Work From Home Guide: Luettelo laillisista kotona tehtävistä työpaikoista

Palkkaa ei ole lueteltu, mutta se riippuu sanamäärästä ja läpimenoajasta. Tarvitsetko rahaa nyt? 291+ paikkaa, jotta voit tehdä 100 dollaria nyt. Ja voit työskennellä todella kotoa nauttimalla joustavasta aikataulusta ansaitsemalla 25–42% palkkiot plus bonukset ja palkkiot. Tietojen syöttämiseen ja työskentelemiseen kotona on paljon tapoja, vaikka tämä onkin yksi työ kotona -työ, jossa sinun on oltava varovainen työpaikkojen tarjoamisessa. Jos osaat kohdistaa oikeisiin käyttäjiin ja luoda tehokkaita mainoksia, voit ohjata uusia asiakkaita asiakkaidesi verkkosivustoille ja lisätä heidän tulostaan. Kirjailijoiden parhaimpia freelance-verkkosivustoja ovat UpWork, FlexJobs ja We Work Remotey. Jos etsit työtä, voit etsiä mistä tahansa työpöydältä etätyöskentelyä. Valitettavasti ainoat ansaitsevat rahaa ovat ihmiset, jotka työntävät aloituspaketteja maksua vastaan.

Se on kuin perinteinen puhelinkeskuksen rooli, vain sinä voit tehdä kaiken tietokoneeltasi kotona. Jaa ne kanssamme kommentteihin. Luotettavien binaariasetusvälittäjien luettelo, kun vaihtoehto loppuu, vaihto (Yhdysvalloissa). EA: n ei tarvitse täyttää niin monta sertifikaattia/valtakirjaa kuin kirjanpitäjät, mutta heillä on täydet valtuudet verottaa ja auttaa tilintarkastuksessa. Lisätietoja blogin luomisesta ja kasvun perustan luomisesta viimeisimmässä oppaani blogin perustamiseen ja blogin kasvattamista koskevasta ilmaisesta perusteellisesta kurssistani.

  • Löydä verkkosivustojen testaustöitä tarkistamalla UserTesting.
  • Verkkosuunnittelu voi olla tyydyttävä ja hauska työ kotona kaikille, jotka ovat sekä luovia että teknisesti kiinnostuneita - ei ole sääntöä, jonka mukaan et voi olla molemmat!

Tämä on yksi suosikkiasioistani, josta puhua, koska se on kirjaimellisesti muuttanut koko elämäni. Kyse on oikean työn ja yrityksen löytämisestä sinulle. Tuleminen virtuaaliassistentiksi, joka tunnetaan myös nimellä VA, on toinen hieno online-työ, jonka avulla voit ansaita rahaa kotona. Alla on luettelo yrityksistä, joista olen tietoinen säännöllisten chat-agentti-aukkojen kanssa. Se voi olla yhtä yksinkertaista kuin kirjoitat vain suosikkimusiikistasi tai -ruuastasi, ja lopulta voit alkaa tuottaa rahaa sivustoltasi. Lisäksi sivustot, kuten Swagbucks ja InboxDollars, maksavat sinulle pienten tehtävien suorittamisesta, kuten videoiden katselun, kyselyiden ottamisen, tarjousten kokeilun ja verkossa hakemisen.

Kaikki kotona työskentelevät työpaikat eivät ole yrityksen työntekijöitä. Kotipuhelinten kerääjien etsiminen puhelinhaastattelujen suorittamiseksi monista aiheista, kuten koulutus, ympäristö, terveys ja kuljetus. Hakijoilla on oltava lupa ja vähintään kahden vuoden kirjanpitokokemus. Oletko innostunut aloittamaan tämän yrityksen? Suuri sivutuloihin. He palkkaavat freelance-kääntäjiä, joilla on jonkin verran kokemusta alalta ja joilla on kandidaatin tutkinto. Nykyään on olemassa joukko virtuaalisia avustajayrityksiä, joiden avulla voit kastella jalat märkä ennen kuin lähdet ulos omillesi - edellyttäen, että haluat lähteä omallasi. Konsultointi on yksi parhaimmista kotityötyypeistä, koska voit luoda itsellesi haluamasi aikataulun ja ottaa mukaan niin monta tai vähemmän harjoittelijaa kuin pystyt.

Voit ansaita rahaa kirjoittamalla kotona missä tahansa muualla maailmassa Textbrokerilla. Steve at My Wife Quit Her Job on asiantuntija fyysisten tuotteiden myynnissä verkossa. Se selittää kuka sen on leikannut, mitä voit ansaita, ja lisää hyödyllisiä tietoja. He voivat ansaita 15–30 dollaria tunnissa. Joissain tapauksissa saat jopa nähdä tuotteita suurelle yleisölle ja jopa osallistua niiden testaamiseen verkossa. Jos tämä kuulostaa sinulta, sinun kannattaa tarkistaa kymmenen yritystä, jotka tarjoavat kotona työpaikkoja sairausvakuutuksella. Tutustu artikkeliimme siitä, miten ansaita rahaa bloggaamisella sivutoimisina.

Sairausvakuutusyhtiö Aetna etsii etätyöntekijöitä.

Kirjanpitäjä

Korvaus alkaa 10 dollaria tunnissa. Sen mukaan, kenelle työskentelet, on joitain vaatimuksia tai sertifikaatteja, jotka ovat välttämättömiä, kun saavutat tämän tason. Ainoa mitä tarvitset aloittamiseen, on pari kuulokkeita, Internet-yhteys ja tietokone. Kuka olisi hyvä opettamaan englantia verkossa? Tutorointituntien lisääminen tai verkko-ohjauksen yhdistäminen toiseen luettelossa olevaan vaihtoehtoon voi auttaa sinua luomaan kokopäiväisen palkan kotona.

Löydät franchising-ohjelmia pienille, koti- ja mobiiliyrityksille, kuitenkin enintään 10 000 dollaria.

Mitä Ikävöin?

Jokainen, joka nauttii hyvän löytön ja hyvän hinnan etsimisestä, nauttii tästä mahdollisuudesta ansaita rahaa. On tärkeää huomata, että nämä ovat yrityksiä, jotka haluavat palkata ihmisiä tiettyjen tehtävien suorittamiseen, ja sen seurauksena tarvitset taidot ja kokemukset työn suorittamiseen sekä tähtien jatkamisen, joka osoittaa, että olet ihanteellinen tähän työhön. Huolimatta siitä, että on olemassa monia matkasivustoja, jotka tekevät matkan suunnittelusta helppoa, se voi silti olla aikaa vievää. Alemmat voittomarginaalit kuin omien tuotteiden myymisellä. Se on loistava tilaisuus päästä juoksemiseen oppimalla yhdeltä parhaimmista VA: sta. Tutapoint tarjoaa välitöntä live-ohjausta 9.00–1.00 EST, ja se vaatii vähintään 5 opetustuntia viikossa.

ZipRecruiterin mukaan missä tahansa välillä 28 000 - 83 000 dollaria/vuosi.

Parhaat Työpaikat Kotona -työt Luokittain

Suurin osa näistä etätöistä vaatii nopeaa Internetiä ja lankapuhelinta saapuvien puhelujen vastaanottamiseen. Niille, jotka haluavat opettaa englantia vieraana kielenä, online-TEFL-todistuksen ansaitseminen voi olla hyvä sijoitus. Paitsi tämä, kotona työskentelevät ovat tuottavampia kuin toimistoissa työskentelevät.

Liity Videotuotantoyhtiöön

Kun maailma pienenee ja pyrimme ymmärtämään toisiamme paremmin, sinulla voi olla kotona tehtävä työ, joka helpottaa tätä ymmärrystä. Ne tarjoavat kokopäiväisiä tehtäviä €30.000-50.000 + alueella, kokemuksesta ja sijainnista riippuen. Kirja on yli 70 sivua pitkä ja päivitetty vuodelle 2019. {{content.title}}, osakkeet, ETF: n tai sijoitusrahastot, tämä on hieno ratkaisu. Voit työskennellä kotoa tekemällä tietojen syöttämistä tälle yritykselle. Löydä kaikki Monsterin etämarkkinatutkimuksen johtajan työt. Muutamia tähän luokkaan kuuluvia sivustoja ovat Swagbucks, Modern Mom ja Influence Central, mutta (kuten aina) varmista, että teet tutkimuksesi ja varmista, että se on aikasi arvoinen.

Aloitaksesi VA: n työskentely tunnista, mitä voit tehdä ja haluat tehdä asiakkaalle. Näissä tietokoneissa on oltava koodausinsinöörit, jotka kertovat heille, mitä tehdä. Osa-aikaisia, etätyöpaikkoja on saatavana lisäopiskelijoille. Kirjanpitäjänä työskenteleminen voi olla myös hieno vaihtoehto, koska se ei vaadi korkeakoulututkinnon suorittamista. Itse asiassa Flexjobsin raportin mukaan joka kolmas työntekijä väittää kotona työskentelevänsä lisäänevän tuottavuuden. Sen sijaan, että vaadit ilmoittamista puhelinkeskukseen, nämä työt antavat sinun työskennellä kotoa, jos sinulla on tarvittavat laitteet. Markkinointikopio verkkosivustoille, sähköpostikampanjoille, aloitussivuille jne. Lue virtuaalisen avun oppaani täältä.

00 kuukaudessa, riippuen kelpoisuudesta ja kuinka moniin tutkimuksiin osallistut.

Freelance Writer/Editor

Kotona työskenteleminen on monien unelma, ja tekniikan ansiosta tämä unelma toteutuu yhä useammille ihmisille kuin koskaan. Ne ovat hyödyllisiä vain ylimääräisellä rahalla, mutta ne ovat hyvämaineisia yrityksiä. Macd ja binaariset vaihtoehdot voittavat kaavan pdf, seuraavaksi laskettua laskettua haihtuvuusindeksiä käyttämällä lasketaan jakson 3 EMA-kaavan paino ja saadaan MACD-HVIX, DEA-HVIX ja OSC arvot. Ihmiset nauttivat vielä huomattavimmista eduista kotoa työskentelyssä: Itsenäinen ammatinharjoittaminen, olipa kyse osa-aikaisesta tai kokopäiväisestä, on yleensä paras aloittelijoille, jotka rakastavat haastetta puuttua ongelmiin ja luoda uusia tuloja. FlexJobs, työnhakupalvelu, joka vetoaa etätyö-, osa-aika-/freelance-luetteloidensa laillisuuteen, suorittaa määräajoin tutkimuksia siitä, missä joustavan työn kasvu on.

Viestintätapa riippuu kuitenkin yrityksestäsi, jossa työskentelet. NextWave Advocacy -sopimukset poliittisesti tietoisten uutiskirjeiden kanssa tekevät lähtevät puhelut kansalaisten kouluttamiseksi ja auttaa heitä osallistumaan yhteydenpitoon valittuihin virkamiehiin. Jokainen listaus selittää kuka voi hakea, maksaa tiedot ja muut asiaankuuluvat tiedot, jos löysin sen. Yleisimmät tavat lailliseen rekisteröintiin ovat yksityisyritys, LLC, S-Corp tai C-Corp. Noita tunteita voidaan lievittää muutamalla tapaa. Voit kysyä henkilökohtaisia ​​tietoja, jotka Bonnier on kerännyt sinusta, tai muista tavoista korjata näiden tietojen tosiasiavirheet lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen privacy @ bonniercorp. 10 parasta yritystä kotona työskentelemiseen, aloita suorittamalla kurssi, joka opettaa sinulle perustaidon, joka vaaditaan freelance-kirjoitustyöskentelyyn. Transkriptio on yksi laillisimmista kotitöistä, ja GMR Transcription tarjoaa roolia sekä kokeneille että aloittelijoille. Vaikka terveysala on enemmänkin niche-ala, se tarjoaa laajan etämahdollisuuksien.

Älähtää

Tämä on kotityön tyyppi, joka vie melko vähän työtä eteenpäin, mutta voi olla hyvin palkitsevaa. Sinulla on oltava myös laaja kokemus asiakas- ja projektijohtamisesta. Logot ovat tärkeä osa brändäystä kaikissa yrityksissä; logoja tarvitaan nyt verkkosivustoilla, blogeissa, sovelluksissa, painotuotteissa ja niin edelleen. Et tarvitse erityistä kokemusta, ja palkka voi olla melko hyvä.

Äänitallenteet on voitava kopioida kirjalliseksi kopiona. Niille, joilla on pankkitoiminnan ja rahoituksen tausta ja jotka harkitsevat työskentelemistä kotoa, tämä työ on sinulle. Vastuussa tästä tehtävästä on ystävällisten yhteisökeskustelujen kannustaminen ja vauvakeskusten online-yhteisön ohjeiden rikkomusten harkittu harkitseminen. Esimerkiksi wellness-valmentaja voi keskittyä erilaisiin sellaisiin asioihin, kuten juomaongelmiin, kunto-ongelmiin ja niin edelleen. Johtava sukupolven asiantuntijat auttavat yrityksiä löytämään ja keräämään tietoja potentiaalisista asiakkaista, joilla on suuremmat mahdollisuudet ostaa tuotteita.

Magellan Terveys

Jäljempänä luetellut viisi kotona työskentelevää työtä ovat Fortune 500 -yrityksiltä ja ne on suunnattu lähtötason työntekijöille. Kotoa työskentelevät työntekijät nauttivat laajasta tekniikasta, joka auttaa pitämään heidät kytkettynä yrityksen tapahtumiin ja ylläpitämään viestintää joukkuetovereiden kanssa. Joten, mitä sinä odotat? Jos sinulla on taustaa tai asiantuntemusta tietyltä alalta, tämä voi auttaa sinua pääsemään eteenpäin alan yrittäjien tai yritysten kanssa. Yksi Easy Tweet Profits -niminen yritys väittää, että voit ansaita jopa 873 dollaria päivässä verkossa. Ja jos olet kiinnostunut enemmän freelance-kirjoituspohjaisista mahdollisuuksista, tutustu luettelooni parhaimmista freelance-töistä, joissa sukellun paljon syvemmälle freelancereille parhaiten sopiville verkkosivustoille - erityisesti Flexjobs-, SolidGigs- ja Journalistityöpaikoille. No, tässä on vaihtoehto. Avustavat pääneuvonantajat voivat ansaita keskimäärin jopa 190 000 dollaria vuodessa.

Tämä prosessi voidaan suorittaa kotitoimistosta, ja se sisältää muun muassa kliinisten tutkimusten hakemusten sääntelyasiakirjojen laatimisen, uusien markkinoiden markkinointiasiakirjojen avustamisen ja asiakirjojen tiedotuksen. Measurement, Inc. Mt5 windowsille, kaupan perustaminen ja saattaminen päätökseen on melko yksinkertaista. Voit vastaanottaa maksun PayPalilla seitsemän päivän kuluttua tehtävän suorittamisesta. Valmentajia on monentyyppisiä, kuten: Yhtiöllä on 6000 työntekijää ja se edistää työ- ja perhe-elämän tasapainoa. Se on erittäin hyödyllinen! VIPkidille vaaditaan kandidaatin tutkinto ja koulutustausta on suositeltavampi, mutta ei välttämätön.

Osta Ja Myy Kokonaisia ​​verkkosivustoja

Tarvitset joitain yleisiä kirjanpitotaidoja, joiden avulla voit ylläpitää taloudellista kirjanpitoa. Voit joko perustaa oman yrityksen tai työskennellä agentuurissa, Sarah B. Voit ansaita 500–1000 dollaria viikossa takuuna. Mikä on graafinen suunnittelija? On kuitenkin paljon opittavaa viettämällä aikaa todellakin. Jotkut yritykset tarjoavat perinteisissä rooleissa työskenteleville työntekijöille mahdollisuuden työskennellä etäyhteyden kautta koko tai osan työviikoistaan. Ansaitse rahaa kurssien myynnistä verkossa:, jos haluat myydä sen omassa blogissasi, lisää ostoskori tai PayPalin Osta minut -painike sivustoosi ja luo ladattava PDF-linkki. Lukutaitojana kaikki, mitä sinun tarvitsee tehdä, on kuunnella ja kirjoittaa lukevan opiskelijan ääni ja löytää heidän tekemänsä virheet. Muutoin et voi ymmärtää käyttäjän käyttäytymistä ja tehdä parannuksia.

Kuten terveysala, tekniikka on laaja ala, josta on nopeasti tulossa yksi etätyömahdollisuuksien tukipiste. Tämä osa-aikainen mahdollisuus on avoin sekä Yhdysvaltojen että kansainvälisille asukkaille. Ei kotona juhlia. Tässä on 18 parasta, laillista työtä kotoa ilman työpaikkaa, jonka voit tehdä oman kodin mukavuudesta. Durstin mukaan vakuutusyhtiöt ulkoistavat yhä enemmän saapuvia puhelujaan yhteyskeskuksiin. He palkkaavat Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa ja Kanadassa.

Englannin Opetus Verkossa

Yrityksessä työskentelee yli 110 000 riippumatonta urakoitsijaa kaikkialta Yhdysvalloista. Työ voi sisältää oikolukua, kieliopin tarkistuksia ja kopioiden muokkausta. Yhtiö toimii päivittäisen toimeksiannon aikana. Tässä roolissa tarjoat asiakaspalvelun Disney Store -vieraille. Esimerkiksi, on vaikeampaa myydä kamppailevalle opiskelijalle, jolla on alle 15 dollaria pizzaa ja olutta (ollut siellä, tehnyt sen).

Kuten saatat odottaa, Facebook-markkinoijat auttavat yrityksiä turvaamaan enemmän asiakkaita ja tuottamaan lisää myyntiä. Käytämme erilaisia ​​suojaustoimenpiteitä, mukaan lukien salaus ja todennus, henkilökohtaisten tietojen luottamuksellisuuden ylläpitämiseksi. Oikealla asiantuntemuksella virtuaalinen avustaminen on loistava vaihtoehto hyvin maksavaan, joustavaan asemaan, jonka työntekijät voivat suorittaa kotitoimistonsa mukavuudesta. He palkkaavat maailmanlaajuisesti, ja palkka on noin 10 dollaria tunnissa. Voi maksaa 9–10 dollaria tunnissa. GreatAuPair palkkaa osa-aikaisia, osittaisia ​​etärooleja monissa erilaisissa Yhdysvalloissa. Palkka on 8–10 dollaria tunnissa. Leapforce palkkaa kotiagentteja hakukoneiden arvioijien töihin eri kielillä.

Yleisimpiä toimenpiteitä, joita ihmiset toteuttavat, on etsiä Googlelta kotona työskenteleviä työpaikkoja. Erilaisia ​​liiketoimintamahdollisuuksia ja huijauksia on kuitenkin löydettävä, ja ne kaikki vaativat rahaa. Pienet mikrotyöt eivät tee rikkaista, mutta ne ovat yleensä melko helppoja ja maksavat usein heti. Vaikka virtuaaliterapeutit tekevät hiukan vähemmän kuin perinteiset terapeutit, aikataulusi on joustavampaa, eikä sinun tarvitse työskennellä työmatkalla. Työ vaihtelee asiakkaan mukaan, osa työhön sisältyy yritysten sosiaalisen median sisällön tarkistaminen tai keskustelupalstojen moderointi.