42 Laillista Tapaa Ansaita Rahaa Kotoa (päivitys 2019)

Monet ammattilaiset haluavat jonkun auttavan järjestämään liike- ja henkilökohtaisia ​​asioitaan. Kun olet päättänyt, minkä tyyppisiä tuotteita aiot myydä, sinun on päätettävä, missä niitä myydä. Mutta uudet määräykset ja Internet ovat muuttaneet sitä keksimällä joukkorahoitteisia kiinteistöalustoja.

  • Jos sinulla on syytä haluaa puolustaa, voittoa tavoittelemattoman yrityksen perustaminen voi olla sinulle sopiva.
  • Näiden avulla asianajajat voivat etukäteen päättää, kuinka tuomaristo todennäköisesti tarkastelee tiettyyn tapaukseen liittyviä olosuhteita, ja tehdä muutoksia todelliseen oikeudenkäyntiin.

Viimeiseksi tarvitset rahaa ansaitaksesi rahaa. Tarvitset joitain näytteitä, ennen kuin voit itse aloittaa markkinoinnin. Konsultit tarjoavat palvelujaan tai neuvojaan maksua vastaan. Yleisesti ottaen podcastit ovat suuria äänitiedostoja.

H&M antaa sinulle 5 €: n tositteen - jota voit käyttää yli 25 €: n ostoksiin myymälässä ja verkossa - ei-toivotuille vaatteille tai tekstiileille, jotka luovutat myymälöissä vaatteiden keräysaloitteen kautta. Tässä on katkelma heidän sivustostaan, joka selittää heistä lisää: Sinulta veloitetaan korkoa todennäköisesti paljon enemmän kuin mitä ansaitset säästökorkoilla.

Mutta on mahdollista ansaita rahaa verkossa.

Tai Voit Vuokrata Säilytystilaa.

Napsauttamalla tätä voit oppia avaamaan avoimen uimahalli-liiketoimintasi. Katso tämä viimeaikainen tarina säästäväiseltä elävältä asiantuntijalta Lauren Greutmanilta: Tämä on luultavasti helpoin tapa ansaita ylimääräistä rahaa kotona. Tämä antaa sinulle luotettavan tulovirran kaikille vuoden 12 kuukaudelle.

Näillä marginaaleilla ansaitset 15 dollaria jokaisesta myynnistä. Mistä nautin? Editointi on loistava tapa ansaita rahaa nopeasti verkossa, ja freelance-työsivustoilla on aina muokkaustyötä. Myöhemmin online-osake- ja salausvaluuttaohjelmat, kuten Coinbase ja Robinhood, antoivat meille mahdollisuuden tehdä välittömiä kauppoja taskuistamme. Tässä vaiheessa tavoitteena on muuttaa johto asiakkaiksi, joten kaiken sisältösi tulisi rakentaa tavoitteen saavuttamiseksi. Olipa uusi malli tai vanha, voit myydä matkapuhelimesi. Ajattele sitä… jos he etsivät Googlea, menevät sivullesi ja lähettävät lomakkeen, mitä juuri tapahtui?

Ehkä olet hiukan vanhempi etkä voi sitoutua kokopäiväiseen työhön.

Lainaa äänesi äänentoistoon

Voit tuottaa arvoa jäsenillesi käyttämällä sisältöä, kuten: Jos olet työtön ja vaikeuksia löytää työpaikka, myymällä omaisuutensa on hyvä tapa tehdä rahaa nopeasti. Kirjoita upeita nimikkeitä, jotta kiinnostaisit yleisöäsi. UserTesting-verkkosivusto maksaa sinulle 10 dollaria jokaisesta tarkistamasi verkkosivustosta tai sovelluksesta. Ansaitset rahaa jokaisesta jättämästäsi arvostelusta! Vaihtoehtoja on paljon.

Se ei tarkoita, ettet voi kääntyä kasvuyhtälöön. Toinen hieno asia tässä on, että yrität yleensä koordinoida aikoja maailmanlaajuisesti, joten saatat pystyä tekemään tämän keikan varhain tai myöhään, mikä saattaa toimia muille töillesi tai velvollisuuksillesi. Se ei riitä vaikuttamaan merkittävästi. Rekisteröidy vain eBayssa, lue tuotteesi ja lähetä ne sitten ostajille, kun niitä myydään. Freelancer on toinen suosittu tapa ansaita rahaa bloggaamisen ja tytäryhtiömarkkinoinnin jälkeen.

Varmista vain, että tutkit kaikki oikeudelliset vaikutukset ja varmista, ettet väitä olevansa ammattilainen, jos et ole sellainen. Tässä on hyvä esimerkki siitä, kuinka lyijyn myynti voi toimia tosielämässä: Jos olet tasainen puhuja, voit hyödyntää tätä taitoa ansaita rahaa verkossa ottelupalveluna sellaisissa sivustoissa kuin Relationship Hero.

Avaa Käteistä Lahjakorteilla

Sinun on parempi, kun pelkästään ansaitset rahaa, et investoi näihin yrityksiin ja keskityt sen sijaan jo mainittuun. 35 oikeita tapoja ansaita rahaa verkossa, tämä on erittäin epämääräistä, mikä tahansa 22-vuotias korkeakoulututkinto sanoisi voivansa tehdä samoin, eikä se hyödynnä erityisiä taitoni. Suosittelen luettelon laatimista kaikista digitaalisen markkinoinnin, Internet-markkinoinnin, SEO, PPC: n, graafisen suunnittelun ja web-suunnittelun yrityksistä. Tämä saattaa olla niille, jotka haluavat ”SEO-auditoinnin” eivätkä ole valmiita verkkosivustojen hallintaan. Ideana on, että he oppivat lisää ihmisten etsintotavoista ja paljastavat malleja, jotka voivat olla arvokkaita yrityksille, jotka yrittävät ymmärtää paremmin kuluttajia.

Tilaa Writerin Freelancing-alusta

Jos aiot myydä yli 40 tuotetta kuukaudessa Amazonilla, harkitse rekisteröintiä ammattimaiseksi myyjäksi. En sano, että blogin kasvattaminen on helppoa millään tavalla, mutta bloggaaminen on todistettu tapa ansaita rahaa verkossa. Monet ystäväni ansaitsevat vähintään 2 000 dollaria kuukaudessa ja muut ansaitsevat paljon enemmän. Napsauta tätä oppiaksesi kuinka aloittaa kiinteistövälittäjäyrityksesi. Shopifessä on kaikki mitä tarvitset verkkokaupan käyttöönottamiseksi nopeasti. Kun sinulla on tarpeeksi palkkiota, rahaa! Jos pidät tätä itsellesi toteuttamiskelpoisena työmahdollisuutena, suosittelen antamaan näille alustoille laukaus, koska ne ovat luotettavia ja tarjoavat tasaisen työnkulun ympäri vuoden.

Myy Roskapostisi

”Mitä tahansa, milloin tahansa, missä tahansa. Kun julkaiset omia Kindle-kirjoja, julkaisemisen jokainen osa on hallussasi. Siellä on useita online-sovelluksia, jotka olisivat enemmän kuin valmiita maksamaan sinulle kovaa rahaa vain tekemällä työsi - kuunnellessasi musiikkia, lenkkeilemällä, katselemalla videoita, syömällä ja jopa napsauttamalla kuvia kaikista ostoskuitistasi.

Ilmoittaudu heidän silmiin ja korviin.

Ainutlaatuisilla malleillaan he voivat luoda johdonmukaisen ja vakiintuneen brändin liiketoiminnalleen. AchieveMint-terveyssovellus antaa sinulle pisteitä terveellisyydestäsi ja asioiden tekemisestä, kuten kävely, ruoan seuraaminen tai terveystutkimusten tekeminen. Jos sinulla on lääketieteellistä koodausta ja laskutustietoa, voit hakea etäasennosta ja työskennellä oman kodin mukavasti. Suosittelemme pankkia, joka tuottaa sinulle vähintään 1-2%: n tuoton vuodessa. Jos sinulla on markkinointikokemusta, miksi et siis astuisi itsesi freelance-markkinointikonsultiksi. Jos olet oikeassa asentamalla älypuhelimeesi sovellus, joka seuraa Internetin käyttöä ja kerää tietoja tutkimusta varten, tämä keikka on sinua varten. Tämä tarkoittaa, että voimme ansaita palkkion ilman lisäkustannuksia sinulle, kun käytät linkkejämme. Tytäryhtiömarkkinoinnilla voit valita haluamasi tuotteen, mainostaa sitä verkossa ja ansaita palkkioita, kun joku ostaa sen viittausten kautta.

Voit lukea myös koko Mylo-arvioni. Viime kädessä se riippuu harrastuksestasi ja kuinka lahjakas olet. Jos sinulla on ongelmia, Getaround on sinua varten ympäri vuorokauden ajoissa annettavalla tuki- ja asiakastuella. Sinne tulee Facebook, Pinterest ja Instagram-taju. Suhteellinen lujuusindeksi (rsi), tämän binaaristen optioiden kaupankäyntistrategian taustalla olevalla matemaattisella mallilla on todistettu markkina-asema. Sen sijaan, että luottaisit mainoksiin (mikä vaatii paljon sivun katselua ja hakukoneiden hallintaa), kokeile luonnollisempaa myyntiä uusimpien tytäryhtiöohjelmien avulla ansaitaksesi sivustosi.

Klikkaa tästä aloittaaksesi.

Etsitään selkeyttä: Se on valuutta

Maksa laskut ajoissa. Paikat, kuten Fiverr, Elance, Freelancer ja oDesk, ovat nykyään kirjoittajien parhaita ystäviä. Vaikka et halua ottaa kuvia, yhä useammat varastossa olevat valokuvaussivustot etsivät myös digitaalista taidetta. Verkkokauppateollisuus kukoistaa ja vähittäiskaupan suuntaukset osoittavat, että 51% amerikkalaisista suosii verkkokauppoja. Lähetä mainoksia verkossa. Se tekee siitä erinomaisen valinnan ihmisille, jotka haluavat käyttää uudelleen ja kierrättää teknologiatuotteita ja vähentää elektroniikkajätteitä, jotka ovat erityisen vahingollisia ympäristölle ja ihmisten terveydelle.

Kerää Nopeaa Rahaa Kertaluontoisista Tarjouksista

Yksi vaihtoehto Amazonista on löytää jo valmistettuja tuotteita ja ostaa ja myydä niitä alennuksella. Jos haluat kastella jalat märkänä vuokra-alalla, Airbnb on loistava tapa aloittaa. Jos haluat saada 10 dollarin bonuksen aloittaaksesi sijoittamisen Bitcoiniin ja muihin kryptovaluutoihin, napsauta Coinbase 10 dollarin Sign-up Bonus -linkkiäni ostaaksesi heti (markkinat ovat 24/7). Ensinnäkin maksetut huudot. Täällä Hostingerissä meillä on täydelliset suunnitelmat niille, jotka vasta alkavat verkossa. Tämä voi olla maksu, joka peritään joka kerta, kun tuotteesi lähetetään tai kuukausittain. Työskentele aina ajattelutavan kanssa, että menetät kaikki tulosi huomenna. Tämä on ainoa paras tapa ansaita rahaa, säästää rahaa ja sijoittaa rahaa rikkaaseen elämääsi.

Tai voit auttaa uutta yritystä keräämään median huomion kirjoittamalla lehdistötiedotteita ja levittämällä ne sitten oikeille kanaville. Joitakin parhaista freelance-markkinoista ovat: Tai katso alla oleva video. Jos kuitenkin keräät sitoutuneen yleisön ja annat heille mahdollisuuden lähettää löytämiään kuponkeja ja alennuksia, työkuormasi vähenee melko nopeasti. Sinun on tiedettävä, mitä teet täällä, mutta voit helposti ansaita huomattavia tuloja kääntämällä voittoa tuottavia verkkosivuja. Jos sinulla on ylimääräinen makuuhuone ja kylpyhuone ja suuri suvaitsevaisuus muihin kodissasi oleviin ihmisiin, voit ehkä ansaita rahaa kotoa isännöimällä ihmisiä kotiisi. Nosta kättäsi, jos haluat ansaita rahaa kotoa. Asennuksen jälkeen kutsu kyseisen alan ihmisiä myymään tuotteitaan sivustollasi.

  • Vain rekisteröidy, kirjoita osaamisalueellesi ja aloita ansaita rahaa puolella.
  • Tämä maksaa kuitenkin kustannuksin - jos joku laiminlyö lainansa (eli et voi suorittaa maksuja), olet onnekas.
  • Saatat joutua aloittamaan hintaan vain 5 dollaria keikoistasi saadaksesi arvosteluja, mutta kun sinulla on tusinaa arviota, voit nostaa hintaa!
  • Taitavat asunnonomistajat ovat käyttäneet hyväkseen varatilaaan ja ansaitsevat rahaa tarjoamalla matkustajille ainutlaatuisen kokemuksen lämpimässä, ystävällisessä ympäristössä.
  • Siirry sen sijaan itse isännöimään sivustoon (kuten blogini täällä on) - tämä tarkoittaa, että blogiisi isännöidään omaa palvelintasi ja sinulla on täysi hallinta.
  • Osoitit vain, että SEO toimii puhumattakaan tai pakottamatta heitä lainkaan.

Luo Verkkokauppa Pudottamalla Toimitus

Mutta Boughner aloitti nopeasti myyntinsä nopeasti dronekuvien avulla, mukaan lukien tarkastukset, hotellien ja lomakohteiden mainosvideot ja jopa valvonta. Voit joko perustaa oman yrityksen tai työskennellä agentuurissa, Sarah B. Jos he saavat selville, että jälleenmyyjä on pudottanut hintaa, he tekevät sinulle hinnanmuutosvaatimuksen. Lääkärit, jotka tekevät potilaille äänimuistiinpanoja, tarvitsevat jonkun, joka transkripoi heidän muistiinpanonsa, jotta ne sijoitetaan potilastiedostoihin, mutta suurin osa lääkäreistä ei halua maksaa kokopäiväistä transkriptiota. Joten jos olet jo droonin harrastaja, miksi et laita lentokoneitasi töihin? Jos voit tulostaa ja koota paikallaan olevia kutsuja, ja rakastat käsitöitä ja sisustusta, voit ansaita rahaa kotona. 99 kuukausittainen liittymismaksu, lähetysmaksu, joka on yleensä 6–20%, ja 1 dollari. Monet kirjoittajat yrittävät olla generalistoja, kirjoittaen monenlaisille luokille ruoasta tekniikkaan.

Podcasting-ohjelmien avulla tuottama rahamäärä riippuu yleisön koosta ja sitoutumisesta. Jos olet musiikin harrastaja, saatat hypätä mahdollisuuteen saada palkkaa allekirjoittamattomien artistien arvosteluihin. Nosta kättäsi, jos rakastat ajatusta ansaita ylimääräisiä tuloja tai hakea toimisto-elämää oppiaksesi ansaitsemaan rahaa kotona. Verkkokauppa ei ole kuin perinteinen myynti. Jos saavut 500 tilausta/tilausrajan, aloita vain uusi tilaus.

Meitä upotetaan aina uutisiin siitä, kuinka verkkomyynti - etenkin Amazon - syö vähittäiskauppoja.

Sponsoroidut Viestit

Selviät siitä! Aina kun joku asiakas haluaa ostaa valokuvia, saat maksun korjatun hinnan mukaan. YouTube on yksi maailman suurimmista hakukoneista. Slice the Pie on kaikkien aikojen suosikki musiikkikatsaussivustoni, ja parhaiten saat palkkaa joka tiistai ja perjantai Paypalin kautta. Jos huomaat, että työssäsi ei ole suoraa rahaa ansaitsevaa tuloa verkossa, voit etsiä muita siirrettäviä taitojasi, joita sinulla voi olla. Viettää aikaa etsimässä top-freelancer-alustaa, kuten Upwork ja Freelancer, ja löydät erilaisia ​​keikkoja, joihin taitosi sopivat. Lisäksi voit ansaita niin paljon tai vähän kuin haluat aikataulustasi riippuen.

Yksinkertaisella aloitussivulla hän myy nyt menestyksekkäästi tietonsa verkossa. Kuten mikä tahansa yrityshanke, online-tulosi kasvavatkin. Tämä ei tarjoa heille vain vankkaa arvovaltaista käänteistä, mutta se voi olla hieno liikenteen lähde heidän liiketoiminnalleen.

Valitsemalla blogin markkinaraon yleisön budjettipotentiaalin, ammatillisen vipuvaikutuksen ja markkinoiden kysynnän perusteella, 200-kertaisesti lisäät blogisi tulopotentiaalia. Muista, että monet ostajat yrittävät hämmästyttää - aseta hinnat siis vähän korkeammaksi kuin alin dollarisi, mutta ei niin korkea, että pelottat ensimmäiset tarjoukset. Rahan ansaitsemisen blogin perustaminen maksaa vain 2 dollaria. Teknisesti et ansaitse rahaa, mutta saat rahaa takaisin (rahat takaisin) ostoista, jotka olisit kuitenkin tehnyt.

19 tehokkaan SEO-ehdotuksen ominaisuudet

Takaisin toukokuussa 2019 Amazon käynnisti Alexa Developer Rewards -ohjelman maksamaan koodereille Alexan kysynnän edellyttämien taitojen kehittämisestä. Jos sinulla ei ole olemassa asiakaspohjaa tai sinulla ei ole paljon auktoriteettia SEO-teollisuudessa, suosittelen ilmaisen SEO-auditoinnin suorittamista, että jalkasi ovessa. Alin kaupankäyntikustannukset suosituille salausmarkkinoille *, valitettavasti kaiken, mitä tarvitset tietää kaupasta, sekoittaminen tähän aloittelijan oppaaseen on mahdotonta, mutta toivottavasti tiedät nyt tarpeeksi, jotta pääset alkuun tähän jännittävään seikkailuun. Menestys YouTubessa tulee aikaan, käytännöllä ja sinnikkyydellä.

Sijoittakaa Vertaisarviointiin

Avain podcasting-ohjelmien etenemiseen on oman markkinaraon löytäminen, yleisön kasvattaminen ja sitten keinojen ansaitseminen ansaitsemiseksi ja yhteydenpito sponsorien kanssa. Tutustu sivustoihin kuten Tradesy, SnapGoods. Suosittelen myös profiilin perustamista WeGrowth-, UpWork-, Freelancer- ja jopa Guru-sovelluksille. Monet virtuaaliassistentit ovat myös löytäneet tapoja ansaita rahaa verkossa tavoittamalla tuotemerkkejä ja yrittäjiä kysymällä, ovatko he kiinnostuneita palkkaamaan virtuaaliassistentteja.

Se on hyvin palkattava työ, jonka voit verrata helposti verkon kautta sellaisten ympäristöjen ansiosta, kuten Scribie ja Go Transcript. On monia syitä, miksi haluat tietää, miten ansaita rahaa nopeasti GTA Online -palvelussa, terveellisen kassavirran ylläpitämisestä rikollisyritysten toiminnan ylläpitämiseen, muuntamiseen GTA Online -kasinoon, jotta voit lyödä lattiapelejä pino siruja. TaskRabbitin mukaan liikkumisella, siivoamisella, toimittamisella ja yleismiehellä olemisella on suurin potentiaalinen ansaintamahdollisuus. Tämä vaatii yleensä kodin pihalla, mutta jos sinulla on halu ja halu, voit todennäköisesti saada kaiken toimimaan. Aivan kuten suuryritykset pääsevät asiakkaidensa pään sisään, huippu-esiintyjät selvittävät TÄYSIN mitä pomot haluavat ja optimoivat vahvuutensa vastaavasti.

Ansaitse rahaa kotoa näiden maksettujen kyselysivustojen avulla: Kauppapaikat (jälleenmyynti): Tämä on pohjimmiltaan steroidien ohjausta. Jos sinulla on oma blogi, olet tehnyt kovaa työtä ja haluat tehdä vähän ylimääräistä (tai paljon ylimääräistä), sinun tulisi laittaa mainoksia sivustollesi. Voit asettaa oman aikataulun ja valita, kuinka paljon haluat ladata. Se oli biologian oppikirja - opettajien painos. Jos olet asentanut tai suunnittelet uusiutuvan tekniikan, kuten aurinkopaneelien, asentamista, saatat myös ansaita rahaa myymällä osan tuottamaasi vihreää sähköä. Ainoa mitä sinun täytyy tehdä, on valita yksi työtarjouksista sellaisilla sivustoilla, jotka tarjoavat tällaista työtä, tallentaa kertomuksesi ja ladata äänitiedoston.

Rahan Ansaitseminen Verkossa

Sisämarkkinoinnin kiinnostuksen kasvaessa yhä useammat tuotemerkit etsivät hyviä kirjoittajia sisällön luomiseen. Sivustojen etsimisen sijaan ihmiset etsivät viihdyttäviä, hauskoja tai informatiivisia videoita. On monia syitä, miksi haluat tietää, miten ansaita rahaa nopeasti GTA Online -palvelussa, terveellisen kassavirran ylläpitämisestä rikollisyritysten toiminnan ylläpitämiseen, muuntamiseen GTA Online -kasinoon, jotta voit lyödä lattiapelejä pino siruja.

Napsauttamalla tätä löydät talon istumamahdollisuudet lähelläsi. Tuotteiden vuokraus ei ole ainoa tapa ansaita. Suurimmassa osassa menestyneiden bloggaajien korkean tason artikkeleita online-rahan ansaitsemisesta on ideoita, kuten verkkokyselyjä, bannerimainoksia, virtuaaliassistenttina toimimista, salaisia ​​ostoksia tai käteisellä luottokortin avaamista.

Tai jos olet suurin kirjailija maailmassa, saatat pyytää muita maksamaan sinulle sisällön luomisesta heidän blogeilleen! Se voi tuntua pieneltä, mutta ne eivät ole yhtä tiukkoja kuin monet muut yllä olevista, ja niiden avulla voit myös valita tarkalleen mitä kirjoitat. Muut kyselysivustot antavat pisteitä, jotka voidaan lunastaa käteisellä (PayPalin kautta) tai lahjakorteilla. Osakekaupan simulaattori, alfalla on taipumus kadota, kun autoilta loppuu kaasu. Jos haluat lisätä mahdollisuuksiasi laskea asiakkaita, voit käyttää opittuasi sekä brändiin että kasvattaaksesi sosiaalisen median hallintayritystäsi. Miksi kerron sinulle tämän? Sinne tulet työtäsi kotimatkatoimistoyrityksestä!

Luokat: Myy tietosi

Tämä on minimi, jonka tarvitset aloittamiseen. Kun olet valmis, aloita verkkoyritys Shopify-kaltaisella verkkokauppaympäristöllä auttaaksesi sinua yhdistämään kaikki myyntikanavasi. Saatat joutua käyttämään vähän rahaa näiden ongelmien korjaamiseen.

Mikro-työskentely

Voit asettaa oman aikataulun ja työskennellä kotona. Jos onnistut, he muistavat sinut seuraavan kerran, kun he matkustavat kaupunkisi läpi. Kun kurssi on suoritettu, kerää vain maksut! Jos aiot ommella muille ihmisille, taitosi on oltava selvästi keskimääräistä korkeampia.

Se ei edellytä, että pääsen 100 000 ihmistä sivustoon. Mutta kuten mitä tahansa yritystä, sinun on kohdeltava sitä kuin liiketoimintaa, ei harrastusta. 72 tuntia, ei ole epäilystäkään siitä, että voit ansaita rahaa freelance-kirjoittamisella, mutta se on prosessi. Ja jos haluat menestyä, sinun on tehtävä tutkimuksia siihen liittyvistä asioista.

Voit myös tarjota online-valmennus- ja konsultointipalveluita ansaitaksesi rahaa verkossa. Kuten aina, ole varovainen henkilökohtaisten tietojen kanssa. Paitsi, että saat ilmaisen huoneen ja hallituksen, mutta myös ylimääräistä rahaa!