Kuinka Ansaita Rahaa Taiteellasi Ja Kuvillasi

Ota selvää, mitä ihanteellinen asiakas tarvitsee, haluaa ja haluaa. Sitten etsi paikallisesti organisaatioita, jotka luulet mahdollisesti kiinnostavan, ja siirry sinne. Kun Instagram-työsi häiritsee ihmisiä, he seuraavat sinua, jakavat sen ja saavat muutkin seuraamaan sinua. Teet Patreon-sivun jakamaan sisältöä muilla alustoillasi ja mainostamaan niitä (ts. )Ennen kuin lähestyt galleriaan, tee kotitehtäväsi.

Bureau of Labor and Statistics, joka vuonna 2019 luetteloi vain 3 300 hienoa taiteilijaa, jotka työskentelevät Yhdysvalloissa. Onko sinulla vain yksi tappiopäivä 73 päivän kaupasta? Kun olet pitänyt kokouksen paikassa, valmistaudu. Jos ei, voit aina käyttää mallia uudelleen itsellesi tai jollekin muulle. Yllä lueteltujen sivustojen avulla on helppoa, että taidesi ovat ostettavissa muutamassa minuutissa. Marcy alkoi maalata kuvia hevosista ja halusi nähdä, voisiko hän viedä tämän taiton sivuharrastuksesta lailliseen liiketoimintaan (voit nähdä esimerkkejä hänen verkkosivustolta HorsesOfUs. )Elokuvassa Million Dollar Baby, päähenkilö odotti pöytiä, kunnes hän säästi tarpeeksi rahaa maksaakseen koulutuksestaan ​​ja jatkaakseen nyrkkeilyuransa. “D * FACE -painatus kuten BANKSY, EINE jne.” Älä tee tätä, koska Ebay ei näytä ystävällisesti.

 • Verkkosivustollasi, joka toimii online-portfolionasi, voi olla joko kauppa ja blogi tai vain kauppa, jossa ihmiset voivat suoraan lisätä taidetta (tai tavaroitasi sisältäviä tavaroita) ostoskoriin ja maksaa kassalla.
 • Priorisoi se.
 • Ainoa tapa epäonnistua on, jos lopetat yrittämisen.
 • Kun omistat verkkosivuston, et ole rajoittunut kolmansien osapuolien tarjoamiin ominaisuuksiin.
 • CCI on erityisen tärkeä Euroopalle, joka edustaa 6.
 • Tämä kertoo asiakkaalle, mitä he saavat, jos he ostavat taideteoksesi.
 • Sitten he tulevat luokkani ja tarvitsevat apua taidetta valmistaakseen tai antaakseni heille osoittimia.

Rekisteröinti on ilmaista, ja saat profiili- ja portfolio-sivun. Kun kirjoitat kaiken etukäteen, myöhemmin ei ole yllätyksiä. Monet ihmiset haluavat tulla taiteilijoiksi, mutta eivät ole varmoja siitä, miten ansaita elantonsa myyvä taide. Vuonna 2019, olemme puhuneet siitä, mitä tehdä ei-toivottuihin joululahjoihisi aiemmin, mutta voit myydä käyttämättömät lahjakorttinne ympäri vuoden eri paikoissa. Slinkachoo https: Voit tarkistaa ruudun neliön tai Wixin aloittaaksesi. Siksi sinulla on oltava intohimoa tehdä se - niin mikään näistä ei ole työtä! Lisätietoja tästä artikkelista kuinka ansaita blogin avulla. Rakenna myymälä ilmaiseksi suoritustilastoilla ja ilmaisilla näkemyksillä, jotta voit tehdä parempia markkinointipäätöksiä.

 • Artistina voit perustaa oman sivun myymään heidän musiikkiaan ja tavaroitaan.
 • Verkkoaihe ei ole vain myyntiä.
 • Koska oma kuvittelijaurani kesti vain kuukausia, kuulin kahta Shopify-kauppaa - taiteilijaa ja galleristia -, jotka ansaitsivat aktiivisesti elantonsa myymällä taidetta.
 • Mutta jos vietät paljon kauemmin maalaustesi tuottamiseen, ehkä vain yhden tai kaksi kuukaudessa, ja etsit hintoja tuhansina, voi olla vaikeampaa myydä työsi eBayn kautta, ainakin kunnes olet melko hyvin -known.
 • FineArtAmerica on enemmän kuin pelkkä tavarakaupan sivusto; He tarjoavat taidetta koskevia blogeja, portfolioita, omaa verkkosivustoasi, jos olet premium-jäsen, ja voit osallistua kilpailuihin tai lähettää lehdistötiedotteita ja tiedotteita heidän uutiskirjeensä.
 • Voit myös julkaista mallisalkusi.
 • Sinun tarvitsee vain ladata parhaat mallisi ja tulostaa, asiakaspalvelu ja markkinointi puolestasi.

Paikkoja Myydä Taidetta Verkossa

Paikallinen tai online-tulostusyritys voi kopioida työsi massiin tukkuhinnoin, jos aiot lähettää oman postituksen tai haluat myydä kuvia myös offline-tilassa. Kuinka ansaita rahaa kotona (yli 50 nopeaa, helppoa ja todistettua tapaa). Seuraa USA TODAY: n Madeline Purduea Twitterissä, @madelinepurdue. Ennen kuin aloitat taiteen myymisen verkossa, etsi räätälöityjä vaatteita käsittelevä verkkosivusto: Älä vain tee sitä; viihdyttävän taiteilijan ja tasaisen porauksen välillä on hieno raja.

 • Uuden artistina sinun tulee aina hyödyntää vakiintuneiden alustojen, kuten eBayn ja Amazonin, voimaa.
 • Yhdessä perustajassa Jack Conte ja Sam Yam loivat Patreonin auttaakseen Internet-taiteilijoita ansaitsemaan rahaa sen jälkeen, kun heidän kokemuksensa YouTube-videoiden tuottamisesta johtivat alhaisiin tuloihin.
 • Toinen paikka, jolla voit myydä mallisi eri tuotteilla, on CafePress.

Tervetuloa Showflipperiin

Jos haluat myydä työsi sivustolla, jolla on oma loppukäyttäjän lisenssisopimus, se tarkoittaa usein, että työsi kuuluu heidän sopimukseensa, ei omaan. Paras osakekaupankäyntijärjestelmä 2019: online-välittäjät, joihin kannattaa sijoittaa, ohjelmisto mahdollistaa helpon ulkoisen rahansiirron ja sitä voidaan käyttää neljällä eri alustalla. Useimpien tilattavien tuotteiden hinta on alle 50 dollaria. Mutta kaikin tavoin voit käyttää suoraan aikaa ja vaivaa online-kurssiisi tekemiseen, sen mainostamiseen ja myyntiin verkossa. Kaadin myös yleisen väärinkäsityksen, että minun piti odottaa galleriaa tulevan luokseni. He huolehtivat kaikesta, kuten profiilisivun (oma yksilöllinen URL) luominen, elämäkerta, profiilikuvan lisääminen jne. Kun aloin miettiä sitä, olisiko gallerioita myydä työni, pelkäsin.

Taidegallerian vierailu voi olla ainutlaatuinen, unohtumaton kokemus. Ihmiset reagoivat eniten visuaalisiin tai heihin liittyviin asioihin. Ole edessä ja näytä hyviä esimerkkejä työstäsi. Vuonna 2019, kun olet määrittänyt puhelut, voit aloittaa viikoittaisen aikataulun laatimisen ja työskennellä kotoa. Saatat huomata, että eBay on täydellinen ratkaisu sinulle. Mitä tietoja tai kokemuksia voit hankkia päivätyöstäsi? Se säästää paljon aikaa ja päänsärkyä. Ne yhdistävät rakastamasi taiteet ja taiteilijat ja ostavat verkossa taidetta, joka on mielestäsi houkutteleva ja kaunis sisustaaksesi kotiasi tai vaatteitasi varten. Haluat, että ihmiset näkevät lahjakkuutesi ja tappavat taiteen.

Kehitä Oikeaa Ajattelutapaa

Kun olet valinnut verkkosivustosi, joudut yhdistämään kauppaasi. Koet kuitenkin saman ongelman kuin taiteen uran aloittaminen. Taiteilijoiden kanssa työskentelemiseen on useita tapoja, alkuperäiskappaleiden tai tulosteiden myynnistä tavaroita varten painettavien teosten lisensointiin. Sovellukset online-taideyrityksen johtamiseen: Kuinka paljon taiteilija voi ansaita, riippuu kahdesta tekijästä, mitä hän myy ja miten hän myy?

Kuinka Kirjoittaa Lasku (ja Saada Maksu) Viidessä Helpossa Vaiheessa

Tällöin sinun on aluksi työskenneltävä kovemmin asiakkaiden houkuttelemiseksi, mutta jos saavut lopultakin, erotut helposti, koska kilpailua ei tule olemaan paljon. Jokaisella alustalla on hyvät ja huonot puolensa, valitse itsellesi sopivin verkkosivustosi asettamiseen ja työsi myyntiin. Löydät koruja, valokuvia ja piirroksia, joita myydään tällä sivustolla. Ajattelin, että minun pitäisi käydä taidenäyttelyissä, ja se oli täydellinen epäonnistuminen.

Tarkista ne ja kysy ehdottomasti lisäkysymyksiä foorumillamme. Ensimmäinen asia, joka on ymmärrettävä, on tärkeintä kehittää mainetta keräilijöilläsi/faneillesi, ennen kuin voit todella alkaa myydä taidetta. Taidetaitosi ovat palkintosi, jotka ovat valtavia, kun kerätään pölyä. Taideteos palveluna tarjoaa myös tilaamia projektipalveluita.

Kun myyt töitäsi FineArtAmerican kautta, sinun on lisättävä merkintä heidän perushintaan voiton tuottamiseksi. Jos haluat myydä taidetta Facebookissa (suurin sosiaalisen median verkosto), aloita yksinkertaisesti yhden tai kahden tytäryhtiön linkin lähettäminen sivullesi joka päivä. Opi ansaitsemaan ansaitsemalla hugh grossman & daytradespy.com, vuosien ajan, ja etenkin finanssikriisin epävakaina aikoina, tämä tarjosi valtavan tilaisuuden pienellä riskillä. Jos arvostat työtäsi alhaisemmin, ostaja arvostaa sitä vastaavasti. Ja jos haluat lisätä myyntiäsi Displate-ohjelmalla. Vaikka haluamastasi taiteesta on jotain sanottavaa, niin liikemiehenä (oletko valmis olemaan liikemies kyllä?) Maalarina tai kuvittajana voit jopa maksaa katutaideista ja sisustus- tai ulkoseinämaalauksista ja suunnittelusta.

Tässä on luettelo joihinkin taiteen huutokaupan verkkosivustoihin.

Onko Taiteen Ostaminen Ja Myyminen Ansaita Rahaa Sinulle?

Ensinnäkin sinun on luotava tili ja toimitettava kolme kuvaa hyväksyttäväksi. Onko kokemuksistasi opittuja vinkkejä tai neuvoja, jotka voivat auttaa jotakuta, joka harkitsee yrittävänsä myydä taidettaan eBayssa? Täällä taiteilijat voivat aloittaa jäsenliiketoimintansa rakentamisen, jossa he voivat kehittää suoran suhteen uskollisimpiin faneihinsa. Valmistaudu menestykseesi. Taiteilijat voivat ansaita rahaa taiteestaan ​​Patreonissa tilauspohjaisen mallin avulla. Vaikka suurin osa sosiaalisen median verkostoista ei tarvitse käyttöönottoa, se voi varmasti maksaa paljon oppiaksesi vain vähän enemmän niistä siitä, kuinka ne voivat auttaa sinua myymään taiteensa verkossa. Parasta on, että voit ilmoittautua ilmaiseksi, joten useammat ihmiset voivat nähdä taiteesi ilman, että kulutat yhden dollarin.

Displate

He ovat siellä, älä mene etsimään heitä. Tule taiteen markkinoinnin ja taidetoiminnan opiskelijaksi. Sivusto on myös rakennettu siten, että se helpottaa sisällön jakamista sosiaaliseen mediaan ja muihin alustoihin. Joten vaikka taiteilija päätyisi saamaan puoleen hinnasta, jonka hän haluaisi myydä maalauksen huutokaupassa, he voivat silti ansaita enemmän rahaa myymällä uusintapainoksia. Hän sanoo "potkaneen" galleriat, joissa hän työskenteli, suhteita, joita hän kuvaa nyt "melko haaleiksi". Näiden alustojen luojat voivat ansaita missä tahansa 7 000 dollaria/video/sarjakuva/valokuva yli 40 000 dollaria kuukaudessa. Ehkä taideteoksesi kuvaavat tekniikkaa, geekulttuuria tai tähtitiedettä. Lyhyesti sanottuna, taiteen online-myynti tarjoaa meille mahdollisuuden purkaa esteitä ja tuoda kaikki taiteilijat ja galleriat maailmanlaajuisesti.

Kutsun heitä kahden uran taiteilijoiksi. Useimmissa 2D-väliaineissa on kuitenkin useita vaihtoehtoja tuottaa rajoittamatonta myyntiä yhdelle teokselle. Olen paikallinen taiteen opettaja ja kuvittaja. Riippumattomat ammattilaiset: Voit myös tarjota pay-per-video-vaihtoehdon. 34 legit online -työtä ansaita rahaa kotona, valitettavasti, jos sinusta tuntuu, että olet viivästynyt korotuksen, katso Dr. Valitse suunnitelma, joka sopii sinulle ja budjetillesi maksimoidaksesi voitot. Voitto ei ole korkea, mutta se kasvaa. Sinua kiinnostaa ehkä myös:

Voit myös isännöidä sivustoa itse Wordpress: llä tai tumblr: llä, jotka eivät myöskään vaadi web-koodaustietoja. Yleensä valtion ja kaupungin taidemuseoilla on viimeisimmät tiedot siitä, mikä ohjelma parhaillaan hyväksyy hakemuksia. Älä tunne pahaa siitä, että et ole kaikissa verkoissa, loppujen lopuksi sinulla on vain yksi, ja aika on keskitettävä ydintoimintoihisi. Katson kumppanini tekevän loistavaa myyntiä myynnin jälkeen. Binaariasetusoppaat aloittelijoille ja kokeneille kauppiaille - binoption, varmista, että jos haluat kokeilla Binary Options -kauppiaiden sijoittamista ja asut todellakin Yhdysvalloissa, voit tehdä talletuksia ja nostoja Yhdysvaltain dollareissa, koska sivustosi tai kauppasovellus, jonka valitset rekisteröityäksesi on. Tavoitteesi saavuttamiseksi taiteilijana tarvitaan kovaa työtä, positiivista kykyä tehdä -asennetta ja kaiken kaikkiaan halukkuutta olla kärsivällinen ja oppia kokeilusta ja virheestä. Näillä sivustoilla saavuttama altistuminen on paljon enemmän kuin oma sivusto, joka on uusi rajoitetun liikenteen kanssa. Voinko ansaita siitä elantonsa? Haluatko tietää enemmän omien vaatteiden luomisesta taiteeseesi?

Myy Tulosteita Taideteoksestasi Ja Muista Monikertoimista

Toinen taiteen markkinat, joka tarjoaa 10 000 taiteilijalle mahdollisuuden tavoittaa 500 000 tilaajaa ympäri maailmaa. Verkkosivun rakentajan kanssa sinun ei tarvitse palkata kallista suunnittelijaa sivustosi luomiseen. Kun ostat rajoitetun erän painotuotteita, numero on yleensä tulosteiden oikeassa alareunassa tai takana, ja niissä on painosten numero, viiva ja painosten kokonaismäärä e-painikkeessa. WordPress on myös erinomainen valinta taiteilijoille, jotka haluavat aktiivisesti blogissa jakaa päivityksiä, uusia julkaisuja ja muuta tietoa, kuten tulevat galleriaesitykset. Yksi sosiaalisen median markkinoinnin tärkeimmistä säännöistä. Voit tehdä tämän käymällä heidän usein kysyttyjen kysymysten sivulla tai vain selaamalla heidän verkkokauppaaan ja katsomalla, mikä on tällä hetkellä myytävänä.

Kuinka myydä taidetta? Joten ennen kuin kaunaat itseäsi ja heikentät kykyjäsi ja taitojasi, varmista, että olet mainostanut itseäsi ja mitä voit tarjota taiteilijana. Verkkokaupan alustoja on saatavana monia, suosittelen Shopifea ja Storenvyä, ja ostamaan dot com-verkkotunnus ja web-hosting Bluehostin kautta.