13 Tapaa Ansaita Ylimääräistä Rahaa Tänään

Siirry ensin Ebates-sivulle ja etsi sitten haluamasi myymälä. Voit käyttää kahta sähköisen kaupan jättiläistä - eBaya ja Amazonia - pudottaaksesi aluksen ja ansaitaksesi ylimääräistä rahaa verkossa. Matkaoppayritykset, kuten Vavable ja ToursByLocals, palkkaavat matkaoppaita. Se vie paljon työtä ja omistautumista, mutta se on mahdollista. Piirrä lemmikkieläinten muotokuvia. Lataa sitten kirjasi Amazonin KDP-ohjatulla toiminnolla, valitse veloitettava hinta ja olet valmis. Wrapify-sovellus maksaa sinulle ajamisesta auton ympärille käärittynä yritysmainoksella. Sinun on katsottava kaikki ohjelmat tietyssä soittolistassa, joten ole varauduttava ja valmista popcorn valmis!

 • Se ei ole millään tavoin rikastu nopeasti -vaihtoehto, mutta ylimääräinen käteinen voi silti lisätä ajan myötä.
 • En osta myyjiltä, ​​jotka mallintavat tai esittelevät valokuvia.
 • Muista ilmoittaa hinnat viisaasti.
 • Ylläpito alkaa noin 2 dollaria.
 • Se on vähän oppimiskäyrä tarvittavien kemikaalien oikean tasapainon oppimiseksi.
 • Ja riippumatta siitä, valitsemmeko sen tunnustamisen vai ei, taloudellisella tilanteellamme on valtava vaikutus melkein kaikkiin elämämme puoliin.

Jos sinulla on tarjottavia taitoja, sinun tulisi ehdottomasti antaa sille mahdollisuus. Jos olet, kiitos palvelustasi! Pääsy ei kuitenkaan ole vain ravintoloita - laaja valikoima organisaatioita auttaa ihmisiä tekemään tästä kokopäiväistä rahaa tekevää. Se on täysin laillista, riskitöntä, verovapaa, ja kuka tahansa Yhdistyneessä kuningaskunnassa yli 18-vuotias voi tehdä sen (ei Isossa-Britanniassa? )Olen varma, että olemme kaikki nähneet, kuinka perinteisistä työpaikoista saatavat tulot eivät enää pysy inflaation ja elinkustannusten kanssa. Jopa minun tekemissäni burbs -tuotteissa on melko vähän tarjouksia, ja voit nähdä, että olen jo 35 dollaria sovelluksessa. Liittymällä linkkimme kautta, he antavat sinulle ilmaisen 10 dollarin bonuksen avaamiseksi. Tee mitä seuraava kaveri tekee tämän.

Lisäksi vähittäiskauppa ansaitsee tasaisen palkan. Se ei ole hauskin työ maailmassa, mutta se on helppoa, ja jos haluat ansaita ylimääräistä rahaa, tämä on ehdottomasti kannattava vaihtoehto. 6 päivän kaupankäynnin strategiat ja niiden käyttö, koska raha itsessään on kauhistuttava motivaatio pitkälle matkalle. Lisäksi sinun tulee laittaa esitteitä paikallisiin kangaskauppoihin ja perehtyä työntekijöihin, jotta jos joku kysyy, he voisivat ohjata sinut.

Worthy - Worthy on paikka myydä ei-toivottuja (enimmäkseen timanttikoruja) korujasi. He maksavat 20 dollaria + tunnissa, ja voit aloittaa aloittamisen sillä, että sinulla ei ole kokemusta, tutkintoa tai kiinan kielen taitoa. Mutta aloittaessani aloin todella nauttia siitä. Harkitse hakemista yllä oleviin yrityksiin ja tutustu näihin työtaulukoihin saadaksesi ajan tasalla olevan luettelon käytettävissä olevista etäasiakkaiden palvelupisteistä, kuten FlexJobs, todellakin ja UpWork. Tämä vaihtelee huomattavasti, mutta katso tarkalleen kuinka tämä kolmen äiti sai 350 000 dollaria vuodessa. Vältä antamasta arkaluontoisia tietoja yrityksille tai maksamatta ennakkomaksuja, koska ne ovat todennäköisesti petollisia. Sen tarjoaminen lomavuokraussivustoilla voi tuottaa tuottoa sivutuloja. Hanki mahdollisuus tavata mielenkiintoisia ihmisiä ympäri maailmaa ja ansaitse itsellesi mukava bonus tällä pienellä sivutoimisella.

 • Napsauta tätä oppiaksesi lisää!
 • Katso lisätietoja ilmoituksesta.
 • Niiden asiakkaita ovat Apple, Microsoft, Adobe ja muut Fortune 500 -yritykset.
 • Jos haluat olla "hyvämaineisempi", kirjaudu sivustolle kuten Hoito.

Myy Tietokoneet Uudelleen

Yksi avaimista menestykseen Etsyllä on valinta, teollisuuden sisäpiiriläisten mukaan. Onko sinulla samanlaisia ​​uusia vaatteita, joita et enää pukeudu? Jos et tarkkaile uima-altaan säännöllisesti, se poistuu tasapainosta ja näyttää huonolta tiedeprojektilta viikon sisällä.

Tässä jaksossa The Side Hustle Show, J. Liity tähän yksityiseen luetteloon nähdäksesi vinkkejä, strategioita ja tekniikoita, joita et näe blogissani. Hallitse aikataulua tekemällä työtä vain kouralaisten asiakkaiden kanssa.

Ollessani ajotunteja, ohjaajani ajoi Uberille iltaisin.

Uusin Yrittäjä

Sivustoja, kuten Etsy, Craigslist ja eBay, voidaan käyttää myymään joitain käsityötuotteita, joita olet jo vuosia valmistanut ja hankkinut. Videosisältö on hienoa, mutta videot tarvitsevat musiikkia. Palkkiot, kaikkia niitä säätelee ylimmän tason sääntelyviranomaiset Isosta-Britanniasta, Yhdysvalloista tai Australiasta. Tämän luettelon kanssa 6 asioita, minun on sanottava, että on valtava maksun lisäys SAHM!

Vuokrakiinteistöt

Olen puhunut monien ihmisten kanssa, joilla on ideoita kirjoista. Tarkista viimeisimmÄt tavarat, tyyppisiä kauppoja ovat Swing, Day, Earnings ja Event Driven. Kun sinulla on numerot, sinun on löydettävä maksetut mahdollisuudet. Vaikka kirjoitetulla sisällöllä on paljon mahdollisuuksia ja näen vain yhä useamman kirjoitetun sisällön vaativan yrityksiä, jos pystyt luomaan videosisältöä, olet enemmän kysyntää kuin meillä (kuten minä), jotka keskittyvät kirjallinen sisältö. Katso kuka palkkaa! Mistä maksat jo? Jos teet yksinkertaisen kosmeettisen päivityksen ja tarjoat hienoja kalusteita, voit ladata enemmän pienellä sijoituksella. Kiinteistönhoitajat ovat ihmisiä, kuten kiinteistönhoitajat, karjatilat ja maahoitajat, jotka huolehtivat omistajasta suuresta kiinteistöstä.

Ilmoittaudu heidän silmiin ja korviin. Toisin sanoen tässä on joitain parhaista tavoista, joilla voit alkaa ansaita rahaa vuonna 2019. Sinulla on myös oikeus seuloa potentiaalisia vuokralaisia, vain jos sinulla on epäilyttäviä vaikutelmia. Olen kunnostanut huonekaluja ylimääräistä rahaa vastaan ​​ja se on erittäin hauskaa! Ja niin monien ihmisten halukkaita jakamaan vanhoja kirjoja, kuten penniä, voit nähdä, kuinka voit alkaa ansaita rahaa myymällä käytettyjä kirjoja.

Sillä sivustolla, joka väittää haluavansa maksaa sinulle, ei ole vain järkevää maksaa. Vakavasti, minä aivotin polkumyynnillä kaikki ideat, joita voisin ajatella tehdä rahaa tähän luetteloon. He tarvitsevat työntekijöitä koottamaan tuotteita käsityöstä koruihin suoramainontapaketteihin ja muihin! Tammetterot toimivat pyöristämällä olennaisesti päivittäisistä ostoksistasi tehdyn varamuutoksen (lähimpään dollariin) ja sijoittamalla sitten eron osakemarkkinoille. Jos aiot tehdä jotain ansaitaksesi rahaa kotona 9-5: n päällä, kun olet jo kyllästynyt päivätyöhön, sen pitäisi olla jotain, josta todella nautit. Sinut olisi järkyttynyt siitä, kuinka paljon jotkut ihmiset ostavat ja myyvät asioita eBayssa. Kuinka ostaa varastossa verkossa ilmaiseksi, mutta ehkä haluat ostaa osakkeita alhaisempaan hintaan kuin nykyinen markkina-arvo. 15 todistettua tapaa ansaita rahaa kryptovaluutoista vuonna 2019, se vie kirjaimellisesti minuutteja. Voit asettaa omat tunnit ja oman kodin mukavuuden mukaan.

On todennäköistä, että sinulla on ainakin yksi satunnainen lahjakortti haudattu lompakkoon tai laatikkoon jonnekin, jota et koskaan koskaan käytä.

Opetustunnit/Tuutorointi

Varajäsenopettajia vaaditaan monissa kouluissa ympäri maata pitämään luokan opettajille, jotka ovat poissa päivästä tai pidemmän aikaa. Houkutellaksesi sinut liittymään, he lähettävät sinulle ilmaisen 10 dollarin Amazon-lahjakortin (kun he ovat ostaneet kelvollisen oston, jonka hinta on vähintään 20 dollaria). Vaatimukset Nelillä ovilla varustettu auto. Jos pyydät rahasi tallettamista PayPalin kautta, sinulta veloitetaan tapahtumamaksu kirjaa kohden.

Yksi suosituimmista uuden vuoden päätöslauselmista on pysyä kunnossa ja laihtua. Kiihdytä pari tuntia blogityötä joka ilta. Jos saat 30 ihmistä ilmoittautumaan tunnissa, ansaitset 30–60 dollaria tunnissa. Menin ansaitsemalla muutama sata dollaria ylimääräistä rahaa 10 000 dollariin kuukaudessa! Vaikka kirja on keskittynyt kaikenlaisiin sivutoimintoihin, ei vain tapoihin ansaita ylimääräistä rahaa kotoa, minulla on pehmeä paikka ansaita rahaa kotoa. Tämä ei ole vain tapa ansaita ylimääräistä rahaa. Kuinka ansaita rahaa kotona Tässä on joitain erittäin helppoja tapoja ansaita rahaa poistumatta talostasi!

Ansaitse Rahaa Verkossa

Lyhyesti sanottuna, jos sinulla on ompelutaitoja, olet kysytty. Nämä bonukset voivat olla satojen dollarien arvoisia ja tehdä matkoista edullisempia. Myymälä, toisaalta joillakin yrityksillä, joilla ei ole mitään ongelmia tämän järjestelyn kanssa, on perustettu valtavia kaivostiloja. Tämä on kultakaivos kaikille! Tällöin he kertovat muille potentiaalisille ostajille, oliko kirja kuvailemassasi kunnossa, postittiinko se ajoissa ja oliko viestintääsi miellyttävä ja hyödyllinen. Ehkä suurin asia, joka sinun on tehtävä onnistuneen B&B: n luomiseksi, on varmistaa, että vieraasi ovat mahdollisimman mukavia.

Ehkä se on terveellistä ruoanlaittoa, muotia tai jopa kotijalkaa olutta. Voit asettaa oman tuntihinnan, lisätä osaamisalueitasi ja hyväksyä konsultointipuheluita vapaa-ajallasi. Jos liikemies tarvitsee kopioita esittelyyn, tarjoa mennä ja tehdä ne. Napsauta tätä aloittaaksesi lisärahan ansaitsemisen Survey Junkien avulla. Ainoa mitä sinun tarvitsee aloittaaksesi, on rekisteröityä online-tilassa, osallistua tietosessioon kaupungissasi ja aloittaa tehtävä! Jos pystyt vastaamaan kysyntään, sinulla voi olla vain osa-aikainen yritys. Sinun on vain arvioitava paikka heidän pizzansa laadun suhteen ja muistettava toimitusaika. Jos tavoitteesi on se, ansaitset rahaa samalla.

Oikolukemat, artikkelit, yliopistoihin pääsyä koskevat esseet tai online-sisältö. Mutta mitä enemmän vaihtoehtoja annat asiakkaillesi, sitä suurempi on mahdollisuus, että myyt. VIP Kid on online-alusta, jonka avulla opetetaan englantia kiinalaisille opiskelijoille, joiden ikä on 5–12. Tämä vapaa-aika voi kääntyä rahaksi sellaisilla palveluilla kuin Getaround ja Turo, joiden avulla voit vuokrata auton tunti tai päivä.

Verkkosivuston Kehittäjä

Pankit kilpailevat kovaa kilpailua yrityksestäsi ja maksavat 100 dollaria, 200 dollaria tai jopa 300 dollaria vain asiakkaaksi tulemisesta. Kun määrität hinnan luokillesi, aloita soittamalla ympäri ja selvittämällä, mitä muita valintoja asiakkaasi tekevät. Motaword | Gengo | Kääntää. Monet lapset voivat olla urheilujoukkueen jäseniä, mutta voivat haluta henkilökohtaista valmennusta. Osaatko kirjoittaa? Voit ansaita paljon rahaa kirjoittajana, tiedän, koska haastattelin Holly Johnsonia How to Belance-freelance-kirjoittaja -artikkelissani, joka tuottaa YLI 200 000 dollaria vuodessa. Viime aikoihin saakka markkinat olivat rajoittuneet paikallisiin kasvokkaisiin istuntoihin, mutta online-tutorointisivustojen ansiosta voit siirtyä globaaliksi!

Voit ansaita helposti ylimääräisen 250 dollaria kuukaudessa katsellessasi T. Riippumatta tilanteestasi, varmista, että olet tekemässä suunnitelmaa vastaamaan erityistarpeitasi - taloudellisesti, henkilökohtaisesti ja ammattimaisesti. D-centralin bitcoin-palvelut, avaamisestamme vuonna 2019 lähtien yli 450 000 ihmistä on rekisteröinyt tilit meille. Palautuksista johtuen saatat olla velkaa rahaa useilta jälleenmyyjiltä. Saat valita omat hinnat, ja sinulla on miljoona dollaria vastuuvakuutusta.

Löydät paljon tietojen syöttötöitä paikoista, kuten FlexJobs. Muista, että laillinen yritys ei yleensä vaadi sinua maksamaan maksua tietojen tai viittausten saamiseksi. Voit aloittaa omalla verkkosivustollasi tarjolla olevalla e-kirjalla, joka kattaa perusteet. Lue Fiverr-lukija-arvostelu TÄSTÄ. Katso kuinka pomoäiti Julie Putzel aloitti ja onnistui ansaitsemaan kuusinumeroinen palkka. Voit maksaa pois ne kolme tai neljä luottokorttia, jotka tyhjentävät dollarin joka kuukausi.

 • Opi ansaitsemaan ylimääräistä rahaa tänä vuonna Youtubessa lataamalla tämä opas.
 • Airbnb kattaa myös kaikki varaukset, joilla on miljoonan dollarin suojavakuutus - vain onnettomuustapauksissa.

Joskus Tarvitset Vain Enemmän Rahaa

Voit yleensä tuoda vähintään 1 dollarin jokaisesta tarjoamastasi juomasta. Varaa hetki puhuaksesi pomollesi kaikista voitoista, jotka olet saanut yritykselle tänä vuonna. Jotkut asiakkaat haluavat voidakseen tavoittaa sinut puhelimitse tai Skypen kautta, joten he ovat jo valmiita asettamaan ja käyttämään niitä. Ansaitsemalla ylimääräistä rahaa voit nopeuttaa eläkerahastoa. Tarvitset ylimääräistä rahaa, mutta et ole varma mistä aloittaa (tai mikä on legit). Kuten alussa totesin, olen vuosien varrella kokeillut niin monia erilaisia ​​ideoita ansaita rahaa, mutta blogin perustaminen on ollut ylivoimaisesti paras aikaani sijoitus!

Aiheeseen liittyvä viesti: Oikea tapa ansaita rahaa kotoa (ansaita jopa 75 000 dollaria vuodessa)

Ne on lukittu holviin 8-10 vuodeksi ennen kuin ne vapautetaan lyhyeksi määrittelemättömäksi ajaksi. Tämä on erittäin joustava osa-aikainen työ, ja se voidaan tehdä aikataulun mukaan. Tilisi ansaitaan pisteitä, joita voit käyttää lunastamaan 10 dollarin lahjakorttisi. Tämä johtuu siitä, että ne lisäävät hauskaa, vastuullisuutta ja rakennetta auttamaan sinua saavuttamaan tavoitteesi. Virtuaaliassistentit tekevät melkein mitä tahansa, joka voidaan tehdä etäkäyttöön, verkkosivuston omistajan, ammattihenkilön, toimeenpanijan tai minkä tahansa muun määrän ihmisten auttamiseksi. Tarjoa matkustajille ilmaisia ​​vesipulloja, välipaloja ja puhelinlaturia. On paljon tapoja ansaita enemmän rahaa - mutta kolme suosikki tapaani ovat:

Että joku voisi olla sinä. Haluaisin mielelläni osallistua tähän sivutoimintaan. Opi optio-oikeuksien kauppaa, osakekaupassa omaisuuserä on osake tai osakkeet. Ansaitse rahaa vuokraamalla se Sparkplugissa. Kun tämä on tehty, sinun on silti löydettävä asiakkaita. Se on kuin kuponkin käyttö, paitsi että kaikki rahat ansaitaan sen jälkeen, kun osto on onnistuneesti seurattu. Toisin sanoen, et yleensä tarvitse lisenssiä, jos pidät huolta sinuun sukulaisista lapsista tai vain yhden muun perheen lapsista. Oletko kuullut Amazonin MTurkista?

Jos unohdat tavoitteesi, menetät rahaa. Yksi parhaimmista ideoista on työskennellä muutama tunti kotoa! Ihmiset todella maksavat rahaa hiuksistasi - pitkät hiukset, lyhyet hiukset, jopa miesten partat. Voit myös käyttää strategiani, jonka olen toteuttanut. Minulla ei ole tarpeeksi aikaa tai en tiedä mistä aloittaa. Suosittelemme Survey Junkie -tapahtumaa. Automatisoitu kaupankäyntiohjelmisto: luo omat asiantuntijaneuvonantajasi, marginaalilla käytävä kauppa tai vipuvaikutuksen käyttö ei sovellu kaikille sijoittajille, ja alkuperäisen talletuksen ylittävät tappiot ovat mahdollisia. Ja ei ole ennenkuulumatonta, että uudet kattoyritykset keräävät kuusi lukua muutaman ensimmäisen toimintavuotensa aikana.

ENeighbor

Osta ja lähetä sydämesi sisältöön. Napsauta tätä oppiaksesi kuinka voit aloittaa harvinaisten kolikoiden kaupan voittoa varten. Koska vietät niin paljon aikaa tietokoneella, varmista, että sinulla on hyvä työalue, jossa on asianmukainen valaistus.

HSBC- ja First Direct -viivojen säännölliset säästöhinnat

He haluavat jotain henkilökohtaista. Se ei vie paljon, mikä tekee siitä yhden edullisimmista yrityshankkeista. Keskimäärin 16 dollaria/30 minuutin käynti eli noin 32 dollaria tunnissa viettääkseen lemmikkieläimiä. Varsinainen luokka on samanlainen kuin Skypen tai Google Hangoutin käyttäminen. Jos tiedät alueen hyvin ja se houkuttelee kävijöitä, voit tarjota retkiä matkailijoille.

Jos haluat katsoa jonkun kotona - ja ehkä ruokkia lemmikkieläimiä, kastella kasveja ja viedä roskat -, tule talonmieheksi. Kyselyjen suorittaminen ei maksa täsmälleen vuokraasi, mutta ne voivat olla tasainen lisätuoton lähde, jonka voit ansaita vapaa-ajallasi - kuten kirjaimellisesti milloin tahansa. Se on hieno palkka, kun työskentelet olohuoneestasi! Nyt hän on tehnyt tätä 20 vuotta, mutta minun huomioni on, että katto on erittäin tuottoisa kenttä. Jos tarjoat palvelun, jota ihmiset tarvitsevat, näytä ja toimita lupaavasi, et koskaan ole ilman tuloja. Kirjoitan asioista, joita rakastan: