Kuinka Ansaita Rahaa Kotona: 21 Tuottoisaa Sivutoimintaa

Oletetaan, että täytät kaikki yllä olevat rajoitukset. He tekevät omaa asiaaan ja keinuvat elämässä. Jaa kanssamme alla olevissa kommenteissa tai Facebook-sivullamme. Aina kun joku lukee blogiiasi tai artikkeliasi, saat maksun. Sinun on myös perustettava Amazon-maksutili saadaksesi palkan työstäsi. Voit tarjota heille joitain kannustimia, jotta he esittelivät sinua kanavalla.

DVD- ja CD-levyjen myyminen verkossa on myös helppoa.

Ole luova ja myy itsesi! Voit mennä niin pitkälle, että ompelet veneisiin ja jahteihin tarvittavat erityiset kankaattyynyt tai kaupalliset tarpeet, kuten booth- ja tuolipehmusteet. Mitään sijoitusta ei tehdä, ja kuka tahansa voi aloittaa näiden ohjelmien parissa työskentelyn. Tai ostit tuotteen, jolla ei ollut vähintään muutama 5 tähden arvostelu? Avainasemassa käytännöllisenä vuokranantajana on avaimet käteen -vaihto-omaisuuden ostaminen. Osta niin monta joukkovelkakirjaa kuin haluat; ja katso kun kasvaa kiinnostusta viikossa.

FlexJobs tarjoaa pienen, kiinteän kuukausimaksun - ei prosenttiosuutta - mutta vastineeksi he tarkistavat kaikki työmahdollisuudet varmistaakseen, että he ovat korkealaatuisia. Ohjausistuntoja ei tarvitse suorittaa paikallisessa kirjastossasi. Hakeudu parhaisiin online-tutorointityöhön. Sinun on myös läpäistävä taustatarkastus ja löydettävä asiakkaita. Kuten nimestä voi päätellä, Microworkers-sivusto tarjoaa sinulle mikrotöitä ja saat palkan, kun kädessäsi olevat tehtävät on suoritettu. Joten olen koonnut sinulle ilmaisen mestarikurssin, jonka avulla voit levittää kaiken blogin aloittamiseen liittyvän työn sarjaksi toimintopaketteja.

Ylelliset autot ja urheiluajoneuvot antavat vielä enemmän rahaa. Periaatteessa ostat tuotteita (parasta on irtotavarana) ja lähetät ne Amazoniin varastoitavaksi. Verkkokaupan perustaminen on erittäin helppoa eBay-kaltaisten sivustojen kanssa. Jos napsautat tätä linkkiä ja teet ostoksen, ansaitsemme palkkion ilman lisäkustannuksia.

  • Lisätietoja käytettyjen puhelimien myynnistä.
  • Luokkahinnan vahvistamisen lisäksi tarjoa myös paketteja houkutella ihmisiä ilmoittautumaan useampaan kuin yhteen luokkaan.
  • Kuten edellä mainittiin, nopeus ja tarkkuus ovat kaksi suurinta tekijää transkription kokonaishintaan, ja idean saamiseksi alan standardi on veloittaa 1–1 dollaria.
  • Oletetaan esimerkiksi, että tuotemerkki haluaa avata toisen myymälän. He tarvitsevat apuasi arvioidaksesi tarvittavien tavaroiden määrän.
  • Teknisesti et ansaitse rahaa, mutta saat rahaa takaisin (rahat takaisin) ostoista, jotka olisit kuitenkin tehnyt.
  • Nämä taktiikat auttavat sinua ansaitsemaan yhtä paljon rahaa joutumatta antamaan jollekin muulle sitä.
  • Niin kauan kuin asetat alhaisen lähtöhinnan ja sisältää hyvin suunniteltu kansi, sinun pitäisi nähdä kirjoitustasi napsahtavan.

Lainaa äänesi äänentoistoon

Ja muutama tuhansista bloggaajista, jotka pystyvät lisäämään elämäntapaansa kotona työskentelevien töiden avulla, tekevät viisi ja jopa kuusi numeroa kuukaudessa. He hyväksyvät vain artikkeleita, joiden välinen suhde on 500–600, mutta he haluavat sinun laskevan jokaisen sanan. Et rikastu heistä, koska suurin osa kyselyistä maksaa vähemmän kuin 1 dollarin, mutta on mahdollista ansaita 100 dollaria kuukausittain, kun otat rahaa vastaan ​​online-tutkimuksia. Muut kyselysivustot antavat pisteitä, jotka voidaan lunastaa käteisellä (PayPalin kautta) tai lahjakorteilla.

Podcast-markkinat etsivät jatkuvasti uutta, laadukasta sisältöä. Siirry lemmikkieläinten istumiseen sijaintisi. Tässä on joitain suosituimpia käyttöympäristöjä laadukkaan verkkotunnuksen ostamiseksi: Sinun on myös luotava yksityiskohtaiset ja kiinnostavat tuotekuvaukset. Koska verkossa on kirjaimellisesti tuhansia verkkosivustoja ja blogeja, potentiaaliset markkinat ovat rajattomat.

Lataa vain sovellus ja myy sitten melkein mitä tahansa.

Aloita Online-valmennus Ja Myy Neuvojasi

Yksi merkittävimmistä syistä investoida robo-neuvonantajaan on virheiden välttäminen. Nämä testit ovat pidempiä, mutta sinun täytyy olla vuorovaikutuksessa asiakkaan kanssa reaaliajassa. Asiakas ostaa tuotteen verkkosivustosi kautta tai sähköisen kaupan sivuston, kuten eBayn, tuoteluettelon kautta.

Keskimääräinen käynnistysaika: Aloita opiskelijoiden työnhaulla, tarkista sitten paikalliset ilmoitukset ja yliopistouran urapalvelun avoimet työpaikat. Tee itsestäsi helpompaa ja anna näiden kolmansien osapuolten hallita blogiisi mainoksia. Sweatcoin - Tämän makean sovelluksen ansiosta voit ansaita “hikorahoja” kävellessäsi tai juoksemalla (päivässä saa olla enintään 5 hikirahaa). Mutta hyvä uutinen on, että haluatko työskennellä kotoa osa-aikaisesti tai kokopäiväisesti tai vain vapaa-ajallasi, siihen on laillisempia tapoja tehdä kuin koskaan. Keskimäärin 60-80 puntaa päivässä, ja tuskin sinun tarvitse tehdä mitään! Periaatteessa voit saada palkat suorittaa mitä tahansa tehtäviä, jotka on suoritettava jonkun yrityksen liiketoiminnassa, mutta heidän ei tarvitse suorittaa niitä. Oletko kunto-asiantuntija?

DeWitt Young, selkeä etu. 14 per rivi, hinnat voivat tosiasiassa vaihdella välillä 0 dollaria. Minulla on kallis maku.

Rekisteröidy Ebates/Rakuten -sivustolla.

Sulkeutuessa - Mahdollisuuksia On Kaikkialla

Tyhjennä käyttämättömät lahjakortit sivustolla, kuten Cardpool tai Giftcard Zen. Kuinka päästä alkuun verkko-ohjaajana? Toivottavasti voit välttää tämän aloittelijan virheen. Vanhat päivät, jolloin jouduit toimimaan ammattitoimittajana tai luottamaan edustajaan ja kustantajaan myydäksesi romaani, ovat kauan kuluneet. Tämä voi olla ammattimaista palvelua, kuten videon editointi, videosi transkription kirjoittaminen, avainsanojen tutkiminen, blogien linkkien luominen ja paljon muuta. Tiedot kerätään ja louhitaan sitten, jotta ne eivät olisi sotkuisia.

Vaikka siinä on kaikki säännöllisen robo-neuvonantajan ominaisuudet, se erottaa muusta vain tilien alhaiset maksut ja verovähennykset tilillä, joilla on korkea saldo. Lahjakorttisi vaihtaminen voi tehdä kortististasi arvokkaamman kuin yksinkertaisesti myydä sen. Ihmiset maksavat muille tehdä tiettyjä tehtäviä.

Ompelu Ja Muutokset: Myy Käsityösi

Zaarlya on tällä hetkellä saatavana vain kolmessa kaupungissa - Denverissä, Minneapolisissa ja Kansas Cityssä -, mutta meidän pitäisi epäillä, että se lisää enemmän ajan myötä. Karkeana nyrkkisääntönä eBay voittaa asiantuntijoiden palkkaamista sivustoista, jos mekko myy alle 100 puntaa. Alat saada testausmahdollisuuksia hakemuksesi hyväksymisen jälkeen. Kuten jo mainitsin, tämä on yksi kannattavimmista näkymistä sovellusten kehittämisessä. Ja oma yleisösi, riippumatta siitä kuinka pieni, on yleensä paras paikka aloittaa. Tämä todella vaatii, että kulutat rahaa ansaitaksesi rahaa. Tämä tarkoittaa myös, että saat palkan vain tekemällä töitä ja suorittamalla projekteja. Jos lyöt tavoitteesi, voitat rahaa.

On monia yrityksiä, jotka tarjoavat näitä tuotteita ja joiden avulla voit myydä niitä tytäryhtiöpohjalta.