auta kamppailevia opiskelijoita ohjaajana. Sinun täytyy olla järjestäytynyt, huolellinen ja halukas oppimaan. Keskipalkka vaihtelee välillä 29 000–58 000 dollaria vuodessa, mutta kaikki riippuu siitä, kuinka paljon kokemusta sinulla on, kuinka monta asiakasta jne. Jos olet tyyppi, joka on itse motivoitunut ja mukava työskennellä kotonasi, nauttia sellaisesta työstä kuin sähköpostin asiakaspalvelu, tietojen syöttäminen ja tuotteiden tarkistaminen, niin olet henkilö, jota etsimme.

Lasten pudottaminen ja poimiminen koulusta, ajan viettäminen heidän kanssaan ja ajaminen heitä koulun jälkeisiin toimintoihin voivat kaikki häiritä normaalia työaikataulua. Voit myös etsiä työpöydältä, mutta mainostetut työpaikat maksavat yleensä paljon vähemmän kuin löytämäsi, napsauttamalla nykyiseen verkkoosi. Voit myös maksaa enemmän autovakuutuksista käyttämällä autoasi työmatkoihin. Asiakaspalvelun edustaja - Monet suuret yritykset palkkaavat asiakaspalvelun edustajia, jotka ovat valmiita työskentelemään kotoa, koska se säästää yrityksiä sisäisen henkilöstön käytöstä aiheutuvilla toimintakuluilla. Nämä perustuvat todellisiin havaintoihin. On vaikea löytää asiakkaita ja luoda salkku, jos et tiedä mistä aloittaa.

  • Jos haluat korottaa ansiosi, voit osallistua muihin tarjouksiin niin usein kuin haluat.
  • Hän teki kuuden lukuisen tulotason kirjoittamalla blogikirjoituksia suurille yrityksille verkossa.
  • Voit välttää henkilökohtaisen mainonnan, joka perustuu mobiilisovelluksen toimintaan, asentamalla DAA: n AppChoices-sovelluksen tähän.
  • Ota seuraava askel.
  • Jos pomo on edelleen epävarma, voit pyytää koeaikaa nähdäksesi, toimiiko se kaikille.
  • Jos löydät itsesi lukevan verkkosivustoja tai artikkeleita, jotka voisivat hyödyntää paljon parannuksia, voit helposti purkaa itsellesi oikolukukeikkoja tai jopa löytää töitä kotona muokkaustyönä.
  • Jos päätät hoitaa Pinterestin hallinnan, suosittelen blogisi tarkoittavan Pinterestiä.

Sivustotietojen Selaus

Jos olet joustava ja haluat tarjota osa-aikatyötä kotona, älä etsi enää! Muita informaatiotuotteita ovat verkkokurssit, -seminaarit, koulutukset, tulostettavat tuotteet (ts. )Laadukas sisältö on tänään ratkaisevan tärkeää. Kuinka bloggaajat ansaitsevat kysymääsi rahaa? Verkossa suoritettujen oikolukujen keskimääräinen palkka on 50 943 dollaria. Saatat jopa yllättää itsesi kuinka paljon rakastat sitä.

Paras oleskelu kotona äitityöt: ”Minun on oltava mukana sekä pieninä että isoina. Kaikki tapahtuu verkossa, kuten kokoukset, sähköpostit, kirjoittaminen, muokkaaminen, tutkiminen ja monet muut. Oikolukijoita tarvitaan, tiedän, koska käytän niitä itse. Jos etsit kirjoittamalla töitä kotona pidettäville äideille, tämä on sinulle. Sen avulla voit ottaa vastaan ​​niin monta asiakasta ja tuntia kuin pystyt käsittelemään.

Työskentely kodin leikkauksista, jotka työntyvät tyhjiksi ja antavat sinulle takaisin ajan, jonka muuten tuhlaat liikenteessä istumista. Kun näet työpaikan sellaisena kuin se on, se ei ole mitään muuta kuin yksi arvokkaimmista ammateista. Aviopuoliso Jos olet koskaan ajatellut oman yrityksen perustamista, Shopify voi olla hieno tapa myydä tuotteita verkossa. Oletko koskaan kokeillut jotakin näistä töistä kotitöistä ansaitaksesi ylimääräistä rahaa? Viisitoista prosenttia näistä äideistä palasi työvoimaan noin heidän lastensa mennessä päiväkotiin, kun taas 1 4 prosenttia palasi työvoimaan noin, kun heidän lapsensa menivät nuorempiin. Voit luoda oman verkkosivustosi ja alkaa myydä valokuvia.

TÄnÄÄn PÄivÄ

Palasin takaisin kokopäiväisesti vain kolme kuukautta ensimmäisen lapseni jälkeen. Parhaat suositellut sovellukset siellä: Tutustu joihinkin valintoihisi: Virtuaalisen freelance-kirjoittajana käyttäminen online-blogeissa ja -sivustoissa on tulossa yhä suositummaksi. Älä ohita paikallisia äiti-popia! Tässä on joitain muita vinkkejä äidin kotona jättämisen välttämiseen: Mutta en voi tehdä sitä joka päivä. Ja ajattelin... Miksi et minä?

Lisää Aikaa Lasten Kanssa

Jos pystyt havaitsemaan virheet ja kielioppivirheet nopeasti, saatat joutua ampumaan kotona työskentelevää oikolukijaa. Hän tarjoaa kurssin, jonka osuvuus on 10 000 dollaria VA, joka tarjoaa kaikki tarvittavat työkalut ja resurssit oman VA-yrityksen perustamiseen. Jobviten tekemässä tutkimuksessa todettiin, että 33 prosenttia uusista työntekijöistä lopettaa työnsä 90 ensimmäisen päivän aikana. Tämä tarkoittaa, että voit lopettaa verojen maksamisen puolisosi tuloista.

Saat myös 5 dollarin bonuksen pelitilin avaamisesta.

Näin löydät asiakkaita. Mikä tahansa voi olla syysi kotona pysymiseen, on mahdollista, että työskentelet ja ansaitset hyvät tulot huolehtimalla lapsistasi. Asiakkaat muuttuvat tai eivät tarvitse sinua tai joskus vain löytävät paremman istuvuuden.

Ei Aikaa Kulunut Työmatkalla

Asetat omat tunnit ja otat niin monta opiskelijaa kuin haluat. Ihannetapauksessa sinulla on hyvä numeroilla, koska tässä käsittelet sitä! Sinulle maksetaan paikallinen minimipalkka ja sinulla on mahdollisuus saada sekä lääketieteellinen että hammasvakuutus!

10–50 dollaria per tunti.

Älä Sivuuta äiti-popia!

Voit pitää kursseja kotoasi tai läheisestä tilasta. Tällä ystäväni Kimin ilmaisella kurssilla on paljon graafisen suunnittelun vinkkejä, jos haluat markkinoida palveluitasi bloggaajille. Se on suusanallista markkinointia, joka voi ansaita rahaa. Kirjanpitäjänä voit rahoittaa taloustoimia, tuottaa tilinpäätöksiä, luoda tilinpäätöksiä ja järjestää periaatteessa yrityksen tai organisaation tilejä. Sivustot, kuten Etsy ja eBay, ovat hienoja fyysisten tavaroiden myyntiin. FBA on mielenkiintoinen tapa tulla jälleenmyyjäksi, Amazon on omien kirjojen itsejulkaisemiseen ja myyntiin tarkoitettu sivusto, ja voit myydä digitaalisia tuotteita omalla verkkosivustollasi, sivustoilla, kuten Etsy, tai jopa ClickBankissa. Blogging - Rakastan bloggaamista! Verkossa toimivana tuomarina sinulle esitetään ”tapaus”, jonka luet ja arvioit tapaa, jolla olisit tuomaristossa. Tämä on yksi parhaista työpaikoista kotona työskenteleville äideille.

Puhelinkeskuksen edustaja on toinen hyvä idea, koska monet puhelinkeskukset antavat sinun työskennellä sinulle sopivimpana aikana. Tarjoa kampaus- tai kynsipalveluita. Tässä on kaksi viestiä, jotka auttavat sinua sivutoiminnassa: Vanhempana olet todennäköisesti opettanut lapsellesi lukemista, tuutannut heitä matemaattisten tehtävien kautta ja opettanut heille kaikki heidän elämäntaidonsa. Monet ihmiset kamppailevat ompelemalla nappia, puhumattakaan helmasta housut tai kiinnittämällä revitty vaatekappale, joten he kääntyvät sinun kaltaisten ihmisten puoleen auttaakseen heitä. Joitakin suosituimpia (ja luotettavia) organisaatioita ovat VIPKID, gogokid, HAWO ja EF Education First. Missä teet muutoksen?, yksi tärkeimmistä asioista, jotka ymmärretään kotona työskentelemisen suhteen, on, että ne ovat kuin perinteisiä työpaikkoja, ja niiden hankkimiseen tarvitaan taitoja ja kokemusta, jotka esitetään suuressa jatkamisessa. Ja helppo tapa tehdä se on saada näytteitä työstäsi. 23 tunnissa, joista 10% terveysvalmentajaista ansaitsee vähintään 100 000 dollaria.

Mitä enemmän verkossa työskentelee, sitä enemmän ihmiset palkkaavat muita ihmisiä auttamaan heitä työskentelemään verkossa. Napsauta Etsi. Voit löytää työtä myös hakemalla merkkejä/sivustoja, joista olet tietoinen ja jotka saattavat tarvita kirjoittajia (vaikka he eivät mainostaisi niitä). Sivusto helpottaa aloittamista hyödyllisillä työkaluilla, kuten mobiilisovelluksella. Irak on kohtinut poliittista kriisiä viikon tappavien mielenosoitusten jälkeen. Ajattele Hurdlria avustajana, suoraan puhelimellasi. On freelance-markkinoita, kuten Upwork, joka yhdistää sinut työhön. Kotona työskentelevät asiakaspalvelutoimistot ovat joitakin runsaimmista kotona tehtävistä työpaikoista, joista monet ihmiset alkavat.