Vadelma Pi 3 Bitcoin Mining Help -sovellukselle

Arvo on viime aikoina noussut tiedotusvälineiden valtavan seuran ansiosta sekä positiivisista että kielteisistä syistä. Tässä vaiheessa meidän on ladattava 2 sovellusta: Rakennukselle valmistetun vadelmapiin avulla voimme rakentaa kaivosmiehen. Tämä on keskeinen ero pankin toiminnan ja älykkään sopimuksen välillä. Vaikka en rikastu tämän kokeilun aikana, piti sitä älyllisesti rikastavana. Bitcoineja lasketaan liikkeelle ja hallitaan ilman minkäänlaista keskusviranomaista: Suorita seuraava aloittamalla kaivostoiminta uima-altaalla aktiivisella SSH-istunnolla Raspberry Pi: lle: Kun olemme ladanneet täydellisen kopion blockchainista, yhdistämme ulkoisen kiintolevyn Raspberry Pi -laitteeseen, jotta se voi jatkaa sen rakentamista.

Koska tämä viesti koskee Bitcoinia, aiomme käyttää ASIC-kaivosmiestä kaivostoimintaamme. Jos haluat rakentaa cpuminer-multi, SSH Raspberry Pi -sovellukseen ja suorita seuraavat komennot: Kun SD-kortti on asennettu ja verkkokaapeli kytketty, käynnistä Pi kytkemällä se matkapuhelimen laturiin Micro USB -kaapelilla. Ne ovat projekteja, joista haluan päästä itselleni. Jos raha ei ole motivaatio, niin mikä on? Vuonna 2019 sain tietää jostakin, joka herätti kiinnostukseni. Kuinka kaivoit Bitcoinia?

  • Sijoittajilta kerätyn 116 miljoonan dollarin kanssa on turvallista sanoa, että 21 Inc: llä oli suuria odotuksia ensimmäiseltä tuotteeltaan, 21 Bitcoin Computerilta, jonka se julkaisi syyskuussa 2019 villittain vaihteleviin arvosteluihin.
  • Ja sitten lopulta sinulla on myös HDMI-lähtö, jotta voit kytkeä tämän näytölle.
  • Antec 700 VP (joka tarjoaa 700 W), ennen tätä minulla oli Seasonic S12II-Bronze 520W, joka ei tarjonnut tarpeeksi virtaa kahdelle GPU: lle.
  • Saatat olla kiinnostunut Bitcoinista, jos pidät salaustekniikasta, hajautetuista vertaisverkkojärjestelmistä tai taloudesta.
  • 0/0 - api-listen & Kun suoritat tämän, sovellus käynnistyy ja sinut palautetaan konsoliin.

PS - Jos sinulla on kysyttävää ansaintamahdollisuuksista, kannattavuudesta tai vain perusasetuksista, lisää vain kommentti alla ja autan mielelläni! Varmista, että virtajohto on kunnolla kiinni eikä kulunut. Pitkän etsinnän jälkeen asettuin tähän Amazonista. Kytke Wifi-USB-liitäntä ja määritä wifi-yhteys. Tämä voidaan koota:

Avaa seuraavaksi ohjelmoija valitsemalla Työkalut → Ohjelmoija. Niin paljon, että et voi oikeasti väittää, että sinulla on täysi solmu ilman, että portin edelleenlähetys (tai täysin avoin IP-yhteys) on käytössä. Joten kaivosmiestä käytetään prosessoimaan miljoonia numeroita pyrkiessään vastaamaan tiivistelmää alkuperäisen numeron arvaamiseksi. Se näyttää sinulle näytön, jossa on tietoja siitä, kuinka monta lisälohkoa on ladattava, kuinka kauan se vie, minkä ajanjakson lataamastasi lohkoketjusta tulee (Tämä osa on siisti, se on kuin se, että palataan ajassa taaksepäin). Nämä kotona työskentelevät työpaikat kuulostavat hämmästyttävältä, gengon mukaan keskimääräinen kuukausimaksu kirjoitettujen teosten kääntämisestä englanniksi on 417 dollaria. Jos haluat rakentaa vihdoin oman robotin, tämä kurssi on peittänyt sinut.

Aloita lopuksi kaivostoiminta! Jos sinulla on yksi ASIC Bitcoin miner0, tarvitset yhden työntekijän tilin. Vasemmassa näytössä näkyy kaivosmies toiminnassa. 'aloita tästä': takaisku päätökseen vetää yhdysvaltain joukot syyriasta, nauti läsnäolosta johtuvan virtauksen kiireestä. Jos sinulla on jotain tärkeää, suosittelen, että siirrät tiedot pois ennen kuin teet tämän.

Vadelma Pi-tapaus

Toinen Download21-niminen projekti antaa ihmisille mahdollisuuden maksaa offline-välimuistiin tallennettavista tiedostoista streaming-musiikkisivustoilta. Nyt lohkoratkaisun kertoimet ovat paljon pienemmät kuin voittavan raaputusarpakunnan ostamisen kertoimet. Tätä lompakkoa edustaa joukko kirjaimia ja numeroita, ja sitä voi käyttää vain salasanan tunteva käyttäjä.

Vaikka ostaminen pörssissä, kuten Coinbase, on yleensä melko yksinkertaista ja antaa sinun ostaa kryptovaluuttojen osia, on niitä, jotka mieluummin kaivovat kolikkonsa. Aluksi opit kaikista kaivosprosessiin liittyvistä terminologioista. Ota muistiin ja tallenna se vaiheeseen 9. Toivon, että tämä artikkeli herättää kiinnostuksesi tähän kiehtovaan tekniikkaan ja kuka tietää, ehkä aloitat jopa kaivosta itsesi? Kannattaa harkita, onko sinulla ylimääräinen Raspberry Pi, joka kerää pölyä projektien välillä.

  • Tämä prosessi voi kestää 5 - 20 minuuttia.
  • Aikaisemmat Raspberry Pi-versiot ovat olleet suosittuja bitcoinien harrastajien ja hajauttamisen puolestapuhujien keskuudessa, koska se tarjoaa edullisia ja siten matalan esteitä pääsylle niille, jotka ovat kiinnostuneita omistamaan omia täydellisiä solmuja verkossa.
  • Olen louhinnut ajoittain noin kolme viikkoa klo 1.
  • Jos kaikki saadaan päätökseen odotetusti, meidän pitäisi jättää kloonattuun projektiimme cpuminer-binaari.
  • Nyt kun meillä on bitcoin-lompakko ja olemme liittyneet kaivosaltaan, Neil Fincham ja hänen projektinsa Mine Peon tekevät ohjelmiston käynnistämisestä rPi: llä melko helpon.

Bitcoin-ydin

Pidin ajatuksesta pystyä suorittamaan maksuja muille Internetissä nopeasti, turvallisesti ja jopa nimettömästi. Liitä kiintolevy nyt käynnissä olevaan Pi: hen, käynnistä asema ja kirjoita seuraavat komennot komentoriville osion tunnistamiseksi: Helposti tunti. Erityisesti vuosien kuluttua, kun Pi julkaisi ensimmäisen versionsa vuonna 2019, on ilmestynyt muita vaihtoehtoja matalan esteen laitteistoille - mukaan lukien HTC: n Exodus 1S-älypuhelin, jolla on bitcoinin täydet solmuominaisuudet ja joka julkaistiin tämän vuoden toukokuussa. Sen sijaan aiomme tutkia cpuminer-variaatiota nimeltään cpuminer-multi, jolla on huomattavasti enemmän tuettuja kaivosalgoritmeja. Käytä kaikkia kauneustuotteita, onko sinulla pakettiautoa tai kuorma-autoa tavaroiden siirtämiseen? Luo seuraavaksi kotihakemistoon vartijakomentosarja: Tämä on tietysti täydellinen tilaisuus osoittaa, mitä Raspberry Pi voi tehdä kaivaamalla Bitcoineja nopeudella, joka on verrattavissa parhaaseen kaivostoiminnassa käytettyyn grafiikkaan. Pankki on keskusviranomainen, jolla on kaikki sanotut pankkitililleni.

Toivottavasti näet Raspbian-työpöydän, joten kaksoisnapsauta LXTerminalia ja kirjoita seuraava: Seuraavaksi suoritamme rakennuskomentosarjan, jonka suorittaminen voi viedä hetken. Pohjimmiltaan uima-allas on yhdistelmä muita kaivosmiestä, jotka tekevät yhteistyötä saadakseen Bitcoinia. Ajan myötä Pi-kortinlukijan nastat kuluvat, mikä aiheuttaa sen, että Pi-järjestelmä kaatuu toisinaan huonon lukeman vuoksi. Halusin myös pystyä muodostamaan yhteyden tähän tietokoneeseen asunnostani, joten minun piti toteuttaa RDP-yhteys näiden kahden järjestelmän välille, jotta voin seurata kaikkea huoneistoni PC: stä. Koska teemme tätä halvalla ja haluamme käyttää mahdollisimman vähän rahaa sen sijaan, että menisimme ulos ja ostaisimme moottorinavan keskittimen, aiomme vähentää muistitikun taajuutta 100 MHz: stä 50 MHz: iin. Tiesitkö, että voit muuttaa Raspberry Pi -laitteesi kryptovaluutan lompakkoksi?

Tue Meitä Jo Tänään!

Kun olet ostanut kaikki osat, sinun tarvitsee vain suorittaa tarvittavat komennot ja avata portti 8333 reitittimeltä. Jos sinulla on vain Linux-ruutu aloittaa, tiedät todennäköisesti jo kuinka muotoilla microSD-kortti. Sinun on tiedettävä ja hyväksyttävä sekin. Kun valitset kääntää, kannattaa ehkä mennä tekemään kuppi teetä, sillä kannettavalla tietokoneellani tämä kesti noin 20 minuuttia! Nopea, jos se vie CPU-syklin pois kaivostoiminnasta, et todennäköisesti löydä sitä MinePeonista. {{header}}, tämä on hyvä hyppäämispiste niille, jotka eivät halua rakentaa luokitustaan ​​tyhjästä kuin minä. Siellä on muita mielenkiintoisia komentoja, mutta niiden pitäisi tehdä toistaiseksi.

Käyttäjävalikko

Ja älä sano sitä liian äänekkäästi, mutta jos sinulla on ”ilmaista” sähköä (ehkä asut esimerkiksi asuntolassa), se voi helposti tarkoittaa ansaita Bitcoinia kuluttamatta paljon. Tämän lisäksi vakava kaivostyöläiset ovat rakentaneet valtavia taulukoita kaivoksille, mikä vaikeuttaa pienempien kaivosmiesten kilpailua. Windows tai Linux? Valitse käynnistyksen yhteydessä käyttöjärjestelmäksi Raspbian ja anna NOOBS: n saada käyttöönotettu käyttöjärjestelmä. Aivan kuten varoitus, kaikki aseman poistetaan tämän prosessin jälkeen. Mikä tekee Bitcoinista niin erityisen, on sen kyky ylläpitää sitä käyttäviä ihmisiä. Kun olet suorittanut “make” -komennon, valmista odottamaan muutama tunti ennen kuin olet valmis suorittamaan asennuksen.

Kuinka kaivoit Bitcoinia?

Ihmisille, joilla on hitaampi laituri, yhdistetty kaivostoiminta saattaa olla ainoa tapa ansaita bitcoineja. Se on vähän yksityiskohta, mutta se on hyvä ohje ihmisille, jotka haluavat kokeilla samaa asiaa. Tammikuusta 2019 lähtien oli noin 13 suurta bitcoin-kaivostoiminnan allasoperaattoria. Okei, tarpeeksi puhetta, tehdään kaivostoiminta.

Bitcoin-koko solmun rakentaminen vadelmapiille on paljon yksinkertaisempaa kuin miltä näyttää. Tämän prosessin suorittaminen vie muutaman minuutin. Toinen on liittyä Bitcoinin louhintaan. Käyttäjälle haluat käyttää julkista DigiByte-osoitettasi.

Alkuvaiheessa salattu kaivostoiminta, kuten Bitcoinin louhinta, kotitietokoneella osoittautui kannattavaksi. Pysymällä ajankohtaisessa teemassa, tässä on Adafruutin uusin Pi-yritys: Jatkossa tämän palvelimen pitäisi toimia henkilökohtaisena taustana työpöytä- ja mobiililaukkuille, mutta en ole vielä löytänyt tähän hyvää ratkaisua. Sitten vain mennä eteenpäin ja laita kansi päälle juuri niin. Kun komento on valmis, on aika asentaa Berkeley-tietokanta. Käytettävissä olevien vihreiden led-merkkivalojen pitäisi olla päällä. Opi ansaitsemaan rahaa verkossa, yleisön lataaminen sovelluksen lataamiseksi ei ole hyvä idea, koska katsotaanpa sitä; kukaan ei maksa ladata sovellusta. Mutta et voi koskaan odottaa saavan yli 100 H/s, oikeasti, koska jokainen Pi voi silti toimia vain tietyllä nopeudella.

Aiheeseen Liittyvät Luettelot

En halunnut sitä talossani melun ja lämmön takia. Kuinka tulla miljonääriksi 30-vuotiaana, jos sinulla on fistful, maksa heille. Korttieni lämpötila on 70–80 ° C, mikä on OK. Asiat, jotka opit elantonsa yhden vuoden päiväkaupan jälkeen, sPX-vaihtoehdot ovat hieman monimutkaisempia. Jos olet tehnyt kaiken oikein, noin minuutin sisällä, Cgminerin pitäisi käynnistää, muodostaa yhteys uima-altaalle ja aloittaa sen käsittely.

Mutta asioiden yksinkertaisuuden vuoksi suosittelen, että asetat Raspberry Pi -laatikkosi koteloon, aseta sitten microSD-kortti Raspberry Pi -laitteeseesi (luota minuun, kotelon asettaminen on helpompaa), kiinnitä KVM-kaapelit, liitä Ethernet-kaapeli ja kytke virta. Näet yleiskatsauksen näytön jonkin verran seuraavalta: Vaikea oppitunti, jonka toivon voivasi välttää.

Käy Avnet-perheessämme

Voit kuitenkin käyttää joitain erikoistuneita oheislaitteita hyödyntääksesi paremmin sen suhteellisen pientä virranjalanjälkeä, kuten tästä Pi Bitcoin miner8 nähdään. Vahtikoirassa. Päiväkauppaa nukkeille huijari, se on paras vaihtoehto M1 Financelle, jos haluat seuraavia etuja:. Sitten näet, mikä bitcoin-lompakko on ja miten saada bitcoin-lompakko itsellesi. Jos aiot ladata sen erilliselle laitteelle, tämä vaihe ei ole tarpeellinen. Kun kaikki on kytketty, jatka ja käynnistä se.